|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Nilka i Andree sloneczka wy nasze
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
w ogóle już 5 miesiecy ??? jak ten czas leci. żaluje tylko ze wszystkie mieszkamy daleko, tak mogłybysmy sie spotykac na spacerkach
"klub szalonych mamusiek"
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NILI I ANDRE
|
|
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
wszystkiego najlepszego naj naj naj dla naszych coraz większych solenizantów!
jak ten czas szybko leci .... |
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwale moim kawalerem w rajtach
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
No przecież :
Sto lat dla solenizantki Magdusi |
|
|
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
Kareninko, Tarasiu, DiTu77 - wszystkiego naj dla Waszych dzieciaczków
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
DiTu dla Magdusi WSZYSTKIEGO NAJ
![]() Kachulka alez on słodki |
|
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Kobitki a o jakich kieckach mówicie???
Muszę sie duzo cofać???? A moze mi jeszcze raz linka wstawicie bom ciekawa a tak prawde mówiac to tez bym jakies zakupki ubraniowe zrobila bo przez ciaze sie ograniczalam a teraz ochota wrocila ze zdwojona sila!!!!sorki za pisownie ale usypiam lenke i pisze tylko jedna raczka ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- i zyczonka i buziaczki dla malych solenizantów
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
My już mamy strój na chrzciny :
http://www.wojcik.com.pl/wojcik/inde...mid=13&lang=pl tam po prawej stronie trzecie zdjęcie od góry, pierwsza dziewczynka od prawej. (sukienka) i murzyneczka (sweterek). ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a kawaler w rajtkach już taki duży nie ma to jak porządne rajtuzy! my też lubimy ten rodzaj ubioru - ciepły, wygodny, nie zsuwa się tak jak skarpety.. |
|
|
|
#4571 | |
|
Zadomowienie
|
aaaaa "superrrraaaajjjstooooppp eeeek" taaadaaa! ![]() moja mała też uwielbia w rajtach śmigac, i ten kuperek z pieluszką wypina jak leży na brzuszku - no słodycz! ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
a jak to się stało że ja jeszcze w tym sklepie internetowym nie byłam.... ![]() bardzo ładne ciuszki Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-16 o 11:23 |
|
|
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tarasiu buziaki dla Nilusi z okazji 4 miesiecy!! ![]() DiTu wszystkiego naaajslodszego dla Madgusi ! Kachula jak twoj maly swietnie wyglada w tych rajtkach!! Tez musze mojemu kupic, bo skarpetki to caly czas sobie sciaga... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-03-16 o 11:23 |
|||
|
|
|
#4573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo szczęscia dla Nilutki i Madzi Wszystkiego najlepszego dla Andre Kachula ale Mati juz duży Sliczny chłopczyk---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- A co to ??głosowanie juz zamknięte???????????
|
|
|
|
|
#4574 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby z Oleńką wszystko było dobrze Cytat:
mi tez fryzjer by sie przydał, mam brwi bardzo asymetryczne (jedna duzo wyzej od drugiej, w kompleksy mnie to wpedza...) i mysle o grzywce... ale moj tż grzywek nienawidzi i juz sama nie wiem...![]() Cytat:
moj tz mi obiecal domek za 2-3 lata i juz czekam tylko az Blance pokoj urzadze.... róż, ecru, biel.... boski bedzie własnie odciagam mleczko i Blanka lezy obok... tak patrzy na to mleczko, jakby miala zaraz sie na nie rzucic hehe Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-03-16 o 11:55 |
|||
|
|
|
#4575 |
|
Zadomowienie
|
Boguś to ja myślałam że jestem jedyna
Naszczęście ja śpie potem z małą do tej 11.00 ale jakaś pobudka się zdaża też i o 8:00 ale potem śpi dalej. Czy ktoś zamawiał już ciuszki z wójcika ![]() ![]() Kareninka fajne zabawki ![]() Kachula dużego już masz synka jak to leci
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2010-03-16 o 12:03 |
|
|
|
#4576 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Andre Nili i Madzi
Dziękuje Mamusie za kciuki!! Tak więc my już po wizycie, a szczęscie Mała osłuchana i jest czysto, lekarka powiedziała, że niegroźna infekcja, dała jej syropek na kaszel i cebion. Mam zakraplać duzo nosek i nosić w pionie, na co pewnie Olka narzekać nie będzie ![]() Pytałam sie o rozszerzenie diety i powiedziała, żebym tak za tydzień albo lepiej dwa dała jakąś zupkę 2 składnikową, i lepiej zupkę bo nie tuczy określiła, że Olka "bardzo ładnie waży" co można odczytać jako "mały tłuścioszek" ![]() W przychodzi spotkałam chłopaka, z którym kiedyś teges szmeges jako małolata, i się teraz zdziwiłam gdzie ja oczy miałam.!! jaki on brzydki o taki albo nawet gorzej![]() Karenina ale szalejesz z tymi zabawkami! Mnie by chyba TZ z domu wyrzucił albo konto zablokował ![]() Kachula-ale juz Synus duzy!!!ja nie mogę jak ten czas leci!!! a rajtki sa najlepsze na świecie, Olka też codziennie w nich śmiga, na szczęście moje siostry nakupowały zapasów na kilka miesięcy
|
|
|
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
Maria i Kareninka śliczne nowe avatarki
![]() kareninka - u ciebie to już najprawdziwsza wiosna
|
|
|
|
#4578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie, ale jestem blisko... ![]() Cytat:
Dwuskladnikowa od razu? A nie lepiej po jednym skladniku najpierw, zeby bylo wiadomo - jesli cos uczuli - co konkretnie?? Dobrze, ze malutka zdrowa Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Ta wiosna to troche na wyrost raczej, bo za oknem nie bardzo... To sie chociaz wirtualnie pocieszam...
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
W końcu się pochwale moją dziewczynką
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jaki sposób przedawkowali?mi wtedy pedoatra nawet na karetczce zapisala, ze 3 krople Vigantolu i 5 cebionu:/w czwartek ie na szzcepienie więc jeszcze raz ją zapytam... a głosowanie zamkniete od wczoraj nareszcieOlacious a macie zamiar się budować? ja też marze o swoim domku i o pokoiku dla Malej i nie tylko U mnie byl wczoraj pierwszy raz dzień bez kupki zawsze tyle jej jest a tu w niedziele byla ostatni raz i dopiero dzis może teraz zmniejszy się ilośc, bo moja Polcia to taka osrałka
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Olka tak do końca nie zdrowa, ale wkrótce pozbedziemy sie tego kaszlu i kataru ![]() a to dobra metoda jest ![]() jaka śliczna!! |
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żebyś wiedziała!!!!!!!! ![]() Maria słodziaszek Dziś moja dama ma dzień lenia i ni huhu nie przewroci sie z brzuszka na plecki..a chcialam ją nagrać ![]() <----widzicie liczbe moich postów
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
duzo łatwiej i bardziej niebezpieczne jest przedawkowanie wit. K Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-16 o 12:43 |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zadomowienie
|
A tu jeszcze wkleje
Oczywiście też życze Wszystkiego dobregoNilutki Madzi Andre |
|
|
|
#4585 |
|
Rozeznanie
|
kachula synek naprawdę juz duży......a ta fota z konikiem boska
Maria córa też ma piękną fryzurkę! No piękna po prostu!!!! A ja dalej czekam na włoski Lenki.....obym się doczekała prędzej niż wiosny tego roku ![]() :br zydal:---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- My juz po pobraniu krwi.....nie było bardzo źle ale sama bez TŻ nie będę uczestniczyć ws takich atrakcjach bo brak mi opanowania Teraz mleczko i wio na spacer! Miłego dzionka!
|
#4586 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie Dziołszki
![]() Najpierw życzenia dla: 5-cio miesięcznego André oraz 3 miesięcznych dziewczynek Nilutki i Magdulki i dla Tarasi - spóźnione życzenia : Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w radosną chwilę. Wszystkiego Najlepszego! mi się wczoraj udało pierwszy raz Olę oszukać smoczkiem i dziś znowu i z siebie też ![]() tak mi się właśnie wydawało, że dawno Twojego posta nie czytałam no niewyspania to po niej nie widać raczej piękności małe Cytat:
oby szybko się wygoiło - my mieliśmy ten problem po biedronkowej dadzie ale już teraz tylko pampers będzie - koniec eksperymentów - przynajmniej na jakiś czas.Cytat:
super - moim zdaniem Cytat:
w równy rok od radosnej nowiny, że Ola zamieszkała w moim brzuszku ![]() <><><><><> A my wczoraj wzielismy Olę w ponad 3 godzinną podróż samochodem. Najpierw byliśmy w Madzi mieście - oficjalnie zostałam posiadaczka 30 arowej działki potem pojechaliśmy do Lublina bo mieliśmy wziąźć zaświadczenia z US tylko, że mój mąż NIP-u zapomniał a potem byłam w Tesku i na kontroli u ortodonty. A dziś też jedziemy do Madzi miasta bo Ola ma wizytę u ortopedy.<><><><><> Dziewczyny tą wit K to się podaje do końca 3 m-ca czy jak? |
|||
|
|
|
#4587 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy dziewczyny
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
ale ma świetną fryzurkę
![]() a to trzecie zdj to chyba zaraz po ur tak? jejku jaka maleńka kruszynka... Jak sobie Moją przypomnę to ach... łzy w oczach się pojawiają... kochane maleństwa nasze
|
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
simpatica - ja skończyłam dawać wit.K parę dni temu, bo się skończyło opakowanie a do 3 miesięcy pozostało kilka dni więc już przestałam. w sumie wykorzystałysmy 2,5 opakowania, ale ja przez nieuwagę zaczełam dawać wczesniej także pewnie sie wyrównało
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Kareninko, Tarasiu, DiTu77
dla coraz większych dzieciaczkówAsioczka właśnie pediatra mi to zasugureowała na anemię i kupy, żeby spróbować wczęsniej po troszku rozszerzać diete... Hemoferu już mu nie chciałabym mu podawać, dziękuje za przepukline pachwinową dzięki niemu. Wkurzona jestem, że amma takiego pecha! Jakby może poczekać z hemoferem miesiąc to teraz pewnie już mięśnie są mocniejsze i mysle, że nie doszło by do pachwinowej... w końcu teraz nawet przy płaczu i trudniejszych kupach nie wychodzi od 5 dni... Simpatica tak na cycku do końca 3eciego miesiąca Elelank super, że niunia zdrowa A z tymi byłymi to nie wypowiadam się na temat jak wyglądał mój pierwszy, bo czuję że Twój spotkany w przychodni przy moim to Brad Pitt ![]() Byliśmy na usg bioderek, wszystko ok |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

a tak prawde mówiac to tez bym jakies zakupki ubraniowe zrobila bo przez ciaze sie ograniczalam a teraz ochota wrocila ze zdwojona sila!!!!

(nie wiem jak sie nazywa fachowo ten przycisk taki okrągły

mi tez fryzjer by sie przydał, mam brwi bardzo asymetryczne (jedna duzo wyzej od drugiej, w kompleksy mnie to wpedza...) i mysle o grzywce... ale moj tż grzywek nienawidzi i juz sama nie wiem...
o taki
ja też marze o swoim domku i o pokoiku dla Malej i nie tylko
oby szybko się wygoiło - my mieliśmy ten problem po biedronkowej dadzie