|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wczoraj zobaczylam w pełni pozytywny test owulacyjny, czyli dopiero w 22 dniu cyklu a planowo za 9 dni m mieć @ To chyba trochę za późno prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Melduje żem jest
![]() Dopiero wracam do życia po andrzejkach u nas w domku i było fajnie ![]() Kooocurku trzymaj się i wracaj szybko do domku Lunao pięknie wyglądasz Color super że badania wyszły ok i za dziewczynkę też trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to nie wiem, może najeść się śliwek suszonych? Czy w ogóle warzyw i owoców? Ogórek i mleko? Cytat:
![]() Color - super, że z dzidzią ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ANTERIA wiesz ze czasem testy nie wychodza,nawet u nas na forum laski pisału ze test pozytywny wychodził 5-14 dni po terminie, a jeśli ta @ była plamieniem to być może jednak coś sie tak nakaszaniło ze bedzie fasola..czego bardzo bardzo bardzo mocno Ci życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Hej, ja też się melduje
![]() Kocurku, trzymaj się życzę Wam zdrówka, bądź dobrej myśli!!! Luna, z brzucholem wyglądasz świetnie, zgrabniutko, sukienka ładna ![]() Color, ale focie ![]() ![]() Szejda, ja to zwyklę robię koreczki, szaszłyczki na ciepło, sałatkę gyros, sałatkę z tuńczyka, tatarka z polędwicy z kaparami, sałatkę z ananasem i kurczaczkiem i standardzik to pomidorki koktajlowe z mozzarelą... tak stanadardowo, nic wyszukanego, aaa jeszcze czasami cycki (piersi z kurczaka ![]() ![]() U mnie praca, przeprowadzka (ale o tym wiecej ewentualnie napiszę poźniej w klubie) i generalnie nic poza tym... buuu jesiennie, tak troche przygnębiająco, ale sie staram jakoś nie popadać w jesienną deprechę
#4599 |
Rozeznanie
|
U mnie @ była zawsze jak w zegarku nawet godzin byłam pewna i teraz sama nie pamiętam czy objawy, które towarzyszą owulce zawsze sie tak pojawiały a ją sie tym za bardzo nie interesowalam. Czy może mój organizm nagle zwariowal i postanowił zaszalec jak zaczęłam sie przygladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to fakt , czasem organizm płata figle jak zaczynamy mu się przyglądać..jakby się zawstydzał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
i za max 30 minut jest efekt. A z domowych sposobow to morele lub sliwki suszone, kawa z mlekiem. Cytat:
Cytat:
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam że już tu się nie udzielam,ale codziennie was podczytuję i wszystko przeżywam razem z wami. Chciałam tylko napisać że dowiedziałam się dzisiaj płci.Że tak powiem od samego zapłodnienia ( ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich,zdrówka ![]()
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co zrobić z wykresem temperatur? Mam liczyć cykl od dzisiaj czy czekać może jeszcze później @ przyjdzie? A tak w ogóle to miała któraś z was tak jak ja z tym plamieniem. Nie było to normalne plamienie mało normalniej żywej krwi raczej taka brunatna i skrzepy
![]()
#4604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
Dziękuje bardzo za pamięć
![]() ![]() ![]()
#4606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
synka! Coś dużo u nas tych chłopaczków, jakies dziewuszki by się przydaly. Miejmy nadzieje, że Color nas tym nie zawiedzie ![]() Cytat:
No to cieszę się, że jest lepiej.
![]() |
#4607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny śliwki,siemie,kawa i takie sposoby na mnie nie działają ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
Dzięki laseczki
![]() Mam nadzieję że nikt tam się nie obraził że się nie udzielam,cały czas będę podczytywać i kciuki trzymać!
#4609 |
Przyczajenie
|
Cześć.
Przepraszam, że zamilkłam, ale miałam jakiś gorszy tydzień, bo i problemy z pracownikami i z Tż, i ze wszystkim innym na raz. Co do prezentu dla koleżanki, Mamusi kupiłam śliczne świeczki, sól do kąpieli i balsam do ciała (skakała z radości, że ktoś pomyślał o jej wyglądzie i samopoczuciu), Tatusiowi pół litra wódki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja zawsze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam nawet jeszcze jednego ale też Cię rozumiem co do płci ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4611 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4612 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No a ja dziewczynki właśnie się kładę, z grubsza zrobiłam to co miałam zrobić i więcej nie mam siły,bo mnie znów nerki zaczynają napitalać.. chyba znów trzeba się do lekarza wybrać.. ![]() Dobranoc i do jutra ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Na mnie jabłka nie działają, bo codziennie zjadam ich w dużych ilościach, więc organizm na nie nie reaguje. Działa natomiast kanapka np. z szynką na to ogórek kiszony a do tego kawa z mlekiem. Pół godziny później mam posiedzenie na tronie. Cytat:
Robiłaś już jakieś wróżby andrzejkowe? Co Ci wyszło, zdradzisz? Cytat:
![]() Ja chyba będę mieć dziewczynkę, bo to niemożliwe, żeby jeszcze nic nie było widać. Zresztą 2 lekarzy mi powiedziało, że obstawiają na dziewczynkę. Jutro jadę obejrzeć wózek. Okazja jest - fakt. Sprawdzałam na all to nowy taki kosztuje 1300 zł a ja mam okazję kupić go za 450 zł. Tylko jutro obejrzę w jakim jest stanie. Mąż mi wczoraj napisał sms - kocham Was dziewczynki. Dobranoc. Słodziak. Będzie naszym rodzynkiem. Idę spać, jutro muszę pojechać do pracy, dzwonili dziś, że mam paczkę ze słodyczami dla córki odebrać. ![]() ![]() Dobranoc. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie andrzejki będą w piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam wtorkowo ![]() Dzisiaj to był koszmar ze wstawaniem, obudziłam się z bólem głowy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]()
#4616 |
Zadomowienie
|
Witam się z pracy i z kawką
![]() Ja mam dziś lepszy humor, bo może uda mi się wcisnąć do lekarza. Proszę trzymać kciuki. A tak się nie wyspałam w nocy, jakiś niedomyłek barabanił do wszystkich domofonami! ![]()
#4617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]() Kejt super,że z nogą już lepiej ![]() Kocurek daj znać co tam z Tobą bo się martwie! A Kwitka dalej milczy ![]() Dzisiaj mąż pojechał do Warszawy do pracy..Będzie za 2 tygodnie na week...Mam nadzieję,że trafił na uczciwego pracodawce i wróci z kasą ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
przepraszam, że się nie odzywam ale tak pewnie będzie jeszcze przez jakiś czas. Potrzebuję dystansu, spokoju, zmiany toru myśli...Wiem, że ta moja ostatnia "strata" była przesądzona już w chwili spadku bety (testy pozytywne, potem neg. i plamienia) to chyba ta wizyta w szpitalu tak destrukcyjnie na mnie podziałała, bo przecież spodziewałam się @... Wczoraj byłam na kontroli u gin i podobno wszystko TAM ok, mam owu, pęcherzyk 18mm, endometrium ładne, ale też zakaz starań - przyplątała mi się jakaś bakteria i od dziś z połówkiem jesteśmy na antybiotyku, wczoraj jeszcze sobie poużywaliśmy, bo teraz to 10 dni brania tabletek i 10 dni karencji czyli w sumie 20 dni abstynencji seksualnej, potem @ i kolejny wymaz. W sumie pomyślałam, że skoro ostatni seks był w piątek a owu w pon to i tak jakaś szansa na zapłodnienie jest i ten wczorajszy seks niewiele zmieni a jak wiadomo nie od razu się w ciąże zachodzi... Czyli w tym cyklu i tak nie mam o czym pisać. Dziś z Tż mamy 14stą rocznicę bycia razem a w nd 12 lat po ślubie - po raz pierwszy będziemy świętować bez seksu - co tu robić? ![]() Rozmawiałam też z innym lekarzem o przyczynach moich niepowodzeń i powiedział mi, że trudności z zajściem i utrzymaniem mam właśnie z powodu niskiego amh - jajeczka nie są już tak wartościowe jak powinny i dlatego albo nie mogą się zapłodnić albo utzymać - nie ma na to rady - ta bakteria też bardzo utrudnia a ponieważ nie wiadomo jak długo ją mam to mogła już zrobić "swoje". Nie poleca mi inseminacji, bo skuteczność u kobiet po 40 rż ( a takie mają właśnie amh ok 0,4) jest ok 1% i np w angli, gdzie on wcześniej pracował, już tego nie stosują. Co do invitro, to stwiedził, że skoro mamy już jedno dziecko i byłam niedawno w ciąży to znaczy, że mogę zajść tylko z utrzymaniem jest problem i będzie on również po invitro więc też nie polaca, zabronić nie może i jak będziemy chcieli to można to rozważyć ale on jest na NIE. Powiedział, że paradoksalnie większe szanse mamy przy naturalnych staraniach. coraz częściej myślimy o adopcji Zauważyłam, że cosik ostatnio mniej stron na wątku przybywa, nie nadrobię ale mam nadzieję, że u wszystkich wszystko ok! Myślę o Was kochane i bardzo tęsknię! ![]()
#4619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwitka!!!!! No wkońcu się odezwałaś ![]() ![]() Przytulam Cię bardzo mocno i czekam na Ciebie,aż wrócisz do nas! Wierzę bardzo,że mimo trudnościu uda Wam się ponownie zajść i donosić!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.