Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-08, 08:38   #4711
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Malinko - nie będę Cie dobijała. powiem Ci tylko, że dziwię się, ze z Twoja siłą, tym blaskiem bijącym od Ciebie, tą serdecznością, radością, pozytywem .. Ty masz ochotę się dołować. Przecież jesteś tak super kobieta, że masakra. Wiesz ile ja bym dała, aby mieć takie radosne oczy? Uwierz mi, że wiele ;*
każdy ma chwile upadku....tylko mi się zdarzają coraz częściej...
a co do oczu? nauczyły się "robić dobrą minę do złej gry"
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Cio sie stało ?
Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Malinko kochana co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ja po prostu mam dość. Dość wszytskiego. Znowu wpadam w stan odrętwienia. Nic mi się nie chce, w nic znowu nie wierzę. Chciałabym mieć siłę taką jak w listopadzie, że wierzyłam że się uda. A tu patrzę i waga ciągle 76, ćwiczenia nic nie dają. Ciągle mam wrażenie, że ludzie obok mnie są nieszczerzy itp. Od 3 lat ciągle jestem sama i chyba to przeważa szalę na niekorzyść. Ja już nie ma siły walczyć o to, żeby dojść do wyznaczonego celu.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 10:23   #4712
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry.

Wiesz Kochana... ja chyba jednak wole być anty

Babuś, bo boje sie nastawić na to, że coś mogłoby z tego byc...

Jabłuszko ! Po pierwsze to uwierz mi, że tez się stęskniłam i nawet ostatnio myślalam o Tobie... Ale wiedzialam, że nic zlego się nie dzieje, tylko ten Festiwal trwa Co do tego, ze chciałabyś mieć TŻta... Ostatnio sama tu pisałam takie słowa, ale dziewczyny pisały mi, abym sie nad tym nie zastanawiała, nie czekala, a żyła normalnie i wtedy sam się znajdzie i... tak tez sie stało... Dlatego mam tz taka rade dla Ciebie... zobaczysz, ze znajdzie sie w najmniej oczekiwanym momencie...
Odnośnie mojego TŻ i tego, ze nie uważam, że to cos na dłuższa mete to jest tak, że poprostu ja sie boje, ze sie przejade na nim i wole nie nastawiac sie na cokolwiek na tak, bo później w razie co to bedzie bardziej boało...
masz racje lepiej sie nie nastawiać zeby potem się nie rzczarować i nie rozpaczac az tak bardzo....facet nie moze czuć ze jest ponad Tobą, ze swiata poza nim nie widzisz

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
każdy ma chwile upadku....tylko mi się zdarzają coraz częściej...
a co do oczu? nauczyły się "robić dobrą minę do złej gry"

Ja po prostu mam dość. Dość wszytskiego. Znowu wpadam w stan odrętwienia. Nic mi się nie chce, w nic znowu nie wierzę. Chciałabym mieć siłę taką jak w listopadzie, że wierzyłam że się uda. A tu patrzę i waga ciągle 76, ćwiczenia nic nie dają. Ciągle mam wrażenie, że ludzie obok mnie są nieszczerzy itp. Od 3 lat ciągle jestem sama i chyba to przeważa szalę na niekorzyść. Ja już nie ma siły walczyć o to, żeby dojść do wyznaczonego celu.
Malinko, nie wiem co Ci poradzić, kazdy ma takie stany odrętwienia, ze nic sie nie chce .. ale to mija, trzeba przeczekać i rob dalej swoje.Cwicz, cwicz-zobaczysz ze to w koncu przuniesie efekty-czasem jest taki przestój ale wtedy nie wolno się poddawać, i zyj sobie-nie rozmyślaj nad tym zenie masz drugiej połowki-ona się znajdzie w odpowiednim momencie.Trzeba dalej isc i nie poddawac sie i chociazby łzy się lały po policzku-to trzeba wzbudzac w sobie ten entuzjazm, mów sobie ze jestes ładna, fajna i wartościowa itd.
Stary 2008-07-08, 11:41   #4713
anniaa

Witam ha dzisiaj mam dostac wypłate mam nadzieje ze jednak ja dostane . Wczoraj wogóle byłam scc i kupiłam sobie czarne rurki wogóle sie dzisiaj zdenerwowałam bo od zusa dostałam list ze do 10 lipca mam sobie wybrac fundusz emerytalny() no cóz mimo ze nie pracuje oprócz raz w roku przez miesiac , mimo ze jestem niepłenoletnia mam sobie wybrac jak nie to sami wylosuje wiec tata powiedział a niech sobie losuja jak zaczniej pracowac za ok 7-8 lat to wtedy zmienie
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
A no właśnie, że mieszka na granicy Burowiec-szopienice
wiedziałam ha nie no ja mam jakis uraz do facetów z burowca
Cytat:
Dzis juz wszystko ok ?
Dzisiaj juz wszyystko wporządku

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:25   #4714
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Madammcia wróciła Hahahah wiedziałam ze imprezujesz i temu taka cisza była A co to tego bania się...to mam identycznie
widzisz, możemy się solidaryzować
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wróciłam przed chwilką do Katowic bardzo mi się weekend udał, chociaż pogoda nie dopisała zbytnio (tylko wczoraj było ciepło i słonecznie tak ze można było się opalać) ale oczywiście my sobie zawsze potrafimy znaleźć zajęcie więc nudy zero
ciesze sie bardzo, ze taki udany weekend teraz jestes wypoczeta i zregenerowana
Cytat:
za to mnóstwo dziwnego jedzenia plus owoce prosto z drzew i krzaków
mmmm owoce prosto z drzew i krzakow to jest to
a co rozumiesz przez "dziwne jedzenie"?;>
Cytat:
szkoda ze tek krótko byłyśmy w sumie, spokojnie jeszcze tydzień bym mogła na wsi siedzieć
moze pojedziecie niedlugo znowu, na dluzej?
Cytat:
Jabłuszko - życzę Ci abyś zawalczyła "defekt" jak najszybciej wakacje to świetna pora na nową znajomość

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Jabłuszko zobaczysz jeszcze sobie znajdziesz takiego porządnego Tz
oby nieporządnego nie chce
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam poważnie z Tż-etem no i powiedział mi,że On nigdy jeszcze tak naprawdę nie mówił nikomu tych słów i musi dojrzeć do tego,aby to co powie,było jak najbardziej prawdziwe i szczere,a nie tylko takie kocham wyrzucone ot tak,bez namysłu,ulżyło mi.
Dzisiaj byliśmy na 3stawach i dostałam od niego ślicznego misia ze smyka,taki mięciuutki
widzisz, mysle,ze Twoj TZ nie okazuje po prostu uczuc przez slowa tylko przez czyny (jak na faceta przystalo:P)- i mysle, ze duuuzo lepiej w ten sposob niz na odwrot Potrzebuje wiecej czasu, bedzie dobrze
Cytat:
Pogoda niestety strasznie daremna,od rana chce mi się spać,niedobrze mi,głowa boli i tak w koło macieja.
Rodzinka z Niemiec u mnie siedzi,a ja nie potrafię w ogóle wczuć się w 'klimat' absolutnie nie czuję tych wakacji,mam wrażenie,że to jakiś długi weekend i trzeba znowu w poniedziałek wstawać do szkoły.
Mam nadzieję,że po wakacjach z Tż-etem w końcu je poczuję
tylko zastanawiamy się gdzie jechać,Wisła,Brenna,Krakó w
mmm wakacje z TZ... moze zrobcie sobie taki objazd, to tu to tam a na jak dlugo jedziecie?
Cytat:
Jabłuszko-wg mnie nic na siłe,wtedy kiedy w ogóle nie będziesz o tym myślała,aby kogoś 'upolować' napatoczy się najlepszy towar
racja racja
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Wczoraj A. napisał do mnie, że ma ważną sprawę, chce mi coś powiedzieć i już tak dłużej nie może... I że chce koniecznie rano, przed swoim wyjazdem.
Wachałam się troszkę, ale powiedział, że to na jedyne 5 minut.

Rano po 9 wyszłam więc po bułki, spakowałam je do torby i poszłam w umówione miejsce, gdzie jak to ujął: "wszystko się zaczęło".
Spytał czy możemy usiąść, ale oznajmiłam, że jestem przelotem i się spieszę.
Zaczął swój monolog, który brzmiał mniej więcej tak: "Pewnie znasz piosenkę 'w życiu piękne są tylko chwile'. I co chcę przez to powiedzieć... te wszystkie chwile spędzone z tobą były... były... jednymi z najlepszych w moim życiu. Pamiętam nawet ten moment, kiedy pierwszy raz się tu spotkaliśmy, twój uśmiech. Pragnę z tobą być, choć wiem, że to nie możliwe. Ty masz mnie za kretyna, oszusta. Nie ufasz mi. Nie mogę tak dalej. Chciałbym chociaż jednej nocy nie myśleć o tobie. I nie ma takiego dnia, bym obudził się nie przypominając sobie o tobie. Śnisz mi się po nocy. I muszę ci to powiedzieć teraz. Nie chciałem, żeby wynikło to w takich okolicznościach. Kocham Cię. I tak jak mówiłem "albo wóz, albo przewóz". Teraz wyjeżdżam na tydzień i chciałbym, żebyś przemyślała to. Jeśli nie zmienisz decyzji, nie pisz nic, proszę. Usunę Twoje wszystkie numery..."
I tak to mniej więcej leciało, rzadko się wcinałam ...
oooo dżizasss Ty to masz przygody, powinnas ksiazke napisac o swoich adoratorach,takie okazy Ci sie trafiaja
Cytat:
Niech mnie, któraś z was dobije Mam dość, wszytskiego. Siedzę, ryczę i mam ochotę się rozpłynąć w powietrzu. Wszystko się psuje chrzani itp.
skoro jest źle to niedlugo w koncu MUSI byc lepiej
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Malinko - nie będę Cie dobijała. powiem Ci tylko, że dziwię się, ze z Twoja siłą, tym blaskiem bijącym od Ciebie, tą serdecznością, radością, pozytywem .. Ty masz ochotę się dołować. Przecież jesteś tak super kobieta, że masakra. Wiesz ile ja bym dała, aby mieć takie radosne oczy? Uwierz mi, że wiele
podpisuje sie pod kazdym zdaniem.
Cytat:
Och Ty szczesciaro jedna ! Strasznie zazdroszcze CI tych koncertow. A z druga polowka to moze zaczniesz wkoncu szukac czegos konkretnego?
hmmm szukanie czegos konkretnego nie jest proste...chyba faktycznie nie bede o tym myslec tylko zyc sobie trak zeby bylo dobrze, a tz moze kiedys sam sie napatoczy w koncu
Cytat:
Jabłuszko ! Po pierwsze to uwierz mi, że tez się stęskniłam i nawet ostatnio myślalam o Tobie... Ale wiedzialam, że nic zlego się nie dzieje, tylko ten Festiwal trwa

Cytat:
Co do tego, ze chciałabyś mieć TŻta... Ostatnio sama tu pisałam takie słowa, ale dziewczyny pisały mi, abym sie nad tym nie zastanawiała, nie czekala, a żyła normalnie i wtedy sam się znajdzie i... tak tez sie stało... Dlatego mam tz taka rade dla Ciebie... zobaczysz, ze znajdzie sie w najmniej oczekiwanym momencie...
skorzystam z tej rady cos czuje...
Cytat:
Odnośnie mojego TŻ i tego, ze nie uważam, że to cos na dłuższa mete to jest tak, że poprostu ja sie boje, ze sie przejade na nim i wole nie nastawiac sie na cokolwiek na tak, bo później w razie co to bedzie bardziej boało...
hmmm chyba tez najlepiej nie zaprzataj sobie tym glowy i ciesz sie chwila - utrzyma sie na dluzej to dobrze, a jesli nie to widocznie tak mialo byc ;*
Cytat:
A co do mojego TŻta to fakt dobrze nam sie rozmawia, ale... ajjć sama nie wiem
ajjjjjć toż to krotko bardzo jestescie razem, za krotko zeby "cos wiedziec", poczekaj na rozwoj wydarzen
Cytat:
A mi wczoraj dzień minął szybko i "samotnie" Odwiedzilam fryzjera, zrobilam pasemka iii jakos tak leniwie było...
czasami takie leniwe dni sa potrzebne
Cytat:
echh....kochana nie zalamuj sie - to normalne,ze czasem jest lepiej, a czasem gorzej - rzecz w tym zeby przetrzymac te gorsze chwile, pozniej bardziej bedziesz sie cieszyc lepszymi, a te na pewno wkrotce nadejda
Trzymaj sie i nie poddawaj!
Cytat:
wogóle sie dzisiaj zdenerwowałam bo od zusa dostałam list ze do 10 lipca mam sobie wybrac fundusz emerytalny no cóz mimo ze nie pracuje oprócz raz w roku przez miesiac , mimo ze jestem niepłenoletnia mam sobie wybrac jak nie to sami wylosuje wiec tata powiedział a niech sobie losuja jak zaczniej pracowac za ok 7-8 lat to wtedy zmienie
bosz jaka masakra - w tym wieku masz sobie wybierac fundusz, jakas paranoja...

Orzeszku, lasencjo, dzieki za linki - śliczne fotki, jak jeszcze raz uslysze,ze jestes gruba to wyjdę z siebie i stanę obok

Dzien dobry tak w ogole
Obudzilo mnie słonko i myslalam, ze bedzie ladny dzien, a tu sie rozpadalo i w ogole masakra sie porobila... Coz szukajmy pozytywow- przynajmniej nie bede musiala isc wieczorem do pracy bo dzis mialam przyjsc tylko w wypadku duzego ruchu, a takowego raczej przy tej aurze nie bedzie
Plany na dzis to regeneracja bom troche jeszcze zniszczona po tym Heinekenie (a na wódkę to juz patrzec nie moge:P), a wieczorem domowka u kolezanek z pracy Ale to chyba bedzie domowka bezalkoholowa w moim przypadku

Trzymajcie sie dziewuszki kochane i milego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:13   #4715
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

Dzien dobry tak w ogole
Obudzilo mnie słonko i myslalam, ze bedzie ladny dzien, a tu sie rozpadalo i w ogole masakra sie porobila... Coz szukajmy pozytywow- przynajmniej nie bede musiala isc wieczorem do pracy bo dzis mialam przyjsc tylko w wypadku duzego ruchu, a takowego raczej przy tej aurze nie bedzie
Plany na dzis to regeneracja bom troche jeszcze zniszczona po tym Heinekenie (a na wódkę to juz patrzec nie moge:P), a wieczorem domowka u kolezanek z pracy Ale to chyba bedzie domowka bezalkoholowa w moim przypadku

Trzymajcie sie dziewuszki kochane i milego dnia
alez z Ciebie sie imprezowiczka zrobila baw sie dobrze wieczorkiem Myslalam wlasnie ostatnio co u ciebie,ze malo sie udzielasz ale juz wszystko jasne

witajcie,

ja juz po lunchu. Nie wiem co ze mna ostatnio ale nie moge wstac rano z lozka, ciagle jestem spiaca i nie moge sie skupic na niczym..wiem,ze moze przed okresem jestem i to jakos wplywa ale normalnie maskaaakra..

dzis jak mi rano zadzwonil budzik o 7.40 to sie tak szybko zerwalam i wystraszylam,ze spadlam na podloge wystraszyalm sie,ze TZ nie ma i co sie stalo,patrze na zegarek a to tak pozno juz i taka jestem jakas nie do zycia dzis..

wieczorem planuje pograc w badmintona w parku jak nie bedzie padac..

milego popoludnia
Stary 2008-07-08, 14:31   #4716
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc

byłam dzisiaj w banku i myslałam ze mnie szlag trafi wszytsko to takie tam ospałe, leniwe, łaske robią że sie słowem odezwą do klienta..masakra
byłam wczoraj tez na spacerze w parku z bratanica i tZ tem, ja ja za jedna raczke on za drugą hihi

wczoraj ogladałam hostel 2 z Tz tem masakra jakie straszne
i jeszcze jakas jedna komedia ale nie pamietam tytułu

W sobote szykuje sie kolejna impreza, tym razem nie u nas ale w więększym i duzo lepszym klubie "blue star" koło krakowa i jk sie nie rozmysla kierowcy to pojedziemy
i tu sie włacza opcja z cyklu " nie mam sie w co ubrać" bo kasy brak na nowe ciuchy a stare to juz..stare
ehhhhh

edit:
ze mi sie nudzi i ze mysle nad strojem na impreze( wiem, wiem doperio wtorek ale wole byc przygotowana wczesniej to znalazłam bluzke w panterke przewiewna taka luzna, gorset kupiony na allegro(czekajacy na chudsze czasy kiedy by mi sie tłuszcz nie wylewał i biała tunika która moze robic za sukienke

070808144238.jpg

070808144259.jpg

070808143709.jpg

070808144519.jpg

070808145836.jpg

070808143447.jpg
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

Edytowane przez orzeszek01
Czas edycji: 2008-07-08 o 15:31
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 15:20   #4717
Baby14
Zakorzenienie

Uff...wrocilam od fryzjera Szkoda ze nie mam aparatu ,ale jestem zadowolona w 70%. Ślicznie mi pocieniowała i wyprostowała natomist kolor chwycil piate przez dziesiate Chyba musze sie w farbe zaopatrzyc

orzeszek01: W doborze stroju zawsze mozesz sie nas poradzic

madame_apple: Masz racje. Szukanie na sile nie jest takie dobre i latwe. Wogole to nie da sie chyba pokochac tak od razu...Mysle ze trzeba sie usmiechac ładnie, pochodzic gdzies a moze cos akurat sie znajdzie Ostatnio tez mnie takie mysli nachodza tylko jak spotykam jakiegos chlopaka i go poznaje blizej to juz mi sie odechciewa
Nie wiem na co ja licze... na ksiecia z bajki? Ale w sumie lepsze nie chodzenie z nikim niz chozenie po to zeby kogos miec jak to robia niektorzy.

anniaa: To dobrze ze juz jest wszystko ok

malinka_86: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/gabrysia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]Kochanie tylko nie załamuj sie ! Prosze CIe Wiem ze to chwile zwatpienia ale pomysl tak wiele juz osiaglas. Nie mozesz zrobic kroku w tyl Walcz dalej

tamonita:: CO z tego moze byc?;> Chyba tylko BIg Love
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 15:33   #4718
orzeszek01
Zakorzenienie

Baby14- własnie sie radze Was

super ze masz nowa fryzurke ja tez bym chciała ale musze poczekac az mi odrosną...wtedy obetne moje zniszczone dosc długie końcówki i strzele sobie jakiegos boba albo przedłuze

ale u mnie pada strasznie

najbardziej mi sie podoba gorset ten czarno biały ale mi z niego wychodzi brzuch i nie wygladam w nim zbyt korzystnie ;/

Stary 2008-07-08, 15:38   #4719
Baby14
Zakorzenienie

Aaa Dominiczko przedluzałas juz kiedys? :O Na czym to polega?
Jak zwykle pewnie wygladasz ładnie a mowisz ze niekorzystnie. Dawaj fotki
Stary 2008-07-08, 15:50   #4720
orzeszek01
Zakorzenienie

Baby fotki sa juz wyzej

Co do przedluzania to główna kwestia są finanse bo porzadnie przedłuzane włosy to kwota ok 800 zł ale sa i tez za 2tys zł...;/
sa rózne metody zgrzewanie, clip on,
zalezy jak bede stała z finansami... jesli nie profesjonalne w salonie to na allego kupie pojedyncze pasma włosów która doczepia sie do własnych ,tak jakby na grzebyczkach ale to jest problem np trafic we własny kolor albo ktos mnie pociagnie za włosy a tu wypada hehe
z powodu włosów mam straszny kompleksy, no ale cóz...sama jestem sobie winna

Stary 2008-07-08, 15:56   #4721
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Baby fotki sa juz wyzej

Co do przedluzania to główna kwestia są finanse bo porzadnie przedłuzane włosy to kwota ok 800 zł ale sa i tez za 2tys zł...;/
sa rózne metody zgrzewanie, clip on,
zalezy jak bede stała z finansami... jesli nie profesjonalne w salonie to na allego kupie pojedyncze pasma włosów która doczepia sie do własnych ,tak jakby na grzebyczkach ale to jest problem np trafic we własny kolor albo ktos mnie pociagnie za włosy a tu wypada hehe
z powodu włosów mam straszny kompleksy, no ale cóz...sama jestem sobie winna
Sorki nie zauwazylam fotek Mi sie podobasz w panterce Ale idz w tym w czym czujesz sie najlepiej

Kurcze z tym wydluzaniem to mnie zaskoczylas...Jak juz wydluzysz to wstaw zdjecie bo ciekawa jestem efektu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 16:02   #4722
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Orzeszku- najbardziej podoba mi się biały strój - najwiecej zakrywa a zarazem jest grrr ^^ W panterce moim zdaniem za bardzo biust się wylewa, a gorset to jednak gorset

Dzisiaj byłam z TZ-em w CZechach Pojechaliśmy do Cieszyna i tup tup tup do Cieszyna Czeskiego podreptaliśmy ;D zakupiliśmy % i bzzzzium do domu Tak mnie nogi bolały, ze szok... Bo oczywiście co? Sylwia się odstrzeliła, ubrała obcasy i o A tZ jeszcze taki tekst:" Ej weź chwyć mnie za rekę. Odwaliła się, za***iście fajnie wygląda, nie złapie mnie za ręke i udaje singielkę.. Ho ho ho <złowieszcze> skończyły się te czasy" Jak ja go kocham

Dobra, lecę coś zjeśc, na burze się zanosi

Miłego dnia

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 16:06   #4723
Mercy
Zadomowienie

Wpadłam tak szybko wyniuchac co sie tu dzieje

Orzeszek mi sie podoba to w panterke

No to lece!
Stary 2008-07-08, 17:42   #4724
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Heloł

ja tez tylko wpadam jak po ogień bo do TŻ-a zaraz idę

już jestem u rodzinki i nawet u fryzjera byłam aby zrobić porządek na głowie

Dominiczko - biała najfajniejsza bluzka

Malinko - niedługo słonce wyjdzie i życie będzie piękne musisz w to wierzyć Skarbie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 17:55   #4725
orzeszek01
Zakorzenienie

znaczy sie ze w gorsecie grubo

Nefre- co tzn ze " gorset to jednak gorset" ?
Po co % kupowaliście z TZ tem?

U mnie nuda nuda i nuda :ziewa:

Stary 2008-07-08, 19:00   #4726
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko zameldować

Szukałam w mieście,jakieś fajnej koszuli dla TŻ-ta na rocznice,ale w końcu się nie zdecydowałam na żadną ale za to jakiego pysznego loda zjadłam mniamm (taki świderek)

Orzeszek - mi się podoba ta biała bluzeczka na ramiączkach panterka też fajna,a gorset ładny,ale chyba lepiej w tamtych bluzeczkach

Miłego wieczorku .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 20:02   #4727
anniaa

witam
baby niby lepiej ale żoładek mnie bolał .
Ewus baby moze pochwalicie sie efektami po fryzjerze ?
orzeszek biała badz panterka

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-07-08, 20:38   #4728
orzeszek01
Zakorzenienie

czemu nie gorset?

posmarowałam nogi balsamem brazującym i stoje przy klawiaturze bo nie chce zeby mi sie zapaprały nogi tym balsamem zebym w ciapki nie miala,
był TZ zrobiłam mu obiad, obejrzelismy pare kabaretów na youtubie
i był bardzo zmeczony bo dzis pracowal wiec poszedl spac
jutro bratanica i bratowa(nie lubie jej..) jada do katowic na 3 dni wiec bede miala spokój

Stary 2008-07-08, 20:43   #4729
anniaa

orzerzku a mogłabys wklei wieksze zdjecia bo ja tam mało co widze :d

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 20:53   #4730
orzeszek01
Zakorzenienie

ania ale kliknij na zdjecia to sie powieksza
prawym przyciskiem myszki i otwórz w nowym oknie beda wtedy duze

Stary 2008-07-08, 20:58   #4731
anniaa

orzeszku własnie nie udaje mi sie tak zrobic ze wzgledu na to ze wizaz mi dzisiaj szwankuje. moze jutro bd działac to sobie poogladam

Stary 2008-07-08, 21:00   #4732
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
orzeszku własnie nie udaje mi sie tak zrobic ze wzgledu na to ze wizaz mi dzisiaj szwankuje.
Przepraszam ze sie wtrace
Klikniij na zdjecie prawym przyciskiem i tam Ci wyskoczy "otworz (cos tam chyba odnosnik) w nowym oknie" i wtedy wszystko wyskakuje

EDIT: przepraszam...nie zauwazylam wypowiedzi Niczki ;/
Stary 2008-07-08, 21:04   #4733
anniaa

babay pisałam ze szwankuje mi wizaz i nie da sie nawet szybkiej odp pisac i nie moge za długich postów pisac bo wcina . ide spac dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 21:06   #4734
Baby14
Zakorzenienie

anniaa : Żeby do jutra mu przeszlo
Dobranoc

Boze powinni mnie z wizazu wywalic...chyba juz udzielam sie we wszystkich watkach i co chwile nowe wynajduje. Mialam wejsc na pol godziny a juz przeszlo 2 siedze ;D
Stary 2008-07-08, 21:07   #4735
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Mercy - no ćwiczyć mi się odechciewa na takie gorąco... normalnie odechciewa, jak już pojadę do Kielc, opłacę sobie aerobik albo aqua aerobic lub basen sama nie wiem zobaczę jak się ceny kształtują. Wrócę na rowerek stacjonarny i rolki. Może góry coś ze mnie wyciagną. Znajdzie sie mam nadzieję, ale ja mam czasami po prostu ochotę przytulić się do kogoś, położyć się spać nie sama, a w ramionach kogoś...
jabłuszko - też tak myślę... raz na wozie a raz pod... najgorsze jest to, że nie mam tutaj nikogo w tym zad... żeby pogadać w Kielcach znajomi przyjaciele itp. a tu NIC
Baby - może ja nie robię kroku w tył... ale waga robi skok do przodu... znowu coś się "rozprogramowało"
PS. Ja przedłużone mam
orzeszku - nie wypadną jesli są na zgrzewy bo ja mam. ale trzeba się pilnować przy czesaniu żeby ich nie "wyrwać ze spawem" sama wiem bawię się z tym już 3 miesiąc
PS. gorset bomba a panterka tez sexi i do tego te piersi ja jestem za panterką i tym biustonoszem
Ewusia- musi być

Moja prababcia mnie dobija - znowu zaczyna "jesteś gruba" itp.

Stary 2008-07-08, 21:14   #4736
Baby14
Zakorzenienie

Malinko : Ale zrobisz krok w tył jak porzucisz diete. Twoja praca nie moze isc na marne. A moze to tylko zastój? Dobrze ze waga stoi a nie podnosi sie.

A Twoja prababcia to...normalnie słow brakuje Żeby bliscy tak ranili słowami. Nawet nie zdaja sobie sprawe z tego jak ranią. Pamiętam jak mnie tez wyzywali od grubasow. No moze zle to ujelam. Po prostu cały czas słyszałam jakies docinki na temat brzuszka itd. No i do niczego dobrego to nie doprowadzilo ;/

Nie no koniec juz... Oficjalnie mowie DObranoc
( pewnie bedzie mi sie wizaz snil ;D)
Stary 2008-07-08, 21:20   #4737
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko : Ale zrobisz krok w tył jak porzucisz diete. Twoja praca nie moze isc na marne. A moze to tylko zastój? Dobrze ze waga stoi a nie podnosi sie.

A Twoja prababcia to...normalnie słow brakuje Żeby bliscy tak ranili słowami. Nawet nie zdaja sobie sprawe z tego jak ranią. Pamiętam jak mnie tez wyzywali od grubasow. No moze zle to ujelam. Po prostu cały czas słyszałam jakies docinki na temat brzuszka itd. No i do niczego dobrego to nie doprowadzilo ;/

Nie no koniec juz... Oficjalnie mowie DObranoc
( pewnie bedzie mi sie wizaz snil ;D)
Diety porzucic nie mogę bo by było, ze mną źle. Dietę mam dobraną pod chorobę. Więc jestem z nią do końca życia... Własnie waga się podniosła z 76 na 77/78 ale teraz sama nie wiem, każda waga pokazuje inną wartość.

Matula jak dzwoniła dzisiaj do babci to powiedziała, że więcej tam przychodzić nie będziemy bo po 1 - najpierw się drze, że nie przychodzimy a jak jesteśmy to włącza Modę na sukces - "bo taki ważny dzisiaj odcinek" po 2 - ciągle jest, że jestem gruba itp. , że za dużo jem, że powinnam jeść co innego - zaczeło się od tego, że kupiłam mąkę żytnią razową i mąkę owsianą do robienia naleśników omletów itp., nawet to pieczenia chlebka- to babcia zaczeła, że powinnam sobie kupić coś kukurydzianego jak flipsy czy coś - a flipsy tzn. kukurydzanie są bardzo węglowodanowe i mi zaburzają dietę - no ale babcia ma 90 lat tzn. nie wiem dokładnie ile i ona "WIE LEPIEJ" no masakra masakra! Mam dość

Stary 2008-07-08, 21:39   #4738
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Szukałam w mieście,jakieś fajnej koszuli dla TŻ-ta na rocznice,ale w końcu się nie zdecydowałam na żadną ale za to jakiego pysznego loda zjadłam mniamm (taki świderek) ja lubie takie na maxa.. one sie chyba amerykanskie nazywaja prawda?

Orzeszek - mi się podoba ta biała bluzeczka na ramiączkach panterka też fajna,a gorset ładny,ale chyba lepiej w tamtych bluzeczkach

Miłego wieczorku .
zgadzam sie jesli chodzi o bluzke Orzeszka

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
czemu nie gorset?

Orzeszku, mi sie gorset tez najmniej podoba. I nie ma to nic wspolnego z Twoja figura wiec nie wkrecaj sobie niepotrzebnie czegos w bluzeczkach jakos tak bardziej elegancko i modnie a gorset tak mi nie pasuje wogole.... Ale to mje skromne zdanie. Idz w tym czym sie czujesz najlepiej.

posmarowałam nogi balsamem brazującym i stoje przy klawiaturze bo nie chce zeby mi sie zapaprały nogi tym balsamem zebym w ciapki nie miala,
był TZ zrobiłam mu obiad, obejrzelismy pare kabaretów na youtubie
i był bardzo zmeczony bo dzis pracowal wiec poszedl spac
jutro bratanica i bratowa(nie lubie jej..) jada do katowic na 3 dni wiec bede miala spokój
a ja juz sie klade bo padam na twarz a juteo zaczynam wczesniej a koncze pozniej wiec lepiej sie poloze..

dobranoc
Stary 2008-07-09, 00:51   #4739
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewus baby moze pochwalicie sie efektami po fryzjerze ?
pochwaliłabym się chętnie, nawet zdjęcie komórką zrobiłam ale nie zabrałam kabla od komórki tak wiec najwyżej w przyszłości wrzucę

Cytat:
Diety porzucic nie mogę bo by było, ze mną źle. Dietę mam dobraną pod chorobę. Więc jestem z nią do końca życia... Własnie waga się podniosła z 76 na 77/78 ale teraz sama nie wiem, każda waga pokazuje inną wartość.

Matula jak dzwoniła dzisiaj do babci to powiedziała, że więcej tam przychodzić nie będziemy bo po 1 - najpierw się drze, że nie przychodzimy a jak jesteśmy to włącza Modę na sukces - "bo taki ważny dzisiaj odcinek" po 2 - ciągle jest, że jestem gruba itp. , że za dużo jem, że powinnam jeść co innego - zaczeło się od tego, że kupiłam mąkę żytnią razową i mąkę owsianą do robienia naleśników omletów itp., nawet to pieczenia chlebka- to babcia zaczeła, że powinnam sobie kupić coś kukurydzianego jak flipsy czy coś - a flipsy tzn. kukurydzanie są bardzo węglowodanowe i mi zaburzają dietę - no ale babcia ma 90 lat tzn. nie wiem dokładnie ile i ona "WIE LEPIEJ" no masakra masakra! Mam dość
to jest właśnie przypadłość starszych osób, wiedza bo żyją dłużej mama ma rację, nie chodźcie już tam, po co się masz dawać dobijać...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

a ja juz sie klade bo padam na twarz a juteo zaczynam wczesniej a koncze pozniej wiec lepiej sie poloze..

w sprawie gorsetu mam takie samo zdanie

wieczór spędziłam z TŻ-em, a później z łazienką miałam coś w tv obejrzeć, ale mi się odechciało jutro może jakiś basen... (skoro okresu nadal niet )

późno się zrobiło

słodkich snów Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 00:58   #4740
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Witam
Jeszcze się chyba w tym temacie nie wypowiadałam ^^
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości