![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Ja dziś takie placuszki jogurtowe jadłam na drugie śniadanie
![]() A teraz pod samymi oknami sąsiad ścina żywopłot. Jak mi dziecko tym hałasem obudzi to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zadomowienie
|
No moj mi truje d.... bo go ciekawosc zjada
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupilam taki pierwszy lepszy na ebay-u :P zeby mi cycki weszly ![]() Mam zaproszenie ![]() Dziewczeta ladne zdjecia macie ![]() Noo kurde dalam malej cycka i szybko zasnela ![]() ![]() ![]() ![]() co to sa te placuszki jogurtowe?? Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-07-29 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w testowaniu. A jak coś to zawsze pozostają polskie kliniki, no chyba takie są ![]() Cytat:
Może faktycznie ten szpital, jeden z lepszych i warto zaufać opnii lekarza,a moze położna poradzi ![]() Ja jestem zadowolona z obsługi medycznej i ze szpitala (jak na razei), ale to zupełnie inny region. Cytat:
Vedma powlasz mnie z tymi porządkami kompletnie ![]() Cytat:
Może wart zmienić prace ? Cytat:
Czyli wyjazd już tuz tuż. ![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
narazie to niemozliwe...ale pozniej bede o tym myslec
![]() ![]() ![]() Ewa ale śliczna przyszła mamuska z Ciebie ![]() Dajcie przepisa na te placuszki jogurtowe? ![]() Ja na diecie, ale moze skorzystam ![]()
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia w powrocie do pracy. I trochę współczuję, bo wiem, ze do łatwych nie należy.
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
Witam mamuśki
![]() My dziś byliśmy na wizycie u GP (tej 6 tyg.po porodzie) ![]() Na tą wizytę przyszła też HV ![]() ![]() Dziecię zdrowe ![]() Mnie pytał o samopoczucie,czy mam jakiś problem/czy coś mi dolega...Zmierzył ciśnienie i zapytał o antykoncepcję. Zdecydowałam się na tabletki i dostałam Cerazette ![]() I pół dnia sobie spacerowaliśmy,mały był w miarę grzeczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez brałam te tabl. w czasie karmienia ![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Czy to prawda ze te tabletki powodują zwiększenie wagi ciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Ja przytyłam
![]() ![]() Na moim przydadku odp brzmi tak ![]() ![]()
#4723 |
Zadomowienie
|
Moja kruszynka po tym szczepieniu jest strasznie marudna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wracajac do tego przepisu ... Jaki inny jogurt moge do tego uzyc?? moze byc zwykly naturalny?? Chcialam zwazyc mala wlaczam wage i tu zonk :/ nie dziala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
Ojejuuu dziewczyny, jesli mnie jeszcze pamietacie...
![]() .dorwalam sie do nie swojego kompa i neta. Taka bieda bez interentu. Jednak przeprowadzilsimy sie. Niestety, net bede miala dopiero 7 siernia wiec musze jeszcze troche poczekac ![]() Ja jestem teraz w 34 tyg i zaczynam sie ekscytowac... Jutro mam ostatni dzien w pracy i od poniedzialku macierzyski. Jak do tej pory to nie moge narzekac. tzn codziennie sobie ponarzekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam mamy i bobaski! |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
Awika pamietamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Vedmo życze ci kochana lekkiego porodu i w miare szybkiego rozwiązania
![]() Ja na wizazu pojawie sie dopiero po 15 tak wiec ty juz napewno bedziesz miała dzidziusia przy sobie ![]() Potty ty pewnie tez sie do tego czasu rozpakujesz tak wiec za ciebie tez trzymam kciuki ! Trzymajcie sie dziewczyny ![]()
#4727 |
Wtajemniczenie
|
Cerazette to te takie co sie bierze28/28?
jak dla mnie byly bossskie - po pierwsze bo nie mialam okresu przez ponad pol roku a po drugie w tym czasie schudlam jakies 7kg i potem jak odstawilam to wlasnie zaciazylam po miesiacu, wiec dla mnie rewelacja. Awika ja kiedys bieglam do autobusu i to chyba wlasnie od wtedy mnie pobolewa kosc lonowa... ale jakos wczesniej nie przyszlo mi do glowy wiazac jednego z drugim, bo nie zaczelo bolec od razu po bieganiu ale tak na drugi dzen dopiero dzieki sysunia ty tez sie trzymaj cieplutko
#4728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
No niestety tak Potty. Jak powiedzialam o tym bolu polznej to mi przedstawila na obrazku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
no faktycznie Awika jak sie obracam i tego typu inne wygibasy poczyniam to mnie bardziej boli
nie moge spaaac!
#4731 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że i teraz będzie tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------------------------------------ Kobietki któreś z Was pisały tutaj kiedyś o chustach. Właśnie się tym "zaraziłam" i chcę chustować małego ![]() Na początek chciałabym kupić elastyczną chustę. Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie mogę tutaj w UK kupić taką i jakiej firmy??? Będę wdzięczna ![]() Moje kochane dziecko w dzień daje czasem popalić,ale w nocy jest naprawdę super! Śpi sobie grzecznie w łóżeczku w swoim pokoju i budzi się tylko raz na karmienie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
Ucalowalam kruszynke Pani Jolu
![]() Ja kupilam na ebay'u taka zwykla materialowa ![]() ![]() ![]() Mała wieczorem tzn po 22 troche sie uspokoila dalam jej butle i poszla spac ![]() ![]() ![]() ![]() Zapisalam sie wczoraj do college'u na 2 kursy.. zobaczymy czy mnie przyjma i czy bede miala kase na te kursy :/ myslalam ze bede miala jakas znizke skoro jestem na mecierzynskim ale lipa :/ znowu za duzo zarabiamy :/ tylko ciekawe jest to ze jako niby DUZO zarabiajaca rodzina ja sie zastanawiam czy bede miala 300 funtow na zbyciu na te kursy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jola00 zgadza sie ![]() ![]() ![]() Ja powróciłam do Cilest, bo te bralam wczesniej ponad 6 lat i dobrze na mnie działały...teraz czekam na okres po tych cholernych cerazette ![]() Z chusta nie pomoge, bo nie miałam ![]() ![]() ![]() Potty tak to te ![]() ![]() Kasia a na jakie kursy sie zapisałas?Z tego co wiem nie ma zadnych znizek jak sie jest na macierzynskim, sa bodajze jak ktos pobiera WTC ![]() Awika witaj! Odpoczywaj i nie forsuj sie za bardzo ![]() Potty tez nie moglam spac pod koniec ciazy. Mnie bardzo bolł kregosłup w nocy. Prawie spałam na siedzaco, bo tak było wygodniej...juz niedlugo.Dasz rade ![]() U mnie leje ![]() Miłego dnia!
#4734 |
Zakorzenienie
|
Czy to jest normalne, że dwumiesięczne niemowlę dobrze śpi tylko w nocy (3-4h bez przerwy), a w ciągu dnia najwyżej po kilkanaście minut? Nic nie mogę w domu zrobić, bo Dorotka marudzi... a ile mogę ją trzymać na rękach? Teraz położyłam ją w koszyku i włączyłam kołysanki, ale jakoś nie ma ochoty na spanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Mam zamiar wybrac sie na ksiegowosc a dokladniej na book-keeping i computerised account cos takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
A jednak zasnęła przy tych kołysankach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się dlaczego GP przepisał mi cerazette skoro już nie karmię? Moje dziecko jest po trzeciej dawce szczepienia, najgorszej, bo kłuli ją trzy razy! Trochę marudzi, ale i tak jest lepiej niż po drugiej dawce kiedy miała 4 ciężkie dni, po pierwszej za to tylko spała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.