|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobry
![]() A zdjecia z wlosami dodalabym .ale aktualnie nie mam czym zrobic zdjecia. Jutro kuzynka wraaca z cyfrowka Mam nadzieje ze sie nie skreca za bardzo bo nie chce mi sie ich palic prostownica.![]() Cytat:
ALe wiesz takie wahania 1kg moga sie kazdemu zdarzyc. To moze byc zatrzymanie wody ,przed okresem moze jestes...sama wiesz. Ja Cie podziwiam za to ze trzymasz madra diete a nie glodujesz jak inne zeby schudnac za wszelka cene Co do babci..ech brak słow/ Moja na szczescie nie oglada tego tasiemca ALe osoby w starszym wieku juz tak maja no...z tymi dietowymi zasadami. Mi bedac na dieicie jak zaczynałam jeszcze dała worek ryzu zamiast ziemniakow bo stwoerdzila iz jest malokaloryczny Wogole to sie oni nie znaja na diecie. Bedac na diecie babki przytylabym 30 kg ![]() No chyba nie Zaczynaj Milego dnia |
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Pojechały, bratowa z córeczka na 3 dni do katowic, mam spokój w domu oczywiscie bajzel w domu zosatwiły wiec posprzatac musiałam, gary umyc, uprzatnac syf jaki został ![]() Chciałam isc do sklepu po cos na 2gie sniadanie, to zaczeło lać jak z cebra, masakra ![]() a do najblizszego sklepu mam dwa km ![]() no nic, moze przejdzie.. Malinko, nie załamuj sie, popatrz ile juz osiągnęłas ![]() A co do mody na sukces to u mnie tez to ogladają...hehe ja czasami tez ![]() Miłego Dnia
|
#4743 |
|
♥
|
Witam
![]() orzeszku dzisiaj wszystko z wizazem jest ok i we wszystkim ładnie wygladasz ciezko ocenic choc chyba zostane przy swoich wczorajszych propozycjach ja tez ostatnio w domu tylko zmywam , sprzatam , pranie sciagam z balkonu a reszta tylko Ania pozmywaj znowu biórko brudne posprzataj , zobacz jak ta papuga ma brudno w klatce , masz na 15 do pracy zdązysz ugotowac obiad., zobacz pada deszcz pranie trzeba sciągnac ble ble ble ble ble malinko nie przejmuj sie ja tez czesto słysze od taty takie teskty typu mierze spodnie i były małe i tata odrazu no widzisz pora schudnac ale sie tym nie przejmuje . albo ty znowu jesz , juz jestes głodna.
|
|
|
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spałam do 11 pogoda jest straszna i okropna a mnie jest słabo strasznie nie wiem co będę dziś robić mają być burze na Śląsku przez cały dzień na razie to nic mi się nie chce, wiec okupuję kompa ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#4745 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() u mnie cały czas pada deszcz , jakies burze , słonce świeci - cudnie ![]() o 11 spioch ![]() a tak wogóle odp na twoje pytanie gdzie zadałas w innym wątku: serio hehe a czemu nie wiesz hm bo sie nie chwale ? a po drugie czesto na tego "drugiego" mówie starszy bo jest starszy o 5 min
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-07-09 o 13:27 |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba macie racje, odpuszcze sobie ten gorset..
Byłam w tym zakichanym sklepie przynajmniej zafundowałam sobie spacerek zawsze jakis plus![]() spotkałam kolege z którym kiedyś coś tam sie kreciło, ale nie wyszło... ![]() teraz on spotyka sie z jakas 30 latka z innego woj. która ma męza i dziecko ![]() to nie tylko spotykanie ale i seks masakra, w ogóle sobie tego nie wyobrazam jak on tak moze![]() troche mnie zlało, bo pogoda wariuje swieci słonce potem leje nieziemsko...
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia - no chodzić pewnie będę chodzić wkońcu to prababcia, ale jak się odezwie coś to ją po prostu ochrzanie...
Baby- nie wachania utyłam przez sesję - musiałam troszkę więcej jeść węgli więc i organizm się przybunotwał, siedziałam do późna w nocy więc się odbiło trochę, no i nie ćwiczyłam wtedy... Co do diety jeszcze w sierpniu ide do dietetyczki, żeby mi ułożyła dietę (dietetyczna jest koleżanką mojej lekarki, która mnie prowadzi) No wiesz, nawet ostatnio ja zaczełam ogladać "Modę" bo nie ma nic ciekawego w TV No mi kazała jeść flipsy no masakra orzeszku - czasami się nie da, ale przechodzi mi anniaa - a ja słyszę, że mam za duże dekoldy PS. ale miałam sen dzisiaj
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, ja w trakcie lunchu, roboty mam w pracy w cholere i juz sienie moge weekendu doczekac..Mam nadzieje,ze nie bede musiala przyjsc do pracy... W piatek planuje isc do kina na Mamma Mia ![]() a dzis jak nie bedzie padalo to moze wkoncu w badmintona pogram.. ![]() milego popoludnia
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
Melduję,że żyję
Jakoś takoś w ciągu kilku dni potrzebowałam totalnego wytchnienia ,odcięcia się dosłownie od wszystkiego. Pełna laba i rozkminki natury egzystencjalnej innymi słowami ;] "Znajomych"gdzieś wywiało,zajęci imprezowaniem itp, ja wykłócałam się z rodzicielką o Open'era ,oczywiście nadopiekuńcza mamusia postawiła na swoim,że nie bo osłabiona jestem,ledwo mi szwy z nogi pozdejmowali ,jeszcze mnie ćpuny stratują i obyłam się smakiem. Hyh ile bym dała aby wyrwać się z domu raz na zawsze,gdzieś daleko od tego biadolenia ![]() Byłam wczoraj w Gdańsku zanieść papiery na ową prywatną uczelnię,tak więc mogę sie nazwać pełnoprawną studentką. ![]() Jutro ogłoszenie wyników rekrutacji na kulturoznawstwo, odżałowałam 85 zł,dla picu aby sprawdzić czy bym się dostała ![]() Hmm tak se czytam o waszych uczuciowych rozterkach itd i przyznam,że im więcej myślę o związku,tym bardziej się go obawiam. Ot zakodowane przez rodziców w podświadomości przekonanie,że facet to zuoo,czyhające na 4litery , plus lęk przed jakąkolwiek bliskością robią swoje.Owy X ,wątpię żeby w maju się domyślił,że coś do niego teges (co najwyżej zdezorientowany,uznał mnie za femme fatale i zwiał ;>),zresztą mam do niego dwojakie podejście. Z jednej strony podoba mi się itd, z drugiej milion niestworzonych obaw i taka niechęć, uraza (zawsze tak miałam ,gdy zorientowałam się,że ktoś się mną interesuje/interesował :/) Może kiedyś mi to przejdzie |
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nagle się okazało że idę na imprezkę dziś, do klubu (w sensie ze do Kato muszę w tym celu pojechać ) nie wiem w co się ubrać ![]() miłego wieczorku
|
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to dzisiaj prawie cały dzień w domu spędziłam,bo co chwila lało jak z cebra . Wyszłam jedynie na prawie 2h,ale też złapał deszcz w ogóle taki smutny dzień jakiś miałam dzisiaj,choć szybko zleciał na szczęście ![]() Miłego wieczoru
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szalej do rana kochana Cytat:
![]() hello, ja wrocilam jakas godzinke temu z pracy geeezzz, sie normalnie wykoncze duzo stresu i problemow i czasem mam ochote wszystko rzucic i isc do chaty.. Ehh,jak ja czasami bym chciala byc z powrotem na studiach...jako,ze padam to juz sie pozegnam na dzis chyba.
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .To idź i odpoczywaj kochana,masz teraz czas dla siebie
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
Jeju!!!!!!!Wreszcie sie dostałam do internetu, juz myslałałam ze sie rozpłacze, musiałam dzwonić do neostrady zeby mnie ratowali i poł godziny jakis facet dawał mi instrukcje co mam robic-no ale wazne ze sie naprawiło.
![]() ![]() Dobra teraz ide Was poczytac co tam naskrobałyscie przez cały dzien
|
|
#4755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam ten ból...jak nie ma internetu... Ja mam jakieś takie urządzonko rozdzielające łacze (bo na 2 komputery) i jak sie ono przegrzeje trochę, to trzeba wyłączyć całkowicie z prądu i poczekać. Gr.... Kiedyś się spali
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi się kurcze wczoraj zepsuł i makabra-czekałam az się samo naprawi-ze moze jak go wyłacze i sie przespi to mu przejdzie ale nic z tego-myslałam ze poskutkuje bo ostatnio tak zrobiłam i sie sam naprawił no ale....jednak nie i musiałam dzwonić-modem inastalować ,potem sie nie chciał instalowac no ale wazne ze juz jest![]()
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak... Ja pamiętam jak kiedyś przez 5 dni chyba nie miałam. OMG, to był koszmar, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Nie śeby tam uzależnienie....ale ten ból ![]() ![]() hehe
|
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no własnie taki bol-ze on jest zepsuty-juz nawet nie musi sie przy nim siedzieć ale zeby szedł-ja dziś cały dzien miałam rozwalony przez to-na pocieszenie musiałam zjesc wiecej ciastek niż zwykle Popatrz-taka "mała" rzecz a cieszy
|
|
|
#4759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nio Internet musi być i tyle :P A o te ciastka się nie przejmuj, to usprawiedliwione i w kategorii "pocieszenie" i "stres i zamartwianie się o internet" Tez tak mam
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ide spać bo już za chwile beda straszyć duchy a tu sie jeszcze ukąpać trzeba ![]() ![]() ![]() Dobranoc!
|
|
|
#4761 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór kochane
![]() Cytat:
![]() I w sumie nie żałuję Przyda się chwila wytchnienia od czasu do czasu ![]() Cytat:
Panterka też niezła, aczkolwiek osobiście nie zdecydowałabym się na tego rodzaju dekolt - choć wiadomo, to kwestia odwagi także jeśli dobrze się czujesz to w porządku Co do gorsetu - nie gadaj bzdur o tłuszczu bo nic Ci się tam nie wylewa Wydaje mi się jednak, że jest...za seksowny Lepiej zachowaj go na domowy wieczór sam na sam z teżetemCytat:
![]() Cytat:
![]() yvhhhhhh..... no comment, niektorzy nawet chyba nie zdaja sobie sprawy z tego, jak ranią bliskich... trzymaj sie kochana i postaraj nie przejmowac bo naprawde nie warto witaj ![]() Cytat:
![]() też kiedys slyszlaam od taty tego typu txty... na szczrescie juz od jakiegos czasu ich nie ma... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jednak zdecydowalas sie i cos ubralas ![]() baw sie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dwa dni wolnego przeleciały jak z bicza strzelił Dziś mialam pracowac,ale okazalo sie, ze ruch nieduzy z racji pogody toteż mogłam zrobic sobie wolne Najchetniej "powolnowałabym" jeszcze przez kilka dni, ale niestety nie zanosi się na to...Jutro na wieczor to chociaz sie wyspie Sen to to czego trzeba mi teraz najbardziej...![]() Dzisiejszy dzien nie byl niestety najciekawszy - bol głowy, poranna klotnia z mamą i ogólne rozbicie robią swoje. Z dobrych rzcezy - zaplacilam w koncu oplate rekrutacyjna za studia i tym samym pozostaje mi czekac jedynie na werdykt-dostane sie czy nie, a poza tym wolne wykorzystalam na zrobienie porzadkow i moj pokoj został wreszcie odgruzowany Kładę się zaraz spać, bardzo wcześnie jak na mnie ![]() Oby jutro byl lepszy dzien, buziaki dla Was i slodkich snow
|
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
A witam również No nowa jestem, a poplotkować w miłym towarzystwie lubię
|
#4763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tak to lepiej trafić nie mogłaś
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane!
A ja już w Gdańsku siedzę Z TŻ-em niedawno przyjechaliśmy i czekamyna jego mamę Późnej pozałatwiać sprawy związane z uczelnią i TŻ-a szkołą i... zobaczymy co dalej ![]() Lecę, bo nie na swoim komputerze i o ![]() Miłego dnia;*
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Plotkary.
Powiem Wam szczerze, że chyba wolałabym być sama jednak... No poprostu albo ja się odzwyczaiłam od związku, albo za dużo wymagam od tego wszystkiego... Ja sama już nie wiem Wczoraj zaliczyłam doła, spędziłam ponad godzine leżąc w łóżku, w ciemnym pokoju i słuchająć Bardzo Głośno Dobrego I Ostrego Rocka ! I w sumie to mi nawet pomogło. Nie wiem tak naprawde dlaczego tak, a nie inaczej się czuje, dlaczego jest mi smutno i źle... Narazie zwalam to na garb nadchodzącego okresu, który także wkurza mnie strasznie, bo brzuch mnie boli i cały dół pleców tak bardzo, że dziś nie mogłam przez to spać w nocy. Co do "TŻ-ta", to mam wrażenie, że nic z tego nie będzie, jakieś takie odnosze wrażenie poprostu... Wczorajszy jego tekst: "Wiesz, trzeba ogromnego szczęścia aby zakochać się w kimś ze wzajemnością" dobił mnie... Później mnie za to przeprosił, że to mogło zabrzmieć głupio, ale... to jak się poczułam to już inna sprawa... Odniosłam wrażenie, że poprostu on dał mi do zrozumienia, że się nigdy we mnie nie zakocha... Cóż, pozostaje mi jedynie nigdy nie zakochać się w nim... ![]() Miłego dnia
|
|
#4766 |
|
♥
|
ciekawosc ciekawosc pierwszy stopien do piekła
hahanie no o to chodzi , że Ania ma brata blizniaka ale kompletnie jestesmy nie podobni bo :1) mamy inny kolor oczu 2) mamy inne kolory włosów 3) mamy inne nosy 4) on jest wysoki ja niska 5) mamy inne charaktery ogólnie moj brat blizniak jest podobny do brata starszego i jak bylismy mali to jak mama wołała blizniaków to wszyscy mysleli ze chodzi o moich braci ![]() włąsnie sprawdzam autobusy i 9:30 wyruszam na miasto a potem do pracy ale mam dobry humor bo dostałam wypłate za czerwiec - spodziewałam sie mniej
|
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Aniu a ja mam brata rok straszego i przez 9 lat z nim do klasy chodziłam... poszłam rok wcześniej do szkoły i zawsze myśleli że jesteśmy bliźniakami ^^
fakt faktem to podobni baardzo to jesteśmy.... a u mnie? od rana kłótnia... cóż ... staram sie mieć to wszystko w dupie
|
|
#4768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ostatnio coraz czesciej sie to zdarza ostatnio musialam dzwoni i gosc mi mowil przez tel przez 30 min co trzeba zrobic po angielsku z pakistanskim akcentem ![]() Cytat:
dzien dobry, ja jesczze w lozku popijam kawusie ale juz wyskakuje zaraz i lece d pracy..Spalam dzis jak zabita Na dworze tak leje,ze mam nadzieje,ze dojde do auta i sie nie utopie po drodze ![]() obym nie musiala dzis w pracy zostac po godzinach udanego dzionka robaczki
|
|
#4769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien DObry
Cytat:
) stad te pytania? A okres juz wrocil wogole? ![]() Cytat:
ale masz fajnie. Zawsz chciałam miec blizniaka/blizniaczke. Juz raczej to nie logiczne ,wiec chcialabym miec dzieciaki wlasne blizniakow Coz moze sie uda... Słyszałam ze po kuracji hormonalnej jest wieksza szansa na blizniaki czy cos takiego Cytat:
O wszystko sie czepia. milego dnia |
|||
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Żegnam się dziewczynki na 2 dni narazie na 2 dni ![]() Zmykam do Kielc spakować się na wakacje
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Mam nadzieje ze sie nie skreca za bardzo bo nie chce mi sie ich palic prostownica.

Własnie waga się podniosła z 76 na 77/78 ale teraz sama nie wiem, każda waga pokazuje inną wartość.
ALe wiesz takie wahania 1kg moga sie kazdemu zdarzyc. To moze byc zatrzymanie wody ,przed okresem moze jestes...sama wiesz. Ja Cie podziwiam za to ze trzymasz madra diete a nie glodujesz jak inne zeby schudnac za wszelka cene 

pogoda jest straszna i okropna a mnie jest słabo strasznie 

ostatnio musialam dzwoni i gosc mi mowil przez tel przez 30 min co trzeba zrobic