|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teściowa ostatnio zaczyna się martwić o te moje skurcze, bo wczoraj też miałam takie bolesne, że aż wzięłam telefon żeby liczyć co jaki czas występują.. Tak w sumie to najważniejsze jest żebym do 18 września przetrzymała, bo wtedy minie mi 37tc i będę mogła już rodzić jak coś. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A unikam rad z tego powodu, ze czasem matki majace kilkoro dzieci gadaja takie bzdury, ze za glowe sie mozna zlapac. Ostatnio dostalam rade zeby malej robic na noc kasze manna z mlekiem do picia, to bedzie spala do samego rana. Wiem, ze kiedys tak robili ale dwumiesiecznym dzieciom nie wolno podawac nic po za mlekiem. Wgl zaczynam sie zastanawiac czy zaczac karmic mala od 4 miesiaca czy od 6 bo podobno najlepiej dla dziecka jak do 6 mies zycia pije tylko mleko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Patisiu on z tym normalniejszym chłopakiem widuje sie bardzo rzadko, bo ten chlopak sam ma 2 tygodniowa córeczkę i żonę, więc nic z tego nie wypali, bo mieszka tez daleko, a i tak bym go nie prosiła zeby mnie do tzta podrzucał.
Dzis jest sucho, nie padało, wiec moge do niego wpasc, ale po nocy i tak nie chce jezdzic. Nie hce mi sie piechotą chodzic, bardzo mnie to meczy. W ogole Kochane ja zyje normalnie w syfie i nie mam sily sprzatac. Patrze na ten bajzel u siebie i nie mam siły, a przed ciaza to codziennie biegałam z mopem i ze szmatą, scierałam kurze , a teraz nic, zero, a na dworze jeszcze taka trawa ktora trzeba skosic i powyrywac przekwitniete kwiaty, musze moją młodą siostrę wziąść w obroty i razem to jakoś ogarniemy, ohh jutro dzien za bardzo pracowity o ile w ogole sie za to wezme :P Ja to bym sobie przez wiosne i lato pomieszkala w mieszkaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
Haalo, jest tu kto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
łeh, wróciłam.. normalnie padam dziś na twarz tyle się nachodziłam.. na czekałam i wynudziłam. Dziecko nie wsadziło jeszcze główki w miednice? no więc na razie spox. Dziś mama przypomniała że jej mama umarła 21/22 września więc na moje szczęście pewnie urodzę w rocznice śmierci babci.. trochę mnie to przeraża. ;x
kupiłam dziś kolejne buciki ^^ grr! mam już 5 par. ![]() ![]()
#4748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z tą rocznicą śmierci jako dzień porodu też mnie przeraziłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
No mnie z jednej strony też właśnie przeraża ale mam jeszcze czas więc może nie uda mi się wbić w tą datę, niby nic ale jednak tak dziwnie. ;x
eh, jestem padnięta w ogóle jakoś tak dziwnie sie czuje więc ide się położyć. Dobranoc ![]()
#4750 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() agnesuk doskonale cie rozumiem w sprawie tesciowej ![]() ![]() Tz bardzo sie cieszy, ze wyprowadzil sie za granice, jak najdalej od domu, mimo ze zostawil tam cale swoje zycie i zaczal od zera w obcym miescie, gdzie nikogo nie znal (ja zreszta tez), czasem z obcymi ludzmi zyje sie lepiej, niz z wlasna rodzina, przykre to, ale tak jest... aguu mysle ze urodzisz wczesniej niz 20.09, wiesz, nie znasz dnia ani godziny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny! nadrobiłam, ale nie chce mi się odpisywać na wszystko
![]() ![]() Ja ostatnio mam trochę latania, nauka mnie czeka, więc rzadko wpadam na forum. Wczoraj się skusiłam i kupiłam pierwsze ciuszki dla dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnesuk współczuję teściowej, nie mam pojęcia czemu się tak zachowuje, może faktycznie jest zachowanie jest w pewnym sensie na tle zazdrości? ![]() ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-09-10 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Cytat:
![]() ![]() Do 18 coraz bliżej... szybko zleci, zobaczysz ![]() Wiesz... powiem Ci szczerze,że mam już gdzieś czy te relacje się polepszą, czy nie. Wiem,że jak się wyprowadzimy, to Ona się stanie zupełnie inną kobietą. Będzie miła jak nigdy, a ja nie chcę czegoś takiego. To wtedy będzie sztuczne i jeszcze gorsze od tego jaka jest naprawdę. Nie lubię ludzi,którzy tak udają... ![]() Cytat:
![]() ![]() buciki dla dzieci są boskie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do teściowej, już jej kiedyś powiedziałam tak : czy ja coś robie nie tak,że zawsze Pani po mnie poprawia? odpowiedziała,że nie, ale lepiej jest jak Ona zrobi po swojemu. i weź tu nie zwariuj? ![]() wczoraj przyjechaliśmy do domu i na wstępie szlag mnie trafił. Weszłam do pokoju, a pościel i kocyk w łóżeczku poprzestawiane. Zawiązała jeszcze raz ochraniacz,bo widocznie ja to źle zrobiłąm,zdażyła poukładać po swojemu ubranka Małej w szufladzie... ajjj i jak tu się nie denerwować? Teraz już wiem,że jak Oliwka się urodzi Ona będzie do Nas przyjeżdżać i udzielać mi tych swoich pieprzonych rad, których ja nie chcę i nie potrzebuje. Wolę się dowiedzieć tego od znajomej, od mamy, albo od Was. znikam na mecz w ręczna ![]() do później ![]()
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
agnesuk co ty w reczną w ciąży grasz?
ho ho ho, jest tu ktoś dzis? Ale sie narobiłam dzis, jak wół. Kosiłam, grabiłam, sprzatałam i dzis juz nawet scierki nie tkne. A Wam jak dzien mija? ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- ho ho jest tu ktos? za mną pracowity dzień, padam z nóg juz |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Zosiu, Ja jestem ^^
Ajć, to rzeczywiście pracowity dzień, nie nawidziłam kosić trawy to było bardzo nużące zajęcie.. Ja tez dziś padam na twarz.. a w sumie nic nie robiłam. A w ogóle to jak dzidzia? kopie już tak porządnie? ![]() ![]()
#4756 |
Wtajemniczenie
|
Hmm przedtem nie dodało mi zadnego posta, a teraz az dwa widze, ze sie wbiły
![]() Własnie dzidzia nie kopie, jakoś cisza , az sie zaczynam martwić, od kilku dni juz tak, nie zauważyłam jeszcze takich konkretnych kopniaków. tz wymyslił, ze idziemy do baru , bo zaniósł tam swoj dekoder, bo chca oglądac ta bitwe kliczko z adamkiem. Nerwy mnie biora, bo nie lubie tych ludzi co tam są, a on znowu sobie piwko bedzie popijać , a ja jak kretynka bede wokól nich siedziała. Do dupy takie cos;/ Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-09-10 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
No to rzeczywiście nie za specjalnie.. ja to na Twoim miejscu bym raczej cierpiała że muszę siedziec i oglądać tą walkę.. nie lubię czegoś takiego.. w ogóle wszelkiego rodzaju sport w tv mnie nie kręci nie wiem. ;x
Może się okazać że to normalne ja też miałam najpierw delikatne a poźniej nic.. a jak wróciły to z taką siłą że miałam żebra poobijane. ![]() ![]()
#4758 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy isc do tego baru, on i tak tam bedzie pił, nie chce mi sie potem z nim dyskutować nawet.
Aj czekam na te kopniaki i czekam , a tu nic. 21 wrzesnia mam USG połówkowe już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
No w środę będzie pełne 20 tygodni
![]() Jeju, a Ty juz prawie rodzisz, nie boisz sie? Jak sie czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
A to spokojnie myślałam, że już po 20
![]() ![]() Czy się boje? nie myślę o tym.. w sumie czekam cierpliwe ale chciałabym mieć już to za sobą. Czuje się świetnie jakbym nie była w ciąży. ![]() ![]()
#4762 |
Zakorzenienie
|
zoska Ty juz na polmetku? Ale zlecialo.
Ehh co za meczacy dzien dzisiaj i jeszcze mi o tej walce przypomnialas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Wtajemniczenie
|
No , szybciutko zleciało.
Aguu jak ja bede juz w okolicach terminu to chyba nie bede w nocy ze strachu spała ![]() Martynko stwierdziłam, że nigdzie nie ide, bo jak rozmawialismy to ustalilismy, ze ok poojdziemy tam, ale pije góra dwa piwa. Pozatym miałam wyjsc w jego stronę jakby raz w tygodniu nie mógł po mnie przyjść. Mial zadzwonić kiedy mam wyjść, a okazało się, że siedzi w barze teraz pije piwo i dekoder instaluje jaky oni sami nie mogli. Pierdziele to , jak naliczy ile on juz piw wypił i ile wypije to mnie aż nosi z nerwów. Martynko z tego co wiem to oglądanie tej walki na polskich kanałach jest płatne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
Niby tak, ale obiecałam sobie cos, ze jak sie napije to koniec i co?
Rozmowa i tak tu nic nie pomaga. Muszę wreszcie zrobić to co miałam w planach , bo tu i tak już nie ma wyjścia innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Raczkowanie
|
Kochane! Nie pisałam z wami już ze 2 miesiące. Co jakiś czas wpadam, ale u was się tak dużo dzieje że nie nadążam
![]() U nas wszystko dobrze. Noemi się już uśmiecha i trzyma główkę w pionie. Ale tyle roboty przy niej! I jeszcze dodatkowo biegam na studia dzienne(zajęcia zaczęły się we wrześniu). Zmęczona ale szczęśliwa. Dobra. wracam do czytania waszych postów żeby być na bierząco ![]() Edytowane przez me myself & I Czas edycji: 2011-09-10 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, ze u Was wszystko ok ![]() Fajnie, ze do nas wróciłas :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twoja mala tylko kilka dni mlodsza od mojej ![]() ![]() Sliczna ta Twoja mala. Moja ma identyczne spiochy jak na pierwszej fotce i chyba identyczne body jak na fotce z Twoim TZtem (z mothercare?) ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2011-09-10 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zosiu, no to walnij go w łeb może coś mu się po przestawia ![]() Ajć. ja mam taką cholerną zgagę, że zaraz nie wyrobię.. :<
![]() |
#4770 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.