|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
really want it from head to toe. Question if You gon let it out.. chcę tego od stóp do głów. Pytanie tylko, czy zdołasz to z siebie wykrzesać..
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
bajkowa, LekNaCaleZlo,MalutkaGwiaz dka - dziękuję skarby
![]() ![]() nie wiem co to znaczy funkcjonować bez Ciebie mam plan jak wkręcić się do nieba
#4593 |
Zakorzenienie
|
nie jestem w stanie przekonać samej siebie, że bez ciebie będzie mi lepiej.
Z jednej strony chciałbym Cię jak najdłużej chronić od złego, z drugiej jednak pragnę, byś ujrzała ten dziwny świat i otworzyła oczy ze zdumienia... Na razie widzisz tylko te złe strony sytuacji. Ale z czasem zrozumiesz na czym polega życie i dostrzegniesz w nim coś wyjątkowego. Coś, czego nie potrafią dostrzec inni... - Ona tego nie zrobiła! - Chyba wciąż ją kochasz.. Bóg musiał być na Nią zły, w dniu, w którym pozwolił Jej spojrzeć w Jego oczy... A kiedy Ona przestanie Cię kochać, zobaczysz noc w środku dnia!
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
Lepsza jedna prawda niż tysiąc kłamstw.
marzenia to fikcyjna rzeczywistość. Ludzi łączą tylko uczucia, reszta ich tylko do siebie przybliża... Tak naprawdę to najwięcej niewyjaśnionej filozofii jest w słowach: "Kocham Cię". Decydujemy o tak wielu różnych wyborach w życiu, ale zawsze ten najważniejszy musimy spieprzyć. minimum4znaki ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-05-11 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
powrót. Kocham Cię bardziej niż swoje marzenia. Mam duszności Dostaję strasznych rumieńców... jest mi gorąco gdy Cię widzę. Nie zawiedź mnie i tak jak obiecałeś kochaj na zawsze. trzymam się jego oddechu, zawsze będąc tym drugim. Nie poddawaj się na marzeniu nie poddawaj się na pragnieniu. A z czasem wszystko się spełni. Zawsze za późno zdaję sobie sprawę z tego, że coś co minęłam obojętnie mogło być dla mnie najważniejsze.
#4596 |
Przyczajenie
|
Fruń do księżyca! Nawet jeśli Ci się nie uda i tak będziesz między gwiazdami..
![]() PS Kocham Cię ;* [...] i wszystko zepsułam.. straciłam swoją jedyną szansę na szczęśliwy związek. Jestem skazana na życie w rozpaczy i samotności. Zostanę jedną z tych zdziwaczałych staruszek hodujących mnóstwo kotów, staruszek, których dom wiecznie pachnie kocim jedzenie i starymi gazetami. Czas stanął w miejscu.[...] Wiedziałam, że jeśli choć odrobinę otworzę usta, natychmiast zacznę krzyczeć. Zacznę krzyczeć i nigdy nie przestanę. __________________ ..is a valuable life experience |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
xxLOLKAxx - ojej , dziękuję Loleczko . ;* I love you too . ![]() NieidealnaJa & dreams_x33 - aż mi przyjemniej jak ktoś coś zabiera . ;D cieszę się niezmiernie . ;* _________________
a gdyby nie chciała zapomnieć pewnie dawno już zdjęła by szpilki i wlepiała wzrok w sufit . i popijała z innym drink , za drinkiem , by otwierając portfel , jego zdjęcie w oczach jej się rozmyło . przegryzając dolną wargę , krzyczała w duszy , że nie ma siły na kolejny przełomowy romans jej życia . mrużyła oczy nie widzieć jego oczu , a w ciemności też widziała .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-05-11 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Przyczajenie
|
Przy tobie tylko czuję coś tak niesamowitego.
Chcę Ciebie więcej, nie potrzebuje już nikogo. .Kocham, szczera prawda.. W Tobie widzę siebie - TY jesteś moim niebem . Royal&Sexy. I dont want to change the world... the world dont want to change me.. But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. `Szczęście to jedyna rzecz , która mnoży się gdy się ją dzieli . "I choćbym szedł przez ciemną dolinę zła się nie ulęknę, bo tyś jest ze mną". ''To nie cel daje szczęście , lecz wędrówka ku niemu..' pełna grzesznych myśli - ociekająca Tobą "Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeŹczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność. Boisz się tylko, że ta wieczność - bez tych wszystkich standardowych obietnic - będzie krótka" Zycie jest skomplikowane i dzięki temu tak interesujace. A mimo to czasami najprostsze przyjemności są najbardziej satysfakcjonujące. I czasami najtrudniej odpowiedzieć na najbardziej oczywiste pytania "Jak wygląda świat, kiedy życie staje się tęsknotą? Wygląda papierowo, kruszy się w palcach, rozpada. Każdy ruch przygląda się sobie, każda myśl przygląda się sobie, każde uczucie zaczyna się i nie kończy, i w końcu sam przedmiot tęsknoty robi się papierowy i nierzeczywisty. Tylko tęsknienie jest prawdziwe, uzależnia. Być tam, gdzie się nie jest, mieć to, czego się nie posiada, dotykać kogoś, kto nie istnieje. Ten stan ma naturę falującą i sprzeczną w sobie. Jest kwintesencją życia i jest przeciwko życiu. Przenika przez skórę so mięśni i kości, które zaczynają odtąd istnieć boleśnie. Nie boleć. Istnieć boleśnie - to znaczy, że podstawą ich istnienia był ból. Toteż nie ma od takiej tęsknoty ucieczki. Trzeba by było uciec poza własne ciało, a nawet poza siebie. Upijać się? Spać całe tygodnie? Zapamiętywać się w aktywności aż do amoku? Modlić się nieustannie" "Cóż to za okrutna dola nie być do niczego przywiązanym, niczego nie pragnąć, a tak wiele rozumieć... P.S śliczne macie opisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Przyczajenie
|
JustTheOne
"1:00 am wciąż nie śpię. (...) " kradnę ![]() _________________________ Moja miłość jak dziura wypalona papierosem w obrusie. Brudzi Twoją nieskalaną reputację, prawda? Wiesz? Smakujesz jak beza. I wiesz? Kocham bezy. Nie wmawiaj mi że mnie kochasz i jestem wyjątkowa. Przecież mówisz to każdej dziewczynie, która choć na ciebie spojrzała. A dziś proszę pomilczmy.
#4600 |
Raczkowanie
|
..ale szczęścia nie kupisz !
- no wiesz co ! Ja chcę tylko wynająć.
#4601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() powtarzam codziennie 'ej serduszko, weź go pi&*#ol..' chcę Ci oddać wszystkie swoje dni dojść do końca . odnaleźć sens . spełnić marzenia. miałam cały dzień na myślenie. to nie jest dużo, ale czasami wystarcza... `W tym roku udało mi się zdobyć wszystko, czego chciałam i wszystko o czym marzyłam… Ale gdzieś po drodze straciłam nawet więcej.` Znalezienie dobrego faceta jest tak łatwe, jak znalezienie taksówki w czasie burzy śnieżnej w noworoczny wieczór. Notowana za marzenia, ambicje i niespełnione miłości. uwierz, że kocham Cię całym sercem, chcę tylko Ciebie - nie chce nic więcej! Pięć fioletowych opakowań po milce, trzy puszki po Red Bull'u, sterta chusteczek na dywanie i stłuczony talerz pod nogami. Nadal chcesz wiedzieć jak się czuję? Obecnie nawet w pokoju mam większy porządek niż w głowie. Myślę, że mieć cię w dupie to najwięcej co mogę dla Ciebie zrobić. i nawet jeśli obrażam się na Ciebie tysiąc pięćset razy na minutę, to wiedz, że nie zamienię Cię na nikogo w świecie.!
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
' Po prostu chcę być blisko ciebie... ' ;* Gdy dobiegłam, wiedziałam że sie opłacało - widząc twe oczy pełne zdumienia i szczęścia. PPP - Pocałuj. Przytul. Pójdź. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Primadonna, keeendy, kamisha, One for all, agrr, mandarynka, z innej bajki
![]() ![]() _________________________ ______________ lelumpolelum. ![]() tylko Ty. 'do końca. aż tam.' rozbierasz mnie wzrokiem. zwolnij, cowboyu! nie patrz. nie twierdź. nie myśl. 'w Pile było jak w Chile, każdy miał czerwone ryło.' ![]() the girl, who sold the world. wdech. wydech. wdech wydech...
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
![]() "Przeklinając w duchu ten wirus, który łamał mnie w kościach, a także muzykę, która łamała mi serce czułem, że jeśli będę kiedy czegoś w muzyce szukał to właśnie skazy... " [Wojciech Kuczok]
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w tym drugim chyba 'by' zabrakło.. świetne są! ; * __________________ He might have tasted good.. mógł mieć dobry smak..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
zakochana tylko w Tobie.
uwielbiam gdy tulisz mnie tak ,że nie potrafię złapac oddechu. jesteś moją najjaśniejszą gwiazdą na Niebie. moje szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Konto usunięte
|
aaaaaaaaaaa.! i słoneczka Ciebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba źle widzę. ![]() widziaałam. ![]() When I was born devil said ' ohh fuck -competition `
/ kiedy sie urodziłem diabeł powidział : o ku.r.wa konkurencja. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19230139]
When I was born devil said ' ohh fuck -competition ` [/QUOTE]/ kiedy sie urodziłem diabeł powidział : o ku.r.wa konkurencja. ![]() ![]() Jesteś za***ista! ;* z innej bajki- cieszy mnie to! ![]() bad_romance - już Ci mówiłam że Cię kocham! ![]() soothing taste of your lips.
/kojący zapach Twych ust. 'Spierdalaj mi, z serca i z oczu. 'A kiedy już z kokainy zrobiony będzie śnieg.. Podczas gdy już traciłam kontrolę nad własnym ciałem, Ty zaczynałeś następną kolejkę i odpalałeś mi kolejnego papierosa. Kochaj tak, jakby miłość była jednym z najważniejszych wzorów z chemii. Pod stopami czułam kamienie. Wbijały się one w podeszwy Twoich moich ulubionych trampek. Kocha mnie w ubraniu, pożąda w bieliźnie, ubóstwia nago. 'Gdy ktoś spyta mnie, które chwile w życiu były dla mnie najpiękniejsze.. Odpowiem, że zawsze wtedy, kiedy jest On. 'Podobno miałeś na mnie plan, tak mi opowiadałeś kiedyś, wtedy jeszcze ze mną gadałeś. 'Spójrz na dzieciaki, na nich, zamiast kopać piłkę - biegają za dragami ..
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-11 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki urzekasz ;*
bo miłość nie jest do nabycia w dobrych sklepach! moc Twoich kłamstw dusi moją miłość ;( i po tylu miesiącach Twoje "kocham" ma nadal tą samą moc ![]()
![]() |
#4610 | |
Zadomowienie
|
Kiedyś ciebie spotka to samo, zobaczysz. będziesz płakał, a inni będą mieli ciebie gdzieś za to, co zrobiłeś. ![]() ![]() <3 a mało mnie, bo życie mi się wali.. ![]() Cytat:
też go mam na opisie, bo w stu procentach oddaje moją sytuacje życiową.. <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ten pierwszy był kilka stron temu dodany przez xJoYx ! ;-ppp [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19230139] When I was born devil said ' ohh fuck -competition ` [/QUOTE]/ kiedy sie urodziłem diabeł powidział : o ku.r.wa konkurencja. ![]() haha boskie! ląduje w opisie na gg i w notesiku ![]() ![]() ![]() ![]() * * * * * * 01:14 godzina przeklęta. wtedy dostałam SMS że się zakochałeś. we mnie. chyba jednak nie dorosłeś. ' może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak !!! . ' kochaj, nienawidź, daj mi żyć, próbuj zabić. !!!
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
Jak to się dzieje, ze zwykłe figurki będące tylko asortymentem do grania w życie pewnego dnia zmieniają jego bieg?
Każdy człowiek jest inny, przeszedł inną drogę w życiu, ma inne podejście, inaczej reaguje na daną sytuację... Jednakże część ludzi stara się naśladować innych... Albo wręcz przeciwnie -na siłę wyróżniać... "... A kiedy przyjdzie godzina spotkania, Może w nas pamięć dawnych chwil poruszy I bez jednego słowa powitania Popatrzym sobie aż w samo dno duszy... " [Tadeusz Boy-Żeleński - "A kiedy przyjdzie..."] |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Raczkowanie
|
I bend but don't break 'cause I have you.
[Załamuję się ale nie poddaję,bo mam Ciebie] I stumble and I fall Carry me through the wonder of it all is you See me through [Potykam się i upadam, przeprowadź mnie przez to. Cudem w tym wszystkim jesteś ty, wspierasz mnie.] I cry in silence Can you not see my tears? When all have left me And hope has disappeared You find me here [Płaczę w ciszy. Nie widzisz moich łez? Kiedy wszyscy mnie opuścili i mają nadzieję, że zniknęłam, ty mnie tu znajdujesz.] Bo książę, to był zwykły łajdak, a pantofelek made in China. ;[
#4614 |
Zakorzenienie
|
dreams_x33- a no fakt, zawiechę złapałam, nie było mnie chwilę. Wszystko się wali... Dzięki, że widzisz.
![]() Dziękuję za tyle pochwał i wyróżnień; nie będę już cytować, ale Wy wiedzcie również, że Was uwielbiam ! ____ chcę znów być malutka, chcę być Twoją Malutką, Maleńką, Małą, chcę być Twoja. Mogę być mała i mniejsza niż mała i najmniejsza z małych; byleby być Twoja.
Mimo Ciebie beze mnie i mnie bez Ciebie, mimo Twojego szczęścia i rozpadającego się wewnątrz mnie świata mimo Twoich bolących słów, pozornie szczerych, pozornie prawdziwych, pozornych, mimo całego Ciebie i mimo całej mnie... ... Istniejemy wciąż i nadal jesteśmy, choć już nie dla siebie...
#4615 |
Rozeznanie
|
Extremalna - zaszalałaś
![]() Wszystko leży w psychice, mówisz? Więc skruszę kredę i ją wciągnę. Wmów mi, że to kokaina i, że się uśmiecham Widzisz, Prosiaczku. Puchatek czasem ma po prostu wy%#&@!e Moje . Były co prawda ale musiałam... I nie uśmiechaj się nigdy jeżeli masz zamiar staĆ się obojętnym Wiem, ze jestem bezczelna, ale mam swoje ambicje..
#4616 |
Zadomowienie
|
Na zdrowie Kradziejko, cieszę się, że się podoba ![]() *******
If I could wish one thing I'd hear you call my name. /.Jeśli mogłabym mieć jedno życzenie, chciałabym byś wymówił moje imię./ LOVE IS THE NEW BLACK /.Miłość jest nową czernią./ like red wine with some time i'll be fine. /.Jak czerwone wino z biegiem czasu będę w porządku./ If You think missing me is hard, you should try missing you. /.Jeśli myślisz, że tęsknota za mną jest ciężka, powinieneś spróbować potęsknić za sobą./ ******* |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Przyczajenie
|
no to ja też się dołączam do Waszego grona.
![]() co tam, nie będę Wam tylko kradła, coś powstawiam, hyyy. dużo w tym magii, na ogół nie wierzę w takie zabobony.
my razem ? chcę marzyć, to może się zdarzyć, kotku. emanowała namiętnością skroploną winem, wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem. teraz wiem, pozostał nam już tylko niesmak po tych kłamstwach ukrytych w dyskretnych gestach. chcę Cię przytulić, chwilę potem już udusić, wiem, że można żyć inaczej i tak być nie musi. popatrz jak czas szybko ich zmienił, dzisiaj są już nie do poznania.. pytasz skąd są? też nie pamiętam, znów wyrzekają się własnych słów. za nimi jakoś mi serce nie krwawi, popatrz mi w oczy - mnie czas zostawił. smakowała mi wódka, pozwoliła zapomnieć o wszystkich tych smutkach. kilka prostych słów, nic więcej. daj mi znać jeśli chcesz nawiązać kontakt, daj mi znać - ja w zamian nic nie zarządam. wiem to co wiem, mam to co mam, lecz wiem o co gram... bądź blisko, to wszystko. większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości. jak możesz wiedzieć co to sukces, skoro nigdy nie zaznałeś porażki. bo on dawał jej to ciepło, którego tak bardzo potrzebowała.. rozpieszczasz mnie swoją obojętnością. Edytowane przez mrsHOPE Czas edycji: 2010-05-12 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Szkoda, że moja najcenniejsza miłość okazała się być zerem. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
piękne macie te opisy
![]()
#4620 |
Zakorzenienie
|
czasem szare jak codzienność.
wiosenna świeża trawa. to, co ujmuje i wzrusza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.