|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hejka słonka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad.2 Aleś Ty kochana ![]() Ad.3 No bo to jest wilczur ![]()
![]() |
#4712 |
BAN stały
|
witajcie dziewczynki
![]() ja sie dzis czuje okropmnie coagle mnie mdli i wymiotuje mam dosc.... ![]() ![]() ![]() Mielgo dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka kobitki
![]() ja się pytam gdzie ta wiosna mi uciekła??? może do Was powędrowała ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wreszcie się doczekaliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To wreszcie macie filmik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziewczynki zabrałam się za odganianie zimy ![]() ![]() Później zabrałam się za przesadzanie kwiatków - już też zrobione ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
BAN stały
|
[quote=paulinaizabela;1158 38
![]() ![]() ![]() no ja mam nadzieje ze minie.... ![]() Cytat:
![]() bzuiaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeeeeejku...
Znów czasu nie mam ![]() I znów ten cholerny wizaż!!!!!!!!!!!!! Nie cytuje mi wszystkiego! Jak tu się nie złościć? ![]() Cytat:
![]() No to super kochana! Trzymam paluchy zaciśnięte! Cytat:
![]() Cieszę się z nagłego przebłysku geniuszu u Twojego męża ![]() Cytat:
![]() chyba mam tę samą "przypadłość" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratencjusze for ju ![]() Cytat:
Ale teraz już nie będę tego robić. Moja teściowa nie przycina i ma mnóstwo kwiatów i dużo więcej pędów puszczają ![]() Cytat:
![]() owszem- debil! Dziubku słodki przytulam Cię mocno o tak --> ![]() Silna dziewczynka z Ciebie i wiem że sobie poradzicie z tymi problemami ![]() Posyłam Ci duuuuzo pozytywnej energii ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
No ta, to jak ja mam trochę więcej luzu to te cholery prawie nic nie piszą! Gdzie się pochowałyście małpiszony jedne
![]()
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
Kasieńka czekam na zdjęcia pazurków i super że wreszcie macie film ze ślubu
![]() A z ciekawości macie taką długą wersję czy skróconą ja mam taką mega skróconą trwa 1:20 ale dzięki temu nikt się nie nudzi jak to ogląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szkoda tylko, że to taki malutki batonik ![]() nie skądże ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
a, no to prawidłowo
![]() ![]()
#4721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nawet jak nie to ja i tak się Was nie boję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, spadam do domu. Jestem dzisiaj jakaś taka "obła", że nawet na wizażu nie chciało mi sie pisać (oprócz tego pracki sporo). Za oknem taki wiatr, że aż mnie ciary przechodzą, najchętniej wlazłabym pod kocyk i nie wyłaziła dopóki się nie poprawi ta wstrętna pogoda,ale nie ma tak łatwo...aerobic mam
![]() Do zobaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Ahoj Babole!
![]() To sem ja ![]() ![]() Agatko moja psinka to Maltańczyk, mała ciałem wielka sercem ![]() Czeko nie wiem ale jak tak piszesz o swojej mamie to naprawde mam ochote ![]() ![]() ![]() Co do mieszkania widze ze macie takie szczescie jak my z autami. Moglabym tu podać KILKANASCIE przykladow ale licytowanie sie nie ma sensu. Odpowiednie mieszkanie czeka na Was, na pewno go kupicie ![]() Kasiu dostaniecie dziś film ![]() ![]() Taaa niunius slodziutki ale ja jeszcze pamietam ze chcialas mi go swego czasu obciachac na łyso! ![]() Lola mysle ze na ukos jest tak jak w zalaczniku ![]() Czeko21 ja lubie Silesie tylko dlatego ze sa tam niektore sklepy ktorych u mnie nie ma a poza tym wkurza mnie na maksa - za duza! Daget jak idzie szkolenie malucha? Gdzie Izazusia, Iza, Marta, Monai? W zalaczniku znalezione zdjecia ![]() P.S Agusiu ja pisałam tzn płodziłam posta ale teraz cały czas jestem Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-23 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||
Zakorzenienie
|
Part 3 Witanko![]() ![]() A idź w cholerę z takimi kuleżankami ![]() Czas zawrzeć nowe znajomości ![]() hmm.. widzę, że nieco humorek się poprawił i baaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę ![]() Witam również i Ciebie ![]() Gratuluję bejbiska ![]() Kurczę, zmówiły sie czy co?? ![]() Cytat:
![]() Dawać fotki dziewczyny- bez nich się nie wkupicie w nasze łaski ![]() Cytat:
marzy mi sie taka chwila ![]() Cytat:
padłam i chyba nie powstanę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad.2- Oglądałam to tylko przez chwilę i ... umarłam z biustu Skrzynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
no, to masz szczęście bo ja po łykendzie jestem w bojowym nastroju
![]()
#4727 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
eee tam, niegrzeczna w sensie pozytywnym też możesz być
![]()
#4729 | ||||||||
Zakorzenienie
|
No!
Wreszcie skończyłam nadrabiać ![]() ![]() Naturalnie tego o aucie nie zacytowało ![]() Wścieku dostane z tym wizażem cholernym!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Dzięki Wam kochane za dobre słowa... Nie wiem jeszcze co z autem tak naprawdę, ale pasek rzeczywiście strzelił. ![]() Nie była to wina mechanika... a paska <wyglądał tak jakby byl sparciały i sie zużył po 1500 km ![]() ![]() Mechanik <z resztą nasz znajomy> kupował ten pasek i paragonu nie zabrał ![]() Sama nie wiem co to będzie... Jutro się okaże czy tłoki całe czy czeka nas remont silnika... Tymczasem... jeździmy autem mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do filmu... to bardzo się boję tego jaki on będzie. Nie wiem jak długi będzie film ale myśle, że tak około 1,5 h właśnie. Jednak my jeszcze chcemy wykupic kasety źródłowe, żeby kiedyś może coś jeszcze zmontować- jakiś taki krótki filmik no i po to- żeby wszystko obejrzeć! ![]() Trzymajcie kciuki, bo się stresuję... Mam nadzieje, że jutro Wam napiszę, że... warto było tyyyyyyyyyyyyle czekać ![]() Cytat:
![]() 2- ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z czego to pochodzi?? Kto wie? 2- hahahahahhaha ![]() 3- ![]() ![]() ![]() 4- no coś w tym guście aczkolwiek te w załączniku są od moich brzydsze ![]() 5- zdjęcia- wypasione- gorące psy wymiatają ![]() ![]() No nic... znalazłam kilka pazurków- skosów: http://i449.photobucket.com/albums/q...g?t=1237819920 http://1.bp.blogspot.com/_yaw1pz8yes..._6200+copy.jpg http://i449.photobucket.com/albums/q...ZNOKCIE/1z.jpg te drugie - mega długie i mi sie takie nie widzą ale chciałam pokazac Wam tylko kształt Wbrew pozorom są bardzo wygodne i niezwykle oryginalne A do szpiców ... jeszcze nie jestem przekonana ![]() Potrzymacie kciuki za ten film?? ![]()
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Hejo ale zem sie zasiedziala. Wlasnie tworzylam karteczke urodzinowa dla psiapsioly
![]() Szkolenie psiaka hymmmm Soffi to zalezy co sie szkoli heheh. Zostan i zostaw idzie jej calkiem calkiem. Zostawanie samej w pokoju tez nienajgorzej. A podczas podrozy dawala nam znac kiedy chce na siusiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Hej Słoneczka...
![]() ![]() Wreszcie byliśmy na ""Kochaj i tańcz" ![]() niedziela minęła przyjemnie...zrobiłam sobie wolne od szkoły...no to po obiedzie sie wybraliśmy do rodziców...pogaduszki...a potem ze znajomymi na pizzy...i tak żem sie objadła, że szoczek! ![]() Przeziębiłam pęcherz i latam jak szalona do łazienki... ![]() Przepisała mi doktooreczka jakieś ziołowe coś... ![]() O tu! ![]() ![]() Cytat:
![]() witam dudziakowa ![]() Cytat:
ale jak sie ma prawdziwych fajnych znajomych, to choćby nie wiem co, będą zawsze ok. Teraz mamy wspólnych znajomych i się tak trzymamy.... ![]() Teraz mieszkam u męża, więc w ogóle znajomych brak, bo nie znam nikogo... ale sie wymądrzam... ![]() ![]() daget ależ Ty masz tego przytulasa fajnego...no niesamowity jest...też chcę takiego...drogie takie słodkości?? a widziałam takiego białego pieseczka...ale kogo on był?? kasienka no jestem pod wrażeniem...na własne oczy szczerze powiem nie spotkałam nikogo o takim kształcie pazurkosków...ciekawie wyglądają... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-23 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Wtajemniczenie
|
Psiak czirliderka wymiata
![]() Cytat:
![]() ![]() Ad 2 Za filmik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad 3 Mi się bardzo podobają skosy, najbardziej te drugie właśnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
No ja już w pracy
![]() ![]() Cytat:
no na pewno było warto, skoro tyyyyle czasu mu to zajęło ![]() ![]() ładne ale nie wyglądają na wygodne, a szpice to wogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no tak panna Czika potrzeby swoje ma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Wtajemniczenie
|
Ja czuwam
![]() Ale no właśnie - co taki cichy wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
chyba nie ma weny dzisiaj
![]() ale potem jak się rozpiszą to nie da się nadążyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Ja lecę kolacyjkę grzać małżonowi bo już wraca z pracy. Zajrzę później i ma tu być dużo to poczytania
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
hejka
jestem, przeczytalam coscie naskrobaly i chyba spadam pod kocyk bo @ przybyla i czuje sie nieteges ![]() ![]() ![]() bede Was dzis podgladac z partyzanta bo musze sie podzielic z malzonem laptopkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie, ze potrzymamy ![]() Cytat:
![]() no rewelacja te zdjecia ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-23 o 19:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() Izka no były dwa białe pieseczki, mał mój a duży to przyszły Aguni Daguś widzę, że uklada nowe życie we tojke uklada Wam sie swietnie ![]() ![]() Kotek ![]() Wlasnie skonczylismy ogladac film: Co zdarzylo sie w Las Vegas a teraz wcinamy nachos na cieplo z sosem pomidorowym i serem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.