Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-22, 19:41   #4681
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej
ale humor z rana mi poprawiłyście o Pawełkach, Grześkach

nie pojechałam dziś na zajęcia bo same wykłady

no i dostałam @ brzuch boli, jak zwykle

mam nadzieje ze juz troche przeszlo......to na pocieszenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Co do mieszkania to naprawdę śmiać mi już się chce

Obejrzeliśmy ponad 30 mieszkań .... z niektórych jak tylko weszłam to od razu chciałam wychodzić .... a ludzie tam mieszkają i je zachwalają
no i kolejne które nam się podobały to :
- podejście pierwsze ... 46 m2 bajkowo wykończone po generalnym remoncie cena 400 tys plus opłaty za agnecję PCC i notariusz ..... łącznie ponad 430 tys .....byliśmy na granicy zdolności kredytowej więc odpuściliśmy
- podejście drugie .... 37 m2 przytlune, wykończone ..... wynegocjowaliśmy niższą cenę .... wszystkie dokumenty złożone w banku .... mamy podpisywać umowę przedwstępną i dwa dni wczesniej okazuje się, że to nie jest cegła tylko wielka płyta ..... chcieli nas orżnąć jakieś 1800 zł na metrze - wycofujemy się w ostatniej chwili
- podejście trzecie - 46 m2 przy samej stacji metra do generalnego remontu - wszystko ok, dokumenty znów złożone ..... ale jak prosimy o potwierdzenie spółdzielczego prawa do lokalu facet zaczyna kosmicznie kręcić i nie umie tego udokumentować - zniesmaczeni odpuszczamy
- podejście czwarte - pani się rozmyśliła

Czy ktoś umie przewidzieć jakie będą kolejne sytuacje?

jak tak czytam te twoje historie z mieszkaniem to teraz dotarlo do mnie ze jednak nie jest łatwo znalezc fajne mieszkanie i w dobrej cenie.....
tylko czemu ci ludzie sprzedajacy swoje m to tacy kretacze??

mam nadzieje ze slonko zaswieci nad wami i pomoze w znalezieniu gniazdka

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Ja jestem ciekawa jutrzejszego spotkania z ojcem w naszym mieszkanku. Boje sie awantury bo cos mi tu wisi w powietrzu ze jego wizja i nasza wizja to dwie rozne wizje... W koncu wyjdzie na to ze postawie sobie kuchenke na srodku kuchni i powiem wszystkim ze maja sie od...pitolic od naszych planow. Bo zaczynam czuc doza irytacje
kurcze postaw na swoim!!! przeciez to wasze mieszkanie i macie prawo urzadzac jak wam sie podoba!!!
ojciec w koncu zrozumie i nie bedzie sie czepial.....

Witam nowe żoneczki!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:59   #4682
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
wpadłam na chwilkę dziś u nas bardzo fajny dzionek
siedzę sobie w ogródku z laptopikiem i popijam karmi a mężulek obraca kiełbaski na grillu czekałam na tego grilka tak długo opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne

witam nowe koleżanki

zajrzę później buziaki i miłęgo dzionka pa
Wow ale miałaś fajny dzionek na uwielbieam grile juz się nie mogę doczekać aż będę z mężem chodziła na działeczkę i welegiwała się na lezaczku z piwkiem i z kiełbachą w ręku hmm aż się rozmarzyłam

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc dziewczatka

wlasnie wrocilam z pracy i jestem tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam

wczorajsze zakupowe szalenstwo to jedna wielka porazka...nic mi sie nie podobalo i kochany malzon wrecz "zmusil" mnie do kupienia butow buty nic specjalnego takie jakby balerinki ze scietym przodem zapinane nad kostka i jeszcze torebki poszukuje pilnie ale nie ma nic co by mnie urzeklo maaruda ze mnie ale co zrobic skoro @ bedzie na dniach

witam serdecznie nowe dziewczynki

dudziakowa moje gratulacje kochana

ide zrobic kawe...ktoras chetna?? mam do kawy kokosanki
Ja chę kawkę!!!
I wiem na czym polega to zmuszania mój mężuś tez czasem tak robi bo wie że jak nic nie kupię to będę marudziła albo niedaj boże będę chciała szukać dłużej czegoś innego

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ja bym chciała by mój małżon mnie zmuszał do kupienia butów

Nikt nie chciał rogalików tylko ty malutka więc specjalnie dla Ciebie - cały talerz
A z czym te rogaliki wygladaja pysznie

Jest dzisiaj jakiś fajny filmik o 20?? bo jakoś juz mi ten taniec z gwiazdami obrzydł
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 20:18   #4683
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Nikt nie chciał rogalików tylko ty malutka więc specjalnie dla Ciebie - cały talerz

Cytat:
ja ja ja bym chciala rogalika, ale skoro talerz zostal odeslany do malutkiej to musze sie obejsc smakiem, ewentualnie obslinic monitor wpatrujac sie w zdjecia
ja tam zachłanna nie jestem i bardzo chętnie się z Tobą podzielę

Cytat:
A rogalików jeszcze nie wysłałam - coś kurier się spóźnia, pewnie przez ten deszcz wiec jak malutka się zgodzi mogę ci kilka odłożyć
proponuję pół na pół

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość
dzieki wielkie dziewczynki....no bardzo wczesna ciaza....dzis naprzyklad koncze...7 tydzien....:j upi:
no to rzeczywiście początki Boże kiedy to u mnie był 7 tydzień wieki temu ja prawie na finiszu, bo już 31 tydzień a Ty jak się czujesz, jakieś dolegliwości ciążowe Cię dopadły

Cytat:
a kiełbaski wysłałam tylko uwaga bo mnie tak przeczyściło teraz i nie wiem przypadkiem to od tych kiełbasek hhehehe

my już odpoczywamy po grilku małżon na jednej kanapie drzemie a ja mam czas dla Was w oczekiwaniu na taniec z gwiazdami i teraz albo nigdy
ad. 1 za kiełbaski. I powiem Co w sekrecie, że były dobre, więc Twoje samopoczucie to nie przez nie raczej obstawiam ilość wypitego alkoholu
ad. 2 też oglądam Taniec z gwiazdami
Stary 2009-03-22, 20:23   #4684
paulinaizabela
Zakorzenienie

oglądacie Taniec z gwiazdami ??

ale ta Francys to kłoda, nie podoba mi się jak tańczy

a jeszcze dziś byliśma na spacerku i na lodach kręconych z maszynyh
moje ulubione
kurde ale chyba nam si e ta pogoda popsuje od jutra coś zapowiadali i już chmury są i chyba będzie padac ale co tam i tak ładnie było cały tydzień a w Irl to rzadkośc

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Malutka wypiłam tylko jedno Karmi do tej pory
a teraz mąż mi zrbił Leszka z sokiem
Wasze zdrówko babeczki
Stary 2009-03-22, 20:47   #4685
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
A z czym te rogaliki wygladaja pysznie

Jest dzisiaj jakiś fajny filmik o 20?? bo jakoś juz mi ten taniec z gwiazdami obrzydł
Rogaliki są drożdżowe z farszem mięsnym Idealnie nadają się na imprezkę do piwka

Filmików żadnych ciekawych nie ma Mnie już też jakoś nie ciągnie do tańca z gwiazdami - nuda... My może będziemy zaraz oglądać "siedem dusz" jak mój małżon wyrobi się ze swoją pracą papierkową.
A ja się właśnie bardzo wkurzyłam tak że mam ochota coś rozwalić Jedna klientka od mojego męża znów odwołała spotkanie a miała mu zapłacić za wykonanie usługi i to grubą kasę. Od 2 tyg go zbywa a my jesteśmy bez pieniędzy bo przecież tylko mąż zarabia I to szanująca się pani doktor stomatolog a zachowuje się jak nie powiem kto wrrr....
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 20:50   #4686
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Rogaliki są drożdżowe z farszem mięsnym Idealnie nadają się na imprezkę do piwka

Filmików żadnych ciekawych nie ma Mnie już też jakoś nie ciągnie do tańca z gwiazdami - nuda... My może będziemy zaraz oglądać "siedem dusz" jak mój małżon wyrobi się ze swoją pracą papierkową.
A ja się właśnie bardzo wkurzyłam tak że mam ochota coś rozwalić Jedna klientka od mojego męża znów odwołała spotkanie a miała mu zapłacić za wykonanie usługi i to grubą kasę. Od 2 tyg go zbywa a my jesteśmy bez pieniędzy bo przecież tylko mąż zarabia I to szanująca się pani doktor stomatolog a zachowuje się jak nie powiem kto wrrr....
musicie tą babę mocniej przycisnąc małpa jedna
Stary 2009-03-22, 22:19   #4687
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

ja tam zachłanna nie jestem i bardzo chętnie się z Tobą podzielę

proponuję pół na pół

no to rzeczywiście początki Boże kiedy to u mnie był 7 tydzień wieki temu ja prawie na finiszu, bo już 31 tydzień a Ty jak się czujesz, jakieś dolegliwości ciążowe Cię dopadły

ad. 1 za kiełbaski. I powiem Co w sekrecie, że były dobre, więc Twoje samopoczucie to nie przez nie raczej obstawiam ilość wypitego alkoholu
ad. 2 też oglądam Taniec z gwiazdami
No niestety mam i co najgorsze to wymioty....ehh okropne sa....nienawidze ich....
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 22:20   #4688
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

hmm to takich jeszcze nigdy nie jadłam też chcem kilka

Kurcze a z tą babką to masakra, też uważam że powinno sie ja przycisnąć do muru żeby nie zwlekała za bardzo.

A ja oglądam właśnie teraz albo nigdy, ale strasznie chce mi się już spać wiec zaraz po serialu idę lulu
Stary 2009-03-22, 23:08   #4689
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

Malutka wypiłam tylko jedno Karmi do tej pory
a teraz mąż mi zrbił Leszka z sokiem
Wasze zdrówko babeczki
to może wypiłaś jeszcze za mało

Cytat:
a to małpa wredna jedna takie klientki ąę są najgorsze

Cytat:
No niestety mam i co najgorsze to wymioty....ehh okropne sa....nienawidze ich....
spokojnie niedługo Ci to minie mnie to męczyło do 4 miesiąca włącznie, wymioty + mdłości = 5 kg mniej później zaczęłam nadrabiać i obecnie do ostatniej wizyty i gina miałam 12 kg na +

Cytat:
z mojej części jeszcze trochę zostało, więc łap po lecą
Stary 2009-03-23, 07:43   #4690
casidy86
Raczkowanie

Cytat:
jakie apetyczne rogaliki gdybym nie była na diecie też bym skosztowała

Cytat:
No właśnie - żeby później nie było że przecież on Ci niczego nie obiecał Z facetami to juz tak jest - powiedzieć coś dla świętego spokoju żeby kobieta nie marudziła
Skąd ja to znam hhmmmm......
-Kochanie zawieziesz mnie do fryzjera?
-Co?
-YHY...
po godzinie
-Kochanie to zawieź mnie do fryzjera
-Co?Przecież wiesz że nie mam czasu.Jedź autobusem................ .....

hmmmmm......: cool:

Cytat:
Wiesz co doskonale Cię rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji, też czekamy na kasę od gościa który nas ciągle zbywa,to za miesiąc to za 2 tyg., a z banku ciągle dzwonili przez tydzień bo nie zapłaciliśmy raty pożyczki.Na życie musimy się ciągle pożyczać od kogoś.Podobno ma być kasa do końca marca, zobaczymy co teraz wymyśli gostek

Cytat:
kurczę,współczuje ja nie miałam wymiotów ale same mdłości

casidy86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 07:44   #4691
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień dobry Słońca
U mnie szaro, buro, deszczowo i ogólnie do
Mąż właśnie wyszedł do pracy a mnie się już nie chce samej leżeć w łóżeczku więc zajrzałam do Was
Cytat:
musicie tą babę mocniej przycisnąc małpa jedna
Cytat:
Kurcze a z tą babką to masakra, też uważam że powinno sie ja przycisnąć do muru żeby nie zwlekała za bardzo.
Cytat:
a to małpa wredna jedna takie klientki ąę są najgorsze
No właśnie jak przyciska ja mąż bardziej to ona zaczyna wymyślać coraz to nowe powody żeby nie płacić, a to np że pójdzie do profesjonalnego kosztorysanta z jego kosztorysem aby mu profesjonalnie wycenił, fakt ma do tego prawo ale czemu tego nie zrobiła przez 2 tyg. ? Po prostu zwyczajnie kobieta ściemnia bo nie ma pewnie kasy i odwleka moment zapłaty A najgorsze jest to że to tak po trochę znajoma jest (tzn znajoma naszej znajomej) dlatego cała robota była wykonana bez umowy wstępnej
Cytat:
Cytat:
z mojej części jeszcze trochę zostało, więc łap po lecą
Lola gwarantuje, że rewelacyjne jest takie połączenie Dobrze, że malutka czuwa i jnie jest za dużym łakomczuchem (choć z racji stanu ma do tego świete prawo )- bo ja juz nie mam ale widzę że poleciała do Ciebie porcyjka Smakowały ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 07:47   #4692
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
narazie to ja chyba nie jestem sexi...bardziej wygladam jak wymeczona po maratonie kobieta... Okorpnie mnie mecza wymioty
oj... biedna

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
aleA tak na marginesie, to my tu wszystkie jesteśmy chwalipięty na maksa
Aguś... my chwalipięty?? no co Ty

Cytat:
Hejka dziewczyny
wpadłam na chwilkę dziś u nas bardzo fajny dzionek
siedzę sobie w ogródku z laptopikiem i popijam karmi a mężulek obraca kiełbaski na grillu czekałam na tego grilka tak długo opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne
ja chcę wiosny i grilla
a tu śnieżyca za oknem

Cytat:
ja chce Malutka podziel się

Cytat:
oglądacie Taniec z gwiazdami ??
nie lubię

miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 08:02   #4693
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez casidy86 Pokaż wiadomość
jakie apetyczne rogaliki gdybym nie była na diecie też bym skosztowała

Skąd ja to znam hhmmmm......
-Co?
-YHY...
po godzinie
-Kochanie to zawieź mnie do fryzjera
-Co?Przecież wiesz że nie mam czasu.Jedź autobusem................ .....

hmmmmm......: cool:

Wiesz co doskonale Cię rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji, też czekamy na kasę od gościa który nas ciągle zbywa,to za miesiąc to za 2 tyg., a z banku ciągle dzwonili przez tydzień bo nie zapłaciliśmy raty pożyczki.Na życie musimy się ciągle pożyczać od kogoś.Podobno ma być kasa do końca marca, zobaczymy co teraz wymyśli gostek
Ad 1 No wiesz ja teoretycznie tez jestem na diecie Właśnie dlatego zrobiłam rogaliki na ostro a nie na słodko
Ad 2 Motyw z fryzjerem - no jak bym słyszała mojego małzona
Ad 3 No własnie - i tylko wymyślanie kolejnych powodów Myśmy juz musieli ruszyć kasę którą mieliśmy odłożoną na nowy samochodzik
Cytat:
Malutka na szczęście jest bardzo hojna
Stary 2009-03-23, 09:23   #4694
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Lola gwarantuje, że rewelacyjne jest takie połączenie Dobrze, że malutka czuwa i jnie jest za dużym łakomczuchem (choć z racji stanu ma do tego świete prawo )- bo ja juz nie mam ale widzę że poleciała do Ciebie porcyjka Smakowały ?
Rogaliki pyszne: cmok:
Ja w końcu mam postanowienie że przez post nie jem słodyczy więc one idealnie się nadawały

A u mnie dzisiaj tez za oknem brzydka pogoda i mam jakiś taki zły dzień jade dzisiaj z królikiem i chyba go uśpią, kurcze mam głupie pytanie ale jakoś ono mnie dzisiaj nurtuje :jak usypiają zwierzęta to co trzeba je potem gdzieś zakopać nie wiem przeraża mnie to że będę musiała jeszcze ze zwłokami królika gdzieś jeździć
Stary 2009-03-23, 09:43   #4695
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
o kolejna ciężarowka no ale wymioty nie do pozazdroszczenia

Cytat:
Ja w końcu mam postanowienie że przez post nie jem słodyczy więc one idealnie się nadawały

A u mnie dzisiaj tez za oknem brzydka pogoda i mam jakiś taki zły dzień jade dzisiaj z królikiem i chyba go uśpią, kurcze mam głupie pytanie ale jakoś ono mnie dzisiaj nurtuje :jak usypiają zwierzęta to co trzeba je potem gdzieś zakopać nie wiem przeraża mnie to że będę musiała jeszcze ze zwłokami królika gdzieś jeździć
kurcze dzisiaj jedziesz z kroliczkiem......
wiesz jak my jechalismy uspic psa to i tak bralismy go do domu......tata wykopal dziure w ziemi i zakopal pieska
ale czy przychodnia weterynaryjna bierze zwloki to nie wiem

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

a ja chyba dzisiaj jade z tż do Katowic........nie chce zeby jechal sam w taka pogode......a ja wykorzystam i chce wejsc do Ikei i moze do Centrum Handlowego Silesia.....

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

kurcze wlasnie sie dowiedzialam ze do Katowic jedziemy jutroooo

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-23, 09:43   #4696
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

To ciesze się że smakowały

A co do króliczka - szkoda zwiarzaczka Z tego co wiem to jak jest porządna przychodnia weterynaryjna to powinna wziąć od ciebie zwłoki jak wyrazisz takie życzenie. To jak klient ma sentyment to sam zabiera zwierzątko i zakopuje... Ja tak robiłam ze świnką i szczurkiem. Więc musisz się zapytać, ale nie powinni odmówić

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

a ja chyba dzisiaj jade z tż do Katowic........nie chce zeby jechal sam w taka pogode......a ja wykorzystam i chce wejsc do Ikei i moze do Centrum Handlowego Silesia.....
Ach jak ja lubię silesię Zabierz mnie ze sobą
Stary 2009-03-23, 09:52   #4697
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane

widzę, że mamy nowe plotkary, witam

ja jakaś zamulona od rana chodzę, miała być wiosna,a tu taka dobijająca pogoda , niech już zaświeci słoneczko i będzie ciepło

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:53   #4698
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej żabulki
Nieco podły nastrój mam dziś... w sobotę zepsuło nam się auto <najprawdopodobniej źle założony pasek rozrządu przez mechanika >
musiał nas holować kolega z Wrocławia do tego mechanika pod warsztat.
Mężuś mój jest właśnie u niego i sprawdzają co się stało.
Siedzę jak na szpilkach

W niedzielę byliśmy w Wieliczce- dla odstresowania po sobotnich przebojach.

A teraz lecę nadrabiać, bo widzę że znów zaszalałyście

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:54   #4699
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry

wpadłam na chwilke się przywitać i wracam do pracy.

Buziaczki i miłego dnia
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:58   #4700
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ach jak ja lubię silesię Zabierz mnie ze sobą
jasne nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej żabulki
Nieco podły nastrój mam dziś... w sobotę zepsuło nam się auto <najprawdopodobniej źle założony pasek rozrządu przez mechanika >
Siedzę jak na szpilkach

A teraz lecę nadrabiać, bo widzę że znów zaszalałyście
jak to sie mowi złosliwosc rzeczy martwych

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-23, 09:59   #4701
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Agatka ja odkąd jestem w ciąży to też zapomniałam co to są koleżanki ja rozumiem, że praca i dom pochłania trochę czasu, ale można się chyba na minutkę poświęcić i wysłać chociaż tego głupiego smsa Dobrze, że mam Was i wizażanki z wątku mamusiowego
taki wizaz to podstawa funkcjonowania

ja w swoim otoczeniu mam tylko jedna kolezanke w ciazy i tematow jest masa... reszta pyta co tam i jak tam i tyle bo same nie byly nigdy w ciazy...

dla facetow moj stan jest wogole obcy wiec sie nie odzywaja... ale do plotkowania sa pierwsza klasa... sami przynosza nowosci osiedlowe i z taki zaangazowaniem opowiadaja ze polewka

ale glowne tematy zaraz po plotkach to samochody i komputery... Boshe ja kcem dziewczynke

Cytat:
Napisane przez casidy86 Pokaż wiadomość
no trochę beszczelność moim zdaniem,powinien się cieszyć razem z wami.W którym miesiącu jesteś?Ja już jestem mamusią
19 tydzien to juz chyba 5 bedzie

ten kumpel taki jest... wszyscy wiedza ze on taki jest i kazdy to zlewa. Ale mine jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy mial straszna... jakbym klocki zabrala... tak to jest spoko kumpel

Cytat:
Witajcie...chetnie bym do was dołączyła
Moj ślub odbyl sie 18.10.2008 wspominam go jako cos najpieknijeszgo co mnie spotkalo w 2008 roku....:ehem :
Pozdrawiam
witamy nowa zonke i mamcie

Cytat:
uuujc
ja tez mialam tylko mdlosci...
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 10:04   #4702
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam ranne ptaszki.... widze ze co niektore spac nie moga.
Ja to dzis niue moglam sie zwlec z lozka i nwet sunie przetrzymalam az do 8:30 ... wiem straszna jestem. Ale podroz mnie wykonczyla. Juz obgadalismy z mezem ze praedopodobnie przywieze mnie na Wielki Tydzien do domu i spedzimy swieta w Walbrzychu. Fajnie by bylo.

Oczywiscie przyjechalismy z reklamowka pelna jedzenia, nowym kompletem recznikow, zestawem miseczek Luminarc, nowa spodniczka i bluzeczka a takze zamowionymi ksiazkami
Cytat:
Hej żabulki

Pasek rozrzadu... paskudztwo... Znam to z autopsji. Jak jeszcze nie bylismy malzenstwem peklo to dziadostwo w autku we Wroclawiu i moj Skarb musial zostawic auto na warsztacie we Wrocku a sam wracac do W-wy pociagiem. A ile pozniej bylo z tym zachodu. I naprawa okolo 2 tys, bo niezly sie w srodku bajzel zrobil... tloki popekaly i cos tam jeszcze. Mam nadzieje, ze to tylko mala usterka
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 10:14   #4703
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Siedzę jak na szpilkach
No to pech z tym samochodem
Cytat:
jasne nie ma sprawy
To ja już gotowa - możemy jechać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 10:27   #4704
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
kurcze dzisiaj jedziesz z kroliczkiem......
wiesz jak my jechalismy uspic psa to i tak bralismy go do domu......tata wykopal dziure w ziemi i zakopal pieska
ale czy przychodnia weterynaryjna bierze zwloki to nie wiem
No tylko ja nie mam gdzie go zakopać mieszkam w bloku, hmm ale już trudno jakoś sobie poradzę.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Oczywiscie przyjechalismy z reklamowka pelna jedzenia, nowym kompletem recznikow, zestawem miseczek Luminarc, nowa spodniczka i bluzeczka a takze zamowionymi ksiazkami
No to pokaż zdjęcie nowych zdobyczy
I fajnie z tymi świętami.
Ja na święta jadę do mojego brata bo oni sobie wymyślili, że ze świętami zrobią też urodziny swoich dzieci jeden to mój chrzesniak (6lat) a drugi mojego męża(2 lata)
ale najlepsze, że jeden z nich miał urodziny w styczniu a 2 ma w sierpniu nieźle co.
No ale oni kasy ostatnio nie mają więc pewnie dlatego tak połączyli żeby tylko 1 imprezkę zrobić no ich sprawa tylko teraz podwójny wydatek a u nas z kasa tez krucho.
Ale zapowiadają się fajne święta bo moja siostra z Irlandii z Conorem przylatuje już 6 kwietnia więc będzie nas tam dużo
Stary 2009-03-23, 10:36   #4705
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laseczki próbowałam cytować i wrrrr....zeżarło wszystko, więc się tylko przywitam i odpowiem na to co pamiętam
1. Witam "nowe", zapraszamy do nas a koleżanki, które po ślubie nie mają o czym z nami porozmawiać to nie koleżanki, tylko jakieś dziwolągi Przecież po ślubie zmienia się stan cywilny a nie człowiek od a do z. A tak na marginesie to czemu miałabym z nimi o facetach nie gadać??? Temat-facet ludzka rzecz, pogadać trzeba
2. Czekoladko79 współczuję z powodu zachowania mamy. Mam nadzieję, sze szybko zrozumie swoje błędy i ile bólu swoim zachowaniem sprawia
Za mieszkanko wciąż i ciągle trzymam kciukasy!!!

3. Młodsza czekoladko proszę nie sprzątać tylko dbać o siebie, już nam się tu Agacior nasprzątała, starczy
Poza tym mi tam nie przeszkadza jak facet chodzi do solarium czy do kosmetyczki. Lubię zadbanych facetów. Jeżeli to wszystko jest w granicach męskiej normy to ok

4. Aguniu dobrze, że się mąż opamiętał, ale przytrzymać go odrobinkę nie zaszkodzi

5. Soferko piesiunio fajowy
6. Gdzie ta Kacha z pazuresami?

7. Wczoraj wreszcie slumdoga obejrzałam i stwierdziłam, że dobrze, że dostał oskara. Wiedziałam, że tam bieda i w ogóle, ale ten wyzysk dzieci...szok. Film całkiem całkiem w przeciwieństwie do np Lektora, który moim zdaniem był nudnawy.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 10:46   #4706
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

7. Wczoraj wreszcie slumdoga obejrzałam i stwierdziłam, że dobrze, że dostał oskara. Wiedziałam, że tam bieda i w ogóle, ale ten wyzysk dzieci...szok. Film całkiem całkiem w przeciwieństwie do np Lektora, który moim zdaniem był nudnawy.
Kurcze a ja właśnie mam się wybrać na lektora w czwartek naprawdę taki słaby??
Stary 2009-03-23, 10:56   #4707
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam z deszczowego Szczecina
Z rana byłam w przychodni na badaniach: krew i mocz. Oczywiście na czczo więc teraz grzecznie już jestem po śniadanku i synka traktuję MilkyWay'em

Cytat:
oj dziękuję za takiego komplementa

Cytat:
a proszę zostało jeszcze kilka doleciały?

Cytat:
Malutka na szczęście jest bardzo hojna
pewnie, że tak. W końcu Pan Bóg kazał się dzielić no nie

Cytat:
oj współczuję Ci słyszałam, że są takie cmentarze dla zwierząt

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
taki wizaz to podstawa funkcjonowania

ale glowne tematy zaraz po plotkach to samochody i komputery... Boshe ja kcem dziewczynke

ten kumpel taki jest... wszyscy wiedza ze on taki jest i kazdy to zlewa. Ale mine jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy mial straszna... jakbym klocki zabrala... tak to jest spoko kumpel
ad. 1 dobrze to określiłaś
ad. 2 a co ja mam powiedzieć będzie synek i na dodatek spod znaku bliźniąt tak jak mąż przecież ja z nimi kota dostanę i się wykończę
ad. 3 ale musiał mieć minkę zbitego pieska

Cytat:
Ale zapowiadają się fajne święta bo moja siostra z Irlandii z Conorem przylatuje już 6 kwietnia więc będzie nas tam dużo
jak ja lubię takie rodzinne spędy

Lecę na wątek mamusiowy. Wpadnę później. Buziaczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 10:58   #4708
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
A ja właśnie ściągnęłam sobie ścieżkę dźwiękową ze slumdoga i słucham jej już 3 raz z rzędu Bardzo fajna muzyka, polecam Jakoś tak zawsze jak się ogląda film to nie wszystkie piosenki wpadną w ucho, albo nawet się ich nie zapamięta. A dopiero po fakcie się odkrywa jakie sa fajne Przynajmniej ja tak mam.
Stary 2009-03-23, 11:17   #4709
kasienka1985
Zakorzenienie

Odpowiedź na Wasze wypociska- part 1.
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
I co ja mam z Tobą zrobić?!
Masz dzioba
U mnie adekwatnie do panujacej pogody.....
Mąż sprząta a ja wcinam truskawki w czekoladowym fondue
Jutro jedziemy do teściowej więc zbieram siły....

Wiosenne spotkanie w.... Gdzie to tam miało być? Poddziurki Małe?

Mała niespodzianka od mojej suni:
1. A tak umiecie? 2. Gdzie moja głowa? 3. Pokazuje jęzorek 4.Aniołek
Dziękuję za dziobeczka... słodziachny był
Hahahahahhahaha- dobra nazwa miejscowości
Niuniuś słodziutki
Cytat:
Szkoda że nie było mnie wcześniej O pazurkach mogłabym rozmawiać bez końca A ty pewnie już masz zrobione?? Wklej zdjęcie, pliz
Cytat:
No ja też uwielbiam basen ale dawno już nie byłam
Właśnie Kasia jak to na ukos???
Hmm... na ukos to na ukos
Nie są na kwadrat ani w szpic tylko spiłowane na ukos
Postaram się dziś zrobić fotkę to Wam wkleję
Choć nie obiecuję, bo dziś odbieramy film i będziemy go do późna oglądać

Kurczaku Anusia- muszę w końcu znaleźć czas żeby pooglądać te Twoje pazurki
Zobaczymy co tam modzisz!
Cytat:
jak ja uwielbiam takie drapanko po pleckach
hehehehehhe
tyle, że to jest takie mega drapanko, bo ona wspinając się praktycznie je wbija
Cytat:
Kasiulek jak sie jest na tej diecie to je sie tylko owoce, warzywa, chude jogurty, pije sie wode, soki i herbate ning hong 3-4 razy dziennie - ta herbate mozna dostaw w sklepie zielarskim, i dietka trwa 10 dni. Bratowa ja stosuje i narazie jest zadowolona
hmm...
czyli to taka dieta odmięsowiona
bo owoce i soki mają dużo cukiera
powodzenia kochana
Cytat:
Wogóle sie pochwale bo jutro ide na spa Moja kolezanka pracuje w nim i załatwiła nam wejściówki na taką strefe z saunami i z jackuzi ( niewiem jak się pisze), z grotą śnieżna i jakimis tam innymi bajerami więc idziemy w 5 same baby
OMG!!!
Lolek- pożycz mi taką kuleżanke
To moje marzenie mega mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Cytat:
ehhh, już jest źle, i to bardzo źle. Poryczałam się jak głupia przez niego a ten jeszcze przyłaził i mnie dobijał (to już dzisiaj). Powiedziałam mu że ma mnie zostawić w świętym spokoju i mi się na oczy narazie nie pokazywać. Oj tym razem to ja już tak łatwo tego nie odpuszczę, przegiął na maksa.
Myszuniu kochana ja Cię tylko ukocham i dam buziaka
Będzie dobrze, zobaczysz!
Cytat:
co myślicie o tych sukieneczkach bo nawet mi się podobaja na allegro znalazłam własnie:P

ekhm
1-góra całkiem ciekawa- ale ten dół fatalny! nie sądzę żeby jakakolwiek dziewczyna w niej ładnie wyglądała
Wygląda jak serweta ściągnięta ze stołu i zarzucona na dziewczynkę
2-Bombeczka ładna, ladny kolorek tylko coś mi nie gra na biuście
3-ołówkowa, bardzo ładna ładny wzór- podoba mi się ale ja mam za grubaśne ramiona na taką sukienę
4-no ta fajowska ale odstąpię ją Aguni- bo ona ma gorszy humorek
Cytat:
Ahh to ja żeby zmienić temat pochwalę się narzeczonym przyszłej mamusi mojej przyszłej psinki. Czyli przyszłym tatusiem, hehe Piękny jest
Ładny piesio taki wilczkowaty
Cytat:
a co do mojej kuzynki, jest w szpitalu bo zaczęłą krwawić... ma zagrożoną ciążę i do końca musi się oszczędzać i brać codziennie zastrzyki
tak sobie o cichutku myślę, czy oby oni na początku nic nie kombinowali z jakimiś poronnymi tabsami i to tego efekt no ale mam nadzieję, że aż tak głupia by nie była

mi też podobają się łysi, a jak jeszcze w okularach to
kiedyś w liceum miałam praktykę w US i tam był taki łysy elegant z bajeranckim okularem to było dopiero ciacho

o jaaa... jak ja stwierdzę memu mężowi, że potrzebuje czegoś z ubrań to robi wielkie oczy i mowi, że przecież ma 3 sztuki wstręciuch jeden ale zazwyczaj się posłucha i coś kupimy, po małej awanturce w sklepie
Ad.1- no mam nadzieję, że nie zrobiła tego specjalnie
Ad.2- hehehhehehe- ja miałam takiego faceta z laboratorium z fizyki <jak byłam na chemii> kurczaku jak on mnie ciągnał do siebie
Ad.3- hahahaha- czy Ty nie piszesz o moim mężu czasami??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:46   #4710
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Kurcze a ja właśnie mam się wybrać na lektora w czwartek naprawdę taki słaby??
Wiesz, zależy co się komu podoba. Jak dla mnie to nie rewelacja. Mój mąż usnął na koniec

Cytat:
synka traktuję MilkyWay'em
uwielbiam milky
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości