|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Od razu czuję się jakoś tak... rozgrzeszona
![]() A wiecie, że rzuciłam w diabły KK? Razem z chłopem mym.
|
#4712 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Phi ![]() A to jutro bo did kwęka. Blisko ale nie - Waga. Witaj ![]()
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4715 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sama sobie zazdroszczę Cytat:
![]() 2. łelkom bek Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczułem sarkazm z twojej strony
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4717 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ooo trudno było?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4718 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To jest proste bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dyskusja o znakach zodiaku, dawno tego nie było Przy ciągłych rozmowach o jedzeniu lub odchudzaniu to naprawdę miłe urozmaicenie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#4719 | ||
|
Panaroja
|
No ja też , stale na łapy popatruję
![]() Cytat:
![]() 2.bo ludzie decydują , że kotom ma odpowiadać to , o czym oni zadecydują że jest dla kotów , a koty mają zupełnie inne upodobania ![]() Cytat:
Pacłam se farbę na łeb , bede pikna , co cud ![]() ![]() I jestem sam koniuszek Szczelca . I z mojej szarlotki została już połowa , tylko dlatego , że upiekłam ją po południu , jakbym rano , to pewnie już by nic nie było
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-04 o 22:23 |
||
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - ale tak totalnie rzuciliście KK ?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-12-04 o 22:28 |
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
dopsz
Cytat:
chociaż ja tam w znaki zodiaku nie do końca wierzę tzn coś w tym jest, ale jeśli chodzi np o dobieranie par pod względem znaków zodiaku to u mnie zupełnie to nie działa
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Maja wklejała kiedyś na FB horoskop - "czarne charaktery" znaków zodiaku. Też w to nie wierzę, ale uśmiałam się mocno
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Znałam Lwa z nerwicą natręctw
![]() ale i tak był stosunkowo wesoły A ja sprzątam pracownie, przemeblowuję, mam nową lampę górną pomarańczową i radio jazz z internetu, do którego zawsze malowałam. Jeszcze trochę, a umyję okna ![]() Jako że zamontujemy nowy elegancki karnisz i białe zasłony, jak kalka techniczna, mleczne- żeby przysłaniać okna, jak słońce leje się do środka, bez przekłamywania kolorów. I w ogóle do końca roku mam odwyk ( )- na pierwszy rzut kupię Eden i Słonia chyba i Elie Saaba i chyba Lovely SJP bo go lubięOraz się pochwalę, że kupiłam TEN płaszcz pogrzebowy- jedyna licytowałam
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku...
Na swoje usprawiedliwienie - mam zamiar go oksydować http://allegro.pl/srebrny-pierscione...955504844.html
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, oficjalne to nie było, KK nic o tym nie wie. Ale z rodziną, nie powiem...
To ja znowu odwrotnie - zarzuciłam farbowanie. Tylko mam odrost lekko inny i nie wiem co zrobić, poszukać farby zbliżonej do mojego odcienia czy co? Ma któraś doświadczenie? Widzę, że był dziś szarlotkowy dzień Rzadko piekę ciasta, ale znalazłam wczoraj przepis, który podziałał mi na wyobraźnię i musiałam, bo bym pękła, upiec to ciasto. Warto było po stokroć!
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie przeraża ten pierścionek, więc loozik Ju, nie jest zły ).
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Co rozumiesz pod pojęciem "totalnie"?
![]() Coraz bardziej się boję, że zmierzam do tego, straszny Adaś Miauczyński ze mnie się robi z wiekiem ![]() Cytat:
Poproszę o pokazanie też płaszcza pogrzebowego i parki ![]() Obkupuję się ostatnio, bo powyrastałam z ciuchów. Tylko zamiast iść jak człowiek do sklepu i pomierzyć, to ja strzelam na allegro Nie zawsze celnie
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - apostazję.
Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczełam się znowu malowac ,cera mi się poprawiła
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, tak daleko jeszcze nie zaszliśmy.
Dobranoc
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez na all, ale jak na razie strzelałam nieźle .
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Parka:
http://allegro.pl/hm-plaszcz-kurtka-...948400610.html Płaszcz pogrzebowy (już był co prawda) http://allegro.pl/show_item.php?item=1947410723 Pierścionek kojarzy mi się z jakimiś narzędziami precyzyjnymi, ale strasznie zapadł mi w pamięć- fajnie, że się podoba Bo mam pociąg do rzeczy, które dla jednych są cudowne, dla innych- koszmarne (często tych drugich opinii jest znacznie więcej )
|
#4734 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Godzinę temu klikłam szwagrowi pod choinkę,ale nie znam zapachu i sama nie wiem czy dobrze zrobiłam Powiedz,że dobrze zrobiłam ![]() Nie lubię kupować prezentów tak od niechcenia i zawsze długo szukam coś ciekawego,pasującego do osobnika za rozsądną cenę oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też czasami wpadam na jednego ![]() gratuluję smakowitego pichcenia ![]() Cytat:
Czasami trzeba się wybeczeć Cytat:
Na szczęście faceci skorpiony są OK ,ale lejdis są ponoć wredne i mściwe Sama się przekonałam. Niby są fajne,ale nie daj boże nadepnąć im na odcisk.Sory,ale przeżyłam traumatyczną wredność skorpionki(nie raz i nie jednej) i wiem co mówię Nie wierzę tak do końca w horoskopy,ale i tak boję się skorpionek .Krew spijają i dziurki nie zostawiają![]() Ale tutaj są same fajne skorpionki ![]() Nie wierzę ![]() Jesteś wyjątkiem od reguły Cytat:
Depresyjne są,ale i kochane i pełne empatii Ach... |
||||||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, Rozterko, ja po raz pierwszy od lat poczułam wielką chęć się malować nie zdawkowo i zawsze tak samo, ale poeksperymentować.
Może przez włosy, które mają w sobie dużo rudości, aczkolwiek są w gamie ciemnej czekolady i inspirują mnie kolorystycznie. więc myslę, że i mnie się nagle cera poprawi
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żarty żartami, ale żeby niby cechy człowieka nie są efektem genów i ukształtowania charakteru, tylko zapisane z góry w jakiś gwiazdach/datach itp? Bezedura ![]() (kiedyś dostałam swój osobisty horoskop od dyplomowanej astrolog w podzięce za przysługę - mało co się zgadzało Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-04 o 23:20 |
||
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() one nie sa zapisane w gwiazdach , to tylko wpływy energetyczne tych gwiazd w momencie urodzenia
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-04 o 23:24 |
||
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Majuś, znowu masz podpis w swoim stylu
![]() wszystko, co dobre, jest pułapką, bo się kończy A jak się ktoś boi i nie chce, żeby bolało, niech se siedzi w fotelu i już Dopóki nie zacznie się bać straconego czasu dla mnie nie ryzykować to nie żyć
|
#4739 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajny fajny-taki...bezkompromisowy
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Ja nie mam wyboru, żadnego w niczym