Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-13, 21:39   #4591
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Anecka, dzisiaj jak wlazłam z 17 złotymi w kieszeni to nałapałam całą torbę butów i musiałam niestety zrobić selekcję
A były takie przeboskie 2 pary asosowych platform... Czarne mokasynki, kremowe jazzówki z ażurowymi wstawkami... Serce mnie boli jak sobie przypomne :P
Mialam tak samo kilka razy serce sie krajalo jak musialam odwieszac fajne rzeczy.. no ale wg mnie fajniejsze wzielam
wow asosowe platformy, brzmi cudnie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 21:44   #4592
maroonia
Rozeznanie

Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Hej, a czy któraś z Was ogarnia lumeksy w pobliżu Hali Wola w Warszawie? Tzn w jakie dni dostawa i gdzie opłaca sie chodzic? Dwa razy bylam, troche sie obkupilam ale nie czuje sie do końca tym zaspokojona to moje nowe rejony... Wczesniej mieszkalam na Pradze i wszystkie tam znalam jak własna kieszeń :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 06:07   #4593
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
We Wrocławiu nie spotkałam się, żeby było po 1 zł. Najmniej to 3 zł za wszystko. Zawsze wtedy kupuję pościel
Pamiętam, że było 2 maja w Stylowni na Legionów; ale to wyjątkowo, a i nie polecam - można być zadeptanym, a i wybór był taki sobie
Stary 2013-05-14, 08:23   #4594
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Zaskakują mnie ceny kupowanych przez Was rzeczy A butów i torebek to już w ogóle
Wrocławianki, polecacie jakiegoś lumpa z dużym wyborem zasłon i staników w angielskiej rozmiarówce, co ważne, w stanie bardzo dobrym? Dzisiaj oglądałam kilka w Vintaż, wszystko ładnie powieszone na wieszaczkach, ale nic dla siebie nie znalazłam oprócz stanika sportowego w idealnym stanie.
I zasłon też szukam za grosze, koniecznie na szelkach
Mi zasłony właśnie na szelkach wpadły w łapki na Podwalu, ale to już z m-c temu było. Tam część firan, zasłon jest powieszona na wieszakach a część leży na regałach i podłodze obok. I właśnie na tych regałach wpadły mi fajne.
A gdzie jest Vintaż?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez andune Pokaż wiadomość
Pamiętam, że było 2 maja w Stylowni na Legionów; ale to wyjątkowo, a i nie polecam - można być zadeptanym, a i wybór był taki sobie
2 maja miałam plan, żeby tam dojechać, ale ze wgl. na paskudną pogodę i deszcz ulewny a 4 maja w sob było nieczynne. O nie!
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 09:42   #4595
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Mi zasłony właśnie na szelkach wpadły w łapki na Podwalu, ale to już z m-c temu było. Tam część firan, zasłon jest powieszona na wieszakach a część leży na regałach i podłodze obok. I właśnie na tych regałach wpadły mi fajne.
A gdzie jest Vintaż?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

2 maja miałam plan, żeby tam dojechać, ale ze wgl. na paskudną pogodę i deszcz ulewny a 4 maja w sob było nieczynne. O nie!
Wiem, właśnie widziałam tam ostatnio fajne, ale strasznie ciężkie (czyt.drogie) zasłony, a jak przyszłam następnego dnia to już ich nie było.
Vintaż jest na Świdnickiej obok Robanu i Margo Drogo tam mają, ale mnóstwo rzeczy w rewelacyjnym stanie. Co jakiś czas organizują przecenę 50%, wtedy pewnie można się nieźle obkupić
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 09:55   #4596
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maroonia Pokaż wiadomość
Hej, a czy któraś z Was ogarnia lumeksy w pobliżu Hali Wola w Warszawie? Tzn w jakie dni dostawa i gdzie opłaca sie chodzic? Dwa razy bylam, troche sie obkupilam ale nie czuje sie do końca tym zaspokojona to moje nowe rejony... Wczesniej mieszkalam na Pradze i wszystkie tam znalam jak własna kieszeń :/

A o które Ci dokładnie chodzi? Ja z okolic Woli kojarzę zaledwie kilka. Szmizjerka na Żelaznej - opłaca się kupować spodnie jeansowe we wtorek. Jest wtedy dostawa ale i tak są po 45 zł kg. Selekcja jest przeceniana w piątek.
Dziewczyny zachwalały pod filarami naprzeciwko Mac Donalda.
No i jeszcze żółto-niebieski na Ogrodowej. To już kiedy przeceny itd. znajdziesz na stronie internetowej.

Jaki polecasz na Pradze? Byłam kilka razy tak po prostu i nie trafiłam na nic sensownego...

Weszłam wczoraj przez przypadek z koleżanką. Oczywiście po 5 minutach stwierdziła że jej gorąco... Czyli ja sobie przeglądam bluzki a ona do mnie mówi w momencie kiedy jej pokazałam już ze dwie fajne stwierdziła że może jednak zostaniemy. No i w konsekwencji znalazłam jej jedną fajną z Top Shopu za 3.50 Nawet dostałam komplement że nie może ze mną chodzić bo zawsze coś znajdę i tylko wydaje kasę
Czyli moje oko jest już całkiem wprawione w szukaniu

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandra0810 Pokaż wiadomość
Miałam mieć odwyk, ale to chyba nie dla mnie.. Wstąpiłam dzisiaj do sh.. Moje zakupy:
1,2 Buty New Look, mam obsesje na tym punkcie inaczej jestem "butomaniaczką"
3. Czarna lakierowana torebka. Rzuciła mi się w oczy przez zapięcie tj. najpierw otwiera się ten zatrzask widoczny na zdjęciu a potem jest drugi i otwiera się jak portmonetki. Trochę z tym zachodu, ale właśnie dlatego mam ją u siebie
4. Czarny płaszczyk, na metce 12-13 lat. Ja mam 23 i jest na mnie idealny podszewka w czerwono-białe kokardki
5. Płaszczy z H&M jeszcze z metką, podszewka w kochane groszki
6. Plisowana spódnica maxi, jak zwykle kolor wyszedł blado, w rzeczywistości miętowy. Jeszcze nie wiem czy ją założę, ale może z jakimś białym podkoszulkiem, jak myślicie?
7. Biały t-shirt snopy z H&M
8. Czarna koszula z zamszowymi wstawkami
9. Uniwersalna beżowa koszula.
Kupiłam również dużo rzeczy dla Kochanej Chrześnicy a to wszystko po 1zł..

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilkę do ciucha, bo sprzedałam spódnicę za 12 zł i stwierdziłam, że trzeba to wydać na jakiś szczytny cel xD

1. torebką atmosphere (taka jak ta,tylko wersja szara) - 4 zł, bo miała zepsuty zatrzask, ale brat mi naprawił

2. Złote brokatowe plaformy New Look 7 zł (na zdjęciu mi ostrości nie złapało, ale są przeeeboskie)

3. Czarne platformy Fiore - 5 zł
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 10:07   #4597
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, właśnie widziałam tam ostatnio fajne, ale strasznie ciężkie (czyt.drogie) zasłony, a jak przyszłam następnego dnia to już ich nie było.
Vintaż jest na Świdnickiej obok Robanu i Margo Drogo tam mają, ale mnóstwo rzeczy w rewelacyjnym stanie. Co jakiś czas organizują przecenę 50%, wtedy pewnie można się nieźle obkupić
Aaa zapomniałam, byłam tam raz, ale ani towaru a ceny mnie powaliły i wyszłam czym prędzej
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-14, 13:34   #4598
h0ldmebaby
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj wpadłam tylko na chwilkę do ciucha, bo sprzedałam spódnicę za 12 zł i stwierdziłam, że trzeba to wydać na jakiś szczytny cel xD

1. torebką atmosphere (taka jak ta,tylko wersja szara) - 4 zł, bo miała zepsuty zatrzask, ale brat mi naprawił

2. Złote brokatowe plaformy New Look 7 zł (na zdjęciu mi ostrości nie złapało, ale są przeeeboskie)

BRAWO!

/ Ja się wybieram jutro! Może coś znajdę, bo ostatnio dla siebie mało..
h0ldmebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 13:39   #4599
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:

zawsze zazdroszczę takich super bucików, u mnie bardzo ciężko trafić na coś porządnego, a co dopiero takiego!

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 13:50   #4600
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
powiedziałabym, że nie masz czego żałować, ale... hmmm... czy ja coś wtedy kupiłam?
Tak! Przecudowną koszulę dla TŻ (niestety na spinki a ten spinek nie ma ) a do tego nowiuteńkie (z metkami i wkładką zabezpieczającą) majtki od bikini, a do tego jeszcze halkę jedwabną pod spódnicę

ale i tak podtrzymuję wersję, że straszliwy tłum i naprawdę mocno średnie rzeczy były... chociaż to może dlatego, że byłam trochę spóźniona, tak z pół godziny po otwarciu

Edytowane przez andune
Czas edycji: 2013-05-14 o 13:52
andune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 18:02   #4601
ahmily
Zakorzenienie

Cytat:

oo, mam taką samą torbę tylko czarną i dałam tyle samo
Stary 2013-05-14, 18:21   #4602
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Nic nie kupiłam. Znalazłam koleżance koszulkę... znowu. Były fajne portki. Żałuje że nie wzięłam ale nawet ich nie mierzyłam. Gdybym była sama na pewno bym coś wzięła. Mój głód poszukania czegoś został trochę zaspokojony...
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 18:29   #4603
aleksandra0810
Raczkowanie

Cytat:

Jak będziesz chciała pozbyć się kiedyś butków to jestem bardzo chętna je przygarnąć!!!!!
aleksandra0810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 19:29   #4604
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będziesz chciała pozbyć się kiedyś butków to jestem bardzo chętna je przygarnąć!!!!!
Za bardzo się przywiązuję do butów, nie potrafię nikomu żadnych oddać nawet jak mnie cisną albo są za duże
Stary 2013-05-14, 19:30   #4605
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja dla córci wczoraj kupilam genialne rurki czarne Trzy latka w takich spodniach bedzie wygladać świetnie za małe pieniądze
Stary 2013-05-14, 19:34   #4606
aleksandra0810
Raczkowanie

Cytat:
Za bardzo się przywiązuję do butów, nie potrafię nikomu żadnych oddać nawet jak mnie cisną albo są za duże
Mój pech ale rozumiem, bo mam zupełnie to samo.. Dzisiaj już miałam je wszystkie uporządkować, ale z żadnymi nie umiem się rozstać
aleksandra0810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 20:09   #4607
maroonia
Rozeznanie

Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4080318 6]A o które Ci dokładnie chodzi? Ja z okolic Woli kojarzę zaledwie kilka. Szmizjerka na Żelaznej - opłaca się kupować spodnie jeansowe we wtorek. Jest wtedy dostawa ale i tak są po 45 zł kg. Selekcja jest przeceniana w piątek.
Dziewczyny zachwalały pod filarami naprzeciwko Mac Donalda.
No i jeszcze żółto-niebieski na Ogrodowej. To już kiedy przeceny itd. znajdziesz na stronie internetowej.

Jaki polecasz na Pradze? Byłam kilka razy tak po prostu i nie trafiłam na nic sensownego...

Weszłam wczoraj przez przypadek z koleżanką. Oczywiście po 5 minutach stwierdziła że jej gorąco... Czyli ja sobie przeglądam bluzki a ona do mnie mówi w momencie kiedy jej pokazałam już ze dwie fajne stwierdziła że może jednak zostaniemy. No i w konsekwencji znalazłam jej jedną fajną z Top Shopu za 3.50 Nawet dostałam komplement że nie może ze mną chodzić bo zawsze coś znajdę i tylko wydaje kasę
Czyli moje oko jest już całkiem wprawione w szukaniu

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

[/QUOTE]

Chodzi mi o rejony Hali Wola przy Powstańców Śląskich, ewentualnie jakies inne na Bemowie, Woli itd... Na Pradze polecam dwa malutkie na ul. Ząbkowskiej - jeden tuz przy Targowej drugi bardziej w ulice gdzieś na wysokości Konesera. Na Targowej tez fajnie, generalnie mozna tam sie szwędac godzinami dzisiaj przez przypadek zaliczylam trzy na Wiatraku ale w szmizjerce wszystko co fajne wycenione

maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 20:14   #4608
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Mój pech ale rozumiem, bo mam zupełnie to samo.. Dzisiaj już miałam je wszystkie uporządkować, ale z żadnymi nie umiem się rozstać
Butoholiczki

Dzisiaj kupiłam jeszcze czarne Nike Court Tradition V2 za 8 zł.
Ale były mega uwalone w błocie i musiałam użyć takiej sztywnej szczotki do czyszczenia podeszwy. Oczywiście niechcący zajechałam tą szczotą skórkę na przodzie...

Aaa i miałam w rękach stanik Shock Absorber, ale chyba byłby za luźny pod biustem i nie wzięłam. Teraz żałuję
Stary 2013-05-14, 20:49   #4609
masiej
Raczkowanie

Cytat:
Butoholiczki

Dzisiaj kupiłam jeszcze czarne Nike Court Tradition V2 za 8 zł.
Ale były mega uwalone w błocie i musiałam użyć takiej sztywnej szczotki do czyszczenia podeszwy. Oczywiście niechcący zajechałam tą szczotą skórkę na przodzie...

Aaa i miałam w rękach stanik Shock Absorber, ale chyba byłby za luźny pod biustem i nie wzięłam. Teraz żałuję
Dzisiaj stara baba kupiła 3 i to w moim rozmiarze! Mówiła, że lubi w takich miękkich, ale wolałaby bawełniane a nie takie sztuczne. Ale żadnego nie odłożyła
masiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 20:53   #4610
kamila249
Rozeznanie

u mnie jutro bluzki na ramiaczkach na wage, mama jak tylko uslyszala od razu zaczela krzyczec ze juz tyle mam na ramiaczkach i mam nie kupowac no i teraz dylemat - nie isc, isc poogladac i nie kupowac, czy isc i jak sie cos spodoba i tak kupic sciagajac na siebie gniew rodzicielki

Vinted, szafa: kamila249
kamila249 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 21:03   #4611
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
u mnie jutro bluzki na ramiaczkach na wage, mama jak tylko uslyszala od razu zaczela krzyczec ze juz tyle mam na ramiaczkach i mam nie kupowac no i teraz dylemat - nie isc, isc poogladac i nie kupowac, czy isc i jak sie cos spodoba i tak kupic sciagajac na siebie gniew rodzicielki
Wybrałabym to 3, bo zawsze mogłabyś kupić w galerii
Ewentualnie poupychasz gdzieś i stopniowo będziesz wrzucac do prania. Jedna dziewczyna stąd chowa przed mężem w bagażniku
Stary 2013-05-14, 21:55   #4612
gozia
Zakorzenienie

bylam w pon na Świetokrzyskiej i były tłuuuumy, ale wrociłam z ładnymi rzeczami hehe

Edytowane przez gozia
Czas edycji: 2013-05-16 o 10:10
gozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 22:34   #4613
Millygirl
Zadomowienie

świetne łupy macie

u mnie ostatnio słabe dostawy,od jakiegoś czasu nic nie znalazłam.
Za to upolowałam kilka mam nadzieję fajnych rzeczy na allegro na pocieszenie
Stary 2013-05-14, 22:38   #4614
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
bylam w pon na Świetokszyskiej i były tłuuuumy, ale wrociłam z ładnymi rzeczami hehe
Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
świetne łupy macie

u mnie ostatnio słabe dostawy,od jakiegoś czasu nic nie znalazłam.
Za to upolowałam kilka mam nadzieję fajnych rzeczy na allegro na pocieszenie
Pochwalcie się
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-14, 22:45   #4615
gozia
Zakorzenienie

ja pojutrze wrzuce, bo jutro caly dzien poza domem jestem
Stary 2013-05-15, 11:07   #4616
shizaxa
Wtajemniczenie

ja dziś na -75% kupiłam:
-marynarkę Amaranto (znacie??)
-top z wbudowanym stanikiem H&M (prześwietliłam kolor, jest normalny czarny)
-sukienka maxi Apricot

razem 18,50zł
102_0257_1024x768.jpg102_0256_1024x768.jpg102_0255_1024x768.jpg

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 12:28   #4617
lollipop.ania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
ja dziś na -75% kupiłam:
-marynarkę Amaranto (znacie??)
-top z wbudowanym stanikiem H&M (prześwietliłam kolor, jest normalny czarny)
-sukienka maxi Apricot

razem 18,50zł
Załącznik 5250428Załącznik 5250429Załącznik 5250430
piękna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-15, 15:31   #4618
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:

super nawet mój rozmiar ! szkoda tylko, że na takich obcasach nie chodzę, albo raz do roku ;D
Stary 2013-05-15, 15:44   #4619
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masiej Pokaż wiadomość
Dzisiaj stara baba kupiła 3 i to w moim rozmiarze! Mówiła, że lubi w takich miękkich, ale wolałaby bawełniane a nie takie sztuczne. Ale żadnego nie odłożyła
A gdzie to było?

Ja raz trafiłam na Shocka na Ogrodowej, ale był za luźny pod biustem

W poniedziałek miałam być ostatni raz w sh, ale uległam jeszcze we wtorek i dobrze zrobiłam
Dorwałam spodnie z Zary, które dzień wcześniej przymierzała jakaś dziewczyna i zwykły szary t-shirt z kieszonką Długo takiego szukałam
Stary 2013-05-15, 16:06   #4620
201612280917
Konto usunięte

Dziewczyny poradźcie, zostawiać, czy oddać?
Dorwałam wreszcie kombinezon, ale zastanawiam się, czy nie jest zbyt taki piżamowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg k.jpg (166,5 KB, 303 załadowań)
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości