|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 808
|
Dot.: Jaka wybraæ fryzure
Cytat:
![]()
![]() |
#4592 |
Przyczajenie
|
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Teraz trzeba poczekac az urosna wlosy czyli jakies 2 miesiace . Jak bede juz mial taka fruzure wstawie zdjecie jak wyszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |||
MatkaPrze³o¿onaCurlitanek
Wiadomo¶ci: 5 769
|
W takiej, która oddaje Twoj± osobowo¶æ. Nie zajrzysz w siebie, nie dowiesz siê. Sportowy typ zwykle krótkow³osy, dynamiczny. Typ artystyczny - w³os d³ugi, rozwiany. Typ biurowo-biznesowy - u³adzony, czasem wylizany
![]() Fryzurka powinna oddawaæ Twój charakter, nie zajmowaæ mnóstwa czasu na uk³adanie, nie absorbowaæ zbytnio rano, gdy siê spieszysz. No chyba, ze to lubisz, wówczas tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Decyzja jest Twoja.
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 612
|
cze¶æ Wam
Mog³yby¶cie mi doradziæ jak±¶ fryzurê? Mam w³osy do ramion, cienkie, ³amliwe, byle jakie. Bojê siê zmian, ale czuje ¿e mój czas ju¿ nadszed³..... p.s. Jaki ja mam kszta³t twarzy?
#4596 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem masz okr±g³± twarz. Do cienkich w³osów pasuje ciêcie na prosto. Mo¿esz skróciæ trochê w³osy, ale nie bardziej ni¿ do brody + grzywka na bok, ale z kilku dos³ownie wloskow. Mo¿e byæ te¿ np. bob.
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2011-12-09 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 612
|
Dziêkujê za odpowied¼, w³osy do brody mia³am kilkana¶cie lat temu i powiem szczerze, ¿e strasznie pogrubi³y mi twarz i uwidoczni³y podwójny podbródek:-(
#4598 |
Zadomowienie
|
Wiesz cz³owiek przez kilkana¶cie lat potrafi siê zmieniæ. Je¶li boisz siê skróciæ w³osy to równie dobrze mo¿esz je zapu¶ciæ. Nie próbuj jednak cieniowaæ, bo na cienkich w³osach nie wygl±da to zbyt dobrze. Masz wysokie czo³o wiêc na pewno grzywka bêdzie dobrym elementem pasujacym do Ciebie. Tak jak pisa³am wcze¶niej wa¿ne aby nie by³a zbyt gêsta. Mo¿e byæ lekko pocieniowana i ze skosa, najlepiej lekko przys³aniaj±ca oko.
#4600 | |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Prosta grzywka pasuje raczej do owalnej twarzy. Je¶li twoja buzia nie wygl±da jak ksiê¿yc w pe³ni to mo¿esz spróbowaæ. Bez zdjêcia jest trochê trudno co¶ wydedukowaæ. Mam jednak wra¿enie, ¿e bob i prosta grzywka niezbyt pasuj± do siebie. Tak jakby hm he³m na g³owie.
#4602 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? -w±tek zbiorczy
Mam cienkie w³osy za ramiona. Po umyciu to takie beznadziejne, bezkszta³tne fale. Nie s± zbyt podatne na uk³adanie. Zazwyczaj je prostujê albo po prostu zwijam w koczek. Chcia³abym co¶ zmieniæ. Jaka fryzura bêdzie dla mnie odpowiednia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Moderator
|
Cytat:
Takie wlosy jak masz z natury falujace to trzeba dbac,szkoda niszczyc prostownica. ![]() Moze masz zle sciete wlosy ze nie chca sie ukladac. Slicznego maluszka masz. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-11 o 15:48 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziêkujê ![]() Fotka w rozpuszczonych jaka¶ jest. Tylko teraz jest ich jeszcze mniej bo wypad³y po porodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Która fryzura lepiej do mnie pasuje?
Hej dziewczyny nie mogê siê zdecydowaæ który kolor i który kszta³t fryzury bêdzie mi bardziej pasowa³?
Prosze poradzcie. W tej chwili mam wlosy w kolorze brazu ciemniejszego, wiêc bêde chyba je rozja¶nia³a, wybieram siê do fryzjera za 2 tygodnie i potrzebujê Waszej pomocy, lepsza grzywka- czy bez grzywki i który kolor najlepszy.Nie zwracajcie bardzo uwagi na makija¿, robi³am go na programie ,tak¿e troszkê kiepsko wygl±da. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4606 |
EDUkator
Wiadomo¶ci: 6 337
|
Dot.: Która fryzura lepiej do mnie pasuje?
Mi siê podoba nr 4
![]() ![]()
#4607 |
Magda ;)
Wiadomo¶ci: 8 211
|
Z grzywk± super
![]() 3 zdjêcie mi siê najbardziej podoba ![]() PS.Co to za program? |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 194
|
Mi te¿ siê najbardziej 3zdj podoba
![]()
#4609 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 262
|
Wybieram bramkê nr. 3
![]()
#4610 |
Raczkowanie
|
0 Dziêki dziewczyny za rady
![]() ![]() ![]() A czy komu¶ podoba siê w ogóle bez grzywki? ![]() Pozdrawiam Was i dziêkuje! Jeste¶cie niezawodne |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez Kamila_Blondi Czas edycji: 2011-12-12 o 09:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
Teraz nosze w³oski zbli¿one do zdjêcia 6- je¿eli chodzi o kolor.
Zawsze nosi³am w³a¶nie tak± fryzurê z grzywk± na bok tak± bardzo delikatn± i ju¿ trochê mi siê to opatrzy³o, no i ponadto nie chce na ¶lepo nic robiæ -bo ostatnio ¶rednio ufam fryzjerkom, bo zawsze wychodzê wkurzona z salonu. A na programie z którego korzystam ,akurat pechowo nie ma takiej fryzurki ![]() Twarz jest miêdzy kwadratow± a okr±g³±, teraz ostatnio przyty³am i bardziej wygl±da na okr±g³±, ale jak chudnê od razu widaæ ¿e jest kwadratowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
S³odki b±belek ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Dziêkujê ![]() ![]() Kurcze, jako¶ nie widzê siê w tych falach... ![]() najchêtniej bym je skróci³a i nosi³a rozpuszczone. Teraz rzadko noszê rozpuszczone, bo synek wyrywa te resztki w³osów, które mi zosta³y...Ju¿ sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A mozesz powiedziec w jakim programie robi³a¶? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Przesy³am fryzurke jak± chcia³abym miec i zdjêcie z kszta³tem mojej twarzy http://e.lansik.pl/la169/2817a35600119360478f5e04 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3908118_n.jpg
![]() |
#4615 |
Moderator
|
Wyprostowanych wlosach wygladaja na bardzo cieniutkie.
Szkoda ze zakrylas twarz. A masz jakies swoje w naturalnych wlosach zdjecie? Jak bedziesz myla wlosy spruboj uzyc odzywki bez splukiwania do fal np: z pantene i wgniataj wlosy recami przez 5 minut i zostaw do wyschniecia. ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
7.11.2011- nie farbujê i zapuszczam w³osy 2.12.2011- olejujê https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579956 ¦mieræ jest spokojna...£atwa. ¯ycie jest trudniejsze... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-13 o 10:32 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=bleu0;31013497]Z grzywka i bez ³adnie bardzo, ale pierwsze co mi sie spodoba³o to zdj. 4
A mozesz powiedziec w jakim programie robi³a¶? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Witaj robi³am to tutaj: http://www.taaz.com/ trzeba siê zarejestrowaæ i potem ju¿ pewnie wszystkiego siê domy¶lisz. Jak ja 2 lata temu siê rejestrowa³am to rejestracja by³a za darmo, nie wiem jak w tej chwili. Jest tam oko³o 400 fryzur do wyboru, ale przyznam ¿e beznadziejne na ¶redni± d³ugo¶æ w³osy i krótk± - zdecydowanie najwiêcej fryzur to na w³osy dlugie ![]() Ale polecam, bo za darmo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4618 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 870
|
Dziewczyny pomocy. Chce co¶ zmieniæ bo ju¿ mam do¶æ takiej samej wiecznie fryzury. Wklejam swoje zdjêcie( ze ¶lubu), d³ugo¶æ w³osów mam za ³opatki pocieniowane . Bardzo gêste i bardzo jest ich du¿o, chocia¿ strasznie niesforne.
I moje pytanie, czy dobrze by mi by³o w krótkiej fryzurce(wklejam równie¿) Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2011-12-14 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 132
|
Dziewczyny potrzebuje porady , jaki kolor nalozyc na te wlosy i moze jak je sciac , Jak widac jestam blada i nie hcce wygladac choro
![]() ![]() Dziekuje z gory Ja to ta wyplowiala ruda Czy pasowal by mi kolor ze zdjecia drugiego?? I jaki to kolor |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Witam chcia³bym zapytac czy bedzie mi w dobrze w jakiej¶ d³u¿szej fryzurze , sorry za s³abe zdjêcia nie mam lepszych.
zdjêcia : ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Wonski1992 Czas edycji: 2011-12-14 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.