Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-16, 05:41   #4591
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Moja mama chce kierować moim życiem
To się tylko tak wydaje, że "chce kierować". Ona chce dla Ciebie jak najlepiej . Chce żeby Ci w życiu dobrze się działo. Z własnego doświadczenia Ci powiem - ludź w Twoim wieku to ma jeszcze fiu, bździu w głowie. Przynajmniej ja miałam. Już Wam pisałam, że żałuję, iż nie posłuchałam rad mojego Ojca . Ale wtedy byłam najmądrzejsza i sama wiedziałam co dla mnie dobre.

Cytat:
Napisane przez ImmortaLover
Aga i to ja mam Ci mówić,że jak pada na wyjeździe z ukochanym to się nie ogląda filmów?

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
choc moze kiedys wypróbuję ten patent, ale obecnie nie mam szczoteczki ze starego tuszu, bo nie trzymam takich
Ja na to wpadłam, jak zaczęłam zachowywać dobre pędzelki do lakierów do paznokci. Mam dwie takie "stare" szczoteczki - spiralki.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Też się w ten wątek wciągnęłam i czekam na rozwój wypadków .
Czy prowokacja? Nie wiem. Nie wydaje się. Ktoś musiałby naprawdę bardzo się wciągnąć w takie wymyślanie, tam jest bardzo dużo szczegółów.
A osobiście jestem w stanie uwierzyć, że taka historia ma miejsce... i że tak można postrzegać partnera np
Ja jej {jeszcze} wierzę, współczuję i kibicuję. Ale ... coś mi tu dziwnie waniajet. Nigdy nie byłam {nie jestem} podejrzliwa, biorę wszystko jak leci . No, oczywiście, że nie wierzę w opowieści dziwnej treści typu : przez miesiąc urosły mi włosy o 4 cm albo : potarłam wodą pokrzywową i już czuję, że mam więcej włosów albo łyknęłam już jedno opakowanie {czegoś tam } i już widzę poprawę jakości włosów itp, itd. Parę dni temu poczytałam temat, jakie to numery na Wizażu były uskutecznianie . Jak mówi mój faworyt : "to się nawet fizjologom nie śni". Może to dlatego. Wracając do tematu, delikwent ma rodzinę : rodziców, siostrę, brata, no i przyjaciół. I nikt jakoś nie jest przerażony zaistniałą sytuacją. Ot, konwencjonalne pytania : co u niego ? Nikt, dosłownie : nikt nie ma z nim najmniejszego kontaktu. Jeśli wszyscy tacy kochający, to już powinni postawić na nogi odpowiednie organa. I do tego opis ostatniej rozmowy. Ja nie pytałaby : jak będzie z nami, tylko, strasząc policją, pytała o adres. Wiem, że takie sytuacje się zdarzają, ale dla mnie to trochę zbyt dużo : nie ma adresu, nie ma numeru telefonu, nie odpowiada na pytanie : czy skontaktowała się z tym, który pracę naraił, nie zna żadnych jego kontaktów itp. Kamień w wodę. No cóż, kibicuję dalej i czekam na rozwój wypadków.

Cytat:
A ja tak się zastanawiam właśnie, czy jest sens iść
Na tym blogu, który wklejałyście, dziewczyna pokazywała taki w kolorze szarości. Raz miała pomalowany cały paznokieć, a w drugim przykładzie - tylko pół. Bardzo mi się to podobało. Nie mogę znaleźć linka do tech pazurków.

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Przez rok chce nauczyc sie do matury
Wierzysz w to co napisałaś ?! Ja nie zmobilizowałabym się . Zbyt leniwa jestem.

Cytat:
Napisane przez niby nic
jak ktoras przetestuje to dajcie znac
Aga ma .

Cytat:
mysle ze jeszcze 3h i Kasia sie pojawi
Dzisiaj trochę później , bo se wczoraj budkę telefoniczną ze mnie zrobili. Co głowę do poduszki przyłożę, to ktoś dzwoni. Ostatni telefon przed 24-tą. Dzisiaj kijowata aura : szaro, mokro i wietrznie . Ciśnienie niskie, to sobie do 5.30 pospałam .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-16, 08:01   #4592
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Lachony, co taka cisza?
Chyba że tylko ja jestem takim zgredem, że siedzę w domu w piątek wieczorem...
Też bym w domu,ale z koleżanką film oglądałyśmy
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
To się tylko tak wydaje, że "chce kierować". Ona chce dla Ciebie jak najlepiej . Chce żeby Ci w życiu dobrze się działo. Z własnego doświadczenia Ci powiem - ludź w Twoim wieku to ma jeszcze fiu, bździu w głowie. Przynajmniej ja miałam. Już Wam pisałam, że żałuję, iż nie posłuchałam rad mojego Ojca . Ale wtedy byłam najmądrzejsza i sama wiedziałam co dla mnie dobre.
Wolałabym jednak,żeby robiła to w postaci rady, a nie rozkazu? Albo przymusu. Mam naturę-"Ty mówisz tak,a ja specjalnie zrobię na odwrót". Pewnie za kilka lat przyznam jej rację,ale jeszcze nie teraz.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-16, 10:21   #4593
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Aga ma .

Dzisiaj trochę później , bo se wczoraj budkę telefoniczną ze mnie zrobili. Co głowę do poduszki przyłożę, to ktoś dzwoni. Ostatni telefon przed 24-tą. Dzisiaj kijowata aura : szaro, mokro i wietrznie . Ciśnienie niskie, to sobie do 5.30 pospałam .

Miłego dnia
No ja znam siebie i wiem ile mam zawsze zapału do nauki, ale i tak juz mam swiadomosc ze...tutaj mi pasuje pewne slowo, ale ze niecenzuralne to powiem ze...zmarnowalam szanse na zdanie dobrze matury i jakbym teraz nie poszla na studia to wiem ze to troche zmarnowany rok, ale jak tej matury nie poprawie to juz w ogole wiec trzeba by tylek spiac

To jak wroci to musi mi zdac relacje, chyba ze NK przetestuje bo one sa chyba w regularnej ofercie nie? tylko teraz na promocji ?

Ja ostatnio nie moge wstac, nastawie wieczorem budzik na 9.00, 9.05 i 9.10 to i tak potrafie wszystkie powylaczac i isc spac dalej potem ustawie na 9.30 wstane, przestawie o godzine/pol i tak do 11 przynajmniej

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-07-16 o 10:25
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-16, 13:08   #4594
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Ja też dziś jestem jakaś ospała... plus brak weny.
Niby pogoda super, bo rześko ale i słoneczko, a jednak osłabienie mnie dopadło...
Idę dzisiaj do Rossmanna
Ale nie to, że specjalnie po pękacze , po prostu mam parę rzeczy do kupienia, to se looknę przy okazji

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-16, 14:10   #4595
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mnie się nic dziś wyjątkowo nie chce

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-07-16, 18:45   #4596
niby nic
Zakorzenienie

Gosia, a rozumiem ze idziesz do pracy tez tak? nie boisz sie ze nie pogodzisz i pracy i studiow? i ile u Ciebie kosztuje semestr? u mnie 1800zł czyli za miesiac wychodzi chyba 450zl
edit: 300zl jednak bo za wakacje tez sie placi nawet nie wiedzialam :p 300 juz łatwiej uciułać

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-07-16 o 18:49
Stary 2011-07-16, 18:48   #4597
ankamilutka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, może wiecie czy w Rossmannie dostanę suchy szampon? Jeśli tak to w jakiej cenie?

Co Wy sądzicie o tym produkcie?

ankamilutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-16, 20:02   #4598
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia, a rozumiem ze idziesz do pracy tez tak? nie boisz sie ze nie pogodzisz i pracy i studiow? i ile u Ciebie kosztuje semestr? u mnie 1800zł czyli za miesiac wychodzi chyba 450zl
edit: 300zl jednak bo za wakacje tez sie placi nawet nie wiedzialam :p 300 juz łatwiej uciułać
Też 1800... Ale rodzice mają mi dokładać

Stary 2011-07-16, 21:58   #4599
'Estelle'

Ciśnienie chyba mocno w dół poleciało, bo się aż pospałam
Byłam w Rossmannie i półki z pękaczy wygolone do zera ani jeden, nawet najbardziej badziewiasty kolor nie został. Powiedzcie - czy to jakaś limitka? Czy wejdą do stałej oferty? Bo nie wiem, czy czekać na dostawę czy też zamawiać w sieci.

Cytat:
Napisane przez ankamilutka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, może wiecie czy w Rossmannie dostanę suchy szampon? Jeśli tak to w jakiej cenie?

Sądzimy, że powinnaś sprawdzić sobie KWC

Stary 2011-07-17, 06:16   #4600
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Mam naturę-"Ty mówisz tak,a ja specjalnie zrobię na odwrót".
Możemy sobie podać rękę. Mam tak samo. Każdy nakaz, rozkaz powoduje u mnie wręcz agresję i natychmiast, choć często wiem, że racja nie po mojej stronie leży, mam ochotę zrobić {robię} na przekór. Bez argumentów nie zajedzie się ze mną daleko . Ciężki charakterek !

Cytat:
.zmarnowalam szanse na zdanie dobrze matury i jakbym teraz nie poszla na studia to wiem ze to troche zmarnowany rok, ale jak tej matury nie poprawie to juz w ogole wiec trzeba by tylek spiac
Stało się ! Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Najważniejszym jest, abyś potrafiła wyciągnąć wnioski. A z jakich przedmiotów musiałabyś poprawić maturę ? Nadal twierdzę, że przerwanie nauki, to nie najmądrzejszy pomysł. Ale to mówię ja : leń nad leniami.

Cytat:
Mam bardzo negatywne nastawienie do tych szamponów.

Cytat:
Byłam w Rossmannie i półki z pękaczy wygolone do zera
Muszę w poniedziałek lub wtorek na pocztę jechać, to zajrzę do Rossmanna . Wezmę w krzyżowy ogień pytań panie sprzedawczynie, chociaż ekipa w "moim" Rossmannie raczej z tych niekumatych i niesympatycznych. A w Naturze nie ma ? Tam dziołszki bardziej komunikatywne.

Asia - "nasz" wątek rozwija się. Zrozpaczona chce list wysyłać {notabene : wyjatkowo głupi}, a przecież adresu nie zna podobnież. Co tam adresu, ona numeru telefonu nie zna.

Mam problem. W ramach oszczędności kupiłam psom tańszą karmę : Darling + Teo . Akurat te, bo moja Psiapsiółka karmi nimi swojego psa i ten wcina, że hej i żadnych sensacji nie ma. No i kupuje w Makro, to jeszcze taniej. Rożnica w cenie bardzo znaczna. Niestety, moim psom jakoś nie bardzo zasmakowały. Kurde, przetrzymać czy wrócić do droższej. Wiem, pamiętam, pisałyście, żeby nie przejmować się wypowiedziami typu : od tańszej karmy pies za pięć lat nie wyjdzie od weterynarza. Serce się kraje jak anorektyczka zje dwie- trzy- chrupki i odchodzi. To jak - brać na przetrzymanie ?!

U mnie słońce i już {!!!} - 24 stopnie powyżej zera. Czego i Wam życzę.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-17, 11:48   #4601
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Kasiu, Imm ja tez mam ciężki charakter, jak ktoś mi coś każe i po namysle zgadzam się z tym to i tak zrobię na odwrót, bo nie cierpię rozkazów

byłam w rossmanie i był tylko 1 zielony i 1 żółty pękacz... w poniedziałek pójdę do mojego rossa ale i tak cienko to widzę;/

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-17, 12:23   #4602
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

W rossmanach chyba nie ma, w naturze jest jakis zielono-zolty, ale ponoc lipny

Cytat:
Stało się ! Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Najważniejszym jest, abyś potrafiła wyciągnąć wnioski. A z jakich przedmiotów musiałabyś poprawić maturę ? Nadal twierdzę, że przerwanie nauki, to nie najmądrzejszy pomysł. Ale to mówię ja : leń nad leniami.

Muszę w poniedziałek lub wtorek na pocztę jechać, to zajrzę do Rossmanna . Wezmę w krzyżowy ogień pytań panie sprzedawczynie, chociaż ekipa w "moim" Rossmannie raczej z tych niekumatych i niesympatycznych. A w Naturze nie ma ? Tam dziołszki bardziej komunikatywne.

Mam problem. W ramach oszczędności kupiłam psom tańszą karmę : Darling + Teo . Akurat te, bo moja Psiapsiółka karmi nimi swojego psa i ten wcina, że hej i żadnych sensacji nie ma. No i kupuje w Makro, to jeszcze taniej. Rożnica w cenie bardzo znaczna. Niestety, moim psom jakoś nie bardzo zasmakowały. Kurde, przetrzymać czy wrócić do droższej. Wiem, pamiętam, pisałyście, żeby nie przejmować się wypowiedziami typu : od tańszej karmy pies za pięć lat nie wyjdzie od weterynarza. Serce się kraje jak anorektyczka zje dwie- trzy- chrupki i odchodzi. To jak - brać na przetrzymanie ?!

Miłego dnia
Mysle ze z matematyki, moze ang tzn te przedmioty musialabym napisac rozszerzone

W naturze nie ma bo to firma wystepujaca tylko rossmanach

Ja nie wiem co bym zrobila, ale moze przetrzymaj narazie, moze im posmakuje

Stary 2011-07-17, 12:38   #4603
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Kasiu bd glodne to zjedzą karme

w rossmanie jest suchy szampon

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-17, 12:45   #4604
'Estelle'

Cytat:
W Naturze nie ma, bo to firma, z którą N. nie współpracuje. Ale nic się nie stało, będzie pretekst, żeby na ebayu zakupy porobić

BTW, przetestowałam sobie pękacza od Ciebie i jest całkiem fajowy Popękał mi drobniutko, ale ładnie, duuuużo fajniej niż np. te z Essence
Cytat:
Asia - "nasz" wątek rozwija się. Zrozpaczona chce list wysyłać {notabene : wyjatkowo głupi}, a przecież adresu nie zna podobnież. Co tam adresu, ona numeru telefonu nie zna.
Widziałam... dziwne to...
Rozumiem emocje tej osoby, ale cała sprawa faktycznie coraz bardziej podejrzana jest... niespójna.
Albo babkę naprawdę na umyśle zamroczyło i obsesyjnie jest tym pochłonięta przez co faktów realnie ocenić nie potrafi, albo prowokacja wymyka się spod kontroli...

Cytat:

Miłego dnia
Przetrzymaj. Ewentualnie dokup paczkę droższej i mieszaj z tańszą, żeby się nie zmarnowała.

Moja psica też wybrzydza, ale jak ją przypili, to je co ma w misce i zapomina, że nie jej ulubione .

Ciekawe, jak tam Aga

Stary 2011-07-17, 17:23   #4605
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Możemy sobie podać rękę. Mam tak samo. Każdy nakaz, rozkaz powoduje u mnie wręcz agresję i natychmiast, choć często wiem, że racja nie po mojej stronie leży, mam ochotę zrobić {robię} na przekór. Bez argumentów nie zajedzie się ze mną daleko . Ciężki charakterek !
Cytat:
Kasiu, Imm ja tez mam ciężki charakter, jak ktoś mi coś każe i po namysle zgadzam się z tym to i tak zrobię na odwrót, bo nie cierpię rozkazów
I my dopiero teraz to odkryłyśmy publicznie?!

Karola można poprawiać na innym poziomie maturę?

Dzisiejsza noc będzie cieżka... Zjarałam się jak czerwony węgielek.

Stary 2011-07-17, 17:30   #4606
Finlora
Zakorzenienie

Wróciłam
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-17, 17:31   #4607
ImmortalLover
Zakorzenienie

I jak było?

Stary 2011-07-17, 17:38   #4608
Finlora
Zakorzenienie

Nadrabiam, zaraz będę pisać
Stary 2011-07-17, 18:09   #4609
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu bd glodne to zjedzą karme

w rossmanie jest suchy szampon
A to nie wiedzialam

Cytat:
I my dopiero teraz to odkryłyśmy publicznie?!

Karola można poprawiać na innym poziomie maturę?

Mozna tzn tak mi sie wydaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-17, 18:17   #4610
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I tu mi zabiłaś ćwieka ! Tak jak "kocham" wanilię w perfumach i mogłabym dłuuugo, tak - zapachu pomarańczy nie lubię.
Tak na chybcika :

http://www.fragrantica.com/perfume/D...-Pop-7737.html

http://www.osmoz.com/fragrances/Fash...des-Merveilles

http://www.operfumach.pl/325,cachare...zapach-kobiet/

http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...rfumowana.html

Jak coś przypomnę - podrzucę .
Hmm, tak naprawdę to ja nigdy pomarańczowych perfum nie wąchałam więc istnieje prawdopodobieństwo, że by mi się nie spodobały. Ale ciekawa jestem. Waniliowe za to uwielbiam

Cytat:
To jedź
Szkoda, że dopiero dzisiaj . Wczoraj harcerzy przyjechanych pod Grunwald , Donald Tusk odwiedził . Mogłabyś go w moim imieniu w piszczel kopnąć
Sama bym go chętnie kopnęła
Za to przed bitwą Pawlak się lansował

Cytat:
Aga i to ja mam Ci mówić,że jak pada na wyjeździe z ukochanym to się nie ogląda filmów?
Udanego wyjazdu
Oj Gosia, ale my nie byliśmy sami tylko z koleżanką więc tak trochę głupio byłoby to robić przy niej

Cytat:
Ja też

Cytat:
Co tam adresu, ona numeru telefonu nie zna.
Ukochany wyjechał na obczyznę i nie podał jej numeru telefonu do siebie?

Cytat:
Ciekawe, jak tam Aga
Aga już pisze
Przez 2/3 drogi lało, cały czas, łapaliśmy coraz większego doła, dojeżdżamy do Mielna a tu nie pada a nawet pojawiło się słońce. Jak dojechaliśmy na pola Grunwaldu był już upał - oczywiście żadne z nas nie pomyślało przy takiej pogodzie jaka była u nas o czymś z filtrem więc wszyscy się przypiekliśmy i wyglądamy jak raczki Nie mówiąc o bolących ramionach.
W piątek były walki na miecze, dwójkami i drużynami. Potem "wolna amerykanka" czyli nawalanie się czym popadnie - nawet halabardą i toporem
W sobotę oczywiście bitwa a potem turnieje konne - było na co popatrzeć
I totalna niespodzianka - trafiliśmy na koncert Closterkeller
Obok obchodów bitwy jest tam też zawsze festyn - jarmark i koncerty. Na plakatach oczywiście nic nie było. Przed bitwą poszłam kupić sobie wisiorek i przy tym samym stoisku stała Anja Orthodox - najlepsze było to, że byłam tak zajęta oglądaniem wisiorków, że w ogóle jej nie zauważyłam Ona kupiła coś dla siebie, ja dalej oglądałam wisiorki i słyszę jak sprzedawczyni pyta kolegę czy wie kim jest Anja Orthodox i że ona z zespołem będą mieli tu koncert. A ja zaraz "Eeeee, przepraszam, czy pani powiedziała przed chwilą, że Closterkeller będzie miał tu koncert?!" Kurde, pomyśleć, że dowiedziałam się o tym całkowicie przypadkowo! Gdybym wierzyła w takie rzeczy to bym powiedziała, że to przeznaczenie bo miałam iść po wisiorek po bitwie ale stwierdziłam, że wtedy wszyscy pójdą na jarmark i będzie za duży tłok, gdybym tam nie poszła to pewnie bym w ogóle nie dowiedziała się o koncercie
Stary 2011-07-17, 18:39   #4611
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cieszę się,że wypad się udał no może poza tą koleżanką w pokoju Zartuje

Stary 2011-07-17, 18:43   #4612
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hmm, tak naprawdę to ja nigdy pomarańczowych perfum nie wąchałam więc istnieje prawdopodobieństwo, że by mi się nie spodobały. Ale ciekawa jestem. Waniliowe za to uwielbiam

Sama bym go chętnie kopnęła
Za to przed bitwą Pawlak się lansował

Oj Gosia, ale my nie byliśmy sami tylko z koleżanką więc tak trochę głupio byłoby to robić przy niej

Ja też

Ukochany wyjechał na obczyznę i nie podał jej numeru telefonu do siebie?

Aga już pisze
Przez 2/3 drogi lało, cały czas, łapaliśmy coraz większego doła, dojeżdżamy do Mielna a tu nie pada a nawet pojawiło się słońce. Jak dojechaliśmy na pola Grunwaldu był już upał - oczywiście żadne z nas nie pomyślało przy takiej pogodzie jaka była u nas o czymś z filtrem więc wszyscy się przypiekliśmy i wyglądamy jak raczki Nie mówiąc o bolących ramionach.
W piątek były walki na miecze, dwójkami i drużynami. Potem "wolna amerykanka" czyli nawalanie się czym popadnie - nawet halabardą i toporem
W sobotę oczywiście bitwa a potem turnieje konne - było na co popatrzeć
I totalna niespodzianka - trafiliśmy na koncert Closterkeller
Obok obchodów bitwy jest tam też zawsze festyn - jarmark i koncerty. Na plakatach oczywiście nic nie było. Przed bitwą poszłam kupić sobie wisiorek i przy tym samym stoisku stała Anja Orthodox - najlepsze było to, że byłam tak zajęta oglądaniem wisiorków, że w ogóle jej nie zauważyłam Ona kupiła coś dla siebie, ja dalej oglądałam wisiorki i słyszę jak sprzedawczyni pyta kolegę czy wie kim jest Anja Orthodox i że ona z zespołem będą mieli tu koncert. A ja zaraz "Eeeee, przepraszam, czy pani powiedziała przed chwilą, że Closterkeller będzie miał tu koncert?!" Kurde, pomyśleć, że dowiedziałam się o tym całkowicie przypadkowo! Gdybym wierzyła w takie rzeczy to bym powiedziała, że to przeznaczenie bo miałam iść po wisiorek po bitwie ale stwierdziłam, że wtedy wszyscy pójdą na jarmark i będzie za duży tłok, gdybym tam nie poszła to pewnie bym w ogóle nie dowiedziała się o koncercie
To fajnie ze wyjazd udany i ze na koncert sie załapaliscie masz jakies zdjecia z Grunwaldu?

Stary 2011-07-17, 18:46   #4613
Finlora
Zakorzenienie

Najbardziej się cieszę z koncertu Closterkeller

Taki bonus do wyprawy pod Grunwald

I oczywiście pod samą sceną stałam

Cytat:
To fajnie ze wyjazd udany i ze na koncert sie załapaliscie masz jakies zdjecia z Grunwaldu?
Mam, jak będę miała chwilę to coś wrzucę
Stary 2011-07-17, 20:42   #4614
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
Wróciłam

A ja dopiero teraz odczytałam Twojego sms'a
Grunt to refleks

Bardzo się cieszę, że wypad udany i że załapałaś się na koncert
Poka wisiorek

Stary 2011-07-17, 20:51   #4615
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

A ja dopiero teraz odczytałam Twojego sms'a
Grunt to refleks
A ja się zastanawiałam czemu nic nie odpisałaś I przyznam, że właśnie taka myśl przyszła mi do głowy - że znowu posiałaś gdzieś telefon i nie masz pojęcia, że coś do Ciebie napisałam

Cytat:
Bardzo się cieszę, że wypad udany i że załapałaś się na koncert
Poka wisiorek
Jutro zrobię fotki... trzech wisiorków

Podobno w Douglasach pojawiło się BB - może polezę jutro i sprawdzę?
Stary 2011-07-17, 21:07   #4616
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Aga ja też chcę do Mielna, kocham morze

tak BB jest w douglasach, ale ponoc szybko się sprzedaje

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-17, 21:13   #4617
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga ja też chcę do Mielna, kocham morze

tak BB jest w douglasach, ale ponoc szybko się sprzedaje
Ale to było Mielno na Mazurach a nie nad morzem
Przyznam, że kiedy słyszę nazwę Mielno to też od razu myślę o tym nad morzem

Moje miasto jest zacofane więc jeśli miałoby się tu pojawić BB to pewnie dopiero teraz - polezę jutro i sprawdzę

Żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej bo za parę dni jest w Mrągowie Rock Opera Krzyżacy
Stary 2011-07-17, 21:24   #4618
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to było Mielno na Mazurach a nie nad morzem
Przyznam, że kiedy słyszę nazwę Mielno to też od razu myślę o tym nad morzem

Moje miasto jest zacofane więc jeśli miałoby się tu pojawić BB to pewnie dopiero teraz - polezę jutro i sprawdzę

Żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej bo za parę dni jest w Mrągowie Rock Opera Krzyżacy
aaaaaa, ja myslałam, ze nad morzem byłaś

niebieski eyeliner robi furrore na wizazu i blogach

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-17, 21:34   #4619
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaa, ja myslałam, ze nad morzem byłaś

niebieski eyeliner robi furrore na wizazu i blogach
Nie wiem czy by mi się opłacało na weekend nad morze jechać - dwa dni w samochodzie

Ja niebieskiego nie lubię więc na pewno nie kupię ale kojarzę, że Asia coś chciała.

Zapomniałam napisać, że psica była wyjątkowo grzeczna, normalnie jakby nam ktoś psa podmienił Aż się chciało zapytać "Kim jesteś i co zrobiłaś z prawdziwą Dżafą?"

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-07-17 o 21:46
Stary 2011-07-17, 21:40   #4620
'Estelle'

Cytat:
A ja się zastanawiałam czemu nic nie odpisałaś I przyznam, że właśnie taka myśl przyszła mi do głowy - że znowu posiałaś gdzieś telefon i nie masz pojęcia, że coś do Ciebie napisałam

Jutro zrobię fotki... trzech wisiorków

Podobno w Douglasach pojawiło się BB - może polezę jutro i sprawdzę?
No ja tak mam z telefonem... Nie daj, jak przyjdę z pracy i rzucę w kąt torebkę w drugim pokoju... przepadło
Czasem moja mam dzwoni do Tż i pyta, czego nie odbieram...
Potrafi się rozładować, a ja dwa dni z trupem potem chodzę bo nawet o tym nie wiem...

No to czekam na fotacze

Z BB na początku się napalałam, a teraz już chyba nic nie chcę

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

Zapomniałam napisać, że psica była wyjątkowo grzeczna, normalnie jakby nam ktoś psa podmienił Aż się chciało zapytać "Kim jesteś i co zrobiłaś z prawdziwą Dżafą?"

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości