|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
agnes super ze pogadałaś z TŻ
psyhe
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem ![]() Cytat:
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Senk ju Eldo
![]() Ale poważnie! Jak się je regularnie i się nie głodzi to idzie wytrzymać na diecie! Fakt faktem czasem sobie zagryzam marchewką ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Aniabania, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam czipsy A browara ostatnio piłam w niedzielę, a od trzech dni nic!
|
|
#4714 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
No i żeby nie żreć tego czego się nie lubi, nie zmuszać się i nie jeść ciągle tego samego, bo można sobie obrzydzić
|
|
#4716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też muszę zrobić cytologię, kompletnie mi to wyleciało z głowy ![]() Jakie worki? Próżniowe? ![]() Kwestia nastawienia Jak sobie wmawiałam, że nie lubię, to aż mi się wymiotować chciało. Teraz mam do niej stosunek obojętny, to jakoś idzie ![]() Cytat:
TŻ musiał pojąć, że dziecko to nie relaks i masz prawo czuć się zmęczona, zresztą cholerka- jesteś kobietą i musisz mieć trochę czasu dla siebie na latanie po sklepach czy dzień spa. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale znacznie droższe niż furaginum na receptę ![]() a mi lekarka powiedziała, że właśnie urosept jest gorszy niż żurawina i zaleciła prouro brać także co lekarz to opinia hehe
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie jeszcze dobrze działał Uretin, ale w mojej aptece go nie mieli, więc wzięłam ten Urosept- jest ok, ale z kolei za mało tabletek w opakowaniu :P Ja wolę jakieś wielkie pudełko, żeby mi starczyło na miesiąc.A Urofuraginum ile kosztuje? |
|
|
|
|
#4719 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście wszystkie kochane, a ja sfrustrowana
agniesikk za maturę, super wynik!psyhe no kongratulejszyn trzeciego dnia i zapału do diety! A co z tym tuńczykiem zrobisz? ja dzisiaj robiłam sałatkę z brązowym ryżem, groszkiem, kukurydzą i tuńczykiem i jest jadalna flybird właśnie to jest dziwne, kiedyś nie miałam recepty na furaginum i aptekarka skombinowała i coś o takim samym składzie z tabletek bez recepty a podobno nospa forte jest na receptę, a to jest to samo co diwe zwykłe nospy? Farmaceutki, to prawda? ![]() Widzę że silne lobby nam rośnie na wątku ![]() annabanna psp ![]() Ja nie kupię tego guitar hero bo kurde, można by grać tylko w jego domu no a wiecie ![]() A to USB z czytnikiem to fajny pomysł agnes jaka Ty kochanie jesteś dzielna Cieszę się, że udało Wam się dogadać, też się bałam że będzie tak jak pisała Ania ![]() Właśnie! gdzie jest MP? ![]() iiii... nie wiem jeszcze co chciałam napisać |
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, ja ostatnio miałam taką sałatkę
![]() A dzisiaj zjem go samego ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynyyyyy!!!!!! Możecie być ze mnie dumne! Właśnie poćwiczyłam! 30min. orbitreka i 30min. ćwiczeń... Przy ostatniej serii przysiadów kolana mi drżały jak galareta, ale dałam radę! ![]() Jutro będzie zakwas
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4724 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym 3004, ale czerwona, no a sa same czarne diabli nadali takiego chlopa, skarpety bym kupila i byloby po prblemie, ale nie.![]() Cytat:
![]() u mnie chyba najlepiej przekupuja ci od rutinoskorbinu, bo nawet jak kupuje metypred albo euthyrox, to pani pyta czy mi rutinoscorbinu nie brakuje ![]() Cytat:
![]() za urofuraginum zaplacilam wczoraj 2 dychy moze rzuc w cholere prawo i lacine, a rob kariere na farmacji ![]() Cytat:
ja chce! Tz sie uparl na psp, i czaje sie na nie od kilku uroczystosci, ale serce mnie boli jak patrze na kwote stacjonarnego, poza tym wiem, ze wpadlby w uzaleznienie ;p takie przenosne chyba mu sie przyda, bo czesto nudzi sie w pracy, a nie chce mu sie zabierac ze soba laptopa.a co z tego ze moglibyscie grac tylko u niego ;> hmmmm nie wiem co ci podpowiedziec moj mi dzisiaj wspomnial o jakims super zestawie kluczy do auta moze taki przybornik fanatycznej, zakochanej w swoim aucie zlotej raczki?
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, baaa, jesteśmy dumne z Ciebie
Śmietanka, dziękuję ![]() Annobanno, zapytam TŻ, ja nie mam o tym zielonego pojęcia Dziewczyny, jaką sałatkę mam zrobić na klasową wigilię? Jarzynowa odpada A wszelkie z mięsem nie nadają się na taki EVENT Robimy typowo postne potrawy (jak przykładni Chrześcijanie)
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-12-14 o 14:44 |
|
|
|
#4728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jeszcze do tego leze i jem czipsy i namietnie krusze nimi w kazdym lozku w ktorym sie wyleguje xD---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ja ostatnio jadlam gdzies taka pyszna ze szok. byl tam ananas, jakas dobra chuda szynka, seler naciowy, trochę makaronu, kukurydza i majonez mysle ze jeszcze bylby tam pyszny ogorek konserwowy
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tez spróbuj?A nie myślałaś o kupieniu Wii? To jest fun ![]() U niego rzadko jesteśmy i są rodzice, którzy nie są moimi fanami tak do końca, a w swoim domu raczej chcą mieć spokój No życie.Nie odważę się kupić czegokolwiek do samochodu, serio. Za bardzo sprecyzowane wymagania Generalnie tak naprawdę ten prezent to nie jest jakiś straszny problem, bo mam mega dużo pomysłów, ale chcę wybrać coś najlepszego![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4730 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Cytat:
![]() A nie, jednak nie Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-12-14 o 15:08 |
||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz jakbym kupila nintendo wii to co, wzgardzilby? pf. ;p2. o matko, mam TO SAMO. wczoraj u nigo bylam i myslalam ze jego matka mnie zasztyletuje. jest wiedzma, jestem tego pewna ![]() zawsze mysle jakimi beda beznadziejnymi i zwapnialymi dziadkami ![]() 3. akcja z urodzinami pod uniwerkiem juz byla prze przenajlepsza, teraz na pewno wpadniesz na kolejny mega fajny pomysl ![]() jestem fanka Twoich spontanow , jak wpadniesz na jakis uniwersalny pomysl w stylu radosnego happeningu to sie nim podziel;p o ja o ja, 5 zl w plecy, biednemu zawsze wiatr w oczy a juz bym miala na rutinoscorbin
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Ej u mnie mama mojego TŻ jest spoko, ale jego siostra jest straszna- wiecie jakie plotki puściła na mój i P. temat?
Jak przedszkolak po prostu... A jej maż to patrzy na mnie tak: |
|
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi też mają dziwne zasady, np. mój tata nie pozwala mi spać z TZtem u mnie w domu Cytat:
![]() Uwielbiam sytuacje w stylu :"dziękuję, super sobie poradziłaś jak na pierwszy raz, dołączam uwagi" i do tego kartka A4 moich błędów
|
||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, to ta pamiętna akcja z zeszłych świąt
![]() Ej, ja u siebie w domu też nie śpię z TŻ. W sumie chyba bym nie chciała, żeby moja córka spała z chłopakiem, gdy ja jestem w domu- to musi byc straszne ![]() ![]()
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, Ciebie nie da się nie lubić
![]() Przyznaj się co im zrobiłaś
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj ma w sumie neutralny, a mnie denerwuje, ze nie negatywny ![]() 2. kto takie cos zrobił?! ![]() Cytat:
moze niech jego siostra zostanie psiapsióleczką z twoja siostra? co tam u Twojej siostry, co jej kupujesz pod choinke? ![]() 2. e tam gadasz , rodzicow do wszystkiego mozna przyzwyczaic ;d w sumie u mnie bylo tak ze wykorzystalam moment, bo oni sami zaproponowali RAZ , ze aa, to moze niech P. przywiezie nas z imprezy i juz zostanie, przespi sie raz na materacu. powiedziala to mama, tata zaliczyl zdezo i troche sie wsciekl, no i od tamtej pory juz tak zostalo, ze jak i ja i tz mamy jakies wolne dni to jedziemy do domu moich rodzicow koczowac w moim pokoju i wyzerac im lodowke ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Mnie nie da sie nie lubic?! wzruszylam sie, masz dobre serduszko! ![]() ej nie wiem co im zrobilam. jak ich widze i spedzam z nimi chocby minute to czuje mega napiecie w powietrzu, patrze wtedy w telefon i udaje ze pisze smsa ![]() nie wiem czym zainilam przyszlej tesciowej xD ale jak powiedzialam moim rodzicom ze tesciowa mnie nie lubi, to sie zagotowali i czuje, ze jak kiedys moze sie poznaja, to bedzie mega fajt
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, nic nie kupuję siostrze pod choinkę! Chociaż ona ostatnio do mnie zadzwoniła, że jej głupio nic mi nie kupować itp. Chce zagłuszyć wyrzuty sumienia chyba
Myślałam, że prezenty kupuje się z potrzeby serca, a nie dlatego, że komuś jest głupio.
|
|
|
|
#4739 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
witam, witam
mam bardzo dobry humor, bo wrócił TŻ i jest taaaaki kochany przemyślał calą sytuację i jest cudnie. Cytat:
Ja wiem,że On ją kocha nad życie, ale chyba się nie spodziewał,że aż może być ciężko... Cytat:
wieśniaki, biała szyneczka, warzywa, owoce Cytat:
ja już jestem trzeci tydzień i żadnego grzeszku Cytat:
mmmm dzień spa Cytat:
no właśnie muszę zgrać i coś wstawić ![]() ![]() Cytat:
![]() oooj będzie zakwas, będzie! Cytat:
mój tż też ze swoją nie utrzymuje kontaktu!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-14 o 16:46 |
|||||||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze menu:
śniadanie: owsianka z bananem + kawa bez mleka i bez cukru 2 śniadanie: dwie małe kromki orkisza z twarożkiem obiad: pierś z kurczaka z warzywami podwieczorek: pół jog. nat 0% z siemieniem lnianym + jabłko kolacja: pół tuńczyka w sosie własnym Ćwiczenia: 30min. orbitreka 30min. ćwiczeń Będą ćwiczenia jeszcze na nogi, tyłek, brzuch i ze zginaczem na nogi i ręce i piersi ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

A browara ostatnio piłam w niedzielę, a od trzech dni nic!

moj mi dzisiaj wspomnial o jakims super zestawie kluczy do auta

wzruszylam sie, masz dobre serduszko!
xD ale jak powiedzialam moim rodzicom ze tesciowa mnie nie lubi, to sie zagotowali i czuje, ze jak kiedys moze sie poznaja, to bedzie mega fajt