..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-01, 21:41   #4561
amelka99
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
pewnie ze można witamy cieplutko

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Witamy, rozkładaj kocyk i plazuj z nami
Dziękuję bardzo widzę że dużo tu swoich pomysłów zamieszczacie będzie w czym wybierać Od jutra startuję
poszerzam horyzonty

'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.'
F. Nietzsche
amelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:43   #4562
carmelova
Zakorzenienie

blonndee a gdzie można dostać takie paróweczki ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:43   #4563
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Amelka - o, jak fajnie, ze ktos startuje w tym samym dniu co ja
Wpadnij jutro wieczorem i zdamy razem relacje Obym sobie w polowie dnia nie powiedziala: "od poniedzialku", bo to taki ładny dzien
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:44   #4564
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jest może tu jakaś, która dietę SB przezyla jako terapie szokowa?
Tzn. wczesniej potrafila wieczorami ( i nie tylko) zjesc maaaaase wegli i zdecydowala sie na plaze?
Nie bylo Wam slabo ani nic takiego? Co robilyscie kiedy straaaasznie chcialo sie chleba, albo platek z mlekiem ?

Mialam dzis ciezki dzien, mial to byc moj pierwszy dzien SB, cos mnie podkusilo, zeby troszke musli uszknac (a w ogole to bylam tak wykonczona, ze nie myslalam) No i potem sie posypalo - kanapki, jabłko, mandarynkasy :/ Ale ja sie nie poddam! Musze "odcukrzyc i odweglic" orgaznizm.

Jeszcze 2 minuty temu utracilam cały zapał, tylko tu weszłam, juz mi lepiej Musze Was czesciej odwiedzac.
wiesz ja myśle, że pod pewnym względem każda z nas przeżyła taki lekki chociaż szok po odstawieniu weglowodanów. ja na poczatku na chlebek i ziemniaczki mialam ochote ale zawzięłam sie i wiedziałam, że jak nie teraz to już nigdy nie dam rady i jak do tej pory daję radę. Naprawdę ciężkie sa pierwsze dni a potem jak już po mału przyzwyczaisz sie do jedzenia wg zasad SB to jest ok i już Cie tak nie ciągnie - tzn. mówię na swoim przykładzie.
trzymam kciuki zeby sie udało

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:44   #4565
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a jest może tu jakaś, która dietę SB przezyla jako terapie szokowa?
Tzn. wczesniej potrafila wieczorami ( i nie tylko) zjesc maaaaase wegli i zdecydowala sie na plaze?
Nie bylo Wam slabo ani nic takiego? Co robilyscie kiedy straaaasznie chcialo sie chleba, albo platek z mlekiem ?
Ja na płnym luzie potrafilam zjesc 4 tosty, miske zupy, kilka batników i wcale nie czulam sie pelna jak czubek jakis
Jestem łakomczuch straszny i moje objadanie sie ma raczej podloze psychiczne ja to lubie ot co

amelka99 MonikaZmyślona DO BOJUUUUU

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:05   #4566
PriVativ
Zadomowienie

a ja potrafilam jesc 10 razy dziennie non stop musoalam miec cos w buzi a chleb to ja musialam codziennie, do bigosu np byly 4 kromki nawet a bigos uwielbiam i czasem jadlam go 2 razy dziennie masakra,z tym chlebem to byla przesada,teraz nawet jak mam napady to chleba itak niejem tyle..... dla mnie ta dieta SB to zpoczatlu przy pierwszym podejsciu naprawde byl szok by przestawic sie na tryb bez chleba itp Jedno co mi pasowalo to nabial bo i tak jadlam duzo serow roznych. A Co do slodyczy to nie wspominam czasem jadlam je tonami..... co chwile....
Stary 2008-03-01, 22:07   #4567
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Onaella - wiem, ze mi sie uda. Przetrwam te pierwsze dni, a potem z gorki.
Zrobie cos, czego nigdy nie robilam na diecie, wydawalo mi sie to kompletna glupota - uloze sobie jadlospis na te 2 tygonie (no, dzis wieczorem na razie na tydzien). Taki dobrze zbilansowany, aby mi nie brakło niczego.
Dzieki za

Carmela - tez tak mam. A raczej mialam, bo ja niestety sie nie czuje z tym dobrze, takze postanawiam to zmienic
PriVativ - fajnie, ze udalo Ci sie to zmienic. Mi tez sie uda To wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje.Ja to za wszelakimi platkami, bulkami, ale rowniez nabialem przepadam. Z weglami baardzo czesto grubo przesadzam (stad decyzja o tej diecie)
Na pewno podolam
J -
B -
-

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 22:52   #4568
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
dziewczyny mierzyłam sukienki slubne i mieszcze się w większe 38 takie większe 38- mniejsze 40... jestem z siebie taka dumna...

humor popsuła mi trochę moja mama, bo jak mnie umawiała w salonach na mierzenie, to mówila sprzedawczyniom, że jestem "większa"...... babki się dziwily o co jaj kaman
chyba znalazłam ta właściwą suknię.....
Oooo...to super. Cieszę sie razem z Tobą.

Wieczorkiem popedałowałam godzinkę na rowerku, potem peeling pod prysznicem i masaż z użyciem żelu nivea na cellulit. Miałam dzis wielką ochote na pączka, co weszłam do kuchni puszczał do mnie oczko ale nie uległam... Buziale na dobranoc. papa
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 23:38   #4569
faraula
Raczkowanie

ja tez sie dzis oparlam pokusom paczka dobranoc i do jutra
Stary 2008-03-02, 07:40   #4570
klatka
Zakorzenienie

Mam do Was pytanie- Czy omleta smażycie na zwykłym oleju czy na oliwie z oliwek, a może na niczym? Ja robię go na oliwie z oliwek ale nie wiem czy są może jakieś inne sposoby?

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 07:52   #4571
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Yeyeyeyeye co za piękny dzień Słońce na dworze, ale chyba wiatr głowę urywa. W nocy miałam schizę, że ktoś chce drzwi otworzyć, a to chyba drzewa dokuczały na dworze tak bardzo. Bałam się...
A po drugie, jak mogę mieć zły humor, jak dziś dzień ważenia (ostatnio w pon weszłam na wagę) no i co... 66,5 Ruszyło się po ok 2 tygodniach zastoju! Kocham South Beach, kocham Was, czyli nie bójcie się dużo jeść bo i tak działa I ważcie się co tydzień!

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie- Czy omleta smażycie na zwykłym oleju czy na oliwie z oliwek, a może na niczym? Ja robię go na oliwie z oliwek ale nie wiem czy są może jakieś inne sposoby?
Oliwa z oliwek - wlewam odrobinę i smaruje pędzelkiem. Dziś kupie olej arachidowy, bo nie mam funduszy na oliwę, a litr kosztuje ok 13 zł, to tyle co 250 ml oliwy i przynajmniej można go na gorąco, bo oliwa najlepsza na zimno, pod wpływem temp podobno traci swoje właściwości i wytwarza jakieś trujące substancje się dowiedziałam. A jak się dorobię (mama wpłaci na konto) - to kupie oliwę i do sałatek będę używać.

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 07:52   #4572
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
ja na oliwie z oliwek a tak apopo witam wszystkich w ta ponura niewdziele

Dziś @ dostalam boli mnie strasznie brzych ale i tak sie ciesze ze wkoncu jest:P
Stary 2008-03-02, 08:01   #4573
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Ahcak - no pięęęknie
No, to mnie jeszcze bardziej utwierdziło w przekonaniu, że warto zawalczyć z tymi węglowodanymi napadami poprzez SB.
PriVativ Fajnie, że dostałaś okres
To natomiast utwierdziło mnie w przekonaniu, że to zdrowa dieta.
Nic, tylko przechodzić na nią.

A można kawę zbożową, bezkofeinową kawę figową (cykoria, pszenica, żołędzie, żyto, słód jęczmienny), herbaty owocowe na I fazie?
J -
B -
-
Stary 2008-03-02, 08:06   #4574
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
A można kawę zbożową, bezkofeinową kawę figową (cykoria, pszenica, żołędzie, żyto, słód jęczmienny), herbaty owocowe na I fazie?
Na I fazie nie, bo nic nie jemy/pijemy co ma związek ze zbożem, na II już może być

Stary 2008-03-02, 08:06   #4575
PriVativ
Zadomowienie

acha ,zwazylam sie przed chwila Dzis czwarty dzien diety,i mimo ze dostalam dzis okres i brzuch mam jak balon i wczoraj juz wygladalam duzo lepiej w lusterku (dzis chyba jesczze bardziej spuchlam!! ) to mam jeden kilo mniej czyli 55 jak ta wstretna 2 kilowa opuchlizna po okresie spadnie to bedzoe juz 53 normalnie kocham ta SB
Stary 2008-03-02, 08:07   #4576
201803260919
BAN stały

ja wlasnie sobie zrobilam omleta z warzywkami
co do tluszczu to kapnelam oliwe z oliwek i rozprowadzilam to kawalkiem recznika papierowego ktory przy okazji wchlonal tego duzo, wiec mialam tylko cieniutka warstwe tlszczu, tak zeby pokryla patelnie
ponoc na teflonowych patelniach mozna tez robic zupelnie bez tluszczu, ale ja tak jeszcze nie probowalam, bo oliwa zdrowa jest tylko ze nie do jakiegos dlugiego smazenia, ale do omleta w sam raz
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 08:11   #4577
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Na I fazie nie, bo nic nie jemy/pijemy co ma związek ze zbożem, na II już może być
Dzięki
A jak się sprawa ma z herbatami owocowymi?
J -
B -
-
Stary 2008-03-02, 08:13   #4578
amelka99
Raczkowanie

Cytat:
Amelka - o, jak fajnie, ze ktos startuje w tym samym dniu co ja
Wpadnij jutro wieczorem i zdamy razem relacje Obym sobie w polowie dnia nie powiedziala: "od poniedzialku", bo to taki ładny dzien
Nie, nie, nie! startujesz od dzisiaj ze mną i nie ma przebacz będziemy się wzajemnie motywować

Private - jej, wspaniele! To gratuluję w takim razie widziałam twoje zdjęcie na pokaż brzuch i masz boskie ciało...normalnie się zakochałam

A herbatek owocowych nie można? buuu to co ja będę piła?
poszerzam horyzonty

'And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.'
F. Nietzsche
amelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 08:22   #4579
PriVativ
Zadomowienie

Private - jej, wspaniele! To gratuluję w takim razie widziałam twoje zdjęcie na pokaż brzuch i masz boskie ciało...normalnie się zakochałam

amelka99
jeju dziekuje
Właśnie jestem po śniadanku serek wiejski z czubata łyżką turka light i troche twarogu chudego. Dorego slodzik aromat pomaranczowy i jak zwykle wiorki i platki migdalowe Ale dodam ze nie diojadlam,za duzo wyszlo pije teraz kubek mleka 0,5%

A tak na marginesie to mozna mleko pic codziennie?? bo ja pije

Mam do Was prosbe, bo ja dalej nie umiem cytowac tylko fragmentow wypowiedzi ,i jesczze zeby kilka zacytowac od roznych osob to dla mnie czarna mamba:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-02, 08:48   #4580
kapka
Zadomowienie

Cześć plażowiczki

Na śniadani zjadałm serek z ogórkiem, na obiad zapewnie jakąś rybke z warzywami, omlecik na drugie śniadanie, a na podwieczorek i kolacje nie mam na razie pomysłu

Camarilla-Stosowałam z Nivea na celulit i smarując się 2 razy dziennie-tak jak jest zalecane, tubka kremu skończyła mi się po 2 tygodniach
Obecnie stosuje z Eveline serum na celulit (15 zł) i moge go polecić, jedyny minus to to że chłodzi, ale to kwestia przyzwyczajenia.Na allegro raz zamówiłam całą serie(krem, serum i żel-peeling)za 30 zł.Jest tani i skuteczny i chodź też kończy się jak z Nivea po 2 tygodniach (regularnego stosowania), to jednak za cene Nivea można kupić 2 z Eveline.

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 08:53   #4581
kapka
Zadomowienie

Ahcak -gratuluje spadku wagi!!!
PriVativ- to obydwie się będziemy męczyć z @, dzisiaj też dostałam;], oczywiście też i Tobie gratuluje spadku wagi

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 08:53   #4582
201803260919
BAN stały

dziewczynki... czy moge zjesc kurczaka z KFC ale obskubanego z panierki..? i jaki IG ma wino, ma ktos liste? nie moge znalezc na google.. a dzisiaj sie szykuje grzesznie nawet nie mam ochoty, ale jak zaprosilam kumpelke na wino, to glupio by bylo wode zamiast tego popijac :P
( ona lubi biale polwytrawne, ale wiem ze czerowne wytrawne to najmniejszy grzech, dlatego chcialabym sprawdzic te wina i ich IG) help me please

dzis 7 dzien nie mam wagi wiec sie nie zwaze, ale widze ze tluszczyku mi ubywa <jupi>
juz nie mam takiego jednego wałeczka na dole brzucha, ktory zawsze sobie miętosiłam, przyzwyczailam sie do niego, a teraz nie mam za co zlapac :P ale bynajmniej - nie tesknie za nim hihi
Stary 2008-03-02, 09:10   #4583
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
dziewczynki... czy moge zjesc kurczaka z KFC ale obskubanego z panierki..? i jaki IG ma wino, ma ktos liste? nie moge znalezc na google.. a dzisiaj sie szykuje grzesznie nawet nie mam ochoty, ale jak zaprosilam kumpelke na wino, to glupio by bylo wode zamiast tego popijac :P
( ona lubi biale polwytrawne, ale wiem ze czerowne wytrawne to najmniejszy grzech, dlatego chcialabym sprawdzic te wina i ich IG) help me please

dzis 7 dzien nie mam wagi wiec sie nie zwaze, ale widze ze tluszczyku mi ubywa <jupi>
juz nie mam takiego jednego wałeczka na dole brzucha, ktory zawsze sobie miętosiłam, przyzwyczailam sie do niego, a teraz nie mam za co zlapac :P ale bynajmniej - nie tesknie za nim hihi
Kurczaka bym nie jadła, bo nawet jak zdejmiesz panierkę, to do niego wpadło już to co miało wpaść no i jest smażony na głębokim tłuszczu

Co do IG wina to nie wiem, na pewno jest najniższe z alkoholi, ale czerwone i białe jest dozwolone na II fazie. Ja piłam i półsłodkie i pólwytrwane i wytrawne i czerwone i białe i różowe A najlepiej czerwone półwytrawne lub wytrawne, bo najzdrowsze.

Gratuluje pożegnania z "wałeczkiem", nie tęsknij za nim!

Stary 2008-03-02, 09:18   #4584
jennuś
Zakorzenienie

Dziękuję Wam dziewczyny za to, że znosicie moją niewiedzę. Chętnie bym przejrzałą cały wątek, bo pomysłów na menu w nim od groma, jednak nie mam niestety czasu dlatego nawet jadłospis ukłądałąm na szybko na zajęciach bo nie mam za bardzo kiedy się nad tym skupić.

Mięso jem oczywiście, ale ostatnio jakoś przerzuciłąm się na ryby. W takim razie kolację zmienię na białkową, duży jogurt na mały plus jakieś warzywko i możę dorzucę coś do tych rzechow.

Dzisiaj ostatni dzień jadania co mi wpadnie w ręcę więc kupię moje ulubine ciacha i bede sie nimi zajadac A od jutra plażowanie i zrobię wszystko żeby zgubić ten nieszczęsny tłuszcz z brzucha i talii

Pozdrawiam, napiszę jutro jak mi mija 1 dzień i jak się trzymam. Trzymajcie kciuki
Stary 2008-03-02, 09:18   #4585
stokrotka24
Zakorzenienie

Witam wszystkie plażowiczki!!

6 dni temu też zaczęłam I fazę SB i już poleciało 1,5 kilo.
Cieszę się, że kg spadają powoli bo tak zdrowiej.

Dokładnie rok temu też byłam na tej diecie- mojej ulubionej i super skutecznej. Schudłam wtedy 8 kg. Wagę trzymałam przez 6 miesięcy, ale po wakacjach miałam kryzys i cała zima była grzeszna. Ale idzie lato i trzeba sie znowu wziąść za siebie.

Moje dzisiejsze śniadanko: jajecznica z 2 jaj z chudą kiełbaską i 2 ogórki kiszone

Miłego dnia
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 09:18   #4586
201803260919
BAN stały

Ahcak- dziekuje za rade

jejku, obudzilam sie o 6 i jeszcze w lozku leze... nic mi sie nie chce, nawet nie ma co ogladac w tv :P
boje sie ze jak tak dalej pojdzie to z nudow zaczne jesc... trzymajcie mnie tu, zebym do kuchni nie poszla
to dziwne ale jak nic nie robie to szybciej jestem glodna, a chyba powinno byc troszke inaczej zjadalm omleta z 2 jajek z gadżetami warzywnymi i serkiem topionym 1,5 godz temu i juz mi burczy w brzuchu
a moze on chce zebym mu masaz zrobila..? hihi :P ostatnio sie znecam nad nim, i chyba to dziala troche

Privativ - ja tez mam ten problem, nie umiem tak cytowac.. moze ktos nas oswieci w koncu
Stary 2008-03-02, 09:27   #4587
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

PriVativ mowilam, ze niedlugo dostaniesz, gratuluje

uwielbiam ta diete nie chodze glodna i jem takie pyszne rzeczy. dzisiaj niedziela, wiec zrobilam deserek z serka homo, 3lyzek jogurtu, zelatyny, kako i kokosu (wiem,ze trzeba ograniczac, ale widzialam kilka przepisow na Ifaze z kokosem))-PYCHA!!!!

juz sobie ulozylam jadlospis na dzis:
IŚ: salatka grecka (feta, 4olwiki, pomidor, ogorek, papryka)
IIŚ: deserek wlasnie
O: 50g soczewicy z salatka z pieczarek, jajka, brokulow i papryki-przepyszna jest!
P: serek homo z lyzeczka krokantu z orzechow
K: wiesniak z warzywami

GRATULUJE WSZYSTKIM SPADKU WAGI
szkoda,ze ja sie nie waze. stawiam na centymetr

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 09:47   #4588
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytowanie: kombinowałam, bo tez nie umiałam, pewnie jakoś to sie inaczej tez robi z tym multicytowaniem niż ja, ale daje radę tak:

Jeżeli chcesz zacytować jakąs wypowiedź, to pod każdą wypowiedzią jest guziczek "Cytuj", klikasz no i otwiera Ci sie okno edytora i piszesz normalnie pod, pamietajac, żeby przy słowach [quote] nie zniknęło nic, tzn ani literka ani nawias. jeżeli chcesz tylko fragment tej wypowiedzi, to po prostu wykasowujesz jak w Wordzie to czego nie chcesz

To takie cytowanie bezpośrednie, a teraz żeby kolejne rzeczy zacytować: jak masz otworzony edytor to pod spodem, na dole strony wyskakują Ci wszystkie poprzednie wypowiedzi ludzi, no i wybierasz co chcesz cytować, zaznaczasz, kopiujesz, klikasz na "chmurkę" do cytowania (w pasku edytora, taka jak w komiksach), wyskakuje Ci [QUOTE ][ /QUOTE]: i między te dwa słowa w nawiasach wklejasz co chcesz cytować, pamiętając o tym, żeby nie skasować nawiasu. Najlepiej spojrzeć sobie w "podgląd wiadomości" czy wszystko jest OK

A teraz jak wkleić nick osoby cytowanej: ja wykombinowałam tak: po pierwszym słowie QUOTE stawiam znak "=" i po nim wpisuję lub przekopiowuję nick, przed nawiasem, ale do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia jak zrobić fioletową strzałkę

Ale nakręciłam, mam nadzieję, że coś skumałyście. No i proszę osoby, które umieją to zrobić 100%-owo dobrze, o kolejną lekcję, wszystkim nam sie przyda i będzie łatwiej korzystać z forum

Jejku idę sie myć, bo ta godzina, a ja się mormonię w szlafroku

Stary 2008-03-02, 09:48   #4589
cukiereczeQ
Rozeznanie

witam was kochane
wiecie co ?
wczoraj naprawde sie super trzymalam .... podczas gdy moi znajomi wcinali hot dogi jadli chipsy i batony ja zabralam ze soba moj serek wiejski serek homo i jajka i robilam swoje plazowe jedzonko wiadomo mialam mega chec na te pyszne smakolyki ale na poczatku dawalam rade.... zjadlam kolacje i niestety okolo godz. 12 w nocy zlapal mnie glod (nie spalismy do 2 w nocy) i moi znajomi wpadli na pomysl zeby zrobic. .... PIZZE ...kumpel ktory slynie z tego ze robi rewelacyjne pizze zabral sie do roboty i zrobil 2 -1 wegetarianksa i druga z miesem... noi niestety
wszyscy usiedli na lozku i zaczeli jesc ta bosko pizze zachwycajac sie jej smakiem a ja czulam tylko pustke na zoladku namawiali mnie i zachecali i machali ja przed nosem noi niestety. - o 1 w nocy zjadlam 2 male kawalki pizzy wege i z miesem z ketchupem i dodatkami
dzis za to nie jadlam sniadania i zjadlam o 10:30 serek wiejski z platkami migdal. i wiorkami ze slodzikiem ale juz czasu nie cofne.... dzis zaczynam druga polowe 1 fazy.... tym razem juz nic mnie nie zlamie !!!

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 09:49   #4590
carmelova
Zakorzenienie

Od jutra rozkladam kocyk i opalam sie na plaży. Ale nie chcę zacząć 1 dnia od grzechów i niecnych występków ;-) Czy takie menu na jutro jest ok?

Ś: 2 jajka na miękko
II Ś: wieśniak
Obiad : sałatka z kapusty pekińskiej, prażonych ziaren slonecznika, pieczonej piersi kurczaka, imbirem, oliwa z oliwek, oliwkami i pomidorami
Podwieczorek: garstka pestek dyni
Kolacja: Omlet z 2 jajek, mozarelli i pomidora

Czy można jeść pesto (takie gotowe) oliwkowe lub bazyliowe oraz czy w suszonych pomidorach w zalewie jest coś takiego, czego nie mozemy jesc?

Trzymajcie za mnie kciuki
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości