|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Ale boisz sie samego ciecia czy w ogole tego co bedzie pozniej? Za kilkanascie godzin bedzie po wszystkim ![]() Faceci to w ogole maja troche za dobrze
|
|
|
|
|
#4592 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ladne stonowane kolory )Cytat:
Chyba nie bylo az tak strasznie ? ![]() Cytat:
Chyba normaklne, ze sie denerwujesz, ale ile radosci bedzie ![]() Bylismy z Krzysiem u dentysty, ale nie dal sobie nic zrobic, musze jeszcze potlumaczyc i isc jeszcze raz. Mi kleila tego kanalowo, jeszcze jedna wizyta przede mna. Ide sie polozyc, bo mnie kluje cos w szyjce. Mam wrazenie czasem,ze ten moj syn jest taaaki duzy, ze juz sie tam nie miesci -jak sie tak rozpycha w brzuchu
|
|
#4593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A serio to rzeczywiście imię Igor wcale nie jest jakieś udziwnione. |
|
|
|
|
#4594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie dziwne sa imiona typy Dzesik czy Rodzerow (jakkowiek sie to pisze)
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po wizycie, pessar ściągnięty będę miala za tydzień jeżeli posiew wyjdzie ujemny, ogólnie dostałam leukocytozę
lekarz podejrzewa infekcję dlatego przepisał mi antybiotyk, który jak się okazało jest mocny i nie powinny go brać kobiety w ciąży jeśli leukocyty po badaniu które mam zrobić w poniedziałek znowu wzrosną to kładzie mnie na oddział i będzie wywoływać poród. Jestem przerażona :'( Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze któraś chciała nazywać dziecko Mojżesz na cześć czerwonych rozstępów na brzuchu
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TZowi się humor włączył i mówi że zawsze mogę przecież zaczekać i urodzić sn.
|
|
#4599 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś mało nowoczesna chyba jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- BeautifulLie mocne nie martw się na zapas! ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- sory ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() i tyle ubranek by się zmarnowało zresztą, tż do niedawna był zawiedziony, że to jednak chłopak (zresztą nie tylko on, bo cała jego rodzina jednak liczyła na dziewuchę), no ale wiadomo, musiał przywyknąć i ostatnio babcia się go pyta, czy chciałby dziewczynkę, no to ja już mina a on tak mnie zaskoczył, bo powiedział, że nie, na dziewczynkę jeszcze przyjdzie czas i po tym koniec z takimi pytaniami chwała mu za to ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ag9 za jutro! będziesz miała Maluszka ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- piszę do Was na stojąco tak mnie wadżajna i dupsko boli, że nie mogę siedzieć i do tego twardnienia brzucha, cholerne przepowiadacze Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-03-04 o 20:44 |
||||
|
|
|
#4600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze jedno
może byście tak zaczęły więcej pisać, bo miałam zamiar urodzić w 7 części, a tu jeszcze tyyyyyyyyle postów do końca nie będę czekać do kwietnia |
|
|
|
#4603 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A tak powaznie to zobaczysz - wszystko sie tak szybko bedzie dzialo ze nawet nie zwrocisz na to wiekszej uwagi |
|
|
|
|
#4604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez nie leciała siara no pare dni przed porodem ale to kropelka dosłownie a po porodzie zostałam zalana ![]() ja do samego konca miała telefon przy sobie potem juz na partych saowa mi zabrała ale zaraz potem oddała tak to pare min po porodzie tatus dostał swieża focie ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
Ela myślisz? Bo wlaśnie boję się że antybiotyk może mu zaszkodzić :/
Wewill, agunia dzięki :-* za każde ktg i Wysłane z telefonu... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#4607 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ag, spokojnie. Wszystko będzie ok. Ale ja Ci powiem że ja nic się nie bałam dzien przed. Byliśmy w hotelu bo przyjechalismy dzien wcześniej i mieliśmy świetne humory tyle tylko że o 23 już się pakowalismy do samochodu bo zaczął mi się poród wysłane z fona
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę informacje ![]() chyba u mnie tego nie ma... Zaobserwuje w czwartek ![]() BeautifulLie Cytat:
to ja CI odpiszę na siedząco bo u mnie cisza głucha niesamowite że Ty cierpisz a ja się relaksuje ![]() Dzisiejszej nocy przesyłam brokuły porodowe |
||
|
|
|
#4612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mona brakiem siary się nie przejmuj. Jej obecność wcale nie świadczy o tym, że będzie dużo pokarmu po porodzie. Mi siara leciała od 18 tygodnia, czasami naprawdę dużo, a po porodzie jakiegoś nawału nie mam
i musiałam walczyć laktatorem o to, by pokarm się pojawił.Cytat:
a ja jeszcze nie czułam wtedy nic ![]() koniec końców nie żałuję tego, że byłam przytomna Znieczulenia w kręgosłup w ogóle nie czułam. Tobie chyba cewnik założą na znieczuleniu, więc też nie masz co się bać, a wenflon to pikuś Jedyne czego żałuję, to tego,że przy pierwszej próbie pionizacji nie dałam z siebie wszystkiego. Może i dałam, ale teraz z biegiem czasu wydaje mi się, że mogłam się bardziej postarać, to samo na drugi dzień rano, więcej się ruszać i szybciej dojść do siebie. Mogłam zacisnąć bardziej zęby i się bardziej postarać. Cytat:
a tej użyłam z ciekawości, ale też nic się nie stało. Skład jest na opakowaniu, ale nie umiem tego rozczytać ![]() Cytat:
Cytat:
bo nie wiem czy spamować, czy nie chociaż to w sumie nie ode mnie zależy a od Oli czy mi da posiedzieć na kompie
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
Edzia tak syna będę miała. Ciekawe że testosteron by takie dzialanie mial...
Zastanawiam się czy przypadkiem ta infekcja nie jest z zęba, nieszczęsnej 8 bo pobolewa mnie dalej mimo trucizny :/ Monkaa to jest zbyt wysoka liczba leukocytów we krwi. Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#4614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ależ bym sobie teraz winko strzeliła...
![]() Cytat:
Cytat:
mam takiego mało przyjemnego towarzysza na gapę i irytuje mnie okropnie... i na dodatek boli Cytat:
co prawda jeszcze nie termin ale magiczna granica 3 kg ma nie być przekroczona bo MUSI być sn! no! ![]() Cytat:
|
|
|
#4615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zuzi sprawdza się płtora roku rewelacyjnie... Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja melduję, że z dzisiejszego wymarzonego terminu nici...
i Sliczne te Wasze kaciki i pokoiki malenstw.. Spokojnej nocy
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Ag9 powodzenia!
|
|
#4618 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Takze spamujcie do woli :p |
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywoływane porody maja swoje plusy-wiesz kiedy i już. Bedzie dobrze ![]() Nosz kurcze... Ten nasz producent jest że swarzedza! Fuck!! Z zuzi materaca nic nie wyłazi ale jutro go dokładnie obejrze. A teraz sobie pluje w brodę że drugi kupiłam identyczny!! Wrr.. Z tamtego byłam zadowolona więc wzięłam to samo po prostu a tu taką dupa! Niech to szlag. Ciekawe czy mogę oddać jeszcze? Pewnie nie bo już że dwa tygodnie temu kupiłamti już jest rozpakozany w łóżeczkau. Oj bede jutro dokładnie oglądać!! Wściekła jestem! Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej u mnie tez wyskoczył hemoroid...poki co nie boli ale kurcze ja tego nie chce!:////
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

i zamiast się cieszyć jestem przerażona jak nigdy wcześniej.

) że muszę uważać jak rozmawiam z mamą bo już raz o mało się nie wygadałam 

jakoś mało nowoczesna chyba jestem 
zresztą, tż do niedawna był zawiedziony, że to jednak chłopak (zresztą nie tylko on, bo cała jego rodzina jednak liczyła na dziewuchę), no ale wiadomo, musiał przywyknąć i ostatnio babcia się go pyta, czy chciałby dziewczynkę, no to ja już mina
a on tak mnie zaskoczył, bo powiedział, że nie, na dziewczynkę jeszcze przyjdzie czas 

klask i:Gratulacje 
i musiałam walczyć laktatorem o to, by pokarm się pojawił.

Dziecko było gryzione przez te robaki od spodu. MASAKRA! Podobno takich przypadków było znacznie więcej a zgłoszonych 10 do producenta. Co więcej producent nie widzi problemu i uważa że owszem robaki były, ale nieszkodliwe