Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 11:32   #4711
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

agnes super ze pogadałaś z TŻ wyjasniliście sobie wszytko na spokojnie... kontakt dziecka z ojcem to bardzo ważna sprawa, a Ty masz teraz troszkę czasu dla siebie, żeby odpocząć,z robić coś dla siebie

psyhe
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:09   #4712
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ja mam psp z 2010r. nie wiem jaki mam dokladnie model
ide sie polozyc z Oli
to chyba go! ale nie wiem

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Aniabania, moi koledzy (dwóch) miało takie coś i co przerwa w liceum naku*wiali

Zrobiłam sobie zakupy dietetyczne
Chleb orkiszowy, wieśniak lajt, twarożek naturalny i tuńczyka w sosie własnym
czemu nie przyznajesz sie do czipsow i warki

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:10   #4713
psyhe666
Zakorzenienie

Senk ju Eldo

Ale poważnie! Jak się je regularnie i się nie głodzi to idzie wytrzymać na diecie!

Fakt faktem czasem sobie zagryzam marchewką

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Aniabania, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam czipsy A browara ostatnio piłam w niedzielę, a od trzech dni nic!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 12:11   #4714
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ale poważnie! Jak się je regularnie i się nie głodzi to idzie wytrzymać na diecie!
dieta może być przyjemna kwestia nastawienia.
Stary 2011-12-14, 12:13   #4715
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
dieta może być przyjemna kwestia nastawienia.
No i żeby nie żreć tego czego się nie lubi, nie zmuszać się i nie jeść ciągle tego samego, bo można sobie obrzydzić
so trójka maybe.

Stary 2011-12-14, 12:53   #4716
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
agniesikk gratuluje dobrego wyniku

Byłam u gina jestem zdrowa jak ryba, chciałą mi nawet cytologie zrobić na tej wizycie, ale to może juz jak wróce.
będę się pakować, ozywiście jak mi worki przyjdą, kurier ma doręczyć. Fajny bajer z tymi workami, jedyna nadzieja w moim pakowaniu
Dzięki

Ja też muszę zrobić cytologię, kompletnie mi to wyleciało z głowy

Jakie worki? Próżniowe?

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
jaki wynik! z biologii 72%, mega
nienawidze tego przedmiotu
Kwestia nastawienia Jak sobie wmawiałam, że nie lubię, to aż mi się wymiotować chciało. Teraz mam do niej stosunek obojętny, to jakoś idzie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Hej Wam
dziś jestem zdecydowanie w lepszym humorze niż wczoraj.
Wczoraj Oliwka płakała cały dzień... nie wiem czy ją coś bolało, czy nie, ale nie dała się uspokoić.
Rozmawiałam wczoraj z TŻem na temat zajmowania się Oliwką i przeprosił mnie za to wszystko. Powiedział,że już więcej tak nie będzie, że jest po prostu zmęczony i cała ta sytuacja go przytłacza... Ja też jestem zmęczona i doskonale Go rozumiem, ale jak ona płacze, to muszę wstać i koniec. Nie myślę o tym czy jestem zmęczona, tylko skupiam się na tym co Oliwka teraz potrzebuje... pogadaliśmy i zdecydowanie mi ulżyło uffff
Wczoraj tż się zajmował nią przez całe południe, a ja biegałam po galerii w celu kupienia jakieś bluzki kupiłam dwie zwykłe bluzki. później Wam pokażę
wieczorem położyłam się o 20 i spałam do 4. Tż zajmował się Oliwką
Ojej Agnesuk, to super TŻ musiał pojąć, że dziecko to nie relaks i masz prawo czuć się zmęczona, zresztą cholerka- jesteś kobietą i musisz mieć trochę czasu dla siebie na latanie po sklepach czy dzień spa.
Cytat:

dziewczynyyyy........... macie jakies doswiadczenia z tym najnowszym przenosnym psp ?
Ja nie mam, ale mój TŻ sprzedał swoje stare PSP, żeby mieć na nie kasę, więc chyba się opłaca
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:06   #4717
flybird
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Mi kiedyś w aptece powiedziano, że jest coś podobnego do Furaginum (czy to się nazywa Furaginum, a na receptę jest Furagina? Cholera wie) bez recepty. I facio mi mówił, że Żuravit to ściema, lepszy urosept. Sama nie wiem co brać ;p
bez recepty jest urofuraginum ale znacznie droższe niż furaginum na receptę
a mi lekarka powiedziała, że właśnie urosept jest gorszy niż żurawina i zaleciła prouro brać także co lekarz to opinia hehe
flybird jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 13:14   #4718
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flybird Pokaż wiadomość
a mi lekarka powiedziała, że właśnie urosept jest gorszy niż żurawina i zaleciła prouro brać także co lekarz to opinia hehe
LOL Na mnie jeszcze dobrze działał Uretin, ale w mojej aptece go nie mieli, więc wzięłam ten Urosept- jest ok, ale z kolei za mało tabletek w opakowaniu :P Ja wolę jakieś wielkie pudełko, żeby mi starczyło na miesiąc.

A Urofuraginum ile kosztuje?
Stary 2011-12-14, 13:16   #4719
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

w zależności od apteki od ok. 12zł do niecałych 15zł za 30tabl.
Stary 2011-12-14, 13:20   #4720
bita smietana
Zakorzenienie

Jesteście wszystkie kochane, a ja sfrustrowana

agniesikk za maturę, super wynik!
psyhe no kongratulejszyn trzeciego dnia i zapału do diety! A co z tym tuńczykiem zrobisz? ja dzisiaj robiłam sałatkę z brązowym ryżem, groszkiem, kukurydzą i tuńczykiem i jest jadalna
flybird właśnie to jest dziwne, kiedyś nie miałam recepty na furaginum i aptekarka skombinowała i coś o takim samym składzie z tabletek bez recepty a podobno nospa forte jest na receptę, a to jest to samo co diwe zwykłe nospy? Farmaceutki, to prawda?
Widzę że silne lobby nam rośnie na wątku
annabanna psp ja miałam ale sprzedałam i kupiłam różowe nintendo DS, bo wtedy były na nie fajniejsze gry a potem rozwaliłam
Ja nie kupię tego guitar hero bo kurde, można by grać tylko w jego domu no a wiecie
A to USB z czytnikiem to fajny pomysł Ja myślałam o kupieniu mu USB 3.0, ale jest na razie strasznie niepopularne. Nie wiem co zrobić, a musze prezent mieć do przyszłej środy
agnes jaka Ty kochanie jesteś dzielna Gdzie nowe foty? Cieszę się, że udało Wam się dogadać, też się bałam że będzie tak jak pisała Ania

Właśnie! gdzie jest MP?

iiii... nie wiem jeszcze co chciałam napisać
Stary 2011-12-14, 13:30   #4721
psyhe666
Zakorzenienie

, ja ostatnio miałam taką sałatkę
A dzisiaj zjem go samego

Dziewczynyyyyy!!!!!! Możecie być ze mnie dumne! Właśnie poćwiczyłam! 30min. orbitreka i 30min. ćwiczeń... Przy ostatniej serii przysiadów kolana mi drżały jak galareta, ale dałam radę!
Jutro będzie zakwas
so trójka maybe.

Stary 2011-12-14, 13:33   #4722
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
A dzisiaj zjem go samego

Dziewczynyyyyy!!!!!! Możecie być ze mnie dumne! Właśnie poćwiczyłam! 30min. orbitreka i 30min. ćwiczeń... Przy ostatniej serii przysiadów kolana mi drżały jak galareta, ale dałam radę!
Jutro będzie zakwas
Jesteś moją bohaterką! Ja przełączyłam się w tryb zimowy, obrosłam w tłuszczyk i teraz śpię
Stary 2011-12-14, 13:36   #4723
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jesteś moją bohaterką! Ja przełączyłam się w tryb zimowy, obrosłam w tłuszczyk i teraz śpię
dokładnie, ja juz od kilku tygodni mowie że zapadłam w sen zimowy. Maszeruje do pracy i z powrotem a potem wyleguje sie w lozku
Stary 2011-12-14, 13:37   #4724
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ja przełączyłam się w tryb zimowy, obrosłam w tłuszczyk i teraz śpię
ja tak samo
Stary 2011-12-14, 13:40   #4725
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
dokładnie, ja juz od kilku tygodni mowie że zapadłam w sen zimowy. Maszeruje do pracy i z powrotem a potem wyleguje sie w lozku
Cytat:
ja tak samo
Jesteśmy słitaśnymi niedźwiadkami
Stary 2011-12-14, 13:41   #4726
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie mam, ale mój TŻ sprzedał swoje stare PSP, żeby mieć na nie kasę, więc chyba się opłaca
cenna uwaga ! a ktore chce jesli moge zapytac? bo siedze przy kompie od rana i ciagle znajduje jakies nowe wersje ;/ i juz nie wiem ktora jest naprawde najnowsze? wiem ze odpada mi psp street, nie podobaja mi sie opinie
chcialabym 3004, ale czerwona, no a sa same czarne diabli nadali takiego chlopa, skarpety bym kupila i byloby po prblemie, ale nie.
Cytat:
Napisane przez flybird Pokaż wiadomość
xD proponuja rozne preparaty w zaleznosci od tego, ktorzy przedstawiciele ktorej marki daja lepsze gadzety
u mnie chyba najlepiej przekupuja ci od rutinoskorbinu, bo nawet jak kupuje metypred albo euthyrox, to pani pyta czy mi rutinoscorbinu nie brakuje
Cytat:
LOL Na mnie jeszcze dobrze działał Uretin, ale w mojej aptece go nie mieli, więc wzięłam ten Urosept- jest ok, ale z kolei za mało tabletek w opakowaniu :P Ja wolę jakieś wielkie pudełko, żeby mi starczyło na miesiąc.

ja tez lubie te giga paki
za urofuraginum zaplacilam wczoraj 2 dychy w opakowaniu jest 30 tabletek. biore je od wczoraj, a juz czuje znaczna ulge! takze bedzie to moj przyjaciel i staly element wyposazenia apteczki dzieki Psyhe moze rzuc w cholere prawo i lacine, a rob kariere na farmacji
Cytat:
annabanna psp ja miałam ale sprzedałam i kupiłam różowe nintendo DS, bo wtedy były na nie fajniejsze gry a potem rozwaliłam
Ja nie kupię tego guitar hero bo kurde, można by grać tylko w jego domu no a wiecie
A to USB z czytnikiem to fajny pomysł Ja myślałam o kupieniu mu USB 3.0, ale jest na razie strasznie niepopularne. Nie wiem co zrobić, a musze prezent mieć do przyszłej środy
ROŻOWE NINTENDO?! aaaaaaaaaaaaa! ja chce!
Tz sie uparl na psp, i czaje sie na nie od kilku uroczystosci, ale serce mnie boli jak patrze na kwote stacjonarnego, poza tym wiem, ze wpadlby w uzaleznienie ;p takie przenosne chyba mu sie przyda, bo czesto nudzi sie w pracy, a nie chce mu sie zabierac ze soba laptopa.

a co z tego ze moglibyscie grac tylko u niego ;>
hmmmm nie wiem co ci podpowiedziec moj mi dzisiaj wspomnial o jakims super zestawie kluczy do auta moze taki przybornik fanatycznej, zakochanej w swoim aucie zlotej raczki?

Stary 2011-12-14, 13:43   #4727
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, baaa, jesteśmy dumne z Ciebie

Śmietanka, dziękuję

Annobanno, zapytam TŻ, ja nie mam o tym zielonego pojęcia

Dziewczyny, jaką sałatkę mam zrobić na klasową wigilię? Jarzynowa odpada A wszelkie z mięsem nie nadają się na taki EVENT Robimy typowo postne potrawy (jak przykładni Chrześcijanie)

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-12-14 o 13:44
Stary 2011-12-14, 13:45   #4728
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A dzisiaj zjem go samego

Jutro będzie zakwas
wow
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja jeszcze do tego leze i jem czipsy i namietnie krusze nimi w kazdym lozku w ktorym sie wyleguje xD

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:

Śmietanka, dziękuję

Dziewczyny, jaką sałatkę mam zrobić na klasową wigilię? Jarzynowa odpada A wszelkie z mięsem nie nadają się na taki EVENT
nie mozesz kupic ciastek?

ja ostatnio jadlam gdzies taka pyszna ze szok. byl tam ananas, jakas dobra chuda szynka, seler naciowy, trochę makaronu, kukurydza i majonez mysle ze jeszcze bylby tam pyszny ogorek konserwowy

Stary 2011-12-14, 13:51   #4729
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez lubie te giga paki
za urofuraginum zaplacilam wczoraj 2 dychy w opakowaniu jest 30 tabletek. biore je od wczoraj, a juz czuje znaczna ulge! takze bedzie to moj przyjaciel i staly element wyposazenia apteczki dzieki Psyhe moze rzuc w cholere prawo i lacine, a rob kariere na farmacji

ROŻOWE NINTENDO?! aaaaaaaaaaaaa! ja chce!
Tz sie uparl na psp, i czaje sie na nie od kilku uroczystosci, ale serce mnie boli jak patrze na kwote stacjonarnego, poza tym wiem, ze wpadlby w uzaleznienie ;p takie przenosne chyba mu sie przyda, bo czesto nudzi sie w pracy, a nie chce mu sie zabierac ze soba laptopa.

a co z tego ze moglibyscie grac tylko u niego ;>
hmmmm nie wiem co ci podpowiedziec moj mi dzisiaj wspomnial o jakims super zestawie kluczy do auta moze taki przybornik fanatycznej, zakochanej w swoim aucie zlotej raczki?
na pęcherz to mały, uroczy termoforek przyłożony w strategiczne miejsce Ja w sumie w zeszłym roku wzięłam jakieś mocne antybiotyki na mój pęcherz i w tym roku spokój Może tez spróbuj?

A nie myślałaś o kupieniu Wii? To jest fun

U niego rzadko jesteśmy i są rodzice, którzy nie są moimi fanami tak do końca, a w swoim domu raczej chcą mieć spokój No życie.

Nie odważę się kupić czegokolwiek do samochodu, serio. Za bardzo sprecyzowane wymagania Generalnie tak naprawdę ten prezent to nie jest jakiś straszny problem, bo mam mega dużo pomysłów, ale chcę wybrać coś najlepszego

Cytat:

Śmietanka, dziękuję

Annobanno, zapytam TŻ, ja nie mam o tym zielonego pojęcia

Dziewczyny, jaką sałatkę mam zrobić na klasową wigilię? Jarzynowa odpada A wszelkie z mięsem nie nadają się na taki EVENT Robimy typowo postne potrawy (jak przykładni Chrześcijanie)
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/...8,artykul.html
Stary 2011-12-14, 13:52   #4730
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
za urofuraginum zaplacilam wczoraj 2 dychy w opakowaniu jest 30 tabletek.
zaprawdę 2duychy? u nas cena to max 15
Stary 2011-12-14, 14:04   #4731
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
nie mozesz kupic ciastek?

ja ostatnio jadlam gdzies taka pyszna ze szok. byl tam ananas, jakas dobra chuda szynka, seler naciowy, trochę makaronu, kukurydza i majonez mysle ze jeszcze bylby tam pyszny ogorek konserwowy
Nieee, zostałam wyznaczona do sałatkiiii Aaaa wiem o jaką Ci chodzi Dobra jest i chyba ją zrobię (już przeboleję tę szyneczkę, bo jest ona jak wisienka na torcie).

Cytat:
Iza Czajka? To nie jest ta od ilewazy.pl?

A nie, jednak nie Ta od Ilewazy to Izabela Soja, cóż za zdrowe nazwisko

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-12-14 o 14:08
Stary 2011-12-14, 14:05   #4732
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A nie myślałaś o kupieniu Wii? To jest fun

U niego rzadko jesteśmy i są rodzice, którzy nie są moimi fanami tak do końca, a w swoim domu raczej chcą mieć spokój No życie.

Nie odważę się kupić czegokolwiek do samochodu, serio. Za bardzo sprecyzowane wymagania Generalnie tak naprawdę ten prezent to nie jest jakiś straszny problem, bo mam mega dużo pomysłów, ale chcę wybrać coś najlepszego
1. on chce tylko psp chociaz jakbym kupila nintendo wii to co, wzgardzilby? pf. ;p

2. o matko, mam TO SAMO. wczoraj u nigo bylam i myslalam ze jego matka mnie zasztyletuje. jest wiedzma, jestem tego pewna
zawsze mysle jakimi beda beznadziejnymi i zwapnialymi dziadkami

3. akcja z urodzinami pod uniwerkiem juz byla prze przenajlepsza, teraz na pewno wpadniesz na kolejny mega fajny pomysl
jestem fanka Twoich spontanow , jak wpadniesz na jakis uniwersalny pomysl w stylu radosnego happeningu to sie nim podziel;p
Cytat:
zaprawdę 2duychy? u nas cena to max 15
o ja o ja, 5 zl w plecy, biednemu zawsze wiatr w oczy
a juz bym miala na rutinoscorbin

Stary 2011-12-14, 14:11   #4733
agniesikk
Zakorzenienie

Ej u mnie mama mojego TŻ jest spoko, ale jego siostra jest straszna- wiecie jakie plotki puściła na mój i P. temat? Jak przedszkolak po prostu... A jej maż to patrzy na mnie tak:

Żal. TŻ już nawet nie utrzymuje z nią kontaktu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 14:17   #4734
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

2. o matko, mam TO SAMO. wczoraj u nigo bylam i myslalam ze jego matka mnie zasztyletuje. jest wiedzma, jestem tego pewna
zawsze mysle jakimi beda beznadziejnymi i zwapnialymi dziadkami
Ja zawsze mam nadzieję, że w końcu kiedyś zmiękną No ale trudno, ich dom, nie? Moi też mają dziwne zasady, np. mój tata nie pozwala mi spać z TZtem u mnie w domu twierdzi że by tego nie przeżył

Cytat:
Ej u mnie mama mojego TŻ jest spoko, ale jego siostra jest straszna- wiecie jakie plotki puściła na mój i P. temat? Jak przedszkolak po prostu... A jej maż to patrzy na mnie tak:

Co to za akcja, nic nie mówiłaś?

Uwielbiam sytuacje w stylu :"dziękuję, super sobie poradziłaś jak na pierwszy raz, dołączam uwagi" i do tego kartka A4 moich błędów
Stary 2011-12-14, 14:46   #4735
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, to ta pamiętna akcja z zeszłych świąt Najlepsze jest to, że jego siostra nic nie słyszała, potem się przyznała mojemu TŻ- ale poszła na ploty, jooo

Ej, ja u siebie w domu też nie śpię z TŻ. W sumie chyba bym nie chciała, żeby moja córka spała z chłopakiem, gdy ja jestem w domu- to musi byc straszne
Stary 2011-12-14, 14:53   #4736
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, Ciebie nie da się nie lubić

Przyznaj się co im zrobiłaś
so trójka maybe.

Stary 2011-12-14, 15:04   #4737
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze mam nadzieję, że w końcu kiedyś zmiękną No ale trudno, ich dom, nie? Moi też mają dziwne zasady, np. mój tata nie pozwala mi spać z TZtem u mnie w domu twierdzi że by tego nie przeżył

Co to za akcja, nic nie mówiłaś?

Uwielbiam sytuacje w stylu :"dziękuję, super sobie poradziłaś jak na pierwszy raz, dołączam uwagi" i do tego kartka A4 moich błędów
1. oni nigdy nie zmiękną ;p a Twoj tz jaki ma stosunek do tego, ze jego rodzice nie sa Twoimi fanami i ze w ogole, sa jacy sa?
moj ma w sumie neutralny, a mnie denerwuje, ze nie negatywny

2. kto takie cos zrobił?!
Cytat:
Śmietanka, to ta pamiętna akcja z zeszłych świąt Najlepsze jest to, że jego siostra nic nie słyszała, potem się przyznała mojemu TŻ- ale poszła na ploty, jooo

Ej, ja u siebie w domu też nie śpię z TŻ. W sumie chyba bym nie chciała, żeby moja córka spała z chłopakiem, gdy ja jestem w domu- to musi byc straszne
1. ŻAL moze niech jego siostra zostanie psiapsióleczką z twoja siostra? co tam u Twojej siostry, co jej kupujesz pod choinke?

2. e tam gadasz , rodzicow do wszystkiego mozna przyzwyczaic ;d
w sumie u mnie bylo tak ze wykorzystalam moment, bo oni sami zaproponowali RAZ , ze aa, to moze niech P. przywiezie nas z imprezy i juz zostanie, przespi sie raz na materacu. powiedziala to mama, tata zaliczyl zdezo i troche sie wsciekl, no i od tamtej pory juz tak zostalo, ze jak i ja i tz mamy jakies wolne dni to jedziemy do domu moich rodzicow koczowac w moim pokoju i wyzerac im lodowke

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Aniabania, Ciebie nie da się nie lubić

Przyznaj się co im zrobiłaś
Mnie nie da sie nie lubic?! wzruszylam sie, masz dobre serduszko!

ej nie wiem co im zrobilam. jak ich widze i spedzam z nimi chocby minute to czuje mega napiecie w powietrzu, patrze wtedy w telefon i udaje ze pisze smsa

nie wiem czym zainilam przyszlej tesciowej xD ale jak powiedzialam moim rodzicom ze tesciowa mnie nie lubi, to sie zagotowali i czuje, ze jak kiedys moze sie poznaja, to bedzie mega fajt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-14, 15:10   #4738
agniesikk
Zakorzenienie

Ania, nic nie kupuję siostrze pod choinkę! Chociaż ona ostatnio do mnie zadzwoniła, że jej głupio nic mi nie kupować itp. Chce zagłuszyć wyrzuty sumienia chyba Myślałam, że prezenty kupuje się z potrzeby serca, a nie dlatego, że komuś jest głupio.
Stary 2011-12-14, 15:41   #4739
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

witam, witam
mam bardzo dobry humor, bo wrócił TŻ i jest taaaaki kochany
przemyślał calą sytuację i jest cudnie.

Cytat:
agnes super ze pogadałaś z TŻ wyjasniliście sobie wszytko na spokojnie... kontakt dziecka z ojcem to bardzo ważna sprawa, a Ty masz teraz troszkę czasu dla siebie, żeby odpocząć,z robić coś dla siebie
nooooo! Ja wiem,że On ją kocha nad życie, ale chyba się nie spodziewał,że aż może być ciężko...

Cytat:
Chleb orkiszowy, wieśniak lajt, twarożek naturalny i tuńczyka w sosie własnym
ja wczoraj zrobiłam wieśniaki, biała szyneczka, warzywa, owoce
Cytat:
dokładnie! ja już jestem trzeci tydzień i żadnego grzeszku

Cytat:
Ojej Agnesuk, to super TŻ musiał pojąć, że dziecko to nie relaks i masz prawo czuć się zmęczona, zresztą cholerka- jesteś kobietą i musisz mieć trochę czasu dla siebie na latanie po sklepach czy dzień spa.

mmmm dzień spa

Cytat:
agnes jaka Ty kochanie jesteś dzielna Gdzie nowe foty? Cieszę się, że udało Wam się dogadać, też się bałam że będzie tak jak pisała Ania

no właśnie muszę zgrać i coś wstawić

Cytat:
Jutro będzie zakwas

oooj będzie zakwas, będzie!

Cytat:

no nie wierzę, mam to samo! tża siostra też nawymyślała głupot i przez nią kłóciłam się z tżem. pamięcie jak wam pisałam o moich problemach w UK?
mój tż też ze swoją nie utrzymuje kontaktu!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-12-14 o 15:46
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:15   #4740
psyhe666
Zakorzenienie

Moje dzisiejsze menu:
śniadanie: owsianka z bananem + kawa bez mleka i bez cukru
2 śniadanie: dwie małe kromki orkisza z twarożkiem
obiad: pierś z kurczaka z warzywami
podwieczorek: pół jog. nat 0% z siemieniem lnianym + jabłko
kolacja: pół tuńczyka w sosie własnym

Ćwiczenia:
30min. orbitreka
30min. ćwiczeń

Będą ćwiczenia jeszcze na nogi, tyłek, brzuch i ze zginaczem na nogi i ręce i piersi
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości