Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 07:30   #4711
eweska
Moderatoreska

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Ja ogarniam jeszcze mieszkanko, pakuję się, śniadanko, prysznic i spadam :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 07:38   #4712
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

eweska za pozytywne wieści
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 07:40   #4713
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
rzeczywiscie sie cicho zrobilo
mnie brzuch pobolewa, wiec zbieram sie do spania.
na dobranoc wysylam wam zdjecie mooich kotkow w sypialni nad lozeczkiem zosi ktore na poczatku bedzie stalo u nas

Załącznik 3905728Załącznik 3905729

dobrej nocki
padam*! zakochalam sie w twoich kotach!!! ja ciagle szukam czegos do ozdobienia sciany ale nie znalazlam jeszcze nic co by mnie powalilo na kolana- oprocz twoich kotow

princi a lekarz mowil ile flavio wazy? a co do wymiarow kosci udowej to nie mam pojecia jak to jest

witam z rana!
dzisiaj bede w napieciu wchodzic na nasze forum

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Stary 2011-04-19, 08:06   #4714
andziot
Zakorzenienie

eweska trzymam za Was kciuki, no i czekamy na wieści o naszych najbardziej wyczekanych dzieciaczkach wątkowych

Dzień dobry!
Znów już 10stopni o godz 8 w cieniu
więc będzie cieplutko
zaraz znikamy na powietrze

w nocy jakieś sny urodzeniowe miałam, więc myślałam ze któraś w końcu urodziła
może mam rację

ciuchów już mi brakuje na zmianę, więc czas wracać do domku,
wieczorkiem się zbieramy
trzeba się wybawić póki można

tyle dzieciaczków już na wylocie mamy
tylko jakieś takie nieśmiałe

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:07   #4715
eweska
Moderatoreska

Dobra ja już gotowa, kawkę popijam i czekam na szwagra bo ma zabrać synka i mnie podwieźć do szpitala. Dziś synal spędzi dzień u siostry i nockę a z rana zabiorą go dziadkowie bo rodzice mają na noc do pracy więc nie ma sensu żeby po niego przyjeżdżali jak później o tak musieli by go przywieźć.
Stary 2011-04-19, 08:07   #4716
the_sania
Wtajemniczenie

ale cichoooooo
wstałam dziś wcześniej, już o 8, dlatego, że kładliśmy się szybciej spać, bo TŻ dziś poszedł do pracy, bo roboty dużo i dzwonili wczoraj po niego. nie powinien, bo na zwolnieniu jest do 28.04. ale kaska się przyda. tylko mi smutno będzie cały dzień. dobrze, że mam Was

może napisze eska do Agus? tylko głupio mi by było przeszkadzać w ewentualnej akcji

Ewesko miłego pobytu w szpitalu i trzymam kciuki za szybkie cc i święta w domu z dzieciaczkami

Atiz gratuluję 39 tygodnia! i powiem Ci, że mam tak samo, że nie dociera do mnie, że w środku jest synuś i że niedługo będzie po tej stronie. coś niesamowitego

Renessme zgadzam się- szczęśliwie obyło się u nas bez przedwczesnych porodów. i oby tak dalej

Princi super, że wizyta udana! nooo i pięknie torbę spakowałaś

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-04-19 o 08:09
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:09   #4717
Anuu91
Raczkowanie

Hej mamuśki
Dziś wstałam o 6, bo mąż do pracy i jako przykładna żonka zrobiłam mu kawkę i śniadanko i jeszcze kanapki do pracy No i co najgorsze już nie usnę... A humor mam dziś cudowny no i tak dobrze się czuję...
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 08:12   #4718
Klaterina
Zadomowienie

eweska żeby w końcu było wiadomo co i jak
Stary 2011-04-19, 08:21   #4719
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

ależ jestem ciekawa, co u dziewczyn! Nie będę Ich zamęczać smsami, bo jeśli coś, to na pewno mają wiele ważniejszych osób do poinformowania, niż forumowe koleżanki. Dlatego czekam cierpliwie na info od Nich

Anula, super kociaki, bardzo ciekawie się prezentują

Princi, gratuluję udanej wizyty!

Aha, z nowym tytułem, to pewnie będzie podobnie, jak z obecnym, że lekko kulą w płot [no chyba, że któraś w nocy uratowała honor tytułu! ]. Kwiecień się kończy Ale przecież to tylko tytuł i nie ma się co przejmować, skoro dobrze nam się w nim pisze, a sam tytuł fajnie brzmi

Śniła mi się dziś Hanka, po raz pierwszy! Urodziłam, szybko mi Ją zabrali, a potem oglądałam małą dziewczynkę w wózku, w koszulce Rolling Stonesów

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Ewesko, mocno trzymam za Was kciuki! Nie mogę się doczekać Twoich Kurczaczków

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:21   #4720
eweska
Moderatoreska

Dzięki dziewczyny za kciuki
Jak cos będe informować, mam zapisanych kilka numerów :P

Edit: I jakby było jakieś info od dziewczyn że urodziły, jakby któraś z was mogła proszę o sms Z netu można do mnie też wysłać ze strony plus za darmo

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-04-19 o 08:23
Stary 2011-04-19, 08:27   #4721
Anuu91
Raczkowanie

JA też już chcę mieć poród za sobą... i mieć taką maleńką śliczną kruszynkę obok, a nie w środku, bo już chcę ją wycałować i chyba dostaję fioła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 08:29   #4722
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
tytuł jest bardzo fajny, ale właśnie też pomyślałam że przecież już koniec kwietnia prawie i za chwile przestanie być aktualny .... dlatego zagłosowałam na inny ...
więc ja jestem ZA !!!
Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Weredka zgadzam się z andziot może odpuścimy bo kwiecień to już się kończy, choć w sumie znając nasze
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Hellooooo!

Eeee tam Weredka, tylko zahaczymy o maj a coś czuję, że jak się maluchy zaczną pojawiać i sypać gratulacje to post za postem jak grzyby po deszczu będzie wyskakiwać. Teoretycznie nową część powinnyśmy skończyć 3-4 maja więc nie ma się co stresować tymi kilkoma dniami.
Poza tym tytuł wygrał w demokratycznych wyborach więc gratuluję!
Dziękuję. W takim razie decyzję pozostawiam Jaśnie Nam Panującej Założycielce Wątku Tempo zapełniania wątku faktycznie mamy nieziemskie.
Ja już po śniadanku. Wyprawię męża do pracy i zabieram się za jakąś robotę.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:30   #4723
bzyczka1
Zakorzenienie

ja obstawiam że Aguś to już na porodówce w nocy była...a czy tuli już Oleńkę to nie wiem

Dzień dobry

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:31   #4724
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale dziś będzie ładnie
Podobno w święta też ma być śliczna pogoda

agus Aaaa... Jakie nerwy. Gdzie ta Olusia??

eweska , żeby podejmowali szybko decyzję i żebyś na święta miała już maluchy przy sobie

A ja się powoli zbieram na ktg
Od rana znów bóle @...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:33   #4725
principessina
Zakorzenienie

Dzien dobry Kochaniutkie, co tu taka cisza? rozpakowujecie sie czy sprzatacie na swieta?
Zapisalam sie na jutro do fryzjera, w koncu bede wygladac jak ludz a lece zaraz po zakupy, na popoludnie znowu mam mase prasowanka i musze dokonczyc pakowac torbe

eweska
daj znac co i jak, moze misiaki juz dzisiaj wieczorem wyskocza z brzuszka

anula_81
ale piekne te kociaki na sciane, skad je masz?

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Gratuluję wizyty
Więc tak: moja malutka w 35 tyg., 5 dniu miała 69mm kość udową. No ale przecież są 'widełki' i z całą pewnością Flawcio mieści się w normie.
Zajrzałam jeszcze do karty ciąży Adrianka i w 36t.,5 d miał 68,9 mm. Czyli bez obaw!

A co do kosmetyków - kolorowych nie biorę - jak coś to poproszę Tż-ta żeby mi na wyjście jakiś tusz i błyszczyk przywiózł.
Dla siebie spakowałam: chusteczki nawilżane, żel pod prysznic, płyn do higieny intymnej, oliwkę w żelu, krem do twarzy, tonik, balsam do ust, pastę do zębów i szampon. No i oczywiście szczoteczkę do zębów, szczotkę do włosów, cążki, pilniczek, waciki, papier toaletowy. Do tego wezmę butelkę z roztworem tantum rosa (choć bardzo liczę na to, że ominie mnie nacięcie) i płyn do spryskiwania twarzy (dzięki za przypomnienie).

Co do zzo - chyba już wszystkie znacie moje zdanie na ten temat
no tak myslalam, ze Flawcio bedzie troszke krotszy i grubiutki, chyba po mezu moze jeszcze ktoras z Was sie wypowie?
oo balsam do ust dziekuje za przypomnienie a dzis jeszcze korki do uszu spakowalam, gdyby jakas kobitka chrapala
a dla dzidziusia bierzesz jakies kosmetyki, bo ja tylko pieluszki i grzebyk, reszta jest w szpitalu

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2011-04-19, 08:35   #4726
eweska
Moderatoreska

Dobra spadam kobitki już
Do zobaczenia za jakiś czas i to na bank już w powiekszonym gronie, jak bede w szpitalu pewnie nie jedna się rozpakuje

Buziaki PA
Stary 2011-04-19, 08:39   #4727
amarcia
Wtajemniczenie

Powodzenia i do zobaczenia Eweska
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:42   #4728
Anuu91
Raczkowanie

Cytat:
Dobra spadam kobitki już
Do zobaczenia za jakiś czas i to na bank już w powiekszonym gronie, jak bede w szpitalu pewnie nie jedna się rozpakuje

Buziaki PA
Trzymaj się cieplutko, buziaki w brzuszek
Stary 2011-04-19, 08:46   #4729
the_sania
Wtajemniczenie

Princi dobry pomysł z tymi korkami

Mary ale sen ja widziałam jakieś takie bodziaki w h&m z acdc, the rolling stones itp. może ona chce Ci w ten sposób przekazać, że takie będzie chciała ? tylko fakt, że były chłopięce, ale co tam..

Matall powodzenia na ktg

mi się wydaje, że Agus na porodówie, bo zawsze z rana była. poza tym pisała, że jak się nic nie rozkręci to będzie rano na forum

Ewesko

ja po śniadanku, nawet wyjątkowo wypiłam kawę do śniadania ale rozpuszczalną. Marcelek ładnie się wypycha, pewnie mu smakowało wszystko heehe

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

artykuł o tym, jak uniknąć nacinania krocza. może chcecie poczytać

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...as=1&startsz=x

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 08:47   #4730
matallewar
Zakorzenienie

Ach i zapomniałam napisać, że zaczynamy z Edzikiem 37 tc, czyli za tydzień będzie donoszony wg info od położnych

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:50   #4731
principessina
Zakorzenienie

matall gratulacje dla Ciebie i Edzika

no teraz to zmykam naprawde, bo zaczelam czytac o tej krotkiej kosci udowej i tylko mam paranoje znowu
Stary 2011-04-19, 08:56   #4732
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

ja po śniadanku, nawet wyjątkowo wypiłam kawę do śniadania ale rozpuszczalną. Marcelek ładnie się wypycha, pewnie mu smakowało wszystko heehe

sania no właśnie kaffka... dobrze, że mi przypomniałaś... idę sobie zrobić

matal za ktg, żeby Edzik jeszcze trochę dał mamusi czasu na pozaliczani egzaminów...

...a tak w ogóle to NIC dzisiaj nie będę robiła... o TAK będę siedziała cały dzień

...mój Ikeowy plan chyba stanie na niczym, bo nikt mnie nie chce zabrać mami nie odbiera, a TŻ zabrał auto do pracy... OMG jak ja nienawidzę nie mieć samochodu drugiego... wiedziałam, że tak będzie...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

aaaa... i jeszcze Wam powiem, że jak któraś z Was nie ma dzisiaj pomysłu na obiadek, to polecam to

http://kuchniaagaty.blogspot.com/200...ka-masala.html

Jest pychotka, a prosto się robi... podaję z ciabattą (chociaż dzisiaj rano Pani w piekarni miała taką minę jak ją zapytałam czy mają, że jestem pewna, że nie wiedziała o co mi chodzi ), a mleczko kokosowe czasem zastępuję zwykłą śmietanką

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:56   #4733
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cześć.
Anula ale świetne te koty, bardzo oryginalny pomysł.
Eweska trzymaj się dzielnie
Agus i Kwiatecek czekamy niecierpliwie na wieści.

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-04-19 o 08:58
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:58   #4734
enchantresss
Rozeznanie

Witam po przerwie , tak jak mówiłam - weekend spędzałam z TŻtem i dopiero dziś ode mnie pojechał , więc dorwałam się do lapka ..
W nocy z niedzieli na poniedziałek dopadło mnie jakieś okropne uczulenie, całe ciało swędziało mnie tak niesamowicie mocno, że aż się popłakałam .. Wykrzyczałam w nerwach , w złości , że mam dość tej ciąży i błagam niech ona się jak najszybciej skończy za chwilę żałowałam tych słów , bo pierwszy raz poczułam te 'bóle jak na @' i się wystraszyłam jak jasna cholera . Całą noc prawie nie spałam, drapałam się jak głupia, TŻ taki biedny bezradny nie wiedział co ze mną począć.. Rano na nogach zobaczyłam wysypkę i jak się dotknęłam w tym miejscu to bardzo piekło Na szczęście na 14.30 miałam wizytę u gin .. Dostałam na to jakiś krem ze sterydami , ale boję się tego używać - niepotrzebnie głupot się naczytałam w necie usg nie miałam takiego dokładnego, bo płaciłam tylko za samą wizytę, ale na chwilę zrobił żeby zobaczyć czy mała fiknęła - nadal jest pośladkowo, ale do tego nie potrzebne mi było usg, bo ja to czuję po ruchach i mu mówiłam, a ten uparty Zapytałam jeszcze co w sytuacji , gdy nie fiknie do porodu.. Powiedział, że w 38-39 (!!!) tc zrobimy usg i jak nadal będzie pośladkowo wypisze skierowanie na cesarskie cięcie W DNIU TERMINU Z OM .. Czyli tak czy siak muszę czekać na Gabi do 8 czerwca .. A miałam cichutką nadzieję, że jakby nie fiknęła to ją wcześniej powitam Chociaż po tych przebojach jakie zafundował synek Moni to wolę się nie nastawiać ani na sn , ani na cc
Dziś byłam w labku na badaniach , po południu pójdę po wyniki ..
Następna wizyta 9maja .. Albo w poniedziałek jakby coś nie tak z badaniami lub jakby te uczulenie nie zeszło ...
A i dostałam Mustelę w prezencie od TŻ , chyba miał dość mojego marudzenia

Zabieram się za nadrabianie ..
I trzymam kciuki za dzidziusie, żeby się troszkę pospieszyły
ale tylko te co im wolno już wychodzić !!

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 09:03   #4735
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
No właśnie ta cisza najbardziej mnie zastanawia...
to cisza przed burzą

Cytat:
Eweska nie zdążyłam chyba - POWODZENIE TRZYMAM KCIUKI !!!!

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

ależ jestem ciekawa, co u dziewczyn! Nie będę Ich zamęczać smsami, bo jeśli coś, to na pewno mają wiele ważniejszych osób do poinformowania, niż forumowe koleżanki. Dlatego czekam cierpliwie na info od Nich

Anula, super kociaki, bardzo ciekawie się prezentują

Princi, gratuluję udanej wizyty!

Aha, z nowym tytułem, to pewnie będzie podobnie, jak z obecnym, że lekko kulą w płot [no chyba, że któraś w nocy uratowała honor tytułu! ]. Kwiecień się kończy Ale przecież to tylko tytuł i nie ma się co przejmować, skoro dobrze nam się w nim pisze, a sam tytuł fajnie brzmi

Śniła mi się dziś Hanka, po raz pierwszy! Urodziłam, szybko mi Ją zabrali, a potem oglądałam małą dziewczynkę w wózku, w koszulce Rolling Stonesów

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Ewesko, mocno trzymam za Was kciuki! Nie mogę się doczekać Twoich Kurczaczków
koszulka Rolling Stonesów - ja też chce !!!!!

matal powodzenia na KTG

Ja wstałam po drzemce, zjadłam śniadanko i zaraz zabieram sie za robotę.
Wyczuwam jakiś niepokój....
Przyśniło mi się, że mała powiedziała mi że się urodzi w niedzielny świąteczny poranek bo chce być jak wielkanocny kurczaczek Ale sen....

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 09:14   #4736
violisia
Zadomowienie

czesc

po wczorajszych narzekaiach moge uznac ze dzis w miare spalam

Cytat:
Dobra ja już gotowa, kawkę popijam i czekam na szwagra bo ma zabrać synka i mnie podwieźć do szpitala. Dziś synal spędzi dzień u siostry i nockę a z rana zabiorą go dziadkowie bo rodzice mają na noc do pracy więc nie ma sensu żeby po niego przyjeżdżali jak później o tak musieli by go przywieźć.
eweska powodzenia

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ale cichoooooo
wstałam dziś wcześniej, już o 8, dlatego, że kładliśmy się szybciej spać, bo TŻ dziś poszedł do pracy, bo roboty dużo i dzwonili wczoraj po niego. nie powinien, bo na zwolnieniu jest do 28.04. ale kaska się przyda. tylko mi smutno będzie cały dzień. dobrze, że mam Was

może napisze eska do Agus? tylko głupio mi by było przeszkadzać w ewentualnej akcji

Ewesko miłego pobytu w szpitalu i trzymam kciuki za szybkie cc i święta w domu z dzieciaczkami

Atiz gratuluję 39 tygodnia! i powiem Ci, że mam tak samo, że nie dociera do mnie, że w środku jest synuś i że niedługo będzie po tej stronie. coś niesamowitego

Renessme zgadzam się- szczęśliwie obyło się u nas bez przedwczesnych porodów. i oby tak dalej

Princi super, że wizyta udana! nooo i pięknie torbę spakowałaś
mysle ze aga na porodowce, i sama napisze PO tak jak pisala w ostatnim poscie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki
Jak cos będe informować, mam zapisanych kilka numerów :P

Edit: I jakby było jakieś info od dziewczyn że urodziły, jakby któraś z was mogła proszę o sms Z netu można do mnie też wysłać ze strony plus za darmo
damy znac

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa

ja dyis mam wiyzte 3majcie kciuki
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 09:19   #4737
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Żadnych czerwonych wiadomości Ale Aguś się jeszcze nie meldowała dzisiaj

U mnie tez zapowiada sie piękna pogoda

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Gusia -pięknie wyglądasz i bardzo zgrabniutka.......U mnie też jest tak zielono
Agus,kwiatecek,eweska:kci uki:

Co do wizyty........Wszystko jest dobrze.Szyjka długa i zamknięta,Ala leży główkowo,ktg w normie,waga 2100,wyniki z moczu prawidłowe,poziom żelaza w normie......Gin mówił,że już usg nie będzie robić bo dziecko jest za duże i ciężko co kolwiek zobaczyc hmm...

za wizytę
Pierwszy raz słyszę, ze nie robi się USG bo dzdzia już za duża

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
rzeczywiscie sie cicho zrobilo
mnie brzuch pobolewa, wiec zbieram sie do spania.
na dobranoc wysylam wam zdjecie mooich kotkow w sypialni nad lozeczkiem zosi ktore na poczatku bedzie stalo u nas

Załącznik 3905728Załącznik 3905729

dobrej nocki

wow Swietne kociaki

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Gusia ślicznie wyglądasz a ta bluzeczka przesłodka

A bluzeczka to prezent od mojej Mamy

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Meldujemy sie z Flawciem po wizycie Wszystko ok, mielismy tez monitoring serduszka i skurczow, najprawdopodobniej urodze wczesniej, bo dzidzius juz jest b.duzy i dorodny (po tatusiu zapewne), jedyne co mnie martwi to to, ze dzidzius ma duza glowke w stosunku do mojej miednicy, wiec porod moze byc ciezki, raczej na 99% zdecyduje sie na zzo bezwzgledu na cene
Dziewczynki obecnie dlugosc kosci udowej mojego synka wynosi 69mm, a jestem w 36tym tyg i 4 dniu, poprosze o wymiary Waszych dzidziusiow w tym tygodniu, bo na poprzednim usg ginek mowil, ze dzidzius bedzie krotki, ale teraz ze nadgonil:rolley es:
No i ze strachu, ze mam wczesniej rodzic spakowalam dzis torbe co wzielyscie dla siebie z przyborow toaletowych? ja wzielam paste, szczoteczke, chusteczki nawilzajace, wode w sprayu do twarzy, pilniczek, nozyczki, tonik do twarzy, waciiki, maly balsam do skory i kremik do twarzy, grzebien, waciki do uszu, mydlo w plynie, wzielam tez szampon, no ale przysznica u nas ponoc nie ma, ale na wszelki wypadek bralyscie jakies kosmetyki kolorwe, zeby jak czlowiek wyjsc ze szpitala
Super! Ja jeszcze nie mam pojęcia, co spakuje do torby, wiec nie pomogę.

eweska

violisia za wizytę

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-19 o 09:21
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 09:23   #4738
mamaoptymistka
Zadomowienie

violisia trzymamy kciuki za wizytę
Stary 2011-04-19, 09:25   #4739
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Żadnych czerwonych wiadomości Ale Aguś się jeszcze nie meldowała dzisiaj

U mnie tez zapowiada sie piękna pogoda

za wizytę
Pierwszy raz słyszę, ze nie robi się USG bo dzdzia już za duża

wow Swietne kociaki

A bluzeczka to prezent od mojej Mamy

Super! Ja jeszcze nie mam pojęcia, co spakuje do torby, wiec nie pomogę.

eweska

violisia za wizytę
dzieki za kciukasy

a u mnie dzis zimno buuuu
Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
violisia trzymamy kciuki za wizytę
dziekuje
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 09:25   #4740
Anuu91
Raczkowanie

Ja właśnie pakuję torby dla mnie i dla Zosieńki Ja ledwo wszystko zmieściłam w swoją, teraz kolej na Zosię

Trzymam kciuki za wizyty!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości