|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
o jaaa!!! jakie wloski!! Mala w ogole przesliczna, jak z reklamy!
![]() ![]() Kachulku, ale ten twoj kawaler jest powazny. Takie ma oczka "myslace"... co prawda rajtki troche mu ujmuja tej powagi, ale jest slodki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://allegro.pl/item955337678_mala...elegancka.html http://allegro.pl/item952711838_tuba...8_m_tanio.html mnie sie ta podoba: http://allegro.pl/item956861030_mala...m_klasyka.html Cytat:
![]() super, ze bioderka zdrowe!
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Super, ze usg ok ![]() Maria malutka jest booooska!! No i ten fryz... ![]() A patrzcie co na namierzylam dla malego... ![]() Załącznik 2953163
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
Karenina wklejaj foty jubilata!
ja mojej dawno nie pokazywalam ![]() ![]()
#4594 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
moja mała wkoncu usnęła ale niewiem na jak długo wczoraj poszła spać o 20.30 karmienie o 1.oo potem o 3.30 i o 6.30 i od tej pory niespała dopiero koło 10usnęła na niecałą godzinke i teraz usnęła znowu KARENINA STO LAT DLA TWOJEGO MALUSZKA ![]() ![]() I PYCHOTKA TE DESERKI MNIAM MNIAM AŻ ŚLINKA LECI TARASIA I DITU STO LAT RÓWNIEŻ DLA WASZYCH 3MIESIĘCZNYCH LALECZEK ![]() ![]() ![]() ![]() KACHULA ale świetnie wygląda twój synuś w tych rajtuzioczkach ![]() ELALANK jestes zabójcza ![]() ![]() ale faktycznie tak jest jak sie widzi stare miłości to sie człowiek zastanawia gdzie sie miało oczy ![]() MARIA2008 ale malutka ma superaśną frize ![]() no i moja mała się znów przebudziła i niewiem o co kaman ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- aha i oczywiście dziękujemy za komentarze do zdjęć BOGUŚ 85 to jest żyrafka nie zebra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- babeczki moje dostałam wiadomość z formularzem do wypełnienia z moim adresem czyli wygrałam krem w vichy ![]() ![]() dziękuję wam bardzo za wszystkie głosy które oddałyście na mój link ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-03-16 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Asioczka a marchewka pomaga na kupki żeby byly luźnijejsze czy lepiej zacząć od jabłuszka? Tylko boje się, że potem nie zechce warzywek i mięsek jak zaczne od owocka Ale z Twojej córci lasencja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
aniulka8204 gratuluje kremiku!
![]() ![]() Zebra z tego co czytalam, to lepiej zaczac od warzyw, bo jednak sa mniej smaczne niz owoce ![]() na pewno ziemniak i dynia sa lekkostrawne. i dziekuje za komplement w imieniu corci ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-03-16 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
aniulka8204 to w takim razie wszystkie mamuski wygrałyśmy
![]() ![]() no dzieki naszym mamusiom, ktore na nas codziennie klikały ![]() ![]() ![]() Ja jestem na 7 miejscu ![]() Chyba stał sie cud jakis dzisiaj, bo moje krolewna juz jakas godzine spi ![]() Asioczka Twoja kroelwna zlotowlosa rowniez extra ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
a moja za to ma dzien "niedobrego dziecka"..... cały czas marudzi, nie chce spać, już wszystko sprawdzilam, nakarmilam, przebralam, ponosilam, porobilysmy samolot....
![]() |
#4599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foty jutro beda... ![]() Jaka ona sliczna! A ostatnia fotka jest odlotowa - to spojrzenie spod byczka... ![]() ![]() Cytat:
Ja zaczelam wlasnie dzisiaj i z powodu tego, ze André ma problemy z kupkami. I dlatego zaczelismy od jabluszka ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ditu prosze przekaz obslinionego calusa dla Madzi od Tomcia i 2 nieobslinione odemnie i Adriana
![]() ![]() ![]() dziewczyny ale piekne dzieciaczki mamy ![]() Maria jakie ona ma loczki ![]() ![]() Asioczko blondyneczka jest urocza ![]() ![]() Kachulko rajtki ruuuulez ![]() ![]() my dzis bylismy sie szczepic. obylo sie bez placzu. tylko jedno skrzywienie i pisnal troszke.. Tomcio wazy 7,700kg czyli w tydzien przybylo mu 200g klusek moj ![]() Adusia morfo i mocz idealne.. bladziutki przez ta dluuuga zime..
#4601 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to gdzie sie podziewaja dzisiaj Brombi i Gucia..?
![]()
#4602 | |||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() Byłam dziś na zakupach miałam sobie coś kupić a kupiłam Wikiemu bluzeczką z cocodrillo i tą książeczkę babydream ![]() I mam pytanie do Malinki bo z tego co pamiętam Twój mały miał biegunkę możesz mi napisać ile zrobił kupek i opisać te kupki ![]() ![]() ![]() Marcelina ty też napiszesz mi jakie te kupy Filipka były co lekarka stwierdziła że to biegunka?? Bo mój mały to jak zje zupkę to robi gęsto kupe a jak moje mleku to znowu wodnista. Ja już nie mam słów ![]() Sorki że tak smęcę o tych kupach ale tak jak to mówi tżt ja się chyba muszę czegoś uczepić żeby się czymś martwić i tym razem padło na kupy ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NILI I ANDRE I MADZI ![]() ![]() ![]() Kachula Mateo już śliczny duży chłopczyk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() KATEKATEE fajnie sie robi zakupki co nie? ja jade jutro do rybnika na zakupy z moją mamą bo wkoncu wróciła z zagranicy to poszalejemy bo sobie garderobe musze uzupełnic bo wszystko mam małe no i oczywiście Agusie trza ubrac bo tez już urosła i niema w co ją ubierać
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że to nic poważnego i że tał ładnie przybiera ![]() jaka śliczna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękujemy kochane ![]() Martwię się o Agusię ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-03-16 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tomeczek kawal porzadnego faceta ![]() ![]() Cytat:
![]() i gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moze to skok? Cytat:
![]() ![]() ja planowalam zaczac od warzyw, ale jak mowicie, ze na kupki lepsze jablko, to chyba trzeba bedzie od niego zaczac. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() DiTu77 ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-03-16 o 15:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
A dajecie swoim malsuzką np. soczki jabłkowe? Zastanawiam się czy najpierw mu tego nei zapodać w butelce tylko nie wiem ile nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie ja tylko na chwilke
![]() Sto lat dla naszych solenizantów Wszystkie dzieciaczki sa przesliczne nie moge sie na nie napatrzyc ![]() ![]() ![]() My bylysmy u kumpeli co ma miesieczna core tez tka kchaniutka, pozniej was nadrobie ![]()
#4609 |
Zadomowienie
|
Aniulka ja też się muszę wybrać do Rybnika na zakupy. Bardzo często jeździmy do Plazy i Focusa.
Zebra ja najpierw dałam Wikiemu soczek jabłkowy parę łyżeczek, potem 25 ml. No i na trzeci dzień parę łyżeczek skrobanego jabłka, a na czwarty trochę więcej łyżeczek i na piąty jeszcze więcej. Potem mu dawałam jabłko z marchewką. |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja tylko na chwilę... Byliśmy z Bartusiem na szczepieniu - przytył 200 gramów przez tydzień, więc ok ![]() Zaszczepiłam synka 6 w 1, czyli jedno ukłucie tylko miał, i strasznie się rozpłakał ale tylko na chwilę, bo zaraz dostał pierś do buzi. Ale ta chwila to był taki spazm, że ja też się poryczałam. Byliśmy razem z TZtem - wziąl specjalnie wolne. A teraz uciekam, bo moje malenstwo ma bardzo zły dzien po szczepieniu i potrzebuje mamusi cały czas - właśnie się rozpłakał ![]()
#4611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Belladonna, usciski dla Bartusia. Katekatee wiem, ze glupie pytanie, ale skrobane jabluszko to gotowane czy surowe?? bo ja jak na razie zielona jestem w temacie;]
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-03-16 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Bella biedny Bartus.. a przybylo mu jak Tomciowi
![]() a ja wam zapomnialam powiedziec ze dzis w przychodni byla nowa pielegniarka. Przyszla jak Tomek byl badany a Adus pokazywal mu grzechotki. zapytala sie jak sie maly nazywa wiec mowie ze Tomek a pielegniarka: a coreczka?? i pokazuje na Adusia.. ja oczy jak 5zl i mowie ze to przeciez chlopczyk ![]() i wiecie mial czerwona bluze z zygzakiem mc queen spodnie od dresu i kalosze z piracka trupia czaszka ![]() a bylam dzis na fitness.. juz sie nie moge doczekac nastepnych cwiczen choc bylam mokra jak wychodzilam z sali to teraz mam tyle energii ze szok ![]()
![]() |
#4614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak coś se kupie to napewno się pochwale ![]() a najlepsze że byłam u mamy i z godzinke temu wróciliśmy oczywiście mieliśmy kąpać małą to nam usnęła i śpi i chyba dziś nici z kapieli bo jak teraz usnęła to pośpi napewno z 4godzinki i jeszcze dziś niedałam żelaza a z mlekiem ponoć tego nie miesza się bo mam ten ferrum lek syropek a nie krople ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- wiecie co siedze sobie właśnie przy piwku niekarmie piersią więc mogę sobie pozwolić choć lekarka mi powiedziała że mam trzymać diete przy tej przepuklinie brzusznej ale jakoś nieumie sobie odmówic dziś tego piwka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
kurde ja jakas slepa jestem
![]() ![]() podziel sie piwkiem, nie pij sama ![]() nam kiedys usnela i mielismy nie kapac. a tu po 20ej fruuu i kupsko ![]() ![]()
#4616 |
Wtajemniczenie
|
kurde ale mam tylko jedno hihi szkoda że wszystkie tak jesteśmy porozsypywane po POLSCE i nietylko bo bysmy se zrobiły spotkanie i taki babski comber
![]()
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
kurde ale jestem sierota jeszcze żem se te piwo wylała troche na laptopa na klawiature mój jak przyjdzie i sie kapnie to bedzie skrzeczeć
![]()
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje i najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów
Andree ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nilutki ![]() ![]() ![]() ![]() i Magdusi ![]() ![]() ![]() ![]() A także zaległe wczorajsze dla Oleńki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i przedwczorajsze dla Bartusia ![]() ![]() ![]() ![]() Kropciu super, ze Adi zdrowiutki ![]() I buziaki dla dzielnego Tomusia od cioci Brombiastej ![]() Bella ![]() Kate co do kupek, to zazwyczaj takie musztardowe, jakby z grudkami, a jak miał te problemy to najgorsze co zrobił to były takie wodniste, jakby ze śluzem i gładkie, to znaczy w ogóle nie miały tych grudek. Jakby brązowa woda ![]() Dzisiaj dałam mu troszkę jabłuszka i myślałam, że zaraz kupol będzie, ale nie, dopiero przed kąpielą był mały i wyglądał przeciętnie ![]() Kachula, rajtkowy kawaler słodziasty ![]() Asioczka, ta złotowłosa królewna to kiedyś będzie zbierać męskie spojrzenia, te oczęta ![]() Teściówka mi dzisiaj zwróciła uwagę na dolne dziąsła, te prostokąciki co opisywałam kiedyś widać już też na zewnetrznej stronie, jakby ząbki już były całe w dziąsłach. Ciekawe ile jeszcze potrwa zanim ujrzą światło dzienne ![]() ![]() Czasami jest wesoły, a potem nagle łapa do buzi i wrzeszczy ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() To przez to, że wszystkie "cyckowe" Ci pozazdrościły, że Ty możesz a one nie ![]()
![]() |
#4619 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze - buziole dla Bartusia ![]() Cytat:
![]() ![]() W załączniku mały Piotruś ![]() Na pierwszym zdjęciu - 3,5 miesiąca Na drugim - 9 miesięcy Cytat:
![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-03-16 o 19:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.