|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
#4562 |
Zakorzenienie
|
blonndee a gdzie można dostać takie paróweczki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
Amelka - o, jak fajnie, ze ktos startuje w tym samym dniu co ja
![]() Wpadnij jutro wieczorem i zdamy razem relacje ![]() ![]()
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki zeby sie udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem łakomczuch straszny i moje objadanie sie ma raczej podloze psychiczne ja to lubie ot co ![]() amelka99 MonikaZmyślona DO BOJUUUUU ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
a ja potrafilam jesc 10 razy dziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4567 |
Zadomowienie
|
Onaella - wiem, ze mi sie uda. Przetrwam te pierwsze dni, a potem z gorki.
Zrobie cos, czego nigdy nie robilam na diecie, wydawalo mi sie to kompletna glupota - uloze sobie jadlospis na te 2 tygonie (no, dzis wieczorem na razie na tydzien). Taki dobrze zbilansowany, aby mi nie brakło niczego. Dzieki za ![]() ![]() Carmela - tez tak mam. A raczej mialam, bo ja niestety sie nie czuje z tym dobrze, takze postanawiam to zmienic ![]() PriVativ - fajnie, ze udalo Ci sie to zmienic. Mi tez sie uda ![]() Na pewno podolam ![]()
#4568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wieczorkiem popedałowałam godzinkę na rowerku, potem peeling pod prysznicem i masaż z użyciem żelu nivea na cellulit. Miałam dzis wielką ochote na pączka, co weszłam do kuchni puszczał do mnie oczko ale nie uległam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Raczkowanie
|
ja tez sie dzis oparlam pokusom paczka
![]() ![]()
#4570 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie- Czy omleta smażycie na zwykłym oleju czy na oliwie z oliwek, a może na niczym? Ja robię go na oliwie z oliwek ale nie wiem czy są może jakieś inne sposoby?
#4571 |
Rozeznanie
|
Yeyeyeyeye co za piękny dzień
![]() A po drugie, jak mogę mieć zły humor, jak dziś dzień ważenia (ostatnio w pon weszłam na wagę) no i co... 66,5 ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwa z oliwek - wlewam odrobinę i smaruje pędzelkiem. Dziś kupie olej arachidowy, bo nie mam funduszy na oliwę, a litr kosztuje ok 13 zł, to tyle co 250 ml oliwy i przynajmniej można go na gorąco, bo oliwa najlepsza na zimno, pod wpływem temp podobno traci swoje właściwości i wytwarza jakieś trujące substancje się dowiedziałam. A jak się dorobię (mama wpłaci na konto) - to kupie oliwę i do sałatek będę używać.
![]() |
#4572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś @ dostalam ![]() ![]()
![]() |
#4573 |
Zadomowienie
|
Ahcak - no pięęęknie
![]() ![]() No, to mnie jeszcze bardziej utwierdziło w przekonaniu, że warto zawalczyć z tymi węglowodanymi napadami poprzez SB. PriVativ ![]() ![]() To natomiast utwierdziło mnie w przekonaniu, że to zdrowa dieta. ![]() Nic, tylko przechodzić na nią. A można kawę zbożową, bezkofeinową kawę figową (cykoria, pszenica, żołędzie, żyto, słód jęczmienny), herbaty owocowe na I fazie?
#4574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4575 |
Zadomowienie
|
acha ,zwazylam sie przed chwila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4576 |
BAN stały
|
ja wlasnie sobie zrobilam omleta z warzywkami
co do tluszczu to kapnelam oliwe z oliwek i rozprowadzilam to kawalkiem recznika papierowego ktory przy okazji wchlonal tego duzo, wiec mialam tylko cieniutka warstwe tlszczu, tak zeby pokryla patelnie ponoc na teflonowych patelniach mozna tez robic zupelnie bez tluszczu, ale ja tak jeszcze nie probowalam, bo oliwa zdrowa jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak się sprawa ma z herbatami owocowymi?
![]() |
#4578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Private - jej, wspaniele! To gratuluję w takim razie ![]() ![]() A herbatek owocowych nie można? ![]()
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Private - jej, wspaniele! To gratuluję w takim razie
![]() ![]() amelka99 jeju dziekuje ![]() Właśnie jestem po śniadanku ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie to mozna mleko pic codziennie?? bo ja pije ![]() Mam do Was prosbe, bo ja dalej nie umiem cytowac tylko fragmentow wypowiedzi ,i jesczze zeby kilka zacytowac od roznych osob to dla mnie czarna mamba:P
![]() |
#4580 |
Zadomowienie
|
Cześć plażowiczki
![]() Na śniadani zjadałm serek z ogórkiem, na obiad zapewnie jakąś rybke z warzywami, omlecik na drugie śniadanie, a na podwieczorek i kolacje nie mam na razie pomysłu ![]() Camarilla-Stosowałam z Nivea na celulit i smarując się 2 razy dziennie-tak jak jest zalecane, tubka kremu skończyła mi się po 2 tygodniach ![]() Obecnie stosuje z Eveline serum na celulit (15 zł) i moge go polecić, jedyny minus to to że chłodzi ![]() ![]()
#4581 |
Zadomowienie
|
Ahcak -gratuluje spadku wagi!!!
![]() ![]() PriVativ- to obydwie się będziemy męczyć z @, dzisiaj też dostałam;], oczywiście też i Tobie gratuluje spadku wagi ![]() ![]()
#4582 |
BAN stały
|
dziewczynki... czy moge zjesc kurczaka z KFC ale obskubanego z panierki..? i jaki IG ma wino, ma ktos liste? nie moge znalezc na google.. a dzisiaj sie szykuje grzesznie
![]() ( ona lubi biale polwytrawne, ale wiem ze czerowne wytrawne to najmniejszy grzech, dlatego chcialabym sprawdzic te wina i ich IG) help me please dzis 7 dzien ![]() juz nie mam takiego jednego wałeczka na dole brzucha, ktory zawsze sobie miętosiłam, przyzwyczailam sie do niego, a teraz nie mam za co zlapac :P ale bynajmniej - nie tesknie za nim hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do IG wina to nie wiem, na pewno jest najniższe z alkoholi, ale czerwone i białe jest dozwolone na II fazie. Ja piłam i półsłodkie i pólwytrwane i wytrawne i czerwone i białe i różowe ![]() Gratuluje pożegnania z "wałeczkiem", nie tęsknij za nim!
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za to, że znosicie moją niewiedzę. Chętnie bym przejrzałą cały wątek, bo pomysłów na menu w nim od groma, jednak nie mam niestety czasu dlatego nawet jadłospis ukłądałąm na szybko na zajęciach
![]() Mięso jem oczywiście, ale ostatnio jakoś przerzuciłąm się na ryby. W takim razie kolację zmienię na białkową, duży jogurt na mały plus jakieś warzywko i możę dorzucę coś do tych rzechow. Dzisiaj ostatni dzień jadania co mi wpadnie w ręcę więc kupię moje ulubine ciacha i bede sie nimi zajadac ![]() ![]() Pozdrawiam, napiszę jutro jak mi mija 1 dzień i jak się trzymam. Trzymajcie kciuki ![]()
#4585 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie plażowiczki!!
6 dni temu też zaczęłam I fazę SB i już poleciało 1,5 kilo ![]() Cieszę się, że kg spadają powoli bo tak zdrowiej. Dokładnie rok temu też byłam na tej diecie- mojej ulubionej i super skutecznej. Schudłam wtedy 8 kg. Wagę trzymałam przez 6 miesięcy, ale po wakacjach miałam kryzys i cała zima była grzeszna. Ale idzie lato i trzeba sie znowu wziąść za siebie. Moje dzisiejsze śniadanko: jajecznica z 2 jaj z chudą kiełbaską i 2 ogórki kiszone Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
BAN stały
|
Ahcak- dziekuje za rade
![]() jejku, obudzilam sie o 6 i jeszcze w lozku leze... nic mi sie nie chce, nawet nie ma co ogladac w tv :P boje sie ze jak tak dalej pojdzie to z nudow zaczne jesc... trzymajcie mnie tu, zebym do kuchni nie poszla to dziwne ale jak nic nie robie to szybciej jestem glodna, a chyba powinno byc troszke inaczej ![]() a moze on chce zebym mu masaz zrobila..? hihi :P ostatnio sie znecam nad nim, i chyba to dziala troche ![]() Privativ - ja tez mam ten problem, nie umiem tak cytowac.. moze ktos nas oswieci w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
PriVativ mowilam, ze niedlugo dostaniesz, gratuluje
![]() uwielbiam ta diete ![]() ![]() juz sobie ulozylam jadlospis na dzis: IŚ: salatka grecka (feta, 4olwiki, pomidor, ogorek, papryka) IIŚ: deserek wlasnie ![]() O: 50g soczewicy z salatka z pieczarek, jajka, brokulow i papryki-przepyszna jest! P: serek homo z lyzeczka krokantu z orzechow K: wiesniak z warzywami GRATULUJE WSZYSTKIM SPADKU WAGI ![]() szkoda,ze ja sie nie waze ![]() ![]()
#4588 |
Rozeznanie
|
Cytowanie: kombinowałam, bo tez nie umiałam, pewnie jakoś to sie inaczej tez robi z tym multicytowaniem niż ja, ale daje radę tak:
Jeżeli chcesz zacytować jakąs wypowiedź, to pod każdą wypowiedzią jest guziczek "Cytuj", klikasz no i otwiera Ci sie okno edytora i piszesz normalnie pod, pamietajac, żeby przy słowach [quote] nie zniknęło nic, tzn ani literka ani nawias. jeżeli chcesz tylko fragment tej wypowiedzi, to po prostu wykasowujesz jak w Wordzie to czego nie chcesz ![]() To takie cytowanie bezpośrednie, a teraz żeby kolejne rzeczy zacytować: jak masz otworzony edytor to pod spodem, na dole strony wyskakują Ci wszystkie poprzednie wypowiedzi ludzi, no i wybierasz co chcesz cytować, zaznaczasz, kopiujesz, klikasz na "chmurkę" do cytowania (w pasku edytora, taka jak w komiksach), wyskakuje Ci [QUOTE ][ /QUOTE]: i między te dwa słowa w nawiasach wklejasz co chcesz cytować, pamiętając o tym, żeby nie skasować nawiasu. Najlepiej spojrzeć sobie w "podgląd wiadomości" czy wszystko jest OK ![]() A teraz jak wkleić nick osoby cytowanej: ja wykombinowałam tak: po pierwszym słowie QUOTE stawiam znak "=" i po nim wpisuję lub przekopiowuję nick, przed nawiasem, ale do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia jak zrobić fioletową strzałkę ![]() Ale nakręciłam, mam nadzieję, że coś skumałyście. No i proszę osoby, które umieją to zrobić 100%-owo dobrze, o kolejną lekcję, wszystkim nam sie przyda i będzie łatwiej korzystać z forum ![]() Jejku idę sie myć, bo ta godzina, a ja się mormonię w szlafroku ![]()
#4589 |
Rozeznanie
|
witam was kochane
wiecie co ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj naprawde sie super trzymalam .... podczas gdy moi znajomi wcinali hot dogi jadli chipsy i batony ja zabralam ze soba moj serek wiejski serek homo i jajka i robilam swoje plazowe jedzonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszyscy usiedli na lozku i zaczeli jesc ta bosko pizze zachwycajac sie jej smakiem a ja czulam tylko pustke na zoladku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzis za to nie jadlam sniadania i zjadlam o 10:30 serek wiejski z platkami migdal. i wiorkami ze slodzikiem ale juz czasu nie cofne.... dzis zaczynam druga polowe 1 fazy.... tym razem juz nic mnie nie zlamie !!!
#4590 |
Zakorzenienie
|
Od jutra rozkladam kocyk i opalam sie na plaży. Ale nie chcę zacząć 1 dnia od grzechów i niecnych występków ;-) Czy takie menu na jutro jest ok?
Ś: 2 jajka na miękko II Ś: wieśniak Obiad : sałatka z kapusty pekińskiej, prażonych ziaren slonecznika, pieczonej piersi kurczaka, imbirem, oliwa z oliwek, oliwkami i pomidorami Podwieczorek: garstka pestek dyni Kolacja: Omlet z 2 jajek, mozarelli i pomidora Czy można jeść pesto (takie gotowe) oliwkowe lub bazyliowe oraz czy w suszonych pomidorach w zalewie jest coś takiego, czego nie mozemy jesc? Trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.