Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 15:00   #4711
aanix
Zadomowienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
To przecież bardzo miły prezent,więc dlaczego chce Ci się płakać

Generalnie nie wiem o co chodzi bo Twoja wiadomość zniknęła z poczty i nie zdążyłam jej przeczytać
Jak to zniknęła? To wyślę jeszcze raz.
Czemu chce mi się płakać? Chyba dlatego, że jestem zła na tż i nie potrafię mu powiedzieć dziękuję. I mimo wszystko jest mi smutno i zastanawiam się, czy to wszystko ma sens...
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:03   #4712
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Jak to zniknęła? To wyślę jeszcze raz.
Czemu chce mi się płakać? Chyba dlatego, że jestem zła na tż i nie potrafię mu powiedzieć dziękuję. I mimo wszystko jest mi smutno i zastanawiam się, czy to wszystko ma sens...
to wyślij proszę jeszcze raz, to może uda się coś poradzić...

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:04   #4713
najfajniejsza
Zakorzenienie

aanix, napisz, bo my nic nie wiemy, a chcemy Ci jakoś pomóc...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:06   #4714
aanix
Zadomowienie

Jasne, jasne, tylko mi nie zapisują się wiadomości w wysłanych :| No nic, naskrobię choć w skrócie
Stary 2010-02-14, 15:09   #4715
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Swoją drogą jak to się stało,że wiadomości zniknęły z poczty Kasuje ktoś??

Stary 2010-02-14, 15:10   #4716
najfajniejsza
Zakorzenienie

nie wiem właśnie... może ktoś pomyłkowo skasował, bo od crooze też nie ma
Stary 2010-02-14, 15:21   #4717
aanix
Zadomowienie

poszło na maila

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 15:28   #4718
Gleniusia
Zakorzenienie

hmm aanix dziwna sytuacja...widocznie chce pokazać, że jest wolny i może robić co chce...jednak z Twoim zdaniem powinien się liczyć, a nie robić na złość...kurczę, a gadałaś o tym wczorajszym z nim?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 15:29   #4719
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Jasne, jasne, tylko mi nie zapisują się wiadomości w wysłanych :| No nic, naskrobię choć w skrócie
Przeczytałam
Jego zachowanie jest bardzo dziecinne...Ale rozumiem,że mu nie ufasz. Dla mnie zdradą jest już samo "flirtowanie" z inną kobietą. Bo facet może podbudować poczucie własnej wartości w inny sposó a nie kosztem drugiej połówki.
Świetnie wiem co czujesz,ale nie mogę poradzić Ci co z tym zrobić bo sama nic nie zrobiłam..
Może porozmawiać? Aczkolwiek nie wiem czy da to jakikolwiek efekt... Musisz zastanowić się co jest dla Ciebie dobre,myśl tylko o sobie -naucz się zdrowego egoizmu

Stary 2010-02-14, 15:38   #4720
aanix
Zadomowienie

Trochę rozmawialiśmy. Wczoraj już napisał mi smsa, że nic go nie usprawiedliwia i że przeprasza. Jednak dziś jak rozmawialiśmy przez telefon, to miał dziwnie dobry humor... i mówił, że właściwie, to nie czuje się winny, jedynie w tym, że złamał obietnicę. Ale dla mnie to jest AŻ złamanie obietnicy...
A, Gleniusia, właśnie, jeszcze mi napisał wczoraj, że z wolnym czasem może robić, co chce i że chce, żeby było dobrze, ale nie chce byc ograniczany. Tylko jeśli wiedział, że i tak obietnicy nie dotrzyma, to po co obiecywał?...

Aha i jeszcze ostatnio, jak pisał, że chce, żeby było dobrze, napisał..."mam nadzieje ze zmadrzeje w koncu" Nie wiedziałam, o co mu konkretnie chodzi, powiedział, że kiedyś wytłumaczy. Dziś bardzo lakonicznie odpowiedział, że miedzy innymi o to, zeby nie było takich sytuacji, jak wczorajsza. Długa droga przed nim,.......

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-02-14 o 15:42
Stary 2010-02-14, 15:43   #4721
najfajniejsza
Zakorzenienie

aanix, nie wiem, co napisać... ale na pewno nie cieszyłabym się na walentynkę w tej sytuacji.
trzymaj się...

PS ja mojemu postawiłam ultimatum: pije tyle, ile ja mu pozwolę, albo koniec! miałam ku temu powody, o których nie chcę tu pisać. na początku obietnice, przysięgi itp. słucha mnie, owszem, choć widzę, że przestaje się to mu podobać. ale trudno. zasłużył sobie :P
myślę, że takie ultimatum jest dobre.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 15:48   #4722
Gleniusia
Zakorzenienie

No tak, niby może robić z wolnym czasem co chce, ale jednak jesteście w związku i moim zdaniem pewne sprawy powinien z Tobą najpierw omówić...a tym bardziej, że obiecał nie chodzić sam na imprezy - moim zdaniem musisz mu jasno i twardo powiedzieć: zawiodłeś moje zaufanie, obiecałeś mi coś i tego nie dotrzymałeś, dlatego teraz moje zaufanie do Ciebie jest równe zeru i będziesz musiał się postarać, jeśli chcesz to zmienić. Powiedz koniecznie, że jest Ci przykro i niestety prezent, nawet najpiękniejszy, nie sprawia Ci radości z uwagi na wczorajszą sytuację. I daj mu do zrozumienia, że tym bardziej bolesne jest to, że uważa, iż nie jest winny - że jeszcze bardziej Ciebie rani takim lekceważącym podejściem...
Trzymaj się kochana, on musi zrozumieć, że źle zrobił...
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-02-14, 15:49   #4723
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
No i się odezwał. Dopiero "wstał", a pod prysznicem równowagi nie mógł utrzymać. To ja mu serdecznie gratuluję, jest na tyle dojrzały, żęby się schlać jak nie wiem kto (co najwyżej jak jakiś 16nastolatek, albo jeszcze gorzej). Pytał się czy przyjadę bo po 1. on musi mieć na jutro samochód do pracy i po 2. jedyną szansą na spotkanie jest to, że ja przyjadę. Takiego to tylko bić i patrzeć czy równo puchnie. Niby nie mam do niego daleko, ale już tak dawno nie jeździjam, że wczoraj się zastanawiałam po której stronie jest pedał gazu , po 2. nie lubię jego samochodu, nie czuję go i boję się nim jeździć. I mam dylemat, bo chciałabym się spotkać, ale z drugiej strony to mam ochotę strzelić focha za wczoraj jakiego świat nie widział. Mówiłam, żeby nie pił, a dzisiaj Tż mówi, że nawet drogi do domu nie pamięta. Jakby za mną mieszkał, to by chyba pod drzwiami do domu spał
kurcze,ciekawe czy jakby miał auto na miejscu czy by się odezwał nie ma sensu żebyś sama wracała,ślisko,zimno. Odwieź mu auto i niech on Cie później do domu odwiezie. Będzie okazja do porozmawiania

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
a ja nic nie prezentuje TZ na walentynki. nie chce mi sie jakos starać na tą okazje. postaralam sie na rocznice juz.

aaa, wczoraj bylismy na pizzy i tam TZ gadal ze znajomymi i uslyszalam, ze najwczesniej pierscionek dostane cytuje "ta, chyba w 2014". takze... wiecie juz, ile jeszcze bede tutaj siedziec
oj nie przesadzaj ,pewnie specjalnie tak powiedział

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Pf. Miałam iść ze swoim do kościoła. I dostalam sms - przyjdź pod mck, bo mam obiad o 14.30 :| yyy... No, to się wypiełam, że jak mam sama drałować w tym śniegu przez miasto prawie pod jego dom, to spotkajmy się pod moim kościołem o 17 po mszy. Heh i co nagle może przyjść po mnie
heh a to leniuch

Cytat:
Cześć dziewczynki.
Właśnie dostałam kwiaty i słodkiego misia przez pocztę kwiatową. A chce mi się tylko płakać. Ryczeć mi się chce jak bóbr.
Miło

Cytat:
Trochę rozmawialiśmy. Wczoraj już napisał mi smsa, że nic go nie usprawiedliwia i że przeprasza. Jednak dziś jak rozmawialiśmy przez telefon, to miał dziwnie dobry humor... i mówił, że właściwie, to nie czuje się winny, jedynie w tym, że złamał obietnicę. Ale dla mnie to jest AŻ złamanie obietnicy...
A, Gleniusia, właśnie, jeszcze mi napisał wczoraj, że z wolnym czasem może robić, co chce i że chce, żeby było dobrze, ale nie chce byc ograniczany. Tylko jeśli wiedział, że i tak obietnicy nie dotrzyma, to po co obiecywał?...

Aha i jeszcze ostatnio, jak pisał, że chce, żeby było dobrze, napisał..."mam nadzieje ze zmadrzeje w koncu" Nie wiedziałam, o co mu konkretnie chodzi, powiedział, że kiedyś wytłumaczy. Dziś bardzo lakonicznie odpowiedział, że miedzy innymi o to, zeby nie było takich sytuacji, jak wczorajsza. Długa droga przed nim,.......
Odpowiedziałam Ci na mailu
Stary 2010-02-14, 15:49   #4724
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
aanix, nie wiem, co napisać... ale na pewno nie cieszyłabym się na walentynkę w tej sytuacji.
trzymaj się...

PS ja mojemu postawiłam ultimatum: pije tyle, ile ja mu pozwolę, albo koniec! miałam ku temu powody, o których nie chcę tu pisać. na początku obietnice, przysięgi itp. słucha mnie, owszem, choć widzę, że przestaje się to mu podobać. ale trudno. zasłużył sobie :P
No właśnie nie potrafię się ucieszyć... I w sumie może nie tyle jestem zła (choć może troszkę tak), co bezradna. Nie wiem, co robić, co myśleć.
No widzisz, do pewnego czasu nie narzekał, mimo że miał okazje dosłownie pod nosem, mimo to pamiętał, że obiecał. Teraz go to więzi...
Stary 2010-02-14, 15:51   #4725
najfajniejsza
Zakorzenienie

aanix, mój mówił to samo niedawno, że chcę go ograniczyć itp. Ale mu przypomniałam, dlaczego w tej jednej kwestii ma mnie po prostu BEZWZGLĘDNIE słuchać, i w końcu przyznał mi rację. Faceci

z tym że u nas nie było takiej sytuacji, jak u Was. kwestia u Ciebie jest o tyle delikatna, że jak chce coś zrobić, ma ku temu ”predyspozycje”, to zakaz samotnego imprezowania tego nie zmieni.
u nas jest tak, że on niech sobie pije od czasu do czasu, z kolegami wyjdzie. ale nie ma prawa być pijany. spił się 3 razy przez te 3 lata. z czego 2 razy strasznie mnie wkurzył, zrobił mi ogromną przykrość. Za pierwszym razem miałam zamiar go rzucić, ale przepraszał i błagał. Dałam mu szansę. Nie ma ludzi nieomylnych. Zerwałabym za tym drugim razem, ale postanowiłam, że OK: spróbujmy tak, że stawiam warunek. Na szczęście to się sprawdza.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-02-14 o 15:52
Stary 2010-02-14, 15:52   #4726
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
trzymaj się...

Jest dobre,bo przesadzenie grozi alkoholizmem. Można się dobrze bawić i bez alko
Stary 2010-02-14, 15:54   #4727
najfajniejsza
Zakorzenienie

Ja nie obawiam się, że będzie alkoholikiem ,bo to nie ten typ. On pije sporadycznie i zazwyczaj jedno-dwa piwa. Chodzi o coś innego.
Stary 2010-02-14, 15:55   #4728
aanix
Zadomowienie

Nie wiem, czy to, co teraz napisze, nie wyklucza się, ale wierzę, że nie zdradził mnie. Jakoś wszystkie kłamstwa wychwytywałam... Ale nie ufam mu w pełni od tamtego momentu. I nie chodzi tylko o zdradę. Przecież nie tylko to może zranić. Nie, to sie jednak wyklucza Mętlik mam...
Stary 2010-02-14, 15:57   #4729
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Bry

A ja byłam po kuzynkę na lotnisku i gdyby nie to, to bym nigdzie dzisiaj nie wychodziła...

Właśnie, przecież miałysmy efekt zobaczyć, a chyba nie pokazywałaś zdjecia tej antyrany? ;>

A Tż.. no cóż, przeciez Ci nie powie konkretnej daty, kiedy planuje się oświadczyć
aaaa... fakt, mialam dac zdjecia... ale w koncu nie zrobilam, bo wtedy bylam wsciekla na cala sytuacje. jak bede u TZ (nie wiem, kiedy to nastapi, bo nie chce mu sie sprzatnac w pokoju...), to zrobie zdjecie i wrzuce w koncu
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 15:59   #4730
Gleniusia
Zakorzenienie

idę na obiadek walentynkowy, Tż przygotował
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-14, 16:01   #4731
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy to, co teraz napisze, nie wyklucza się, ale wierzę, że nie zdradził mnie. Jakoś wszystkie kłamstwa wychwytywałam... Ale nie ufam mu w pełni od tamtego momentu. I nie chodzi tylko o zdradę. Przecież nie tylko to może zranić. Nie, to sie jednak wyklucza Mętlik mam...
też bym miała
kochana, ja wiem, on nadszarpnął Twoje zaufanie, bo nawet jeśli nie zdradził, to Cię okłamał w tej kwestii. Pytanie brzmi: dlaczego? I to powoduje błędne koło...
Mam nadzieję, że coś do niego dotrze

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
mmm
Stary 2010-02-14, 16:04   #4732
aanix
Zadomowienie

Cytat:
aanix, mój mówił to samo niedawno, że chcę go ograniczyć itp. Ale mu przypomniałam, dlaczego w tej jednej kwestii ma mnie po prostu BEZWZGLĘDNIE słuchać, i w końcu przyznał mi rację. Faceci

z tym że u nas nie było takiej sytuacji, jak u Was. kwestia u Ciebie jest o tyle delikatna, że jak chce coś zrobić, ma ku temu ”predyspozycje”, to zakaz samotnego imprezowania tego nie zmieni.
u nas jest tak, że on niech sobie pije od czasu do czasu, z kolegami wyjdzie. ale nie ma prawa być pijany. spił się 3 razy przez te 3 lata. z czego 2 razy strasznie mnie wkurzył, zrobił mi ogromną przykrość. Za pierwszym razem miałam zamiar go rzucić, ale przepraszał i błagał. Dałam mu szansę. Nie ma ludzi nieomylnych. Zerwałabym za tym drugim razem, ale postanowiłam, że OK: spróbujmy tak, że stawiam warunek. Na szczęście to się sprawdza.
Mój tż lubi wypić, owszem i to sporo i czesto. Przy czym hmm... nie, alkoholik nieeee... Nieraz był pijany przy mnie, jest wtedy potulny jak baranek i tylko chce spac.

Ja mu przeciez tez przypominałam, z jakiego powodu taka moja prośba. Niby przyznaje mi racje, ale z drugiej strony robi, co robi.

Siostra mi przyniosła kawałek pizzy kebab i sie zajadam i pije też winko,domowe, uh, mocne , niby jeszcze nie tak dużo wypilam, ale cieeeeepło mi

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Smacznego;*
Stary 2010-02-14, 16:05   #4733
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
on musi to odbudować..

Cytat:
smacznego

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
aaaa... fakt, mialam dac zdjecia... ale w koncu nie zrobilam, bo wtedy bylam wsciekla na cala sytuacje. jak bede u TZ (nie wiem, kiedy to nastapi, bo nie chce mu sie sprzatnac w pokoju...), to zrobie zdjecie i wrzuce w koncu
no nie mów,że nie jesteście u niego bo ma nie posprzątane w pokoju?
Stary 2010-02-14, 16:13   #4734
aanix
Zadomowienie

Madziu, napisałam na mailu
Stary 2010-02-14, 16:28   #4735
butterfly20
Zakorzenienie

Wróciłam

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej.

Ola dasz radę. Może tak będzie lepiej? Samemu nie da się ciągnąć związku. A taka dziwna sytuacja już trwa zdecydowanie za długo
Gwizdaczku cieszę się, że z Tżtem już lepiej i miał nawet siłę po sklepach chodzić Nie powiem, że zazdroszczę takiego faceta, bo mój jest podobny
Aanix
Motylku udanej imprezy rodzinnej. Czekamy na zdjęcia Matiego

Miałam Wam opisać mój wczorajszy cudowny wieczór, ale to chyba nie jest dobry moment... W każdy razie zrobiłam mu niespodziankę i kiedy wszedł do pokoju zobaczył pokój całe we świecach, a było ich ok 30 - niesamowity widok A dziś dostałam @.

To może opowiem mój sen. Byłam paczką żółtych mms'ów a Tż był tymi brązowymi bez orzeszka :P Dzień jak codzień, poszłam do innego pokoju i przybiega Tż... klęka przede mną, trzyma w ręku pierścionek i nic nie mówi. Ja stoję jak wryta ..on dalej nic nie mówi... a pierścionek ...dziwny. Złoty z perłą oplątaną drucikami. A perła na zaręczyny to podobno łzy. Zapytałam coto ma znaczyć, o co mu chodzi. On na to, że to są oświadczyny. Wkurzyłam się że nawet nie pofatygował się o jakąś przemowę i zaczęłam ostro krytykowac pierścionek, że przecież wie jaki mi się podoba, że to nie taki miał być...

No ale w końcu ustaliliśmy, że pójdziemy i go wymienimy. A potem poszliśmy do szkoły - mojej podstawówki, gdzie spotkaliśmy się z innymi mms'ami i okazało się, że w tamtym moim pokoju była kamera i ktoś wrzucił filmik z tych "oświadczyn" na youtube i teraz każdy mnie krytykuje że byłam taka wredna

Ale miałaś sen

Cytat:
Czeeeeeeeeeeeeść!
Zgadnijcie, kto jest chory w naszym związku...? Podpowiem, że jest to ktoś, kto nie zdał egzaminu tak. ja. ale luby już też smarka
nie chce mi się myśleć, jak to pogodzę...

Też nie widzę, co Aanix i Crooze napisały na poczcie.

Olka, ja też Cię podziwiam. Dla mnie teksty o "czasie" są jak kubeł zimnej wody. Albo, albo. Nie ma "czasu do poukładania". No chyba że jakieś 2 dni

Polka, a co u Ciebie?

Ogólnie widzę, że Wasi mężczyźni coś niezbyt do rzeczy ostatnio są.
Na szczęście mój jest trochę zmieniony na plus powiedział, że oświadczyny w walentynki to tandeta, a ja na to, że wiem, dlatego wtedy bym się nie spodziewała, a on, że zapamięta, na co ja, że mam rok czekać czy dzień? a on: "więcej niż dzień. a że mniej niż rok, to chyba nie muszę potwierdzać? no chyba że będziesz zbyt podejrzliwa, bo niespodzianka przede wszystkim!" i buziak

ale szczerze to myślę, że tak go wzięło na takie refleksje, bo wczoraj się dowiedział, że zmarł jego kuzyn. w jego wieku był co prawda nie znali się zbyt dobrze, ale same wiecie...

OK, idę wziąć leki.

No no noooo.Dobrze,że coś zrozumiał. A z tym,że Tobie zależy tylko na sukni i oprawie to myślę,że się droczył

Cytat:
Bilety dały mi po kieszeni więc mam nadzieję,że warto było

A Wy jakie macie plany na dzisiejszy wieczór? Szczerze mówiąc to ja wogóle nie czuję żeby dzisiaj był jakiś szczególny dzień
Ja nie mam planów. Spędziliśmy razemw czorajszy wieczór i noc i od rana byliśmy u mojego Brata.Ja w ogóle zapomniałam,żer są jakieś tam Walę tynki.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzięki za rady, czyli jednak nie kupię Faktycznie są za mocno zabudowane i mogą wybdlądać jak zbroja, a letnie buty powinny być delikatne. Jeszcze raz dziękuję

Maya jak już wybierzesz wzór to się pochwal
Mi się też te butki nie podobają.

Cytat:
Cześć dziewczynki.
Właśnie dostałam kwiaty i słodkiego misia przez pocztę kwiatową. A chce mi się tylko płakać. Ryczeć mi się chce jak bóbr.
Oj Bidoczku Ale zrozumiałam,że ta sytuacja kiedy to twierdził,że TO zrobił była jakiś czas temu?

A co do Chrzcin to jakoś dałam radę.Mały też dał-troszkę popłakał przed Mszą,potem grzecznie spał i dopiero po Komunii jak wszyscy zaczęli śpiwać to się obudził i wydarł Musiał sobie pośpiewać no nie?
W ogóle było czterech chłopców chrzczonych i wszyscy tacy malutcy,a Nasz taki duży. 7 kg wagi ma i musieliśmy się zmieniać z noszeniem go,bo długo się nie da Wrzucę siakieś zdjęcia na pocztę.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 16:37   #4736
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Oj Bidoczku Ale zrozumiałam,że ta sytuacja kiedy to twierdził,że TO zrobił była jakiś czas temu?
Yhym, w czerwcu. Ale rana zamiast się zabliźniać, to się rozdrapuje... Hmm... popatrzecie, jakie odniesienie... na ramieniu mam bliznę, która nie chce się zagoić

Pokaz, pokaz zdjecia
Stary 2010-02-14, 16:39   #4737
najfajniejsza
Zakorzenienie

motyl, to ile on ma miesięcy, że 7 kg?
no i cieszę się ,że się udały chrzciny

a co do lubego to chyba się droczył. albo zrozumiał, że przesadził, bo zaraz się zaczął tłumaczyć i uśmiechać, tulić itp.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-02-14 o 16:41
Stary 2010-02-14, 16:40   #4738
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, napisałam na mailu
No tak koledzy...mi się wydaje,że powinniście porozmawiać prosto w oczy o tym. Nie możesz tego dusić w sobie.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wróciłam

A co do Chrzcin to jakoś dałam radę.Mały też dał-troszkę popłakał przed Mszą,potem grzecznie spał i dopiero po Komunii jak wszyscy zaczęli śpiwać to się obudził i wydarł Musiał sobie pośpiewać no nie?
W ogóle było czterech chłopców chrzczonych i wszyscy tacy malutcy,a Nasz taki duży. 7 kg wagi ma i musieliśmy się zmieniać z noszeniem go,bo długo się nie da Wrzucę siakieś zdjęcia na pocztę.
noo chrzestna to czekamy na zdjęcia

Ja też ostatnio na chrzcie dałam rade i myślałam,że mały będzie płakał i stresowałam się żeby tą szatke dobrze dać i sie udało
Stary 2010-02-14, 16:44   #4739
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

A ja właśnie zbieram się na ten koncert.Jakoś szczególnie pozytywnie nastawiona nie jestem ale zobaczymy co to będzie.
Generalnie nie miałam dzisiaj najlepszego dnia-może dlatego

Stary 2010-02-14, 16:52   #4740
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie zbieram się na ten koncert.Jakoś szczególnie pozytywnie nastawiona nie jestem ale zobaczymy co to będzie.
Generalnie nie miałam dzisiaj najlepszego dnia-może dlatego
zobaczysz ,że później poprawi Ci się humor

Miłego wieczorku

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości