|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Zamyślona, no dziwnie jest to zorganizowane w Waszym żłobku... Chyba lepiej by tam się sprawdzały opłaty miesięczne a nie godzinowe (chyba, że byłoby zaświadczenie od lekarza), wtedy miejsce mieliby na prawdę potrzebujący rodzice... ale kto to teraz zmieni, nikt nie zrezygnuje z własnej wygody tylko dla tego, że ktoś obcy ma problem
![]() No i zajmować miejsce w żłobku tylko po to by sobie chatę posprzątać ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Wiecie, coś mi zaszkodziło dzisiaj... od jakiegoś czasu mam biegunkę... obok mdłości, które mam nadzieję, że się nie rozwiną jak zwykle... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Raczkowanie
|
gosius91 dbaj o siebie i mysl pozytywnie , bo twoj stres mezowi nie pomoze wiec glowa do gory
![]() ZamyslonaRoztargniona kocha kocha bo myslal o tobie i pierniczki kupil ![]() ![]() h0pe czekamy na relacje bo kciuki 3mamy ![]() Moj narzeczony wlasnie przyszedl z pracy i oswiadczyl ze jutro ma obrone o 11.30 pracy mgr wiec taki maly stresik hhooooo zrobilam pyszny obiadek i zopatrzylam w slodycze te co lubi moze sie troche podzidli hhhiiii ![]() ![]()
#4533 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś widzę, że jesteś strasznie przytłoczona serią ostatnich zdarzeń ![]() Kiedy będziecie mieli wyniki drugich badań? I dlaczego zastanawiasz się czy mąż Cię kocha? Przecież chciał mieć z Tobą dzieci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
Nie bede sie powtarzac, ze pedzicie bo to widac...
Ja kdkad sie dpwiedzialam ze w ciazy jestem zaczelam zalatwiac sobie ubezpieczenie na czas ciazy porodu i po porodzie... I mam ochote krzyczec!!!! Piep***** ameryka!!!! Nie idzie z nimi ladu i skladu dojsc.... :-((( Ehhh chyba sie z Ameryka nie lubimy z wzajemnoscia, doluje mnie wszystko... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez kashha Czas edycji: 2013-10-16 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jak tam dzisiejsze wizyty
![]() U mnie od rana co jakiś czas pojawia się brązowa plamka na wkładce, oby do jutra przeszło... ![]()
#4537 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a masz ubezpieczenie, które chociaż część świadczeń obejmuje? Nie fajne jest u Was to, że nie ma obowiązkowego ubezpieczenia. Coś się dzieje, to rodzina musi zbankrutować... A teraz ubezpieczycielom chodzi o to, że już jesteś w ciąży?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosiaczku kciuki za narzeczonego ![]() ![]()
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-16 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
![]() Gosiiaczek kciuki za męża jutro ![]()
#4540 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
A wiecie, że na TVP1 o 19-tej od poniedziałku nie ma wieczorynek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, jakiś bałwan powinien dostać ![]()
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
A ja myślę o h0pe...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
wiem i porabana mlynarska wrzucili
![]() ogladalam jeden ten program publicystyczny jej: akurat zamiast wieczorynki byla dyskusja na temat aborcji: ona i jakas inna menda za i wziela tylko jedna osobe przeciwko aborcji, ktora wprost mowila, ze to morderstwo: w ogole kobiecie do glosu nie dawaly dojsc. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że każda z Nas myśli o niej w wyjątkowy sposób.
HOPE jak tylko wrócisz odzywaj się kochana ![]()
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ale popisałyście! tylu stron w życiu nie nadrobie, tym bardziej że zasypiam na stojąco, zaraz chyba pójdę spaaaać!
mam do Was pytanie - jak zmieniłyście diete pod tym jak dowiedziałyście, że jesteście w ciąży? z czego zrezygnowałyście, co ograniczyłyście, co zaczelyscie jesc, zeby bylo dobrze dla Was i dla fasolki. Po prostu nie miałam czasu w ogóle nic dzis po necie poszukac, wiec mam nadzieje, ze mi pomozecie ![]() poza tym: bóle brzucha - mialyscie/macie? jestem w 5tc i raz mnie boli jak na @, a za chwile jakis taki rozciagajacy bol. nawet nie boli, ale taki malo komfortowy jest. POMOŻCIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
HOPE jeszcze się nie odezwała? Kurcze no, to czekamy..
