|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Mam wystawioną fakture godzine temu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oo właśnie myślałam z czym mi się kojarzy, jednak w zapachu/smaku czuć przewagę plastyku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
zamówionko złożone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no coz mozna o niej powiedziec...zapach na pewno nie jest ostry,nie mozna go porownac z zadnym zapachem z avonu,poniewaz nie czuje az tak zadnej nuty zwiazanej z jakas woda toaletowa...poprostu nie ma w nim nic co moze sie podobac,nie ma zadnego zakochania w tym zapachu...mi on niczym nie pachnie. oprocz polaczenia wszystkich kwiatkow(a polaczone zapachy nie zawsze sa ladne),utrzymuje sie probka dlugo na nadgarstku taki zapach mozna kupic zwyczajnie w kiosku za 12zl.(sa takie) i uwazam,ze nikt nie odczuje,ze zaplacilo sie 100zl....koszt zapachu jest poprostu za drogi(pewnie za buteleczke i te rysunki) i przez to kazdy spodziewal sie swietnego zpaachu,a niestety okazal sie niewypalem pachnacym tanioscia.... ja go na pewno nie kupie,poniewaz zapach mi nie odpowiada no i cena jest za droga jak na taki zapach a teraz ciekawostka,wylalam ta probke jakis czas temu i wszedl brat do pokoju i mowi 'cos slicznie pachnie' mysle chyba te perfumy i daje mu do powachania reke i mowie 'czy to to' a on na to' oj ale slicznie pachnie'!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! a ja na to,ze okropny zapach,a on ze sie nie znam hehe ![]() a to niespodzianka.... Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-01-31 o 19:13 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam szminkę walentynkę Berry Nude i jest dużo ciemniejsza niż w katalogu. Zapach ogólnie znośny, nie jest tak kwasny jak w katalogu.
Co do wody Flower by CR to czuć tam jedynie bardzo mocno lilie, nic więcej.W składzie sa jeszcze frezje, drewno kaszmirowe, wanilia, piżmo i drewno sandałowe ale w ogóle ich tam nie wyczuwam. nie powalają na kolana. Bardzo podoba mi się galaretka pod prysznic Mango- miałam okazję już wypróbować- nałożyłam troszkę na rękawicę i bardzo dobrze się pieni no i super konsystencja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Emilka twoja wypowiedz mnie powalila ![]() ![]()
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
Wszyscy się dzielą wrażeniami z paczki więc i ja coś skrobnę:
-zamówiłam sobie naszyjnik Chunky (czy jakoś tak - ten fioletowy z netto) i straaaaaasznie mi się podoba. Fiolet jest taki ciemny i chłodny ale nie błyszczy sie aż tak jak na zdjęciu. Kule są chyba idealnej wielkości bo nie jest ani za masywny ani za malutki, bardzo mi sie podobają też te "kwiatuszki" pomiędzy kuleczkami bardzo ciekawy efekt - cały czas wącham też próbki CR i mimo iż nie lubię ciężkich zapachów ten ma w sobie coś fajnego może dlatego że bardzo lubię lilie. mimo to raczej bym się nim nie psikała a już na pewno nie za taką cenę - kupiłam też mozaikę rozświetlającą i też jestem z niej bardzo zadowolona tylko muszę się nauczyć jej używać bo można łatwo przesadzić. na oczach też sie ślicznie spisuje, bardzo ładnie się błyszczy - poza tym brałam jeszcze kremik nawilżający i tonik nawilżający, podkład w musie i serum na końcówki ale tego chyba nie trzeba komentować Mam też problemik bo zamawiałam z netto spraye do higieny intymnej i kurcze dwa są pełne a jeden całkiem puściutki. No i co ja teraz mam zrobić? hmmm? Napisze im chyba maila chociaż nie wiem czy to coś da bo to przecież tylko netto. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Li_lio proszę napisz jak dostać się do forum dla konsultantek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6455008]A ja widzę, z czerownych ust robią się troche różowe, taki ładny ciemny róż, może masz naturalnie takie różowe, że nie widać?
![]() To fakt... Mam różowe usta... Ale mam taki błyszczyk bezbarwny zmieniający kolor na różowy z firmy Essence i on mi widocznie zmienia barwę ust na różowy... No ale to zależy od intensywności ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6455008]Oo właśnie myślałam z czym mi się kojarzy, jednak w zapachu/smaku czuć przewagę plastyku[/quote] A ja tam plastiku nie czuję ![]() No ale wiadomo - ile ludzie tyle opinii ![]() Ale w sumie jestem zadowolona z zakupu ![]() Pozdrawiam i życzę Wam udanej zimy, ja jadę odpocząć do Murzasichla, koło Zakopanego ![]() Ale pewnie nie wytrzymam i dorwę tam jakiegoś kompa, żeby zajrzeć na mój Wizażyk ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
W brakach mam zielony cien do powiek w kulce i z netto fioletowy i turkusowy tusz do rzęs.
#4603 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Kasiu, już Ci odpisałam na Avon Clubie
![]() Moje wrażenia z katalogu 5/2008 Okładka- no, postarał się ten grafik ( albo graficzka hehe). Modelka ma tak błekitne oczy, że można się w nich zakochać. Wiadomo, takie bajki tylko w Avonie ![]() Błyszczyk powiększający oraz błyszczyk UCR- każdy po 13.90. Nowością jest kremowo-pudrowy podklad w kompakcie- podobno już kiedys był. Max Factor chyba wprowadził podobny??? Ten kosztuje 34.90. Ma lusterko i osobną przegródkę na gąbeczkę. Miodzio... Promocja - jeśli wydamy 29.90 na zakupy z kat, możemy kupic zestaw 4 w 1 , w którego skład wchodzą: - Celebre - żel pod prysznic Romantic Kiss - nawilżajacy krem do ciała SSS - krem do twarzy z naturalsów z zieloną herbatką. Jest nowa Pur Blanca Blush- cudna, już ją pożądam... Jest delikatna, pudrowa, nie tak intensywna jak nasza stara Pur Blaneczka, , faktycznie czuc różę i jakieś cytrusiki. Do Rouge dodają tandetną szmatkę-apaszkę. No koment. Ceny wód perfumowanych i toaletowych poszybowały w górę np. - Wish off każda po 42,90 - True Glow, Percive, Extraordinary sa po 52.90 - Treselle za 72.90!!! - Passion za 42,90 Do Fuul Speeda dołączaja portfel gratis. Są nowe sypkie cienie do powiek z wygładzającymi minerałami- 4 odcienie, każdy za 19.90. Można dokupic do nich specjalny pędzelek only for 4.90...... Moje ukochana pojedyncze cienie sa po 15.90!!! Pojawił się równiez precyzyjny ołówek do kredek z gąbeczką za 12.90. Wróciła ta okropna paletka cieni w kremie z CT...Koszmar Błyszczyki z CT sa po 5.90. Nowa biżuteria..no jakby to powiedzieć, nie sprawiła, żeby moje serce szybciej zabiło... To będzie dobre! Słuchajcie w środku katalogu jest mini książeczka z próbką nowego kremu nawilżajaco-opalajacego na dzień..No, postarali się... Za zakupy na kwote min. 17.90 z solutions można kupić za 8,90 słoneczna kosmetyczkę. Sa 2 strony poświęcone letnim kosmetykom do opalania. I teraz perełka- nowe naturalsy TRUSKAWECZKA i guawa. Pychotka. Czuć truskawką ![]() W Planet Spa pojawia się krem relaksujący do dłoni i stóp z sake i ryzem za 16.90. Można kupić rekawiczki i skarpetki do REFLEKSOLOGII - narysowane na nich sa miejsca i punkty, które można masowac. Ich cena- 11.90 Telefonik My Avon Alcatel kosztuje teraz 199zł. W Wyprzedaży: - galaretki po 6.90 - szminki ucr po 9.90 -cienie CT po 6.90 - woda toaletowa Island Vibe za 19.90 - perfumetki Celebre PS, PB po 12.90 - szminka do ust Glass reflections po 14,90 - - wyprzedają Pro Wild Jest nowy płyn do kapieli Kwiat wiśni- szczerze, to wiśnią nie pachnie..Jest bardzo subtelny, delikatny, ok Nowość- krem nadający włosom słoneczne refleksy - do robienia pasemek z taką śmieszna szczoteczką do aplikacji za 14.90 Na koncu jest promocja szczotka plus grzebien gratis przy zakupie 2 dowolnych kosmetyków z AT. |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
ja odnośnie balsamu do ust nowego - myślałam że będzie trochę rozjaśniał usta (jak na zdjęciu), tymczasem nic nie robi (przynajmniej w sztucznym świetle), drobinki są takie małe że też są mało widoczne. Jedynie zapach jest zaskoczeniem bo nie pamietam by pisali coś o zapachu gumy do żucia hubba bubba
![]() w katalogu 3 ciekawy się wydaje nowy odcień lakieru, ten ciemny fiolet... |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Joanna d'Moder
|
li_lia dziękuję za opis.Katalog 5 zapowiada sie ciekawie-zwłaszcza te rękawiczki i skarpetki do refleksologii.Widziałam je kiedyś w amerykańskim katalogu.Każda kosztuje 11,90 czy jest to cena za komplet (marzenia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
|
Joasiu no niestety to cena za jedną parę
![]() może jeszcze coś o nich: 97% bawełna, 3% elastan - rękawiczki 92% bawełna, 8% elastan- skarpetki W opakowaniu znajduje sie ulotka opisująca sposób korzystania z rekawiczek i skarpetek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Czy może ktoś podać link do forum avon club gdzie pisze o kat 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
|
Patryk,
Nie wystarczy Ci to, co napisałam? Na Avon Clubie są ofert netto, demo, ale dostępu do nich nie otrzymasz, gdyż nie jesteś u nas zalogowany i adminka nie udzieliła Ci dostępu do prywatnego podforum ![]() Jesli jesteś konsultantem to wstydź się, że nawet nie zajrzałeś na oficjalne forum Avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej tak jest w profilu użytkownika. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
|
Amber nick mnie zmylił
![]() ![]() P.S. są już wyniki konkursu na konsultantkę, która sprzedała najwięcej produktów z Różową wstążką. Szczęściarą jest Konsultantka Agnieszka Jakubowska reprezentująca okręg Izabelli Kaczmarczyk w Dywizji 6. |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Jest nowa Pur Blanca Blush- cudna, już ją pożądam... Jest delikatna, pudrowa, nie tak intensywna jak nasza stara Pur Blaneczka, , faktycznie czuc różę i jakieś cytruy
Ja mam tą wodę kupiłam kiedyś na allegro ![]() ![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dziś zero braków.. z wyprzedażowej zamawiałam prefumetkę Pur Blanca i z internetowej pudełko ozdoben - przyjdą
oglądałam w COKu tą torebkę Beatrice wydaje się byc dobrze wykonana, jest na zamek w środku ma jedną małą kieszonkę na zamek, jest dość sztywna woda Flower by Cynthia Rowlej dla mnie to straszny smierdziel jak powąchałam flakonik to aż mnie potrzepało fuuj dominują lilie których nie znoszę kosmetyczka z orientalnym motywem w katalogu bardziej mi sie podobała.. jest z lekko błyszczacego materiału, jakoś tak mi się skojarzyła z takimi szeleszczącymi dresami w których można spotkać ludzi handlujących na bazarach... te dwie części zapinane są na zamek i połaczone sa ze sobą dwoma zatrzaskami minimasażer który można kupić za 6,9 do solutions wydaje się być tandetny.. kawałek plastiku z ruchomymi kulkami.. nic specjalnego.. filiżanka z różową wstążką jest naprawdę rewelacyjna moim zdaniem, jest duża pojemna, wydaje się ze jest zrobiona z dość solidnej porcelany na bank ja biorę bo jest bardzo ładna i zmieści duuużo mojej ulubionej herbatki ![]() ![]() naszyjnik Dinah wygląda lepiej niż w katalogu jest w ładnym złotym kolorze a te brązowe (w katalogu) kółka sa w takim ładnym miodowym odcieniu, jeśli ktoś lubi takie klimaty i spodobał mu się w katalogu to powinien być zadowolony z zakupu to chyba tyle z moich wrażeń po wizycie w COKu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Fajnie zapowiada się 5. Czytając opis nic nie mówisz o nowym tuszu do rzęs czyżby został wprowadzony dopiero w 6.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do katalogu 5 to reakcja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() czy ona jest duża?wymiary do mnie nie przemawiają,chyba będę musiała przejść się do COK-u. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Ojoj juz zacieram rece na truskawkowe Naturalsy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
|
Cytat:
Tusz jest i to już na okładce. Zapomnialam dodać, że katalog nosi tytuł ,,Wiosenne przebudzenie".... ![]() Tuszujesz i szczotkujesz. - szczoteczka przyszłości - rewolucyjna syntetyczna szczoteczka Volume Boost umożliwia nałożenie znacznie większej ilości tuszu już za jednym pociągnięciem i dokładnie go rozprowadza - bez grudek i sklejania. ( kolor szczoteczki jest niewidoczny pod warstwą tuszu). - zaawansowana formuła - unikalna formuła z mikrowłóknami, które ,,puchną" jak gąbeczki, by nadać każdej rzęsie z osobna nieprawdopodobną i niezwykle trwałą objętość. - efekt do 12x grubsze rzęsy za jednym pociągnięciem szczoteczki Tusz odpowiedni dla oczu wrażliwych i dla osób noszących szkła kontaktowe. Cena 19.990 regularna 34.90 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
To ja juz czekam na katalog 05 i dziekuje za opis
![]() ![]() ![]() ![]()
#4620 |
Konto usunięte
|
Celebre
- żel pod prysznic Romantic Kiss - nawilżajacy krem do ciała SSS - krem do twarzy z naturalsów z zieloną herbatką. a ile to kosztuje? ![]() dziewzczyny, a ta torebka sharma ma zakonczona produkcje? z ktorej jest storny i jaki numer ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.