|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
mimimka
Napisze krotko, nie mozesz byc jak kobieta bluszcz z Twojej wypowiedzi wynika, iz nie myslisz o sobie, tylko i wylacznie o nim wszystko robisz dla niego, a tak nigdy nie powinno byc dajmy nawet przyklad szykowania sie do wyjscia, dlatego odrazu zakldasz ze to tylko i wylacznnie dla niego, niech po pierwsze Tobie sprawia to przyjemnosc, to dla siebie stroisz sie, aby czuc sie super, a potem dopiero dla niego zakladasz szpilki nie dla tego ze on lubi, tylko ze sprawia Ci to przyjemnosc, ze jestes bardziej ponetna co ostatnio zrobilas dla siebie? kiedy ostatnio bylas gdzies, ale z kolezankami? bez niego? nie podoba mis ie sposob w jakim Twoj TŻ Cie traktuje, straaaaasznnie! nie mozna tak! tak sie zachowuje facet, ktory kocha? ![]() piszesz rowniez, ze etraz macie okres"naprawy" ale oboje powinniscie sie starac, a nie tylko on, przeciez to jest zwiazek, wiec wspolnymi silami nalezy dzialac na lepsze "my" ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
stad moje "mysli" on teraz jest napewno zajety, bo na studiach, egzaminy, nauka fajnie ma, bo gdy ja sie uczylam, totalnie nei myslalam o tym, o nas tylko kiedy on skonczy, sesje, mnie juz moze wlasnie nie byc ja na studaich all mam juz z glowy, teraz taki relaxik no i mysle... a ta praca o ktorej pisalam z 2,5 tygodnia temu, albo i 3 tygodnie ktorej nie podpisalam okazala sie na tip top moja, na wirtualnym dzikanacie widzialam ocene, czyli oznacza to ze mi uznala i zaliczyla ohhhhh weeee a byla na identyfikacji i cos tam marudzila pod nosem, wiec stresik byl jeszcze Niezbytszczesliwa moze cos pamieta na ten temat, poniewaz miala "przeczucie" ze to moja i teraz all juz ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mimika - jestem tego samego zdania co reszta dziewczyn. Z Twojego opisu wynika, że on raczej nie chce być z Tobą, albo nie uśmiecha mu się dokonanie zmian w Waszym związku. Za wszystko obwinia Ciebie. To aż bije po oczach! Traktuje Cię jakbyś była kulą u jego nogi, przecież nie na tym polega związek? I przede wszystkim, nie staraj się być piękną dla niego, rób to dla siebie. Tylko wtedy przyniesie Ci to dużą przyjemność. On nie może Ci mówić 'schudnij', 'przytyj', 'ubrałabyś się jakoś'. Nie daj się tak traktować! Nie może być tak, że tylko Ty starasz się uratować to co między Wami było. Do tanga trzeba dwojga, sama nic nie zdziałasz, a on nie wykazuje zbyt wiele zainteresowania, aby naprawić to co uległo zepsuciu.
#4593 |
Rozeznanie
|
A ja dziś znowu się poryczałam, jak weszłam na nk na zdjęcie jego przyjaciół, którzy dokładnie za miesiąc się pobierają i z którymi bardzo się lubię..i na których weselu mieliśmy się wspólnie bawić..on pewnie teraz weźmię tę swoją nową...
a mi się przykro zrobiło...płakałam bitą godzinę... nie mam już sił..to już ponad miesiąc... on sobie radzi.. ja się staram..
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
kurcze... znow mnie prosi o sznase... pisze ze sie zmieni... powiedzialam mu ze lepiej bedzie jak nie bedziemy sie kontaktowac. narazie sie z tym pogodzil ale potem napisal ze nie chce zyc beze mnie, zebym dala mu szanse ze mnie kocha... co mam zrobic? niby dalam juz mu szanse ale nie wiedzialam poprawy ale on prosi o ostatnia szanse...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Przyczajenie
|
Naftalio1990...wiem co czujesz...
Wczoraj mój narzeczony(?) oznajmił mi ze sie wypalił,ze miłość gdzieś uleciała...Koniec wielkiej miłości. Poznaliśmy się dzieki internetowi.Szczere rozmowy,bycie blisko,...Po 2 tygodniach postanowilismy sie spotkac...w hotelu bo nie bylo innego miejsca a on przyjechal tylko na pare godzin...w nocy.Nic sie nie dzialo.Nadal rozmawialismy,przytulalis my...Po tym spotkaniu minęly 2-3tygodnie zanim to ja,na jego zaproszenie zjawilam sie u niego(jazda pociagiem z anglii do szkocjii trwala dobre 6 godzin).Bylo cudownie,zwiedzanierozmow y,kolacja."Grzeczne" spanie przy kominku,i jego slowa cicho wyszeptane"KOCHAM CIĘ" Wtedy nie odpowiedziałam mu nic,balam sie...zaangazowac.Po pewnym czasie rozbudzil we mnie milosc,nawet przeprowadzilam sie do niego zostawiajac prace i jakotaka stabilnosc.Po pol roku oswiadczyl mi sie,nawet spytalam czy jest tego pewien.TAK Bylam najszczesliwsza kobieta w Czechach!To bylo w styczniu.Pozniej juz tylko coraz gorzej.Sporadyczny sex,ozieblosc, i..." ...no,ja Ciebie tez kocham".Jednego dnia zwrocilam mu uwage ze nie traktuje mnie jak swoja narzeczona a kolezanke, i ze potrzebuje troche wiecej.Uspil moja czujnosc.Znow,mimo ze bez sexu,ale bylam dosc szczesliwa...do wczoraj! "Stałaś się dla mnie..asexualna"!Co najmniej od 2 miesiecy czul ze sie wypala i nic nie powiedzial a ja glupia wierzylam ze to tylko stres z powodu powrotu do Polski,konczacych sie studiow,zla pogoda... Jeszcze nie przekreslil definitywnie naszego zwiazku,ale nie dawal mi nadziei.Jestem w psychicznym dolku.Doszczetnie zalamana...Dlaczego to tak bardzo boli????? Najlepsze jest to ze jeszcze mieszkamy ze soba...przynajmniej miesiac...Pozniej nie wiem co bedzie? ...co teraz..?? ;(( |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
mowi ze po weekendzie bedziemy sie spotykac i wtedy po tym mam zdecydowac... co robic?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przemyśl to dobrze. Pomyśl o tym jak on się zachowywał wcześniej - kłamstewka, dziwne akcje na NK, ataki zazdrości. Ile szans on chce jeszcze otrzymać? Ludzie nie zmieniają się tak szybko. Myślę, że im dłużej on będzie suszył Ci głowę mówiąc o tym jak bardzo się zmienił i jak bardzo Cię kocha to zmiękniesz. Nie będę ukrywać, po wcześniejszych wybrykach Twojego byłego mam do niego bardzo mieszane uczucia, chociaż w ogóle go nie znam.
![]() |
#4599 | |
Rozeznanie
|
Raczej już nie... Chyba, że mnie bardzo będzie błagał.. Ale wątpie, przecież nie jesteśmy już razem, on mnie nie kocha i lata za tą nową, więc weźmie ją. Poza tym po tym wszystkim co mi zrobił chyba bym była głupia. Żal mi tego wesela.. ale..życie..
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() |
#4600 |
Przyczajenie
|
Tez ide na wesele..17czerwca do brata.Mielismy isc razem ale w tej sytuacjii...
Zyczę miłej zabawy wszystkim weselnym gosciom...tez gdzies tam będę... PS: Właśnie zadzwonił..Po jego pracy jedziemy odreagować stres...Wiem ze martwi sie o mnie...i dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
http://dilx.wrzuta.pl/audio/0v9RxItg...-nie_warte_nic
Dziewczyny znacie to?? Jak chcecie sie wyzyc to sluchajcie ![]()
#4602 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
A ja rycze znowu...
Napisałam do wróżki, chciałam wiedziec czy on bedzie szczesliwy z ta nowa dziewczyna czy moze to tylko zauroczenie i sie rozstana... A ona mi odpisała, ze oni sie nie rozstana, ze bardzo sie kochaja, ze sa i beda ze soba szczesliwi i zwiaza sie na długi okres... łeeeeeeee... Po co ja w ogole o to pytałam, teraz nic nie jestem w stanie zrobic tylko rycze... ![]() ![]() ![]()
#4604 | |
Rozeznanie
|
http://carolin11.wrzuta.pl/audio/6Eo...prosto_w_serce
posłuchajcie tego. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
mi dziś okropnie źle...
![]() |
#4605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz jestem załamana.. rycze i nie moge przestac.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Sim, ty sie normalnie wykonczysz =/ ii jeszcze ta wrozka...
#4607 |
Rozeznanie
|
Widzisz..a mój lata za inną.. i to bardzo boli...wiem jak to boli... nie wiem co mogę więcej dodać...
#4608 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałam z przyjacielem.Kiedyś to ja wysłuchiwałam o jego problemach.Dziś to on był słuchaczem...Powiedział zemam sprobować GO odzyskać,na nowo oczarować aby w przyszłości nie mieć zalu ze cos mogłam zrobić.Jednak wiem ze ..."do tanga trzeba dwojga".
...ponad rok temu zostawiłam swojego pierwszego narzeczonego(był zupełnie inny niz ON)...teraz wiem jak mógł cierpieć,jednak to inna sytuacja... Dziewczyny...nie wiecie jak macie dobrze ze nie widzicie swoich exów...ja nadal mieszkam ze swoim... |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba jakas nienormalna jestem...
Ale wiecie, liczyłam ze powie mi ze oni nie bedą długo razem, ze jak zniknie zauroczenie to juz mu nie bedzie tak cudownie i zrozumie, ze wcale nie jest tak łatwo znaleźć miłość i o nia dbać... A jak ta wróżka mi powiedziała ze sa i beda długo szczesliwi, to po prostu znów cos we mnie pekło... To po cholere go poznałam, skoro to ona miała byc miłoscia jego zycia... Los sobie ze mnie zadrwił czy co.. Oni sie teraz kochaja i sa szczesliwi a ja rycze jak głupia i nie moge sie pozbierac... Po co ja go w ogole poznałam... <płacze> ![]()
#4610 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() od czasu mojego 1 wpisu mineło 3msc.. a ja dzis znów dól.. mimo iz nie mam z nim kontaktu ŻADNEGO TĘSKNIE CO DZIEN ! nie wiem jzu co robic by zapomniec, 3msc imprezowałam nie pomogło, wiecznie wychdoze z domu nie pomaga, ja nadal co dzien mysle a to 3msc !!!!!!!!! czy to juz nie przegiecie ? mija 3miesiac a ja dalej swoje jak na początku ![]()
#4611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz zaczac zyc i tlumaczyc sobie ze on juz nie jest czescia twojego zycia. To naprawde kiedys minie tylko pomoz troche sobie ;*
![]() |
#4612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Staram się pomóc Wam na ile potrafię... Wiem, że wciąż piszę to samo, ale przecież inaczej nie jestem w stanie pomóc.. A i polecam http://piotrus21piotrus.wrzuta.pl/au...esc_nowy_dzien
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
http://mikii4.wrzuta.pl/audio/4a7CrO..._sie_tym_dniem
A ja mam inna, specjalnie dla SIM ![]()
#4615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne moje kobietki
![]() ![]() sim tak strasznie jest mi Ciebie szkoda;( Nie wiem co Ci poradzić ale wydaje mi się że troszkę sama wpędzasz się w taki stan ![]() Jasne, że mam chwile słabości ale która z nas ich nie ma ale muszę przestać myśleć... Pomyśl o sobie kochana. Wiesz, że tylko TY się liczysz!!!! I
#4617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Sim, wykończysz się dziewczyno. Oglądanie Jego zdjęć z nową dziewczyną, porównywanie się do niej, kontaktowanie się z nim, pisanie do wróżki?
Jeżeli te zdjęcia oglądasz na nk to albo usuń go ze znajomych, albo skasuj swój profil (ja tak zrobiłam-no chyba że Ci bardzo zależy na takim kontakcie z innymi znajomymi-usuń więc tylko Jego), skasuj Jego numer gadu, nie pisz, nie dzwoń, nie kontaktuj się z żadnymi wróżkami! Radzę Ci to ja, która po 7 miesiącach od rozstania jest szczęśliwsza niż kiedykolwiek(mimo że bez faceta)- i to dzięki temu, że postąpiłam tak jak Tobie radzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
nie uwierzycie mi pewnie ale zmądrzałam;]
jak czytam swoje stare posty to az mi wstyd ,ze bylam taka zapatrzona w niego ! tak go idealizowalam ! i usprawiedliwialam ![]() ehhh przejzalam na oczka i ciesze sie bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.