![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
przygotuj sobie listę miejsc ktore CIę interesują i listę pytan jakie chcesz zadać- bo z doświadczenia wiem ze w trakcie się połowę rzeczy zapomina i faktycznie podzwoń chociaż...przecoiez przez tel nikt Cię nie widzi, nikt Cię nie zna więc nie masz się czego bać...Troszkę Cię rozumiem bo sama mam zawsze opory żeby gdzieś wejśc, zapytać o cokolwiek ale trzeba walczyć ze swoimi słabościami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Listą heh zawsze robie sobie listy mam ich mnóstwo. I mam taki problem nie mieszkam w zbyt duzym miesćie i jak chce lokal szukac musze chodzić po całej okolicy bo nie ma stronek na necie . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś w kancelarii parafialnej naszej wspólnej już parafii
![]() Chcieliśmy się zapytać, czy proboszcz nie będzie miał nic przeciwko, że weźmiemy ślub w innym tutejszym Kościele i o nauki się spytać chcieliśmy. A więc - od ręki dostaliśmy pozwolenie na ślub w innym Kościele ![]() ![]() Wpisał mnie na listę parafian ![]() ![]() Dostalimy kalendarz parafialny [podwójny A4] na odwrocie ściąga dotycząca każdego sakramentu, gdzie nauki i jakie dokuemnty trzeba mieć itp.] A to wszytsko za darmo! ![]() Myślałam, że nas skasuje chociaż co łaska. Ale powiedział, że zazwyczaj to młodzi dają w ramach zapowiedzi opłatę - w sensie, że jednorazowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam wrażenie, że coraz bliżej to wszytsko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz żyje weselem na którym jestem świadkową... A w poniedziałek jedziemy dowiedzieć sie cos więcej w związku z kredytem i będziemy już też wiedzieć coś więcej na temat mieszkania a przynajmniej mamy taka nadzieje. Mamy już coś na oku ale nie wiemy czy będzie nas stać na takie mieszkanie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
ooo jak nas duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kosztuje 25 zl na miesiac wiec mysle ze mozna tyle dac.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
szczęściary z was dziewczyny, ja nie mam zdolności kredytowej żeby kupić budę dla psa
![]() ![]() ![]() chyba nocą napadnę na jakiś bank ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-08 o 23:25 Powód: post pod postem/ proszę edytować swoj post w celu uzupełnienia jego treści |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
ja tak sami mialam z kiecką na to wesele majowe, ale znalazłam to cudo... i kosztowała 280 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Annfas, śliczne to to. Gdzie to znalazlaś?
Au ale dziś jajnik boli:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
Ja sięrzadko udzielam na forum, poniważ prawie mnie w domu nie ma
![]() Co do planów ślubnych to wszystkie podstawy już załatwilismy i zarezerwowaliśmy msze. Na 16.00. Chciałam na 17.00 ale była już zajęta.
#4722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
http://studio-mona.pl/ - tu sa adresy sklepów jeszcze na to poluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
annfas jak juz pisalam w twoium watku piekna sukna,
![]() http://studio-mona.pl/hurt/images/76.jpg chce ja na moje poprawiny ![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
annfas, Twoja sukienka jest boska, ale niestety nie mam tak idealnej figury żeby sobie na nia pozwolić a szkoda;( a w kroju bombki nie widać moich "salcesonów", bo akurat na biodrach suknia jest szeroka
![]() ![]()
#4726 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
polecam jak juz nie mozesz wytrzymac lody wodne lub sorbety..malo kcal aaa gasza pragnienie na cos kalorycznego ps milki weyy (nie wiem jak sie pisze) ma tez malo kcal ![]() polecam tez wode z cytyna herbatke mandaryna arbuza salatki picie duzo wody ![]() i wiele wiele innych sposobow ktore jutro napisze jak znajde u mnie na blogu bo gdzies rok temu pisalam ale chyba nie chcecie czytac bo to jest wlasnie jak chorowalam jak ktos chce bardzo poczytac to na pw prosze ![]() Cytat:
my narazie zyjemy komuniami teraz w niedziele i za tydzien slub dopiero w sierpniu tż kuzyna pozniej w maju 2009- kuzyna czerwcu 2009 - małej i nasz w lipcu ![]() Cytat:
Cytat:
ale boje sie isc bo juz raz nas wyrzucil ksiadz... :/
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki ja niedawno wrocilam za pracy a tu taki boom az 6 stron normalanie wy to nawet na spacery tekompy bierzecie ze tak piszecie!!!!!!!!
i dziekuje ze gratylujecie mi decyzji o cywilnym ![]() dziekuje pani stomatolog za rade wzielam tabletke i w pracy wytrzymalam ![]() a tak wogole to zas mam problem mam podobno bardzo zle wyniki malo plytek krwi jakis PLT (co to kurde wogole jest moze jakas pani doktor mnie oswieci) moja dermatolog powiedziala ze moge miec jakas bakterie we krwi w sumie to w ciagu tugodnia dostalam wiecej dkierowan do lekarzy i na badania niz w calym swoim zyciu!!! dostalam tak do: neurologa, hematologa (czy jakos tak), do okulisty, na ogolne badanie krwi i moczu(morfologia i ob i takie tam), na krzepliwosc krwi, rtg kregow szyjnych, usg jamy brzusznej musze isc do stomatologa,laryngologa, i ginekologa zeby wykluczyl ognisko bakteryjne i oczywiscie zapomnialam o najwazniejszym zas skierowanie do szpitala na oddzial hematologiczny aaaaaaaa i witam nowe panny mlode ![]() martucha gratuluje nowej pracy ![]() ![]() strippi kochanie jak tam pierwszy dzien pracy?? ![]() za tydzien komunia mojego tz chrzesnicy rok 2009 maj wesele kuzynki czerwiec moje ![]() lipiec twoje sierpien mojego kuzyna a tydzien pozniej brat mojego tz i to na slasku!!!! to sa dopiero wydatki a jeszcze auto rozwalilismy w pracy moja kierowniczke znalazla sobie chyba w mojej osobie jakas ofiare i chyba sprawia jej przyjemnosc jak mnie gnebi a ja maj juz dosc i chyba sie cholera zwolnie jak tak dalej bedzie bo sie chyba zaplacze i jeszcze te wyniki ach a ja caly czas sie wam zale przepraszam ale po prostu taka juz jestem ze musze sie wygadac i wyzalic ![]()
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko piszecie, normalnie nie daje rady tego czytać ![]() Dzis bylam z TZ-tem u ksiadza i mamy juz godzine. Bierzemy slub o 17, czyli o tej godzinie, którą planowalismy, a od dzis jest to pewne. Teraz poszukujemy zespolu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
mala2241 PLT to włąśnie płytki, ile te wyniki wynoszą. Koleżanka jaga laborantka to powie czy dobre czy nie
![]() Jak mnie te buty wczoraj obtarły, to na palcach biegłam do domu ;] a dziś mnie takie bolą mięśnie w nogach, o których istnieniu nawet nie miałam pojęcia ![]() idzia to super, ja ostatnio mam schozę że ksiąz zapisał nas na złą datę. Nie wiem dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale dzis sliczna pogoda ![]() annfas jaka sliczna ta sukienka ![]() edit: dziewczyny zagłosujcie. bo chca nam zmienic nazwę forum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251286 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
zadnego ona.pl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piekna pogoda swieci sloneczko cudnie na spacerek, a ja na uczelni.. jak zwykle gdy jest ladnie...
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
oj u mnie tez sliczna pogoda i tak mysle, by od 10 isc sie poopalac na taras
![]() ![]() jak narazie to jeszcze leże w łózeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
Juz zaglosowalam w tej sondzie- niech wizaz zostanie
![]() U mnie tez sliczna pogoda ale na razie nigdzie nie wyjde- musze sprzatnac kuchnie, bo moj kochany mezulek robil ciasto (jest zapalonym piekarzem) zeby zabrac do pracy z okazji naszego slubu ![]() ![]() ![]() A, no i witam oczywiscie wszystkie nowe panny mlode! Coraz wiecej nas i tempo zawrotne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
a ja sie jednak nie poopalam, bo mi kurcze chmury naszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u tego Chinczyka to ludzie pracuja ponad sily...ja nie wiem jak te dziewczyny wytrzymuja tam...ale powiem ci ze wieksosc to dziewczyny po gimnazjum i liceum ktore na sile chcialy jakas prace.. kochana jak chcesz sie wyzalic to dawaj do mnie na kawke...a w ogole w poniedzialek ktore masz zmiany?? bo chcialam abys poszla ze mna do biura pracy. a co do kierowniczki to miej ja w dupie wiem jaka jest...no nie przejmuj sie slonce bo nie warto tracic nerwow...olej ja i rob swoje i tyle. a wyniki mam nadzieje ze sie poprawia i bedzie dobrze kochana moja ![]() schudlam 3 kg ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
u mnie rano swiecilo piekne sloneczko a teraz tez chmurska
![]() ![]() ![]() zaglosowalam na wizaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
oo kurcze, no to nieźle. to ile jeszcze ci zostało z zamierzonego wczesniej planu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samba ja ci daje kopa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
ja to nawet jakbym musiała to sie nie dowiem, czy moja analiza i zakonczenie są do poprawy czy nie, bo ona juz przeciez w to nie zajrzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak możesz to wyjślij mi na PW adres Twojego bloga, jeśli nie masz nic przeciwko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ci fajnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.