Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 08:31   #4741
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzien dobry Pustki na wizazu cos
A zdjecia z wlosami dodalabym .ale aktualnie nie mam czym zrobic zdjecia. Jutro kuzynka wraaca z cyfrowka Mam nadzieje ze sie nie skreca za bardzo bo nie chce mi sie ich palic prostownica.

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Diety porzucic nie mogę bo by było, ze mną źle. Dietę mam dobraną pod chorobę. Więc jestem z nią do końca życia... Własnie waga się podniosła z 76 na 77/78 ale teraz sama nie wiem, każda waga pokazuje inną wartość.

Matula jak dzwoniła dzisiaj do babci to powiedziała, że więcej tam przychodzić nie będziemy bo po 1 - najpierw się drze, że nie przychodzimy a jak jesteśmy to włącza Modę na sukces - "bo taki ważny dzisiaj odcinek" po 2 - ciągle jest, że jestem gruba itp. , że za dużo jem, że powinnam jeść co innego - zaczeło się od tego, że kupiłam mąkę żytnią razową i mąkę owsianą do robienia naleśników omletów itp., nawet to pieczenia chlebka- to babcia zaczeła, że powinnam sobie kupić coś kukurydzianego jak flipsy czy coś - a flipsy tzn. kukurydzanie są bardzo węglowodanowe i mi zaburzają dietę - no ale babcia ma 90 lat tzn. nie wiem dokładnie ile i ona "WIE LEPIEJ" no masakra masakra! Mam dość
ALe wiesz takie wahania 1kg moga sie kazdemu zdarzyc. To moze byc zatrzymanie wody ,przed okresem moze jestes...sama wiesz. Ja Cie podziwiam za to ze trzymasz madra diete a nie glodujesz jak inne zeby schudnac za wszelka cene To naprawde wyczyn

Co do babci..ech brak słow/ Moja na szczescie nie oglada tego tasiemca ALe osoby w starszym wieku juz tak maja no...z tymi dietowymi zasadami. Mi bedac na dieicie jak zaczynałam jeszcze dała worek ryzu zamiast ziemniakow bo stwoerdzila iz jest malokaloryczny No moze pol woreczka ,ale nie caly Wogole to sie oni nie znaja na diecie. Bedac na diecie babki przytylabym 30 kg

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Witam
Jeszcze się chyba w tym temacie nie wypowiadałam ^^
No chyba nie Zaczynaj

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 08:45   #4742
orzeszek01
Zakorzenienie

Cześć Wam

Pojechały, bratowa z córeczka na 3 dni do katowic, mam spokój w domu
oczywiscie bajzel w domu zosatwiły wiec posprzatac musiałam, gary umyc, uprzatnac syf jaki został

Chciałam isc do sklepu po cos na 2gie sniadanie, to zaczeło lać jak z cebra, masakra
a do najblizszego sklepu mam dwa km

no nic, moze przejdzie..

Malinko, nie załamuj sie, popatrz ile juz osiągnęłas
A co do mody na sukces to u mnie tez to ogladają...hehe ja czasami tez

Miłego Dnia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:11   #4743
anniaa

Witam
orzeszku dzisiaj wszystko z wizazem jest ok i we wszystkim ładnie wygladasz ciezko ocenic choc chyba zostane przy swoich wczorajszych propozycjach ja tez ostatnio w domu tylko zmywam , sprzatam , pranie sciagam z balkonu a reszta tylko Ania pozmywaj znowu biórko brudne posprzataj , zobacz jak ta papuga ma brudno w klatce , masz na 15 do pracy zdązysz ugotowac obiad., zobacz pada deszcz pranie trzeba sciągnac ble ble ble ble ble
malinko nie przejmuj sie ja tez czesto słysze od taty takie teskty typu mierze spodnie i były małe i tata odrazu no widzisz pora schudnac ale sie tym nie przejmuje . albo ty znowu jesz , juz jestes głodna.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:37   #4744
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

ALe wiesz takie wahania 1kg moga sie kazdemu zdarzyc. To moze byc zatrzymanie wody ,przed okresem moze jestes...sama wiesz. Ja Cie podziwiam za to ze trzymasz madra diete a nie glodujesz jak inne zeby schudnac za wszelka cene To naprawde wyczyn
dokładnie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Chciałam isc do sklepu po cos na 2gie sniadanie, to zaczeło lać jak z cebra, masakra
a do najblizszego sklepu mam dwa km
2 km, no to masakra jakaś jest

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ja tez ostatnio w domu tylko zmywam , sprzatam , pranie sciagam z balkonu a reszta tylko Ania pozmywaj znowu biórko brudne posprzataj , zobacz jak ta papuga ma brudno w klatce , masz na 15 do pracy zdązysz ugotowac obiad., zobacz pada deszcz pranie trzeba sciągnac ble ble ble ble ble
widzę ze z Ciebie pani domu jest

spałam do 11 pogoda jest straszna i okropna a mnie jest słabo strasznie
nie wiem co będę dziś robić mają być burze na Śląsku przez cały dzień

na razie to nic mi się nie chce, wiec okupuję kompa

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:48   #4745
anniaa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dokładnie

2 km, no to masakra jakaś jest

widzę ze z Ciebie pani domu jest

miłego dnia
hm moja mama ostatnio jakas dziwna sie stała u mnie cały czas pada deszcz , jakies burze , słonce świeci - cudnie
o 11 spioch

a tak wogóle odp na twoje pytanie gdzie zadałas w innym wątku: serio hehe a czemu nie wiesz hm bo sie nie chwale ? a po drugie czesto na tego "drugiego" mówie starszy bo jest starszy o 5 min

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2008-07-09 o 12:27
Stary 2008-07-09, 13:08   #4746
orzeszek01
Zakorzenienie

Chyba macie racje, odpuszcze sobie ten gorset..

Byłam w tym zakichanym sklepie dlaczego nie moge miec czegos zaraz obok domu?
przynajmniej zafundowałam sobie spacerekzawsze jakis plus

spotkałam kolege z którym kiedyś coś tam sie kreciło, ale nie wyszło...
teraz on spotyka sie z jakas 30 latka z innego woj. która ma męza i dziecko
to nie tylko spotykanie ale i seks masakra, w ogóle sobie tego nie wyobrazam jak on tak moze

troche mnie zlało, bo pogoda wariuje swieci słonce potem leje nieziemsko...
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:12   #4747
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia - no chodzić pewnie będę chodzić wkońcu to prababcia, ale jak się odezwie coś to ją po prostu ochrzanie...
Baby- nie wachania utyłam przez sesję - musiałam troszkę więcej jeść węgli więc i organizm się przybunotwał, siedziałam do późna w nocy więc się odbiło trochę, no i nie ćwiczyłam wtedy... Co do diety jeszcze w sierpniu ide do dietetyczki, żeby mi ułożyła dietę (dietetyczna jest koleżanką mojej lekarki, która mnie prowadzi)
No wiesz, nawet ostatnio ja zaczełam ogladać "Modę" bo nie ma nic ciekawego w TV
No mi kazała jeść flipsy no masakra
orzeszku - czasami się nie da, ale przechodzi mi
anniaa - a ja słyszę, że mam za duże dekoldy hahah... kurde czy rodzice/dziadkowie/pradziadkowie nie mogą zrozumieć? u mnie została tylko ta ostatnia część tzn. prababcia (bo dziadkowie rozumieją, że jestem chora. No rodzice rozumie się samo przez się)

PS. ale miałam sen dzisiaj

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 13:18   #4748
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

miłego dnia
standardowo zazdroszczem

witajcie,

ja w trakcie lunchu, roboty mam w pracy w cholere i juz sienie moge weekendu doczekac..Mam nadzieje,ze nie bede musiala przyjsc do pracy... W piatek planuje isc do kina na Mamma Mia

a dzis jak nie bedzie padalo to moze wkoncu w badmintona pogram..

milego popoludnia
Stary 2008-07-09, 13:57   #4749
schism_
Zadomowienie

Melduję,że żyję

Jakoś takoś w ciągu kilku dni potrzebowałam totalnego wytchnienia ,odcięcia się dosłownie od wszystkiego. Pełna laba i rozkminki natury egzystencjalnej innymi słowami ;] "Znajomych"gdzieś wywiało,zajęci imprezowaniem itp, ja wykłócałam się z rodzicielką o Open'era ,oczywiście nadopiekuńcza mamusia postawiła na swoim,że nie bo osłabiona jestem,ledwo mi szwy z nogi pozdejmowali ,jeszcze mnie ćpuny stratują i obyłam się smakiem. Hyh ile bym dała aby wyrwać się z domu raz na zawsze,gdzieś daleko od tego biadolenia
Byłam wczoraj w Gdańsku zanieść papiery na ową prywatną uczelnię,tak więc mogę sie nazwać pełnoprawną studentką.
Jutro ogłoszenie wyników rekrutacji na kulturoznawstwo, odżałowałam 85 zł,dla picu aby sprawdzić czy bym się dostała Ogólnie nie uśmiecha mi się wkuwanie o 'ujmowaniu kultury jako autonomicznej sfery świata ludzkiego' o_O No i 90% osób na kierunku to dziewczyny

Hmm tak se czytam o waszych uczuciowych rozterkach itd i przyznam,że im więcej myślę o związku,tym bardziej się go obawiam. Ot zakodowane przez rodziców w podświadomości przekonanie,że facet to zuoo,czyhające na 4litery , plus lęk przed jakąkolwiek bliskością robią swoje.
Owy X ,wątpię żeby w maju się domyślił,że coś do niego teges (co najwyżej zdezorientowany,uznał mnie za femme fatale i zwiał ;>),zresztą mam do niego dwojakie podejście.
Z jednej strony podoba mi się itd, z drugiej milion niestworzonych obaw i taka niechęć, uraza (zawsze tak miałam ,gdy zorientowałam się,że ktoś się mną interesuje/interesował :/)
Może kiedyś mi to przejdzie Na razie trza się zadowolić trylionem platonicznych,czysto fizycznych zauroczeń (achh to nie wyżycie )

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 17:12   #4750
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a tak wogóle odp na twoje pytanie gdzie zadałas w innym wątku: serio hehe a czemu nie wiesz hm bo sie nie chwale ? a po drugie czesto na tego "drugiego" mówie starszy bo jest starszy o 5 min
w każdym razie byłam w mega szoku

nagle się okazało że idę na imprezkę dziś, do klubu (w sensie ze do Kato muszę w tym celu pojechać ) nie wiem w co się ubrać

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:07   #4751
agness51
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
O co chodzi ?

Ja to dzisiaj prawie cały dzień w domu spędziłam,bo co chwila lało jak z cebra . Wyszłam jedynie na prawie 2h,ale też złapał deszcz w ogóle taki smutny dzień jakiś miałam dzisiaj,choć szybko zleciał na szczęście

Miłego wieczoru

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:44   #4752
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
nagle się okazało że idę na imprezkę dziś, do klubu (w sensie ze do Kato muszę w tym celu pojechać ) nie wiem w co się ubrać
miłego wieczorku
''Po calym dniu nicnierobienia ide na impreze'' powiedziala Ewcia
Szalej do rana kochana

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja to dzisiaj prawie cały dzień w domu spędziłam,bo co chwila lało jak z cebra . Wyszłam jedynie na prawie 2h,ale też złapał deszcz w ogóle taki smutny dzień jakiś miałam dzisiaj,choć szybko zleciał na szczęście
jakis konkretny powod do smutku czy jeden z tych dni,ze jestesmy smutne,nieszczesliwe i wszystko jest do bani (nawet jak nie jest)

hello,

ja wrocilam jakas godzinke temu z pracy geeezzz, sie normalnie wykoncze duzo stresu i problemow i czasem mam ochote wszystko rzucic i isc do chaty.. Ehh,jak ja czasami bym chciala byc z powrotem na studiach...

jako,ze padam to juz sie pozegnam na dzis chyba.
Stary 2008-07-09, 21:00   #4753
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
jakis konkretny powod do smutku czy jeden z tych dni,ze jestesmy smutne,nieszczesliwe i wszystko jest do bani (nawet jak nie jest)
Chyba to drugie .

To idź i odpoczywaj kochana,masz teraz czas dla siebie

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 21:42   #4754
Mercy
Zadomowienie

Jeju!!!!!!!Wreszcie sie dostałam do internetu, juz myslałałam ze sie rozpłacze, musiałam dzwonić do neostrady zeby mnie ratowali i poł godziny jakis facet dawał mi instrukcje co mam robic-no ale wazne ze sie naprawiło.

Dobra teraz ide Was poczytac co tam naskrobałyscie przez cały dzien
Stary 2008-07-09, 21:49   #4755
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Jeju!!!!!!!Wreszcie sie dostałam do internetu, juz myslałałam ze sie rozpłacze, musiałam dzwonić do neostrady zeby mnie ratowali i poł godziny jakis facet dawał mi instrukcje co mam robic-no ale wazne ze sie naprawiło.

Znam ten ból...jak nie ma internetu...
Ja mam jakieś takie urządzonko rozdzielające łacze (bo na 2 komputery) i jak sie ono przegrzeje trochę, to trzeba wyłączyć całkowicie z prądu i poczekać. Gr.... Kiedyś się spali

agnis2908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 21:53   #4756
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnis2908 Pokaż wiadomość
Ja mam jakieś takie urządzonko rozdzielające łacze (bo na 2 komputery) i jak sie ono przegrzeje trochę, to trzeba wyłączyć całkowicie z prądu i poczekać. Gr.... Kiedyś się spali

A mi się kurcze wczoraj zepsuł i makabra-czekałam az się samo naprawi-ze moze jak go wyłacze i sie przespi to mu przejdzie ale nic z tego-myslałam ze poskutkuje bo ostatnio tak zrobiłam i sie sam naprawił no ale....jednak nie i musiałam dzwonić-modem inastalować ,potem sie nie chciał instalowac no ale wazne ze juz jestAle jestem uradowana
Stary 2008-07-09, 21:57   #4757
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

Cytat:
A mi się kurcze wczoraj zepsuł i makabra-czekałam az się samo naprawi-ze moze jak go wyłacze i sie przespi to mu przejdzie ale nic z tego-myslałam ze poskutkuje bo ostatnio tak zrobiłam i sie sam naprawił no ale....jednak nie i musiałam dzwonić-modem inastalować ,potem sie nie chciał instalowac no ale wazne ze juz jestAle jestem uradowana
Tak... Ja pamiętam jak kiedyś przez 5 dni chyba nie miałam. OMG, to był koszmar, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Nie śeby tam uzależnienie....ale ten ból hehe

Stary 2008-07-09, 22:08   #4758
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Tak... Ja pamiętam jak kiedyś przez 5 dni chyba nie miałam. OMG, to był koszmar, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Nie śeby tam uzależnienie....ale ten ból hehe

no własnie taki bol-ze on jest zepsuty-juz nawet nie musi sie przy nim siedzieć ale zeby szedł-ja dziś cały dzien miałam rozwalony przez to-na pocieszenie musiałam zjesc wiecej ciastek niż zwyklePopatrz-taka "mała" rzecz a cieszy
Stary 2008-07-09, 22:28   #4759
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

Cytat:
no własnie taki bol-ze on jest zepsuty-juz nawet nie musi sie przy nim siedzieć ale zeby szedł-ja dziś cały dzien miałam rozwalony przez to-na pocieszenie musiałam zjesc wiecej ciastek niż zwyklePopatrz-taka "mała" rzecz a cieszy

Nio Internet musi być i tyle :P A o te ciastka się nie przejmuj, to usprawiedliwione i w kategorii "pocieszenie" i "stres i zamartwianie się o internet" Tez tak mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 22:35   #4760
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Nio Internet musi być i tyle :P A o te ciastka się nie przejmuj, to usprawiedliwione i w kategorii "pocieszenie" i "stres i zamartwianie się o internet" Tez tak mam

No ide spać bo już za chwile beda straszyć duchy a tu sie jeszcze ukąpać trzeba

Dobranoc!
Stary 2008-07-09, 22:56   #4761
madame_apple
Zadomowienie

dobry wieczór kochane
Cytat:
alez z Ciebie sie imprezowiczka zrobila baw sie dobrze wieczorkiem Myslalam wlasnie ostatnio co u ciebie,ze malo sie udzielasz ale juz wszystko jasne
ech, nie poszłam w końcu, nie dałam rady... Byłam tak zmęczona jeszcze, niewyspana, nastrój kompletnie nieimprezowy, że zostałam w domku...

I w sumie nie żałuję Przyda się chwila wytchnienia od czasu do czasu
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
W sobote szykuje sie kolejna impreza, tym razem nie u nas ale w więększym i duzo lepszym klubie "blue star" koło krakowa i jk sie nie rozmysla kierowcy to pojedziemy
i tu sie włacza opcja z cyklu " nie mam sie w co ubrać" bo kasy brak na nowe ciuchy a stare to juz..stare
ehhhhh

edit:
ze mi sie nudzi i ze mysle nad strojem na impreze( wiem, wiem doperio wtorek ale wole byc przygotowana wczesniej to znalazłam bluzke w panterke przewiewna taka luzna, gorset kupiony na allegro(czekajacy na chudsze czasy kiedy by mi sie tłuszcz nie wylewał i biała tunika która moze robic za sukienke
Ja głosuję na białą bluzkę
Panterka też niezła, aczkolwiek osobiście nie zdecydowałabym się na tego rodzaju dekolt - choć wiadomo, to kwestia odwagi także jeśli dobrze się czujesz to w porządku

Co do gorsetu - nie gadaj bzdur o tłuszczu bo nic Ci się tam nie wylewa Wydaje mi się jednak, że jest...za seksowny Lepiej zachowaj go na domowy wieczór sam na sam z teżetem
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
madame_apple:Ostatnio tez mnie takie mysli nachodza tylko jak spotykam jakiegos chlopaka i go poznaje blizej to juz mi sie odechciewa
Nie wiem na co ja licze... na ksiecia z bajki?
ja się łudzę, że jak już poznam właściwego to mi się w końcu nie odechce
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A tZ jeszcze taki tekst:" Ej weź chwyć mnie za rekę. Odwaliła się, za***iście fajnie wygląda, nie złapie mnie za ręke i udaje singielkę.. Ho ho ho <złowieszcze> skończyły się te czasy" Jak ja go kocham
słodkoooooości
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Moja prababcia mnie dobija - znowu zaczyna "jesteś gruba" itp.
yvhhhhhh..... no comment, niektorzy nawet chyba nie zdaja sobie sprawy z tego, jak ranią bliskich...
trzymaj sie kochana i postaraj nie przejmowac bo naprawde nie warto
Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Jeszcze się chyba w tym temacie nie wypowiadałam ^^
witaj
Cytat:
malinko nie przejmuj sie ja tez czesto słysze od taty takie teskty typu mierze spodnie i były małe i tata odrazu no widzisz pora schudnac ale sie tym nie przejmuje . albo ty znowu jesz , juz jestes głodna.
dżizasss
też kiedys slyszlaam od taty tego typu txty... na szczrescie juz od jakiegos czasu ich nie ma...
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Jakoś takoś w ciągu kilku dni potrzebowałam totalnego wytchnienia ,odcięcia się dosłownie od wszystkiego. Pełna laba i rozkminki natury egzystencjalnej innymi słowami
o to to - właśnie tego mi potrzeba bardzo ostatnimi czasy...
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Hmm tak se czytam o waszych uczuciowych rozterkach itd i przyznam,że im więcej myślę o związku,tym bardziej się go obawiam. Ot zakodowane przez rodziców w podświadomości przekonanie,że facet to zuoo,czyhające na 4litery , plus lęk przed jakąkolwiek bliskością robią swoje.
Owy X ,wątpię żeby w maju się domyślił,że coś do niego teges (co najwyżej zdezorientowany,uznał mnie za femme fatale i zwiał),zresztą mam do niego dwojakie podejście.
Z jednej strony podoba mi się itd, z drugiej milion niestworzonych obaw i taka niechęć, uraza (zawsze tak miałam ,gdy zorientowałam się,że ktoś się mną interesuje/interesował )
lęk przed bliskością, dokładnie... też liczę, że kiedyś mi to przejdzie...
Cytat:
imprezka-spontan wiec na pewno bedzie fajowo
Mam nadzieje, ze jednak zdecydowalas sie i cos ubralas
baw sie dobrze
Cytat:
jutro bedzie lepiej
Cytat:
ja wrocilam jakas godzinke temu z pracy geeezzz, sie normalnie wykoncze duzo stresu i problemow i czasem mam ochote wszystko rzucic i isc do chaty.. Ehh,jak ja czasami bym chciala byc z powrotem na studiach...
echhhhhh wyspij sie i zregeneruj sily kochana
Cytat:
ocho, mamy nową plotkarę czy coś przoczylam? witaj
Cytat:
ja dziś cały dzien miałam rozwalony przez to-na pocieszenie musiałam zjesc wiecej ciastek niż zwykle popatrz-taka "mała" rzecz a cieszy

Dwa dni wolnego przeleciały jak z bicza strzelił Dziś mialam pracowac,ale okazalo sie, ze ruch nieduzy z racji pogody toteż mogłam zrobic sobie wolne Najchetniej "powolnowałabym" jeszcze przez kilka dni, ale niestety nie zanosi się na to...
Jutro na wieczor to chociaz sie wyspie Sen to to czego trzeba mi teraz najbardziej...
Dzisiejszy dzien nie byl niestety najciekawszy - bol głowy, poranna klotnia z mamą i ogólne rozbicie robią swoje. Z dobrych rzcezy - zaplacilam w koncu oplate rekrutacyjna za studia i tym samym pozostaje mi czekac jedynie na werdykt-dostane sie czy nie, a poza tym wolne wykorzystalam na zrobienie porzadkow i moj pokoj został wreszcie odgruzowany

Kładę się zaraz spać, bardzo wcześnie jak na mnie
Oby jutro byl lepszy dzien, buziaki dla Was i slodkich snow

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 23:04   #4762
agnis2908
Zadomowienie

GG do agnis2908

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

ocho, mamy nową plotkarę czy coś przoczylam? witaj

A witam również No nowa jestem, a poplotkować w miłym towarzystwie lubię

Stary 2008-07-09, 23:14   #4763
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
A witam również No nowa jestem, a poplotkować w miłym towarzystwie lubię
ha jak tak to lepiej trafić nie mogłaś

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 05:58   #4764
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane!
A ja już w Gdańsku siedzę Z TŻ-em niedawno przyjechaliśmy i czekamyna jego mamę Późnej pozałatwiać sprawy związane z uczelnią i TŻ-a szkołą i... zobaczymy co dalej

Lecę, bo nie na swoim komputerze i o

Miłego dnia;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 07:17   #4765
tamonita
Zakorzenienie

Cześć Plotkary.

Powiem Wam szczerze, że chyba wolałabym być sama jednak... No poprostu albo ja się odzwyczaiłam od związku, albo za dużo wymagam od tego wszystkiego... Ja sama już nie wiem Wczoraj zaliczyłam doła, spędziłam ponad godzine leżąc w łóżku, w ciemnym pokoju i słuchająć Bardzo Głośno Dobrego I Ostrego Rocka ! I w sumie to mi nawet pomogło. Nie wiem tak naprawde dlaczego tak, a nie inaczej się czuje, dlaczego jest mi smutno i źle... Narazie zwalam to na garb nadchodzącego okresu, który także wkurza mnie strasznie, bo brzuch mnie boli i cały dół pleców tak bardzo, że dziś nie mogłam przez to spać w nocy. Co do "TŻ-ta", to mam wrażenie, że nic z tego nie będzie, jakieś takie odnosze wrażenie poprostu... Wczorajszy jego tekst: "Wiesz, trzeba ogromnego szczęścia aby zakochać się w kimś ze wzajemnością" dobił mnie... Później mnie za to przeprosił, że to mogło zabrzmieć głupio, ale... to jak się poczułam to już inna sprawa... Odniosłam wrażenie, że poprostu on dał mi do zrozumienia, że się nigdy we mnie nie zakocha... Cóż, pozostaje mi jedynie nigdy nie zakochać się w nim...

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 07:30   #4766
anniaa

Cytat:
Dobry wieczór

O co chodzi ?
ciekawosc ciekawosc pierwszy stopien do piekła haha
nie no o to chodzi , że Ania ma brata blizniaka ale kompletnie jestesmy nie podobni bo :
1) mamy inny kolor oczu
2) mamy inne kolory włosów
3) mamy inne nosy
4) on jest wysoki ja niska
5) mamy inne charaktery

ogólnie moj brat blizniak jest podobny do brata starszego i jak bylismy mali to jak mama wołała blizniaków to wszyscy mysleli ze chodzi o moich braci

włąsnie sprawdzam autobusy i 9:30 wyruszam na miasto a potem do pracy ale mam dobry humor bo dostałam wypłate za czerwiec - spodziewałam sie mniej

Stary 2008-07-10, 07:49   #4767
Bbasiulka
Raczkowanie

Aniu a ja mam brata rok straszego i przez 9 lat z nim do klasy chodziłam... poszłam rok wcześniej do szkoły i zawsze myśleli że jesteśmy bliźniakami ^^
fakt faktem to podobni baardzo to jesteśmy....

a u mnie? od rana kłótnia... cóż ... staram sie mieć to wszystko w dupie

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 08:16   #4768
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
oj biedna...zanm ten bol... jak nie mam neta to normalnie wariuje a ostatnio coraz czesciej sie to zdarza ostatnio musialam dzwoni i gosc mi mowil przez tel przez 30 min co trzeba zrobic po angielsku z pakistanskim akcentem

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ech, nie poszłam w końcu, nie dałam rady... Byłam tak zmęczona jeszcze, niewyspana, nastrój kompletnie nieimprezowy, że zostałam w domku...

no i dobrze, organiz tez muis kiedys odpoczac i nabrac sily na nowe imprezowanie

I w sumie nie żałuję Przyda się chwila wytchnienia od czasu do czasu
Dzisiejszy dzien nie byl niestety najciekawszy - bol głowy, poranna klotnia z mamą i ogólne rozbicie robią swoje.ojojojoj, biedna.. mam nadzieje,ze juz z mama lepiej Z dobrych rzcezy - zaplacilam w koncu oplate rekrutacyjna za studia i tym samym pozostaje mi czekac jedynie na werdykt-dostane sie czy nie, ja zakladam,ze tak. Nie ma innej opcji a poza tym wolne wykorzystalam na zrobienie porzadkow i moj pokoj został wreszcie odgruzowany

Kładę się zaraz spać, bardzo wcześnie jak na mnie
Oby jutro byl lepszy dzien, buziaki dla Was i slodkich snow
zycze ci w takim razie zeby dzisaj bylo lepsze

dzien dobry,

ja jesczze w lozku popijam kawusie ale juz wyskakuje zaraz i lece d pracy..Spalam dzis jak zabita
Na dworze tak leje,ze mam nadzieje,ze dojde do auta i sie nie utopie po drodze

obym nie musiala dzis w pracy zostac po godzinach

udanego dzionka robaczki
Stary 2008-07-10, 09:01   #4769
Baby14
Zakorzenienie

Dzien DObry zaraz mam zamiar wyjsc na miasto i przechodzic przez wszystkie sklepy w poszukiwaniu czegos na wyjazd. Moze mi to zajac nawet caaly dzien

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Cześć Plotkary.

Powiem Wam szczerze, że chyba wolałabym być sama jednak... No poprostu albo ja się odzwyczaiłam od związku, albo za dużo wymagam od tego wszystkiego... Ja sama już nie wiem Wczoraj zaliczyłam doła, spędziłam ponad godzine leżąc w łóżku, w ciemnym pokoju i słuchająć Bardzo Głośno Dobrego I Ostrego Rocka ! I w sumie to mi nawet pomogło. Nie wiem tak naprawde dlaczego tak, a nie inaczej się czuje, dlaczego jest mi smutno i źle... Narazie zwalam to na garb nadchodzącego okresu, który także wkurza mnie strasznie, bo brzuch mnie boli i cały dół pleców tak bardzo, że dziś nie mogłam przez to spać w nocy. Co do "TŻ-ta", to mam wrażenie, że nic z tego nie będzie, jakieś takie odnosze wrażenie poprostu... Wczorajszy jego tekst: "Wiesz, trzeba ogromnego szczęścia aby zakochać się w kimś ze wzajemnością" dobił mnie... Później mnie za to przeprosił, że to mogło zabrzmieć głupio, ale... to jak się poczułam to już inna sprawa... Odniosłam wrażenie, że poprostu on dał mi do zrozumienia, że się nigdy we mnie nie zakocha... Cóż, pozostaje mi jedynie nigdy nie zakochać się w nim...

Miłego dnia
Moniczko a moze ten jego tekst mowil o tym że Wy macie takie szczescie ,co ? Ja nie widze nic negatywnego w tych slowach/ Moze po prostu Cie kocha i oczekuje od Ciebie tego samego i nie jest pewny czy Ty odwzajemniasz jego uczucie i () stad te pytania?
A okres juz wrocil wogole?

Cytat:
ciekawosc ciekawosc pierwszy stopien do piekła haha
nie no o to chodzi , że Ania ma brata blizniaka ale kompletnie jestesmy nie podobni bo :
1) mamy inny kolor oczu
2) mamy inne kolory włosów
3) mamy inne nosy
4) on jest wysoki ja niska
5) mamy inne charaktery

ogólnie moj brat blizniak jest podobny do brata starszego i jak bylismy mali to jak mama wołała blizniaków to wszyscy mysleli ze chodzi o moich braci

włąsnie sprawdzam autobusy i 9:30 wyruszam na miasto a potem do pracy ale mam dobry humor bo dostałam wypłate za czerwiec - spodziewałam sie mniej
o jeej ale masz fajnie. Zawsz chciałam miec blizniaka/blizniaczke. Juz raczej to nie logiczne ,wiec chcialabym miec dzieciaki wlasne blizniakow Coz moze sie uda... Słyszałam ze po kuracji hormonalnej jest wieksza szansa na blizniaki czy cos takiego

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
Aniu a ja mam brata rok straszego i przez 9 lat z nim do klasy chodziłam... poszłam rok wcześniej do szkoły i zawsze myśleli że jesteśmy bliźniakami ^^
fakt faktem to podobni baardzo to jesteśmy....

a u mnie? od rana kłótnia... cóż ... staram sie mieć to wszystko w dupie
U mnie tez sie kluca. Mama od rana chodzi jakby miala caly dom rozwalic a babka jak to babka O wszystko sie czepia.

milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 09:41   #4770
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Żegnam się dziewczynki na 2 dni narazie na 2 dni
Zmykam do Kielc spakować się na wakacje

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości