|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
aaaa, jeszcze chciałam podziękować za kciukasy
prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój w sumie i tak się wkurzam że musze go pisac, baba wredna małpa powiedziała, że oceny nie przepisze, zwolniła osoby które mają 5 z ćwiczeń - a robiłyśmy prezentacje w grupach i wystawiała oceny jak jej się podobało, no oczywiście kto licencjat studiował na tej uczelni i go pamięta to ma 5, nam przy prezentacji mówiła że wszystko super, cacy, ładnie, że nie ma żadnych zastrzeżeń a potem wpisała 4+ i gadaj z taką, ale nie tylko nasza grupe tak potraktowała ![]() Postanowiłam że te pierwsze zajęcia długie dzisiaj odwołam, bo już znowu mam spuchnięte nogi a potem jeszcze trzeba jechać do Orzesza ... więc pojade tylko na te drugie zajęcia a te dłuższe przełoże na środe żebym już potem nie musiała tak daleko jechać autkiem a jutro konkurs taneczny moich dzieciaków już proszę o kolejne kciukasy! denerwuję się bardziej do dzieciaków moja koleżanka z którą tańczyłam iedyś w grupie jest w Jury, tym bardziej mam stresa ![]() Certi, miłego dzionka
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-23 o 08:02 |
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() acelinko łącze się z tobą w bólu - Weekend tez spędzony w szkole Kolejny zjazd to juz sesja się zacznie aaaaa jak ten czas leci. Sesja nie zapowiada się w tym semestrze lekko ![]() W piątek powiedziałam mamie o ciąży była lekko zszokowana ale się ucieszyła. A w sobotę to juz całkiem radość od razu pożywny obiadek robiła i się cieszyła bardzo. Tacie tez powiedziałam od razu w sobotę ale z nim tak lekko nie było. Tzn w sensie ze się cholernie stresowałam a nie było czym Ucieszył się i mówił ze jeszcze najszczęśliwszy byłby jakby okazał się wnusio ![]() acelinko trzymam mocno kciuki za jutrzejszy konkurs taneczny. Dzieciaczki na pewno się świetnie spiszą
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-05-23 o 08:05 |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
ultra, cieszę się że tak rodzice zareagowali
teraz będą tylko coraz bardziej zaochani w Twoim brzuszku i Maleństwie, "syndrom dziadków" się nasila wzraz ze wzrostem brzuszka ![]() Ja miałam akurat fajną sesje, bo z większości egzaminów jestem zwolniona, no ale też musiałam się nagimnastykować żeby mieć te piątki z ćwiczeń najlepze jest to, że wszyscy mi mówili że jak się jej w ciąży to łatwiej na uczelni, że tu dadzą wyższą ocene, tam Cie zwolnią a nie prawda, przynajmniej teraz tak nie jest. Ale to dobrze nawet, nie chciałabym wykorzystywać dziecka do niecnych celów
|
|
|
|
#4594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27052014]Fotoksiążkę zamawiałam tu: http://foto.mediaexpert.pl/cewe-foto...format-xl.html
xl w twardej oprawie na którą dałam zdjęcie. Dziś pokazaliśmy rodzicom i oczywiście i jedni i drudzy taką chcą koniecznie. [/QUOTE] bo to fajnie wyglada i jest pamiatka na dlugo. Ja chyba tez sobie taki zrobie. Dzieki! [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27052869] A tak z innej beczki to Wam powiem, że ostatnie przesyaliśmy kupować wędlinę teraz kupujemy kg schabu i boczku marynujemy w soli, pieprzu, papryce i majeranku i pieczemy w rękawie i mamy super zdrową i pyszną wędlinę na tydzień. Polecam[/QUOTE] Pyszne wedlinki i nie psujace sie na drugi dzien po kupieniu. Tez wyprobowane u mnie w domu rodzinnym. Tutaj nie je sie zbytnio wedliny. Bo kanapek sie nie robi. Cytat:
Ja takie puste pojemniczki w sephorze widzialam. Ale powinny byc tez i w innych drogeriach. Zapytaj tez w aptece. No i nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale i na lotnisku w Pyrzowicach kiedys w aptece widzialam. Poszukaj. A i jak masz zaprzyjazniona kosmetyczke to one moga miec - moja ma i odlewa mi troche produktu ktorym robi mi buzke. Cytat:
Cytat:
Nie martw sie - wszystko bedzie dobrze! Dzieciaki zatancza tak ze wymiota konkurencje! No i masz chody w jury. Chyba ze sie nie lubialyscie. Cytat:
Cytat:
Poodpisywalam. Uff! Troche tego bylo. ![]() Ide teraz sie uczyc - nie spalam pol nocy, goraco mi bylo. Myslalam o remoncie. Macie dory sposob na bezsenne noce?
|
|
#4595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bezaczku, może takie będą - byłyby jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Dobrze, że przekladasz zajęcia No i gratuluję zdanych egzaminów, tej ostatni też pójdzie gładko Trzymam kciuki za konkurs Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stresuje się bardziej od dzieciaczków nie chce siebie jutro tam widzieć ![]() Z koleżanką bardzo się lubimy dlatego nie chce sobie wstydu narobić Cytat:
Mam nadzieję że gładko pójdzie, ciężko go widze bo nie mamy zadnych notatek bo były te prezentacje .. niby każda grupa przygotowuje nam też notatke i wrzuca na maila, ale przy tej babce to nigdy nie wiadomo co sobie wymyśli i czego zarząda nawet nie wiem kiedy mi dzionek zleciał a już 15.30 muszę się brać za jakiś obiadek
|
||
|
|
|
#4597 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Żywcu nie byłam, ale ponoć jest bardzo fajnie. Przyda Ci się na pewno odpoczynek, zmiana otoczenia Cytat:
Sesja, jej już zapomniałam co to znaczy studiować Jednak szybko się przestawiłam hihi
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ja już po pracy, dzięki Wam szybciutko minęło nawet nie wiem kiedy, miałam strasznie dużo roboty, ale zleciało mega szybkoacelinko oczywiście jutro mam wolne więc kciuki będę trzymać ![]() ultra fajnie, że rodzice ładnie zareagowali na wiadomość o dziecku, no i masz to już za sobą
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4600 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sezonie około 150 za osobę. no drogo, ale się porwaliśmy i super wspominamy a w hotelu chyba 200 za osobę, bo pytaliśmy po różnych miejscach.pustych nie znalazłam, ale o tym za chwilę ![]() Cytat:
nie wiem o kim mówisz, ale kilku takich by można znaleźć. a jedna babka to już w ogóle nie mamy pojęcia jak oceniała. zero jakiejkolwiek notatki, czy punktu, po prostu ocena na kartce ![]() dzieciaczki sobie świetnie poradzą, świetna nauczycielka w końcu ![]() Cytat:
ale większość po pierwszym szoku się cieszy ![]() Cytat:
no niestety, sephora daleko, w jednej aptece nie mają, w jednej drogerii mi chciała kosmetyczkę sprzedać dałam se siana, kupiłam 4 miniaturki, przeleję do czegoś i wykorzystam po powrocie lub komuś dam. a jakby mi brakło, mam jeszcze zakręcany pojemnik na mocz 100 ml ![]() a właśnie z Pyrzowic lecimy, ale nie będę przelewać na miejscu podobno szklanka mleka działa, ale nie próbowałam. jak nie mogę spać, to się wiercę okropnie. a jak już nie mogę, staram się czymś zająć, np książką. Cytat:
niestety nie znalazłam, jak już pisałam jedna pani coś o samej kosmetyczce wspominała. ja chyba nie umiem tłumaczyć o co mi chodzi ![]() Cytat:
najpierw praca, potem przyjemności. i kto to mówi ![]() uff, odpisałam ![]() ale jajco, za dużo grafik. pousuwałam wasze, nie gniewajcie się ![]() dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-05-23 o 23:56 |
||||||
|
|
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś się wybierzemy, na pewno Z gór to my raczej Wisła, Ustroń i te okolice, bo jest bliziutko ![]() Dziękuję ![]() Dlatego ja chyba od razu po magisterce zrobie jakąś podyplomówke, bo mam dwa powody: 1. to właśnie że jak zrobie przerwe to mi się nie będzie już chciało a 2. to taki, że jeżeli chce pracować w zawodzie to prędzej czy później będe musiała jakąś podyplomówke zrobić, a do 25 roku życia chociaż mam rente jeżeli się ucze, to trzeba korzystać ![]() dziękuję ![]() Cytat:
i w jakim miejscu się najlepiej zatrzymać czy bliżej jeziora, czy bliżej centrum bo wiadomo że ja leżeć i opalać się nie moge, chciałabym pochodzić troche pooglądać, mam nadzieje ze tam jest co oglądać 2. Z maty Raszka robi nam takie problemy. A socjologii co nam koleś zrobił (Liniany) 10 osób na grupe kolosa zdało, ja na szczęście zdałam, ale byłam w ciężkim szoku że się udało ![]() Jej dziewczyny, normalnie całą noc mi się ten konkurs śnił budziłam sie, co chwile, zasnęłam i znowu to samo nie ma to jak nie przeżywac swojej pracy będzie dzisiaj niezły upał, nie wiem w co się ubrać żeby się nie ugotować i ładnie wyglądać ![]() A najlepsze jest to że ja nadal nie wiem o której tańczą te dzieciaczki których na harmonogramie nie było, bo harmonogram nie zmieniony a dyrektorka powiedziała że będzie się dwiadywać ... jade tam jeszcze z rana na próbe to być może się dowiem
|
||
|
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u mnie juz z rana upal wiec popołudnie chyba będzie nie do wytrzymania acelinko trzymam mocno kciuki za konkurs na pewno Twoje dzieciaczki wypadną świetnie
|
#4603 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
jakoś nie mogłam spać, wczoraj wieczorem wymyśliłam, że zapomniałam wydrukować jednej rzeczy wczoraj w pracy i nie mogłam przez to spać, niby nic się nie dzieje, bo można to wydrukować w innym czasie, ale jednak mój profesjonalizm nie dawał mi przez to zasnąć a dzisiaj już po 6 wstałam, pomimo tego, że w pracy są od 9 to już musiałam posprawdzać to i owo![]() Cytat:
acelinko nic się nie denerwuj, dzieciaczki sobie poradzą powodzeniamy też już od dwóch dni śpimy przy otwartym oknie, bo w niedziele upał nam nie dał spać i teraz sobie otwieramy na noc, zupełnie inne spanie
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-05-24 o 07:36 |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z nimi robie takie nowoczesne układy jedno przedszkole ma układ do remixu "dancing queen" a drugie do "Wake me up before you go go" takie tańce hulańce a na zajęciach to różne rzeczy z nimi robie czasami coś z towarzyskiego czasami nowoczesny, współczesny, próbowałam z elementami baletu ale to kręci tylko dziewczynki ![]() uciekam! ciekawe co to będzie upał u mnie już jest założyłam sukienke dosyć krótką pewnie ludzie będą się gapić, ale co tam
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() nie mama weny do odpisywania, nic mi sie nie chce, tym bardziej że wzięłam trochę pracy do domu żeby dziewczynom ulżyć i się wkopałam, bo muszę na jutro zrobić ponad 300 decyzji o stypendium ale i tak sie nie wyrobie, zresztą dobrze że wzięłam bo nie miałby kto tego zrobić, dziewczyny i tak są strasznie zarobione wczoraj już trochę zrobiłam, może jakoś się uda.acelinko trzymam kciuki bardzo mocno, ale jestem przekonana że dzieciaczki wypadną świetnie sjoanna ja jak wieczorem wypije szklankę mleka to zaraz mi sie oczy kleją i spać chce więc chyba coś w tym jest bezaczku fajnie że lecicie certi ja też tak często mam, jak mi sie przypomni że czegoś nie zrobiłam to nie mogę spać albo koszmary mnie męczą tak jak dziś nie spałam pół nocy o te decyzje bo sie nie wyrobie![]() ultra fajnie, że rodzicie sie cieszą To co pamiętałam to odpisałam Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za rady dziewczynya le po szklance mleka to bym dopiero nie spala i pol nocy w WC spedzila.
Z mlecznych toleruje tylko maslanke i jogurt. Maslanki tu nie ma wiec jogurty wcinam na snaidanie zeby jakies wapno organizmowi dostarczyc. Mojej kuzynki synek chodzi w przedszkolu na hip hop. Bardzo go lubi. I tanczyl taki taniec lamaniec z figurami na moim weselu - muzyka mu nie przeszkadzala. Bezaczek - tlumacz ze to na kosmetyki do samolotu. Ale jak juz masz i przelalas to tez jest wyjscie. Wczoraj zaczal sie remont na klatce schodowej - caly dzien usuwali stary tynk. Tlukli sie strasznie ale mnie to nie przeszkadzalo. Bo jak skoncza na klatce to zaczna remontowac mieszkanie. Ale dzis juz po 9 a tu nic nie slychac. Dziewczyny - dzisiaj postaram sie na wizaz wiecej nie wchodzic. Musze byc silna i pouczyc sie troche przed dzisiejszym egzaminem. Prosze o kciukasy A i dodam ze dzisiaj moje imieniny - pewnie wiecej As obchodzi je tez dzisiaj. Caluski!
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha, dziewczyny, z tym wulkanem to chyba nie ma żartów
ciekawe czy polecimy...
|
|
|
|
#4608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko pamiętaj że jak tylko brzuszek zaboli, albo źle się poczujesz to leżakowanie obowiązkowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane dziękuję za wszystkie kciukasy ![]() pierwsz grupa wypadła świetnie, byłam z nich mega dumna, aż miałam łezki w oczach jak tak pięknie tańczyły ![]() Druga grupa troche poknociła, nierówno było, no ale cóż i tak dzieciaczki byy kochane ![]() a teraz czekam na wyniki
|
|||
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie:
z tego tu oto miejsca proszę o niezawodne, wizażowe kciukasy, cobyśmy dolecieli do niemiec bez większych przeszkód i opóźnień, a także abyśmy wrócili w terminie i bez nerwów ![]() acelinka a kiedy wyniki?
|
|
|
|
#4610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My też spimy przy otwartym oknie, jak się budzę na siku w nocy i mi zimno, to przymykam i zostawiam tylko rozszczelnione Cytat:
Przed chwilą zjadałm ogromny talerz pierogów i ledwo się ruszam Ale chodziły za mną te pierogi już od jakiegoś czasu ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem właśnie, ogląam co chwile stronke i koleżanka która była w jury powiedziałą zę jak cos to wyśle mi eska, ale póki co cisza ![]() właśnie sjoanko, jak egzamin?
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj niesamowity skwar
![]() Byłam w lumpku i kupiłam fajne wygodne spodnie 7/8 za całe 5zł W najbliższej przyszłości kolejne wyprawy |
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupy |
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Lumpki wymiatają
![]() Dana, Ty po prostu jesteś pracownik roku
|
|
|
|
#4615 |
|
Konto usunięte
|
O tym wszyscy w pokoju wiedzą. Nie oddam tytułu pracownika miesiąca
Nikt mnie nie dogoni! :P Już się śmiejemy, że jak dorobimy się tablicy korkowej, to powiesimy moje zdjęcia z podpisem "pracownik miesiąca" i będzie wisieć i wisieć i wisieć, bo nikt mnie nie dogoni. Mimo, że ja się w ogóle nie spieszę i pracuję swoim tempem. Nic nie poradzę na to, że jest szybkie |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za kciuki - zadzialaly az za dobrze bo pisemny napisalismy a potem byl ustny i na mnie, 2 Chinki i jedna Wegierke zabraklo juz czasu.
Wiec mamy przyjsc w czwartek na ustny a wyniki dopiero w poniedzialek. Moze to i lepiej - troche jeszcze przepatrze caly material. Jak jest cieplo to cos mi nauka nie wchodzi do glowy. Umowilismy sie prawie cala grupa na pizze w piatek. Razem z naszymi TZ-ami. A ze wiekszosc to zwiazki mieszane wlosko - inne to i oni znajda wspolny jezyk do gadania.
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanna wszystkiego najlepszego
![]() acelinko no to kochane i zdolne te Twoje dzieciaczki, gratuluję oby wyniki były świetnebezaczku trzymam kciuki, żeby się udało wylecieć, trochę się stresuję bo moja mama ma za 2 tyg. przylecieć z Glasgow i mam nadzieję, że do tego czasu cała ta chmura opadnie ![]() agawoo Ty pierożki a ja właśnie wchłonęłam 3 kawałki pizzy na noc magolina Ty to dobra kobieta jesteś, na zwolnieniu i jeszcze bierzesz pracę do domu ale masz się nie przepracowywać |
|
|
|
#4618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, proszę o jeszcze, wylatujemy dopiero pojutrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie spotkanie może być ciekawe Cytat:
![]() wiecie co, no, taka sobie górka, a jak się zezłości, to potrafi nieźle namieszać na kontynencie ![]() to ja też za twoją mamę dobranocek wszystkim, jutro napiszę ostatni raz, będzie odwyk od wizażu na tydzień
|
|||||
|
|
|
#4619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takich pracowników to ze świecą szukać jesteś niezastąpiona ![]() Cytat:
![]() bezaczku i jak sytuacja z lotem? Bo słyszałam rano w radio że już dwa lotniska zamknęli w niemczech i trzecie mają zamknąć ![]() Kochane dziekuję bardzo za wszystkie kciuki te moje dzieciaczki żadnego miejsca nie zdobyły, nie ma się co dziwić bo konkurencja była ogromna, bo były nie tylko zespoły z przedszkoli ale też np. młodsze zespoły ze szkół tańca. Jak dla mnie najważniejsze było żeby się pokazały, ale wiem że dyrektorki będa niepocieszone
|
||
|
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Bezaczku to trzymamy kciuki za wylot Acelinko ważne ze dzieciaczki milo spędziły czas i świetnie się przy tym bawiły. Za rok na pewno zdobędą pierwsze miejsce ![]() ![]() a ja przeprowadzki ciąg dalszy zostały tylko meble z dużego pokoju do przewiezienia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój
i gadaj z taką, ale nie tylko nasza grupe tak potraktowała 
już proszę o kolejne kciukasy!
moja koleżanka z którą tańczyłam iedyś w grupie jest w Jury, tym bardziej mam stresa 

zwrócę koszty wysyłki, mogę coś wysłać z biżu, no nie wiem... potrzebuję do samolotu wziąć

Znaczy chyba pobil w przenosni - nie doslownie?