|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też się czaję na ta sałatkę, ale jak są okazje to zapominam o niej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro po pracy idę z koleżanka na kawę i ciastko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4683 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ostrożności i rozczarowań, to tak czy inaczej ja wszystko przeżywam... Ale zawsze jakoś z tego się wyczłapuję i znów nabieram pozytywnego podejścia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do facetów, to może ten właściwy sam Cię znajdzie ![]() ![]() ![]() ![]() I co to za Shrekowe ciacho? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A fajni faceci to chyba żyją gdzieś pod ziemią w jakichś tajemnych dla kobiecego oka krainach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
A i jeszcze muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Pana, który siedzi mi w głowie, to dziś się chwilowo odzywam do niego, żeby nabrać dystansu do tej sytuacji i trochę się uspokoić... No i niech zatęskni ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2010-01-27 o 17:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Haniu, Melodio, Butter :dzięki: ja wychodzę z założenia że będzie co ma być.
Butter, Melodio - a shrek jest zielony dzięki galaretce i soku pysio ![]() jeśli chcecie to wstawie przepis ![]()
![]() |
#4686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w dziekanacie i jakoś to będzie, dostanę kartę poprawkową i coś się zdziała. Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiedziałam TO dzisiaj TŻ-owi... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja mam ochotę śpiewać jakąś pieśń zwycięzców ![]() Powstrzymałam się jakiś cudem przed odzywaniem się do niego ![]() ![]() ![]() I co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja myślę, że tego Twojego tak wzięło, że myśli o Tobie niezależnie czy się odzywasz czy nie... Więc nie odzywaj się na razie, ale potem się odezwij żeby sobie nie pomyślał, że go olewasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poemi, no słodko ![]() ![]() ![]() Heh ![]() ![]() ![]() No poczytałam trochę książkę, pogadałam z przyjaciółką przez telefon, a potem rozmawialam z nim na GG ![]() Ale mam taki wewnętrzny zgrzyt ![]() ![]() ![]() ![]() Np. wczoraj rozmawiałam z tym "moim" i było już dosyć późno... On często leży w łóżku z lapkiem i tak coś robi np. ze mną rozmawia. No i dziś mu się przysypiało tak kilka razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Wy robicie w relacjach z mężczyznami? ![]() ![]()
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
O pierwsza jestem
![]() ![]() Poemi gratuluję powiedzenia TEGO ![]() Melodio ja nie wiem jak robię ![]() ![]() Nie analizuję na sucho i nie umiałabym postanowić - teraz z nim nie bedę gadała bo tak będzie lepiej dla mnie/nas. ![]()
#4692 |
Zakorzenienie
|
Cześć..nie wiem jak gdzieś indziej, ale u nas w nocy była mega zawierucha. Napadało pełno śniegu, wiało strasznie. Sople aż urywało z dachu, więc mój dzielny pies co chwilkę się budził i szczekał...
![]() Melodio, ja nie miałam nigdy żadnego wypracowanego schematu postępowania z facetami. Zawsze byłam sobą...może dlatego nie umiałam nikogo znaleźć jak się rozstałam z ex ![]() ![]() A tak na serio, chyba lepiej być sobą, niż udawać kogoś, kim się nie jest-to zawsze wychodzi sztucznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ledwo wyjechaliśmy autem z parkingu takie zaspy się zrobiły ![]() Nawet ja mam dość zimy ![]()
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz dalej sypie strasznie. Pewnie jak będę wychodzić z pracy, to będzie z 100 metrów śniegu ![]() Nasze auto zapadło w sen zimowy na dobre - nie wiem czy jeszcze kiedyś w ogóle odpali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie dziewczyn nie ma bo jeszcze nie zdołały do pracy dojechać. Wiele aut nie odpala z tego co widzę... i słyszę. A nasza 14 letnia toyotka odpala za pierwszym razem i grzeczniutko jeździ. Aż żal ją sprzedawać. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie sprzedawajcie toyotki, po co? Skoro taka niezawodna...nasz rzęch jest okropny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj godzina spóźnienia, jazda w mega korku, nawet się już nie przejmuję tym ![]() ![]() Co lepsze mój szef też tego nie zauważa ![]() Cześć ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-28 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja patrzę na to racjonalnym, trzeźwym okiem. mąż natomiast powiedział że serce mu pęknie gdy sie będzie z nią rozstawał, dlatego nie chce w sprzedaży uczestniczyć. Mam sie tym sama zająć ![]() Ja nie rozumiem jak można się do rzeczy materialnych tak przyzwyczaić. Dla mnie to tylko samochód....niezawodny i owszem, ale to tylko kawał blachy..dla męża to normalnie ukochana córeczka..gada do niej..a jak tylko coś złego na nią powiem szepta do mnie "nie mów tak bo sie na ciebie obrazi" ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Ja nie umiem sie spóźniać... kolega z pracy mówi iż jest to denerwujące że przez 4 lata nigdy sie nie spóźniłam. Czasem chcę sie spóźnić...nawet nastawiam budzik na późniejszą godzinę i dupa i tak jestem w pracy punktualnie ![]()
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy wiekowego Saaba coupe i mój mąż jest tak do niego przywiązany, że stwierdził, że nigdy nie sprzeda, bo za grosze go nie odda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie przydałoby sie ją odpicować...to ja ją wole sprzedać i kupić coś nowszego. ![]() Poza tym powiem szczerze że liczymy na to iż odkupimy samochód od teściów....w dobrej cenie ![]() Oni zmieniają, a ich aktualne auto, mimo że 10 letnie jest jak nowe..bo tesciu jeżdzi nim do pracy i do sklepu , jest od nowości garażowane i mechanik powiedział że silnik ma jak nowy..więc szkoda Seata sprzedawać obcym ludziom. Zresztą teściu tez tak uważa. Może ubijemy z nimi deal , damy im kasę z toyoty + te odłożone . Niby póki co mówią że OK, chca tak zrobić..ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo. ![]()
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o to, ze zmienić trzeba a ten zostawilibyśmy pewnie i tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli masz podejście mojego męża..zostawic toyotę dla mnie i kupić drugi samochód. Z tym ża ja uważam że to głupota bo nie potrzebujemy 2 samochodów. Po co mam płacić 2 ubezpieczenia i martwić sie o naprawe 2 aut ![]() Toyotę póki co można sprzedać za przyzwoite pieniądze. Z każdym mijającym rokiem będzie taniała...a sama przysparzała wiecej problemów. Po co trzmać auto które nieuchronnie zbliża sie do końca swych dni ![]() Może gdybyśmy mieszkali w Warszawie, rozmijali sie w ciągu dnia i każde z nas potzrebowało by samochodu patrzyłabym na to inaczej i za wszelka cenę chciała zatrzymac toyotę...ale w naszym wypadku to sie zdecydowanie mija z celem. Drugi samochód byłby uzywany przez mnie tylko wtedy kiedy mąż byłby na wyjazdach. A to w sumie tak często sie nie zdarza ![]()
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madlen co się nic nie odzywasz ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-28 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, bo od paru dni nie mam netu, coś się stało.
Hania : super zdjęcia ![]() Przeczytałam zaległości no a teraz dodam, że u mnie wszystko oki i po staremu, tyle tylko, że zimy mam również serdecznie dośc, bo ja i "mój samochód" też na tym cierpimy, grzęznę w śniegu:P No i zbieram materiały do pracy lic. temat jak wiecie (?) już mam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz jakieś ankiety, pytania dotyczące zaburzeń odżywiania to pisz śmiało. Mogę pomóc ![]()
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie ogólny zarys i częśc teoretyczna, bo dopiero co mi się pomysł w głowie narodził..także wszystko przede mną.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Mam już dosyć tego dnia, chcę do domu, chcę piątku już
![]() Butter wyjaśniło się cos z wyjazdem ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-28 o 13:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Oj ja zdecydowanie też. Mam dziś kijowy dzień...
Madlen, jakbys miała ankiety czy coś, to ja tez chętnie pomogę. Co prawda moje jedyne zaburzenie odżywania, to to, że jem za dużo ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Nie, dalej nic nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja za to zawsze się spóźniam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Melodio odnośnie tej taktyki męsko-damskiej to ja, jak mi zależy nie stosuję żadnych gierek
![]() ![]() Np. mój Tżet powiedział mi kiedyś, że poznał że mi jakoś zależy na nim, bo szybko odpisywałam na sms-y ![]() ![]() Dlatego czasem szczegóły nas zdradzają, ale ja nie żałuję, że nie stosowałam żadnej gierki ![]() Miłego wieczoru, chyba dzisiaj coś chlapnę % ,bo jakoś mam chęć po tym beznadziejnym dniu ... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-28 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.