Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-15, 19:45   #4591
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam oddawać krew () i jak przyszłam, to padłam na 2,5 h, wstałam, pouczyłam się, poczytałam Przedwiośnie i znowu spaaać. Dzisiaj już jest ok, tylko mam zielonego siniora na łokciu

Tak, Basia, z CKMu pisałaś maturę

Babka nam mówi, że ogólnie dobrze poszło, bo na Polskę 76% chyba zdało czy jakoś tak, a u nas 84. My na nią, że aż 16% nie zdało? to nas wyzwała
oj Ty bohaterko
Widzę, że Ciebie też bierze spanie po oddaniu krwi. Wielu moich znajomych pada na twarz od razu po oddaniu, ja jakoś nie potrafię zasnąć

głodnemu chleb na myśli, no

Nam nauczycielka mówi, że opowiadała jednej klasie, że z matmy ogólnie zdało 76%. A jakaś klasa mówi do niej, że to nieprawda, bo słyszeli, że matmy nie zdało 24%
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 19:56   #4592
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
No, to teraz palec pod budkę: kto tęsknił? (dowartościujcie kobitę z pms-em )
ja tęskniłam reszta pewnie też

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
weeeee powiedz
wiem, że wyzna jej na scenie (zapewne) miłość ( nie wiem czy przed czy po pokazie ich kolekcji) .. będzie ubrana w taką białą suknie, wygląda jak ślubna
ale sprawia tylko takie wrażenie.
pierwszy raz jak zobaczyłam zdjęcie to pomyślałam - ślub ?

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2009-12-15 o 19:59
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 20:02   #4593
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Nam nauczycielka mówi, że opowiadała jednej klasie, że z matmy ogólnie zdało 76%. A jakaś klasa mówi do niej, że to nieprawda, bo słyszeli, że matmy nie zdało 24%
Powiedziało to właśnie to 24 %, które nie zdało
Stary 2009-12-15, 20:26   #4594
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Powiedziało to właśnie to 24 %, które nie zdało
oby

dobra idę pisać notatki z historii. Nauczyciel obiecał nam, że jutro sprawdzi zeszyty, a moje notatki skończyły się na początku października...

Dobranoc
Stary 2009-12-15, 21:27   #4595
Weronika112
Zadomowienie

DOBRANOC ULE BRZYDULE !
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 22:34   #4596
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15878259]zauważyłam, kurde ale mają tempo ;d

u mnie w szatni też jest tłok to wtedy koleżanka która idize w tyle mnie, na siłę pcha mnie do przodu

myślałam dzisiaj rano o Tobie

na jeździe było spoko, tylko męczył mnie instruktr swoją gadką ale to ujdzie [/QUOTE]
Nie widziałaś studniówkowego na Modzie...

Ja zawsze się pcham za jakimś dużym kolegą ale to głównie przez korytarz (te pierwszaki się jeszcze nie nałuczyły, że stoi się pod ścianą ), bo w szatni lepiej być małym, zwinnym i się przemknąć bo nie wiem, czemu klasa gie ma zwyczaj stania w przejściu

Ja też mam jutro.. i w sobotę mam dosyć eLek
Cytat:
Streszczę: z matmy 44% (taak, wiem, ale ja typowo humanistyczna dusza; tu pokłony do ziemi w stronę Justyny i Beaty, jesteście mistrzami), z próbnej z polskiego będzie w granicach 80-90% , reszta się okaże. Zabieganam, zalatanam, wchodziłam tu czasem do Was podczytywać, ale nikt się nie dopominał o moją obecność, to się nie odzywałam. (oj, żartuję, no ale nikt się nie dopominał, ja to sobie ZAPANIENTAM! )

Sukienki studniówkowej jak nie było, tak nie ma, w sumie zdziwiłabym się, gdybym już ją miała, bo moje motto życiowe: co masz zrobić dzisiaj, zrób dzień przed ostatecznym terminem.

<rzułfik> dajmy to do pierwszego postu kolejnego wątku

Jak przed PMSem to dowartościowuję
Cytat:
oj Ty bohaterko
Widzę, że Ciebie też bierze spanie po oddaniu krwi. Wielu moich znajomych pada na twarz od razu po oddaniu, ja jakoś nie potrafię zasnąć

głodnemu chleb na myśli, no

pierwszą godzinę byłam nadaktywna. Znajomi dopiero czekali w kolejce do lekarza i jak się tak kręciłam, to on na mnie " już oddawałaś?! nawet nie jesteś blada. ale usiądź sobie lepiej, a nie tak skaczesz" potem poszliśmy na pół matmy do szkoły i Tż mnie odstawił do domku (sam oczywiście nie oddawał: "bo sie bojem, że zemdlejem" ) i wtedy padłam
Ale się cieszę, że mi wzięli z lewej ręki, koleżanka, która miała z prawej, jeszcze dzisiaj ledwo pisała.
I się pochwalę, jak mnie lekarz dowartościował Fakt, że byłam w spódnicy, grubych rajtuzach i kozakach, które mi odstają na łydkach, to moje nogi wyglądają szczupło ale tak popatrzył "ile Ty ważysz? " "dużo... 62" "??? chyba z plecakiem ". Przez parę godzin chodziłam tak:

Cichoooo Wydział, który się wybieram na PŁ to Centrum Kształcenia Międzynarodowego, więc... a tydzień temu na religii chcieliśmy znaleźć coś o zespole Maxim (), którym miał niby grać na studniówce. I tak kolega wpisuje MAXIM, ksiądz za jego plecami: "co to? ". Szybko poprawił na "maxim zgierz"

-------
Jeszcze sobie napiszę jakieś @!$!!@# z Przedwiośnia... Dobranoc ;*

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-12-15 o 22:37
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 05:25   #4597
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:

Żbiczki, wróciłam!

Streszczę: z matmy 44% (taak, wiem, ale ja typowo humanistyczna dusza; tu pokłony do ziemi w stronę Justyny i Beaty, jesteście mistrzami), z próbnej z polskiego będzie w granicach 80-90% reszta się okaże. Zabieganam, zalatanam, wchodziłam tu czasem do Was podczytywać, ale nikt się nie dopominał o moją obecność, to się nie odzywałam. (oj, żartuję, no ale nikt się nie dopominał, ja to sobie ZAPANIENTAM! )

Sukienki studniówkowej jak nie było, tak nie ma, w sumie zdziwiłabym się, gdybym już ją miała, bo moje motto życiowe: co masz zrobić dzisiaj, zrób dzień przed ostatecznym terminem.

no tęskniłysmyyyyy ;*

a to motto to idealnie pasuje do mnie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
ja tęskniłam reszta pewnie też

wiem, że wyzna jej na scenie (zapewne) miłość ( nie wiem czy przed czy po pokazie ich kolekcji) .. będzie ubrana w taką białą suknie, wygląda jak ślubna
ale sprawia tylko takie wrażenie.
pierwszy raz jak zobaczyłam zdjęcie to pomyślałam - ślub
po pokazie jej wyzna miłosc . zaprosi ją na scenę i pogratuluje jej i powie że ją kocha

Cytat:
Nie widziałaś studniówkowego na Modzie...

Ja zawsze się pcham za jakimś dużym kolegą ale to głównie przez korytarz (te pierwszaki się jeszcze nie nałuczyły, że stoi się pod ścianą ), bo w szatni lepiej być małym, zwinnym i się przemknąć bo nie wiem, czemu klasa gie ma zwyczaj stania w przejściu

Ja też mam jutro.. i w sobotę mam dosyć eLek

I się pochwalę, jak mnie lekarz dowartościował Fakt, że byłam w spódnicy, grubych rajtuzach i kozakach, które mi odstają na łydkach, to moje nogi wyglądają szczupło ale tak popatrzył "ile Ty ważysz? " "dużo... 62" "??? chyba z plecakiem ". Przez parę godzin chodziłam tak:
niee zajrzę.

u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr.

też mam Żbiczku w sobotę jazdę i to na dodatek o 7 rano niewiem jak wstanę ale spoczko

bo jesteś szczupła ;*

Dzień dobry ;*
na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę !

miłego dnia Żbiczki kochane ;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 12:56   #4598
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr.

też mam Żbiczku w sobotę jazdę i to na dodatek o 7 rano niewiem jak wstanę ale spoczko

bo jesteś szczupła ;*

Dzień dobry ;*
na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę ! [/QUOTE]
U nas to trzecia klasa moja okupuje schody przy szatni

Ja o 7.20

Ehe...

A ja miałam 4 w tym jedno okienko, bo nie było. wfu I tylko matma, fizyka i polski
Za to na jutro mam tyyyyyleee z angielskiego. Ciekawe, kiedy się tego nauczę, jak będę w domu po 23

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-12-16 o 12:58
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 13:09   #4599
Claaire
Wtajemniczenie

Czeeść ;*

Co do szatni, jak u mnie są klasy od 'a' do 'g', to z 3g jestem na saaamym końcu cienkiego korytarzyka, który przepełniony jest tymi nieświadomymi życia 1 i 2 (te 1 szczególnie ) klasami. Oni naprawdę nie rozumieją, że może ktoś chce przejść dalej, no tak - to takie abstrakcyjne. Dlatego żeby można było cieszyć się widokiem własnej szatni - trzeba na dźwięk dzwonka włączyć pewne umiejętności biegu maratońskiego i krótko mówiąc- zapierdzielać :P. Wtedy jest całkiem ok :P
Stary 2009-12-16, 13:43   #4600
KaasiaaK
Zakorzenienie

Heloł laski żbiki znaczy się

mam zyebany humor z lekka, bo dziś mija rok jak pierwszy raz gadałam z eks, ale nie, nie. nie potrzebuje pocieszenia po prostu, spojrzałam na tel. a tam 16.grudnia.. chociaż jest i druga, milsza strona tej daty - 16.12.2006 pierwszy raz poszłam na mecz siatki i wpadłam po uszy xd

a teraz trochę się pochwalę ;D
po pierwsze i najważniejsze! mam z fizyki całe piękne 3!!!!!!! (oceny: 2- poprawione na 2, 4+ z jakiejś pr dom. xD ) już psychicznie byłam gotowa na 2, a tu taki suprajs kochana Kamilka

średnia z matury z matmy w mojej klasie to prawie 80% (bez kilku dziesiątych proc.). jesteśmy nieoficjalnie (bo nie znana jest średnia jednej klasy) na drugim miejscu w szkole, zaraz za mat-fizem nasza sorka wyraźnie była zadowolona w sumie to nic dziwnego.. umie nauczyć, wytłumaczyć, to i potem są efekty jedna z niewielu sorek w tej szkole, której mogę na koniec podziękować (jeszcze sorka od polaka i bio)..

a za to Dżenifer (sorka od niemca. mówimy na ją Dżenifer, bo ma tylek jak J.Lo.) odwaliła dziś niezłą szopkę mam 4 z pr klasowej, 4 z kartkówki i 3+ za jakiś durnowaty dialog i ona do mnie "no, ja ciebie jeszcze dopytam na 4. zadam jakieś jedno pytanie" pominę to, że myślałam, żę ją wyśmieję... ok. poszłam po to jedno pytanie i co? dostałam z 10 jak nie więcej miałam kolegę opisać xD to gadam coś no i miałam użyć chociaż jedno przymiotniku, a ja nic nie pamiętałam oprócz "atraktiv" wszystkie kol. przede mną jak opisywały kolegów to mówiły to atraktiv, więc sobie myślę, co by mu nie było smutno niech już będzie atraktiv no i po tym jakieś beznadziejne pytania mi zadawała... no i na koniec "no są pewne braki wynikające z niedouczenia, ale z ocen wypada ci 4, więc ci postawię tą 4. ale w drugim połroczu będę cię obserwować" myślałam, że zaraz wybuchnę śmiechem xd moja pierwsz myśl w tym momencie "możesz mnie i na studiach obserwować, ale ja i tak nie będę się tego uczyć" ;] poprzednia sorka wiedziała kto jaki ma stosunek do niemieckiego i komu zależy na ang, komu na niemieckim i nie gnębiła na siłę... była wymagająca, owszem... ale była na tyle spoko, że szło się z nią dogadać. ja np. co semestr w 1 i 2kl. miałam z odp. 1 xD i 4 z każdego z dwóch sprawdzianów (zawsze były dwa na semestr) i była 4.. no, ale widać Dżenifer jeszcze nie wsiąkła w naszą szkołę...traktuje nas jak dzieci, a ocenia... hu hu hu ....

no, ale nie warto o niej więcej gadać, bo ma nierówno pod sufitem ;P

miłego popołudnia żbiki ;*
Stary 2009-12-16, 13:49   #4601
anniaa

ale wam lajtowo wystawiają oceny

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 13:54   #4602
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ale wam lajtowo wystawiają oceny
lajtowo jutro z bio będzie wystawiać a w piątek z matmy to wtedy nie będzie tak wesoło
chociaż z bio powinnam mieć 4.. zależy co dostałam z zadań z genetyki...

aha xD w pon. mamy Wigilię klasową, pomimo, iż cała szkoła ma we wt. xD ale my we wt kręcimy czołówkę xD
Stary 2009-12-16, 14:09   #4603
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

aha xD w pon. mamy Wigilię klasową, pomimo, iż cała szkoła ma we wt. xD ale my we wt kręcimy czołówkę xD
My mamy we wtorek
O właśnie, okazało się że czołówkę kręcimy jednak jakąś atrakcyjniejszą niż głupkowate machanie do kamery i przedstawienie się -.-
Stary 2009-12-16, 14:16   #4604
BeaS
Zakorzenienie

Cześć, Żbiczki. Przesunęliśmy zoologię na poniedziałek. , więc stwierdziłam, że wpadnę do Was na chwilę.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Chyba powinnam wziąśc przykład z Beaty i się iśc pouczyc bo wstyd
Chyba raczej Karoliny. Póki co nie jestem zbyt dobrym przykładem, ale będę.

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
No i ten, dziewczyny, które chcą kserówki - dziś odszukam mszaki i te inne leśne wstrętne i pokseruję ;] A w piątek kolejne. No chyba, że są jakieś inne życzenia

Beata (btw. jak z P. było, wtedy kiedy się umówiłaś?) - te Twoje zadania mnie dobiły, już kompletnie nic z tego nie rozumiem. Co to są rekombinanty? Skąd mam wiedzieć kiedy zachodzi crossing over?
Ja nie mam specjalnych życzeń. Mogą być mszaki.

Przekonałam się dlaczego w ogóle miałam wątpliwości czy się z nim spotkać..
Mogę Ci wytłumaczyć te zadania na gadu.

Cytat:
dla mnie każdy jest dobry, żeby jechać do Krk ;P ale moja matura zalega w W-wie

a na str. cke są wyjaśnione kolejne zadania...
Co za problem? Pojedziesz ze mną, żebym się nie zgubiła.

Wiem, wiem. Chodzi o to, żeby wiedzieć gdzie się ten błąd popełniło.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Jeden chłopak w mojej klasie rozwalił matmę Operonowską na 96% rozszerzenie
A w ogóle to z podstawy były 3 osoby na 100% , 4 na 98% i dużo powyżej 90%. Ja się w tej klasie jak kretynka czuje :O

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:19   #4605
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień Dobry !

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
My mamy we wtorek
O właśnie, okazało się że czołówkę kręcimy jednak jakąś atrakcyjniejszą niż głupkowate machanie do kamery i przedstawienie się -.-
My na szczęści mamy już z głowy czołówkę. Pomontuje nam, przyjdzie, pokaże i ewentualnie coś pozmienia ale chyba będzie fajowa.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Chyba raczej Karoliny. Póki co nie jestem zbyt dobrym przykładem, ale będę.
Nie mówisz chyba o mnie ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 14:30   #4606
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Co za problem? Pojedziesz ze mną, żebym się nie zgubiła.

Wiem, wiem. Chodzi o to, żeby wiedzieć gdzie się ten błąd popełniło.
ooo chętnie ja do Krakowa zawsze chętna xD

no to właśnie chyba trzeba do tych komisji, w swoim mieście nie można spr., ani w szkole ;///
Stary 2009-12-16, 14:33   #4607
the_kasias
Zadomowienie

zawsze czytam, to raz postanowiłam i coś napisać od siebie
co planujecie w przerwe swiateczna robic? nauka czy odpoczynek?
ja obiecywalam, sobie prez na polak napisac, ale nie przeczytalam ksiazek i duuupa.

Cytat:
My mamy we wtorek
a jaką wymyśliliście czołówkę?

Cytat:
Heloł laski żbiki znaczy się

mam zyebany humor z lekka, bo dziś mija rok jak pierwszy raz gadałam z eks, ale nie, nie. nie potrzebuje pocieszenia po prostu, spojrzałam na tel. a tam 16.grudnia.. chociaż jest i druga, milsza strona tej daty - 16.12.2006 pierwszy raz poszłam na mecz siatki i wpadłam po uszy xd

a teraz trochę się pochwalę ;D
po pierwsze i najważniejsze! mam z fizyki całe piękne 3!!!!!!! (oceny: 2- poprawione na 2, 4+ z jakiejś pr dom. xD ) już psychicznie byłam gotowa na 2, a tu taki suprajs kochana Kamilka

średnia z matury z matmy w mojej klasie to prawie 80% (bez kilku dziesiątych proc.). jesteśmy nieoficjalnie (bo nie znana jest średnia jednej klasy) na drugim miejscu w szkole, zaraz za mat-fizem nasza sorka wyraźnie była zadowolona w sumie to nic dziwnego.. umie nauczyć, wytłumaczyć, to i potem są efekty jedna z niewielu sorek w tej szkole, której mogę na koniec podziękować (jeszcze sorka od polaka i bio)..

a za to Dżenifer (sorka od niemca. mówimy na ją Dżenifer, bo ma tylek jak J.Lo.) odwaliła dziś niezłą szopkę mam 4 z pr klasowej, 4 z kartkówki i 3+ za jakiś durnowaty dialog i ona do mnie "no, ja ciebie jeszcze dopytam na 4. zadam jakieś jedno pytanie" pominę to, że myślałam, żę ją wyśmieję... ok. poszłam po to jedno pytanie i co? dostałam z 10 jak nie więcej miałam kolegę opisać xD to gadam coś no i miałam użyć chociaż jedno przymiotniku, a ja nic nie pamiętałam oprócz "atraktiv" wszystkie kol. przede mną jak opisywały kolegów to mówiły to atraktiv, więc sobie myślę, co by mu nie było smutno niech już będzie atraktiv no i po tym jakieś beznadziejne pytania mi zadawała... no i na koniec "no są pewne braki wynikające z niedouczenia, ale z ocen wypada ci 4, więc ci postawię tą 4. ale w drugim połroczu będę cię obserwować" myślałam, że zaraz wybuchnę śmiechem xd moja pierwsz myśl w tym momencie "możesz mnie i na studiach obserwować, ale ja i tak nie będę się tego uczyć" ;] poprzednia sorka wiedziała kto jaki ma stosunek do niemieckiego i komu zależy na ang, komu na niemieckim i nie gnębiła na siłę... była wymagająca, owszem... ale była na tyle spoko, że szło się z nią dogadać. ja np. co semestr w 1 i 2kl. miałam z odp. 1 xD i 4 z każdego z dwóch sprawdzianów (zawsze były dwa na semestr) i była 4.. no, ale widać Dżenifer jeszcze nie wsiąkła w naszą szkołę...traktuje nas jak dzieci, a ocenia... hu hu hu ....

no, ale nie warto o niej więcej gadać, bo ma nierówno pod sufitem ;P

miłego popołudnia żbiki ;*
ładny macie wyniiik my w szkole jesteśmy drudzy, a mamay średnią 90% ale za to ja zawyżam ociupinkę tę średnią ;D <wiem, skromna to ja nie jestem ;D>
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:34   #4608
rehab4181
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]

po pokazie jej wyzna miłosc . zaprosi ją na scenę i pogratuluje jej i powie że ją kocha

[/QUOTE]
. a co ona na to ?
miałam nadzieję, że BrzydUla zakończy się ich ślubem..

hello Żbiczki ;*
ja to w ogóle jestem załamana ta maturą z polskiego z operonu
wstyd się przyznawać ile % miałam..
ale zdałam.. (matematykę z cke też, z operonu nie znam wyników)
nie umiem trafić w klucz
pierd.olę te modele odpowiedzi

miłego dnia ;*
muszę się uczyć z geo, przedsiębiorczości i wygonić leniuszka ze mnie

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 14:40   #4609
BeaS
Zakorzenienie

Do Żbików, które czują się przeze mnie niby głupie.
Moje oceny z biologii to: 2, 2, 3, 3, 4. Lepiej Wam?
Już nawet z wosu () mam 5, 5.

Cytat:
Hehe ja lubię pisać wypracowania (zaczeło się jak w II klasie podst. napisałam 32stronicową książkę "Dzieci z Lasu"), szkoda tylko, że nie zawsze te 'wkluczowe'.
Wydasz gdzieś? Przeczytałabym.

Cytat:
Żbiczki, wróciłam!

Żbiku, oczywiście, że tęskniłam, ale nie pisałam nic w stylu 'Gdzie jest Martyna?' , bo przecież i tak zobaczyłabyś to dopiero jakbyś już wpadła.

Cytat:
Same mięśnie to co się dziwisz?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Nie mówisz chyba o mnie ?
Owszem, o Tobie.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
no to właśnie chyba trzeba do tych komisji, w swoim mieście nie można spr., ani w szkole ;///
Ale będą podawać liczbę punktów za każde zadanie, więc poniekąd można zobaczyć co zrobiło się źle.

~ Thomas Fuller ~

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-16, 14:47   #4610
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
pierwszą godzinę byłam nadaktywna. Znajomi dopiero czekali w kolejce do lekarza i jak się tak kręciłam, to on na mnie " już oddawałaś?! nawet nie jesteś blada. ale usiądź sobie lepiej, a nie tak skaczesz" potem poszliśmy na pół matmy do szkoły i Tż mnie odstawił do domku (sam oczywiście nie oddawał: "bo sie bojem, że zemdlejem" ) i wtedy padłam
Ale się cieszę, że mi wzięli z lewej ręki, koleżanka, która miała z prawej, jeszcze dzisiaj ledwo pisała.

Cichoooo Wydział, który się wybieram na PŁ to Centrum Kształcenia Międzynarodowego, więc... a tydzień temu na religii chcieliśmy znaleźć coś o zespole Maxim (), którym miał niby grać na studniówce. I tak kolega wpisuje MAXIM, ksiądz za jego plecami: "co to? ". Szybko poprawił na "maxim zgierz"

-------
Jeszcze sobie napiszę jakieś @!$!!@# z Przedwiośnia... Dobranoc ;*
Ha ha gdy ja za pierwszym razem oddałam, pielęgniarka cały czas pytały się mnie czy się dobrze czuję.
W końcu powiedziałam jej "dobrze, ale gorąco mi" a ona na to "nic się nie bój, często się to zdarza... SIOSTROOOOO!"
przyszła inna pielęgniarka, rozłożyły mi oparcie podstawiły pod nos wiatrak i kazały się nie ruszać.
Potraktowały mnie jakbym im tam zmarła

To Ty nie miałaś zwolnienia z całego dnia?
Stary 2009-12-16, 14:48   #4611
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

Ale będą podawać liczbę punktów za każde zadanie, więc poniekąd można zobaczyć co zrobiło się źle.
co się śmiejesz z Dżenifer

no nam dali tylko na cienkim pasku papieru liczbę punktów po kolei za każde zadanie i na koniec suma pkt i tyle ;P ale nie chce mi się dociekać co gdzie źle zrobiłam
Stary 2009-12-16, 14:50   #4612
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha gdy ja za pierwszym razem oddałam, pielęgniarka cały czas pytały się mnie czy się dobrze czuję.
W końcu powiedziałam jej "dobrze, ale gorąco mi" a ona na to "nic się nie bój, często się to zdarza... SIOSTROOOOO!"
przyszła inna pielęgniarka, rozłożyły mi oparcie podstawiły pod nos wiatrak i kazały się nie ruszać.
Potraktowały mnie jakbym im tam zmarła
Haha.

-----------

Nadrobiłam co trza () i muszę coś poskanować.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-16, 15:00   #4613
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Ło matko:P Nasza już w 3 klasie nie jest tak wymagająca - mamy o tyle dobrze, że ona rozumie, że mamy dużo zadane, nie pyta, bo wie, że uczymy się na klasówki i oceny są dobre. I każdy sprawdzian poprawiać można Jedyna jej wada to to, że w semestrze mamy minimum 8 ocen, czyli 8 klasówko-sprawdzianów.

Cytat:

A u nas na odwrót, w poniedziałek czołówka, we wtorek Wigilia:d

Cytat:
My mamy we wtorek
O, a co robicie? :P

Cytat:
Ja nie mam specjalnych życzeń. Mogą być mszaki.

Przekonałam się dlaczego w ogóle miałam wątpliwości czy się z nim spotkać..
Mogę Ci wytłumaczyć te zadania na gadu.
Z zadaniami zgłoszę się jutro, jeśli masz czas () , więcej w głowie na piątkową lekcje zostanie Aniołem jesteś
Bić trzeba?
A tą bio dziś pokseruję, jak pc wróci z naprawy, bo zapomniałam, że w lapku usb nie działa

Cytat:
Do Żbików, które czują się przeze mnie niby głupie.
Moje oceny z biologii to: 2, 2, 3, 3, 4. Lepiej Wam?
Już nawet z wosu () mam 5, 5.
No ej, tendencja wzrostowa Myślę, że z takimi ocenami i tak masz więcej w głowie niż ja:P

Słyszałyście, że próbnych nie będzie?!
Babka od niemieckiego nam powiedziała, że już się całkiem z tego wycofali. No co to ma być! Mam nadzieję, że chociaż szkoła coś zorganizuje, tak nie można...

Czekam na ulkę
Stary 2009-12-16, 15:17   #4614
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość

a jaką wymyśliliście czołówkę?
Cytat:

O, a co robicie? :P

Robimy takie wyjście gwiazdorskie każdego po kolei, z lanserskiego samochodu, czerwony dywan, blask fleszy ( każdy po pare szybkich zdjęć i wtedy info. o nim), nasi fani itp ;D
Cytat:
D

Wydasz gdzieś? Przeczytałabym.

Gdybym ją tylko znalazła Ale oto, specjalnie dla Ciebie jak i również dla innych, fragment mojej innej książki też z czasów 2-3 podstawówki. Tytuł : "Marysia" Pisownia oryginalna.

z rozdziału 5 "Z czarnymi włosami"

Marysia szła do szkoły na 10.10 z plecakiem i w różowym płaszczyku. W drodze zauważyła jakąś dziewczynę, jednak nie przejmowała się tym, zaczęła śpiewać:
Na zielonej łące
kwiatów jest tak dużo!
Oh, oh jak dużo!
-Kto tak śpiewa! Jak brzydko śpiewa!
Dziewczynka w czarnym płaszczu i czarnej sukience i jakby nigdy nic () z czarnymi, długimi związanymi w kitkę włosami, krzykneła tak do Marysi.
-Ty wcale ładniej nie umiesz, a ubrana jesteś jak na pogrzeb!
Dwie dziewczyny patrzą na siebie, jedna na tajemniczą, czarno ubraną dziewczynę, druga na wesołą, śliczną w różowym płaszczu. Jaka między nimi była wielka różnia, ciekawe czy zostana przyjaciółkami?

Zbudowałam napięcie niesamowite :

o i gratis. Wiersz z tomu "Jest o zimie, Mikołaju, gwiazTce i o śnieżnym gaju" (dopisek: o kwiatach, owocach i o warzywach )

"Warzywa"
Posadź w ogródku warzywa
bo bardzo zdrowesą
naprzykład marchewki, ogórki, pietruszkę
i zerwij potem ją
przygotuj w kanapce
w sałatce
i potem zjedz ją też

Stary 2009-12-16, 15:18   #4615
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Haha.
się kobity zmartwiły

napisałam trochę niegramatycznie, ale hmmm.... cóż

W ogóle idę dzisiaj do szkoły z nastawieniem na to, że będę pisała sprawdzian z matmy z geometrii analitycznej. Patrzę, że wszyscy się stresują, ja mówię co się stresujecie, zawsze można narysować rysunek, a później będzie z górki. Kolega patrzy na mnie z góry i mówi: "przecież dzisiaj sprawdzian z całego semestru."
Kombinatoryki, permutacje, wariacje i te inne syfki, które są dla mnie czarną magią
Mógł mnie pozostawić w tej błogiej nieświadomości, byłabym szczęśliwsza do czasu sprawdzianu

dzisiaj dostałam wynik matury z angielskiego: 58%
Byłam przekonana, że zdam minimalnie
Stary 2009-12-16, 15:21   #4616
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Z zadaniami zgłoszę się jutro, jeśli masz czas () , więcej w głowie na piątkową lekcje zostanie Aniołem jesteś
Bić trzeba?
A tą bio dziś pokseruję, jak pc wróci z naprawy, bo zapomniałam, że w lapku usb nie działa

No ej, tendencja wzrostowa Myślę, że z takimi ocenami i tak masz więcej w głowie niż ja:P

Babka od niemieckiego nam powiedziała, że już się całkiem z tego wycofali. No co to ma być! Mam nadzieję, że chociaż szkoła coś zorganizuje, tak nie można...

Czekam na ulkę
Tylko musimy się konkretnie umówić, bo całego dnia to mnie tu nie będzie. (mówiłam, że zadania z kosmosu? )
Raczej mnie, jego już mam gdzieś. Zresztą to nie było spotkanie towarzyskie, bardziej formalne, powiedziałabym...
To z tymi zadaniami umawiamy się tak, że w piątek wrzucasz na chomika (btw. masz chomika? ), a w sobotę sprawdzamy?

Pisałam od najgorszych do najlepszych, a nie chronologicznie.
A w tych trójach to mi po 1-2 pkt brakowało, o!
Jedna 2 z odpowiedzi (powtórzenie, uczyłam się jeden wieczór i miałam sajgon w głowie ale ze spr. dostałam 4. To dwie 4 mam, o, haha ), a druga z dowalonego spr. z higieny. Połowa klasy zrezygnowała z poprawy po usłyszeniu pytań, a ja musiałam to pisać, bo akurat w dniu spr nie było mnie w szkole).

Słyszałam. CKM (Basiu ) zbiedniało.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-16, 15:22   #4617
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
U nas to trzecia klasa moja okupuje schody przy szatni

Ja o 7.20

Ehe...

A ja miałam 4 w tym jedno okienko, bo nie było. wfu I tylko matma, fizyka i polski
Za to na jutro mam tyyyyyleee z angielskiego. Ciekawe, kiedy się tego nauczę, jak będę w domu po 23
to będziemy się duchowo wspierac w sobote

no a ja jednak nie poszłam na ostatnią lekcje no jakoś tak wyszło ;p

Cytat:
Czeeść ;*

Co do szatni, jak u mnie są klasy od 'a' do 'g', to z 3g jestem na saaamym końcu cienkiego korytarzyka, który przepełniony jest tymi nieświadomymi życia 1 i 2 (te 1 szczególnie ) klasami. Oni naprawdę nie rozumieją, że może ktoś chce przejść dalej, no tak - to takie abstrakcyjne. Dlatego żeby można było cieszyć się widokiem własnej szatni - trzeba na dźwięk dzwonka włączyć pewne umiejętności biegu maratońskiego i krótko mówiąc- zapierdzielać :P. Wtedy jest całkiem ok :P
u mnie tak samo jest !

Cytat:
a my nie mamy Wigilii

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
zawsze czytam, to raz postanowiłam i coś napisać od siebie
co planujecie w przerwe swiateczna robic? nauka czy odpoczynek?
ja obiecywalam, sobie prez na polak napisac, ale nie przeczytalam ksiazek i duuupa.
przez przerwę świąteczną to zamierzam przeczytac 3 książki ;] i trochę się pouczyc no i odpocząc !

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
. a co ona na to ?
miałam nadzieję, że BrzydUla zakończy się ich ślubem..

hello Żbiczki ;*
ja to w ogóle jestem załamana ta maturą z polskiego z operonu
wstyd się przyznawać ile % miałam..
ale zdałam.. (matematykę z cke też, z operonu nie znam wyników)
nie umiem trafić w klucz
pierd.olę te modele odpowiedzi
no pocałują się ale niewiem jak się zakończy cały

nie przejmuj się
to może zrób tak jak któraś z dziewczyn wspomniała.
pisz wypracowania i układaj sobie do niego klucz, czy coś w tym stylu;p nie pamiętam jak dokładnie to było

Cytat:
Ło matko:P Nasza już w 3 klasie nie jest tak wymagająca - mamy o tyle dobrze, że ona rozumie, że mamy dużo zadane, nie pyta, bo wie, że uczymy się na klasówki i oceny są dobre. I każdy sprawdzian poprawiać można Jedyna jej wada to to, że w semestrze mamy minimum 8 ocen, czyli 8 klasówko-sprawdzianów.

Czekam na ulkę
ja mam z niemca 10 ocen na semestr mimo że nie piszę matury ;]

słyszałam. no nie ma byc , bo nie mam kasy. szczerze? to jak dla mnie nie musi byc tych matur ;]
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-16, 15:26   #4618
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Robimy takie wyjście gwiazdorskie każdego po kolei, z lanserskiego samochodu, czerwony dywan, blask fleszy ( każdy po pare szybkich zdjęć i wtedy info. o nim), nasi fani itp ;D

Gdybym ją tylko znalazła Ale oto, specjalnie dla Ciebie jak i również dla innych, fragment mojej innej książki też z czasów 2-3 podstawówki. Tytuł : "Marysia" Pisownia oryginalna.

z rozdziału 5 "Z czarnymi włosami"

Marysia szła do szkoły na 10.10 z plecakiem i w różowym płaszczyku. W drodze zauważyła jakąś dziewczynę, jednak nie przejmowała się tym, zaczęła śpiewać:
Na zielonej łące
kwiatów jest tak dużo!
Oh, oh jak dużo!
-Kto tak śpiewa! Jak brzydko śpiewa!
Dziewczynka w czarnym płaszczu i czarnej sukience i jakby nigdy nic () z czarnymi, długimi związanymi w kitkę włosami, krzykneła tak do Marysi.
-Ty wcale ładniej nie umiesz, a ubrana jesteś jak na pogrzeb!
Dwie dziewczyny patrzą na siebie, jedna na tajemniczą, czarno ubraną dziewczynę, druga na wesołą, śliczną w różowym płaszczu. Jaka między nimi była wielka różnia, ciekawe czy zostana przyjaciółkami?

Zbudowałam napięcie niesamowite :

o i gratis. Wiersz z tomu "Jest o zimie, Mikołaju, gwiazTce i o śnieżnym gaju" (dopisek: o kwiatach, owocach i o warzywach )

"Warzywa"
Posadź w ogródku warzywa
bo bardzo zdrowesą
naprzykład marchewki, ogórki, pietruszkę
i zerwij potem ją
przygotuj w kanapce
w sałatce
i potem zjedz ją też

Genialne!

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-12-16, 15:39   #4619
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Genialne!
No właśnie a pani w podst. mi powiedziała że moje rymy są troche jakby częstochowskie. A skąd ja biedna miałam wiedzieć co to znaczy? Bardzo długo nad tym myślałam. Kiedy to odkryłam, byłam troche podłamana. Moja kariera runęła!
Stary 2009-12-16, 15:45   #4620
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie a pani w podst. mi powiedziała że moje rymy są troche jakby częstochowskie. A skąd ja biedna miałam wiedzieć co to znaczy? Bardzo długo nad tym myślałam. Kiedy to odkryłam, byłam troche podłamana. Moja kariera runęła!
na wiki napisali, że stosowanie tych rymów świadczy o niskim kunszcie autora
ale Ci pojechała nauczycielka ;p

a wierszyk o warzywach genialny!!!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości