|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt to wszystko wyjaśnić... bo on też ma zapewne jakieś granice wytrzymałości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
A to u nas to w Jaśle bardzo często stoją insignią lub vectrą bo tam 50. I jak do rodziców jedziemy to tam w jednej miejscowości mają 3 miejsca w których lubią stać...i to zazwyczaj ci sami panowie...my się śmiejemy że to nasi koledzy bo ich często widujemy...
Kasia Robiłam na początku tyg ale nie wiem czym będę zdobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety kierowca ze mnie przeciętny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Dobra, dosyć tego dobrego z Wami- czas pomyśleć o obiedzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Elena to też kwestia tego ile ktoś jeździ...bo wiadomo że jak ktoś 2 razy w tyg na zakupy i dziecko odwozi do szkoły/ przedszkola to nie będzie nie wiadomo jakim kierowcą...
Przeglądałam wczoraj auta na all i tak mi się spodobało http://allegro.pl/vw-touran-1-9-tdi-...842181345.html bo w planach mamy vw touran lub sharan |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() My dzis od rana zajete, na zajeciach dla dzieci, pozniej w sali zabaw Pola szala z kolegą z watku wrzesniowego a ja z kolezanka odpoczywalysmy przy kawce/herbatce ![]() Nastukalyscie postow znowu że nie idzie nadrobic, wiec przywitalam sie tylko i ide konczyc obiad. Milego! ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Aga zdasz napewno widze ze masz duzo samozaparcia wiec jestem.pewna ze sie uda
![]()
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Żałuję że się po urodzeniu Mikołaja za to nie zabrałam ale cóż...czasu nie cofnę...w sumie to i tak teraz bym się chyba bała sama z dziećmi jeździć a jak P będzie malutki to dopóki auta nie kupimy to się nie ruszymy za bardzo z domu bo nie mamy środkowego pasa normalnego tylko taki w pasie....
Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-12-18 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie myslalas zeby na te zale sprobowac jakiejs aktywnosci? basen? aqua aerobik dla kobiet w ciazy? joga? wiem ze czujesz sie bez mocy, ale fakty sa takie ze im wiecej bedziejsz aktywnosci fizycznej miec tym wiecej mocy i dobrego humoru. serio, siedzenie w domu jest chyba najgorsze co mozesz zrobic jesli z Twoja ciaza jest wszystko ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
i to chodzi hahaha
![]() Ja nie zapomnę jak na początku ciąży jadłam kapustę kiszoną, a po chwili arbuza... a tż gadał na skypie z bratem... mój szwagier o mało nie puścił pawika patrząc na mój zestaw. ![]() Ale to raz mi się taka zachciewajka dziwna włączyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Esorku Ola ma rację...zwłaszcza że nikt Cię w domu nie trzyma, dzieci nie masz tak że hulaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chodze 3 razy w tyg na basen, raz w tyg na joge. teraz wszystko wieczorem musze bo w dzien jestem z Polą (choc i wtedy szukamy sobie zajec) i musze przyznac e odkad regularnie uprawiam sport (nie wyczynowy, baaaaardzo rekreacyjny) to psychicznie czuje sie super. Nie narzekam, nie marudze, jestem wesola i naprawde rzadko mam kiepski humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Mi M obiecał rower na wiosnę kupić...i będziemy jeździć ale niestety pojedynczo...Ale po jakimś czasie myślę że kupimy drugi i jak tylko ktoś do nas przyjedzie to będziemy korzystać
![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-12-18 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Kasia Będę zwiedzać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
dobra łazienka, kuchnia i salon posprzatane
![]() zjem obiad i zrobie ciasto dla tz bo jutro ma urodziny ![]() ![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra ma na dzisiaj tp. Gin jej wczoraj powiedziała że jak nie urodzi to 22 do szpitala....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |||
Zakorzenienie
|
Kjurde rozpisałam się i skasowałam:/
Cytat:
![]() Tusia co roku ma bombki z namalowaną swoją podobizną ze zdjęć ![]() Cytat:
Ooo super z Fantasmagori ![]() Ja właśnie lubię te ciepłe ledy ![]() A Tusia na dole z dziadkiem robią szopkę, ale ma radochę ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mhm ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Owszem ![]() ![]() ![]() W ogole to my dopiero od dosłownie kilku dni skonczylismy tak naprawde goracy okres remontu. Zostalo wybrac dywan i takie tam, ale doslownie od kilku dni mamy takie wieczory, ze nigdzie nie trzeba isc niczego zalatwiac i tak dalej i pomyslalam, ze moze bede namawiac TŻ na basen, albo spacery... wiem , ze mu tez brakuje ruchu, a ja mam straszne problemy z zasypianiem i jestem prawie pewna, ze to pomoze ![]() Także dziękuję dziewczyny, jestescie jak zawsze niezastąpione ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiscie puscilam TŻ niech siedzi i pije z kumplami z pracy, nalezy mu sie ![]() Ja poszykuje prezent dla niego dalej bo jest troche czasochlonny, a potem ide do rodzicow na godzinke ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
A ja mam dziś kiepski humor, ciĄgle chce mi się płakać i meczy mnie to lezenie a jak na chwilę wstanie to brzuchboli, tak ciągnie w dół też tak macie?
Co do aktywności to faktycznie od razu humor się poprawia. Ja od marca biegała, na początku było ciężko, mąż się przygotowywał do testów w pracy a ja razem z nim na początku nawet 1 kółka nie mogłam przebiec/ przejść, a potem się wciaglam Ale musiałam przestać w 4 miesiącu. I myślę że dzięki temu bieganiu nie miałam żadnych dolegliwosci ciazowych, tylko zaliczyłam spadek wagi |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Dziewczyny, czyli na początek w cieplym mieszkaniu malucha klasc spac w czyms pokroju TEGO z klinem pod głowkę, ewentualnie flanelką pod przescieradlem na wysokosci glowy, zeby bylo doslownie ciut wyżej od reszty ciałka, a dopiero potem (3-5 msc) ta płaska podusia z kocykiem tudzież kołderką, tak?
![]() A w wózeczku na początku (zanim zacznę stosowac plasciutką podusię) to kombinezon odpowiedni do temperatury + znowu pod glowe jakas pieluszka i kocyk i wsio? ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja znowu na 1 roku studiów (czyli 5 lat temu) zrobilam caly kurs i ani raz nie podeszłam do egzaminu bo stchórzyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Ja juz sie dzisiaj pozbieralam, ale swietnie Cie rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#4555 |
Raczkowanie
|
Esor zawsze jeszcze mozesz cwiczyc z laptopem, ja odtatnio wlaczalam jakies treningi dla kobiet w ciazy, przygotowujące do porodu, wyciagalam matę i cwiczylam. Mąż wracał z pracy i widział matę i cieszył się ze ćwiczę, a teraz już nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Mama na lumpie kupila otulacz slodki
![]() ![]()
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo od razu lepiej !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj dzisiaj tez ma wigilie z pracy i wroci pewnie kolo północy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Ja prawo jazdy miałam robić tak jak Elena, ale w końcu robiłam rok później. Zdać mi się udało za pierwszym razem, a z placu tak jak u Eleny wyszły 3 osoby z 15. Jeżdżę sporo, ale widzę, że mogłabym jeździć jeszcze lepiej. Tż i tak się cieszy, bo jak rozmawiamy ze znajomymi, to żony często jeżdżą własnie raptem po dziecko do przedszkola czy na zakupy, a jak przychodzi jechać n-kilometrów to jest problem. I potem sami jadą od nas z południa Polski nad morze czy Chorwację. No i najeździłam się różnymi autami, ogólnie nie mam problemu, wsiadam i jadę, choć czasem czymś większym to mam ała na parkingu :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Mamusia Luty 2016
|
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny przyszły mi rzeczy z Neju, mam zachwyt normalnie!! I jak to wszystko pięknie pasuje do tych poduszek z Szyciolandii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.