![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Chciałabym dla niego być najpiękniejszą kobietą na świecie.
I napisz krwią na moim ciele, że warto żyć Jestem nie nasycona Tobą. Miłość to także opętanie. Kimkolwiek jesteś, nie opuść mnie. Kimkolwiek jestem, nie opuść mnie. Kocham Cię - nie możesz mi tego zabronić. Teraz jest pustka, kurz na ustach, mężczyzna o którym milczę. przyspieszony oddech, pomniejszone źrenice.. jest cudownie, tak cudownie, że się w głowie nie mieści. ten moment mógłby trwać następne tysiąc lat. i właśnie dziś jestem tak cholernie samotna w tym świecie. kiedy patrzysz mi głęboko w oczy - masz mnie..
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-05-01 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
_________
wiem, że nie lubicie ale musze.. nagle zmarła moja qmpela z klasy.. wczoraj śmiała sie, cieszyła się życiem, a dzisiaj jej nie ma. ;(((( totalny SZOK.! 14 lat.. ; ((((((((( na świecie żyje tylu ludzi którzy są nigodni życia.! a umiera dziewczyna która miała plany, marzenia, życie które kochała.. ;((( jeśli coś macie bardzo bym prosiła.. ___ 3maj sie ; ** pol roku temu tez stracilam 2 kumpli cale zycie mieli przed soba . i przez dobry miesiac mialam ` a oni stoja u raju wrot m, gdzie za zlo tlumaczy sie wlasnie Bog.` tylko musisz sobie przerobic tam gdzie ty jesteś - my BĘDZIEMY . [*] *[*] kiedy tęsknie , zamykam oczy - i jesteś. * a ty jesteś tam sam. [*] * na zawsze w naszych serduszkach . <3 [*] * [imię] dlaczego właśnie Ty ? ;( * czemu los tak chciał ? czemu mi Cię zabrał ?! [*] * ii ta świadomość że Ciebie z Nami już nie ma. ;( *[*] śpieszmy się kochać ludzi .. tak szybko odchodzą . * pamięć o Tobie, we mnie nigdy nie zginie . * życie piękne choć tak kruche jest .. [*] *[*] pomimo buntu swego musisz z losem się pogodzić , gdyż płomień zgasł , ktoś bliski odchodzi . * to nie miało się wydarzyć , jeszcze nie skończyłeś marzyć. *[*] brakowało aniołków .. * światełko pomoże odnaleźć Ci drogę. * bo nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych . *[*] dlaczego tak szybko ?! ;[ * .. bo życie nie jest wieczne . niestety . [*] z wizazu.
#4713 |
Zakorzenienie
|
zrozum, on Cię nie chce...
jestem tylko kobietą i cały czas miałam nadzieję na happy end po raz pierwszy, po raz ostatni, nie chcę kochać już nigdy uczucia? a po co mi one, jak ich nikt ode mnie nie chce? no, udało Ci się.. tak subtelnie powiedzieć, że masz mnie w dupie przepraszam, że kochałam, przepraszam. to już więcej się nie powtórzy... i nawet nie mogę Ci powiedzieć, że Cię nienawidzę, bo Cię nadal kocham zobojętnieć, tylko tego teraz chcę |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich.[!]
![]() Ja tu nowa ;d A ja wezmę dwa kilo cukru i osłodze sobie życie. . . . Tęsknij aż do ostatniego dnia. . . . Zamknij się i zastrzel mnie.[!] . Jak Cię piznę w podobiznę to Ci się rysopis zmieni.[!]. . . . . . .już toastów nikt nie liczy. . . . Bo ja jestem stworzona nie do biegania, lecz chodzenia po wybiegach.[!] . A Ona tak pięknie gładziła struny. . . . Wszyscy sie tłoczyli przy mnie. . . . Dziś rzeczywistą głową rodziny jest ten, kto decyduje, na jaki program nastawić telewizor. . Czy wiesz czym jest milość, jaki jest jej sens.[?!]. . . . Jeśli facet naje się w domu nie szuka jedzenia na mieście. . • A co ze mną.[?!] • Znajdziesz sobie nowego narzeczonego. . . . Czasem jestem dziwna, jak to miasto. . . . |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
xoxo
|
Nie będzie miłości między nami bo ja nie chcę cię kochać, a serce moje spało kiedy pukałeś do jego drzwi i nawet nie wie o twoim istnieniu.
Ja mam naprawiać świat? Jak zepsuliście to sami łapcie się narzędzia i do roboty! Szczęście samo się nie poskłada. Tak mnie uderzyłeś swoimi słowami po twarzy, że nie jestem pewna czy jeszcze wyglądam jak człowiek. Nie szukaj na siłę szczęścia w kimś lub w czymś lecz czekaj na kogoś kto będzie Twoim szczęściem. Uwaga! Wiosna tuż, tuż! Niebezpieczny pyłek o nazwie Miłość znowu wypuszczony w większej ilości i po promocji! Tylko nie łapcie go zbyt łapczywie, podzielcie się z innymi. Nie lubię mówić dobrze o sobie, wolę mówić źle o innych. Popełniłam najgorszy błąd w swoim życiu..Zakochałam się. bardziej mi szaro niż różowo. Ludzie czasem robią głupie rzeczy. Z czegoś przecież trzeba się śmiać. Czy jestem za równouprawnieniem? Oczywiście, że tak... w końcu która kobieta lubi być całowana przez mężczyznę w rękę? Wstyd się przyznać, ale czasem trzeźwo myślę dopiero po drugim piwie. Narysować kredką szczęście... pouśmiechać się do lustra... Ludzie płaczą, rozpaczają, malkontencom i nie mogą znieść, iż to robią. Jednak ilu z nich naprawdę próbowało to zmienić?? jaki sens w tym, że niektórzy szukają bezustannie miłości, a niektórzy mają ją od tak ? - Co czujesz jak zabijasz ludzi? - Szarpnięcie strzelby. ...i tylko Twoja obecność w moim śnie jest trudna do kontrolowania tak, żeby ten sen nie okazał się w końcu codziennym koszmarem mojej duszy... Dziś mój świat ma postać barwnego warkocza. Z pomieszania barw zakwita tęcza. i pamiętaj!! że jeśli szukasz prawdziwego księcia to musisz uważać, bo wszędzie pełno podróbek! ![]() Tylko czasami chcę być dorosła. Reszta mojego życia mogłaby zamykać się w granicach beztroskiego dzieciństwa.
#4716 |
Zakorzenienie
|
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"
"moje życie jest jak jazz" ![]()
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
1. Zabiorę Cię, gdzie nikt nie znajdzie nas,
Gdzie tylko Ty i ja, I naszych małych serc wielki świat. Zaufaj mi - tak mało o mnie wiesz. Za jeden uśmiech Twój Zabiorę Cię, gdzie chcesz... Zapachem nocy wracać w dzień Do Ciebie chcę, Chwilą rozkoszy, Słodkim snem.. 2. Kocham ziemię, po której On stąpa; powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie Jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.. 3. Nie ma nic trudniejszego od czekania. Muszę się z tym oswoić, poczuć, że jesteś ze mną, nawet jeśli nie ma Cię w pobliżu.. 4. Umieszczam Cię w muzeum mego serca, które często zwiedzam, sycąc Tobą zmysły aż do bólu.. 5. Zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz.. 6. Nie potrafię marzyć... a jeśli ktoś nie potrafi marzyć... umiera.. 7. Dwa serca, dwa smutki.. 8. A krople deszczu mieszały się z moimi łzami.. 9. Mam ochotę na coś słodkiego, szkoda, że Cię tu nie ma..
#4718 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że wkładanie tylu emocji i energii w to uczucie jest jak rzucanie kamieni do rzeki - nic się nie zmieni, ona i tak będzie płynąć..
![]() Wtedy marzyłam tylko o tym, żeby cofnąć czas.. Teraz wiem, że nic by to nie dało. ![]() Związek = 1/5 przyjemności, 4/5 kłopotów ![]() Beznadziejnie wierzę w nas i magiczny czas.. Słoneczne noce Nie uczymy się na cudzych błędach. Wierzymy, że właśnie nam się uda.. ![]() Chciała, żeby wtedy ją zobaczył. Jak się śmieje, jak tańczy i obściskuje się z innymi. W końcu mogłaby mu pokazać, że jest silna. A kłamstwo tak długo powtarzane w końcu stało się prawdą Bo nie potrafię mu wybaczyć, że dał mi wybór.. ![]() Nieświadomie wciąż cię raniąc ![]() Oboje dobrze wiemy, że to jest ten moment, kiedy muszę odejść ![]() Nie chcę, żebyś był powodem zniszczenia mojego życia.. Za bardzo cię kocham.. ![]() Coś się zmieniło, już nie będzie tak jak dawniej Wciąż pamiętam, co wtedy wykrzyczałeś ![]() Pocałunki, obietnice.. a wszystko ze skrzyżowanymi palcami.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
cały kurz spod wycieraczki pod moją wmieć
złam to serce na pół, przeżuwaj i spluń a ty idź, idź i błyszcz... promieniuj i świeć chcesz, połam na ćwierć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Rozeznanie
|
1. I wiatr rzucił młode pisklę w ostrza skał...
2. Co spojrzę wstecz widzę okropną, czarną plamę. 3. Trupta za mną strach przed życiem. 4. Jestem żywa, lecz bez życia. 5. Okręt mój, nie mając kompasu ani steru, płynie na oślep. 6. A może... Może odkryjemy razem nowy świat swojej duszy.? 7. Widzę Cię we snach swoich, a zapominam na jawie. 8. Weź... No bierz jak daję.! Może nie jest w najlepszej kondycji, ale może bić tylko dla Ciebie... 9. Wysysam Ci duszę przez słomkę. 10. Bo między nami tak daleko jak z nieba do piekła. 11. Owinę Cię w pajęczą sieć, będziesz mą ofiarą. 12. Wyglądasz jak dzi.wka na wybiegu. 13. Mam 18 lat, a moje życie połamane jak patyk. 14. Uderzam młotkiem w kruche ciasteczko wyobrażając sobie, że to twoje serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Historia tak uparcie lubi się powtarzać ![]() Nigdy nie chciałam widzieć cię smutnego.. ![]() Goodbye my Almost Lover.. ![]() Ze starych i pogniecionych wspomnień buduję więzienie dla tych bolesnych.. Nie potrafię nic zrobić nie myśląc o tobie.. ![]() Wciąż odchodziłeś i przychodziłeś spowrotem do mojego życia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() I'm so tired of being here// Tak bardzo męczy mnie bycie tu Suppressed by all of my childish fears// Zduszona przez wszystkie moje dziecięce lęki And if you have to leave, I wish that you would just leave// I jeśli musisz odejść, chciałabym żebyś po prostu odszedł This pain is just too real// Ten ból jest zbyt rzeczywisty There's just too much that time cannot erase// Za dużo się zdarzyło, żeby móc to wymazać When you cried i'd wipe away all of your tears// Gdybyś płakał otarłabym Twoje wszystkie łzy When you'd scream i'd fight away all of your fears// Gdybyś krzyczał, pokonałabym wszystkie Twoje lęki You used to captivate me, by your resonating light// Zniewalałeś mnie swoim niesamowitym światłem Your voice it chased away all the sanity in me// Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły I've tried so hard to tell myself that you're gone// Próbuję wytłumaczyć sobie, że Ciebie już nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Przyczajenie
|
Gdyby zazdrość mogła zżerać, już dawno by mnie tu nie było. . .
. a wachlarzem odpycham wszystkie smutki. . . . A ja upiję się deszczem. . zaniemogłam i zachorowałam . A Jej brakuje 'tylko' szczęścia w miłości. . . . Bądź moją aspiryną. . . . Jesteś lekiem na całe zło, nadzieją na lepszy rok. . . . Miłości ma wyjdź i podaj mi swe usta. . . . .sufituję. . Cokolwiek powiem, zawsze słyszę 'nie'.[!] . humor zmienia mi sie co 60 minut. Pisz, może trafiłeś na tą 'dobrą' godzinę. . Powiedz, że mnie kochasz jak gwiazdę.[!]. . . . Wodospad nie ma żadnych problemów i zmartwień. On musi tylko spadać. . . . A historia jest to, że dzisiaj płakałam. . Jaki ranek taki dzień Nie dziwi nic. Jaka woda taki brzeg Nie dziwi nic. Jaka pościel takie sny Nie dziwi nic. Nawet to co jest.[!]. . . Jakie serce taki lęk Nie dziwi nic. Jaka słabość taki grzech Nie dziwi nic. Jaka kieszeń taki gest Nie dziwi nic. Nawet to co jest.[!]. . . Jaka róża taki cierń Nie dziwi nic. Jaka zdrada taki gniew Nie dziwi nic. Jaki kamień taki cios Nie dziwi nic. Jakie życie Taka śmierć. . . . Dziesięć pięter i ciemność. . . . 'Czuję, że rosną mi skrzydła'.[!] - rzekła mysz. No i cóż z tego Panie nietoperzu.[?]. . . . Ideał sięgnął bruku. . Chciałam. . . no cóż. . .być może gdy ktoś chce zbyt wiele i zbyt długo, ten zwykle nie dostaje wcale. . ..[?]. . . . Zajączki na ścianie po zachodzi umierają. . Prędzej dzień będzie nocą, rozkosz będzie kaźnią. Niż sen będzie pamięcią, mara wyobraźnią. . Myślałam, że miłość boli mniej. . . . dzień jak codzień , poranek jak każdy inny , raz śnieg , raz deszcz, czasem trochę słońca. Mówią ryj nie szklanka nie zbije się ale blizny pozostają. . . . 220km/h pod prąd . Edytowane przez Kochana Czas edycji: 2009-05-01 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Przyznaje się bez bicia - jestem kradziejką Waszych opisów! Wszystkie jesteście cudowne!! ![]() coś ode mnie: potrzebuje wczoraj jeszcze się nie zaczęło a już się skończyło
wkradasz się w mój każdy sen nakarm moją serce swoją miłością marzne bez Ciebie kiedy tęsknie z poduszki splatam Twe ramiona zatapiam się w niej i zasypiam stęskniona kolorujesz mój świat nasz KOSMOS <3 ![]()
#4725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________ perspektywa barwna, to kolejny weekend może spotkam kogoś, kto zapełni moją smutną ciszę. teraz już nie mam nic, tylko słone łzy malują obrazy mi. Uśmiech namalowany na twarzy jak pergamin. nie ma już tego, co było dawniej jestem dla Ciebie, nie ma Cię dla mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
nie muszę być idealna. wystarczy, że jestem wyjątkowa.
chodzi o to, że łączy nas prawdziwa więź. to tak, jakbyś był moją bratnią duszą. nie potrafiła, ot tak, odkochać się tylko dlatego, że już go nie było. za dużo mówimy o miłości, a za mało kochamy. kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. dwa lata później rozgląda się czy ktoś przypadkiem nie ocalał. no cóż. doszłam do wniosku, że skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć. burza hormonów i namiastka uczuć. samo przyszło, samo minęło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
Może nie wypada, ale mam do Was prośbę. Jutro idę na 18stkę i wiem, że będzie super zabawa i w związku z tym mogłabym prosić o jakieś opisy..? Będę bardzo wdzięczna
![]() ___________________ Oszukuję oczy wmawiając im że niebo zmieniło kolor Szczyptą wiary osłodziłam życie cukrem pudrem posypałam marzenia do miłości dodałam trochę słodziku słodko a herbatę... piję gorzką Jak suchy liść spadam w dół nic nie mówię, płaczę i lecę w ciemny zaułek, słyszę krzyk bólu jak nóż rozrywa jej duszę . Tylko czasami to kuje tam w środku, tam po lewej stronie... Wyglądam przez okno, a tam niebieski kolor nieba. Którędy do drzwi otwierających oczy horyzontu...? Piękne wschody i zachody czerwonego słońca, a moje myśli wciąż nie mają swojego końca.. Zbuduję ze wzruszeń naszą bliskość, z ramion przystań. Na skrzyżowaniu marzeń z realiami. Rozwiązuję powoli uczucia jak kolorowe sznurówki. Odnoszę wrażenie pod drzwi sąsiada ![]() Rozproszone atomy miłości, szukają drogi ku wiecznej radości. Edytowane przez MalinowePogotowie Czas edycji: 2009-05-01 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
1.Bo najgorzej kochać bez wzajemności
Cierpieć z powodu czyjejś nieczułości. 2. Mamy spore szanse, mamy spore szanse Przeżyć jeszcze jeden taki dzień.. 3. .. i wtedy powiem Ci , jak bardzo mi Ciebie brakowało.. jak bardzo Cię kochałam , i jak strasznie za Tobą tęskniłam .. 4. Poznajmy się na nowo raz jeszcze.. 5. Jeśli tylko zapragniesz uciec zawołaj mnie a będę. Ruszymy gdzieś, choć sama nie wiem dokąd jeszcze.. 6. Cześć, tęsknię za Tobą.. 7.Póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić.. 8. Przysięgam z ręką na sercu, już mnie nie zobaczysz.. 9.I nie słyszałeś mnie i nie rozumiesz jak .. jak funkcjonuje miłość która wciąż we mnie trwa.. 10. Teraz wiem, że im dalej jesteś , tym bardziej to odczuwam.. 11. Spotykam ciebie znów patrzysz na mnie i widzisz Że czuję to co ty albo któreś z nas się myli.. 12. Gdy miłość zagnieździ się w sercu człowieka, staje się ona jak dziecko, które nic nie rozumie.. 13. Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę.. 14. Zmieniam miejsce, mimo iż tu bije me serce Mimo iż jesteś wszystkim nie chcę Cię krzywdzić więcej Choć wiem, że nie zetkną się już nasze ręce Odchodzę stąd, choć tak naprawdę odejść nie chcę 15. Miłość lekiem jest, więc Ty daj mi go 16. Pójdziemy ze sobą powoli obok do końca wszystkiego żeby zacząć na nowo..
Mój Okularnik <3 ![]() Edytowane przez IsThisLove Czas edycji: 2009-05-01 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
a o tym że przez miesiąc bd sama w domu i nie będe sie miała do kogo odezwac ani z nikim pogadac ?
________________ by świat był lepszy... Ile jeszcze zła, uniesie życia bark? Ile jeszcze skarg, doniesie na nas czas? Ile każde z nas, udźwignie w sobie ran? czarny deszcz fauszywych nut, chociaż pięciolinia pusta A przeważnie Ci się śni to co nie mi. Idę. ubieram kiece i lece ;DD
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci za to, Że do pasowałeś swoje życie do mojego.
Dziękuję za poczucie, Że nie ma dla Ciebie na tym świecie nic droższego, Niż nasza miłość... ;* Jak to jest ze gdy tylko Ciebie zobaczę dzień staje się dużo lepszy ![]() Nie trać czasu z kimś kto nie ma go dla Ciebie... Pijana szczęściem - dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. Miłość zaczyna się wtedy gdy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż Twoje. Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. Szczęśliwa ale to nie los się do mnie uśmiechnął tylko Ty. Smiech jest dla duszy tym samym czym tlen dla płuc. Wszystko na co mam dziś ochotę jest nielegalne niemoralne albo tuczące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ;** ---- abunee, styrana, societygirl17, agattee, daciaaaaaa, Kamma1507, kee, lilyblack, nydee, cholera ale was dużoo :P Najlepsze moje ;** <3 ubóstwiam i kocham 12 Stonka, powinnam, dontlookdown, IsThisLove, truskawkowa1993, paulqa94, TiScatteroUnaFoto, snowball, Little Ballerina, suve, peculiarity, Paajkaa, chocapic, 3martyna3, papergirl, bananowalaska, rozunia, rebellious, NiezTejBajki ![]() Dam sobie rękę i nogę uciąć ze o kimś zapomniałam ![]() bez offa: Zagubiłam się i nigdzie nie można mnie znaleźć Bądź moim przyjacielem uwielbiam to uczucie. Mogłabym pić litrami Twoją krew. najtrudniej jest ukryć ból tęsknota spać nie daje sto litrów miłości załamanie psychiczne kac w mózgu i serca. uczuć złodzieje 'nagle ktoś, kogo kochasz, ktoś najdroższy na świecie, odchodzi gdzieś, gdzieś daleko, nie wiesz dlaczego, nie wiesz dokąd. czy płakać wtedy masz z rozpaczy, a może iść, iść na nim, a może zostać poczekać? a może wróci tu? nagle ktoś, kogo kochasz, bardziej niż siebie i wszystkich, odchodzi gdzieś, gdzieś daleko, nie wiesz dokąd. czy płakać wtedy masz z rozpaczy, a może zostać, poczekać tu, może powrócą tamte dni..?' Czasem wiara w drugiego człowieka przyćmiewa nam jego wady To że Cię kocham nie znaczy że jesteś najważniejszy. Często zastanawiam się czmeu tak mi zależy... Spale wszystkie mosty! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
w moim niebie jeszcze jestem sama
teraz coraz więcej czuje, bardziej Cię rozumiem najpiękniejszy dzień, pełen marzeń sen, niedoczeka nocy moją dłoń otulasz w naszym życiu mieliśmy wiecznie trwać |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
Peculiarity - ja również pozwolę sobie wymienić moją najlepszą: Peculiarity <3
![]() kamisha - aa! zaskoczona jestem bardzo mile. ![]() ![]() 3martyna3 - My sweetheart! <3 Notorycznie okradasz moje serce z uczuć, które Tobie brak -kochasz mnie? - z chęcią odpowiedziałbym Ci, że tak, oczywiście, jesteś miłością mojego życia, ale nie potrafię. W moim sercu nie ma ani odrobiny Ciebie Źrenice już nie tak rozszerzone jak kiedyś… Będę zawsze obok, pamiętaj, na wyciągnięcie małego paluszka Wprowadziłeś zakaz na kochanie Cię - potrzebujesz mnie? - tak, ale nie teraz. Przyjdź za kilka lat Otwórz swoje serce. O tak, tak szeroko. Żebym mogła wejść cała Tak naprawdę wciąż Twój uśmiech jest inspiracją Dzięki Twojemu spojrzeniu, nigdy się nie poddam Choćby miała wydać wszystkie pieniądze na nowe ciuchy i kosmetyki, to Cię zdobędę Gdy całujesz, już nic nie czuję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Wtajemniczenie
|
Podchodzisz blisko i przytulasz mnie. . I po Tobie zostały mi tylko wspomnienia. Zwykły kumpel nie mówi Takich wielkich słów. Kiedyś nie wierzyłam,że są tacy s****iele co tylko się zabawiają i zostawiają. Pokazałeś mi prawdziwe oblicze facetów. I Mimo,że jesteś draniem to tęsknie nocą. Myśli które mam wspomnienia o Tobie chce wymazać. Teraz wiesz czemu tak się boje. Czarne chmury zakrywają niebo szare. Ile bym dała abyś to mnie całował na ławce przed kinem. I mimo wszystko życzę Ci powodzenia w dalszym życiu. Ale jak Cie spotkam w ciemnej ulicy. . . Głupia Cizia zabrała mi Ciebie. Przyznaje to szczerze,że mam słabość do Ciebie. I gdy idę przez miasto, mijam dziewczyny i się zastanawiam którą jeszcze zostawiłeś tak jak mnie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ martwiła się, że może o niej zapomnieć. ona każdą z chwil przeżyć chce jeszcze raz. I dalej uciekał w swoje sny o chmurach czuła się jak w niebie. to Ty z pewnością nauczyłaś jego kochać. on normalny chlopak tylko mial cieple rece .. jeszcze wtedy nie wiedzial o tym ze skradl jej serce ![]() Ona myśli o Nim, z zawieszonym gdzieś wzrokiem. ktoś wierzy w ideały, ja wierzę w krople drążacą skałe. Zamiast bliżej dalej nam, już dość tego mam. ( jakoś brak weny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() __________ Okrążają mnie bezładne słowa, otaczają żadne dni, umarłam na sucho.
Pod przekątną gestów walczymy na przekór sobie. Zimno mi w serce. Żaden mężczyzna nie da mi kwiatów, ale kamienie. Zasłużyłam na kamienie. Twoje usta są jak słońce. Kto ich dotknie ten umrze. Brakuje mi szczęścia. Piję wódkę sama do lustra.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-05-01 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
- chwile, że w duszy deszcz pada.
- przecież życie to miał być przywilej... - oszaleć można przez presję. - zamknąć usta, oczy spuścić skromnie. - fałszywe ku**y, ich słowa, jak pomyje.
#4738 |
Zadomowienie
|
nydee - złoto
![]() ![]() paajkaa - srebro ![]() plotkaraaa - brąz ![]() dziękuję!!
#4739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ________________ so leave me at the roadside...
jeżeli odchodzisz, pożegnaj się chociaż bo przywykłam, że bywasz, nie jesteś chyba właśnie powiedziałeś że mnie nie kochasz. odkładam wieść o rozstaniu na później, jutro ci powiem jak cię nie lubię zachowajmy tylko kilka uśmiechów na wypadek, gdybyśmy spotkali się kiedyś w tym samym autobusie.
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
ulala dawno mnie tu nie bylo..
![]() ![]() a teraz nadrobie moje zaległosci ![]() Przez otwarte okno wpada do pokoju zapach koszonej wczoraj trawy. Tydzień, który właśnie się skończył, wcale nie wywrócił mojego życia do góry nogami. Frustrująco jest znaczyć nic dla kogoś. Zabierz mnie tam, gdzie najpiękniejsze zachody słońca skąpane w błękicie morza, gdzie herbata sama się parzy, a łóżko ścieli, gdzie włosy kręcą się w jedwabiu, a w truskawkowym maśle topią się na patelni nasze żale. Zasłonka powiewa w rytm dźwięków happysadu. Chowam usta na brzegach ramienia i tkwię w pierwszym dniu maja tegoż roku. Rzucam szklanką z balkonu, płaczę, poprawiam makijaż , pluję na środek pokoju, idę pod blok szukać szklanki, ludzie wydzwaniają i piszą jak oszalali, a w myślach przychodzisz ty z najdluższą różą, jaką kiedykolwiek widziałam. przepie.rdalamy wszystko i pierd.olimy co tylko da się spie.rdolić. Z okna wpatruję się we fragment ulicy i pusty czas opierający się o ścianę. Dni płyną ślamazarnie i gdzieś po cichu. Chyba staczam się wewnętrznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.