|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
![]() A rozmiar mam rodzinnie- babcia,mama i ja mamy ten sam ![]() Chodziło mi bardziej, ze czasem szpilki kupuje 40, ale tak to wszystkie buty mam 41- a juz na pewno wszystkie na płaskim. Zamówie te zamszowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz problem ze znalezeniem wyższego faceta? Ale że jak jesteś w płaskich butach czy na szpilach? ![]() ![]() To mamy dość podobny rozmiar, też 41 noszę ![]() Dobry wybór, mam nadzieję, że bedą tak dobre na jakie wyglądają.
![]() |
#4533 |
Wtajemniczenie
|
make up nałożony teraz trzeba sie ubrać do sklepu o % i na imprezke do rodzinki TŻ
![]() jednak bede piła winko wytrawne mniejsze zło niż wodka ![]() Miłego wieczorku wam życze ![]() byeee ![]()
![]() |
#4534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moi bracia są bardzo wysocy- oboje ok. 190, a jeden to nawet powyżej. A teraz wszyscy faceci tacy niscy.... liczę, ze wysoną na studiach ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Arschen udanej zabawy! A ja napisałam opowiadanie z angola i ide cos zjesc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
whisky z colą bede pila!
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Arschen, miłej zabawy i smacznego winka
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Daaaaaj! ![]() ![]()
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
nie zartuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
(nie mowcie mi ile to ma kalorii, nie uznaje alko za grzech mimo, ze nim pewnie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Tylko mi niestety nie pasują bo wyglądaja mi jak kapcie. Za to te z cwiekami sa sliczne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Ogolnie nie mam pomyslu ani ochoty na kolacje ![]() A jeszcze odnosnie butów- kupilam sobie te easy tone i mamie tez. Mama ma 3 numery mniejszą nogę. I staly obok siebie a tz sie pyta czemu sobie nie kupilam takich samych bo te mojej mamy sa ladniejsze? A ja--> ![]() przeciez one sa takie same tylko moje wieksze i wygladaja gorzej! ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- wiem! zjadlabym sobie cos z grilla, jak bedzie malutki to kupie i tż mi zrobi na ogródku, akurat mam pierś ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
asmenaa, nie piłam, o boże, on musi być pyszny
![]() Ma dużo kalorii, alkohol generalnie to puste, totalnie puste morze kalorii, ale cóż... Ze wszystkiego nie można rezygnować, a jesteśmy młode, więc pijmy ![]() W Polsce są takie masakryczne przebitki cenowe rzeczy z Anglii właśnie na przykład, że głowa mała. Pamiętam jak była moda na torebki listonoszki z Atmosphere, w UK podobno za kilka funtów chodziły, a u nas kilkadziesiąt złotych ![]() ![]() ![]() Duże buty wyglądają czasem gorzej niż te malutkie, sama to widzę po trampkach. Stoją w przedpokoju moje trampki - rozmiar 42 i trampki TŻ-ta - rozmiar 46. Moje wyglądają ładnie, schludnie, uroczo, a jego to takie wielkie kajaki rozlazłe ![]()
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, ze wszystkiego nie da sie zrezygnowac... tzn da się ale kurde bez przesady. Choc niektorzy moga miec wielkie ALE, ze jestem na diecie redukcyjnej, cwicze i pije ![]() Nooo, przebitka jest czasami straszna, ogolnie tu jest tanio (ciuchy,buty). Bilety czasami też są strasznie tanie, da sie ponoc upolować nawet za zlotowke ![]() ![]() Np listonoszki widzialam za 3 funty teraz, przecena ![]() ogolnie za 50funtow moge sie ubrac od stop do glow na lato ![]() taaa, moj tz stwierdzil, ze moje to kajaki ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zadomowienie
|
Kretko u mnie jednak wszyscy niscy... cięzko mi spotkac wyższego...
![]() Asmena pamiętam, ze z UK wrocilam z dodatkową torbą pełną butów :P Normalnie tyle co ja ich tam kupiłam! Niestety, dwie pary mnie obcierają, a takie fajne... ogolnie muszę usiąść i sprzedac troche rzeczy na all, bo za duzo tego mam. A wyprzedaze w UK? to dopiero czad! Podobnie jak w innych krajach w zachodniej Eurpie. Pamiętam jak byłam w Belgii i kupiłam 3rzeczy za 30euro: tunijke bawełnianą,spodnie 3/4 i koszulke przeswitującą. Patrze na metke a tam cena polska: 240zł! A ja kupiłam ją za 10euro! Masakra! |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie ALE też mogą mieć, że używamy słodzików, że nie jemy zgodnie z BTW i BMR, że jemy mięso niewyhodowane w "godziwych warunkach" (te szczęśliwe kurki), że twaróg nieekologiczny - o wszystko się można przypi*rdolić! ![]() ![]() W Polsce można się ubrać od stóp do głów na lato za parę tysięcy chyba ![]() ![]() ![]() ![]() A jakie on ma stópki, malusie? ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-20 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, wyprzedaże tutaj a wyprzedaże w PL to niebo a ziemia... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zadomowienie
|
Asmena według ostatnich pomiarów u pielęgniarki to tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Ogladam x factor
![]() Cytat:
![]() Fakt, ceny ciuchow w Polsce porażają... a moze ujme inaczej. Nie sa adekwatne do zarobkow. Pamietam jak rok temu sie nagle zrobilo cieplo a ja nie mialam w co sie ubrac, poszlam do primarka, kupilam ze dwie sukienki, piec "kombinezonow", sandalki, okulary, KURTECZKE, paski i zaplacilam ponad 50 f ![]() ![]() No wlasnie on ma kajaki, nie ja ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ciezko Ci spotkac wyzszego chlopaka?! ![]() ![]() choc nie przeczę, że uwazam, ze spoleczenstwo jest coraz niższe (GMO nas zabije ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny no normalnie wrzuciłabym wam fotke mojej klasy i byście zobaczyły :P
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- a i żeby nie było- większosc facetów w roczniku jest taka sama jak oni :P a nie ze mam ograniczone horyzonty ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Kretko popieram cię z tymi cenami w PL. Przebitki jak nie wiem co! Ja jeszcze rok temu kupowałam jak idzie- teraz mi szkoda kasy. Wczoraj na ryneczku były takie fajne koszulki i co? Po 69zł! Normalnie nie wiem kto za tyle to kupuje.... potem przeceniaja a i tak duzo na tym zarabiają. Ja czekam na wyprzedaze w czerwcu, zeby kupic ciuchy na lato. Rok temu kupiłam w diversie 3pary spodni za 200zł, co jak na nasze realia jest bardzo tanio. W ogole gdybym była bardziej pewna spodni z ich sklepu to mają duzo super wyprzedazy w necie- spodnie co ja kupiłam w sklepie po pewnym czasie w necie były za 40zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Lady, też czekam na wyprzedaże
![]() ![]() ![]() Muszę spódnice letnie kupić, krótkie spodenki, bluzki na ramiączkach, jakiś kostium, do tego staniki wypadałoby zacząć uzupełniać, bo chodzę w g*wnianych... Ech, tyle zakupów, a człowiek milionerem nie jest. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Piję piwko, zdrówko dziewczyny ![]()
#4549 |
Zadomowienie
|
Kretko ja muszę zwezic troche rzeczy- nie sa złe, więc szkoda wyrzucać. Krawcowa w sumie tez sobie dobrze bierze za robote...
Na zime dostałam płaszcz od cioci- kupiła go we Włoszech za kila euro. A na metce "La Prada". Zapłaciłam łącznie 60zł za zwezenie i wypranie. Czarny,kasyczny, do kolan płaszczyk. Niestety na przyszłą zimę będe musiała go znowu oddac do krawcowej, ale to i tak taniej niż kupic nowy ![]() A teraz wszędzie w sklepach krolują kurtki-sklejki. Ja tam nie narzekam. 4lata temu za 100kupiłam niebieska i do dziś ją noszę. Pomijając, ze do niej już kilka dokupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
A wiecie co jest najfajniejsze??
Ze wszystkie sliczne majtki, sliczne sukienki sa w rozmiarze od 6 do 22 wiec KAZDY moze zalozyc cos ladnego ![]() ![]() My ogladamy x factor i tz jakos slabo idzie z tym drinkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Jeju! Wszystkie piją, a ja grzecznie siedze! Powiedziałam, ze do matury nie pije tak o :P
W ogole moj tato do mnie mowi ostatnio "to ty za tydzien masz zakonczenie? trzeba będzie po ciebie jechac, co nie?" (pomyliło mu się ogolnie, ze mam już impreze "bal maturalny", ale mniejsza z tym ![]() ![]() Słyszałam, ze soplica orzechówka z mlekiem jest pyszna i czas to sprawdzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Asmena ![]() ja w sumie nie wiem jak to wyjasnic- wszyscy tak do mnie mowią to powtarzam. Moze zle ![]() ![]() SKAJA! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ladywithweapon Czas edycji: 2013-04-20 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
tez slyszalam, ze orzechowka z mlekiem jest pycha ale ja nie lubie mleka wiec nie kusi mnie
![]() sklejka ![]() okropnie w tym zimno a jak jest cieplej to okropnie gorąco ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Lady, ja za krawcową płacić nie muszę, bo mama TŻ-ta, choć nie krawcowa, to ma maszynę do szycia i pięknie wszystko na niej zwęża
![]() ![]() asmenaa, dlatego też nie lubię tłumaczenia grubych ludzi, że chodzą w łachmanach i worach, bo nie ma nic w ich rozmiarze ładnego ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Orzechówka z colą smakuje jak krem czekoladowy, jak nutella ![]()
#4554 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
Asmena a no rzeczywiscie jest tak jak mowisz- nie zwrocilam uwagi
![]() Wczoraj kupilam taką grubą, cieplejsza. Niestety- cena tez jest wyzsza.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||||
Raczkowanie
|
Odstawiłam dzisiaj siostrę, fajny weekend. Teatrzyk był świetny. Ja się bawiłam doskonale, tony przezabawnej (!) abstrakcji (monstrualne pierogi, tęczowe zające i gadające głębie), super efekty, muzyka na żywo i niesamowite zwierzęce stroje. Przekrój wieku jakoś tak 2-70, i chyba wszyscy bawili się tak samo dobrze. Czemu nie każde przedstawienie dla dzieci jest takie?
![]() ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje! Mam nadzieję, że nigdy Cię nie spotkam w akcji. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę, tylko czemu zawsze to moje trampki są tymi kajakowatymi? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Wzrost - 180 cm
Waga przed - czerwiec 2012 (zdjęcie 1 i 2) - 122 kg Waga po zakończeniu II fazy - styczeń 2013 (zdjęcie 3 i 4) - 82 kg Waga ze stabilizacji - marzec 2013 (zdjęcie 5 i 6) - 78 kg Waga ze stabliizacji - kwiecień 2013 (zdjęcie 7) - 76,7 kg Skóra jest w dobrej kondycji, bez zwisów. Luzy są oczywiście, ale w granicach normy, tym bardziej po utracie tylu kilogramów i braku jakiejkolwiek pielęgnacji ujędrniającej. Posiłkuję się również zdaniem osób postronnych, które widziały jej stan. Powoli, powoli skóra się "wchłania". Jestem z niej zadowolona ![]()
#4558 |
Zakorzenienie
|
Sorki za "spam", tą wiadomość ze zdjęciami, ale tamtej już edytować nie mogłam, a chciałam dorzucić fotkę + opisy czasu.
content, a jaki masz numer buta, że kajak? ![]()
#4559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I wrzuciłaś to w rozpiętym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Serek Tutti traktuj jako nic, bo tam ani owoców porządnej ilości nie ma, ani kalorii (w końcu słodzikiem słodzony), po prostu jako serek homo
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() Dla Ciebie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.