Idę Was nadrabiać gaduły |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Rozeznanie
|
Ja również weszłam zobaczyć co u Hope
![]() ![]()
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to ograniczeń jakiś specjalnych nie mam.. no i może jeszcze nie przyprawaim tak na ostro dań / uwielbiam ostreee/ =========== HOPE >>>> równiez razem z innymi dziewczynami czekam na wieści.... ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ![]() Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-10-16 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
a ja zaczelam wpierdzielac slodycze
![]() teraz za to mam tak skurczony zoladek, ze ciezko mi zaczac jesc, wiec jem rzadko i malo, bo nie czuje glodu, mimo, ze probuje nadrabiac owocami(pomaranczami) na warzywa mam mala ochote, mimo, ze przed ciaza uwielbialam warzywka. ciezko z jedzeniem sie porobilo u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieję, że Hope się odezwała.. no nic, będę zaglądać
![]() A z wieczorynkami to z lekka przegięcie. Ja też zawsze oglądałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przed ciążą wprost kochałam czekoladę, mogłam ją jeść na TONY i nigdy nie było mi niedobrze. Natomiast od czasu jak jestem w ciąży nie tknęłam czekolady i jest mi niedobrze na samą myśl o niej... bleee Jeśli chodzi o bóle brzucha to około 5-6tc. miałam najsilniejsze. Tzn. takie mniej więcej jak przed okresem. Potem mi minęło i w sumie już nic nie odczuwam. hope Ja też się zaczynam martwić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle kilka stron do nadrobienia po całym dniu
![]() ![]() Paulka tak sobie myślałam dzisiaj o Tobie, o Was i chyba ogólnie lepiej byłoby jednak dla dzieciaczków jakby się podzieliły, bo pisałaś, że Ci obojętne. Wtedy chyba odpada dużo problemów jak np. podkradanie, o którym mówił Ci doktor. Ale jak się nie podzielą to pewnie jeszcze intensywniej będą kontrolować sytuację, więc mam nadzieję, że będziesz czuła się bezpiecznie. Bazile witaj i gratuluję dwóch kreseczek! U nas też będzie niewielka różnica wieku między dzieciaczkami, Hania ma teraz 13 miesięcy dokładnie od wczoraj ![]() Monita ja miałam w 1 ciąży USG genetyczne przez brzuch ![]() Coodmalina Ty nie pisz takich rzeczy na forum, bo Cię ZUS namierzy po IP ![]() ![]() Dzisiaj była u mnie przyjaciółka, która wyjeżdża za tydzień do Irlandii na stałe i mówi, że jak patrzy na tą naszą Polskę to się cieszy, że wyjeżdża i coś w tym jest. Może gdyby nie moje "zobowiązania" tak to nazwijmy to też bym się zdecydowała na taki krok? Kto wie Selenity jak tam bóle, mam nadzieję, że Ci przeszło kochana… ![]() Gosius jejku tak mi przykro ze względu na stan zdrowia męża ![]() ![]() Kassha nie denerwuj się kochana, współczuję Ci sytuacji, ale nie możesz się denerwować ![]() Vampirko mi się też nie podoba to, że nie ma już wieczorynki ale teraz rodzice odpalają wieczorynki o której chcą.. na youtubie więc pewnie dlatego zrezygnowali, bo oglądało coraz mniej dzieci. Smutne to, ja sobie nie wyobrażałam kiedyś wieczoru bez dobranocki Dotk4 ja nie zmieniłam diety. Staram się odżywiać zdrowo, a czasami sobie pozwalam na odstępstwa od normy ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o wózki to my mamy Jedo Fyn po Hance ![]() Dziewczyny pewnie macie rację, że wątki miesięczne byłyby lepszym rozwiązaniem, bo teraz naprawdę ciężko nadgonić, ale podejrzewam, że na przestrzeni tych kilku miesięcy towarzystwo się wyklaruje, no nie wiem. Ja już jestem do Was przywiązana na swój sposób, przeżywam Wasze ciąże prawie jak swoją ![]() IIkas dziękuję, że o mnie pomyślałaś ![]() Jeśli czerwcówki będą zakładały wątek czerwcowy to mam nadzieję, że mamy majowe pozwolą mi jednak zostać tutaj ![]() ![]() No i gdzie ta nasza HOPE kochana ![]() ![]() ![]() O widzę Cię to się nie ruszam tylko czekam na wieści! Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2013-10-16 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja szczerze to od wczorajszej wizyty myślę tylko czy będzie wszystko ok... Ale będzie, musi być ![]() ![]()
![]() |
#4555 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do bóli tez je miałam. trwały ze dwa tygodnie co najmniej. ciagneło, kuło w boku, na środku, czasem jak na okres...potem przeszło
![]() |
#4556 | |||||
Zakorzenienie
|
gosius91 będzie dobrze
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brawa dla meża, ja tam jeszcze nigdy nie dostałam nic z delegacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widze, że chyba wszystkie na forum o niej myślą... Cytat:
![]() ![]() A ból taki na początku jak najbardziej normalny, nie ma powodu do zmartwień ![]()
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie hope? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby wszystko było dobrze. HOPE czekamy na dobre wieści!
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekarz zabronił surowego mięsa - ale ja i tak tego nigdy nie jadłam ![]() edit: coś sobie jeszcze przypomniałam - odrzuciło mnie od kawy
Edytowane przez carolyna86 Czas edycji: 2013-10-16 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.