| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-08-28, 11:39 | #4591 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat: 
  . Nawet po pigułkach tak nie wymiotowałam. | |
|     | 
|  2013-08-28, 14:43 | #4592 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Bunny, króliczku nasz kochany, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Mnóstwo miłości, szczęścia i ZDRÓWKA!          ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Princesska zrobiłam włosy szamponetka, ale różnica w kolorze jest tak niewielka, Ze nawet nie bede robila zdjecia, bo watpie zeby aparat to uchwycił  odrostu oczywiscie nic nie zmienila, jedynie te farbowane troszenke przyciemnilo. Ociupinke doslownie. Pewnie gdybym wziela capuccino to byloby bardziej widac  Lece do kosmetyczki sie porelaksić   Wiecie co, golilam sie dzisiaj 40 minut, z tym brzuchem to niezla joge musze wyczyniac  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2013-08-28, 15:13 | #4593 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Bunny wszystkiego najlepszego podwójnie    | 
|     | 
|  2013-08-28, 16:01 | #4594 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Hejka kochane   U mnie humorek dzisiaj do dupy - okazało się, że dziewczyna z ktorą pracuje wcale nie jest taka miła jakby sie wydawało i muszę na nią bardzo uważać...Dzisiaj była taka atmosfera do kitu w pracy że do tej pory jeszcze ją czuje  ide zaraz położyć się i odpocząc to moze mi sie poprawi  Cytat: 
  Ikea ma wogóle dobre i tanie żarcie  Cytat: 
   Ja na razie jeszcze o swetrach nie myślę póki co u nas w Łodzi 23stopnie i słoneczko  ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat: 
  a czarnych mam od cholery bo uwielbiam je nosić do tuniczek  TŻ też szaleje za legginsami więc przerzuciłam się na nie bo są i wygodne i sexowne więc 2w1  za to spodni za wiele nie mam i przydałyby mi się jakieś z ciemnego jeansu albo czarne zwykłe......   
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |||
|     | 
|  2013-08-28, 16:09 | #4595 | |||
				 | 

Cytat: 
  Znajomych mam sporo, ale takich prawdziwych przyjaciół dosłownie garstkę więc ich też bym zaprosiła. Ale wg mnie ślub to jest taki mega wielki wydatek że nie wiem czy kiedykolwiek będzie nas na to stać z Tż-tem....  i też jestem zdania, że lepiej zainwestować w świetną podróż poślubną niż wydawać kupe kasy na przyjęcia,wesela itd.... ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat: 
  Kwestia przyzwyczajenia i dobrania sobie odpowiednich gum dla Was dwojga. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat: 
      a kurtkę zimową tą samą mój nosi już chyba 4 sezon no ale co jak lubi to prosze bardzo nie zabronie mu przeciez   
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |||
|     | 
|  2013-08-28, 16:18 | #4596 | ||||
				 | 

Cytat: 
  tak myślalam, że właśnie nic ci nie złapie ten odcień  miłego relaxowania  ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat: 
 nasi Tżci się będą uczyć od niego  ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat: 
  Także  nie jest tak źle z jego stylem wg mnie mi się podoba, ale fakt faktem ma bardzo niewiele tych ciuchów i zdaża się, że chodzi 3dni pod rząd w tym samym. A ja mam tak,że codziennie chce załozyc co innego  ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat: 
   Może przejął się rzeczywiscie tym konfliktem z jego rodziną albo po prostu musi przyzwyczaić się do nowej roli "męża"  Z czasem mu przejdzie   
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | ||||
|     | 
|  2013-08-28, 16:27 | #4597 | |
				 | 

Cytat: 
  mysle, że z tego stresu całego też się mogłaś rozchorować. Przynajmniej ja tak mam jak mam dużo nerwów, stresów to zaraz mnie coś łapie  Podróż poślubną w takim razie przełóżcie sobie na inny termin - te góry zimą są wg mnie dobrym pomysłem   A to że ludzie nie dali nawet kwiatka na ślubie to tylko o nich źle świadczy. Jak tak można przyjść z niczym?  By mi było wstyd.... Aaa no i jeszcze RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BUNNY     
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |
|     | 
|  2013-08-28, 17:18 | #4598 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: PL 
				 | 

Cytat: 
  Tak sobie mysle, ze nie ma sensu sie zapozyczac (i potem przez kilka lat odczuwac skutki kredytu wzietego na slub), tylko po prostu wziac ten slub jedynie ze swiadkami. Ja rodzicow na slubie nie potrzebuje do szczescia, poza tym chyba lepiej bym sie czula bedac sama z tz i synkiem. I jesli zdarzy sie ze tz mi sie oswiadczy to wiem ze nie chce wesela  Wystarczy mi skromniutki slub w usc, a potem tak jak mowilam podroz poslubna. Jesli chcecie wziac slub to wezcie go po prostu dla siebie, bo moze byc tak ze i przez cale zycie na niego nie uzbieracie  To ma byc jeden z najpiekniejszych dni w Waszym zyciu a niekoniecznie rowna sie z tym huczne wesele dla calej rodziny. Obejrzyj sobie polski film "Wesele", doskonale pokazuje wesele w krzywym zwierciadle, polecam  ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Bylam dzis w tych moich czarnych koturnach i myslalam ze nogi mi odpadna jak przeszlam cale miasto  Poza tym kazdy mnie przepuszczal na pasach i faceci sie na mnie gapili  A nie bylam ubrana nie wiadomo jak, mialam na sobie koszule w zielona kratke, dzinsy, lekko pofalowane wlosy po umyciu i delikatny makijaz  Nie ogarniam facetow   | |
|     | 
|  2013-08-28, 19:29 | #4599 | 
				 | 

Wczoraj umyłam włosy tym szamponem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...acych-sie.html i dzisiaj wyskoczyły mi czerwone krostki i uczulenie   nigdy więcej go nie kupię..... teraz dopiero opinie o nim poczytałam i niektórzy ludzie tez mają takie objawy... 
				__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | 
|     | 
|  2013-08-28, 19:33 | #4600 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: z Bałtyku :) 
				 | 

Ex Oj, to niewygodne te czarne? Bo to też jeden z moich typów był. 
				__________________ 01.03-Palette c10 | 
|     | 
|  2013-08-28, 19:33 | #4601 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: <3 
				 | 

Padam na pysk to mało powiedziane   Cytat: 
  To było tak dawno temu,że nawet jakby mi lekarz wtedy powiedział to bym juz chyba nie pamietała. Ale jestem coraz bardziej na nia zdecydowana  Jeszcze napisze do kumpeli, ktora juz od lat stosuje ta metode u tego lekarza, do ktorego ja sie wybieram. Jesli sie zdecyduje to na pewno zdam relacje co i jak teraz robia, bo jak robili to kiedys to juz pislalam,chociaz watpie aby metoda zakladania sie zmienila  Po tych lesinelle w trakcie branie to jeszcze jak Cie moge sie czułam, ale w czsie tej 7 dniowej przerwy to mam ochote umrzec  Mam tak potworne bole i skurcze,za jak ide do kibla to za przeproszeniam sama nie wiem czego chce  Do tego dochodza migreny z wymiotami i prawdopodobnie przez nie załatwione mam kolana i chrzastke w stawach kolanowych. lesinell od siebie odradzam!!!! Cytat: 
  Fakt, z zastrzykami jest tak,że jak juz w dupsko dostaniesz to przez 3 miesiace nie cofniesz  I czy rzyganie,czy nudnosci czy migreny, nie ma rady trzeba przetrzymac, wiec jak dla mnie za duze ryzyko  Cytat: 
  Cytat: 
   Przepraszam ale własnie wyobraziłam sobie jak cwiczysz joge z bebzolkiem  Cytat: 
  Cytat: 
   Mo pobija twojego, bo popiernicza juz chyba 5-6 sezon w tej samej zimówce   I w tym roku powiedziałam,że wyrzucam ja na smietnik,bo juz na nia patrzec nie moge i jak nie chce sobie nowej kupic to bedzie w bluzie popierniczał cała zime, o!   | ||||||
|     | 
|  2013-08-28, 20:12 | #4603 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: <3 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-08-28, 20:30 | #4604 | 
| Magda ;) Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Ale mam dzisiaj nerwa na TŻ    najpierw przelał kasę nie na to konto co trzeba, bo przelała na to co płacimy neta zamiast na swoje i musiałam ja to odkręcać,bo konto na playu jest moje,ale i tak na kase poczekam, bo do nich przelew jeszcze nie dotarł, a jeszcze zanim zwrócą to też trochę potrwa  Potem zamówiłam ciuchy na allegro, kilka sztuk od jednego sprzedawcy, napisałam mu wiadomość z kolorami itp, a TŻ mi strone wyłączył i wszystko się skasowało. Mam ochotę go zastrzelić dzisiaj  Nove nawet nie wiedziałam, że tyle odmian tego  a Ty w której grupie jesteś? i to tak na spróbowanie czy cały czas już chcesz być wege? Kituśka co tam robisz u kosmetyczki? Czyli to ja Joaśka za bardzo nic nie daje, tego się obawiałam... chyba,że wezmę capuccino  a te szamponetki dostanę w Rossie? Lavia tak niestety jest chyba w każdej pracy, u mnie najgorsze są stare baby, które nie mają swoich problemów i szukają ich u kogoś   | 
|     | 
|  2013-08-28, 20:40 | #4605 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  A jak juz to tylko skromny cywilny, nic wiecej. Kurcze dziewczyny ale lipa... W pracy zaczelam miec lekki katar. I byłam pewna ze to kwestia alergii. Ale wróciłam do domu, i leje mi sie woda z nosa  Modle sie dosłownie zeby to tylko chwilowe było bo jak jutro wstane i tak bedzie to nie wiem... Skończyłam dzisiaj szkolenie, jutro normalnie juz pracuje i co? L4 mam polozyc? Aż głupio... a pracować w takim stanie sie nie da   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:08 | #4606 | 
				 | 

Princesska Laktoowo, ale to wszystko prowadzi do weganizmu, bo chciałabym, a na razie wiem, że nie dałabym rady, a jak coś robić to na 100%. Chcę z tym zostać na zawsze! Najlepiej znaleźć wege męża i mieć wege dziecko!  Hahahahah tżcik kochany widzę. Mężczyźni... <3 
|     | 
|  2013-08-28, 21:11 | #4607 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ zapuszczanie włosków   skrzypowita  od 28.02- jantar  treningi z Ewą Ch. i Mel B.  ZUMBOMANIACZKA   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:19 | #4608 | |
				 | 

Cytat: 
  co tu jeść  haha no kochany jeszcze mu zamówiłam 2 pary butów na zalando  kochana to chyba ja jestem o  o dzięki to jutro zajdę po pracy  chociaż właśnie mnie naszło na ombre  ja nie mogę mieć chyba za długo jednego kolor włosów   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:20 | #4609 | 
				 | 

Jejku dziewczyny kiedy ja Was nadrobię   Na Wasze blogi zaglądam do tych co mają, a u reszty nie wiem co słychać  Bunny ślicznie wyglądałaś w tej sukience idealnie wszystko do Ciebie pasowało łącznie z pazurkami (widziałam na blogu) włoski cudne długie i proste lubię to!  Kiteczka byłam mierzyłam te portki dresowe ale mi nie pasują  Dziewuszki pomożecie zdecydować którą wersję kolorystyczną wybrać bo na obie choruję i nie mogę zdecydować a to ma być mój prezent urodzinowy  te nude chyba praktyczniejsze będą  jak myślicie, z drugiej strony mięta z białą kokardką też cudna i dlatego dylemat  na dwie nie ma opcji, jedna parka musi wystarczyć   | 
|     | 
|  2013-08-28, 21:26 | #4610 | 
				 | 

Nove ale kosmiczne buciki   pasują do Twego szalonego JA  ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Nove dziecku to chyba lepiej pozostawić własny wybór z biegiem latek  ja w sumie bez mięsa też dałabym radę, ale Tż to mięcho codziennie mięcho  i i tak muszę je dla niego przyżądzać  w sumie to ja jem tylko drób i ryby jak już  ale warzywa tonami  gotowane na parze mniam mniam  ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Princesska mój Tż jest właśnie w Gorzowie   | 
|     | 
|  2013-08-28, 21:26 | #4611 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:31 | #4612 | 
				 | 

w kwesti ślubu mam podobne zdanie też wolałabym skromnie ale mój Tatko to całą rodzinę zaprosi znając życie tą daleką daleką też, której nie znam i nigdy nie widziałam ale jak zapłaci to niech sobie zaprasza wisi mi to, ci ludzie są mi obojętni a jak on będzie szczęśliwy z tego powodu to czemu nie   do ślubu to jeszcze hoho nie mam jeszcze w planach  ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- właśnie ja chyba też ale znowu mam dwie fajne kiecki i bardziej pasowałyby do miętowych bo jedna biała druga miętowa  może jeszcze na wesele pod koniec września nadałyby się    | 
|     | 
|  2013-08-28, 21:31 | #4613 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-08-28, 21:34 | #4614 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-08-28, 21:34 | #4615 | |
				 | 

Cytat: 
  zależy jaka będzie pogoda, bo z tym różnie   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:36 | #4616 | 
				 | 

co do antykoncepsji to ja biorę od roku tabletki i jestem zadowolona póki co   nawet schudłam i waga utrzymuje się  najważniejsze, że nie utyłam a bałam się   | 
|     | 
|  2013-08-28, 21:36 | #4617 | 
				 | 

Lady Ej,ja żartowałam! W życiu bym nie ubrała takich srebrnych buciorów.  But, nude.   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-08-28, 21:39 | #4618 | |
				 | 

Cytat: 
  a już  tylejesienno/zimowych zakupów czeka w kolejce na liście  właśnie nie widziałam z inną kokardką nudziaków  na sali to pogoda nie starszna przebiorę sobie do tańców   | |
|     | 
|  2013-08-28, 21:39 | #4619 | 
				 | 

Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-08-28 o 21:40 | 
|     | 
|  2013-08-28, 21:39 | #4620 | 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.