|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Nilka i Andree sloneczka wy nasze
![]() ![]()
#4562 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
w ogóle już 5 miesiecy ??? jak ten czas leci. żaluje tylko ze wszystkie mieszkamy daleko, tak mogłybysmy sie spotykac na spacerkach
"klub szalonych mamusiek"
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NILI I ANDRE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zadomowienie
|
wszystkiego najlepszego naj naj naj dla naszych coraz większych solenizantów!
jak ten czas szybko leci .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwale moim kawalerem w rajtach
![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Wtajemniczenie
|
No przecież :
Sto lat dla solenizantki Magdusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
Kareninko, Tarasiu, DiTu77 - wszystkiego naj dla Waszych dzieciaczków
![]()
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
DiTu dla Magdusi WSZYSTKIEGO NAJ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulka alez on słodki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Rozeznanie
|
Kobitki a o jakich kieckach mówicie???
Muszę sie duzo cofać???? A moze mi jeszcze raz linka wstawicie bom ciekawa ![]() sorki za pisownie ale usypiam lenke i pisze tylko jedna raczka ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- i zyczonka i buziaczki dla malych solenizantów ![]() ![]() ![]()
#4570 |
Wtajemniczenie
|
My już mamy strój na chrzciny :
http://www.wojcik.com.pl/wojcik/inde...mid=13&lang=pl tam po prawej stronie trzecie zdjęcie od góry, pierwsza dziewczynka od prawej. (sukienka) i murzyneczka (sweterek). ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a kawaler w rajtkach już taki duży ![]() nie ma to jak porządne rajtuzy! my też lubimy ten rodzaj ubioru - ciepły, wygodny, nie zsuwa się tak jak skarpety.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zadomowienie
|
aaaaa "superrrraaaajjjstooooppp eeeek" taaadaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() moja mała też uwielbia w rajtach śmigac, i ten kuperek z pieluszką wypina jak leży na brzuszku - no słodycz! ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
a jak to się stało że ja jeszcze w tym sklepie internetowym nie byłam.... ![]() bardzo ładne ciuszki ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-16 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tarasiu buziaki dla Nilusi z okazji 4 miesiecy!! ![]() ![]() DiTu wszystkiego naaajslodszego dla Madgusi ! ![]() ![]() Kachula jak twoj maly swietnie wyglada w tych rajtkach!! ![]() Tez musze mojemu kupic, bo skarpetki to caly czas sobie sciaga... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-03-16 o 10:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dużo szczęscia dla Nilutki i Madzi Wszystkiego najlepszego dla Andre Kachula ale Mati juz duży ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- A co to ??głosowanie juz zamknięte??????????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żeby z Oleńką wszystko było dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() własnie odciagam mleczko i Blanka lezy obok... tak patrzy na to mleczko, jakby miala zaraz sie na nie rzucic hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-03-16 o 10:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zadomowienie
|
Boguś to ja myślałam że jestem jedyna
![]() Czy ktoś zamawiał już ciuszki z wójcika ![]() ![]() Kareninka fajne zabawki ![]() Kachula dużego już masz synka ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2010-03-16 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Andre Nili i Madzi
![]() Dziękuje Mamusie za kciuki!! ![]() Tak więc my już po wizycie, a szczęscie Mała osłuchana i jest czysto, lekarka powiedziała, że niegroźna infekcja, dała jej syropek na kaszel i cebion. Mam zakraplać duzo nosek i nosić w pionie, na co pewnie Olka narzekać nie będzie ![]() Pytałam sie o rozszerzenie diety i powiedziała, żebym tak za tydzień albo lepiej dwa dała jakąś zupkę 2 składnikową, i lepiej zupkę bo nie tuczy ![]() ![]() W przychodzi spotkałam chłopaka, z którym kiedyś teges szmeges jako małolata, i się teraz zdziwiłam gdzie ja oczy miałam.!! jaki on brzydki ![]() ![]() ![]() Karenina ale szalejesz z tymi zabawkami! ![]() ![]() Kachula-ale juz Synus duzy!!!ja nie mogę jak ten czas leci!!! a rajtki sa najlepsze na świecie, Olka też codziennie w nich śmiga, na szczęście moje siostry nakupowały zapasów na kilka miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
Maria i Kareninka śliczne nowe avatarki
![]() kareninka - u ciebie to już najprawdziwsza wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze nie, ale jestem blisko... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dwuskladnikowa od razu? A nie lepiej po jednym skladniku najpierw, zeby bylo wiadomo - jesli cos uczuli - co konkretnie?? Dobrze, ze malutka zdrowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Ta wiosna to troche na wyrost raczej, bo za oknem nie bardzo... ![]() ![]()
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
W końcu się pochwale moją dziewczynką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w czwartek ie na szzcepienie więc jeszcze raz ją zapytam... a głosowanie zamkniete od wczoraj ![]() ![]() Olacious a macie zamiar się budować? ![]() ![]() U mnie byl wczoraj pierwszy raz dzień bez kupki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Olka tak do końca nie zdrowa, ale wkrótce pozbedziemy sie tego kaszlu i kataru ![]() a to dobra metoda jest ![]() jaka śliczna!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żebyś wiedziała!!!!!!!! ![]() Maria słodziaszek ![]() Dziś moja dama ma dzień lenia i ni huhu nie przewroci sie z brzuszka na plecki..a chcialam ją nagrać ![]() <----widzicie liczbe moich postów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
duzo łatwiej i bardziej niebezpieczne jest przedawkowanie wit. K Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-16 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
A tu jeszcze wkleje
Oczywiście też życze Wszystkiego dobregoNilutki Madzi Andre ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Rozeznanie
|
kachula synek naprawdę juz duży......a ta fota z konikiem boska
![]() ![]() ![]() Maria córa też ma piękną fryzurkę! No piękna po prostu!!!! A ja dalej czekam na włoski Lenki.....obym się doczekała prędzej niż wiosny tego roku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- My juz po pobraniu krwi.....nie było bardzo źle ale sama bez TŻ nie będę uczestniczyć ws takich atrakcjach bo brak mi opanowania ![]() Teraz mleczko i wio na spacer! Miłego dzionka!
#4586 | |||
Zakorzenienie
|
witajcie Dziołszki
![]() Najpierw życzenia dla: 5-cio miesięcznego André oraz 3 miesięcznych dziewczynek Nilutki i Magdulki ![]() ![]() ![]() i dla Tarasi - spóźnione życzenia : Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w radosną chwilę. Wszystkiego Najlepszego! mi się wczoraj udało pierwszy raz Olę oszukać smoczkiem i dziś znowu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak mi się właśnie wydawało, że dawno Twojego posta nie czytałam ![]() no niewyspania to po niej nie widać raczej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() <><><><><> A my wczoraj wzielismy Olę w ponad 3 godzinną podróż samochodem. Najpierw byliśmy w Madzi mieście - oficjalnie zostałam posiadaczka 30 arowej działki ![]() ![]() <><><><><> Dziewczyny tą wit K to się podaje do końca 3 m-ca czy jak? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
ale ma świetną fryzurkę
![]() ![]() ![]() a to trzecie zdj to chyba zaraz po ur tak? jejku jaka maleńka kruszynka... Jak sobie Moją przypomnę to ach... łzy w oczach się pojawiają... kochane maleństwa nasze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
simpatica - ja skończyłam dawać wit.K parę dni temu, bo się skończyło opakowanie a do 3 miesięcy pozostało kilka dni więc już przestałam. w sumie wykorzystałysmy 2,5 opakowania, ale ja przez nieuwagę zaczełam dawać wczesniej także pewnie sie wyrównało
![]()
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Kareninko, Tarasiu, DiTu77
![]() Asioczka właśnie pediatra mi to zasugureowała na anemię i kupy, żeby spróbować wczęsniej po troszku rozszerzać diete... Hemoferu już mu nie chciałabym mu podawać, dziękuje za przepukline pachwinową dzięki niemu. Wkurzona jestem, że amma takiego pecha! Jakby może poczekać z hemoferem miesiąc to teraz pewnie już mięśnie są mocniejsze i mysle, że nie doszło by do pachwinowej... w końcu teraz nawet przy płaczu i trudniejszych kupach nie wychodzi od 5 dni... Simpatica tak na cycku do końca 3eciego miesiąca ![]() Elelank super, że niunia zdrowa ![]() A z tymi byłymi to nie wypowiadam się na temat jak wyglądał mój pierwszy, bo czuję że Twój spotkany w przychodni przy moim to Brad Pitt ![]() Byliśmy na usg bioderek, wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.