![]() |
#4711 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego w mojej szafie często można znaleźć duble - to samo, tylko w innym kolorze ![]() ![]() A jak są kolejki do przymierzalni, to nawet nie przeglądam ciuchów, wychodzę natychmiast ![]() mówiłam już, że nie mam butów na wiosnę? ![]() Cytat:
![]() dobrze, że większa krzywda stała się autku, nie Tobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
BAN stały
|
Zanosi sie na deszcz, zrobiło sie ciemno bardzo i tak jakoś nie przyjemnie.
Taiwo biedactwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Taiwo, nie bądź zła na siebie. Mam nadzieję że Cię szybko odgipsują
![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu, gratuluję
![]() Taiwa, współczuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko ściągną ci ten gips ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
Jestescie kochane, nie spodziewalam sie tylu cieplych słów, ale juz lepiej starczy, bo sie zaraz rozkleje
![]() Co do mojej łapy, lekarz stwierdził, ze jest peknieta bardzo szczesliwie (nie wiem co to znaczy- dla mnie brzmi jak oksymoron), wiec za 4 tygodnie powinno byc juz ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też plany mogą się zmienić ![]() ![]() Strachulcu będziesz może w Douglasie w ZT lub Galerii Mokotów ![]() ![]() ![]() Taiwa współczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
BAN stały
|
Cytat:
Robie żeberka pieczone, maniam mniam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
lipiec na maksa!!! :)
|
taiwa, trzymaj się
![]() ![]()
![]() |
#4723 |
BAN stały
|
Ale pusto tu dzisiaj, no nic to ja też sobie idę....wezmę sie za wykresy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeszedl w ciągu 2 tygodni 4 osoby - każda zgodnie powiedziala, że makabra - wysuszenie, podrażnienie, itp. Nie. Cytat:
I ja też zawsze mam alarm w komórce na to ustawiony ![]() ![]() Ale tylko raz i jedną... A 3 na raz to zabójstwo dla organizmu... Cytat:
Twarz (w bardzo zlym stanie - nic, co nie jest na receptę nie pomagalo, dodatkowo uczulenie na siarkę w ogóle i na cynk powierzchniowo mocno utrudnialo sprawę) wyleczyl mi naprawdę ladnie. Ale jednak trochę niszczy organizm - podobnie jak antybiotyki... Także ścisla kontrola lekarza jest niezbędna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnsyko napiszę na priv, bo bym nie chciała to zadużo szczegółów pisać tutaj ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Mówilam, że czekoladki wrócą na Allegro
![]() ![]()
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie jeszcze tylko powiem ze "mumie" bardzo dobrze i długo się trzymają w nienaruszonym stanie ![]() Co do zakupów po prostu nie znoszę robić zakupów. Zakupy pogarszają a nie poprawiają humor. (mały wyjątek to książki i perfumy) Robiąc wielkiego OT-a: Właśnie oglądam powtórkę milionerów (bo proszono bym to ogladała i zapisywała pytania). W życiu nie widziałam tek ewidentnie podstawionej osoby. Pytania ma na poziomie szkoły podstawowej. SZOK! Dla kamuflażu dali by trudne pytania które by ta osoba znała. A Ta podstawiona osoba chociażby udawała ze się nad pytaniami zastanawia i kombinuje a nie od razu odpowiadała. ŚMIERDZI! To ewidentnym SZWINDLEM! Na odległość i przez monitor.
![]() |
#4728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się, że to glupia zagrywka, by zabrać widownię Strzalowi w 10 na Polsacie, ale to dość krótkowzroczna polityka - na jeden raz wszakże... Ale jak nie zapomnę, to w sobotę zerknę (ale Milionerów na stale zdradzam z AXNem i Amazing Race, które wtedy leci ![]()
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Taiwo- biedulku, współczuję
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taiwo, trzymaj się kochana ![]()
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Ale Milionerzy to taka marka, że nie potrzebują takiej "reklamy" - moim zdaniem. To chyba najbardziej znana marka teleturniejowa - Wielka Gra to już tylko starsze pokolenie kojarzy (starsze - znaczy się ponad 25 lat
![]() Niemniej, nie jestem specem od marketingu telewizyjnego, więc mogę się mylić...
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No Sorry, pytanie za 250 tys. o piłkarza Kakę ? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie tego odcinka milionerów (też oglądałam w necie na plejadzie) to też mi się wydaje, że coś było nie halo.
Która studentka grając o takie pieniądze, odpowiada praktycznie bez zastanowienia i bez nerwów ![]() A pytania no cóż faktycznie były łatwe, za łatwe. Choć ja na przykład nie znałabym odpowiedzi na to, w którym chodziło o Kake. ![]() Co do pytania za milion, które padnie w sobotę, to nie wiem Annmarie, o którym Ty czytałaś, ale na plotkowym wizażanka, która była na tym nagraniu milionerów podała i pytanie i to czy dziewczyna wygra ![]() A TVN doskonale wiedział co robi. W sobotę prawdopodobnie będą mieli rekordową oglądalność.
#4735 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak globalnie mialam na myśli - ostatnio prowadzilam warsztaty dla studentów 3-4 roku no i wlaśnie okazalo się, że Wielka Gra, to dla nich mgliste wspomnienie, albo zagadka...
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pytanie za pół miliona odpowiedział 9 letni syn koleżanki. No ręce mi opadły. Na pytania od 500 do 20.000 tez syn koleżanki odpowiedział bez zajakniecia i zastanawiania się. Cytat:
Ricardo Izecson dos Santos Leite oraz Juninho Pernaubucano. Nawet ja znajac pełne imie i nazwisko od dawna zawsze je kaleczę mimo ze wypowiadałam z 10 czy 15 razy. Dosłownie szkoda gadać. Jak juz chcą zwrócić uwagę i przyciągnąć widzów to serio by podali koszmarne pytania i podstawili osobę która by sie zastanawiała kombinowała wyliczała stresowała udawała ryzyko (oczywiście znając odpowiedzi) a w końcu by ten milion ustrzeliła. A poza tym co z tego ze zwrócili w ten sposób uwagę skoro stracą o wiele więcej bo pełno osób przestanie ten program oglądać ze względu na oszukaństwo w nim. Mogę sie poza tym załozyc ze ta osoba tego milona nie wygra. Tak jest zawsze jak podstawione osoby graja ze głowna wygrana nie pada.
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w ten deseń ![]() Swoją drogą to czy Ci ludzie co chodzą na nagrania nie podpisują umowy, że nie wolno im zdradzać szczegółów zanim nagranie nie będzie wyemitowane? ![]() Eenax - w to, że 9-letnie dziecko odpowiedziało samo na wszystkie te pytania trudno mi uwierzyć. Słyszałaś to, czy koleżanka Ci to powiedziała? ![]() Edit: Przeglądnełam jeszcze raz te pytania do 20 tyś i faktycznie i 9 latek nie powinien mieć z nimi problemu. No może z tym o basseta ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-04-02 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale cudnosci znalazłam na KWC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, nie bylo. Ale pojawily się przecieki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.