|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
musze koniecznie kupic jutro jak dostane ten krem alantan plus na moj eraczki mi pomoze
|
|
#4744 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
to kupie
mozna go normalnie uzywac pod makijaz? tzn rano nalozyc ten krem, odczekac troszke i zrobic makeup?
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na kwc pisza ze klada nawet pod make-up ale z kolei tu ktos pisal pamietam, zeby uwazac z alantanem bo moze zapchac ja na razie zapobiegawczo bede uzywac 2-3 razy w tyg na noc Jak chcesz krem pod makijaz to moge juz polecic herbika plant z biala herbata jest fajny bo taki lekki, tez wchlania sie do matu, ladnie pachnie i dobrze na nim sie podklad rozprowadza Kosztuje tez ok 7zl
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Ty mi nic nie mow o takich listach
![]() Dobranoc
|
#4748 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hehe
ja tez ich nie lubie dobranoc
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Mitsukki - aaa widzisz, no to tak pewnie to ja, bo ja rozważałam między francuskim a hiszpańskim
Ale jednak postawiłam na hiszpański, do tego będę mieć za nauczyciela rodowitego Kubańczyka angelwithoutsoul -mi też się tak zdawało na początku, że za idealny jest i to niemożliwe i... nawet doszukiwałam się błędów, typu zapychanie itd. i doszłam do wniosku, że zapycha a to zapychało coś innego no i test się skończył tym, że jednak nie ma błędów ![]() snowhitee - ja to bym chciała takie włosy do pasa Nawet nie wiem ile, musiałabym zmierzyć. caate - tak, tak właśnie potem czytałam i się skapnęłam, że nie wykasowałam tego zdania Ale coś mi MM nie chodzi i klub też nie, i parę innych for, nie wiem co jest O kurde, no to faktycznie...Ale ta sytuacja bardzo przypomina mi sytuację mojej przyjaciółki, tylko, że u nich to akurat mama za nią stała, ona za mamą, ale ojciec też się awanturował i pił, ona nie potrafiła od niego odejść, wszystko podzielone mieli itp.tylko, że u nich to już paranoja każdy m kw. był podzielony, każdy na złość sobie robił - one jemu, on im makabra.. Ale w końcu udało jej się namówić matkę i teraz są w trakcie sprawy rozwodowej, ale to też jest jedna wielka paranoja..Ale podczas separacji mieszkali ze sobą, to też nieciekawie.. Chociaż ja w sumie jednak bym zaryzykowała pójść do tego psychologa - co Ci szkodzi? A może pomoże, hmm..? Wiem, że to wszystko jest bardzo ciężkie i że Ty jesteś i starasz się być non stop silna dla nich, a raczej zamiast nich itd. ale czasami warto sięgnąć po poradę kogoś, kto na co dzień rozwiązuje takie i jeszcze trudniejsze problemy ramoncia217,loluska - pewnie, że tak Ja go kupuję w różnych cenach - pierwszy kupiłam za 7 coś, drugi za 9,99 bodajże a teraz ostatnio w DOZ'ie za 6,45 dokładnie - to w sumie zależy chyba od apteki, ale zazwyczaj spotykam się z ceną 6-8zł. tamta dyszka to nie wiem gdzie ja to kupiłam Co do właściwości - nie będę przekopiowywać tego co pisze producent, bo to bez sensu : tu są wskazania napisane w opisie i do tego recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=32735&next=1Zaś jeśli chodzi o moje odczucia - cudownie nawilża i regeneruje skórę przy jednoczesnym matowieniu! Świetnie chroni buźkę w okresie jesienno/zimowym przed wiatrem, zimnem itd. I super leczy wszelkie ranki, zadrapania, suche skórki i nie zapycha! Ideał, ideał Myślę, że powinien się sprawdzić, aczkolwiek każdy sam na sobie musi wypróbować - bo z tego co wiem, to w zimie jeszcze bardziej naczynka pękają ze względu na panującą temperaturę i aurę, a Alantan naprawdę chroni - tworzy taką "kołderkę" na twarzy , ja po całym dniu nawet spędzonym poza domem nie mam zaczerwienionej, czy tj."odmrożonej" buźki agusiownik - a ja dostałam w prezencie od mamy na mikołaja, także nie wiem, ale była wtedy z siostrą we Wro na Bielanach, także sądzę, że byli w Super-Pharm, a tam promocja jest - 36zł za jedno opakowanie. Ale tak to ceny powyżej 40zł. I brałaś jedną czy 2 tabletki dziennie? _blondyneczka_ - co do kremów do rąk - znam to uczucie pękania, przesuszania, do tego dochodzi mi swędzenie i uczulenie na twardą wodę w naszych polskich kranach cudeńko A ja mam schizę na punkcie czystych i gładkich dłoni więc muszę troszkę się z nimi bawić I jedyny krem który jak na razie mnie ratuje i jest taniutki jak barszcz to ten Rossmannowski : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=33202&next=1. Do tego co noc nakładam maść nagietkową a 2 razy w tyg. czasami 3 jak jest gorszy tydzień dla rąk - grubą warstwę kremu bambino/nivea i w rękawiczki na noc I muszę też uważać na płyny do mycia naczyń i mam taki balsam z rumiankiem bodajże do wrażliwych dłoni do mycia naczyń i naprawdę widzę różnicę ![]() buahhot - dokładnie ten Ja Kochane idę jeszcze nałożyć punktowo Tribiotic i Tormentiol, nasmarować rączki i usta maścią i lulu P.S: Właśnie przed chwilą oglądałam to: http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU i tak się rozmarzyłam I właśnie chcę takie cięcie jak na ostatnim zdjęciu, tylko ciekawe jak bym wyglądała w takich, bo na razie mam lekko pocieniowane i muszę poczekać aż odrosną... O właśnie mam pytanko - może to głupio zabrzmi, ale nie wiem jak to napisać i jak to zrobić - bo mam cieniowane włosy, a chciałabym takie proste i jak przejść z tego cieniowania itd.? Bo ja zielona w tych sprawach a jedyne co wiem, to, że jest to ciężkie ale nie mogę żadnych info znaleźć o tym
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-08 o 23:13 |
|
|
|
#4750 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
_Alesaandra dziekuje za informacje, kupić kupię i sprawdzę na sobie, mam nadzieje, że będę równie zadowolona z Alantanu jak Wy
|
|
|
|
#4751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
koronka jak nie bedzie elastyczna, to jak Ci strzeli w kroku to po sukience ![]() boje sie rowniez z ebedzie za krotka, bo te chinki takie male i szczuplutkie sa ![]() Cytat:
i wiem, ze mowisz mi co innego i radzi mi dobrze, a ja odwijam kota ogonem, ale ja to czuje jak cholera, czarno na bialym, ze nawet jakby mnie stracili nic by to nie zmienilo w ich zyciu. Oni sie nienawidza, a ja jestem pretekstem, ze wszystko robia dla mnie... i to ja musze uciekac gdzie pieprz rosnie, bo ja ich nie zcale na sile, ani nie wezme za nich rozwodow, nie powyprowadzam ich z domu i nie rozdziele. Nie dokonam tego, bo oni nie licza sie z moim zdaniem,uczuciami i potrzebami ciszy i spokoju np. do nauki. ide spac, bo chcialabym rano byc wczesnie u TZta. dobranoc piekne
|
|
#4752 | |
|
Raczkowanie
|
zdecydowalam sie na fioetowy zestaw
Cytat:
ciekawa jestem jak dlugo bede na niego czekac,sprzedajacy juz ponoc wyslal,ale nie moze mi powiedziec jak dlugo przesylka bedzie szla do Angliidziekuje caate super makijaz loluska zapomnialam wczesniej napisac,ze jestes sliczna i przede wszystkim naturalna ![]() allesandra chyba musisz poczekac az wlosy odrosna,ja mialam identyczna sytuacje kilka miesiecy temu i regularnie podcinalam wlosy,az doszlam do prostych Ide juz chyba spac Dobranoc
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Mnie strasznie podobają się włosy dziewczyny na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=h9YbU...eature=related Ale żeby codziennie uzyskiwać taki efekt uniesienia, trzeba je chyba suszyć pół godziny na szczotkę Wydaje mi się również, że ona ma strasznie dużo włosów i więcej ode mnie na pewno.Ja właśnie teraz z mojego naturalnego koloru chciałabym przejść na bardziej blond.. Jak myślicie, będzie to korzystna zmiana? Włosy bardzo się zniszczą ( i tak są zniszczone codziennym suszeniem ,prostowaniem...). Załączam zdjęcia, czekam na opinie .(Moje zdjęcie to to w okularach, to są moje obecne włosy, to drugie to takie, jakie chciałabym mieć )
|
|
|
|
#4754 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() pasemka rozjasniaczem napewno zniszcza troche wlosy, rozumiem, ze oczekujesz takiego efektu pasemek jak w zalaczniku? napewno wyjda, ale z tym udaj sie do specjalisty ja mimo wszystko przy tak ciemnych wlosach wolalabym zrobic tylko refleksy, ale to Twoja decyzja, Twoje wlosy
|
|
|
|
|
#4755 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak niesmialo.. moge sie przyłączyć?
Przyznaje się bez bicia, że mocno sie zaniedbalam ostatnimi czasy..nie to ze jakis brudasek jestem ale po prostu z lenistwa o siebie nie dbam, tylko myju myju i koniec. a chcialabym w koncu porzadnie zaczac o siebie dbac bo szczerze przyznam ze nawet makijazu mi sie nie chce robić a wiem, że przy Was sie "wyrobie" ze tak powiem ![]() Moja pielęgnacja ogranicza się do umycia sie i kremiku na twarz ![]() kiedyś było inaczej i chcę do tego wrócić(TZ tez pewnie bedzie bardziej z tego zadowolony )
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
_Alessandra Ja przechodziłam z cieniowanych włosów na proste przeszło dwa lata. Początkowo miałam włosy do ramion najdłuższe a najkrótsze miały dwa cm, bardzo ciężko jest zejść z tego moim zdaniem ale jedynie co mogłam zrobić to je przycinać na prosto co kilka miesiący aż się zrównały, co prawda mam jeszcze ze 3 cm między najkrótszymi i najdłuzszymi ale i już nie potrzebuje tej prostoty :P ale więcej chyba nie pocieniuje włosów tak na całej długości.
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ślicznotki Ja się boję gdziekolwiek wchodzić, szczególnie do drogerii, bo wydam resztę kasy![]() Szukałam na YT filmików instruktażowych, jak doczepić sztuczne rzęsy w kępkach, ale na filmikach są tylko te całe ![]() Będę pewnie dopiero wieczorem |
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na KWC jest tylko lotion do modelowania na ciepło z seri superstar i jego jeszce nie zdazylam wyprobowac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ar.html&next=1 kupiłam zestaw http://www.ehair.pl/go/_info/?user_id=367&lang=pl kiedys juz uzywałam, chyba poltora roku temu i postanowialm zamowic jeszcze raz. odzywka ma duzo silikonow ale mimo ze zazwyczaj ich unikam to tu fajnie dzialaja na moje włosy. Szampon jest swietny nie ma sls no i mnie nie uczula, a to dla mnie wazne i czesto mi sie zdarza. Moje włosy szybko sie u nasady przetluszczają. Po tym szmaponie i dozywce efekt uniesienia sie utryzmuje nawet 2 dni, aa nie modelowałam wlosow suszarkano i włosy tez sa pogrubione, kitka wydaje sie grubsza. Cytat:
Teraz w takim razie bede pić pokrzywe. Mam nadzieje ze pomoże
Edytowane przez Amiria Czas edycji: 2010-12-09 o 08:30 |
||
|
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
ZIENDOBRY Alessandra dziekuje ja mam uczulenie na srodki czystosci i ogolnie n aswzytsko
nie wiem czy ten krem z rossmana tez niebedzie mi czasemuczulal rak ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#4761 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Dzisiaj mam w planach wielkie spamowanie No i solarium, bo dawno tam nie gościłam ![]() Zrobiłam przerwie w piciu pokrzywy. Piłam dwa miesiące, pierwszy msc 2x dziennie, a drugi - raz dziennie. No i zaraz po odstawieniu pokrzywy wyskoczyły mi gule Myślałam, że efekt ładnej buzi się utrzyma, a tu kij w oko. Jak to było u Was?z Evelline slim extreme push up 3D
|
|
#4762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Caate wiem co to znaczy tez kiedys przez to przechodzilam, musisz byc silna napewno sie wszytsko ulozy, ja mialam jeszcze gorszą sytuacje w domu ale bylam wtedy dzieckiem wiec inaczej to przechodzilam,moja mama dostawala regularnie od Ojca nawet gdy zupa byla przesolona tez nie potrafila od niego odejsc ze wzgledu na mnie i mojego brata myslala ze sobie sama nie poradzi ale to bzdury, wiem jak jej bylociezko, porozmawiaj szczerze z rodzicami bo z moim ojcem nie mozna bylo nawet pogadac, teraz sie zmienil ale co z tego jak uraz zostal ![]()
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny av ![]() zablokowali tymczasowo ramoncie... |
|
|
|
|
#4764 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo niby się uczyłam niemieckiego, ale wszystko już wyparowało i nie lubię tego języka ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Ale on leży sobie na półce? Czy trzeba o niego prosić w tej aptecznej części? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
#4765 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
delikatnie odrywam jedną kępkę, tak zeby jej nie pognieść. Nastepnierzeski łapię w pęsete a pozniej maczam tą końcówkę w kleju, czekam moment i tą pęsetą kombinuje tak by przykleic ją pomiędzy inne rzęsy. Jak się ogarnę spróbuję wkleić zdjęcie z takimi rzęsami ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra biorę po 2 tabletki dziennie
|
|
|
|
#4767 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
sylvi_86 witaj. buahhot raczej to peruka. Teraz wygląda prawie, jak facet i , jak by miała z 40 lat.
|
|
#4770 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
sorry za jakosc zdjec, ale niestety posiadam tylko cyfrowke i ciezko jest zrobic dobre zdjecie z bliska
edit: przepraszam za post po postem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

mozna go normalnie uzywac pod makijaz? tzn rano nalozyc ten krem, odczekac troszke i zrobic makeup?
ja na razie zapobiegawczo bede uzywac 2-3 razy w tyg na noc 

Wydaje mi się również, że ona ma strasznie dużo włosów i więcej ode mnie na pewno.

też chcę byc jędrniejsza