|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
można.... wpisz sobie na all i jest tego wcale niemało
![]() chyba po wypłacie sobie zakupie bo jak pilismy z mężem to zero wzdęć ani problemów z wc ![]() no właśnie w oczy mi weszlo o tym oczyszczaniu.... możecie powiedziec w jaki sposób to oczyszczanie przeprowadzacie? Scio.... machnęłam i ledwo zyję ![]() ale dobrze.... ![]()
#4743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Johambina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Tu masz burpees aerobowe http://www.flickr.com/photos/crossfi...nd/4584935593/
co tam 30 s pajacyków, jakiś skoków i przerwy w między czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowo
![]() Jestem już w domu, nawet migiem się rozpakowałam ![]() Iza A ja sobie dziś o Tobie myślałam ![]() ![]() Witam nowe dziewczynki ![]() ![]() Jutro też nie będę się ważyć, pewnie jeszcze z tydzień nie wejdę na wagę, bo nie chcę się przerazić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale to fakt, że po takich ćwiczeniach (Ewka ma podobne zestawy) przerwa na cardio wydaje się mega relaksująca ![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
Dziś grzeczniutko (75 kg, przybywaj!) na kolację wymodziłam zupę rybną, bo nie wiedziałam, co zrobić z kostkami mintaja i to był strzał w 10. Nie wiem, jak się w zasadzie robi zupę rybną, bo robiłam ze dwa razy, zawsze na czuja. Ta była bardzo prosta ale pycha. Wrzuciłam to, co znalazłam w lodówce czyli marchew i por (była też biała kapusta, ale jakoś mi się to nie bardzo składało w kupę
![]() Rower niby naprawiony - zobaczymy jutro na ile skutecznie załatałam dętkę ![]() Muszę się Wam pochwalić, że grałam dziś pierwszy raz w życiu na perce, jestem zakochana!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ej! Czy moja pogodynka nie świruje? Pokazuje mi że jutro będzie 4, we wtorek 9 a w środę 13 ![]() ![]() Ogolnie, kilka godzin Cię nie było i zobacz jak spokojnie, normalnie natrzaskałybyśmy już ze dwie strony ![]() ![]() ![]()
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak na początek ![]()
![]() |
#4755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
etapy progresowania burpees http://www.youtube.com/watch?v=1EritElnruA
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kupie jednak to skakanke bedzie sie cieplo robilo na dworze to poskacze tzn sprobuje po troszczeke 2-5 mi n dzis zribilam 40 min orbitreka poziom 2 ciezko bylo ale dalam rade a waga dalej stoi zobaczymy co bedzie rano... milych snow dziewczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Co do cyklów ja zaszłam w 37d.c.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha, ja bym w ogóle nie wstała po tych "wytrzymkach"
![]() Od jutra wdrażam w życie (ponownie) ćwiczenia i spacerki, bo pogodnie ma być parę dni. Nie chce mi się wierzyć, ale za kilka dni ma być ponad 15 stopni ![]() ![]() Chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne ![]() Joanna, matko wątku i naszego klubu ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- jestem pewna, że nie tylko ja ![]() nie mogę się doczekać Twoich jutrzejszych wypocin ![]()
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dziś trochę zmęczona już jestem podróżą i łażeniem, także nic ciekawego chyba nie wyjdzie ![]() Dziewczyny, mam zamiar kupić sobie tabletki Linea 20+ Sądzicie, że to dobry pomysł? Nie mają cudów w składzie, nie są drogie, a jako suplement można chyba sobie stosować, co nie? Nie spodziewam się żadnych efektów po tym, ale chyba psychicznie mnie by to trochę podbudowało ![]() Co myślicie? Joanna tak w ogóle focha mam, bo nie zaktualizowałaś mojej wagi na pierwszej stronie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
Ogolnie - to sa jakies tabletki na odchudzanie jak mniemam? A na cholere Ci one? Przeciez chudniesz? Ja bym sobie darowala, uwazam, ze jesli nie trzeba, to lepiej nie świrować z niczym "nienaturalnym". Zacznij wreszcie sport uprawiać, babo!!!
![]()
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jutra ruszę z moim godzinnym zestawem ćwiczonek i wybiorę się na spacerek ![]() No tak, to środek wspomagający odchudzanie, ale chodzi o to, aby sobie brać jakiś suplement i nie spodziewać się po tym efektów, bo wiadomo, że to bardziej chyba na psychę działa ![]() Ps. co do ćwiczeń, to jak czuję, że mnie w plerach albo pośladach rwie albo dźga to też się zatrzymuję na parę dni. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-03 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że to bez sensu. Tym bardziej - podkreślam - idzie Ci bardzo dobrze, po co udziwniać ![]()
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać ![]() ![]() Kasiunia widzę Cię ![]() Furry jak jutro zacznę tu drukować, to wątek do wieczora się skończy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem i podczytuję Was codziennie ale do pisania mi gdzieś nie po drodze było.
Ostatnie dni mam bardzo nerwowe... Dziecko ząbkuje i strasznie marudzi a do tego pogoda do d***, ani gdzieś z nią wyjść żeby pobiegała rozerwała się także szału nie ma. Kochany małż też średni jest ze wsparciem bo ciągle coś wymyśla, żeby się wymigać od pomocy. Dokładnie jak u kwiatuszka, nikt nic nie zrobi sam a ja sama nawet nie moge 5 min w łazience na kibelku posiedzieć za przeproszeniem bo zaraz przychodzą się pytać co robie... Też mam tego dość i chętnie poszłabym, pojechała gdzieś sama chociaż na jeden dzień bo mam serdecznie dość... ![]() Jeszcze okres dostałam, choć się go spodziewałam dopiero za kilka dni no ale skoro jest to niech już zostanie, przynajmniej wody się pozbędę i tego cholernego zatwardzenia które mnie męczy już dobre kilka dni... Dietowo bez wpadek także jest dobrze ![]() Postanowiłam, że teraz w marcu muszę się całkowicie powstrzymać od podrzerania bo w swięta trzeba się jakoś pokazać ludziom po zimie ![]() ![]() A no i mój szanowny małż naprawił mi orbiteka także może się zmuszę, żeby na nim od czasu do czasu poćwiczyć heh ![]() Z grzybkiem tybetańskiem chyba bym nie chciała mieć nic wspólnego, bo boję się takich eksperymentów ![]() Witam nowe koleżanki ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie dwa dni temu waga wynosiła 90,5. Ostatecznie dzisiaj 91 - a to pewnie przez zasrane bułki pizzowe do sałatki. Ale pół biedy. Ważne że jest jakiś spadek. Może do środy dobiję z powrotem.
Do tego wylazła mi wielka opryszczka na górnej wardze ![]() Dziecko ma katar, cały czas furczy, zasnęła wczoraj przed 21, to do 22 zaliczyła już 4 pobudki. Mały kaszelek od tych glutów, poliki czerwone. Ale na szczęście przespała całą noc czyli na szczęście nie jest tak źle. No i jeszcze dopadła nas wysypka od proszku:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dołożę jeszcze od siebie.... kupiłam linea 40+ (bo wydawało mi się ze skoro niedługo 40 bedę mieć to może będzie dobra dla mnie) uważam ze kasa wywalona w błoto poza tym, przy jedzeniu tak samo jak wcześniej zamiast schudnąć (nawet utrzymać wagę) spowodowały ze przytyłam 4kg...... mało? dużo? zależy jak na to patrzeć.... dla kurdupelka 160cm to duzo, zdecydowanie za duzo...... i "dzięki" linei zamiast mieć 74 (bo tak miałam zanim kupiłam) mam teraz 78,8 (świeżo zważone ![]() wierzcie mi, jadłam tak samo jak wczesniej a tu taka lipa..... pomijam ze jak dzisiaj zobaczylam ile ważę to się załamałam..... az mi się ryczeć chce....... za mną juz śniadanie: jajko na miękko, 2 wasy z szynką, pół papryki.... na II śniadanie mam w planie sałatkę: mix salat, kielki, papryka i sosik z oleju lnianego, octu jabłkowego i odrobiny sosu sojowego..... obiad: jeszcze nie wiem kolacja.... pojęcia nie mam.... na przekąskę jabłko myslicie ze może być?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.