|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Współczuję Ci, ale powiem tak... Sama sobie tego piwa nawarzyłaś, to musisz je wypić. Szybko się chajtnęłaś i jesteś bez szkoły. Ale dobra, nie chodzi o wypominanie. Tylko wiedz, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Wyjedź do dużego miasta, wynajmij pokój, idź do pracy, a dziecko do przedszkola (mnóstwo jest tych prowadzonych w domu itp.). TŻ musi Ci dawać kasę, bo macie dziecko, rodzice na pewno pomogą.
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a właściwie to nie do konca sama.... Nie chciałam wyciagac takich rzeczy ALE: mój tata pił, mama była pochłonieta praca. Nie mogłam spotykac sie z kolezankami, o chłopaku mogłam zapomniec. Sprawdzali moje smsy, czytali listy (jak jeszcze kiedys pisałam). Nie mogłam nigdzie wychodzic tylko zajmowac sie domem i młodszym bratem. Chciałam od tego uciec. Poznałam TZ. Było bosko. Kwiaty dostawałam codziennie, potrafił isc pieszo 10 km jak nie było autobusu zeby tylko mnie zobaczyc.... Któregos dnia mama była w pracy na popołudnie, tata za duzo wypił balam sie o brata a sama zostałam z limem po okiem i obitymi zebrami - malemu nic nie zrobil. Nie poszlam na policje, to w koncu tata. Jak nie pil był najlepszym człowiekiem na ziemi... Tego dnia uciekłam z domu, mieszkałam u TŻ razem z jego mama... Uczyłam sie, w weekendy pracowałam. Pozniej przeniosłam sie do ciotki. Z rodzicami nie rozmawiałam. Tata był zły ze cos do niego mam, nie pamietał ze mnie pobił. Mama wsciekła ze zostawiłam ja sama z domem, bratem i tata....Potem zamieszkałam z TZ. Tacie wybaczylam. Reszte znacie....
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-05-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
MalaPikanteria, współczuję Ci takich przeżyć, ale nie ma sytuacji bez wyjścia!
Wiem, co mówię, bo mój TŻ też nie miał łatwego dzieciństwa, ojciec wyjechał za granicę, mama chora, wychowywała jego i jego rodzeństwo babcia, bo inaczej by trafili do domu dziecka, mój facet nie poszedł na studia, bo musiał pomagać dziadkom w opiece nad niepełnosprawną siostrą itp. Ale wyszedł na prostą- wyjechał na studia, powoli sobie wszystko układa itp. itd. Tak naprawdę, to po prostu trzeba wziąć byka za roki, zacząć ogarniać swoje życie, wszystko składać do kupy. Bo ile można trwać w takim zawieszeniu, wiedzieć, że jesteś nieszczęśliwa i nic z tym nie robić. |
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małżeństwo to zupełnie inna kwestia, po pierwsze jest efektem naszego wyboru, po drugie- łączy się z kompletnie innymi oczekiwaniami i uczuciami. Do tego dochodzi dziecko- nawet, jeśli MałaPikanteria wyjedzie, będzie musiała umozliwic ojcu dziecka widywanie się z małą, zawsze będzie z nim związana i emocje zostaną. Właśnie! MałaPikanterio, nie ma szans na to, żeby mama Ci pomogła? Zajęła się córeczką? Może rodzice męża? A co do sytuacji bez wyjścia- to jest prawda, ale w momencie, kiedy jesteśmy odpowiedzialne nie tylko za siebie, ale także za dziecko, możliwość zaryzykowania jest ograniczona. Chociaż też wydaje mi się, że najlepszym wyjściem byłby wyjazd do większego miasta...
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
Agnesik GRATULACJE!!! To był Twój pierwszy egzamin bo juz nie pamiętam, jak tak to tym bardziej gratuluje.
Cindy do roboty zrzucaj ten nadprogramowe kg ![]() Psyhe Ty durniu nie szukaj miłości ona sama przyjdzie!!!! Pikanteria ja wiem że taka sytuacja w domu może człowieka tylko czynić nieszczęśliwego ale i z tego można wyjść. Mój TŻ miał rodziców alkoholików. Oboje nie pracowali było ich w domu 6(5 chłopców i 1 dziewczynka) potem doszło jeszcze 3. Rodzice dostawali na 6 dzieci 250zł zasiłku i jak jechali do miasta(8 km) je odebrac to szli do baru zamawiali sobie kurczaka z rożna pare piwek itd. Potem szli do supermarketu i kupowali dla dzieci najtansza pasztetowa i chleb a sobie szynke i żółty ser i taksówką wracali do domu. Mój TŻ poszedł do zawodówki na cukiernika i w trakcie praktyk zabierał co tylko mógł do domu żeby jego rodzeństwo miało co jeść. Potem poszedł do wojska i kazdego 5 dnia miesiaca dostawal zold i wyobraz sobie ze jego brat zawsze przyjezdzal rowerem do niego i zabieral mu ten żołd bo ojciec mu kazał a sam kupił za to wino i papierosy. Jak wyszedł z wojska wyprowadził się od rodziców i zaczął pracę w cukiernii. Potem jego mama się powiesiła i on jako jedyny pracował i po pogrzebie ojciec go pyta: Zostały Ci jakieś pieniądze z zasiłku? Tak 1000zł. Na co ojciec daj mi je ja kupię najmłodszym siostrą(bliźniaczki) wyprawki do szkoły bo szły do 1 klasy akurat. Dał mu te pieniądze. Po 2 dniach ojciec ma pod domem auto które rozbija po krótkim czasie a po miesiącu nową kobietę. Od tamtego czasu nie utrzymują kontaktów bo jeszcze w międzyczasie ojciec oszukał go na pieniądze itd. Potem mój TŻ stwierdził że z cukiernictwa nie ma pieniędzy i zapisał sie do UP i poszedł na kurs spawacza, dzis zarabia duze pieniadze w miedzy czasie zrobił średnie wykształcenie. Aha ma on 8 rodzenstwa i tylko on radzi sobie w zyciu. Wiekszosc pije na umór itd szkoda gadac ale jak ktoś chce to można się podnieść z takiego dołka. Wierzę w Ciebie, że zrobisz wszystko żeby Ty i Twoja mała miała super szczęśliwe życie
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co szukam przystojniaka na lato
A jakby coś wyszlo z tego więcej to wcale by mi smutno nie było![]() ![]() W końcu mam najdłuższe wakacje w życiu... Nie chcę ich spędzić sama... A większość koleżanek ma TŻtów... W sumie to oprócz mnie jedna nie ma, ale wciąż randkuje
|
|
#4747 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kto wynajmie pokój matce z 1,5 letnim dzieckiem?? Ludzie w co wy wierzycie, płacz małej w nocy, ciągły bałagan w mieszkaniu - nie ma u nas ludzi którzy chcieli by sie tak "poswiecic" ![]() Gdybym nie miala dziecka sytuacja byłaby inna, bo nie wazne do której bym pracowała wazne zeby była kasa... A z ta moją Myszką to niestety musze byc bardziej odpowiedzialna i nie podejmowac zadnych decyzji bez dopiecia na ostatni guzik... ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec marzeń. R. ma laske
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
tylko się nie łam !!
"mój" M. tez ma dziewczyne a byl dla mnie idealam. I wiem ze gdyby tylko napisal mi smsa to lece za nim jak głupia....A facetów duuuzo jest. Obie znajdziemy jakichs boskich przystojniaków:P |
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę poćwiczyć i zrobić sobie u gir
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
ja po tym tygodniu z dziecmi nie mam sily na cwiczenia... a dzis zjadłam prawie całe ptasie mleczko na poprawe nastroju...
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grachamkę z 1/4 serka wiejskiego musli z kiwi i jogurtem 0% grachamkę z wędliną i jajkiem i listkiem sałaty kawa z mlekiem bez cukru
|
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwne zestawienie, troche ciążowe
|
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
to się głodzisz i tyle!
weź przykład ze mnie, ja się nie głodzę, zjadlam przed momentem pączka Ale to dlatego, że wróciłam do domu ![]() A w ogóle, to odkąd ćwiczę/biegam przytyłam 2 kg. No ale who cares, w obwodach minimalnie lepiej i uda sie twarde robią
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz biegałam
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, co tu tak pusto?
![]() W ogóle trzeba naprawdę pomyśleć nad tytułem nowego wątku ![]() Dzisiaj coś mi waga stoi
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze, za bardzo się spinasz :P Wyluzuj,a wtedy wszystko się zmieni.
Jakoś tak życiowo się u nas na wątku zrobiło Wszystko się da ... tylko trzeba wierzyć, nie załamywać się, iść do przodu ... W końcu zaświeci słońce ![]() U mnie dietowo różnie, mało jem, nie mam czasu sama gotować ale staram się jeść zdrowo. Na śniadanie zawsze owsianka z bananem. Na drugie kanapka z razowca z szynką i warzywami. A potem odchudzony domowy obiad, jakieś owoce i w miarę dietetyczna kolacja :P Wymiary bez zmian, chociaż mam wrażenie że nogi są bardziej zbite Od dwóch tygodni chodzę piechotą na praktyki i z powrotem,może to coś dało.A wczoraj zrobiłam wieczór spa, piling kawowy, oliwka, olej na twarz i włosy. Dzisiaj będzie manikiur i pedikiur Od razu mi lepiej, wczoraj czułam się jak mega pasztet
|
|
|
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
![]() u mnie na sniadanko kanapka z serkiem wiejskim i ogóreczek konserwowy, mniam ![]() a poza tym bez zmian, nic mi sie nie chce, mam meeega doła i wszystko gdzies |
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia, dzisiaj widziałam R. i nawet na niego nie spojrzałam Mały odwyk
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję sięA co do R. Jak to się mówi 'kiedy ona jest obojętna wkręca Ci się razy dwa' ![]() Pewnie już jesteś laska
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk, a jak tam poszukiwania pracy w Krakowie
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie zawieszone
Wszędzie szukają pracowników "od zaraz", dlatego poszukiwania wznowię w połowie czerwca Mój TŻ wysłał CV do Play'a i dostał robotę tego samego dnia po rozmowie kwalifikacyjnej Koleżanka pracuje w Call Center w Krk i mówi, że rekrutacja pracowników jest cały czas.
|
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Chciałabym się do Was dołączyć, ponieważ wasz watek jest tłoczniejszy niż inne No i mam 5kg do zrzucenia.
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ku*wa
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-05-28 o 17:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

balam sie o brata a sama zostałam z limem po okiem i obitymi zebrami - malemu nic nie zrobil. Nie poszlam na policje, to w koncu tata. Jak nie pil był najlepszym człowiekiem na ziemi... Tego dnia uciekłam z domu, mieszkałam u TŻ razem z jego mama... Uczyłam sie, w weekendy pracowałam. Pozniej przeniosłam sie do ciotki. Z rodzicami nie rozmawiałam. Tata był zły ze cos do niego mam, nie pamietał ze mnie pobił. Mama wsciekła ze zostawiłam ja sama z domem, bratem i tata....Potem zamieszkałam z TZ. Tacie wybaczylam. Reszte znacie....
BLOGUJĘ

A jakby coś wyszlo z tego więcej to wcale by mi smutno nie było

"mój" M. tez ma dziewczyne a byl dla mnie idealam. I wiem ze gdyby tylko napisal mi smsa to lece za nim jak głupia....
u gir

Wszystko się da ... tylko trzeba wierzyć, nie załamywać się, iść do przodu ... W końcu zaświeci słońce