Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 16:39   #4591
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
Kurcze myślalam, że mam lepszej jakości te fotki...

Prosze bardzo ;-)
piękna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:39   #4592
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:

Prosze bardzo ;-)
Faktycznie suknia na żywo prezentuje się bosko

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:40   #4593
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no niestety wypadłam poza pierwszą dziesiątkę i na dodatek niuto mnie goni

dziewczyny zostało mi 299 dni do ślubu, ogarnia mnie panika

edit. o właśnie przeczytałam, że Agnieszka Popielewicz dostała od męża w prezencie ślubnym lexusa cabrio
Ot, taki maleńki drobiazg od męża
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:43   #4594
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

Prosze bardzo ;-)
ekstra
Stary 2011-09-12, 16:43   #4595
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
A tak w ogóle dziewczyny słyszałam wczoraj mój zespół w akcji. No po prostu wymiatają
To tylko się cieszyć, że dobrze wybraliście

A tak właśnie zaskoczyłam, że wczoraj było 11 msc do wielkiego dnia
Stary 2011-09-12, 16:44   #4596
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
faktycznie podobne

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

http://moda.allegro.pl/welon-dwuwars...810956092.html

kiciu a ten nie jest łudząco podobny do tego z salonu??
tylko cena :/
nie wiedziałam, ze welony są takie drogie

Cytat:
5 a w którejś było wow?
w żadnej
Podobała mi się najbardziej ta, którą mierzyłam w sobotę (wklejałam zdjęcie 2-3 strony temu), ale bardziej na zasadzie "ok, taką mogłabym kupić", bez żadnego "wow!"
Nie wiem czy mnie takie wow czeka, czy po prostu będzie się trzeba na coś zdecydować

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ot, taki maleńki drobiazg od męża
Stary 2011-09-12, 16:47   #4597
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

Prosze bardzo ;-)
suknia prezentuje się super ale ogólnie sama nie chciałabym mieć takiej, nie jest w moim stylu poprostu
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 16:54   #4598
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mnie takie wow czeka, czy po prostu będzie się trzeba na coś zdecydować
Będzie wow zobaczysz

Stary 2011-09-12, 16:56   #4599
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
suknia prezentuje się super ale ogólnie sama nie chciałabym mieć takiej, nie jest w moim stylu poprostu

Ja osobiście tez takiej bym nie chciała, ale Ona wyglądała przepięknie w niej
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:01   #4600
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Gosza_m wiesz już czy te 120 zł to jest za osobę czy za parę?
Podobno od osoby. Zobaczymy jutro przy kasie

Cytat:

Prosze bardzo ;-)
WoW!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:01   #4601
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Wszystkie forumowiczki...

Ja WESELE mam 14 kwietnia 2012 i z tego co czytam na forum chyba najwyzszy czas zaczac poszukiwania tej wymarzonej sukienki...

Szczerze mówiać sama nie wiem jak ona ma wyglądać...

Pozdrawiam...
Witaj

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
250 dni do ślubu !!

Cytat:
A wiecie co, nie pokazałam wam zdjęć z moich pierwszych przymiarek
Tak mi trochę głupio publicznie wrzucać - ale wasze mi się bardzo miło oglądał to muszę też dodać a zresztą są zdjęcia z przymiarek = jest ruch na wątku, więc szybciej skończymy

Ten pierwszy raz chciałam zmierzyć różne fasony, wizualnie te sukienki to nie był raczej mój gust. Ciekawa jestem w którym fasonie wam się najbardziej spodobam Wszystkie sukienki były na mnie za duże, jedna z nich (chyba z 2 fotki) aż o 3 rozmiary.

Pani z tego salonu była bardzo miła, nawet sama mi zrobiła pierwszą fotkę resztę mama. Zdjęcia mi naprawdę pomogły bo mogłam się poradzić co do fasonu, no i na spokojnie zastanowić się w domu. Nie patrzcie na to okropne bolerko, zapomniałam zdjąć do zdjęcia...
Podobasz mi się w trzeciej

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Witajcie!! A u mnie dzisiaj 2 z przodu

Cytat:
Co myślicie o tych sukniach??
Mi się druga podoba.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 17:08   #4602
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Podobno od osoby. Zobaczymy jutro przy kasie
Aha
czyli będziemy chodzić razem

Stary 2011-09-12, 17:08   #4603
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Będzie wow zobaczysz
dokładnie
Stary 2011-09-12, 17:14   #4604
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Ewusia może sprawdź na stronie salonu jakich firm oferują suknię a po tym szukaj po firmach
tak to już dawno zrobiłam ale w tym salonie (Evita) mają chyba każdą suknię z innej kolekcji bo nawet na stronie wszystkich nie wymieniają, tylko jest wypisanych kilka a później "i wiele innych..."
Wszystkie suknie które na stronie mieli bezpośrednio też przejrzałam i nawet nic podobnego nie było
Cytat:

Bardzo się cieszę, że ktoś od nas szuka czegoś podobnego może razem coś wymyślimy
Tak jak wyżej napisałam, Pani z Ksymeny pokazała mi 2 sukienki z gładkim dołem z czego w jednej czułam się trochę jak Maryja a druga to ta ze zdjęcia
Ja pojechałam tam z wydrukowanymi 15 sukienkami (na stronie modele też nie są podpisane), a nie przymierzyłam żadnej z nich... Pani tylko zerknęła mniej więcej na styl i oddała mi kartki. A jakoś już później nie nalegałam po tym, jak mi powiedziała, że już mnie nie ma czym "olśnić". Następnym razem je chyba pomolestuje, żeby mi jednak pokazały te konkretne modele ze zdjęcia, o ile je tam mają.
skoro nie podała Ci żadnej z sukienek które wydrukowałaś po pewnie po prostu ich nie miała, bo czemuż by miała Ci nie pokazać
BTW strasznie mi się to nie podoba jak salon sobie beztrosko wrzuca ileś tam kolekcji na stronę a później się okazuje że prawie żadnej z nich nie ma na salonie, bez sensu to zniechęca w ogóle do oglądania stron salonów
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No sukienka jest śliczna, jeszcze takiej nigdzie nie widziałam... I pewnie dlatego trudno ją znaleźć A przypomnij mi ile kosztuje?
nowa kosztuje ponad 3 tys ( chyba 3200 albo 3300 nie pamiętam), salonowa do negocjacji (ale sporo ponad 2 tys), ale ta w tym salonie jest ecru, a ja bardzo chcę białą

Dziękuję w ogóle za wszystkie komentarze szkoda że nikt nie rozpoznał modelu, ale Wasza reakcja upewniła mnie w tym ze ta suknia jest wyjątkowa może jeszcze sie tam jednak przejdę, a nuż obniżyli cenę ze względu na wejście nowych kolekcji

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No, oficjalnie mogę powiedzieć, że NAPISAŁAM. Koszmarne, paskudne, pewnie większość zupełnie nielogiczna, ale kij, coś tam jest. 4 strony wstępu i 2 zakończenia.

Cytat:
A wiecie co, nie pokazałam wam zdjęć z moich pierwszych przymiarek
Tak mi trochę głupio publicznie wrzucać - ale wasze mi się bardzo miło oglądał to muszę też dodać a zresztą są zdjęcia z przymiarek = jest ruch na wątku, więc szybciej skończymy

Ten pierwszy raz chciałam zmierzyć różne fasony, wizualnie te sukienki to nie był raczej mój gust. Ciekawa jestem w którym fasonie wam się najbardziej spodobam Wszystkie sukienki były na mnie za duże, jedna z nich (chyba z 2 fotki) aż o 3 rozmiary.

Pani z tego salonu była bardzo miła, nawet sama mi zrobiła pierwszą fotkę resztę mama. Zdjęcia mi naprawdę pomogły bo mogłam się poradzić co do fasonu, no i na spokojnie zastanowić się w domu. Nie patrzcie na to okropne bolerko, zapomniałam zdjąć do zdjęcia...
trzecia i ostatnia mój typ i ta z Ksymeny tez ładna, szkoda że tak słabo ja widać na zdjęciu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:20   #4605
kasioonya
Rozeznanie

Witam nowe PMki

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja jeszcze chciałam złożyć spóźnione najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla kasioonyi- Kochana spełnienia wszystkich marzeń, niezapomnianych przygotowań i wymarzonego ślubu Ci życzę i jeszcze wszystkiego najlepszego !!!!
Przepraszam, że dzisiaj ale w sobotę nie miałam dostępu do wizażu. Bo jak dobrze pamiętam, to ty ćwierćwiecze obchodziłaś, taak???
Tak, to mi pękła ćwiartka w sobotę Bardzo dziękuję za pamięć i życzenia
O obronę się nie martw! Jestem pewna, że wizażowe kciuki we współpracy z Twoją wiedzą zaowocują pomyślną obroną! Będziemy z Tobą! Ja jestem 3 miechy po obronie, więc zaufaj mi - będzie dobrze! Kto da radę, jak nie wizażowe PMki? Jutro się porelaksuj i spędź miło czas, a w środę wszystko pójdzie gładko

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Wczoraj świętowaliśmy 30 urodziny mojego przyszłego Męża, było naprawdę bosko. Najpierw kino, potem kolacja przy winku i świecach w bardzo nastrojowej restauracji (rezerwowałam tylko stolik, ale w pewnym momencie zostaliśmy sami w całym lokalu ), a później wieczór, płatki róż i mnóstwo świec w sypialni, oczywiście ze mną w roli głównej Mam nadzieję, że Mój długo nie zapomni tego dnia!
Cieszę się, że ten dzień minął Wam tak przyjemnie A te świece i płatki róż... Gratuluję i jestem pewna, że TŻcik będzie to dłuuugo pamiętał
Mój dziś obchodzi 29. urodziny i smutno mi, że jest tak daleko i nie mogę mu zrobić romantycznego prezentu...

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
250 dni do ślubu !!
no to ja też piję - likier karmelowy

niut0 nie przepadam za księżniczkowymi sukniami i wiem już, że nie czułaś się w niej dobrze i szukasz czegoś innego, ale moim zdaniem właśnie w niej wyglądasz najlepiej i masz piękne proporcje - dekolt w łódkę wygląda jakby był stworzony dla Ciebie ale to tylko moje zdanie

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2011-09-12 o 17:23
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 17:24   #4606
evoonia86
Zakorzenienie

niut0 najbardziej podoba mi się ta suknia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1315833985
Stary 2011-09-12, 17:38   #4607
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierdykam, ale baba. Niektórzy to mają zryte berety. Ale wiesz, posprawdzaj, czy TŻ gdzieś nie ukrywa wielkich czarnych worków
no szkoda gadac ale beka niesamowita. Ja wogole mieszkam w Pl na takiej wiosce ze baby przez okno ciąglepatrzą. Jakies 3 lata temu kiedy to jeszcze nawet nie planowalismy zadnego wyjazdu do NO moj TZ przychodzi z pracy a jego mama do niego: "CZemu wszyscy wiedza naokolo ze Ty do Belgi wyjezdzasz a ja o niczym nie wiem??" to TZ mowi kto jej to powiedzial, a jego mama mowi, ze nie moze powiedziec, tylko, ze sąsiadka.. no kurde naprawde trzeba byc walnietym zeby takie rzeczy wymyslac o ludziach ktorych wogole sie nie zna... a TZta mama to taka histeryczka wiec sobie wyobraz jak ona panikowala

Cytat:

Prosze bardzo ;-)

naprawde super sie prezentuje! lepeij niz na modelce
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:40   #4608
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Wszystkie forumowiczki...

Ja WESELE mam 14 kwietnia 2012 i z tego co czytam na forum chyba najwyzszy czas zaczac poszukiwania tej wymarzonej sukienki...

Szczerze mówiać sama nie wiem jak ona ma wyglądać...

Pozdrawiam...
Witaj
Ślubujemy tego samego dnia
Ja już praktycznie w lutym miałam załatwioną sale, kamerzystę, fotografa i zespół Ten miesiąc jest raczej mało oblegany więc powinniście załatwić wszystko tak jak chcecie Ale radze się spieszyć

Jestem już tak prawie na 99% umówiona we czwartek z Tenebrosą na rundkę po salonach

Niuto podobasz mi sie w ostatniej sukni i 3, księżniczka tez Ci jak najbardziej pasuję ale nie w tym wydaniu co mierzyłaś
Stary 2011-09-12, 17:55   #4609
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
no szkoda gadac ale beka niesamowita. Ja wogole mieszkam w Pl na takiej wiosce ze baby przez okno ciąglepatrzą. Jakies 3 lata temu kiedy to jeszcze nawet nie planowalismy zadnego wyjazdu do NO moj TZ przychodzi z pracy a jego mama do niego: "CZemu wszyscy wiedza naokolo ze Ty do Belgi wyjezdzasz a ja o niczym nie wiem??" to TZ mowi kto jej to powiedzial, a jego mama mowi, ze nie moze powiedziec, tylko, ze sąsiadka.. no kurde naprawde trzeba byc walnietym zeby takie rzeczy wymyslac o ludziach ktorych wogole sie nie zna... a TZta mama to taka histeryczka wiec sobie wyobraz jak ona panikowala
No to niezła jazda Nie ma to, jak wiedzieć o sobie mniej, niż wiedzą "ukochane" sąsiadeczki
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Jestem już tak prawie na 99% umówiona we czwartek z Tenebrosą na rundkę po salonach
To udanego wypadu na salony. Niech będzie sukienkowo owocny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 18:00   #4610
evoonia86
Zakorzenienie

malwus20 w takim razie życzę udanych łowów i duuuuuużo fotek
Stary 2011-09-12, 18:01   #4611
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Chodziło jej o to, że jak ty je myjesz w okolicach intymnych to ono później jakby ktoś chciał je molestować to uzna to za coś co można robić. I, że łazienka i kąpiel czy siku to sfera intymności i nie można w nią wchodzić.
proponuję dać 2 letniemu dziecku mydło i powiedzieć 'to się myj' i wsio
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ale masz białe złoto w kolorze bardzo jasnego żółtego? czy w kolorze srebrnym?
ja mam w kolorze srebsnym wiem że może się zetrzec ale nosze go od prawie 2 lat i narazie nic się nie dzieje nic się nie starło
nie straszta mnie ja mam białe złoto w kolorze srebrnym, ale na razie nic mu nie doskwiera

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:05   #4612
(kicia)
Zakorzenienie

ewusia ja ci powiem że ja tą suknię kojarzę ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć skąd
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:09   #4613
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
skoro nie podała Ci żadnej z sukienek które wydrukowałaś po pewnie po prostu ich nie miała, bo czemuż by miała Ci nie pokazać
BTW strasznie mi się to nie podoba jak salon sobie beztrosko wrzuca ileś tam kolekcji na stronę a później się okazuje że prawie żadnej z nich nie ma na salonie, bez sensu to zniechęca w ogóle do oglądania stron salonów
No tak, może faktycznie żadnej z nich tam nie mieli to byłby dopiero klops... Łudziłam się, że jednak gdzieś tam są i następnym razem je przymierzę Niektóre bardzo mi się podobały...
Przeglądałam później jeszcze raz suknie z ich strony w poszukiwaniu tej mojej ze zdjęcia i nie tylko jej nie znalazłam, ale i nie znalazłam żadnej z pozostałych 3 które mierzyłam. Nie wiem w takim razie skąd oni tam kolekcje mają...

Cytat:
Będzie wow zobaczysz
Oby
Stary 2011-09-12, 18:10   #4614
MARGIDA
Wtajemniczenie

No to jestem
Pierścionek nie był mocno starty, ale ja widziałam żóltawe przebłyski w miejscach, w których ich nie powinno być
Panie w YES były bardzo miłe, przyjęły reklamację, mam czekać do 14 dni.
To jest mój drugi pierścionek z takim felerem, niestety jak chce być się pewnym, że białe złoto nie zejdzie, to trzeba brać cały z białego
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:11   #4615
niut0
Zakorzenienie

widzę, że zdania nt mojego fasonu raczej podobne - głównie 3 i 5

Ja księżniczkę mierzyłam także ze względu na dekolt, bo jeszcze zanim poszłam na przymiarki wymarzyłam sobie taki dekolt w łódkę - teraz już widzę, że będzie ciężko
Stary 2011-09-12, 18:13   #4616
(kicia)
Zakorzenienie

niuto oto suknia której szukałaś http://www.evita.com.pl/szczegoly-produktu,atelier-sposa,3356.html

Stary 2011-09-12, 18:23   #4617
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niuto oto suknia której szukałaś http://www.evita.com.pl/szczegoly-produktu,atelier-sposa,3356.html
no faktycznie:ju pi:
Kiciu kocham Cię ja nie wiem jak Ty ją wyczarowałaś!
Ale wiem jak mogę się odwdzięczyć zaraz się na pw odezwę
Stary 2011-09-12, 18:26   #4618
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
No to jestem
Pierścionek nie był mocno starty, ale ja widziałam żóltawe przebłyski w miejscach, w których ich nie powinno być
Panie w YES były bardzo miłe, przyjęły reklamację, mam czekać do 14 dni.
To jest mój drugi pierścionek z takim felerem, niestety jak chce być się pewnym, że białe złoto nie zejdzie, to trzeba brać cały z białego
no to super. 14 dni szybko zleci. kurcze, mam tylko nadzieję, ze takie naprawy nie czekają Cię non stop?

Cytat:
o rety, Kiciu brawa za wytrwałość w poszukiwaniach
Stary 2011-09-12, 18:28   #4619
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
No to niezła jazda Nie ma to, jak wiedzieć o sobie mniej, niż wiedzą "ukochane" sąsiadeczki

To udanego wypadu na salony. Niech będzie sukienkowo owocny
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
malwus20 w takim razie życzę udanych łowów i duuuuuużo fotek
A dziękuję ( też w imię Tenebroski) Oby tylko Panie w salonie pozwoliły cykać fotki jak nie to będziemy kombinować

Tenebrosko musiałam się już ta wiadomością pochwalić bo nie umiem takich info zatrzymać przy sobie
Stary 2011-09-12, 18:29   #4620
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no faktycznie:ju pi:
Kiciu kocham Cię ja nie wiem jak Ty ją wyczarowałaś!
a widzisz ma sie ten dar

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości