|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam u dermatologa. Oczywiście było to czego się spodziewałam. Zero konkretów i recepta na SILICĘ! Żal normalnie. Jak za coś nie zapłacisz to nie potraktują Cię poważnie. W poniedziałek mam zamiar wybrać się do ogólnego po skierowanie na badania, a czy da to się okaże. Potem poszłam do mamy, poplotkowałyśmy, pograłam z siostrzenicą w grę i po 12 poszłam do domu. Robiąc obiad, teściowa znowu mi trajkotała ![]() ![]() Zrobiłam nawet deser- galaretkę cytrynową z owocami. I też mi się ssanie włącza- okres w niedzielę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
http://www.llanfairpwllgwyngyllgoger....co.uk/say.php która spróbuje ?
![]() ![]()
#4743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mamy nie będą operować bo by tego na pewno nie przeżyła, lekarze mówią że ten wyciek nie jest niebezpieczny w poniedziałek przewożą mamę do ZOLu do innego miasta oddalonego ode mnie o 50 km, u nas miejsce jest dopiero od 9 kwietnia i nie wiem jeszcze czy mamę będziemy tutaj przewozić zależy jaką tam będzie miała opiekę ja posprzątałam chałupę, zrobiłam obiad, potem obiad zjedliśmy i zostało mi pranie i sprzątanie łazienki a tak mi się nie chce że szok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam wszystkim
![]() Ale, koniec tego dobrego ![]() ![]() ![]() ![]() Ale z dobrych rzeczy, przymierzałam suknie ślubną już z belizną i butami, i wszystko pasuje perfekcyjnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Ja nie neguje tego, że silica jest dobra czy zła. Jednak ja już od jakiegoś półtora roku zażywalam praktycznie wszystko co jest na rynku. Inneov, skrzypovitę, belissę, vitapil i teraz merz special. Dodatkowo wzieram seboradin niger. Powiedziałam jej o tym, więc nie wiem w jakim celu mam kupować kolejne witaminy. Zależało mi na tym żeby poznać przyczynę tego, bo to już odchodzi od normalności. Mam nadzieje, że lekarz pierwszego kontaku poradzi coś na to i przede wszystkim da skierowanie na badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Konto usunięte
|
a ja jestem na siebie wściekła bo zapomniałam zabrać swoją komórkę jak wychodziłam z pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ijaa special for you
![]() Kash no trudno będzie Ci będzie się przyzwyczaić, że nie masz telefonu. Kiedyś zapomniałam na uczelnie i cały czas łapałam się na tym, że ciągle zaglądałam do torby gdzie mam telefon ![]() Jakaś senna jestem. Chyba zrobię sobie jakieś spa i będę cieszyć się wolnym wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Haniula gratulacje
![]() Pakuje sie i jedziemy na weekend do rodziców, więc do poniedziałku dziewczyny. Udanych weekendów ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||||||||
Rozeznanie
|
Witam piątkowo
![]() Aaby, jak tam krater się goi? U mnie pada śnieg z deszczem ![]() Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj na śniadanko jadłam owsiankę, wprawdzie płatki mam rok przeterminowane ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teściowej trajkotki współczuję, moja też tak ma, że zagadałaby człowieka na śmierć ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]()
#4751 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja spięłam dupkę i umyłam lodówkę, sprzątnęłam całą łazienkę, zrobiłam 2 prania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z pracy
![]() Haniula gratulacje ze zdobycia stażu ![]() Paulunia ![]() Kash współczuję weekendu bez komórki, mi też by się wydawało że to jak bez ręki.. marcia miłego wyjazdu ![]() Wiecie co?? Śnieg u mnie sypie.. a miała już być wiosna ![]()
#4754 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja godzinę temu wróciłam z pracy i teraz się relaksuję. Haniula bardzo się cieszę że dostałaś ten staż a każda kasa się przyda. Paulunia dla Julci ![]() Kash łączę się w bólu przez brak Twojego telefonu. ![]()
#4755 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mała śpi, TŻ jak zawsze dopiero się goli a ja z racji wstania przed 10 będę się teraz męczyć ![]()
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Jestem u rodziców. Babcia ze strony taty i dziadek ze strony mamy też są. Obydwoje na niewielkiej liczbie metrów kwadratowych to zbyt duża kumulacja.
Rozumiem że każdy się starzeje i trzeba mu to wybaczyć, ale czemu oni są przy tym tacy wredni i złośliwi. Ehh... Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na tym etapie będę w dniu ślubu ![]() ![]() Dziękuję ![]() Kraterek goi się powoli. Nie krwawi już, niestety boli, i do normalnego funkcjonowanie potrzebuję ok. 3 tabletek p/bólowych dziennie. Pewnie gdybym siedziała w domu, to zwinęłabym się w kłębek i przetrzymała, jednak w pracy czy na uczelni na cocooning niestety miejsca nie ma ![]() Cały czas tylko mam wrażenie, że coś tam wpada ![]() Cytat:
![]() A co do Twoich zajęć - prawdziwa SPD!! ![]() ![]()
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Ostatnia urlopowa sobota.. nie chce mi się wracać do pracy ![]() I tyle przemyśleń na chwilę obecną ![]()
![]() |
#4762 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale ostatnio pędzicie, ale wkońcu udało mi się was nadrobić. Obecnie jestem w Lbn przyjechałam na kilka dni do tż. Czy u was też jest tak szaro i ponuro za oknem ![]() Dziękuję za kciuki napewno się przydadzą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Cytat:
![]() Pogoda dalej brzydka.. ja dziś znów do pracy, nic mi się nie chce ogólnie, jestem jakaś wyssana z życia :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Haniula gratuluje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj malutka obudziła mnie o 9. Sama już siedziała i gazetki przeglądała więc tak się zastanawiam o której ona wstaje
![]() ![]() TŻ dzisiaj do 14 w pracy więc o 15 powinien już być w domku ![]() ![]() ![]() Muszę pyszny obiad przygotować ale jak narazie pomysłów brak. SPD liczę na was ![]() ![]()
#4766 |
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
![]() Ja sprzątam i z bałaganu wygrzebać się nie potrafię ![]() Tż po 16 powinien być w domu więc mam jeszcze trochę czasu. Na obiad serwuję dziś Tagliatelle. Mam brokuły, ser więc coś się z tego wymyśli ![]() Wieczorem wybywamy z domu. Na kręgle! ![]() U nas śnieg ![]() ![]()
#4767 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A kuzynka mi nic nie powiedziała. ![]() Tak się nakręciłam na tą śliczną matową szarość. ![]() Cytat:
Zupełne przeciwieństwo mojego - bardzo dużo śpi, ledwie się coś pobawi, nie je tez już tak jak kiedyś. Myślę, że to zwyczajna starość go dopada ![]() Cytat:
![]() To teraz już nie ma siły, muszę jechać do Poznania na kawę. ![]() Cytat:
![]() U mnie też wczoraj padał. Aż mięsem rzuciłam jak to zobaczyłam. ![]() Na szczęście dzisiaj już nie ma po nim śladu. ![]() Wczoraj udałam się jednak na siłownie - pierwsze 10 minut, myślałam że się popłaczę. ![]() Później raz dwa do domu, jedzonko, prysznic i do kina. Jak film? Hmmmm, jeśli nie lubicie strzelanin (duuuuuużo strzelanin), to nie oglądajcie. Ogólnie potworki, żołnierze, całkiem-całkiem efekty ale też bez szału - jak to w tego typu filmach bywa. No i oczywiście zakończenie równie przewidywalne. ![]() Nie nudziłam się, nie patrzyłam na zegarek, oglądałam z zaciekawieniem, ale co tu dużo mówić, spodziewałam się czegoś dużo lepszego. Wróciliśmy do domu i PADŁAM dosłownie jak stałam. TŻ mnie tylko zagnał do łazienki by makijaż zmyć - to jego zadanie gdy padnę, bo wie doskonale jakby się to skończyło, gdybym w nim spała i po 3 minutach mnie nie było. ![]() Budzika nie nastawiłam i tym sposobem spałam 12 godzin. ![]() Wyspana jestem, jak ta lala ale to chyba jednak trochę za długo, bo jakać przymulona jestem. I ogólnie chyba leń mnie dopadł. Nogi nadal bolą, ręce też, ale zdecydowanie mniej niż wczoraj. Zaraz dopijam kawkę i trzeba się wziąć do roboty - sporo do zrobienia mam dzisiaj. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-03-19 o 10:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
czy jest na sali lekarz?
![]() czy to moze byc watroba zaraz pod ostatnim zebrem taki klujacy bol od czasu do czasu ? no i brzucho wywalony jak w 5 miesiacu . Chyba czas na zmiane diety ... bol nie jest jakis uciazliwy takie lekkie uklucia od czasu do czasu . niestety do lekarza zeby isc nie stac mnie puki co ( sluzba zdrowia platna i za glupia zwykla wizyte 50-80e a gdzie jakies badania no i wiadomo dzien opuszczony w pracy - nieplacony ) . musze zmienic diete napewno kiedys juz tak mialam ale duzo gorzej ( problemy z trzustka i watroba i jak przestalam jesc tluste itp to bylo elegancko ) .Robi sie coraz cieplej a ludzie zamiast gdzies pojechac nad wode czy w jakies fajne miejsce to do sklepu i fast foodu grzeja . Lece do pracy i ja za godzinke . Bede was podczytywac na przerwie . |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja już wróciłam ze szkoły, miałam koło ale poszło całkiem dobrze ![]() ![]() prawie już wyzdrowiałam, jeszcze mnie w nocy trochę kaszel złapał ale jak się napiłam to przeszło ![]() pogoda u mnie się poprawiła ![]() ![]() dzisiaj na obiad mam kurczaka z rożna bo wczoraj piekłam i została połowa ![]() napiję się kawki i biorę się za sprzątanie ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
koniecznie ogranicz tłuste i słodkie, jak mój tata nie je to nie ma wtedy problemu, no chyba że się stresuje to wtedy cały czas na tabletkach jedzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko u mnie śnieg zalega ??
![]() ![]() Uciekam do Biedy bo zostaniemy bez pieczywa na weekend. Jeszcze została mi łazienka i kuchnia do wyszorowania i to by było na tyle ![]() Hm...jutro chyba pojedziemy do kina. O ile tżta nie wykopią w dyżur.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.