|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
kamilla123 cudne ciuszki
![]() ![]() a brzuszek zgrabniutki
#4532 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() kamilla123 piękne ciuszki ![]() ![]()
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
kamilla123 bardzo zgrabniutki brzuszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
kamilla123 pięknie
![]() A wybieracie się jutro do Lidla na dzidziusiowe zakupy? Ja się zastanawiam czy to jest dobra jest cena tego proszku Lovela?? I czy on jest dobry?
#4535 |
Zadomowienie
|
Sylwia lovela jest bardzo dobrym proszkiem,długo w nim pralam zanim przeszłam na zwykły proszek nie dzidziusiowy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Loveli, ja nie używałam ze względu na pogłoski, że "lubi uczulać". Na początku prałam w JELPie a teraz w Kokosanie i bez uczuleń się odbyło. Cena proszku wydaje się być b. dobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() W Lidlu są jutro fajne ciuszki dla Mlauszka http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-1E732...rta.htm?id=195 Ja będę we wtorek w mieście to może się na coś załapię jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4539 | |||
Konto usunięte
|
Na uczelni jakoś minęło, jakimś cudem wpisy ta babka nam zrobiła
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluję 23 tc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Kamila to zdecydowanie juz ciaza
![]() Kurcze ale dalam ciala,zrobilam ta sonde i tam byla opcja,zeby ustawic ze wygasa po ilus tam dniach. Myslalam,ze jak ja zaloze to bede mogla ja edytowac i klapa ![]() ona juz bedzie do konca watku,nawet jak watek sie zamknie i nie moge juz dodac kolejnej sondy,ani tej usunac ![]()
#4542 |
Zakorzenienie
|
Pozwoliłam sobie zagłosować w sondzie, moim typem jest Sola ze względu na najwyższą aktywność na wątku
![]() Kamilla strasznie zgrabny brzuszek ![]() Ja do prania zakupię płatki mydlane dzidziusia, z lovelą i jelpem mam złe wspomnienia, uczulały, a płatki mydlane dawały radę w dopieraniu ubranek i nie drażniły skóry alergika ![]()
#4543 | |||||
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie robiłal ale że jestem nałogowcem czekoladowym to boję się wyników
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45056156]Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj tak wgl zaczynam 25 tc !!! ![]() Niestety imie zazwyczaj z kimś nam się kojarzy ale nwajważniejsze żeby to Tobie i mężowi się podobało ![]() Gratulacje za kolejny tydzień ![]() Cytat:
![]() Przepuklina pępkowa jest wskazaniem do cc ale nie wiem jak z innymi. Rozłóżcie sobie wydatki bo jak piszesz dużo ich będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Babą z uczelni staraj się nie przejmować ludzie czasem nie mają serca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Konto usunięte
|
Jakie imiona męskie wam się podobają??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45066121]Jakie imiona męskie wam się podobają??[/QUOTE]
Ja to na temat imion męskich mogłabym poematy pisać, podoba mi się ich tyle, że nawet nie zliczę ![]() Antek to mój typ numer jeden ![]() ![]()
#4546 |
Zadomowienie
|
Berenika a jeśli można wiedzieć co studiujesSz ina jaki temat piszesz pracę?
Skoro tak piszecie o tym proszku to wstrzymano się z zakupem, żeby się nie okazało że uczuliwg wydam niepotrzebnie k.ase. Lepiej kupić małe opakowanie na próbę. A my dziś sobie grilla zapaliliśmy i było pysznie ![]()
#4547 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny milo mi, że na mnie głosujecie, ale ja nie czuję się na siłach prowadzić wątku, bo udzielam się jeszcze na innych, a zwykle jestem z doskoku miedzy jakąś czynnością a inną albo pisze z tel. skąd prowadzić wątek jest mało wygodnie. Także niby dużo piszę, ale nie mam aż tyle czasu. Także proszę nie głosujcie na mnie.
Ale może jest jakaś chętna? Bo przyznam szczerze, że nie chcę głosować jak ktoś i tak nie będzie chciał prowadzić. Albo może są takie, które nie chcą to ułatwi. Bo mnie jest wszystko jedno czy ktoś napisał 1 posta czy 100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
Kurczę powiedzcie mi czy to normalne ze w 20 dni przytyłam 2 kg?? Jestem w szoku.Rozumie od wizyty do wizyty co 4 tyg to luz ... Ale Jak w takim tempie beda mi rosły kg to bede ważyć 100 kg na koncu ciazy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Sory nie 20 dni tylko w 10 dni pisze z tel i literówka :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już przestaje się przejmować kilogramami, bo naprawdę mam już sporo do przodu, ale nic nie poradzę na to, że chce mi się jeść, a jak mi się chce to jem... Stwierdziłam, że najwyżej później będę 3 razy bardziej cisnąć Chodakowską więc proponuje tobie też ustawić sobie myślenie, że kilogramami zajmiemy się później ![]()
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Sola ta sonda to nic zobowiazujacego.Ja poprostu chce Was zmotywowac,zeby zglosila sie chetna.
A mam poprostu nadzieje,ze dzieki niej Kogos sie wylowi.
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||||||
Zadomowienie
|
na czczo 83 mg/dl
60mg/dl po 1h obciążenie 50g Zapytałam się gina, czy to badanie nie było przypadkiem za wcześnie i nie należy powtórzyć. Stwierdził, że wynik ok i nie grozi mi cukrzyca. Choć mówił, że ten wynik po 1h bardzo niski, że jestem niedocukrzona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To obowiązkowe takie spotkania? Ona do domu do Was przychodzi, płacicie za to?? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Raczkowanie
|
Witam sie wieczornie juz w lozku, z platkami owsianymi
![]() Ja mam przepukline pepkową, i u mnie ona nie była wskazaniem do cc. Cc co prawda mialam, ale z innych powodow. Ryzyko jest takie ze przepuklina moze uwięznac w trakcie porodu sn - ale wtedy zawsze mozna zrobic cc. Natomiast zeby z tego powodu isc od razu na cc, to ja nie slyszalam. A konsultowalam to z kilkoma lekarzami. Cytat:
ja w pierwszej ciazy przytylam 13 kg, nieduzo, ale co z tego skoro nie udalo mi sie powrocic do wagi sprzed ciazy... Teraz na razie mam tylko 2,5 na plusie, ale wage startowa mialam znacznie wieksza... Ruszymy z wozkami i chustami na spacery to beda leciec kilogramy ![]() Cytat:
ja przyznam, ze jestem codziennie przy kompie bo taka moja praca, ale na forum czasem nie mam czasu, i nie udzielam sie zbyt wiele... Wiec nie wiem czy bym podolala... Dziewczynki co do kopania naszych maluszkow to ja na poczatku tez czulam rzadko, albo przez 2 dni nic. Ale teraz to juz mnie tak maltretuje to moje dziecko ze spac nie moge ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45032557]
Co do morfologii małego, to było strasznie. Mały bardzo płakał, takie mu grochy leciały... Ale jakoś wytrzymał, w poniedziałek po 12 mają być wyniki, więc bardzo proszę o kciuki... Aaaa i Adaś kończy dziś półtora roczku [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45033883] Dziewczyny jaki termometr bezdotykowy możecie mi polecić??[/QUOTE] My mamy HuBDIC, ale ja go nie lubię. Za każdym razem pokazuje inną temp. za to tż nie ma z nim żadnego problemu ![]() Cytat:
![]() ![]() Co Ty chcesz od tego brzuchola ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() Super pomysł, zazdroszczę Krakowa ![]() Cytat:
bazile bardzo proszę usuń mi: TP wg usg 28.06.2014, bo wg usg 3 razy wyszedł mi 23.06, a ten 28.06 to wg OM ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak tam glukoza??? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45046787]Wróciłam i się wkurzyłam Najpierw w szkole. Babka karze przyjść po wpisy na 12, niektórzy dojeżdżają specjalnie z poza miasta, a tu się okazuje, że ona na innym roku przeprowadza jeszcze egzamin ustny. I mówi nam, że mamy czekać sobie na nią do 14. Tyle, że na 14 wpisy ma inny kierunek, na którym ludzie są na serio jacyś ***, bo na siłę się przed nas zawsze wypychają i są tacy chamscy, że porażka... No dosłownie kpina jakaś Całe szczęście, że ktoś od nas wpadł na pomysł, by zebrać wszystkie indeksy i jej zostawić, a później sobie sami mamy odebrać z dziekanatu. Niby jutro mają już być do odebrania... Tylko coś nie chce mi się wierzyć, bo jak miała nam sprawdzić testy i wyniki miały być na drugi dzień, to wystawiła dopiero po tygodniu i jeszcze musieliśmy do niej wydzwaniać i się przypominać. A jak jutro się okaże, że tych indeksów nie zostawiła, to ciekawe jak uzyskam wpis z seminarium jutro [/QUOTE] ![]() ![]() Kochana wyrazy współczucia ![]() ![]() Wow, zazdroszczę wiosny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gołąbki ![]() ![]() ![]() A Ty kiedy się wybierasz??? Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolejny szczupak na wątku. Brzuś cud mjut i orzeszki ![]() ![]() Do mnie nie dochodzi, że w domu będziemy mieli małą księżniczkę, róż, hello kity i muszą sobie przypomnieć jak się robi warkocze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zadomowienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45066121]Jakie imiona męskie wam się podobają??[/QUOTE]
Adaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Tego pogrubionego też się teraz trzymam ![]() ![]() ----------------------------- Weekend miałam bardzo ciężki, w sobotę byliśmy na imprezce urodzinowej u synka koleżanki.Było bananowo ![]() ![]() ![]() Po tym jak się synek wyszalał zawinęliśmy się do ikei, kupiliśmy też farby i kasy już ni ma. Byle by przetrwać do końca miesiąca, jutro za bardzo nie poszaleję w lidlu ![]() Za to dzisiaj w przedszkolu był dzień babci i dziadka, nasza gwiazdeczka spisała się elegancko. Piękny występ, a mamusi ![]() Więc dziewczynki oficjalnie dołączam do mamusiek remontówek ![]() Ciśnienie już mam podniesione, bo jeszcze nie wystartowaliśmy, a już sobie skaczemy do gardeł ![]() ![]() A i dzisiaj stuknęła mi połóweczka ![]() ![]() ![]() -------------------- Ps. Zagłosowałam na pater86 ![]() Ps.2 Ja na prowadzącą przepraszam, ale się nie nadaję. Zdjęć nie umiem wklejać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zupełnie inne niż sobie wymyśliłam ![]() ![]() ![]() ![]() w środę albo piątek ide do lekarz i dostanę skierowanie, będę mieć 2 tygodnie na zrobienie glukozy więc już nie długo ![]() Cytat:
gratuluje połówki ![]() ![]() ![]() niestety przy remontach tak to jest, że często się skacze do gardeł, my już sobie przy zakupach zaczęliśmy skakać ![]() Co do prowadzenia wątku to ja jestem podobnie jak sola, udzielam się na kilku wątkach i czasem mi ciężko wszystko ogarnąć a jestem tylko na forum w pracy w domu niestety nie mam na to czasu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana w przerwie 2 godzinnej na glukozie
![]() Wstretne to bylo! Caly kubek slodkiej rzeczy z plywajacymi pestkami fuujjjj! Narazie bez jedzenia daje rade ale mam takie zawroty glowy ze az boje sie wstac! Majkela my caly weekend skakalismy sobie do gardla przez ten remont, dobrze ze poszedl juz do pracy ![]() A jak sie pierze w platkach mydlanych? Piszecie o pomocy mamy - to ja tu chyba nieliczna bo nie lubie jakby ktos mialby mi chodzic po domu, swoje przyzwyczajenia a jeszcze te ciagle rady i robienie po swojemu ehh nie nie. Przy pierwszym sobie sami poradzilismy to i z dwojka damy rade ![]() ![]() Lece na siku bo oczywiscie zapomnialam ze mam dzis tez mocz oddac ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-02-10 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||||||
Zakorzenienie
|
Igor, Maciej, Patryk, Kuba, Krzyś jest ich trochę ale żadne wspólne z mężem ![]() Ale fajny pomysł z grillem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojej mamy się nie obawiam bo jeśli jej się nie powie pomóż to się nie wtrąca gorzej ze teściowa na stałe mieszka za granicą i umaniła sobie że przyjedzie pomóc nam zaraz po porodzie i ta perspektywa jest dla mnie gorsza niż sam poród ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie imiona mi się podobają z Twojej listy ale cóż u nas każde odpada ![]() kochana z wagą idziemy idealnie równo ![]() mamy pomarańczowy tapczan i tapeta idealnie do niego pasuje wiec pani właśnie mówiła, że lepiej dopasować idealnie tapetę pod kanapę i później można sobie dodatki wstawić jakie się chce ![]() no to zakupy w lidlu załatwione podobno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.