Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-12, 21:44   #4621
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Rozumiem. Ja mam teraz szaleństwo, bo ostatnie kilka lat chodziłam w kryjących, bo innych nie było.
A teraz mam frajdę, że mogę nosić takie cudeńka - i w nosie mam, że mi czasami sutki przez koszulkę prześwitują. Mam ładne piersi nie ma co chować .

Dzisiaj szłam w tym centrum, i stoi sobie dwóch kolesi, i jeden mówi:
- "Wooow, these are big" (Woow, ale duże)
- "Yeah, too big" (No... za duże)
wiadomo o czym rozmawiali. Polepszyli mi humor, choć inna pewnie by się załamała. Noż przecież ich nie schowam pod pachę. Zostało mi je pokochać i ładnie eksponować.

Rav w końcu duże, ładne piersi to zaleta nie wada więc się ciesz

Ja pokochałam swoje B i dobrze nam razem, zwłaszcza że Tżet uwielbia mniejsze piersi, choć wiadomo jak się kocha to akurat rozmiar biustu jest bez znaczenia
Ważne by były ładne

Horror jest do doopy więc z Wami posiedzę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 21:47   #4622
Poemi
Zakorzenienie

Ja też chcę Nockę zobaczyć! Ale nie wiem gdzie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-12, 21:57   #4623
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Rav, pozwólta że się wtrącę w Twoją rozmialologię, aleee
ten brązowy tu jest od 65ątki do (chyba) Twojej miseczki
http://biel.com.pl/offer/biustonosze..._arabella_5721
Dzięki, w sumie to nie wiem czy mój rozmiar jest czy nie (noszę 30FF, polskie 65H, a tam jest 65FF... więc pewnie to to samo- musiałabym w ich tabeli zobaczyć). Ale:
- mieszkam w usa, i nie chce mi się bawić w ściąganie
- za drooogo . Obecnie kupuję Freyę i Fantasie za max. 20-30$ (40-60zł), na przecenach w sklepie pod pracą. Wyjątkiem był strój kąpielowy (120$ auauau), i bezramiączkowiec.

Dorinko - tak jest ze wszystkim. Po prostu trzeba się zaakceptować. Ja mam nos jak0 truskawka, okrągły brzuszek, za wysoka nie jestem, a i tak czuję wzrok facetów na sobie. Trzeba podkreślać co się ma ładnego, i uśmiechać się szeroko - no chyba że ma się popsute zęby .

O matko: http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330
Stary 2008-07-12, 22:14   #4624
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Dorinko - tak jest ze wszystkim. Po prostu trzeba się zaakceptować. Ja mam nos jak0 truskawka, okrągły brzuszek, za wysoka nie jestem, a i tak czuję wzrok facetów na sobie. Trzeba podkreślać co się ma ładnego, i uśmiechać się szeroko - no chyba że ma się popsute zęby .

O matko: http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330
No dokładnie, ja też jestem w harmonii ze sobą, zaakceptowałam się w 100% w sumie tak około 30-tki , tyle że mam *******ca na punkcie wagi i tego pilnuję bardzo
Stary 2008-07-13, 09:54   #4625
kaska87
Zakorzenienie

co jak co ale prawie 500zł za stanik Rav bo ja tutaj umre, ale Ty pewnie go gdzies w usa na promocji dorwałaś
http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 10:58   #4626
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

a ja chyba, chorera, ały czas mam problem ze znalezieniem właściwego stanika :/

cześć przy niedzieli

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 11:23   #4627
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Dwa tygodnie to w sumie nie długo, ale jeśli coś z tym robisz, to nie powinno cię tak długo trzymać. Gardło leczy się tak do tygodnia czasu.

A to moje nowe butki
Ja od paru ladnych lat mam juz problemy z gardlem, trioche sie przyzwyczailam.
A butki b.ladne, aczkolwiek ja mam wstet do peep-toe gdzie sie nie rusze tam peer-toe a innych butow ladnych dorwac nie moge :/ (szukam na wesele znajomych..)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nocko śliczna z Ciebie kobieta, szkoda że tak mało zdjęć, już Ci wysłałam zaproszenie

WŁączamy sobie jakiś horror więc uciekam
dziekuje
a jaki horror to byl?

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja też chcę Nockę zobaczyć! Ale nie wiem gdzie
wysle ci na priva:P
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 11:45   #4628
caperucitaroja
Rozeznanie

Czesc i czolem !
Wczoraj mnie TZ wykurzyl z wizazu, gdyz znienacka wrocil, sprawdzil cos na kompie i zamknal mi stronke
Widze, ze cisza glucha, jak to w niedziele
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 11:50   #4629
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Ja tylko na chwilę, w piżamie jeszcze siedzę Muszę się Wam pochwalić. W piątek przełamałam się i włożyłam moją nową szmizjerkę w drobniutkie paseczki, do tego gruby pasek brązowo-zgniłozielony i brudnoróżowe sandałki na małym obcasie. Całość nawet mi sie podobała, choć miałam wrażenie, że wszyscy ludzie się gapią na moje białe nogi TŻ nie umiał się ode mnie odkleić Stwierdził, że muszę częściej chodzić w sukienkach

Wczoraj, po pijaku, trochę się posprzeczalićmy na temat wiary katolickiej Już jest ok. Tęsknię za T.

Zmykam się przebrać. Miłej niedzieli!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 16:24   #4630
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co jak co ale prawie 500zł za stanik Rav bo ja tutaj umre, ale Ty pewnie go gdzies w usa na promocji dorwałaś
http://biel.com.pl/offer/biustonosze...duction_ac3330
Nie, nie mam tego stanika. Śliczny jest, ale miałam tak jak ty - 500zł za stanik jaaaasne, już lecę

Asiuk - do białych nóg też trzeba się przyzwyczaić. Ja mam plażę pod nosem, ale jak już na nią idę, to filterek 70 na całe ciało, i siedzę w cieniu (w wiatrochronie), więc do skwarków nie należę. Nie wiem jak sytuacja wygląda w Polsce, ale tutaj niewiele jest opalonych osób. Wiem, że pisałaś, że żadna z nas na pewno tak biała jak ty nie jest, ale taki twój urok - podreśl to.

Ja dzisiaj mam fazę jak Cape. Wstałam, umyłam naczyńka, nastawiłam praleczkę, zrobiłam pranie ręczne, masaż Tżtowi który w międzyczasie spał, a teraz zabieram się za małe sprzątanko. Później jedziemy do ikei bo brakuje nam kilku pierdółek. A później na plażę na grilla.
Stary 2008-07-13, 16:34   #4631
asiuk
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj cicho
Rav, w Polsce, moim zdaniem, nadal panuje kult opalonego ciała. Zresztą sama osobiście uważam, że totalnie blade ciała wyglądają niezdrowo W piątek był już taki upał, że nadszedł czas na debiut mojej sukieneczki.

Mielismy iść z T. do kościółka, ale burza pokrzyżowała nasze plany.

No i smutno z powodu śmierci prof. Geremka

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 17:13   #4632
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Ja od paru ladnych lat mam juz problemy z gardlem, trioche sie przyzwyczailam.
A butki b.ladne, aczkolwiek ja mam wstet do peep-toe gdzie sie nie rusze tam peer-toe a innych butow ladnych dorwac nie moge :/ (szukam na wesele znajomych..)

dziekuje
a jaki horror to byl?

wysle ci na priva:P
Ja też chcę

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki!

Ja tylko na chwilę, w piżamie jeszcze siedzę Muszę się Wam pochwalić. W piątek przełamałam się i włożyłam moją nową szmizjerkę w drobniutkie paseczki, do tego gruby pasek brązowo-zgniłozielony i brudnoróżowe sandałki na małym obcasie. Całość nawet mi sie podobała, choć miałam wrażenie, że wszyscy ludzie się gapią na moje białe nogi TŻ nie umiał się ode mnie odkleić Stwierdził, że muszę częściej chodzić w sukienkach

Wczoraj, po pijaku, trochę się posprzeczalićmy na temat wiary katolickiej Już jest ok. Tęsknię za T.

Zmykam się przebrać. Miłej niedzieli!
Widzisz, chyba nie było aż tak źle ubrać kieckę Poza tym reakcja Twojego TŻ powinna Cię do tego całkiem przekonać.
Już Ci pisałam, że też jestem blada, jak ściana, mam strasznie jasną karnację, piegi i jestem rudzielcem. Ale już się przyzwyczaiłam do mojej bladości Tobie radzę zrobić tak samo

Cytat:
Ale tu dzisiaj cicho
Rav, w Polsce, moim zdaniem, nadal panuje kult opalonego ciała. Zresztą sama osobiście uważam, że totalnie blade ciała wyglądają niezdrowo W piątek był już taki upał, że nadszedł czas na debiut mojej sukieneczki.

Mielismy iść z T. do kościółka, ale burza pokrzyżowała nasze plany.

No i smutno z powodu śmierci prof. Geremka
Mi też się wydaje, że w Polsce dalej wszyscy się na siłę wysmażają na słońcu, albo, co gorsze, w solarium... Oczywiście co kto lubi Ale czytałam gdzieś, że to teraz jest nawet niemodne, żeby być tak mocno opalonym. Poza tym Marylin Monroe, która jakby nie było, była symbolem seksu nigdy się nie opalała i mówiła o tym chętnie ... miała alabastrową skórę i była z tego dumna

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 17:29   #4633
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja też chcę
Masz super kolor wlosow
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 17:33   #4634
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Już Ci pisałam, że też jestem blada, jak ściana, mam strasznie jasną karnację, piegi i jestem rudzielcem. Ale już się przyzwyczaiłam do mojej bladości Tobie radzę zrobić tak samo
Blade rudzielce . Coś pięknego! Ja chcę rudą córeczkę!
Stary 2008-07-13, 18:15   #4635
Ines1985
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Pewnie będę miala sporo nadrabiania... Ale zajmę się tym jutro w pracy .

Spędziłam super weekend nad jeziorem pogoda dopisała . Podróż trochę męcząca, ale coś za coś...

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 18:40   #4636
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Masz super kolor wlosow
Dziękuję

Cytat:
Blade rudzielce . Coś pięknego! Ja chcę rudą córeczkę!
Hehehe... ja niebardzo, ale myślę, że może mi się to przytrafić W każdym razie jest to bardzo prawdopodobne Za to moja mama powiedziała, że marzy o rudej wnuczce i że nawet sobie nie wyobraża, żeby mogło być inaczej

Hania

Stary 2008-07-13, 21:53   #4637
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu dzisiaj cicho
Ha! Ja nigdy nie mam totalnie bladego ciała więc pewnie z takim wyglądałabym jak śmierć . Mi po prostu opalenizna pasuje i tyle.

Właśnie wróciłam z chrzcin . Padam! Znowu miałam przygodę z teściem . Na codzień mnie unika, a gdy wypije to sytuacja wygląda odwrotnie . Teść siostry TŻ-a za to opowiadał mi różne polityczno - historyczno - geograficzne historie bo stwierdził, że jestem mądrą dziewczynką i we mnie leży przyszłość narodu. TŻ aż był zazdrosny . Na koniec trochę głupio wyszło bo zostałam z siostrami TŻ-a (z dwoma) i pomagałam sprzątać i jak TŻ wrócił (odwoził rodziców) to zrobił mi tosta. Siostra TŻ-a (ta u której były chrzciny) mówi "no nie, tyle jedzenia było a dopiero teraz jesz", a TŻ "ona nie jadna nic na ciepło, wszystko było z mięsem". W piątek jedzemy na poprawiny
Stary 2008-07-13, 22:06   #4638
pollynema
Zadomowienie

Bry wieczór, wpadłam na chwilę pełna entuzjazmu pochwalić się, że... mam w końcu szafę! Normalnie radości co nie miara. Wreszcie zapanuje porządek w pokoju, a nie wszędzie będą kupki ubrań W ogóle świetne i tanie Ikeowskie rozwiązanie znalazłam. Jak którąś z Was by to interesowało to zerknijcie TUTAJ

Kilka dni smutnej passy przerwane, oczyściłam głowę ze złych myśli i harmonia powróciła
Stary 2008-07-13, 22:12   #4639
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Bry wieczór, wpadłam na chwilę pełna entuzjazmu pochwalić się, że... mam w końcu szafę! Normalnie radości co nie miara. Wreszcie zapanuje porządek w pokoju, a nie wszędzie będą kupki ubrań W ogóle świetne i tanie Ikeowskie rozwiązanie znalazłam. Jak którąś z Was by to interesowało to zerknijcie TUTAJ

Kilka dni smutnej passy przerwane, oczyściłam głowę ze złych myśli i harmonia powróciła
Ja mam wielką narożną szafę... Dodatkowo wstawiony do niej wieszak garderobiany (czyli mam 2 rurki na wieszaki i 5 głębokich półek), do tego taki duży worek na drobne rzeczy i 3 plastikowe pojemniki na totalne drobiazgi... I mimo to nic mi się nie mieści

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 23:10   #4640
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:

Widzę, że nie tylko ja miałam podróż do ikei. Szafa fajna, miałam podobną, jak mieszkałam w Warszawie, ale ciasno w niej było straaasznie.
U mnie zakupy skończyły się nowymi zasłonami, seeerią ramek na obrazy (wkleję zdjęcie jak zostaną zaaranżowane), prześcieradełkiem, kieliszkami do drinków (nawiązuję do mojej ostatniej przemowy o minimaliźmie) i osłonkami na doniczki do kwiatków, które przybyły. W dwupokojowym mieszkaniu mamy obecnie: 27 doniczek z kwiatkami . I tak kupiłam dwwie doniczki na zapas, bo wiem, że zaraz trzeba będzie coś rozsadzić...

Jak ulokuję nowe rzeczy, powklejam zdjęcia.

A za moment idę muszę iść na grilla - kupiliśmy wczoraj świeżą rybkę taką z oczami itd., i jak jej dzisiaj nie zjemy, to czeka ją zamrażalnik, bo pojutrze znów w samolot...
Stary 2008-07-14, 07:42   #4641
pollynema
Zadomowienie

Dzien dobry ;-)

Wracając do szafy, to musiałam kupić coś na szybko, więc i w miarę taniego, bo ciuchy walały się wszędzie. W przyszłości zdecydowanie marzy mi się taka garderoba jaką dostała Carrie z SATC od swojego nażyczonego ;]
Stary 2008-07-14, 07:49   #4642
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć
Dziś mój ostatni dzień w pracy przed urlopem

Nema bardzo fajna ta Twoja nowa szafa
Mi też szalenie podoba się garderoba, którą Carrie dostała od Biga... ale na to to trzeba mieć kawał mieszkania
Tak w ogóle, a propos SATC, wczorajszy dzień spędziłam oglądając serial cały dzień... Ehhh... Jakoś mnie osoba Carrie zainspirowała do ciuchowych przemyśleń...

Hania

Stary 2008-07-14, 07:56   #4643
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Cześć
Dziś mój ostatni dzień w pracy przed urlopem

Nema bardzo fajna ta Twoja nowa szafa
Mi też szalenie podoba się garderoba, którą Carrie dostała od Biga... ale na to to trzeba mieć kawał mieszkania
Tak w ogóle, a propos SATC, wczorajszy dzień spędziłam oglądając serial cały dzień... Ehhh... Jakoś mnie osoba Carrie zainspirowała do ciuchowych przemyśleń...
Mi aż wstyd się przyznać jako Szafiarce, ale SATC serialu nie oglądałam - jakoś odcięłam sie od TV już kilka lat temu. Mój kochany współlokator ma jednak misję ściągnięcia mi wszystkich serii skądś, to nadrobię
Stary 2008-07-14, 07:59   #4644
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mi aż wstyd się przyznać jako Szafiarce, ale SATC serialu nie oglądałam - jakoś odcięłam sie od TV już kilka lat temu. Mój kochany współlokator ma jednak misję ściągnięcia mi wszystkich serii skądś, to nadrobię
No ja właśnie tak robię. Jestem akurat w trakcie 4. sezonu. Nie ma problemu ze znalezieniem na necie
Na prawdę polecam, te ciuchy, butki... no i problemy... typowo babski serial, chociaż czasem i mój TŻ się załapie na seans i nie narzeka
Warto... o wiele bardziej niż film. I dopiero po obejrzeniu serialu można zrozumieć, dlaczego Carrie się aż tak wściekła, jak Big nie pojawił się w kościele... po ich wszystkich perypetiach

Hania

Stary 2008-07-14, 08:05   #4645
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:

Lubicie gootwany na osolonej wodzi bób? Obżarłam się nim, chyba nie tknę obiadu
Uwielbiam smak mojego dzieciństwa i wakacji u babci .

Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Pierścionek jest "płaski" czyli nie ma wystających oczek... więc nie będzie mi zahaczał o ubrania.
Bardzo ładny pierścionek. Ja też lubię takie "praktyczne". Gratuluję zaręczyn

Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Bób bardzo zatyka. Ja za nim nie przepadam, za to uwielbiam gotowaną kukurydzę, tuczy, ale jest przepyszna. Już się nie mogę doczekać aż się pojawi w sklepach.
Kukurydzę tez uwielbiam

Cytat:
Ja n-k nie lubie, ale w koncu zalozylam profil moge wyslac dane osobom zainetersowanym
natomiast b,czesto jestem na gronie.
Wydawało mi się, że miałam Cię kiedyś na gronie...
Zaraz Cię zaproszę na nk .

Cytat:

No przecież pisałam, że kupuję tylko to, co mi potrzebne - nie moja wina że w kwestii ciuchów wszystko potrzebne . Ale szczerze - nadrabiam zaległości z zeszłego roku, kiedy to przez cały rok kupiłam prawie nic. Chyba zostanę też maniaczką butów. Obecnie mam niewiele jak na kobietę, dużo jest już podniszczonych albo naciąniętych, i muszę im powiedzieć pa pa. Ciekawa jestem ile wy macie butów?

Szybkie podliczenie u mnie:
Japonki, sandały: 4 (w tym 1 zniszczone)
Eleganckie letnie: 8 (6 z nich ubieram raz na 100 lat: 2 pary zniszczone, 1 czeka na nowe fleki, 1 to buty ślubne, 1 mają obcas ogromny, 1 są ciasne i nie wiem po co je trzymam)
Eleganckie zimowe: 1
Obuwie sportowe: 2
Kozaki: 2

Razem: 17 par butów.

Dzisiaj kupiłam nowe (już wliczone do tych 8-miu), i zachorowałam na kilka innych. Poza tym połowa sklepów w centrum handlowym była zamknięta ze względu na jakiś problem w budynku. Co z tego że wszystkie sklepy jakie chciałam odwiedzić żeby kupić bluzki właśnie tam się znajdowały .

A to moje nowe butki: http://www.zappos.com/n/p/p/7416113/c/89.html, kolor balck suede, są mega wygodne, przetestowałam w drodze powrotnej do domku. Nie mam skrupułów czy pasują do pracy u klienta, bo moja przełożona jeździ tam w japonkach :/.

Poemi - udanej zabawy na jutrzejszych ch-rz-sz-cz-cinach (nie mam pojęcia jak się to pisze )!
Bardzo ładne te buty .
Ja nie wiem ile obecnie mam par... Ostatnio liczylam jakies 2 lata temu i mialam prawie 30 par... Od tego czasu na pewno trochę wyrzucilam, ale i sporo kupilam... Kiedys policzę, bo sama ciekawa jestem .
Zawsze miałam słabość do butów.

Cytat:
Mój Tżet kocha mnie w kucyku, na każdą okazję zwiąż sobie zwiąż, a elegancka wersja to taka z podniesionym przodem i owinięciem dookoła własnymi własami ale jeszcze pomyślę
Moim zdaniem będzie Ci pasował taki kucyk mnie się bardzo podoba taka fryzura.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 08:09   #4646
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tu dzisiaj cicho
Cytat:
Cześć

Mi też się wydaje, że w Polsce dalej wszyscy się na siłę wysmażają na słońcu, albo, co gorsze, w solarium... Oczywiście co kto lubi Ale czytałam gdzieś, że to teraz jest nawet niemodne, żeby być tak mocno opalonym. Poza tym Marylin Monroe, która jakby nie było, była symbolem seksu nigdy się nie opalała i mówiła o tym chętnie ... miała alabastrową skórę i była z tego dumna
A ja mam gdzieś co jest modne w Polsce, zwłaszcza że u nas w Polsce zawsze wszystko z wielkim opóźnieniem Ja tam kultywuję białe ciało i tyle, nie pójdę na solarium przed ślubem nawet raz , nawet nie wiem czy samoopalaczem się posmaruję, lubię siebie naturalną i tyle .... Dzisiaj dostałam rajstopy w sprayu, zobaczę co to za ustrojstwo, oczywiście w kolorze glow light

Dzień dobry , alez pogoda jesienna, założyłam nawet skórzaną marynarkę a myślałam że latem jej nie założę

Ines dzięki za sugestie kucykowe
Stary 2008-07-14, 08:19   #4647
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam gdzieś co jest modne w Polsce, zwłaszcza że u nas w Polsce zawsze wszystko z wielkim opóźnieniem Ja tam kultywuję białe ciało i tyle, nie pójdę na solarium przed ślubem nawet raz , nawet nie wiem czy samoopalaczem się posmaruję, lubię siebie naturalną i tyle .... Dzisiaj dostałam rajstopy w sprayu, zobaczę co to za ustrojstwo, oczywiście w kolorze glow light

Dzień dobry , alez pogoda jesienna, założyłam nawet skórzaną marynarkę a myślałam że latem jej nie założę

Ines dzięki za sugestie kucykowe
No ja też zdecydowanie kultywuję białe ciało, bo nie bardzo nawet mam inne wyjście Po prostu nie mogę się opalać... co więcej - nie lubię
I faktycznie średnio obchodzi mnie co jest modne, bardziej interesuje mnie, że dla mnie opalanie się jest bardzo, ale to bardzo niezdrowe.
Ale miałam kilka dziwnych sytuacji związanych z moją bladością (już z resztą chyba Wam pisałam), np. jak mi moja nauczycielka w-f w liceum powiedziała, żebym poszła w końcu na solarium, bo ona już nie może patrzeć na moje blade, nieapetyczne nogi miło, co?

Hania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 08:35   #4648
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
No ja też zdecydowanie kultywuję białe ciało, bo nie bardzo nawet mam inne wyjście Po prostu nie mogę się opalać... co więcej - nie lubię
I faktycznie średnio obchodzi mnie co jest modne, bardziej interesuje mnie, że dla mnie opalanie się jest bardzo, ale to bardzo niezdrowe.
Ale miałam kilka dziwnych sytuacji związanych z moją bladością (już z resztą chyba Wam pisałam), np. jak mi moja nauczycielka w-f w liceum powiedziała, żebym poszła w końcu na solarium, bo ona już nie może patrzeć na moje blade, nieapetyczne nogi miło, co?
Ale durne babsko! Ja tam też jestem bladzioch i mi z tym dobrze
Stary 2008-07-14, 08:41   #4649
Poemi
Zakorzenienie

hej
Stary 2008-07-14, 08:43   #4650
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Olać to, popatrz na gwiazdy Nicole Kidman, Madonna i inne, tam opalanie uważane jest za przejaw prostactwa i braku klasy więc głowa do góry
Jak sparwdzę ten spray do nóg to dam Ci znać wzięłam naturalny kolor więc liczę na fajny efekt, jedynie wygładzenie i taki glow a nie nogi wysmarowane czekoladą bo tego nie znoszę Już mnie nosi, żeby zobaczyć jak działa i polazłam do łazienki i psiknęłam na ręce, fajne to bardzo i w kolorze mojego ciała

Dzisiaj mam jeszcze nowy tusz do testów, ten polecany przez Nockę Wonder Lash z Oriflame , zobaczymy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości