|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() No i faktycznie - Twój facet to taki ewenement. Mało który chce jeszcze takich "cyrków". Wolą wszystko szybko załatwić i mieć całość z głowy. Chociaż jak gustuję w takich mężczyznach jak Twój przyszły mąż ![]() Cytat:
![]() Zrobię zdjęcie jak je wyprostuję, bo wiesz.. na 16:00 z Młodym do kościoła - trzeba się pokazać. Za tydzień komunia! ![]() Śliskie.. no tak.. Ja akurat mówię, że są jak mąka - sypią się przez palce ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-13 o 11:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4742 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
1. Ja mieszkam w bloku, ciasto dajemy może 2-3 sąsiadom, ale bardziej za pilnowanie mieszkania pod naszą nieobecność. Ja uważam, że w związku ze ślubem nie mozna robić nic wbrew sobie, ale w miarę możliwości zwrócić uwagę na upodobania gości. Więc będą tam jakieś tradycyjne elementy, na któryh zupełnie mi nie zalezy. A co do tego mojego przyszłego męża to on uważa, że ślub jest raz w życiu i chce go odpowiednio uczcić, spoko, niech mu będzie, serio mi to nie przeszkadza. Ja też lubie śluby, najlepiej 2 dniowe i w ogóle takie uroczystości. Niecałe 2 lata temu zaplanowałam prawie całe wesele brata, i teraz mam trochę przesyt, nie chce, żeby pomysły się powtarzały i staram się żeby było trochę inaczej. Mój narzeczony chce zrobić przyjęcie z rozmachem, jednak średnio się do tego nadaje i ja muszę większość rzeczy załatwiać. Dobrze, że nie mamay przynajmniej problemów finansowych, bo to to już byłaby tragedia, nien pozwoliłabym chyba na taką uroczystośc. 2. No ładne masz te włoski, przynajmniej zawsze miałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Ja też zapuszczam
![]() Czekam na foto w takim razie!! ![]() A teraz sobie walnę jakiś olej pewnie Alterrę i zmyję jak odpocznę po obiadku i po ćwiczeniach ![]() ![]() Mnie się osobiście te dobrze dobrane kostiumy nie podobają ![]() Kupię zwykły, tak czy siak może z 5 razy go założę ![]()
![]() |
![]() |
#4744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie wiele rzeczy w Kościele jest nielogicznych. Najgorsze, że mój TŻ chce wziąć ślub kościelny, żeby się rodzina nie czepiała!! Porażka. Na razie nie myślę o ślubie, mam nadzieję, że mu się zmieni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, moja korepetytorka miała mnie dzisiaj zaprosić na 20 minut na omówienie arkuszy, ale tak mi się nie chce iść. Mam nadzieję, że o mnie zapomniała ![]() Dziewczyny, a nie wiecie czy inne firmy oprócz Sony produkują białe laptopy? :P MacBook jest drogi, w ogóle ten system mnie nie przekonuje, ale Sony to za tę serię woła sobie wyjątkowo dużo. Za laptopa z tymi parametrami, tylko czarnego można zapłacić około 1000zł mniej. Ale ja chcę białego ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-13 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama: Co się stało!! Ja: Dopiero się stanie.. M: Co?!!?!? J: W piątek.. M: Boże no mów!! J: Na 100% nie siądzie mi temat z WOSu i zostanę w tym zapyziałym mieście do końca życia ![]() 2. Dla mnie Kościół jako wiara jest ok, ale kościół jako instytucja to moim zdaniem jedno wielkie bagno. Więcej zakłamania niż w rządzie. Wkurza mnie, że za chrzciny, ślub, pogrzeb powinno się zapłacić CO ŁASKA, ALE NIE MNIEJ NIŻ... W kościele, w którym odprawialiśmy pogrzeb dziadka ksiądz zażyczył sobie odwózki spod cmentarza z powrotem na probostwo [chociaż spacerem to jakieś 5 minut], a jeśli nie to opłacenia TAXI. 3. Robienie wesela, a tym bardziej branie ślubu kościelnego ze względu na rodzinę to największa głupota jaką można zrobić. Z jednej strony jest to forma uśpienia ich czepialstwa i zaznanie błogiego spokoju, ale z drugiej - robienie czegoś wbrew swoim przekonaniom. U mnie wszyscy brali śluby kościelne, sama też chcę, ale jako tako nie wydaje mi się, żeby ktoś miał coś przeciwko, gdybym jednak nie chciała.. Dzisiaj miałam obiad z serii: "Testowanie rolad na komunię". Dzisiaj KUCHNIA MAMY WYDAŁA rolady ze szpinakiem i serem feta ![]()
![]() |
![]() |
#4746 | |||
Zakorzenienie
|
My tutaj wszystkie próbujemy ... od hmm 3 lat?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Monia, no tak, cycki byś tylko chciała wywalać :P Kiedy Ty zeszłaś na taką złą drogę? Byłaś takim grzecznym dzieckiem!
![]() Właśnie nie wiem, chcę białego ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-13 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Loriette, 4,5kg. do 31.05?
![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-13 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
![]() juwenalia ![]() ![]() ![]() ![]() Wrócę ![]()
![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
![]() Sandej zazdroszcze ![]() ![]() Lubiecie Kamila? ja bardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-05-13 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Psyhe aż taką masochistką nie jestem
![]() Ewelka, walczę z Tobą. Maturę mam za sobą, więc nie ma usprawiedliwiania i stosowania półśrodków! ![]() ![]()
![]() |
#4752 | |||
Wtajemniczenie
|
heeeeeej
![]() Jestem w super, extra humorze ![]() Oli zachwycona, pływała w kółeczku, łapała wodę, chlapała na wszystkie strony i przy tym taaaak cudownie się śmiała ![]() Jestem tak szczęśliwa,że jestem mamą! aaaaaaaaaaaaaa ![]() kocham jej oczy wpatrzone w moje i uśmiech na twarzy, który zmienia wszystko w ciągu sekundy... ajjj wybaczcie, rozmarzyłam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli Ty nie chcesz mieć kościelnego, to nic na siłę ![]() tża rodzice chcą żebyśmy wzięli kościelny,mimo że wiedza,że jestem niewierząca itp. no bo przecież co powiedzą ludzie, bla bla bla.ależ mnie wkurza takie gadanie i myślenie!! ![]() Cytat:
![]() o matko chcę tam lecieć!!
![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
ja tez ale urlop musze zglosic miesiac wczesniej wiec nic z tego
![]() ![]()
![]() |
#4754 |
Rozeznanie
|
aaah tak widzę, że mówicie o wyjazdach i zamarzyły mi się wakacje
![]() Agnes - możemy sobie tylko wyobrazić, jakie to wspaniałe uczucie... Cieszę się, że jesteś taką szczęśliwą mamuśką ![]()
![]() |
![]() |
#4755 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnes, basen z Oliwką brzmi świetnie, zawsze mi się podobały bobasy w wodzie, to takie słodkie ![]() I podoba mi się Twoje podejście to ślubu, bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4757 | ||||||
Zakorzenienie
|
witamy ;D
Cytat:
![]() dobre! ale byłaś bezwględna z tym zerwaniem z tamtym facetem ! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ja niedlugo. zaczelam w 2/3 liceum, na imprezach. wiadomo, osiemnastki, studniowki itp. pozniej palilam na pierwszym roku, dopoki nie poznalam tza, on szybko mnie oduczyl. palilam jak Ty - bardziej z przyzwyczajenia. dodatkowo - fajnie sie czekalo na tramwaj czy na cokolwiek innego - popalajac sobie. a to ktos zagadal, zapytal o ognia, wywiazywal sie z tego jakis spontan i fajna znajomosc, papieros temu sprzyja! przy piwie czy wodce - papieros byl dla mnie czyms oczywistym, choc nastepnego dnia mialam mmmmmmmmmeeeeega kaca. no i dla towarzystwa - wspollokatorzy co prawda byli niepalacy, ale wszyscy znajomi w grupie i pracy palili jak smoki, no wiec ja z nimi. najbardziej lubilam mentole ;D Monia, ja nie mialam okazji palic takich ruskich smakowych fajek ![]() na szczescie juz nie pale, fuuuuuuuuuuuuu!
![]() |
![]() |
#4758 |
Rozeznanie
|
Tak bardzo wstępnie: Pz - Słowacja (Jaskinia Demianowska) - Budapeszt - Balaton - Chorwacja: Jeziora Plitwickie i 8-10 dni lenistwa gdzieś tam (pewnie dwie miejscówki) - Słowenia: Portoroz i jeszcze zobaczymy... i z powrotem, przez Pragę, jeśli wystarczy środków. Będę najszczęśliwsza na świecie, jeśli nam się wszystko uda
![]() Dzisiaj przeleżałam prawie cały dzień, nawet nie jakoś kacowo ale za bardzo się nie wyspałam, byliśmy wczoraj u znajomych. Ale co innego robić w taką pogodę? W ogóle, czy tylko ja mam mini zboczenie i uwielbiam KSW? ![]()
![]() |
![]() |
#4759 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() serio? ![]() Cytat:
![]() zabierz mnie ze sobą ![]() ![]() ![]() ja usypiałam przy wczorajszym KSW ![]() o matko... ja też kiedyś paliłam ![]() ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-13 o 21:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4760 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chce bialego ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
nigdy nie bylam na Chorwacji :O 2. ![]() Karola w zyciu nie pomyslalabym ze lubisz KSW ![]() ja tez uwielbiam ![]() ![]() Mamed jest super ! Cytat:
![]() chociaz jak zaczynam miec nerwy i zaczynam glodniec to dzieci w wodzie zaczynaja mnie irytowac i wtedy jest to znak, ze trzeba wychodzic z basenu ![]()
![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
niektóre dzieciaki też mnie wkurzały... ale cóż
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Oliwkowe zdjecia w albumie ![]() śpicie, czy co? ![]()
![]() |
#4762 | ||||
Zadomowienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeey!!!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym chętnie pojechała gdzieś za granice na wakacje. OMG! bylam tylko 2 razy u ciotki (70letniej), jechałam do Niemiec 16 godz busem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez zaczynałam palić przy piwku (omg! jakim byłam dzieckiem - 16 lat ![]() ![]() Jeja...... Śliczna jest ![]() Moja Mała boi się wody ![]() Wróciłam wczoraj ze szkoły i byłam wykończona, jak to ktoś powiedział w szkole rachunkowośc orze banię - dosłownie ![]() Potem przyjechał szwagier, później szliśmy do sąsiadów, wypiłam pifko i o 22 spałam jak dziecko. Co do ślubów - ja lubie te ceregiele ![]() ![]() Oglądałam stroje kapielowe w sobotę - czemu nie mam miseczki C?! na taka były super-extra-cudne stroje ![]() W sobotę mam pierwszy egzamin - będę zaglądać do Was rzadziej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam pierwszy egzamin 3 czerwca (zerówkowy) chyba, że z powszechnej pan ustali wcześniej... Więc dzisiaj muszę się już zabrać powoli do pracy ![]()
![]() |
![]() |
#4764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rany, Agnesuk przestań! Bo im częściej na Nią patrzę tym bardziej zaczyna podobać mi się macierzyństwo ![]() ![]() Na pierwszym zdjęciu w tle pluska się Twój TŻ? ![]() Ej, ja już spałam... ![]() Cytat:
![]() 2. Ja mam i nie umiem nic znaleźć ![]() 3. Trzymam kciuki! Zaczynam pierwszy dietetyczny dzień - nawet nie wiecie ile mam powera ![]()
![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Sandej, gałganku coś pisałaś o pompkach, przysiadach i wyskokach. Mam głupie pytanie... O jakie dokładnie wyskoki Ci chodzi?
![]() ![]() Dzisiaj zrobiłam 60min. orbitreka i właśnie 4x15 pompek i 4x30 przysiadów. Zrobiłam tak. 15 pompek i kiedy łapki mi odpoczywały robiłam 30 przysiadów i od razu później 15 pompek etc. Zmachałam się... Nooooo iiiii mięśnie brzucha były bardziej wyraźne po pompkach niż po brzuszkach ![]() Zaraz prysznic i będę się masowała oliwką i bańką chińską po udach, pośladkach i brzuchu ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-14 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Ewelka, nieeee, nie wyciąga go jeszcze bardziej na wierzch, ale musisz uważać, żeby ich za mocno nie zassać, bo się robią siniaki
![]() Ale kwestia wprawy ![]() Jak używałam ich regularnie to byłam mega zadowolona z efektów. ![]()
![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przed chwilą jadłam potrawkę CHILLI, chyba uznam ją za obiad.. a co potem, to nie wiem. Może ugotuj więcej tych jajek i weź ze sobą? Albo skrój je z jakimiś warzywami i do tego sos - oliwa z oliwek, ocet, musztarda/miod, sól, pieprz 2. Ja czytałam, że zamiast tych gumowych baniek można używać tych zwykłych do WYCIĄGANIA CHOROBY. Z tą różnicą, że nie należy zasysać skóry aż tak bardzo.. Myślisz, że warto?
![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Loriette żadne czary
![]() Wystarczy poczytać: Przy wykonywaniu pompek pracują nie tylko mięśnie klatki piersiowej, barków i ramion, ale także całego korpusu: brzucha, dolnego i górnego odcinka pleców, oraz pośladki i w mniejszym stopniu uda. Pompując, możesz osiągnąć praktycznie każdy cel: większą siłę, mniejszy brzuch czy imponującą klatkę piersiową. A wszystko to bez konieczności kupowania karnetu na siłownię i czekania w kolejce na wolne urządzenie. No i coś o tym też pisała Sandej :P O treningu obwodowym całego ciała ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Co mam zjeść na obiad?? ![]() W domu jest grochówka ![]()
![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja znalazlam mieso mielone, zrobie z makaronem i zjem poźniejszy obiad w pracy. Ugotowalam jajka i smierdza bleeee ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.