|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
. No chyba że o cpg 333 Nie dosyć że projekcję musisz mieć dużą to jeszcze góra piersi jest do wypełnienia.A Krokusik nie ma 440? - no chyba, że ja coś pokręciłam o kurcze zaraz sprawdzę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4592 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze być mały biuscik , duzy biuscik bo wiadomo ze sa różne gusta ale aby tylko jakis był... Cytat:
Cytat:
lece focie ogladac Cytat:
Cytat:
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wam kochane jesteście
![]() mya masz racje, miałam mega duzo stresu i watpliwosci orzed operacja, i kto wie jakby to sie skonczyło gdyby nie to, że tutaj trafiłam jooasi wiedziałam, że sie bedziesz "nabijać" z wielkosci ))) my wielbicielki małych piersi hehehe a moj Tz tak jak i Twoja tez niby to zwolennik malych piersi a teraz napatrzec sie nie moze eh faceci
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze- nie roztrząsaj takich rzeczy, nie da się tego przewidzieć więc po co się martwić. Będzie przy Tobie lekarz i pielęgniarki- no czego tu się baćO już się wyjaśniło
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki !!! Tez mi sie marzy moj wlasny domek
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak - już się wyjaśniło - to ja pokręciłam rozmiarek Krokusika - przepraszam
|
|
|
|
#4597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie boj sie. najwyzej zwymiotujesz, bedziesz miała lekarza i pielegniarke obok, one sa od tego zeby ci pomagac. ja sie czułam znakomicie. ale tego raczej nie da sie przewidziec
|
|
|
#4598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tych co szukają, dla przypomnienia ja mam 77cm obwodu pod piesiami, przed op miałam 19cm rozstaw brodawek, i weszły mi okrągłe 440ml, a mogłoby jeszcze więcej, WIĘC NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ!
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
malinko widziałam Twoje zdjecia. ja ekspertem nie jestem, ale troche cycków sie naogladałam i uwazam ze pieknie sie rozwiaja
a krzywizny nie widze. zobaczysz bedzie cudnie
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Apropos słodkich kłamstewek facetów by uszczęśliwić kogoś... co kierowało mojego męża skoro nie było nic- kiedy mówiłam o implantach - mówił "ale mi się podobają Twoje cycuszki takie jakie są" bałam się bo mówił, że implanty to dla niego są sztuczne a nie moje własne bla bla bla - ale po dłuuugim maglowaniu - przekonałam go - teraz widzę te ukradkowe spojrzenia pewnie czuje to co ja
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-11 o 21:32 |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma sie czego bac Ja mialam taki POWER przez kilka tygodni po operacji, ze hoho :confused :
|
|
#4602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bardziej bałam się że się nie obudzę - anestezjolog powiedział że za dużo filmów się naoglądałam ![]() ![]() Dasz radę - cel jest warty tego
|
|
#4603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym nie wybudzenie z nakrozy zdarza sie niezwykle rzadko i jest bardzo rzadką przyczyczyna zgonu przy operacji - powtarzam słowa mojego anestozjologa
|
|
|
#4604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak jest z seksem po operacji? pewnie trzeba mocno uwazac na poczatku, zeby nie zniszczyc maluszkow
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
ja po narkozie źle sie czulam, slabo bardzo, ale i tka nie mialam sily sie ruszac wiec spalam na lekach przecibolowych. Wymiotowac mi sie chcialo- nie mogłam nic jesc ani pic przez ok 12 godzin ale nie wymiotowalam ostatecznie.
|
#4606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oj tak, przy sex trza uwazac, zwlaszcza jesli chlop lubi sie na ciebie zwalic calym swoim ciezarem w innych pozycjach tec trudno sie zapierac rekami bo wszystkie miesnie klaty bola
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
kobitki kochane
jak mówicie, że mam czekać to trudno...będę czekać ![]() no bo co mi innego zostało :P a tak na serio mam nadzieję, że macie rację
|
#4608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
grunt to pozytywne myslenie, a ja tak boje sie tej narkozy, bo ja nawet jak wypije troche alkoholu to na drugi dzien jest mi nie dobrze i nie moge z lozka wstac, a to pewnie bedzie podobne wrazenie po narkozie |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie po to powieksza sie piersi, zeby chodzic ubrana jak swietoje..liwa ![]() dla mnie ideal stanika to tylko taki ledwo nakrywajacy brodawke |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję że nie palicie laski ![]() jeśli chodzi o zniszczenie maluszków- to jest tak jak urodzić dziecko i z nim pierwszy raz spać - przynajmniej u mnie - wiesz że są i się pilnujesz nawet przez sen - a jesteś tak owinięta bandażem elastycznym w szpitalu że nic się nie stanie przez taki skafander ![]() nie zauważyłam że pytasz o sex hihi to ja nie powiem jeszcze nic z tych rzeczy u mnie - boję się ale jak już temat w toku to kiedy dziewczyny zaczęłyście? ile mam trzymać męża - maluszki nie mogą na pewno podskakiwać
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-11 o 22:37 |
|
|
|
|
#4611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo skoro to takie istotne, to może on też powinien??? |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój był mega przeciwny więc i Twój będzie zadowolony - już wczoraj usłyszałam pierwszy raz przy UWAGA zmianie opatrunku - że "nawet" go "jarają" takie trochę większe
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-11 o 22:56 |
|
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
Faceci zawsze mówią, ze to nie potrzebne . A pozniej sie jarają
![]() Zresztą kto by się tam nimi przejmował. Ja mam moje jabłuszka i są aktualnie tylko moje haha. Foczka ja bym chciala tez kilka taki ladniutkich fiu-fiu ...ale nie pasują mi, a wzynające się dutry i za płytkie miski doprowadzaja mnie do szału... W moim rozmiarze robią tylko jakies takie zabudowane
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jutro mija tydzień - teraz sączę Desperadosa i przypominam sobie jak się denerwowałam tydzień temu
Czas leci - dzisiaj pierwszy raz jechałam po synka do szkoły - było strasznie - wszyscy mówią mi "hołek" tak zasuwam autem - a dzisiaj przydałby się zielony liść miałyście rację jedynka i wsteczny to strrraszne Ale oby do przodu - buziolki - dzięki że jesteście - szykuję się do przyjęcia pozycji "na plecach" już na samą myśl wszystko boli
|
#4615 | |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie kazdy sie jara po
![]() moj omija je dotykiem, i generalnie twierdzi ze wczesniej byly mieciutkie nieduze licealne, a teraz sa duze twardsze jak u pani w srednim wieku ![]() Ale on ma z nimi stycznosc tylko przez 5 min wieczorem wiec mi zlewa, a ja mam swoje piersi przez caly dzien w dekolcie ze mna ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
i tak naprawde to tylko sekunda niemocy w porownaniu z wiekami satysfakcji po ![]() DOBRANOC |
|
|
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam to samo z moim, nie chciał się zgodzić, ale w końcu sam mi powiedział żebym lekarki szukała, bo wie, że po tym będę bardziej szczęśliwa
Ale jak widzi ile ja siedzę i czytam o tym to się denerwuje strasznie. A jak widzi to forum to już w ogóle. No bo wg niego to idzie się na operację, doktor wsadzi co ma wsadzić, zszyje i po sprawie:/ Ehh....dla tych chłopów to wszystko takie proste. Powiedziałam mu, że jak będą większe to częściej będzie się mógł nimi bawić to i tak go nie ruszyło (ogólnie tego nienawidzę, nie wiem czemu, ale czasem mu pozwalam). Ciekawa jestem czy po operacji u mnie coś się pod tym względem zmieni![]()
|
|
|
|
#4617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze koniec i kropka Przecież one dopiero zaczynają się układać. I już teraz są takie Cytat:
Cytat:
A tak na marginesie - ciekawa jestem jakby to było gdyby Wasi faceci powiedzieli Wam przed operacją że macie sfatygowane piersi Co nie znaczy, że kłamią mówiąc że kochają nesze maluszki- kochają nas a więc i nasze stopy, usta czy piersi . ja mykam
|
|||
|
|
|
#4618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak więc zapewne u Ciebie też ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- dzień dobry
|
|
#4619 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie,
Jestem nowa na forum a interesuje mnie oczywiście ten wątek gdy w najbliższej przyszłości planuje operację powiększenia piersi u dr Witwickiego w Klinice na Kabatach w Warszawie. Operację planuję od 6 lat już więc troszkę czekam, ale chciałam być na 100% pewna, ponadto rok temu dowiedziałam się że mam niegroźnego guzka na piersi (a raczej namiastce piersi) i musiałam go usunąć, odczekać 3-4 miesiące i dopiero teraz mogę planować już konkretnie operację powiększenia. Miała któraś z was taką sytuację że miała guzka i musiała wyciąć? Lekarz powiedział że jakbym miała porządnego cyca to pewnie nawet bym tego guzka nie wyczuwała, ale przez to ze to takie drobinki to można nawet było go zauważyć... i wymacać bardzo skutecznie, więc było ryzyko że się wybije przez implant. Czytam o tych implantach i rozumiem że jak ktoś ma szczupłą budowę ciała i bardzo małe własne piersi i tłuszczu to najlepiej jak zrobi sobie wkładkę anatomiczną?? dobrze rozumiem? Nie zależy mi bowiem na wielkich piersiach tylko na jakichkolwiek ![]() dziękuję za pomoc i jak będę znała termin operacji to z wielką chęcią dołączę do wyliczanki udzieliła mi się wasza radość, bo wszyscy dookoła mnie sceptycznie podchodzą do tego tematu.pozdrawiam! ![]() P.S. Do tego teraz jak czytam od wczoraj cały wątek od początku to zaczynam się bac ze nie znam sie co to cpg 333 cc420 ec i inne takie cyfry i literki.... czy sama musze wybrac implan czy moze to lekarz mi zaproponuje??? będzie to moja druga wizyta ale nie wiem o co pytać i się stresuję (
Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-01-12 o 08:31 |
|
|
|
#4620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chętnie odpowiemy ci na każde pytanie. Generalnie implant dobiera doktor, nie proponował ci nic na pierwszej wizycie? Według twojej budowy ciała, rozstawu brodawek, czy już karmiłaś dzieci, ile masz własnej tkanki, czy piersi nie rozchodzą się na boki itp, oraz także według twoich oczekiwań (czy chcesz średnie czy duże, czy więcej odstające do przodu). Za dużo tych zmiennych żebyśmy sobie same dobierały wkładkę możemy potem ewentualnie nalegać na drobną zmianę (np.trochę większe)Dobrze sobie na wizytę wydrukować zdjęcia piersi które ci się podobają i je pokazać. Oznaczenia to: -333cpg to model implantu anatomicznego, -ml albo cc to pojemność -profil to na ile piersi odstają do przodu od klatki piersiowej (tłumaczyłam parę stron wcześniej to zobacz) Co do guzka to nie mogę ci nic powiedzieć bo się nie znam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

ale lekarz powiedział, że po wypełnieniu ona ładnie się uniesie - nie jakoś bardzo bardzo, ale już nie będzie efektu "brodawki na końcu cycka". Jezu chciałabym jak najdokładniej Wam wszystko opisać. A jeszcze odnośnie Krokusika - Mya, piszesz, że będę mieć implancik ciut mniejszy od Niej, ale Kroskusik ma przecież 390ml., tak? Czy coś pokręciłam?
. No chyba że o cpg 333
o kurcze zaraz sprawdzę

ale nie wiem o co chodzi bo nie doczytałam jeszcze

Ja mialam taki POWER przez kilka tygodni po operacji, ze hoho

dzień dobry