|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
ale i tak u mnie w Rossie nie ma takiego bajzlu jak w Naturze. w N to jak już kredka do oczu jest widocznie zużyta, to sprzedawczynie je po prostu strugają.
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
portfel mi schudl
![]() kupilam wode termalna (sesese przecenili ja tez, 17 zl kosztowala ![]() troche maseczek ziai tolpy i perfecty siarkowa moc serum punktowe tolpa krem nawilzajacy i pod oczy na pierwsze zmarszczki 30+ tolpa sebio zel i krem dla siostry a z kolorowki tylko maybelline eyestudio lasting drama gek eyeliner 24h taki fajny zestaw w kartoniku z pedzelkiem ![]() 130 zl nie moje ![]() ale do konca roku mam spokoj z pielegnacja (tak sobie tlumacz Milly... ![]()
#4593 |
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny
![]() A ja postanowiłam troszkę zaszaleć, korzystając okazji, kupić kosmetyki, które od dawna planowałam wypróbować, a z różnych względów to odkładałam... Akurat potrzebowałam kilku podstawowych rzeczy z kolorówki... (usprawiedliwiam się ![]() A więc do mojego koszyka trafiło: (w nawiasach ceny po obniżce 40%, może to komuś pomoże ![]() 1. Rival de Loop, maseczka rozświetlająca (0,99 gr) 2. Lirene, maseczka nawilżająca (1,49 zł) 3. Maybelline, podkład Affinitone 'Idealne dopasowanie' (16,29 zł) 4. Rimmel, szminka Lasting Finish by Kate nr 14 (11,39 zł) 5. Rimmel, szminka Lasting Finish nr 070 'Airy Fairy' (11,39 zł) 6. Wibo, pomadka Eliksir 05 (5,19 zł) 7. L'Oreal, mascara Lash Wings (35,99 zł) 8. Rimmel, puder Stay Matte (14,99) 9. Alterra, krem do twarzy aloesowy (5,99 zł) 10. Rimmel, eyeliner Glam Eyes (14,39 zł) 11. Wibo, lakier do paznokci Express Growth nr 410 (3,09 zł) 12. Dermaglin, maseczka 'Kleopatra' (3,39 zł) Zapłaciłam 124,58 zł. Nie było dzikich tłumów, powiedziałabym, że normalna ilość osób. Asortyment taki jak zwykle, może później będą dokładać. Wzięłam Affinitone w kolorze 30 'Sand Beige', bo reszta dostępnych była o wiele za jasna. W miarę pasował mi bodajże 'Gold Beige', ale był tylko tester ![]() ![]() ![]() Za to puder Rimmel wzięłam nieco jaśniejszy, 004 'Sandstorm'. Póki co, zaobserwowałam, że jest dużo bardziej delikatny niż sławny puder Synergen. Nie mogłam się oprzeć nowemu tuszowi L'Oreal, mam nadzieję, że będę zadowolona, nie ukrywam, że pokładam w nim duże nadzieje i sporo od niego wymagam ![]() A jak tam Wasze zakupy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Mnie niemal szlag trafił kiedy zobaczyłam jak pracownica otwiera eyelinery i pokazuje je klientce i pozwala mazać nim po ręce
![]() ![]() Na razie kupiłam tylko zielony tusz Wibo i żółty Lovely. Miałam ochotę na jakąś pomadkę, ale mam ich tyle, że w życiu nie zużyje przed końcem terminu ważności. Muszę się rozejrzeć za jakimś kremem nawilżającym/przeciwzmarszczkowym, ale dzisiaj już mi się nie chciało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
miałam zamiar go kupić i także wypróbować, ale niestety nie było już ani jednej sztuki
![]()
![]() |
#4597 |
szajbus
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
ja tez już po
![]() -żel do mycia twarzy garnier -tonik ziaja rumiankowy i aloesowy -maseczki AA, perfecta, synergen -tusz wibo jakiś pogrubiający (żółtych z lovely nie bylo ;/ ) -krem bio ziaja i jeszcze mydełka dove (bez promocji) i 50zł nie moje... musze jeszcze isc po jakis puder, krem pod oczy, i pomadke albo rimmel albo manhattan jakiś wściekły róż bym chciała i nude ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
i ja też byłam na zakupach
![]() kupiłam różowy tusz z wibo, 2 masełka Nivea (makadamia i malina), 3 lakiery z Wibo i serum do zniszczonych końcówek serum w standardowej cenie ok 18 zł coś mi nie pasowało przez cały czas, dopiero w busie wzięłam rachunek i co.. lakiery w cenie standardowej ![]() ![]()
#4600 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja polecam Eliksir nr. 05 I 06 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2013-05-23 o 16:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Kurczę, kupiłam żółty tusz z Lovely i jestem średnio zadowolona tzn. spodziewałam się innego efektu. No, ale tne tusz miał podkręcać i to dobrze robi. U mnie wychodzi bardzo naturalny "look".
Chyba pójdę jutro jeszcze po zielony z Wibo. Mamą może naciągnę na błyszczyk, lakier i może jakąś pomadkę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
szajbus
|
dokładnie, ja ostatnio wielbię tusz z Eveline Big Volume Lash [klik] i Lovely Collagen Wear, recenzja jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Aktualnie mam żółty Lovely i jestem zadowolona, jak na moje okropne rzęsy, to naprawdę przyzwoity efekt daje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
#4607 | |
szajbus
|
Cytat:
i jeszcze ta cena, 60 zł :O nawet w promocji 36, prawie tyle co lepszy tusz z Maybelline czy Rimmela, którymi też można dostać super efekt... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Byłam przed chwilą w polo markecie i widziałam tusze maybelline colossal
(ten z panterką) za niecałe 19zł i do tego gratis łyn do demakijazu, wychodzi taniej niż w R. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Dobra, uznajcie mnie za narwaną, ale nie wytrzymałam i na wariata machnęłam się moim turkusikiem
![]() Oczywiście połowa kolorów zeżarta prze aparat, tak że ten turkus jest o wiele bardziej intensywny na żywo i naprawdę przyciąga spojrzenie. Na zdjęciu niestety wyszedł jak zblakły niebieski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Konto usunięte
|
nie mam jak wybrać się do rossa. Najprędzej w sobotę się w nim pojawię....
W rossach są jakieś plakaty promocyjne? Do kupienia mam rimmel extra super lash ziaję do demakijażu oczu uniwersalną i może jakąś pomadkę ochronną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4095809 3]nie mam jak wybrać się do rossa. Najprędzej w sobotę się w nim pojawię....
W rossach są jakieś plakaty promocyjne? Do kupienia mam rimmel extra super lash ziaję do demakijażu oczu uniwersalną i może jakąś pomadkę ochronną.[/QUOTE] Tak są plakaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
A ja kupiłam dzisiaj :
Blistex Med Plus 6.59 Bourjois plyn micelarny 8.39 (wrócę po więcej!) Lovely Mascara Pump Up 5.39 Wibo Growing Lashes 5.79 Lirene maseczka Wygładzanie 1.49 Rimmel Lasting Finish Kate Moss nr 20 ![]() Nivea Lip Care Fruity Shine Pink coś tam 4.49 Bebe pomadka rózana 3.59 ![]() ![]() Sporo ludzi, wiele nie wiedziało o promocji, a niektóre dziewczyny biegały z pytaniami czy aby na pewno promocja obejmuje żel do twarzy? Służyłam pomocą, czułam się jak ekspedientka chwilami ![]() Jedna sytuacja podniosła mi znacząco ciśnienie. Stałam z koleżanką i szukałam dla niej podkładu z Bourjois. Babeczka przy szafie obok, (Astor) po kolei otwierała każdy tusz i oglądała szczoteczkę. Zwróciłam jej uwagę, dlaczego takie coś robi?! A ona na to z wielkim fochem, że TO JAK ONA MA SPRAWDZIĆ JAKI TO TUSZ?? NIe miałam sił się z nią kłócić, powiedziałam tylko, że zawsze można sprawdzić w Internecie, a nikt nie chce kupić zmacanego i wyschniętego na wiór tuszu. Tak wielu idiotów, tak mało naboi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
szajbus
|
Cytat:
Cytat:
maybelline Color Tattoo 020 Turkus ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Konto usunięte
|
Chyba zrozumiałam fenomen 'Airy Fairy'
![]() Jestem po pierwszym maźnięciu... Kolor śliczny, cudowny, dokładnie taki, jaki mi się marzył, nie spodziewałam się ![]() No i ten urzekający zapach budyniu... ![]() Konsystencja aksamitna, miękka, delikatna... Często mam tak, że jakieś szeroko uwielbiane produkty mnie nie zachwycają, szminkę Rimmel kupiłam z czystej ciekawości, no i dlatego, że podobał mi się efekt na ustach Nissiax83 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
Ja specjalnie poleciałam już na samo otwarcie sklepu i dobrze, ponieważ prawie nie było ludzi i co najważniejsze wszytskie produkty były dostępne
![]() W dodatku praktycznie nikt nie wiedział o tej promocji i wszyscy się dziwili wchodząc do środka. Widać nie każdy czyta forum Rossmanniaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.