Panny Młode 2009 cz.II - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-08, 18:16   #4711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
HaHa Ha własnie że NIe jest bardzo rzadkoi sama staram sie cos szukać ,ale ja jestem takim cykorkiem nieśmiałym i pewnie dużo nie załatwie(czasem mnie zatyka i nie wiem co powiedzieć jak sie spytać) (niby biore wychodze za maż powinnam dorosnąć itp)ale boje sie ludzi mam nadzieje że sie to zmieni teraz jak cos załatwie bedzie cud !!!!i bede sie cieszć że SAMA załatwiłamhih
ja tez jestem niesmiała ale poszukac czegos, podzwonic i sie popytac jak z terminami to chyba nie jest tak duzo co??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:20   #4712
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

przygotuj sobie listę miejsc ktore CIę interesują i listę pytan jakie chcesz zadać- bo z doświadczenia wiem ze w trakcie się połowę rzeczy zapomina i faktycznie podzwoń chociaż...przecoiez przez tel nikt Cię nie widzi, nikt Cię nie zna więc nie masz się czego bać...Troszkę Cię rozumiem bo sama mam zawsze opory żeby gdzieś wejśc, zapytać o cokolwiek ale trzeba walczyć ze swoimi słabościami
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:36   #4713
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
przygotuj sobie listę miejsc ktore CIę interesują i listę pytan jakie chcesz zadać- bo z doświadczenia wiem ze w trakcie się połowę rzeczy zapomina i faktycznie podzwoń chociaż...przecoiez przez tel nikt Cię nie widzi, nikt Cię nie zna więc nie masz się czego bać...Troszkę Cię rozumiem bo sama mam zawsze opory żeby gdzieś wejśc, zapytać o cokolwiek ale trzeba walczyć ze swoimi słabościami
Walcze!!!(naprawde) ale są takie dni ostatnio u Mnie że nie chce nigdzie wychodzić i komletnie o cos sie jeszcze pytać bo przeraża mnie to ze sie splamie głupio coś powiem ktos na mnie jak na głupią popatrzy.Ale to zależy od dnia mam czasem tak że 1 dzień jestem wygadana niczego sie nie boje a póżniej tydzień sie chowam albo odwrotnie tydzień luzik a jeden dzień masakra(ale ze mnie matołek psycholek)aż mi głupio

Z Listą heh zawsze robie sobie listy mam ich mnóstwo.
I mam taki problem nie mieszkam w zbyt duzym miesćie i jak chce lokal szukac musze chodzić po całej okolicy bo nie ma stronek na necie .
Biore sie za robote od jutra szukam pytam dzwonieUff
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:37   #4714
kliwia
Zakorzenienie

Byliśmy dziś w kancelarii parafialnej naszej wspólnej już parafii
Chcieliśmy się zapytać, czy proboszcz nie będzie miał nic przeciwko, że weźmiemy ślub w innym tutejszym Kościele i o nauki się spytać chcieliśmy.

A więc -
od ręki dostaliśmy pozwolenie na ślub w innym Kościele

Wpisał mnie na listę parafian nawet nic nie powiedział, że mieszkamy razem, tylko poinformował, że możemy przystępować do spowiedzi i komunii, ale nie możemy być np. chrzestnymi - no bo żyjemy w grzechu

Dostalimy kalendarz parafialny [podwójny A4] na odwrocie ściąga dotycząca każdego sakramentu, gdzie nauki i jakie dokuemnty trzeba mieć itp.]

A to wszytsko za darmo!
Myślałam, że nas skasuje chociaż co łaska. Ale powiedział, że zazwyczaj to młodzi dają w ramach zapowiedzi opłatę - w sensie, że jednorazowo

Mam wrażenie, że coraz bliżej to wszytsko przez takie rzeczy. A zostało 478 dni
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:51   #4715
annfas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
Panny Młode 2009
Styczeń
3

10

17

ryba_22

24

rojku
31
Luty
7
14
21

Marzec
7
14
21

enigma7

28

Kwiecień
4
11
12

czerybka

18

massowa, alizot

25

agus87, Kaffienka, Rosette
Maj
natali86, AliBoo

2

Zottel (ślub kościelny)

9

misiak87, ^olka^

16

ktosia86

23

uleczka67, zielony_motylek, Lilith1, parasiempre, Asiulak

30

DagmaraS, _Madzia_
Czerwiec
rybcia2309, mala85

5

MisQa

6

amazynt, Sloneczko_, spray, kotka85, WIKA26, Malikaa, mika_am, MAGiALENA, pluszaczek007,

13

weronika23, Cameline, agalbn
, Audacieux
20

pysslaw, ssmakija, electra1985, aga2111, bialymis1984

27

ola_socha, Maddie, tylkokasia, Lustereczko, Agnesss1s2,
Moonikkaa, mala2241, eseska
Lipiec
4

ivoclar, elganja, popscene

10
nafie
11
kwiatussek, ka4rolcia

18

strippi, kinia336, fanta20, Kama24

25

leamia, zaaaabcia
Sierpień
cyn@monk@, MBPN

1

Rybulka, myszka_maj, Estrella, Madzialenka12344321
, jaga_2001

8

annfas, maga83, aldonetta, kasienkakg, asiamichał, aanka0308, kikuska, tajeczka, kassjopeja, ButterBear, Olenkaaa, magdzia33, sas
11 Evelinka13, martucha84, baja_86
15

diamonndbabe, directe, mszpilka, viola211985

22

anuulaa, karothka, Madzia_madzia, keira24, Elcia85
, iwi_83

29

Strobiluska, Monia.ch, pati86, natka294, kliwia, pomorzanka
Wrzesień
5
hałas, owieczka86, magdaadas, aniaaa84, idzia111, SAMBAdiJANEIRO, ponga, Scio, neska22

12

śliweńka, agatkag14, Gabryysia, *Agatek*

19

Ellee, szajajaba

26

Październik
3

Ana***,
kalinka77
10

duralek

17
24
31
Listopad
7
14
21
28
Grudzień
5
12
19
26

asi_kol

mam nadzieje, że teraz wszystko się zgadza.
Tak teraz wygląda nasza lista. Dużo Panien Młodych niestety się nie udziela się w wątku, jak dla mnie tempo jest porażające, nie nadązam nawet czytać tego wszystkiego. Lada dzień pewnie pojawi się kolejna część wątku....

Ja teraz żyje weselem na którym jestem świadkową... A w poniedziałek jedziemy dowiedzieć sie cos więcej w związku z kredytem i będziemy już też wiedzieć coś więcej na temat mieszkania a przynajmniej mamy taka nadzieje. Mamy już coś na oku ale nie wiemy czy będzie nas stać na takie mieszkanie....

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 18:55   #4716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ooo jak nas duzo

Stary 2008-05-08, 19:08   #4717
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
Jeśli można to ja też sie przyłączam
Nie żebym chciała Ci ~Gosienka~ robić konkurencje ale my z TŻ w pierwszej kolejności mieliśmy chrzciny planujemy ślub kościelny bo póki co tylko cywila mamy a zaręczyny to jak będzie czas
Jeszcze nie wiemy kiedy będzie ślub poza tym, że będzie w 2009 Nic nie mamy i tak sie zastanawiam czy jak sie w wakacje zabierzemy to zdążymy bo widzę że niektóre dziewczyny to chyba jeszcze tylko sukni nie mają i sie zestresowałam...
trzymam kciuki i witam wszytko zalezy od miejscowosci.. moja kuzynka bierze slub w czerwcu (ja w sierpniu) i my juz mamy wszytkie te wazniejsze rzeczy a ona jescze sie za niczym nierozglada.. podobno u nich nie ma boomu na sluby, wiec naprawde wszystko zalezy od regionu

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Jaa hihi też mam dosyć ciekawieMy z Moim też nic nie mamy załatwione a pozatym jeszcze jest w wojsku do sierpniawiemy tylko że 2009i najlepiej Czerwiec .Jka myślicie wyrobimy sie
dacie rade

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jem zupę kapuścianą - bez soli:/ owoce też jem, ale muszę się trzymać sztywno diety, zjadłabym coś kalorycznego.

Idziemy dzisiaj na trzecie spotkanie, zajęcia są świetne, uczymy się jak na razie walca angielskiego, cha-che i tango. Dzisiaj będziemy powtarzać tego czego się nauczyliśmy i poznamy nowy taniec. Jest fajnie, bo tańczymy nie tylko ze swoim partnerem, ale też z innymi, bo trzeba się zamieniać. Dzięki temu można sobie porównać, jak tańczą inni, ale oczywiście najlepiej mi się tańczy z TŻ. Idźcie, to fajna sprawa
ja sie niemoge doczekac naszego kursu ruszamy na jesien
kosztuje 25 zl na miesiac wiec mysle ze mozna tyle dac.. a zajecia prowadzi moja kumpela ze studiow wiec tez niebedzie stresow

Cytat:
Tak teraz wygląda nasza lista. Dużo Panien Młodych niestety się nie udziela się w wątku, jak dla mnie tempo jest porażające, nie nadązam nawet czytać tego wszystkiego. Lada dzień pewnie pojawi się kolejna część wątku....

Ja teraz żyje weselem na którym jestem świadkową... A w poniedziałek jedziemy dowiedzieć sie cos więcej w związku z kredytem i będziemy już też wiedzieć coś więcej na temat mieszkania a przynajmniej mamy taka nadzieje. Mamy już coś na oku ale nie wiemy czy będzie nas stać na takie mieszkanie....
my tez mamy na oku mieskzanie.. tzn ono sie bedzie dopiero budowac.. mam nadzieje ze pod koniec roku dostaniemy na niego kredyt...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 19:38   #4718
jupik
Rozeznanie

szczęściary z was dziewczyny, ja nie mam zdolności kredytowej żeby kupić budę dla psa no ale dzisiaj dostałam wolne w pracy na miesiąc żeby spokojnie skończyc studia-szok! Zaskoczyli mnie pozytywnie, bo nie spodziwewałam sie po nich tak ludzkiego odruchu No i kiedy już z TŻtem tak zadowolona spacerowałam po mieście zobaczyłam TO. TO, czyli suknię moich marzeń na bal absolwentów. Czarna, krótka, "bombka" super modna teraz, z dekoltem do ziemi z atłasu... weszłam, przymierzyłam i się zakochalam-chyba pierwszy raz w życiu wyglądałam jak seksbomba ale z klasą i elegancją... no i suknia jest taka, że wygląda jakby się miało baaardzo długie nogi. Tylko ta cena, przytrzymajcie się krzeseł: 600 zł no i najgorsze, że mimo że jestem bankrutem totalnym, to chyba ja jutro kupię i do śmierci będę spłacać, bo tak mi po głowie chodzi! Straszne...

chyba nocą napadnę na jakiś bank

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-08 o 23:25 Powód: post pod postem/ proszę edytować swoj post w celu uzupełnienia jego treści
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 19:43   #4719
annfas
Zakorzenienie

ja tak sami mialam z kiecką na to wesele majowe, ale znalazłam to cudo... i kosztowała 280 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 343607445.jpg (49,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg onopgunxsceincrbemqs.jpg (50,0 KB, 9 załadowań)

Stary 2008-05-08, 20:12   #4720
popscene
Wtajemniczenie

Annfas, śliczne to to. Gdzie to znalazlaś?
Au ale dziś jajnik boli:/
Stary 2008-05-08, 20:15   #4721
elektra1985
Raczkowanie

Ja sięrzadko udzielam na forum, poniważ prawie mnie w domu nie ma . Cały wolny czas zabierają mi dwie uczelnie. Tym bardziej, że dojeżdzam do Białegostoku. Ale za miesiąc na jednych studiach sie bronie i mysle że od wakacji bede miała więcej czasu.
Co do planów ślubnych to wszystkie podstawy już załatwilismy i zarezerwowaliśmy msze. Na 16.00. Chciałam na 17.00 ale była już zajęta.

http://abcslubu.pl/suwak/12_07_2007_21_3_2004_65.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090620580113.png
elektra1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 20:18   #4722
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja tak sami mialam z kiecką na to wesele majowe, ale znalazłam to cudo... i kosztowała 280 zl
]

piękna ta sukienka ... ale nie na moją figurkę...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 20:31   #4723
annfas
Zakorzenienie

http://studio-mona.pl/ - tu sa adresy sklepów

jeszcze na to poluje

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 97_big.jpg (138,5 KB, 18 załadowań)

Stary 2008-05-08, 20:50   #4724
martucha84
Zakorzenienie

annfas jak juz pisalam w twoium watku piekna sukna,
a mi najbardziej podoba sie ta

http://studio-mona.pl/hurt/images/76.jpg

chce ja na moje poprawiny bedzie idealnie pasowac do bialego gangsterskiego garnituru dla mojego tz
Stary 2008-05-08, 21:02   #4725
jupik
Rozeznanie

annfas, Twoja sukienka jest boska, ale niestety nie mam tak idealnej figury żeby sobie na nia pozwolić a szkoda;( a w kroju bombki nie widać moich "salcesonów", bo akurat na biodrach suknia jest szeroka tylko ta cena mnie dobija... sama nie wiem co zrobić, chyba najlepiej jakby ktoś do jutra tą kiece wykupił i mnie uratował przed dylematem

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 21:30   #4726
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Wow widzę, że tak jak posty rosną w tempie zawrotnym w takim też dopisują się nowe Panny Młode super
witaj

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
Jeśli można to ja też sie przyłączam
Nie żebym chciała Ci ~Gosienka~ robić konkurencje ale my z TŻ w pierwszej kolejności mieliśmy chrzciny planujemy ślub kościelny bo póki co tylko cywila mamy a zaręczyny to jak będzie czas
Jeszcze nie wiemy kiedy będzie ślub poza tym, że będzie w 2009 Nic nie mamy i tak sie zastanawiam czy jak sie w wakacje zabierzemy to zdążymy bo widzę że niektóre dziewczyny to chyba jeszcze tylko sukni nie mają i sie zestresowałam...
witaj bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez ~Gosienka~ Pokaż wiadomość
To i ja dolaczam do was kochane. W tym tygodniu zamowilam slub na 15.08.09 i jak narazie to sale i orkiestre mam + slub w kosciele zamowiony...i powoli bede sie wglebiac na forum co musze jeszcze i kiedy zamowic Zareczyn jeszcze nie bylo,ale planujemy po wakacjach,wiem,ze troszke nie pokolei
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj przeżywam dół, bo jestem pierwszy dzień na diecie i cały czas mi się jeść chce, jakoś nie mogę się najeść tym czym mogę hehe Dzisiaj mnie coś natchnęło w południe na bieganie, a za 2 godziny jedziemy z TŻ na kurs tańca. Tylko jakoś nie bardzo mi się dzisiaj chce:/
kochana ja tak 3 dzien mam !!!
polecam jak juz nie mozesz wytrzymac lody wodne lub sorbety..malo kcal aaa gasza pragnienie na cos kalorycznego
ps milki weyy (nie wiem jak sie pisze) ma tez malo kcal
polecam tez wode z cytyna
herbatke mandaryna
arbuza
salatki
picie duzo wody gasi apetyt
i wiele wiele innych sposobow ktore jutro napisze jak znajde u mnie na blogu bo gdzies rok temu pisalam ale chyba nie chcecie czytac bo to jest wlasnie jak chorowalam
jak ktos chce bardzo poczytac to na pw prosze

Cytat:

ale nas wiele
my narazie zyjemy komuniami
teraz w niedziele i za tydzien
slub dopiero w sierpniu tż kuzyna
pozniej w maju 2009- kuzyna
czerwcu 2009 - małej
i nasz w lipcu

Cytat:
pieknaaa ojj zakochalam sie

Cytat:
Napisane przez elektra1985 Pokaż wiadomość
Ja sięrzadko udzielam na forum, poniważ prawie mnie w domu nie ma . Cały wolny czas zabierają mi dwie uczelnie. Tym bardziej, że dojeżdzam do Białegostoku. Ale za miesiąc na jednych studiach sie bronie i mysle że od wakacji bede miała więcej czasu.
Co do planów ślubnych to wszystkie podstawy już załatwilismy i zarezerwowaliśmy msze. Na 16.00. Chciałam na 17.00 ale była już zajęta.
kurcze mam nadzieje ze nie bedzie tak ze jak pojde do siebie to bedzie zarezerwowane
ale boje sie isc bo juz raz nas wyrzucil ksiadz... :/
Stary 2008-05-08, 22:23   #4727
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki ja niedawno wrocilam za pracy a tu taki boom az 6 stron normalanie wy to nawet na spacery tekompy bierzecie ze tak piszecie!!!!!!!!

i dziekuje ze gratylujecie mi decyzji o cywilnym

dziekuje pani stomatolog za rade wzielam tabletke i w pracy wytrzymalam

a tak wogole to zas mam problem mam podobno bardzo zle wyniki malo plytek krwi jakis PLT (co to kurde wogole jest moze jakas pani doktor mnie oswieci) moja dermatolog powiedziala ze moge miec jakas bakterie we krwi w sumie to w ciagu tugodnia dostalam wiecej dkierowan do lekarzy i na badania niz w calym swoim zyciu!!! dostalam tak do: neurologa, hematologa (czy jakos tak), do okulisty, na ogolne badanie krwi i moczu(morfologia i ob i takie tam), na krzepliwosc krwi, rtg kregow szyjnych, usg jamy brzusznej musze isc do stomatologa,laryngologa, i ginekologa zeby wykluczyl ognisko bakteryjne i oczywiscie zapomnialam o najwazniejszym zas skierowanie do szpitala na oddzial hematologiczny

aaaaaaaa i witam nowe panny mlode

martucha gratuluje nowej pracy chociaz tobie marzenia sie spelniaja

strippi kochanie jak tam pierwszy dzien pracy?? ty narzekasz na imprezy a co ja mam powiedziec
za tydzien komunia mojego tz chrzesnicy
rok 2009
maj wesele kuzynki
czerwiec moje
lipiec twoje
sierpien mojego kuzyna a tydzien pozniej brat mojego tz i to na slasku!!!!
to sa dopiero wydatki a jeszcze auto rozwalilismy w pracy moja kierowniczke znalazla sobie chyba w mojej osobie jakas ofiare i chyba sprawia jej przyjemnosc jak mnie gnebi a ja maj juz dosc i chyba sie cholera zwolnie jak tak dalej bedzie bo sie chyba zaplacze i jeszcze te wyniki ach a ja caly czas sie wam zale przepraszam ale po prostu taka juz jestem ze musze sie wygadac i wyzalic
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 23:19   #4728
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
witacje Dołączam do Was Nasz ślub będzie 5.09.09 A mój TŻ oświadczył mi się 3 maja na spacerku nad Wisłą w Kazimierzu Kurcze już się nie mogę doczekać ślubu
Witaj!!! masz ślub tego samego dnia co ja

Szybko piszecie, normalnie nie daje rady tego czytać

Dzis bylam z TZ-tem u ksiadza i mamy juz godzine. Bierzemy slub o 17, czyli o tej godzinie, którą planowalismy, a od dzis jest to pewne. Teraz poszukujemy zespolu.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 06:40   #4729
kliwia
Zakorzenienie

mala2241 PLT to włąśnie płytki, ile te wyniki wynoszą. Koleżanka jaga laborantka to powie czy dobre czy nie :P Generalnie norma jest 120-190 mln bodajże.

Jak mnie te buty wczoraj obtarły, to na palcach biegłam do domu ;] a dziś mnie takie bolą mięśnie w nogach, o których istnieniu nawet nie miałam pojęcia

idzia to super, ja ostatnio mam schozę że ksiąz zapisał nas na złą datę. Nie wiem dlaczego
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-09, 07:15   #4730
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
ale dzis sliczna pogoda
annfas jaka sliczna ta sukienka

edit:
dziewczyny zagłosujcie. bo chca nam zmienic nazwę forum
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251286

Stary 2008-05-09, 08:19   #4731
martucha84
Zakorzenienie

zadnego ona.pl ja chce wizaz dzis mam uczelnie ale na 12 wiec luz a jutro zaraz po zajeciach jade do mojej chrzesnicy co za radosc
piekna pogoda swieci sloneczko cudnie na spacerek, a ja na uczelni.. jak zwykle gdy jest ladnie...
Stary 2008-05-09, 08:21   #4732
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oj u mnie tez sliczna pogoda i tak mysle, by od 10 isc sie poopalac na taras tak ze 2 godzinki, bo jak na poczatek to lepiej nie przesadzic ze słonkiem
jak narazie to jeszcze leże w łózeczku

Stary 2008-05-09, 09:20   #4733
Zottel
Raczkowanie

Juz zaglosowalam w tej sondzie- niech wizaz zostanie

U mnie tez sliczna pogoda ale na razie nigdzie nie wyjde- musze sprzatnac kuchnie, bo moj kochany mezulek robil ciasto (jest zapalonym piekarzem) zeby zabrac do pracy z okazji naszego slubu No i za to ja teraz musze ten caly chaos w kuchni sprzatnac No coz, czego to sie nie robi

A, no i witam oczywiscie wszystkie nowe panny mlode! Coraz wiecej nas i tempo zawrotne
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-09, 09:22   #4734
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja sie jednak nie poopalam, bo mi kurcze chmury naszły

Stary 2008-05-09, 09:35   #4735
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość

strippi kochanie jak tam pierwszy dzien pracy?? ty narzekasz na imprezy a co ja mam powiedziec
za tydzien komunia mojego tz chrzesnicy
rok 2009
maj wesele kuzynki
czerwiec moje
lipiec twoje
sierpien mojego kuzyna a tydzien pozniej brat mojego tz i to na slasku!!!!
to sa dopiero wydatki a jeszcze auto rozwalilismy w pracy moja kierowniczke znalazla sobie chyba w mojej osobie jakas ofiare i chyba sprawia jej przyjemnosc jak mnie gnebi a ja maj juz dosc i chyba sie cholera zwolnie jak tak dalej bedzie bo sie chyba zaplacze i jeszcze te wyniki ach a ja caly czas sie wam zale przepraszam ale po prostu taka juz jestem ze musze sie wygadac i wyzalic
kochana ta praca to masakra....3 godz..ciagle zgieta w pol...masakra..plecy mi do tylka wyszly nogi to nie wspomne...przewialo mnie ze wieczorem mialam goraczke i nie bylam w stanie swietowac urodziny Kisiela...(tż) ehhh mam sie zastanowic...ale za taka meczarnie to ja dziekuje ...po 3 godz poszlam do domu wykonczona w taki sposob jak kiedys co obslugiwalam 22godz na weselu... masakra...
u tego Chinczyka to ludzie pracuja ponad sily...ja nie wiem jak te dziewczyny wytrzymuja tam...ale powiem ci ze wieksosc to dziewczyny po gimnazjum i liceum ktore na sile chcialy jakas prace..

kochana jak chcesz sie wyzalic to dawaj do mnie na kawke...a w ogole w poniedzialek ktore masz zmiany?? bo chcialam abys poszla ze mna do biura pracy.
a co do kierowniczki to miej ja w dupie wiem jaka jest...no nie przejmuj sie slonce bo nie warto tracic nerwow...olej ja i rob swoje i tyle.
a wyniki mam nadzieje ze sie poprawia i bedzie dobrze kochana moja

schudlam 3 kg w 6 dni

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

edit:
wizaz musi pozostac...
Stary 2008-05-09, 09:37   #4736
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie jednak nie poopalam, bo mi kurcze chmury naszły
u mnie rano swiecilo piekne sloneczko a teraz tez chmurska no ale ja i tak musze poprawiac moja prace a nie chce mi sie przeokrutne potrzebuje silnego kopa w dupe bo inaczej to nie wiem

zaglosowalam na wizaz
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 09:37   #4737
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
schudlam 3 kg w 6 dni

...
oo kurcze, no to nieźle. to ile jeszcze ci zostało z zamierzonego wczesniej planu??

Stary 2008-05-09, 09:43   #4738
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
u mnie rano swiecilo piekne sloneczko a teraz tez chmurska no ale ja i tak musze poprawiac moja prace a nie chce mi sie przeokrutne potrzebuje silnego kopa w dupe bo inaczej to nie wiem

zaglosowalam na wizaz
ja tez musze poprawic ten nieszczesny ostatni rozdzial... myslalam ze poprawie teraz i oddam jutro ale tak mi sie przez ten egipt dlugi week i zmiane pracy niechcialo ze olalam to i oddam jej za 2 tygodnie... ale oddam odrazu ze wstepem i zakonczeniem to moze przezuci sie napoprawianie wstepu i da mi juz spokoj bo 5 raz tego samego rozdzialu mi sie niechce poprawiac..
Samba ja ci daje kopa :kop: i co pomoglo?
Stary 2008-05-09, 09:46   #4739
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja to nawet jakbym musiała to sie nie dowiem, czy moja analiza i zakonczenie są do poprawy czy nie, bo ona juz przeciez w to nie zajrzy

Stary 2008-05-09, 09:54   #4740
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj
kochana ja tak 3 dzien mam !!!
polecam jak juz nie mozesz wytrzymac lody wodne lub sorbety..malo kcal aaa gasza pragnienie na cos kalorycznego
ps milki weyy (nie wiem jak sie pisze) ma tez malo kcal
polecam tez wode z cytyna
herbatke mandaryna
arbuza
salatki
picie duzo wody gasi apetyt
i wiele wiele innych sposobow ktore jutro napisze jak znajde u mnie na blogu bo gdzies rok temu pisalam ale chyba nie chcecie czytac bo to jest wlasnie jak chorowalam
jak ktos chce bardzo poczytac to na pw prosze
Kurcze, wczoraj jednak nie wytrzymałam, przed tańcami zjadłam 2 kromki chleba z masłem, pomidorkiem i ogórkiem i... pół kiełbaski na ciepło aż mi wstyd:/ ale to pierwszy dzień był. Do tego pokłóciłam się z TŻ na samym początku tańców i było glupio tak tańczyć, miałam focha na niego, bo mnie strasznie wkurzył ehh:/
Jak możesz to wyjślij mi na PW adres Twojego bloga, jeśli nie masz nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a tak wogole to zas mam problem mam podobno bardzo zle wyniki malo plytek krwi jakis PLT (co to kurde wogole jest moze jakas pani doktor mnie oswieci) moja dermatolog powiedziala ze moge miec jakas bakterie we krwi w sumie to w ciagu tugodnia dostalam wiecej dkierowan do lekarzy i na badania niz w calym swoim zyciu!!! dostalam tak do: neurologa, hematologa (czy jakos tak), do okulisty, na ogolne badanie krwi i moczu(morfologia i ob i takie tam), na krzepliwosc krwi, rtg kregow szyjnych, usg jamy brzusznej musze isc do stomatologa,laryngologa, i ginekologa zeby wykluczyl ognisko bakteryjne i oczywiscie zapomnialam o najwazniejszym zas skierowanie do szpitala na oddzial hematologiczny
OMG Ale jeśli to konieczne, to co zrobić? Najlepiej porobić wszędzie badania, żeby być pewnym. Będzie dobrze

Cytat:
Jaaa, no jak mogą zmienić nazwę forum, to niedopuszczalne!! Przecież to i tak zawsze będzie dla nas wizaż i już. Niech ulepszają forum, ale po co nazwę?

Cytat:
schudlam 3 kg w 6 dni
Ale Ci fajnie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości