Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 18:58   #4531
kubus puchatek
Rozeznanie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać wcześniej - masz piękne widoki przy spacerowaniu

Dziękuję Mieszkam w typowo turystycznym mieście,więc dużo fajnych miejsc jest do spacerowania,tylko często pogody ładnej brak.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, teraz ja PIĘKNIE PROSZĘ I BŁAGAM O POLUBIENIE NA YT filmu na konkurs, zrobionego i odegranego przez moja najstarsza corke, w ktorym na dodatek wystapila Lala i nasz pies Paproch

http://www.youtube.com/watch?v=P9dfhinqsYw
Polubione i oczywiście podoba mi się też

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Bardzo dziekujemy za życzenia dla Młodego Ja niestety hurtowo dla wszystkich dzieciaczkow przesyłam bo jakoś ostatnio nie mam weny na wizaz. Poogladalam zdjęcia w klubie i pozazdrościlam Wam trochę...(wiem, paskudne to ale silniejsze ode mnie)
Właśnie panicz podsypia na poduszce położonej na moich kolanach ale jednym okiem kontroluje cały czas wszystko.
Ja padam na twarz powoli- bardzo potrzebuje choćby dnia dla siebie żeby położyć sie w dzień na kanapie z Młodym i zdrzemnac sie chwilę. Zjeść normalny domowy obiad, wstawić pranie we własnej pralce, wziąć prysznic we własnej łazience, napić sie herbaty wspólnie z mężem... Ehh... Nawet możliwość siedzenia (za przeproszeniem) na własnym kiblu stała sie póki co nieosiągalnym luksusem.
Tak bardzo chciałabym być juz w domu z Adaskiem... Jestem juz tak przymulona, że w nocy jak wchodzą pielęgniarki zaczynam mówić do nich po polsku i dopiero po kilku sekundach zalapuje gdzie.jestem a one patrzą na mnie jak na swira
Jesli zdarzy sie, ze śni mi sie Adaś to śni mi sie juz z blizną i wszystkimi rurkami podłączonymi do niego- moja podświadomosc traktuje juz te jego kabelki jak jego integralną czesc... Juz nie pamiętam jak to jest trzymać go na rękach nie martwiac sie o to, ze sonda może wypaść
Niestety wegetacja w sercu sie nie zmniejsza więc stres z dnia na dzień narasta...
Zobaczymy jak będzie. Dobrze będzie... raczej...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
będzie BARDZO DOBRZE,tylko ten cholerny czas teraz...oczekiwanie. Może oni nie widzą dobrze,pewnie się zmniejsza,albo potrzeba kolejnego tygodnia,by zobaczyć różnicę w wielkości. Trzymaj się Kochana,jeszcze trochę i będziesz na swoim Bez spacerku się nie obejdzie w naszymi chłopakami. Już się nie mogę doczekać kiedy Was zobaczę,całą trójkę

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
my już po szczepieniu, mały biedulek płakał strasznie. Do tego głupia pielęgniarka mnie wkurzyła bo wkuła dwie szczepionki w nóżkę i miała wkuć trzecią w drugą nóżkę a ta se zaczęła gadać z inną babką mały się drze, zamiast szybko podać szczepionkę to ta sobie w najlepsze gada, chyba one na płacz nie reagują. Jakoś mały się uspokoił na rękach u tz.

Mela proszę o wpisanie na pierwszej stronie waga 6000 i ma 53 cm wzrostu
co za pielegniara biedulek kochany
ps.to chyba tweed wpisuje dane,jak dobrze pamiętam. za wagę i wzrost
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:02   #4532
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

"Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki"
"Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama"
"Piąstka w buzi,nawet dwie - daj banana-włożę też"

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-11-05 o 19:06
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:02   #4533
angelak86
Raczkowanie

dobry wieczór hmmmm właściwie dla kogo dobry dla tego dobry. Nie nadrabiam- nie mam sił. Mój syn w nocy to istny aniołek ale w dzień to diabeł wcielony zaczęłam się już zastanawiać czy wszystko z nim w porządku, cyz to tylko jego charakterek czy może coś jest nie tak. Przez 3/4 dnia chce być na rękach i to nie tak po prostu tylko tak jak on sobie życzy inaczej jest płacz, baaaaa ryk krzyk na całe gardło, zanosi się aż dałabym sobie chyba rękę uciąć że żaden z waszych dzieciaczków tyle i aż tak głośno nie płacze. teraz też odstawił takie koncert że uszy mi zwiędły zasnął uffff a ja chodzę na paluszkach jak mysz bo zwyczajnie brak mi już sił
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:18   #4534
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ten pierwszy rewelka

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość
dobry wieczór hmmmm właściwie dla kogo dobry dla tego dobry. Nie nadrabiam- nie mam sił. Mój syn w nocy to istny aniołek ale w dzień to diabeł wcielony zaczęłam się już zastanawiać czy wszystko z nim w porządku, cyz to tylko jego charakterek czy może coś jest nie tak. Przez 3/4 dnia chce być na rękach i to nie tak po prostu tylko tak jak on sobie życzy inaczej jest płacz, baaaaa ryk krzyk na całe gardło, zanosi się aż dałabym sobie chyba rękę uciąć że żaden z waszych dzieciaczków tyle i aż tak głośno nie płacze. teraz też odstawił takie koncert że uszy mi zwiędły zasnął uffff a ja chodzę na paluszkach jak mysz bo zwyczajnie brak mi już sił
Wspolczuje. Nienawidze jak dziecko placze cos mi sie w mozgu wytwarza i mam ochote ryczec razem z nim. A jak go nosisz to cisza? Moze w chuste go wrzuc albo nosidlo?

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:21   #4535
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Sorry, że tak rzadko bywam ostatnio, ale doba stała się dla mnie za krótka

Mały wstaje w nocy pierdyriald razy, a ja rano (piątej,szóstej rano!) nie wiem jak mam na imię

Dodatkowo zaczął dziwnie jeść, jakoś tak krótko a potem się wygina i macha tymi łapkami jakby chciał odbić ale wcale o to nie chodzi Potrafi po godzinie od ostatniego posiłku rzucić się na cycka jakbym go głodziła.

W dzień nie chce spać w domu już wcale a marudny jest i widać że śpiący.
Jedynie na spacerkach jest git, ale boję się co będzie w mocno deszczowe dni. Dziś i tak łaziłam z nim 2 godziny mimo deszczu jak bezdomna jakaś

Jak już tak narzekam to dodam, że niedługo będę łysa-jestem przerażona ilością wypadających włosów

Na dokładkę mam bardzo brzydką i swędzącą wysypkę na brzuchu-miałam taką na początku ciąży-może któraś pamięta-wtedy miałam wysypkę nawet na twarzy-oby teraz mnie oszczędziło
Prawdopodobnie to AZS-leczy się to sterydami, a ja karmię piersią...

To tyle-dziękuję za uwagę
witaj w klubie...podpisuję się pod tym ...poza tą wysypką bo jej nie mam.
W nocy budzi się co chwile...nie wiem co to przespana noc cała...
Maruder w domu na spacerze anioł.
Mało je.
Tak, że mam nadz. ze Cie pocieszyłam w bólu!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:25   #4536
Neni1984
Zakorzenienie

"Chociaż mleko nadal lubię to marchewki nie odmówię"
"Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra!"

Sprzątam i wymyślam

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Madi
Oby szybko maluszki przeszły ten głupi etap

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-11-05 o 19:31
Stary 2013-11-05, 19:26   #4537
karolajn1987
Wtajemniczenie

Neni- piona! mam to samo. Na dodatek mam wrażenie, że moje dziecko to jeden wielki skok z jedzeniem cyrki, bo je co 3h, bo drze paszcze na mój widok i wsysa mi cycka jak mam ja na rekach a potem je góra 3 min i ciągle odwraca głowę, wierzga i znowu zasysa. Wnioskuje, że nie jest głodna jakoś super i dlatego tak robi. nie wiem jak ja przetrzymać, żeby konkretniej się najadała..
a w nocy zaczynam karmienia już od 22

jesz jakieś witaminy??

Oliath- głos oddany

Tari- ja bym pojechała

Stokrotka- co za głupia baba. Trzeba było ją ochrzanić

Idzia- za wymiary, zdrówka!

Cynamonku- jeszcze trochę siły i będziecie się wszyscy przytulać w domku

Surka- no to teraz prostuj włosy i się pokazuj!

Lemurki- oby tak dalej i zdrówka!

dotka- zdrówka dla Was!nie chorujcie

Tweed- nie jesteś sama, ja też wpierdzielam a baniak rośnie

Perse- rehabilitacja może tylko pomóc

pisałyście ostatnio o fotokalendarzach.
Ja jakiś czas temu już sobie to wymysliłam na prezenty i na serwisach typu groupon sa fajne oferty na to/ o ja tu kupowałam http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-z-oo/28785962

u nas z nowości:
- odkąd zmienilismy sposób noszenia Hanki to wyciaga łapy po wszystko
- zaczęłam podawać marchew ale z Hippa, bo inne są ochydne w smaku i ich nie tyka. Z Hippa dosłownie pochłania
- dobijają mnie nocki,ja nie wiem czy to moje dziecko kiedyś pośpi dłuzej niz 3h

co do karmienia na żądanie to na piersi to jest jak najbardziej ok, bo przeciez dziecku może się chcieć pić nawet co godzine wiec ja daje wtedy kiedy chce. a chce często...

Edytowane przez karolajn1987
Czas edycji: 2013-11-05 o 19:28
karolajn1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:27   #4538
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

My po kupie nawet żyję, chociaż ciężko było dobrze, że nie jestem w ciąży, bo bym haftowała równo
Zapytałam w grupie rodziców na facebooku o takie problemy z kupą co 3-4 dni. Dowiedziałam się, że ok. 3 miesiąca życia dzieciom dojrzewa ukł. trawienny i tak rzadko pojawiające się kupy to norma i do połowy 3 miesiąca raczej przejdzie problem
U nas 5 miesiąc leci a kupy i tak co 4 dni chyba już mu tak zostanie. Mam tylko nadzieje, że do 18 r.ż nie będę masować mu brzuszka i przyginać nóg do niego, żeby zrobił kupkę

Cytat:
Hej

Mały wstaje w nocy pierdyriald razy, a ja rano (piątej,szóstej rano!) nie wiem jak mam na imię

Dodatkowo zaczął dziwnie jeść, jakoś tak krótko a potem się wygina i macha tymi łapkami jakby chciał odbić ale wcale o to nie chodzi Potrafi po godzinie od ostatniego posiłku rzucić się na cycka jakbym go głodziła.

Jedynie na spacerkach jest git, ale boję się co będzie w mocno deszczowe dni. Dziś i tak łaziłam z nim 2 godziny mimo deszczu jak bezdomna jakaś

Jak już tak narzekam to dodam, że niedługo będę łysa-jestem przerażona ilością wypadających włosów

Na dokładkę mam bardzo brzydką i swędzącą wysypkę na brzuchu-miałam taką na początku ciąży-może któraś pamięta-wtedy miałam wysypkę nawet na twarzy-oby teraz mnie oszczędziło

Współczuje wysypki.
Na spacerach pewnie śpi, bo jest kołysany. A w domu próbujesz go uśpić, czy czekasz az sam padnie? Bo u mnie jak bym czekała aż sam padnie, to bym tak do wieczora z nim się bujała a Franek byłby mega marudą i wszystko by mu nie pasowało.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:27   #4539
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Sprzątam i wymyślam[COLOR="Silver"]
o ten chyba najlepszy

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:30   #4540
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

pisałyście ostatnio o fotokalendarzach.
Ja jakiś czas temu już sobie to wymysliłam na prezenty i na serwisach typu groupon sa fajne oferty na to/ o ja tu kupowałam http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-z-oo/28785962
Ja o takim prezencie myślałam, ale z okazji dnia babci i dziadka. Trochę by było dni już nowego roku, ale reszta byłaby jak najbardziej aktualna w kalendarzu.

Franuś
Stary 2013-11-05, 19:30   #4541
Neni1984
Zakorzenienie

Karolajn u nas pierwsze karmienie o 23 jest. Już nawet na piwko wieczorem nie mam szans
Nie jem, jakoś przestałam

Ona reaguję tak jak zawsze na pierwsze oznaki zmęczenia, ale teraz nic nie działa...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:31   #4542
angelak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Ten pierwszy rewelka

Wspolczuje. Nienawidze jak dziecko placze cos mi sie w mozgu wytwarza i mam ochote ryczec razem z nim. A jak go nosisz to cisza? Moze w chuste go wrzuc albo nosidlo?

tak na rękach ale w formie "samolota" musi być brzuszkiem do ziemi i głowkę sobie trzyma w gorze i rozgląda się wszędzie. Jedyny plus to taki że ćwiczy sobie podnoszenie główki bo położenie na brzuszku to też jeden wielki krzyk- nienawidzi tego- jedynie mogę położyć go na brzuszku w wanience w wodzie. Ciężkie życie rodziców przy okazji współczuję moim bo podobno też byłam taka nieznośna, a w wózku bujali na boki tak że aż głowa odskakiwała co 2 tygodnie zmieniali paski do wózka. No to teraz wiem co czuli
Stary 2013-11-05, 19:32   #4543
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Pierwsza zupa, a w pieluszce śmierdząca kupa.... mamusie VII-VIII2013. Bez słowa efekt.

Stokrotka wymiary wpisuje Tweed!!!!
dziwny ten tytuł...

A może odwrócić go zupełnie...

Śmierdząca kupa bo była pierwsza zupa.

lub

Pierwsze zupy i śmierdzące nasze kupy

28.07.2013r.
Stary 2013-11-05, 19:35   #4544
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolajn u nas pierwsze karmienie o 23 jest. Już nawet na piwko wieczorem nie mam szans

Ona reaguję tak jak zawsze na pierwsze oznaki zmęczenia, ale teraz nic nie działa...
ja nie wiem o co kaman..dziwne te dzieci.
wczoraj na próbę podałam jej mm, zjadła o 19 150ml i obudziła się o 22.17 a im bliżej rana tym czestsze pobudki
Stary 2013-11-05, 19:39   #4545
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem o co kaman..dziwne te dzieci.
wczoraj na próbę podałam jej mm, zjadła o 19 150ml i obudziła się o 22.17 a im bliżej rana tym czestsze pobudki
dokładnie

Spadam,bo mam dużo roboty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:39   #4546
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
ten jest super

28.07.2013r.
Stary 2013-11-05, 19:40   #4547
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:

u nas z nowości:
- odkąd zmienilismy sposób noszenia Hanki to wyciaga łapy po wszystko
- zaczęłam podawać marchew ale z Hippa, bo inne są ochydne w smaku i ich nie tyka. Z Hippa dosłownie pochłania
- dobijają mnie nocki,ja nie wiem czy to moje dziecko kiedyś pośpi dłuzej niz 3h

co do karmienia na żądanie to na piersi to jest jak najbardziej ok, bo przeciez dziecku może się chcieć pić nawet co godzine wiec ja daje wtedy kiedy chce. a chce często...
super, ze sa efekty A jaki to sposób noszenia tak pomaga? Mała nie daje rady przespać 3 godz a po kąpieli jak?
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:41   #4548
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

To jeszcze bardziej współczuje
U mnie dzisiaj 4 drzemki 30minut + 30 minut usypiana na rękach w pozycji stojącej

Idę na m jak miłość
Dobranoc
Ach i życzę sobie cudownej, przespanej nocy Wam również

Franuś
Stary 2013-11-05, 19:42   #4549
Oliath
Zakorzenienie

A to ja tez zrobię update

Lila ma w nosie swoje nóżki (PERSE ), smieje sie na glos calowana w szyjkę, nic nie chce jesc z lyzeczki, po jabluszku Gerbera rozzalila sie tak, ze z godzinę musialam ją pocieszać . Sloiczki zjada tylko pomieszane z kaszką i z butelki W ogole okropnie duzo je i ma brzuszek jak beczulka. Uwielbia Lalę i Izę, zupelnie jakby wyczuwala, ze sa mniejsze ode mnie i blizsze jej postrzeganiu świata. Uwielbia Paprocha, bo jest kudlaty i mozna mu wyrywac futro. I uwielbia tatusia - z tego samego powodu . Sama sie bawi, ale stala sie juz bardziej towarzyska i najlepiej gdy ma nas w polu widzenia. W nocy budzi mnie raz, drugi raz o swicie. Reaguje na rymowankę Pokaż kotku, co masz w srodku powtarzaną przy kazdej zmianie pieluszki - ma wtedy minę jakby zrobila mi kawal stulecia

KOCHANE, Iza ma ponad 300 odslon, 60 lajkow, 6 komentarzy oraz
9 dislajkow od zawistnej konkurencji. Jestescie normalnie niezawodne

Sis Mela, paczka spakowana, cos dla Małgosi tez, zeby nie czula sie pominieta na poczte bede szla jakos w czwartek albo piatek, ok?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:43   #4550
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

CYNAMONKOWA to juz ostatnia prosta i wychodzicie do domku. Mogę się tylko domyślać jak bardzo chciałabyś juz być w domu z Adasiem. Jeszcze tylko troszkę!

STOKROTKA co za babsztyl wredny z tej piguly!

OLIATH bardzo fajny filmik,zaglosowane oczywiście!

Co wy się tak dziewczyny rozkladacie? Zdrówka wszystkim!!

My jutro do lekarza z nasza wysypka na brzuszku i nozkach idziemy. I chyba liszajem na raczce.. Zobaczymy co się dowiemy. Póki co kąpiel od dwóch dni w emolium i wygląda ze nie jest gorzej a może troszkę lepiej. Zaliczyliśmy dzisiaj 2h spacer a potem prawie 2h Igi jeszcze w domu dosypial. Aż mnie dziw bierze ze kiedyś nie znosił wozka

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:45   #4551
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
dziwny ten tytuł...

A może odwrócić go zupełnie...

Śmierdząca kupa bo była pierwsza zupa.

lub

Pierwsze zupy i śmierdzące nasze kupy
Ja tylko skróciłam troszkę tytuł

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

No dobra robię sondę. Jakieś jeszcze tytuły?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:45   #4552
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Aa TARI chyba byłabym mocno rozdarta z tym wyjazdem..i pewnie kombinowalabym aby ktoś pojechał ze mną żeby Małego zabrać tez i chyba łatwiej masz bo butla karmisz - pod tym względem.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:47   #4553
lachryma
Zakorzenienie

Ja pisałam już tydzień temu, że kaszki holle są w pipach i nikt mi nie dziękował :p

Stary 2013-11-05, 19:48   #4554
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
super, ze sa efekty A jaki to sposób noszenia tak pomaga? Mała nie daje rady przespać 3 godz a po kąpieli jak?
czasem jak się naje konkretnie z piersi to po kapieli spi 5h. ale ostatnio sa cyrki z jedzeniem wiec nie spi tez

a nosimy m.in. tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z13090587Q.jpg (79,2 KB, 50 załadowań)

Czas edycji: 2013-11-05 o 19:51
Stary 2013-11-05, 19:49   #4555
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Sis Mela, paczka spakowana, cos dla Małgosi tez, zeby nie czula sie pominieta na poczte bede szla jakos w czwartek albo piatek, ok?
Kupiłam od ciebie spodnie, a ty mi dodatkowo sponsoring uprawiasz?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:51   #4556
dzoan
Zakorzenienie

surka gratuluję wygranej

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Ktoś wcześniej prosił o więcej zdjęć dzieciaczków, to ja się chwalę fotami z sesji, która była miesiac temu
jakie świetne zdjęcia...to pierwsze słodkie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Co nadrobię czytanie,to znowu musimy jechać do Gdańska na kontrolę i mam zaległości
Wczoraj byliśmy,wszystko jest dobrze.
Jasiek śpi,więc korzystając z okazji gotuję rosół i Was nadrabiam
super, że Jaś ma się dobrze

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Dzoan-witaj w klubie,mój Pierożek taki głodny ciągle,że wstawałam co półtorej godziny w nocy,żeby go nakarmić.Brzuch ma rozdęty jak tuba z przeżarcia,a wczoraj wieczorem os.ał sobie pępek.Jak,pytam?
ma się te zdolności

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:54   #4557
angelak86
Raczkowanie

karolajn1987 to my mamy rękę miedzy Piotrusioa rączkami- leży wtedy bardziej w dół i główkę podnosi do góry by widzieć co się dzieje dookoła, sprawdza się o tyle że nie płacze jutro wypróbujemy jak na zdjęciu

oliath czy polubienie na tym yt to to samo co kciuk w górę-fajne? Na to właśnie kliknęłąm, ale że na yt się nie znam to pytam

Edytowane przez angelak86
Czas edycji: 2013-11-05 o 20:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 19:56   #4558
taribari
Zadomowienie

Cytat:
"Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra!"

Sprzątam i wymyślam

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Madi
Oby szybko maluszki przeszły ten głupi etap
głosuję na tytuł z gofrem

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Ja pisałam już tydzień temu, że kaszki holle są w pipach i nikt mi nie dziękował :p

wazne rzeczy trzeba pogrubionymi

Która jest z Gdańska to jej dziecko podrzucę na kilka godzin

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Edytowane przez taribari
Czas edycji: 2013-11-05 o 19:57
taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 19:57   #4559
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość
karolajn1987 to my mamy rękę miedzy Piotrusioa rączkami- leży wtedy bardziej w dół i główkę podnosi do góry by widzieć co się dzieje dookoła, sprawdza się o tyle że nie płacze jutro wypróbujemy jak na zdjęciu
to jest jedna z pozycji pod pachami nie moge je trzymać za dużo, bo ona sie wtedy spina i zaciska ramiona do ciała. w tej pozycji ją bardziej w dół dajemy też

edit:
i tak też
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m5100715.jpg (16,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m5100719.jpg (17,1 KB, 19 załadowań)

Czas edycji: 2013-11-05 o 20:00
Stary 2013-11-05, 20:06   #4560
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Neni jakbym o sobie czytala. Dzis Tz powiedzialam ze chyba bede sie snuc nawet w deszcz bo Antek nie zasnie w dzien i ez ranitko wstaje i tez mam wysypke ale barku i delokcie...

----

Antek po kapieli zapakowany do lozeczka dal koncert i co? Usypiam Go na cycku... Kiepsko idzie a spiacy jest. Kolejna noc zarwana sie szykuje
a mnie juz sie slabo z niewyspania robi.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości