|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Wiem, poprawię się ![]() A moja mama jest sporo ode mnie wyższa ma chyba 167 i waży jakieś 57kg, urodziła 5tkę dzieci i mi ciągle docina, że ja gruba taka, ze tyle przytyłam, a taka szczuplutka zawsze byłam, może dlatego się tak źle czuję. Zresztą wszystkie moje znajome z Pl są chude jak patyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
wchodze na wątek o DIECIE REDUKCYJNEJ a tu jakies batony mi się wyświetlają
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta!
Moje największe dietowe grzechy to za rzadkie posiłki. Staram się jeść dużo, żeby nie spowolnić metabolizmu, ale nie wiem, czy mi się to udaje. Wczoraj robiłam serniczki z twarogu, banana i jajka ze stewią - fajnie wyszły ![]() Zaliczyłam bieganie. Ciągle ciężko, ale walczę ![]() Nie mogę się doczekać kolejnego tygodnia, gdy będę mogła zwiększyć porcję owoców. |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
uderz w stol a nozyczki sie odezwa!
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Dziewczyny, co zrobic, zeby nie zlamac sie na impreze i nie zgrzeszyc?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Juz za duzo imprez sobie odmowilam podczas diety...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach czę
Cytat:
![]() A no i wytanczysz wszystko ![]() A jeśli to domowka albo grill to możesz jeść dość doetetyczne Dania - pistacje do zagrychy albo inne orzechy , papryki w paski i seler do chrupania ![]() Moja wspaniała wspollokatorka której znieść nie mogę wstawila rano pranie i wyszła - no i niech gnije , a potem z pralki wali jakby coś tam zdechlo ![]() Edytowane przez izqa1988 Czas edycji: 2013-07-18 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beac
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta Sout
Cytat:
![]() Nie będziecie przecież siedzieć nad nimi i je podziwiać tylko będziecie soe bawić, gadać a rece same beda sięgać po jedzenie i jeść ![]() ![]() Do tego weź se sałatkę moze jakaś , albo jak masz sie męczyć to daj se spokój po prostu z dieta na ten jeden wieczór |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta Sout
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
![]() to jest plan !!! ![]() Idź monia i nie opuszczaj imprez, tym bardziej 18stek ![]() Pamiętaj SB uczy wybierać też "mniejsze zło" więc kieruj się tą zasadą i będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zadomowienie
|
Heeej dziewczyny, czy ktoś mnie tu pamięta? Asmenaaa, powiedz, że Ty, bo ja Ciebie tak!!!
Widzę prawie same nowe mordki, wiec może opowiem moją historię. Wracam na dietę porządnie po 1,5 roku od zakończenia poprzedniego podejścia... Odchudzałam się od początku października 2011 r. Pierwsze 1,5 miesiąca to była taka o redukcja (dosyć głupia, bo żywiłam się w dużej mierze cukrem-np. jogurt pitny zamiast śniadania itp). Przez te pierwsze 1,5 m-ca schudłam może z 2 kg. 14 listopada 2011 zaczęłam South Beach. W Sylwestra ważyłam 10 kg mniej niż 3 miesiące wcześniej (mimo tygodniowej przerwy w diecie na święta i sylwka, kiedy jadłam wszyyystko i waga mi leciała mimo to). Do początku lutego schudłam kolejne 5 kg. Czyli łącznie zgubiłam 15 kg. Przy wzroście 169 cm zeszłam z wagi 78 kg ( ![]() ![]() Od jakiegoś czasu się staram ograniczać, teraz mam na wadze 67 kg przy wzroście 169 cm. Chcę schudnąć do 60, może 57? Jestem czwarty dzień na pierwszej fazie. Jestem zmotywowana BARDZO, piszę magisterkę i jak się obronię (oby jak najszybciej) będę szukać pracy w korpo, więc chyba lepiej jak nie będę takim rozlazłym kluskiem ![]() Oprócz diety biegam około 5 km dwa razy w tygodniu (bieg przerywany marszem, bo dopiero zaczynam) i od wczoraj codziennie robię przysiady, a dokładniej to wyzwanie http://livestronglivelean.com/wp-con...-CHALLENGE.jpg. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona z powrotem (choć w sumie grono już całkiem inne prawie) ![]() ![]()
#4670 |
Zadomowienie
|
Może jeszcze dopiszę, że mam 25 lat
![]() I pochwalę się moim obiadem I-fazowym z dzisiaj ![]() Krewetki smażone na oleju z odrobiną masła, solą, pieprzem i pietruszką + seler pieczony z dipem jogurtowym curry + rukola z pomidorami. Kurczę, aż dumna z siebie jestem ![]()
#4671 |
Zakorzenienie
|
peggy, asmenka Cię pamięta, nawet pamiętam, ze wstawialas zdjecia
![]() powodzenia! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstawiałam zdjęcia, racja ![]() Motywacji nie stracę, jestem jak terminator teraz ![]() ![]() Asmena, powiedz jak u Ciebie, co się działo przez ostatni rok i teraz z Twoim dietowaniem? ![]()
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
peggy i ja cie pamietam
![]() ![]()
![]() |
#4674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ile masz wzrostu i ile teraz ważysz? Dietujesz?
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na moje szczęście koleżanka robiła naleśniki z kurczakiem w curry i szpinakiem smażonym z serkiem (coś typu almette - pycha!), w sosie pomidorowym, więc poprosiłam bez naleśnika i było git ![]() Wypiłam prawie 1,5l wody, ale pod koniec wypiłam też 1/2 szklanki zwykłej coli i trochę półsłodkiego wina musującego (które, smakowało jak truskawki z cukrem ![]() Nie tknęłam chipsów, które stały przede mną, ani słodkich wafelków, którymi TŻ mi machał przed nosem ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2013-07-19 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana przy kawce (zbożowej)
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- 60 min rowerka zaliczone, nic innego nie powiczę, bo przy mojej paskudnej @ się nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cię nie pamiętam ![]() ![]() Historia baaaardzo podobna do mojej, więc teraz wiem że już dietować muszę chyba zawsze, z czym wcale nie jest mi źle bo SB przecież to nie dieta a styl życia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale allleeee aleeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Więc nu nu nuuuu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- a ja wpitalam sobie jajeczniczkę pyszną z mnóóóóstwem dodatków (pomidor, pieczarka, cebulka i szynka) ![]() ![]() I dziś w pracy tylko do 11 ![]() ![]() Także weekend mi sie zapowiada - ehmmm ehmmm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- No daleeeeeeej.... wstawajcie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ja moim wiekiem, to prawie dwie osiemnastki bym obdzieliła, starość nie radosć ![]() Wczoraj zrobiłam rozgrzewkę, brzuszki i pośladki z MelB, zaczęłam po 21 więc na więcej nie miałam czasu. TŻt leżał na kanapie i się dziwił po co ja się tak męczę. A jak widzi grubasa na ulicy to mi grozi, ze jak się tak spasę to się ze mna rozwiedzie. No nie dogodzisz ![]() Dziś ostatni dzień w pracy, a potem z miesiac mnie nie zobaczą ![]() peggy7 - jak dokładnie robisz pieczonego selera, wygląda smakowicie, jak pieczone ziemniaczki? My się nie znałyśmy, ale teraz witaj ![]() Arschen - jak żyjesz? Jak dietka? |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię pamiętam ![]() Ja też niestety dorzuciłam sobie 5-6 kg po diecie, które teraz próbuję zrzucić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.