|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do zobaczenia (może właśnie w warszawie) |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie takiego super humoru przez caly czas zycze ![]()
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
czytałam kiedys książke w ktorej było napisane że własnie podswiadomie nie lubimy ludzi którzy narzekają, czy nie wiedzie im się w życiu i podswiadomie od nich uciekamy i chyba widze że coś w tym jest
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie przeszkadzają żale Madzi - moim zdaniem od tego jesteśmy. jak wyolbrzymia, to jej mówię, ale martwi się, ufa nam i nam mówi o swoich lękach - ma prawo.
przykro mi się zrobiło, bo ja pewnie też bym Wam truła, jakbym doła miała, nawet i miesiąc, jeśli miałabym powód. i myślałam, że nam wolno jęczeć i smęczeć? Mayu, a sesja plenerowa udanej przeprowadzki |
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw - smeczec? coz to za slowo?
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym była na miejscu madzi to chyba jeszcze bardziej byłoby mi przykro po przeczytaniu czegoś takiego w tak ostry sposób brak taktu totalny
mam nadzieje że sobie nie wezmie tego do serca
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale uważam, że od tego jesteśmy m.in., by sobie jęczec Arrakis, smęczeć to neologizm - mój własny
|
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przesadziłaś. Jeśli nie chcesz czytać postów, które Cię denerwuja, włącz ignora na danego użytkownika.
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
groszek, a jak się ignoruje?
jakbym wiedziała, że jest coś takiego, to zignorowałabym życzliwą koleżankę, której na szczęście już nie ma
|
|
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Mayu, wróc pięknie opalona
![]() przeczytałam wszystko i zapomniałam, co chciałam - jak zwykle... Mam jakieś dziwne smaki..........
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no chyba ze tak, polonitce wolno
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
W ogóle przez to całe wesele zapomniałam o urodzinach chrześnicy jutro jadę jej kupić tylko co ? Malutka ma 3 latka i jej bratu też muszę coś kupić on ma pół roku i tu znów pytanie co jemu kupić ?Jutro TŻ zabiera mnie na kolację W ogóle po weselu mój barek się ugina myślałam , że ktoś wpadnie do mnie na piwko czy winko a tu lipa dziś koleżanka też mnie wystawiła ponieważ wolała się spotkać , ze swoim chłopakiem , z którym w wakacje widzi się 7 dni w tyg Nie wypada chyba samej pić do lustra może ktoś wpadnie napić się ze mną dziś ?Czy 5 para butów w przeciągu miesiąca to już przesada ? Chciałam sobie kupić botki , ale nie wiem no , już 4 pary butów sobie kupiłam w przeciągu miesiąca no może dwóch , w sumie na wesele buty zakupione i na koturnie jedne no ale kupione . Kocham adidasy , ale chyba jednak wypadało by coś takiego jak botki sobie kupić , choruje już na botki od zeszłej zimy i nie wiem co zrobić ![]() a w tym miesiącu mam jeszcze jedno wesele czyli do koperty muszę włożyć , przez te wesela nic kasy nie odłożyłam a tak już bym miała chociaż ten tysiąc odłożony a tu |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...
No to.... jestem na 4-tym roku... I wiecie co... płakać mi się chce. To był najgorszy egzamin w moim życiu. Musiałam walczyć o ocenę, która mi się de facto należała. Profesor wziął całą naszą 8-kę do pokoju. Każdy wylosował karteczkę z pytaniem. 3 osoby odpadły już na pierwszym pytaniu, a reszta czyli "my" odpowiedzieliśmy dobrze + na pytania dodatkowe więc losowaliśmy kolejne karteczki. Każdy z nas odpowiedział. Jeden chłopak naprawdę dobrze, jeden totalnie źle (mylił podstawowe pojęcia), a reszta razem ze mną dobrze, bez rewelacji ale na temat i DOBRZE. No i przychodzi co do czego a prof. patrzy po ludziach i mówi "ty zaliczasz, ty też... no tobie też zaliczę (tu mnie pominął, patrzy na tego chłopaka co źle odpowiadał) no niech ci będzie". Więc pytam co ze mną. A on, że (UWAGA) mam dużą wiedzę, usystematyzowaną, orientuję się w temacie, potrafię połączyć diagnostykę z fizjologią i patofizjologią, ale przecież ten tydzień więcej mnie nie zbawi a przyda mi się douczyć się Prof. "wiesz Ola... ja się staram tak oceniać, żeby być w porządku sam ze sobą. Możliwe że czasem popełniam błędy, ale jestak staram się być w porzadku". Ja: "uważa pan że teraz to jest w porządku? bo ja bym nie mogła po czymś takim w nocy zasnąć. Miałabym wyrzuty sumienia że niesłusznie kogoś skrzywdziłam". On mnie olał i wpisuje oceny do indeksów... Na samym dole leżał Pawła i mój. On bierze pawłowy i mówi "no, to Tobie popuściłem, jej nie (tu z szyderczym uśmiechem patrzy na mnie)" Ja wyszłam z siebie i mówię "profesor daje oceny za wiedzę czy "popuszcza" na chybił trafił bo już nie rozumiem". On: "jesteś na mnie zła?" Ja: "nie panie profesorze. Jestem wściekła. Uważam, że jest pan bardzo niesprawiedliwy" On: "losuj pytanie. odpowiesz- zdałaś, nie odpowiesz- widzimy się za tydzień". Cisza się okrutna zrobiła, ja wylosowałam. W sumie to od niechcenia, bo siedzieliśmy tam bagatela, ponad 3godziny więc byłam też zmęczona, głodna i chciało mi się siku. On się patrzy na mnie wzrokiem mówiącym "i widzisz? po co podskakujesz jak nie umiesz?". Na co ja patrze mu w oczy wzrokiem mówiącym "sp******aj" i czytam powoli pytanie "Opisz zasadę wyznaczania tylnej granicy płuc". On "no?" Ja: "U jakiego gatunku pan profesor sobie życzy?" On "koń" Ja powiedziałam, po czym spytał ile żeber ma koń, dokąd sięgają jego płuca i znowu z szyderczym uśmiechem mówi On: "Mówisz, że do 16 przestrzeni sięgają żebra... a jak się znajdą w 17 to co?" Ja: "To koń ma rozedmę płuc"- to powiedziałam dobitnie, z takim zapałem i fochem jednocześnie. Wpisał 3... daje mi indeks, podaje rękę i mówi "gratuluję. czasami trzeba mieć stalowe nerwy żeby przeprowadzać taki egzamin". Na co odpowiedziałam "Te stalowe nerwy działają w obie strony. To żenujące, żeby wykłócać się o ocenę, która się należy"... Mówię Wam, nawet nie jestem w stanie się cieszyć z tego... Bardzo mnie zestresował. Poza tym... podczas drogi powrotnej z trudem uniknęłam 2 stluczek. A już kilkanaście kilometrów od domu ciężarówka mnie niemal zepchnęła do rowu. Dobrze, że pobocze było szerokie. Ale zatrzymałam się i się poryczałam jak bóbr. Cały czas mam jakiegoś takiego doła... Idę nadrabiać...
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, dla trzylatka dobry będzie jakiś zestaw z ciastoliną/astroliną
![]() Ola, współczuję i przytulam co za cham! nie dziwię się, że taka byłaś zdenerwowana...dobrze, że już po wszystkim, zrób sobie dzisiaj relaks
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maya może za ostro trochę pojechała, ale jednak sporo racji ma. Też się zresztą zastanawiam, co będzie jak on z Magdą zerwie. Bisajds, od początku mówiłam, że uważam to za chorobę. Nie mój biznes, staram się po prostu nie zwracać uwagi. Aniołku, zdrówko, ja właśnie żłopię piwo siedząc sama w dom z piesem obok a co do butów, to się nie wypowiadam, bo jestem butoholiczką
|
|
|
#4607 |
|
Konto usunięte
|
oj Olcia
jakiś padalec Ci się trafił |
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym tego nie zrobiła, miałabym 2 w indeksie i kupę nerwów przed kolejnym terminem.
|
|
#4609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
imponuje mi to. No i gratulacje z powodu przejścia na czwarty rok
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas panują pewne zasady, jedne pisane, inne nie, ich złamanie ciągnie za sobą szereg nieprzyjemnych konsekwencji. Skoro na Twojej uczelni jest inaczej, to tylko pozazdrościć Eniłej, gratuluję pozytywnej oceny
|
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ola i dobrze zrobiłaś
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem , w sumie powiem szczerze Wam , że nie rozumiem takich ludzi , Moje życie nie kręci się tylko w okół TŻ Jak TŻ idzie na piwo ze znajomymi a jest np. u mnie , nie ma żadnego problemu nawet po niego pojadę . Z TŻ strony to samo jest on siedział u mnie w domu a mnie zawoził na spotkanie z koleżanką . Nienawidzę jakiś takich ograniczeń , tym bardziej ,że z kimś dawno się nie widziałam . Jak koleżanka do mnie przyjeżdża z którą widzę się raz na pół roku to nie zdarzyło się abym jej spotkania odmówiła , najczęściej zabieram TŻ ze sobą ale zawsze TŻ proponuje , że możemy same sobie podgadać . Rozumiem jak ktoś się widzi raz na miesiąc , ale 7 dni w tyg i jeszcze nie może się ze mną spotkać mimo , że sama zaproponowała spotkanie , tego chyba nie zrozumiem ...
|
||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, no zdarzają się i tacy ludzie... Mam kilku takich znajomych
u nas to zawsze było nierówno. Ja raczej daję swobodę w kwestii spotkań G., tzn. dawałam, ale on usilnie mnie na wszystkie ciągał, co było dla mnie mordęgą. Jak ja gdzieś szłam, to też się foszył, że idę bez niego. Jak chciałam sama posiedzieć w domu, to wymyślałam ściemy, żeby się nie pienił niepotrzebnie, że wolę sama zamiast z nim ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#4614 |
|
Konto usunięte
|
Demot cudny
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, większość tych zestawów jest od 3 lat, ja mojej chrześnicy kupiłam na 2 urodzinki i super się bawiła
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martwię się o Madzię; pewnie się nie zejdą a jak wróci to jeszcze przeczyta takie obrzydliwe słowa a ja bym chciała żeby ona tu z nami była i jak dla mnie to Maya i tak się mało udzielała więc nie powinna krytykować naszej madzi boję się że ona odejdzie od nas
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale nie zabronię mu takich spotkań dorosły jest wie co robi .Ale niestety moja cierpliwość niebawem się skończy i powiem coś tej dziewczynie TŻ jej nawet nie odpisuje , a ona ciągle mu piszę sms co za baba ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- w zabawkowym takie cudo kupię ? |
|
|
|
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
Ilsa ja się w ogóle o nią martwię co ona po poniedziałku zrobi jak... ehh...
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być niemiło zaskoczony że nie uszanowała jego prośby i tak na moje to on i tak się nie zastanawiał nad tym. Boję się że przyjdzie taka zmarnowana po ostatecznym rozstaniu i jeszcze przeczyta takie.... |
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ola, dobrze, ze masz już to za sobą i gratuluje zdania ![]() A ja wreszcie uporałam się ze sprzątaniem szafy. Ile cudów tam znalazłam :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

w takim razie takiego super humoru przez caly czas zycze
mam nadzieje że sobie nie wezmie tego do serca

"można puścić na to Twoje wycie do księżyca. 

co za cham! nie dziwię się, że taka byłaś zdenerwowana...dobrze, że już po wszystkim, zrób sobie dzisiaj relaks

13.03.2008

i jeszcze nie może się ze mną spotkać mimo , że sama zaproponowała spotkanie , tego chyba nie zrozumiem ...

. Ale nie zabronię mu takich spotkań dorosły jest wie co robi .