![]() |
#4711 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Asiu ja korzystałam z programu FF ![]() Cytat:
Kasiu ładne prezenty Cytat:
Kinia tyle kartek ręka ci nie odpada? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, ale ja recznie tego nie wypisywalam, zyczenie nadrukowalismy, tylko musialam przygotowac poszczegolnym kierownikom i szefowi do podpisu, sprawdzic adresy odbiorcow, przepisac je do worda i wydrukowac na naklejkacj, pozniej te naklejki wydrukowac i przykleic na kopertki, a dzis wyslalam juz gotowe kartki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to co innego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
ano duzo duzo
![]() dziwczynki spadam jzu na kurs, a pozniej do mamuni jade ![]() postaram sie odezwac dzis wieczorem albo jutro pozdrawiam Was bardzo goraco i na wszelki wypadek zycze udanego weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Ja znowu trochę po łebkach przeczytałam posty, bo od wczoraj gorączki nie zbiłam ![]() ![]() ![]() Nikitko, zdrowiej szybko, zapalenie płuc to nie przelewki ![]() Kasiu, śliczne te prezenty ![]() Karolinko, pospiesz się z tym rodzeniem ![]() ![]() Kiniu, miłego kursu, ale się dziś nawysyłałaś kartek, nono ![]() Asiu, oby twoje przeciucia się sprawdziły ![]() Kachulko, ale ci tz zrobił niespodziankę ![]() ![]() Idę dalej kurczaczka w galarecie i piernik robić, ale będę zaglądać do was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Pomidorowa to nie ja mam zapalenie płuc
![]() ![]() A tobie kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam wam napisać, że mój mężuś przyniósł mi wczoraj prezent.Mianowicie kupił mi bardzo dobrą ceramiczną prostownicę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdrowiej szybciutko kochana.A dostałaś jakieś antybiotyki?
Prostownica fajny prezencik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja tez korzystam z FF, jest calkiem fajny
![]() a powiedz mi- czy Ty mierzysz tempki itd?? prowadzisz ajkies wykresiki?? napisz do czego Ci sluzy ![]() u mnie pobolewanie lewego jajnika co jakis czas- musze zmieniac pozycje, zeby mniej mnie bolal ![]() a do tego pojawila sie nadkwasnosc zoladka ![]() nigdy mi sie to nie zdarzalo, nie wiem co to zgaga, wiec jak mi sie przypaletalo w ciazy to polecialam do lekarza (byla ona tez zwiazana z okropnymi bolami brzucha..ale podobo w ciazy sie moze nasilac) ale przeciez to nie mozliwe.... nawet gdyby w tym cyklu doszlo do zaplodnienia to przeciez za wczesnie jeszcze na zagniezdzenie.. tak mi sie wydaje.. wszedzie pisza, ze ok 7 dni po owulacji min. 4 dni sama nie wiem jestem jakos dziwnie spokojna, nawet nie mam jakichs mysli, ze jak nie wyjdzie to sie bede smucic itd chyba zwariowalam ![]() skad we mnie ten spokoj?? az mnie denerwuje...
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bywa i tak ![]() To fajny prezencik dostałaś od mężusia, jak wyprostujesz włoski to czekamy na fotke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, dostałam antybiotyki i mężuś mi wieczorem wykupi. Tylko się martwię, bo jezeli pamiętacie to niedawno też byłam chora i antybiotyki brałam. Całkiem sobie organizm tymi tabletkami wyjałowię
![]() A prostownica jest super, mam nadzieję, że się nie popsuje. Teraz włosków nie prostuje, że gorączkę trochę zbiłam i sprzątam w kuchni i gotuję, póki na nogach się trzymam ![]() Nikitko, w niedzielę na przyjazd gości pewnie wyprostuję włoski, to postaram się zdjęcie wkleić, chociaż ciągle zapominam o tych zdjęciach, taka ze mnie skleroza jest ![]() Asiu, mam nadzieję, że ten spokój z wewnątrz się bierze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem niektorzy lekarze mowia, zeby sprawdzac tempke ze 2-3 cykle a pozniej odstawic termometr bo to dodatkowy czynnik stresujacy
co lekarz to opinia w pewnym sensie sie z tym zgadzam, bo nawet lekarze z klinik leczenia bezplodnosci tak mowia ja lubie prowadzic te wykresy i dodatkowo duzo czytac na necie, bo coraz lepiej poznaje swoje cialo i dobrze mi z tym a wszystko prawde mowiac zalezy od podejscia danej kobiety- niekotra bedzie sie przejmowac doslownie wszystkim, bo jak np nauczy sie obserwowac sluz to pozniej nie bedzie mogla swojego sluzu odstawic w kat tylko przeciez codziennie w toalecie widzi czy jest czy nie, ile go jest itd takze to tez moze byc dodatkowym czynnikiem stresujacym ![]() hehe a sporo takich znam ![]()
#4724 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdrowiej skarbeczku, a z tymi antybiotykami to pij duzo kefirkow, jogurtow itp a zoladeczek tak bardzo nie odczuje tego
![]()
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No co lekarz to opinnia to fakt ![]() A może actimela pic ![]() Jest tez Trilac albo inne osłonowe leki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4727 |
Zadomowienie
|
Cieszę się że trzymacie za nas kciukaski.
Lekarz kazał mi leżeć a ja jednak jestem za tym żeby już mnie wzieły bóle porodowe ![]() Cała rodzinka liczy że maleństwo bedzie z nami na święta. Ray u nas w sypialni to teraz bardzo jest fajnie. Nie ma to jak pozycjas na wilka ![]() ![]() Ja słyszałam że seks w 9 miesiącu jest nie wskazany a poza tym mój M też sobie nie wyobraża pieszczot jak tam Amelcia pcha się już główką na świat ![]() Jejku, fajnie jakby mnie w nocy chwyciło ![]()
#4728 |
Zakorzenienie
|
To chyba sobie raczej kupię to o czym piszecie, bo nie lubię kefirów, a na jogurty po ostatnim antybiotyku nie mogę patrzeć
![]() Dziewuszki, ale u mnie w chatce pachnie piernikiem ![]() ![]() Karolinko, to trzymamy kciukasy, żeby w nocy cię chwyciło. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
mam apel
![]() (wiem to od doktora, pani farmaceutki) a ciagle szukam tez informacji o nowych badaniach na tematy, ktore mnie teraz interesuja.... no i tez bylo o tym, ze u wielu kobiet, ktore braly anty, odstawily i zaczely brac kwas foliowy i w krotkim czasie zaszly w ciaze- nie udalo sie w organizmie zgromadzic wystarczajacej ilosci kw. fol. i czesto dochodzilo do poronien bardzo wczesnej ciazy... takze dziewczynki lykamy kwasik ![]() ![]()
#4730 |
Zakorzenienie
|
ide cos posprztac i obiadek zrobic....... bo znowu sie tu z wami zasiedzialam
![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
Karolinko trzymam kciuki zebyście tegoroczne świeta spędzili w trójkę
![]() Pomidorko jak było na wywiadówce?????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że piszesz Asiu, bo moja mama namawiała mnie do brania już teraz kwasu, ale ja troszkę nosem na niego kręcę (bo myślałam, po co tak wcześnie?) No i chyba mama ma rację i trzeba będzie brać go już teraz ![]() ![]() Kasiasiarku, wywiadówka w porządku, trochę przez mgłę bo tę głupią gorączkę miałam:/ A że jestem nową nauczycielką, to miałam rodziców po wywiadówce jeszcze przez dwie godziny. Ale większość bardzo miła i chętna do współpracy. Zdarzył się tylko jeden tatuś zapatrzony w swojego synka (który ma zresztą zachowanie naganne). Powiedział, że gdyby w szkole uczyli mężczyźni to byłaby dyscyplina, bo jak dzieci mają kobiety szanować. W ogóle, buc jakiś. Zakończyłam chłodno rozmowę i nie dyskutowałam z nim o przekonaniach. Ale przynajmniej wiem, dlaczego dziecko tak się zachowuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
No niestety
![]() ![]() Fajnie ze wywiadówka przebiegła ok, ![]() A ja zaraz bedę miała gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinko fajnie by było gdybys urodzła przed świętami ![]() Cytat:
To kwestia tego co kto lubi, mój synek polubił pic actimela i to nie przez Martyne Wojciechowska ale dzieki szkole ![]() Cytat:
No to pierwsza wywiadówka za Toba , zdarzają sie różni rodzice. Dobrze że masz juz to za soba, a teraz kochana się kuruj ![]() Cytat:
Kasiu to miłego wieczorku życze z gośćmi ![]() A ja robiłam z synkiem ozdoby choinkowe na poniedziałek do szkoły cos tam nam wyszło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
ale sie wystraszylam wlasnie
bo zaczelo mnie cos piec w srodku- nie wiem gdzie ![]() ![]() ![]() ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
KAsiu a z czego i jakie ozdobki robiliscie???
#4738 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko a wy za ile byscie chcieli zaczac staranka??
![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, fajnie, że spędziliście z synkiem czas na robieniu ozdób
![]() ![]() Asiu, my możemy się starać dopiero za 1,5 roku, bo muszę być po stażu żeby po macierzyńskim mieć gdzie wrócić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
z papieru kolorowego, modeliny i brokat
![]() Cytat:
Niom fajnie było tak razem cos porobic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.