|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
Dziękuję kochana ![]()
![]() |
#4682 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się ja też nie wygrałam ![]() ja też ja też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wróciłam z basenu ![]() i zobaczyłam iż kolokwium ze statystyki poprawkowego nie zaliczyłam. miałam 16% a w pierwszym terminie 40 % więc super poprawa. NIE MAM JUZ DO TEGO SIŁY ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Chyba antytalent jestem
![]() Pasta najpierw kleiła mi się do rąk to odczekałam jeszcze trochę. Jak była twardsza to było lepiej, tylko że jak ogrzała się od rąk i nogi to się znowu kleiła i 3/4 zostawało na nodze. Branie trochę pasty z pojemnika żeby zdjąć to co zostało na nodze nie pomagało...Może niedobrze ją zrobiłam... Tymczasem biorę Guinnessa w związku z dniem św. Patryka i uciekam oglądać serial... |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo zdrowia dla mamy i pozdrow brata moze jeszcze mnie pamieta ![]() tate tez Cytat:
![]() Cytat:
moze zrob dla niej jakos fajna kompozycje na talerzyku co ja zacheci ![]() Cytat:
Cytat:
co do dawania fotek na forum rozumiem Cie a co jakbys dala w albumie i zrobila go prywatnym tylko dla przyjaciol? nie kazdy ma dostep do klubu ( ja np. niemam ) . moja mordke mozesz widziec i tu i jak chcesz na fb tez . Ja Cie rozumiem sama bym niedala foty tu bo nigdy niewiadomo kto zaglada itd . Cytat:
Oj ja dzis caly dzien w pracy i ruch byl straszny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
irenkaaa we wrocku ( lub gdzieś w okolicy ) dowiem sie jak to jest z tymi kwiatkami , ale kupić muszę w rodzinnych stronach , bo nie pochodzę z wrocławia ...
ale myślę, że w łódzkim też coś znajdę ... wszystko zależy tak naprawdę od tego na co się zdecyduje, bo gdy kwiatów będzie mało skorzystam z jakieś kwiaciarni ... tylko tak ...kwiatki na stołach dla gości poukładam sama ( raczej moi ludzie - bo kwiatki to chyba w sobotę trzeba układać -- swoją drogą ile takie kwiatki wytrzymują?? znajoma miała róże i miała zestaw na wesele i na poprawiny ) ale ... kompozycja na stół Państwa Młodych to wyższa szkoła jazdy ...chyba, że też to tylko wydaje się trudne ?? powiem Wam szczerze, że ostatnio o niczym innym nie myślę jak o tym ślubie ...mam nadzieję, że jeszcze z tydzień i mi przejdzie ...BO MUSZĘ PISAĆ PRACE MAGISTERSKIE ;/ I PRACY SZUKAĆ ... a nie oglądam kwiatki, świeczniki, zaproszenia i inne pierdoły ... a mój TŻ robi to razem ze mną ... w sumie to on nalegał, żebyśmy dekorację robili sami ...
#4687 |
Zakorzenienie
|
sikoreczk kiedy macie slub? skad jestes ? napisz na pw . napewno jest jakas gielda w ŁÓDZKIM tez . dasz rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
Ale wczoraj zaliczyliśmy wielkie zdziwienie. Idziemy na siłownię a tam pełno ludzi ![]() Miejmy nadzieję, że plan się uda. Tylko tak się zastanawiam skąd nagle tyle ludzi się tam wzięło. Myślałam, że jak deszcz pada to nikomu się nie będzie chciało wychodzić z domu. W związku z tym wczoraj był totalny wieczór leniuchowania. Nic kompletnie nic nie robiłam. A dziś u mnei dzień typowo barowy także połykam kawusie i do pracy.
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-03-18 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja już w pracy. Za oknem szaro i ponuro, a ja czuję się na tyle kiepsko, że przeleżałabym cały dzień pod kocem ![]() Byle do 15...
#4690 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
![]() PIĄTEK, PIĄĄĄĄĄTEEEEK! WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
#4692 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopijam herbatkę i biegne do dermatologa. Leje niesamowicie od wczoraj i przestać nie chce! Potem pójde do mamy i wróce chwile przed tż żeby zastawić na zupkę- żurek ![]() Wczoraj tak teściowa mi trajkotała, że pół dnia w tyłku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry!
![]() Piję kawę, jeszcze w piżamie ![]() Dziś obiad mam z głowy - wczorajsze mielone. Wyszło mi sztuk 17 więc pewnie zostaną jeszcze na weekend. Ewentualnie zamrożę gdyby miały się zepsuć ![]() ![]() Pogoda znów nie nastraja. Pochmurnie i deszczowo... Zakupów mi się chce! O tak. W ogóle buty z all okazały się za małe. Jako że palców sobie nie podpiłuję, więc jestem zmuszona wymienić na większe. Wczoraj Tż ładnie jes spakował a dziś podjedziemy na pocztę. No cóż, przesyłka wyjdzie całe 22 zł drożej ![]()
#4694 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co bym zjadła.. pączka
![]() Dobrze, że nie mam,a wszystko przez nadchodzący okres ![]() oo albo śledzie w śmietanie mmmm Nie cierpię takiego stanu ![]()
#4695 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękujemy. ![]() Tak się składa, że i ja wygrałam - jak się okazało wieczorem. ![]() Cytat:
- z miodem i płatkami migdałów - z cukrem i cynamonem - ze startym ogórkiem kiszonym i pieprzem - z dżemem z owoców leśnych Kombinacji jest mnóstwo. Cytat:
![]() ![]() Brzmi pysznie - na pewno zrobię w tygodniu. ![]() Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak , czekałam na te słowa. Jak wstałam dzisiaj i spojrzałam za okno to nawet pomyślałam - byle do wejścia na wątek i przeczytania magicznych słów Kash - wtedy będzie już lepiej. ![]() Cytat:
![]() Tylko powkładaj tak, żeby Ci się nie skleiły. Pogoda BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! I tyle w tym temacie, nie mam zamiar się nią dołować! Niech spada. ![]() Poza tym, cofam absolutnie COFAM to co powiedziałam o umieraniu w środę. ![]() UMIERAM dzisiaj! I to tak na serio. Moje mięśnie mają chyba opóźniony zapłon i dopiero dzisiaj sobie umyśliły, że w środe trenowałam ostro i postanowiły zacząć boleć. I to nie byle jak! Nawala mnie dosłownie każdy mięsień który ćwiczyłam, a brzuch i wewnętrzna strona ud, plus pachwiny to w ogóle masakra! Wzięłam sobie wszystkie rzeczy i planuję iść na siłownię.. ale.. nie wiem czy dam radę, czy jest sens, bo wątpię czy uda mi się coś zrobić. Na szczęście weekend cały wolny, więc nadrobię jakby co. ![]() Byłam na zakupach przed pracą i 50 zł pooooooooooszło! Ale mam ponad kilogram karczku, filety, udka, pomidory, brokuły, szczypior. Ogólnie nie jest tragicznie, ale lepiej by mogło być. Wieczorem dokupię pieczywko, ser biały, jajka, makaron i będzie coooool. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-03-18 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się boję, bo na prawdę bardzo się staram pilnować - od poniedziałku nie skromnie przynam, że jem niemalże wzorowo, a tu takie coś.. Mam nadzieję, że się nie dam. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem na swoim przykładzie to na zakwasy najlepiej sie u mnie sprawdza wysiłek, aby ponownie rozruszać mięśnie i przyzwyczaić do wysiłku.
Tak dwa razy a potem jest wszystko cacy ![]()
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pójdę na tą siłownię zapewne, już wczoraj miałam wyrzuty sumienia, że nie ćwiczyłam, tylko bezkarnie siedziałam w pubie, ale nie będę się przemęczać bardzoooo mocno, zwłaszcza rozciągania nóg, bo mi pachwiny rozerwie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakwasy trzeba rozruszać ![]() Dziś mamy rodzinną imprezę w restauracji. W hotelu dobrze nam znanym w restauracji, gdzie ubiegłej zimy imprezowało się wybornie ![]() Mam nadzieję że nie będą nas pamiętać ![]() Zdecydowaliśmy, że na ciuchowo-wiosenne zakupy wybierzemy się w kwietniu więc może uda mi się sporą sumkę odłożyć ![]() ![]()
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja postanowiłam lezec w łózku dziś ![]() ![]() A na obad pieczarkowa by kash ![]() Wiecie co i oglądam te blogi pazurkowe isaDora i zakochałam sie w tych lakierach ![]() ![]() Apropo's oszczędności to u nas w tym miesiącu kiepsko- BARDZO kiepsko ![]() ![]() Mam zapas miecha w zamrazarce, wiec musze tylko sniadanowo/kolacyjne artykuły kupić, ale do konca miesiaca zostało niecale 200zł ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-03-18 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt ceny skutecznie odstraszają niestety.
![]() |
#4704 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Cytat:
![]() Pogoda dalej parszywa, ale muszę dziś wybrać się do Gina na cytologię, bo miałam już być w październiku chyba i jakoś nie mogłam znaleść czasu, albo on nie miał terminu ![]()
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co jestem oczarowana moim szaryn zwyklakiem więc aż takiego ciśnienia nie mam na te lakiery ![]()
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszczędzamy więc mocno. Do końca miesiąca mam zamiar nie wydać więcej niż 250zł na życie (ideałem byłoby dwieście) - powinno się udać, bo na najbliższy tydzień tylko śniadaniowo-kolacyjne rzeczy muszę dokupić, a od 1 marca do wypłaty będzie równo tydzień więc zakładam ok. 100zł! I ani grosza więcej. ![]() Jeśli plan się powiedzie w tym miesiącu zmieszczę się w 600zł. ![]() ![]() Idziemy dzisiaj do kina na Inwazję - zaprosili znam znajomi, w związku z wygranymi biletami w jakimś konkursie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() ![]()
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może się doczekam ![]()
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj jednak kuzynka przyniosła mi katalog Avon i wyczaiłam nowy szary lakier, matowy ![]() ![]() Kupię oczywiście i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też nie wesoło bo dziś dopiero 18 a ja mam jeszcze 150zł góra 200 z czego wiem, że 60zł pójdzie na korki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak wogóle to byłam dzis u kosmetyczki na regulacji brwi i na mówiła mnie na wosk i na początku się bałam a wyszło super i szybciutko i teraz już tylko tak będę chodzi ![]() a czy któraś z was chodzi może na depilacje bikini woskiem? jak wrażenia? na ile starcza a jaka cena? bardzo boli?? bo ja bym na wakacje chciała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.