![]() |
#4591 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć !
To się tylko tak wydaje, że "chce kierować". Ona chce dla Ciebie jak najlepiej . Chce żeby Ci w życiu dobrze się działo. Z własnego doświadczenia Ci powiem - ludź w Twoim wieku to ma jeszcze fiu, bździu w głowie. Przynajmniej ja miałam. Już Wam pisałam, że żałuję, iż nie posłuchałam rad mojego Ojca . Ale wtedy byłam najmądrzejsza i sama wiedziałam co dla mnie dobre. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na tym blogu, który wklejałyście, dziewczyna pokazywała taki w kolorze szarości. Raz miała pomalowany cały paznokieć, a w drugim przykładzie - tylko pół. Bardzo mi się to podobało. Nie mogę znaleźć linka do tech pazurków. Wierzysz w to co napisałaś ?! Ja nie zmobilizowałabym się . Zbyt leniwa jestem. Cytat:
Dzisiaj trochę później ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jak wroci to musi mi zdac relacje, chyba ze NK przetestuje ![]() ![]() Ja ostatnio nie moge wstac, nastawie wieczorem budzik na 9.00, 9.05 i 9.10 to i tak potrafie wszystkie powylaczac i isc spac dalej ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-16 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Ja też dziś jestem jakaś ospała... plus brak weny.
Niby pogoda super, bo rześko ale i słoneczko, a jednak osłabienie mnie dopadło... Idę dzisiaj do Rossmanna ![]() Ale nie to, że specjalnie po pękacze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Mnie się nic dziś wyjątkowo nie chce
![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Gosia, a rozumiem ze idziesz do pracy tez tak? nie boisz sie ze nie pogodzisz i pracy i studiow? i ile u Ciebie kosztuje semestr? u mnie 1800zł
![]() ![]() edit: 300zl jednak bo za wakacje tez sie placi ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-16 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, może wiecie czy w Rossmannie dostanę suchy szampon? Jeśli tak to w jakiej cenie?
Co Wy sądzicie o tym produkcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4599 | |
|
Ciśnienie chyba mocno w dół poleciało, bo się aż pospałam
![]() Byłam w Rossmannie i półki z pękaczy wygolone do zera ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Możemy sobie podać rękę. Mam tak samo. Każdy nakaz, rozkaz powoduje u mnie wręcz agresję i natychmiast, choć często wiem, że racja nie po mojej stronie leży, mam ochotę zrobić {robię} na przekór. Bez argumentów nie zajedzie się ze mną daleko . Ciężki charakterek ! ![]() Cytat:
![]() Mam bardzo negatywne nastawienie do tych szamponów. Muszę w poniedziałek lub wtorek na pocztę jechać, to zajrzę do Rossmanna . Wezmę w krzyżowy ogień pytań panie sprzedawczynie, chociaż ekipa w "moim" Rossmannie raczej z tych niekumatych i niesympatycznych. A w Naturze nie ma ? Tam dziołszki bardziej komunikatywne. Asia - "nasz" wątek rozwija się. Zrozpaczona chce list wysyłać {notabene : wyjatkowo głupi}, a przecież adresu nie zna podobnież. Co tam adresu, ona numeru telefonu nie zna. Mam problem. W ramach oszczędności kupiłam psom tańszą karmę : Darling + Teo . Akurat te, bo moja Psiapsiółka karmi nimi swojego psa i ten wcina, że hej i żadnych sensacji nie ma. No i kupuje w Makro, to jeszcze taniej. Rożnica w cenie bardzo znaczna. Niestety, moim psom jakoś nie bardzo zasmakowały. Kurde, przetrzymać czy wrócić do droższej. Wiem, pamiętam, pisałyście, żeby nie przejmować się wypowiedziami typu : od tańszej karmy pies za pięć lat nie wyjdzie od weterynarza. Serce się kraje jak anorektyczka zje dwie- trzy- chrupki i odchodzi. To jak - brać na przetrzymanie ?! U mnie słońce i już {!!!} - 24 stopnie powyżej zera. Czego i Wam życzę. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, Imm ja tez mam ciężki charakter, jak ktoś mi coś każe i po namysle zgadzam się z tym to i tak zrobię na odwrót, bo nie cierpię rozkazów
![]() byłam w rossmanie i był tylko 1 zielony i 1 żółty pękacz... w poniedziałek pójdę do mojego rossa ale i tak cienko to widzę;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W naturze nie ma bo to firma wystepujaca tylko rossmanach ![]() Ja nie wiem co bym zrobila, ale moze przetrzymaj narazie, moze im posmakuje ![]()
![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Kasiu bd glodne to zjedzą karme
![]() w rossmanie jest suchy szampon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4604 | |||
|
Cytat:
![]() BTW, przetestowałam sobie pękacza od Ciebie i jest całkiem fajowy ![]() ![]() Cytat:
Rozumiem emocje tej osoby, ale cała sprawa faktycznie coraz bardziej podejrzana jest... niespójna. Albo babkę naprawdę na umyśle zamroczyło i obsesyjnie jest tym pochłonięta przez co faktów realnie ocenić nie potrafi, albo prowokacja wymyka się spod kontroli... Cytat:
Moja psica też wybrzydza, ale jak ją przypili, to je co ma w misce i zapomina, że nie jej ulubione ![]() Ciekawe, jak tam Aga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Karola można poprawiać na innym poziomie maturę? Dzisiejsza noc będzie cieżka... Zjarałam się jak czerwony węgielek.
![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
I jak było?
![]()
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, zaraz będę pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
A to nie wiedzialam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4610 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to przed bitwą Pawlak się lansował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ukochany wyjechał na obczyznę i nie podał jej numeru telefonu do siebie? ![]() Aga już pisze ![]() Przez 2/3 drogi lało, cały czas, łapaliśmy coraz większego doła, dojeżdżamy do Mielna a tu nie pada a nawet pojawiło się słońce. Jak dojechaliśmy na pola Grunwaldu był już upał - oczywiście żadne z nas nie pomyślało przy takiej pogodzie jaka była u nas o czymś z filtrem więc wszyscy się przypiekliśmy i wyglądamy jak raczki ![]() W piątek były walki na miecze, dwójkami i drużynami. Potem "wolna amerykanka" czyli nawalanie się czym popadnie - nawet halabardą i toporem ![]() W sobotę oczywiście bitwa a potem turnieje konne - było na co popatrzeć ![]() I totalna niespodzianka - trafiliśmy na koncert Closterkeller ![]() ![]() Obok obchodów bitwy jest tam też zawsze festyn - jarmark i koncerty. Na plakatach oczywiście nic nie było. Przed bitwą poszłam kupić sobie wisiorek i przy tym samym stoisku stała Anja Orthodox - najlepsze było to, że byłam tak zajęta oglądaniem wisiorków, że w ogóle jej nie zauważyłam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się,że wypad się udał
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4614 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dopiero teraz odczytałam Twojego sms'a ![]() ![]() ![]() Grunt to refleks ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że wypad udany i że załapałaś się na koncert ![]() Poka wisiorek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiałam czemu nic nie odpisałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Podobno w Douglasach pojawiło się BB - może polezę jutro i sprawdzę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Aga ja też chcę do Mielna, kocham morze
![]() tak BB jest w douglasach, ale ponoc szybko się sprzedaje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam, że kiedy słyszę nazwę Mielno to też od razu myślę o tym nad morzem ![]() Moje miasto jest zacofane więc jeśli miałoby się tu pojawić BB to pewnie dopiero teraz - polezę jutro i sprawdzę ![]() Żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej bo za parę dni jest w Mrągowie Rock Opera Krzyżacy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niebieski eyeliner robi furrore na wizazu i blogach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niebieskiego nie lubię więc na pewno nie kupię ale kojarzę, że Asia coś chciała. Zapomniałam napisać, że psica była wyjątkowo grzeczna, normalnie jakby nam ktoś psa podmienił ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-17 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4620 | ||
|
Cytat:
![]() Czasem moja mam dzwoni do Tż i pyta, czego nie odbieram... ![]() Potrafi się rozładować, a ja dwa dni z trupem potem chodzę ![]() No to czekam na fotacze ![]() Z BB na początku się napalałam, a teraz już chyba nic nie chcę ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.