|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Karla - na taką wiadomość czekałam
mocne Oby wszystko poszło szybko! Patisia - gratuluję widzisz... a tak się bałaś teściów super, oby tak dalej!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-09-04 o 23:34 |
|
|
|
#4592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Dziękować |
||
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
tyle się biedna męczyła,wiec miejmy nadzieje,że to już
![]() znikam spać. męczą mnie jakieś dziwne mdłości... sama już nie wiem skąd to się bierze... do tego te zmiany nastroju, oj zaczynam mieć siebie dośc dobranoc
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-09-05 o 00:07 |
|
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz prawie spie a jeszcze malej mleko musze zrobic i naszykowac ja do spania.
Ah gdzie te czasy kiedy trzeba bylo tylko soba sie zajac ![]() Juz nie moge sie doczekac kiedy troche podrosnie i bedzie przesypiala cala noc az do rana |
|
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Karla pewnie albo już urodziła albo się biedna męczy, miała się do kogoś odezwać jak urodzi więc podejrzewam to drugie Mieliśmy super weekend, co prawda nie odpoczęliśmy w domu bo odwiedziliśmy w sobotę wujostwo a w niedzielę teściów ale Miłosz był tak zachwycony, że i my czujemy się szczęśliwi ![]() W nocy mieliśmy niezłą niespodziankę, w nocy obok łóżka z hukiem przewróciła się butelka z wodą, obudziliśmy się, mąż patrzy co to a nam wąż uciekł z terrarium (mąż wieczorem nie zamknął jak dolewał wody do wodospadu) i się w kącie naszej sypialni położył...dziękuję bogu, że nie wlazł nam na łózko bo chyba bym zawału dostała ![]() Patisia nie martw się o spanie My Miłka przyzwyczailiśmy, że codziennie ok 19 idzie z tatą do wanny tak żeby ok 19:30 wypić mleko w łóżku i iść spać. Jest nauczony do tych godzin i gdybyśmy poszli później to byłyby padnięty i marudny. Wiadomo, że budzi się w nocy ale wtedy biorę go do nas i tylko daję mleko raz lub dwa góra tak przez sen od jakiegoś czasu jak marudzi i śpi dalej Najważniejsze to kapać i kłaść spać o regularnych porach W ogóle to może po porodzie przez jakiś czas pomieszkałabyś u teściów?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Patisia super wieści
Martita wąż ? Dzień dobry ja wczoraj miałam kiepski dzień, za długo pospałam, co powodowało, że byłam taka do tyłu, potem w kościele mi się tak nie dobrze zrobiło, że musieliśmy wyjść w połowie mszy. Masakra :/ więc popołudnie i wieczór to spędziliśmy przed tv. Mieliśmy jechać do Galerii, bo muszę zareklamować torebkę:/ ale nie było chęci ani siły.
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Karo89 okazały 5 letni boa
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
boje się węży, są okropne i wgl dla mnie jest szokujące jak ktoś potrafi je trzymać w domu... :P ooo
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem, że są ludzie którzy to lubią i mają do tego prawo w pełni to szanuję Ja w domu mam tylko rybki bo nie zniosłabym też sierści po domu.
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A rybki fajna sprawa, mi się marzyło takie akwarium z morskimi rybkami takimi pięknie kolorowymi ale nie czuję się na siłach w opiece nad nimi
Edytowane przez martita_891 Czas edycji: 2011-09-05 o 12:02 |
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czeeść Wam
Ja już od 7-8 na nogach, byłam rano na pobieraniu krwi i zakupach A teraz idę spać, 5h snu to zbyt mało jak dla mnie ![]() Cytat:
przeraziłaś mnie z tym wężem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ciekawe jak tam Karla
|
||
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się zastanawiam jak tam u Karli
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Oliwka dała mi dzisiaj pospać do 11 ahh mimo długiego snu, czuję się okropnie! byłam przed chwilą na zakupach... brzuch okropnie boli i twardnieje, mam napady gorąca, drętwieją mi ręce,a oczy ledwo mam otwarte! tak bardzo chciałabym już byc po... ehh zaraz jeszcze muszę powiesić pranie, zrobić obiad, bo Tż i Teściu od 6 do 14 w pracy. Teściowa na szczęście wyjechała, wiec trochę spokoju hmmm ciekawe jak tam Karla Martita - dobrze jest mieć jakąś pasję Ja osobiście za wężami, pająkami nie przepadam, jakoś mnie przerażają Patisia - będziesz robić jakieś konkretne badania? czy standardowo morfologie?
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
Agnesuk pewnie macica trenuje do wielkiego dnia, w końcu zostały niecałe dwa miesiące
![]() Pająki to dla mnie też okropieństwo, dlatego tak pilnuję porządku w domu żeby czasem się nie pojawiły paskudy ![]() Patisia z tym mieszkaniem u teściów to chodzi bardziej o ten czas zanim uda Wam się z TŻ-tem zamieszkać razem Teściówka w porządku, dzieci ma jeszcze małe więc dużo pamięta co i jak, dogadujesz się z nią lepiej niż z babcią więc może wyszłoby Ci to na dobre
Edytowane przez martita_891 Czas edycji: 2011-09-05 o 13:59 |
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ciekawe jak tam Karla to samo dzis myślałam. Pewnie juz dawno urodziło, bo skoro jej tutaj nie ma..
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Morfologia, przeciwciała i hbs ![]() Mi też ciągle brzuch twardnieje, dziś ledwo chodziłam po mieście bo ciągle łapały mnie skurcze w dole brzucha, echh boję się że to się zacznie a ja nawet się nie połapię i mi wody odejdą w jakimś sklepie ![]() Ze mnie jest dziwny przypadek, u teściów spałam do 11, nie wstając ANI RAZU do toalety, u siebie o 6 musiałam wstać mimo że położyłam się koło 2.. Wychodzi na to że muszę częściej tam sypiać ![]() Cytat:
Jak jakiegoś widzę to mi się słabo robi, krzyczę, piszczę i panikuję W sumie teściowej córki to mają 12 i 6 lat Niby pamięta jak to jest, ale sama mi powiedziała że mieszkała rok z teściową i to był najgorszy rok w jej życiu ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- BTW pytałam się dziś dzisiaj położnej czy w dniu terminu porodu zaczyna się czy kończy 40tc Powiedziała że zaczyna
|
||
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
urodziłam o 4 rano dziś... nie dałam wcześniej.znać bo przeroslo mnie to wszystko. poród wspominam dość źle ale o tym jak.wrócę do domu ;-)
mała waży 3470g mierzy 52cm i dostała 10/10 punktów ![]() TŻ zaczął płakać jak tylko zaczęłam przec bo darlam się tak że ledwo mówię a później płakał ze szczescia jak zobaczył córeczkę no i żywą mnie
|
|
|
|
#4614 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam nadzieje,ze niedługo się to zmieni. padam na twarz nic nie robiąc czuje się strasznie!!Karla - aaaaaaaaaaa!! WIELKIE GRATULACJE!!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-09-05 o 16:55 |
||
|
|
|
#4615 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Braawo Byłaś na prawdę dzielna.---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Ale jak na razie oboje są dla mnie baardzo mili, nie mogłabym na nich złego słowa powiedzieć. Mimo wszystko jednak, wolałabym nie próbować wspólnego zamieszkania ![]() Ja mam takiego lenia że nie wiem kiedy ogarnę te szafki w pokoju, bo chwilę pochodzę po mieście i już na cały dzień jestem wykończona.. |
||
|
|
|
#4616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja teściową już znam ponad 5 lat i dopiero od pół roku poznałam ją naprawdę... wiem,że jak się wyprowadzimy, to wszystko wróci do normy i znowu będzie taka jak dawniej karla - ależ Ci zazdroszczę!!
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karla bardzo , ale to bardzo gratuluje Czekamy na Ciebie tutaj na forum po powrocie
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wreszcie się doczekałaś. ![]()
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
Już teraz Mała nie bedzie jej tak męczyć
ja ide trochę poleżeć...
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

Oby wszystko poszło szybko!
super, oby tak dalej!

sama już nie wiem skąd to się bierze...

nic nie robiąc czuje się strasznie!!