|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() Widzę, że Ciebie też bierze spanie po oddaniu krwi. Wielu moich znajomych pada na twarz od razu po oddaniu, ja jakoś nie potrafię zasnąć ![]() ![]() ![]() Nam nauczycielka mówi, że opowiadała jednej klasie, że z matmy ogólnie zdało 76%. A jakaś klasa mówi do niej, że to nieprawda, bo słyszeli, że matmy nie zdało 24% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem, że wyzna jej na scenie (zapewne) miłość ![]() ![]() ale sprawia tylko takie wrażenie. pierwszy raz jak zobaczyłam zdjęcie to pomyślałam - ślub ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-15 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
DOBRANOC ULE BRZYDULE !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15878259]zauważyłam, kurde ale mają tempo ;d
u mnie w szatni też jest tłok to wtedy koleżanka która idize w tyle mnie, na siłę pcha mnie do przodu myślałam dzisiaj rano o Tobie na jeździe było spoko, tylko męczył mnie instruktr swoją gadką ale to ujdzie [/QUOTE] Nie widziałaś studniówkowego na Modzie... ![]() Ja zawsze się pcham za jakimś dużym kolegą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też mam jutro.. i w sobotę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() <rzułfik> ![]() Jak przed PMSem to dowartościowuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się cieszę, że mi wzięli z lewej ręki, koleżanka, która miała z prawej, jeszcze dzisiaj ledwo pisała. I się pochwalę, jak mnie lekarz dowartościował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cichoooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------- Jeszcze sobie napiszę jakieś @!$!!@# z Przedwiośnia... Dobranoc ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-15 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to motto to idealnie pasuje do mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr. też mam Żbiczku w sobotę jazdę ![]() ![]() ![]() bo jesteś szczupła ;* Dzień dobry ;* na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę ! ![]() miłego dnia Żbiczki kochane ;* |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr.
też mam Żbiczku w sobotę jazdę ![]() ![]() ![]() bo jesteś szczupła ;* Dzień dobry ;* na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę ! ![]() U nas to trzecia klasa ![]() ![]() Ja o 7.20 ![]() ![]() Ehe... A ja miałam 4 ![]() ![]() Za to na jutro mam tyyyyyleee z angielskiego. Ciekawe, kiedy się tego nauczę, jak będę w domu po 23 ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-16 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Wtajemniczenie
|
Czeeść ;*
Co do szatni, jak u mnie są klasy od 'a' do 'g', to z 3g jestem na saaamym końcu cienkiego korytarzyka, który przepełniony jest tymi nieświadomymi życia 1 i 2 (te 1 szczególnie ) klasami. Oni naprawdę nie rozumieją, że może ktoś chce przejść dalej, no tak - to takie abstrakcyjne. Dlatego żeby można było cieszyć się widokiem własnej szatni - trzeba na dźwięk dzwonka włączyć pewne umiejętności biegu maratońskiego i krótko mówiąc- zapierdzielać :P. Wtedy jest całkiem ok :P
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Heloł laski
![]() ![]() mam zyebany humor z lekka, bo dziś mija rok jak pierwszy raz gadałam z eks, ale nie, nie. nie potrzebuje pocieszenia ![]() a teraz trochę się pochwalę ;D po pierwsze i najważniejsze! mam z fizyki całe piękne 3!!!!!!! (oceny: 2- poprawione na 2, 4+ z jakiejś pr dom. xD ) już psychicznie byłam gotowa na 2, a tu taki suprajs ![]() ![]() ![]() średnia z matury z matmy w mojej klasie to prawie 80% (bez kilku dziesiątych proc.). jesteśmy nieoficjalnie (bo nie znana jest średnia jednej klasy) na drugim miejscu w szkole, zaraz za mat-fizem ![]() ![]() ![]() a za to Dżenifer (sorka od niemca. mówimy na ją Dżenifer, bo ma tylek jak J.Lo.) odwaliła dziś niezłą szopkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, ale nie warto o niej więcej gadać, bo ma nierówno pod sufitem ;P miłego popołudnia żbiki ;*
#4601 |
♥
|
ale wam lajtowo wystawiają oceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
lajtowo
![]() ![]() chociaż z bio powinnam mieć 4.. zależy co dostałam z zadań z genetyki... aha xD w pon. mamy Wigilię klasową, pomimo, iż cała szkoła ma we wt. xD ale my we wt kręcimy czołówkę xD
#4603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O właśnie, okazało się że czołówkę kręcimy jednak jakąś atrakcyjniejszą niż głupkowate machanie do kamery i przedstawienie się -.-
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiczki.
![]() ![]() ![]() Chyba raczej Karoliny. Póki co nie jestem zbyt dobrym przykładem, ale będę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Przekonałam się dlaczego w ogóle miałam wątpliwości czy się z nim spotkać.. Mogę Ci wytłumaczyć te zadania na gadu. ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to właśnie chyba trzeba do tych komisji, w swoim mieście nie można spr., ani w szkole ;///
![]() |
#4607 | ||
Zadomowienie
|
zawsze czytam, to raz postanowiłam i coś napisać od siebie
![]() co planujecie w przerwe swiateczna robic? nauka czy odpoczynek? ja obiecywalam, sobie prez na polak napisac, ale nie przeczytalam ksiazek i duuupa. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]
po pokazie jej wyzna miłosc ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() miałam nadzieję, że BrzydUla zakończy się ich ślubem.. hello Żbiczki ;* ja to w ogóle jestem załamana ta maturą z polskiego z operonu wstyd się przyznawać ile % miałam.. ![]() ale zdałam.. (matematykę z cke też, z operonu nie znam wyników) nie umiem trafić w klucz ![]() pierd.olę te modele odpowiedzi ![]() miłego dnia ;* muszę się uczyć z geo, przedsiębiorczości i wygonić leniuszka ze mnie ![]()
#4609 | |||||
Zakorzenienie
|
Do Żbików, które czują się przeze mnie niby głupie.
![]() Moje oceny z biologii to: 2, 2, 3, 3, 4. Lepiej Wam? ![]() ![]() Już nawet z wosu ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żbiku, oczywiście, że tęskniłam, ale nie pisałam nic w stylu 'Gdzie jest Martyna?' , bo przecież i tak zobaczyłabyś to dopiero jakbyś już wpadła. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Owszem, o Tobie. ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu powiedziałam jej "dobrze, ale gorąco mi" a ona na to "nic się nie bój, często się to zdarza... SIOSTROOOOO!" przyszła inna pielęgniarka, rozłożyły mi oparcie podstawiły pod nos wiatrak i kazały się nie ruszać. Potraktowały mnie jakbym im tam zmarła ![]() To Ty nie miałaś zwolnienia z całego dnia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nam dali tylko na cienkim pasku papieru liczbę punktów po kolei za każde zadanie i na koniec suma pkt i tyle ;P ale nie chce mi się dociekać co gdzie źle zrobiłam ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Nadrobiłam co trza ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bić trzeba? ![]() A tą bio dziś pokseruję, jak pc wróci z naprawy, bo zapomniałam, że w lapku usb nie działa ![]() Cytat:
![]() *** Słyszałyście, że próbnych nie będzie?! Babka od niemieckiego nam powiedziała, że już się całkiem z tego wycofali. ![]() Czekam na ulkę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Robimy takie wyjście gwiazdorskie
![]() Gdybym ją tylko znalazła ![]() ![]() z rozdziału 5 ![]() ![]() Marysia szła do szkoły na 10.10 z plecakiem i w różowym płaszczyku. W drodze zauważyła jakąś dziewczynę, jednak nie przejmowała się tym, zaczęła śpiewać: Na zielonej łące kwiatów jest tak dużo! Oh, oh jak dużo! -Kto tak śpiewa! Jak brzydko śpiewa! Dziewczynka w czarnym płaszczu i czarnej sukience i jakby nigdy nic ( ![]() -Ty wcale ładniej nie umiesz, a ubrana jesteś jak na pogrzeb! Dwie dziewczyny patrzą na siebie, jedna na tajemniczą, czarno ubraną dziewczynę, druga na wesołą, śliczną w różowym płaszczu. Jaka między nimi była wielka różnia, ciekawe czy zostana przyjaciółkami? Zbudowałam napięcie niesamowite ![]() ![]() o i gratis. Wiersz z tomu "Jest o zimie, Mikołaju, gwiazTce i o śnieżnym gaju" (dopisek: o kwiatach, owocach i o warzywach ![]() "Warzywa" Posadź w ogródku warzywa bo bardzo zdrowesą naprzykład marchewki, ogórki, pietruszkę i zerwij potem ją przygotuj w kanapce w sałatce i potem zjedz ją też ![]()
![]() |
#4615 |
Konto usunięte
|
się kobity zmartwiły
napisałam trochę niegramatycznie, ale hmmm.... cóż ![]() W ogóle idę dzisiaj do szkoły z nastawieniem na to, że będę pisała sprawdzian z matmy z geometrii analitycznej. Patrzę, że wszyscy się stresują, ja mówię co się stresujecie, zawsze można narysować rysunek, a później będzie z górki. Kolega patrzy na mnie z góry i mówi: "przecież dzisiaj sprawdzian z całego semestru." Kombinatoryki, permutacje, wariacje i te inne syfki, które są dla mnie czarną magią ![]() Mógł mnie pozostawić w tej błogiej nieświadomości, byłabym szczęśliwsza do czasu sprawdzianu ![]() dzisiaj dostałam wynik matury z angielskiego: 58% Byłam przekonana, że zdam minimalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Raczej mnie, jego już mam gdzieś. Zresztą to nie było spotkanie towarzyskie, bardziej formalne, powiedziałabym... To z tymi zadaniami umawiamy się tak, że w piątek wrzucasz na chomika (btw. masz chomika? ![]() Pisałam od najgorszych do najlepszych, a nie chronologicznie. ![]() A w tych trójach to mi po 1-2 pkt brakowało, o! ![]() Jedna 2 z odpowiedzi (powtórzenie, uczyłam się jeden wieczór i miałam sajgon w głowie ![]() ![]() Słyszałam. CKM (Basiu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no a ja jednak nie poszłam na ostatnią lekcje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie przejmuj się ![]() to może zrób tak jak któraś z dziewczyn wspomniała. pisz wypracowania i układaj sobie do niego klucz, czy coś w tym stylu;p nie pamiętam jak dokładnie to było ![]() Cytat:
![]() słyszałam. no nie ma byc , bo nie mam kasy. szczerze? to jak dla mnie nie musi byc tych matur ;] |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie
![]()
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci pojechała nauczycielka ;p a wierszyk o warzywach genialny!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.