MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 15:13   #4741
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Dobra laski, moje pytanie brzmi gdzie jest Panika )?
główny spamer ucichł
gości mieliśmy od piatku, wlasnie pojechali ale zaraz kolejni przychodzą chyba chca wszyscy sobie mnie obejrzec przed

ale z postami jestem na biezaco ave komora

a wczoraj mialam pierwsze trzy skurcze jesli to TO - to u mnie na trudnosci ze zlapaniem oddechu to polega + twardnienie brzucha....

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:18   #4742
klementyna1
Zakorzenienie

Ale spokój przy weekendzie U nas byli tesciowie i szwagier, dostała zestaw witamin dla coezarnej i kobiet w pologu akrmiacych na 90dni;p i witamine D od szwagra;D Miło, bo pregna mi sie skonczyła i szkoda mi było kupowac nową, bo stweirdziłam, ze zaraz moze urodze;p Ale podobno po porodzie tez sie bierze, bo organizm oslabiony i moze dlatego ta infekcja mnie złapała bo przestałam brać? tak wiec mam Pharmaton 60 szt i Vita-min pkus mamam-bede sie witaminizować
Teściowa natomiast przywiozła mi nowy kombinezon na wyjscie ze szpitala i zestaw wyprawkowy, taki od skarpetek, po body, niedrapki i ubranka DO tego 1,5kg wiejskiej kiełbasy Takze odwiedziny udane, prezenty zostawione Koniec chwalenia. Ide leżec bo się zaraz zasmarkam...;/
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:33   #4743
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Chciałam od wczoraj opowiedzieć Wam zabawną anegdotkę, ale dopiero dziś mam siły coś napisać

Wysłałam w sobotę męża na zakupy, bo sama niestety zaległam. Zrobiłam listę itd. Na drugiej stronie zaś napisałam parę rzeczy z Biedronki, które chciałam by kupił, ale powiedziałam, że jeśli nie będzie miał chęci tam jechać, to spoko, poradzę sobie. Były tam np. golarki damskie i pampersy Dada dla maluszka, bo chciałam mieć w razie czego jedną paczkę.
Mąż wraca z zakupów i mówi:
"Wiesz co...Ale wstyd! W Biedronce zabrakło mi kasy."
"No to mogłeś coś odłożyć kotek, na przykład te pieluchy. Kupiłabym następnym razem. A co było takie drogie, że Ci zabrakło?"
"Chciałem wziąć whisky i to mnie przerosło trochę."
"Mogłeś odstawić pieluchy i golarki przecież."
"Ale kasjerka już na mnie patrzyła podejrzanie. Odłożyłem whisky, bo co by sobie pomyślała? Że flaszkę to sobie kupię, a pampersów dziecku już nie? Jaki ze mnie ojciec!"
lol, ale sie usmialam, przeczytalam tez mojemu TZ zeby tez sie posmial

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Kurcze widze, ze u Was raczej leniwie... No my dalej walczymy z chata Poukladalam troche rzeczy mlodego i tak sie nad jednym zastanawiam... Gdzie trzymacie jalowe waciki, czy jak to sie tam nazywa... Ja na pewno w szufladzie w takim organizerze takie rzeczy, ale to musialoby byc w jakims pojemniczku zamykanym? Szklanym jakims? Czy plastik moze byc? Czy jak? Dajcie jakas rade please bo mi weszlo to do glowy i ciagle kminie

A tak poza tym, to zjem sobie troche moic ulubionych lodow grycan cafe latte i ide robic segregacje papierow i kosmetykow ehh
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:37   #4744
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Witam ponownie Byłam u lekarza, wchodze a tam kolega, co chodził z nami na szkołe rodzenia=lekarz Juz od 3 tyg. tatuś.... Osłuchał mnie, zajrzał do gardłai stwierdził, ze to mała infekcja, gardło lekko zaczerwieniowe, ale nic sie nie dzieje i nie faszerowac sie lekami...tylko naturalne metody i kisiel na gardło;p No cóz wie lepiej, całą ciąże nie chorowałam to moze teraz odczuwam dolegliwosc ze zdwojoną siła...gardło boli mniej, ale katar dokucza... Potem pojechalismy do koscioła, i usiedziałam 3 minuty, zazął mnie brzuch kuc i tyle było z modlenia;p Jestesmy juz w domu, a popoludniu moze wpadna tesciowie... spokojnej niedzieli!
p.s dla Lublinianek na Nałęczowskiej (tam gdzie medycyny pracy) jest dyżur lekarza rodzinnego 24h na dobe na NFZ, jak przyjechaliśmy nikogo nie było, kilka osób tylko na zastrzyk- takze warto wiedziec, nawet z dzieckiem podjechac w niedziele lub swieta w razie potrzeby.
no to dobrze ze sprawdziłaś

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Dobra laski, moje pytanie brzmi gdzie jest Panika )?
może chce nam zapewnić rozrywkę i poszła rodzić

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
strippi a Ty się nie boisz, że wody Ci odejdą jak będziesz poza domem? Mnie w sumie to najbardziej stresuje... Ja jeszcze mam niby 4 tyg ale dziś jak usiadłam w ławce w kościele to jakos tak się w pewnym momencie zeschizowałam co by bylo gdyby I pomyślalam, że jeszcze za tydzień to może na msze pójdę ale potem to już nie wiem
:
ja też jak dziś poszłam do kościoła to przez chwilę pomyślałam a co jak mi wody odejdą zostało 11 dni

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
główny spamer ucichł
gości mieliśmy od piatku, wlasnie pojechali ale zaraz kolejni przychodzą chyba chca wszyscy sobie mnie obejrzec przed

ale z postami jestem na biezaco ave komora

a wczoraj mialam pierwsze trzy skurcze jesli to TO - to u mnie na trudnosci ze zlapaniem oddechu to polega + twardnienie brzucha....
a jednak jesteś

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ale spokój przy weekendzie U nas byli tesciowie i szwagier, dostała zestaw witamin dla coezarnej i kobiet w pologu akrmiacych na 90dni;p i witamine D od szwagra;D Miło, bo pregna mi sie skonczyła i szkoda mi było kupowac nową, bo stweirdziłam, ze zaraz moze urodze;p Ale podobno po porodzie tez sie bierze, bo organizm oslabiony i moze dlatego ta infekcja mnie złapała bo przestałam brać? tak wiec mam Pharmaton 60 szt i Vita-min pkus mamam-bede sie witaminizować
Teściowa natomiast przywiozła mi nowy kombinezon na wyjscie ze szpitala i zestaw wyprawkowy, taki od skarpetek, po body, niedrapki i ubranka DO tego 1,5kg wiejskiej kiełbasy Takze odwiedziny udane, prezenty zostawione Koniec chwalenia. Ide leżec bo się zaraz zasmarkam...;/
super prezenty

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
. Gdzie trzymacie jalowe waciki, czy jak to sie tam nazywa... Ja na pewno w szufladzie w takim organizerze takie rzeczy, ale to musialoby byc w jakims pojemniczku zamykanym? Szklanym jakims? Czy plastik moze byc? Czy jak? Dajcie jakas rade please bo mi weszlo to do glowy i ciagle kminie
a te jałowe to nie jest tak że każdy wacik jest osobno zapakowany
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:46   #4745
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no to dobrze ze sprawdziłaś

a te jałowe to nie jest tak że każdy wacik jest osobno zapakowany
No tak ale mi sie nie bedzie chcialo przed kazdym wycieraniem tego otwierac... I myslalam, zeby je do jakiegos bezpiecznego pojemnika zebrac i tylko sobie brac do mycia malucha One sa jalowe, ale generalnie jakos na rane tez sie ich przeciez nie uzywa... Do mycia oczek tylko... Wiec generalnie kminie, co bedzie odpowiednie, mysle, ze szklany pojemniczek z pokrywka (oczywiscie umyty/wyparzony), choc moze przesadzam i jakis plastikowy maly taki jak do przechowywania jedzenia tez bylby ok? ... Moze sie spytam w aptece babeczki ...
Poza tym na tym blogu/stronie kobitka fajny pomysl na nie ma http://blog.sprytnamama.pl/2011/08/w...-patyczki.html. No i ogolnie, jak sa np 3 w opakowaniu, to tez otwierasz uzywasz, a ostatni zawsze zostaje i tez lezy potem w otwartym okakowaniu... To juz lepiej wczesniej sobie przygotowac, wlasnie podzielic je na pol i bedzie wygodnie i fajnie Taka mam mysl
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:46   #4746
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

bmma śliczna ta Twoja córcia Normalnie taki słodziak

Kasia ślicznie wyglądasz jakie śmiechowe foteczki ja też lubię prezenty odpakowywać i dostawać

eh usiadłam do kompa odpisywać i nadrabiać a mi goście dzwonią że jadą

No nic w takim razie do wieczorku
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 15:50   #4747
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
może chce nam zapewnić rozrywkę i poszła rodzić
ale żarcik :P
im więcej o tym myślę a inni mówią, tym bardziej nie potrzebuję czopków glicerynowych

Stary 2013-02-24, 16:05   #4748
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
im więcej o tym myślę a inni mówią, tym bardziej nie potrzebuję czopków glicerynowych
dobreeee
Stary 2013-02-24, 16:15   #4749
Dragusia88
Zakorzenienie

ale pustki

foteczka domku Floriana, który nie chce wyjść
i kreska jak brzuch będzie pękał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02828.jpg (69,8 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez Dragusia88
Czas edycji: 2013-02-24 o 16:27
Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 16:32   #4750
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
ehh idę trochę poprasować przy niedzieli tych małych "szmatek", później zejde do męża na kawusię i piernika z bita śmietana od teściowej
no ja też się wzięlam... Wyprasowałam 10 pieluch i kurcze potrzebuję chwilę przerwy
Cytat:
ja też jak dziś poszłam do kościoła to przez chwilę pomyślałam a co jak mi wody odejdą zostało 11 dni
no to juz hardcore Ja na 2 tyg przed chyba się juz uziemię na dobre i żadnych wyjść

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
ale pustki

no sliczna chateczka... Ale idź już do tego szpitala, bo mało wstążeczki na kokardkę już zostało;p
Stary 2013-02-24, 16:34   #4751
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
no sliczna chateczka... Ale idź już do tego szpitala, bo mało wstążeczki na kokardkę już zostało;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 16:47   #4752
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
No tak ale mi sie nie bedzie chcialo przed kazdym wycieraniem tego otwierac... I myslalam, zeby je do jakiegos bezpiecznego pojemnika zebrac i tylko sobie brac do mycia malucha One sa jalowe, ale generalnie jakos na rane tez sie ich przeciez nie uzywa... Do mycia oczek tylko... Wiec generalnie kminie, co bedzie odpowiednie, mysle, ze szklany pojemniczek z pokrywka (oczywiscie umyty/wyparzony), choc moze przesadzam i jakis plastikowy maly taki jak do przechowywania jedzenia tez bylby ok? ... Moze sie spytam w aptece babeczki ...
Poza tym na tym blogu/stronie kobitka fajny pomysl na nie ma http://blog.sprytnamama.pl/2011/08/w...-patyczki.html. No i ogolnie, jak sa np 3 w opakowaniu, to tez otwierasz uzywasz, a ostatni zawsze zostaje i tez lezy potem w otwartym okakowaniu... To juz lepiej wczesniej sobie przygotowac, wlasnie podzielic je na pol i bedzie wygodnie i fajnie Taka mam mysl
jak otworzysz i przełożysz wszystkie do jednego pojemnika, ciągle otwieranego to już nie będą jałowe, więc po co wtedy takie kupować

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

jeszcze odnośnie tych gazików to jakie kupujecie? bo one mają służyć do przemywania oczu solą fizjologiczną i do pielęgnacji pępka np. octeniseptem, tak? czyli sporo ich potrzeba. koniecznie jałowe? patrzę teraz na jakieś ceny i jak 3 gaziki kosztują ok 70gr a sporo ich pewnie trzeba to robi się spora kwota..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 17:13   #4753
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cześć

Ja dziś bez cytowania, ale przeczytałam wszystko! Trawię obiad - zjadałam prawie taką porcję jak TŻ! Poza tym zmęczona jestem, posiedzieliśmy wczoraj u znajomych prawie do 2, wstałam o 10, jakoś mało jadłam i koło 14 poszliśmy na spacer, który mnie wykończył. Teraz zalegam.

Moderna, JolanT – 100 lat dla Mężów!
Chanel – piękna ta karuzela.
Klementyna, misiulka – zdrówka dla Was
Kasia – fajne fotki, ładnie wyglądasz
Flamaster – lepiej już z Tobą? Niezły tekst Męża w biedrze
Maria – gdzie w Wawie kupiłaś to piwo? Dostanę w Almie?

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 17:49   #4754
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 17:58   #4755
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
ale pustki

Cytat:

hehe... święta racja :P hehehe

Cytat:
przynajmniej na tym zaoszczędzisz :P

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

jeszcze odnośnie tych gazików to jakie kupujecie? bo one mają służyć do przemywania oczu solą fizjologiczną i do pielęgnacji pępka np. octeniseptem, tak? czyli sporo ich potrzeba. koniecznie jałowe? patrzę teraz na jakieś ceny i jak 3 gaziki kosztują ok 70gr a sporo ich pewnie trzeba to robi się spora kwota..
Ja tych gazików będę używać tylko do pępka - oczęta i buziunię będę myć płatkami kosmetycznymi i przegotowaną wodą...
Co do gazików - położna mówiła, żeby kupić 10 sztuk takich 5x5cm (o ile czegoś nie pokićkałam)....

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 17:59   #4756
Leonikowa
Rozeznanie

Hej
Ptaszysko gratuluję córeczki życzę Wam dużo zdrówka
bmma gratulację
Liwka super, że już jesteście w domku
mam nadzieję, że już od jutra będę na bieżąco no chyba, że mały zdecyduje się na opuszczeniu swojego domku

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 18:15   #4757
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Cześć
Maria – gdzie w Wawie kupiłaś to piwo? Dostanę w Almie?
Kupiłam w Auchan. W Almie daaawno nie byłam, więc nie wiem. W Carrefourze natomiast co dostawa, to Bawarii nie mieli, choć miejsce na nią na półkach jest.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 18:15   #4758
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam jedno opakowanie na wszelki wypadek.
pępek będę myć tymi patyczkami do uszu, a oczy płatkami kosmetycznymi, więc w sumie jałowe nie potrzebne, myślałam że oczy trzeba ale jednak nie.

Stary 2013-02-24, 18:16   #4759
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

ehhhh nic mi się nie chce...wróciłam do domu i najchętniej bym już została.... a tak to dzieci położyć spać i muszę na ktg jechać - może mi się uda namówić kogoś na badanie .... muszę miny poćwiczyć
Stary 2013-02-24, 18:26   #4760
misiulka06
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?feature...v=2Ns7za7h99A#!
misiulka06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 18:31   #4761
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

jak to ocenic, czy opadl juz brzuch, sa jakies metody?
No widać, u mnie wisi
no i od razu lepiej oddychać

Cytat:

strippi a Ty się nie boisz, że wody Ci odejdą jak będziesz poza domem? Mnie w sumie to najbardziej stresuje... Ja jeszcze mam niby 4 tyg ale dziś jak usiadłam w ławce w kościele to jakos tak się w pewnym momencie zeschizowałam co by bylo gdyby I pomyślalam, że jeszcze za tydzień to może na msze pójdę ale potem to już nie wiem
Mi nie odeszły wody z Julią, więc nie myślę o tym, przebijany miałam pęcherz.
A co do odejścia wód poza domem, to nie ma co się stresować, bo jak nie są zielone to można jeszcze pobyć poza szpitalem

Cytat:
ale pustki

super domeczek
Stary 2013-02-24, 18:36   #4762
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

dobra mam siostre haha. Usnelam w polowie 2czesci Parku Jurajskiego - ladnie tv wylaczyla i wyszla z salonu. Zebym mogla sobie pospac. Wstalam 25min temu

Probuje kompa odpalic ehh ... Zlom z niego a prawie nowka

klementynka zazdroszcze wizyty gosci - najbardziej tej Kielbasy haha

pani_ka nie ladnie tak straszyc

dragusia fiuu fiuu sliczny dom. To ja sie teraz - chlopu nie dziwie ze wyjsc nie chce

Eh ide cos zjesc ;-)
I slabo idzie nam to pisanie 2 strony przez caly dzien oj trzeba sie wziasc w garasc i skonczyc watek - bo moze Chlopcy tylko na to czekaja ...??

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png

Edytowane przez kasia86bgo
Czas edycji: 2013-02-24 o 18:38
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 18:44   #4763
czarny flamaster
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Flamaster – lepiej już z Tobą? Niezły tekst Męża w biedrze
Zdecydowanie lepiej niż wczoraj, ale nadal niezbyt ciekawie. Zatoki bolą, oczy także, katarek i ogólne osłabienie. Dodatkowo napady ciepła i chłodu, poty, brak apetytu... Masakra jakaś. Mam wrażenie, że powinnam brać prysznic 5 razy dziennie

Mieliśmy dziś odpocząć, a tu zjawili się teściowie. Ja ledwo żywa siedząca przy stole....Naprawdę miałam dosyć. Najbardziej dobijające jest to, że mówiliśmy tego samego dnia, że nie przyjedziemy do nich, bo jestem zdechła. A tu musisz siedzieć, ledwo sapać, ale odsiedzieć. No i stwierdzenie na koniec, że jak Sławuś się urodzi, to będą wpadać 3 razy w tygodniu..... Nie mogę się doczekać.....

Marzy mi się by wstać jutro bez bólu głowy, z energią i w ogóle.... Super by było....

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 18:47   #4764
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

ładna chata, to co ma sie wynosić

Cytat:
bo one mają służyć do przemywania oczu solą fizjologiczną i do pielęgnacji pępka np. octeniseptem, tak?
bede uzywac tylko do oczu, kolezanki mowiły, że pępek psikały i nie tarły

Stary 2013-02-24, 18:48   #4765
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
I slabo idzie nam to pisanie 2 strony przez caly dzien oj trzeba sie wziasc w garasc i skonczyc watek - bo moze Chlopcy tylko na to czekaja ...??
oj może tak być, ten wątek babski, a następny męski

Stary 2013-02-24, 18:48   #4766
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Kupiłam w Auchan. W Almie daaawno nie byłam, więc nie wiem. W Carrefourze natomiast co dostawa, to Bawarii nie mieli, choć miejsce na nią na półkach jest.
Dzięki - niestety Auchan mam kawał drogi od domu, ale może jakoś przy okazji wpadnę.

Dragusia
- faktycznie tej tasiemki mało, może byś zaczęła rodzić?

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 18:48   #4767
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
A tu musisz siedzieć, ledwo sapać, ale odsiedzieć.
ale dlaczego?! polozyłabym sie i juz. bez przesady...
zero taktu z ich strony - jak zdechła, to zdechła ...

Stary 2013-02-24, 18:53   #4768
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość

Na początku nie było lepiej dlatego przesunęłam sobie kolację na 23 i wyniki były lepsze.

A to jest różnica między kolacją o 22-iej, a mierzeniem cukru rano godzinę później? To taka sama różnica czasu.
Yhhh mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłam
Niby nie powinno być, ale ponieważ jest coś co się nazywa efekt brzasku i inne tegesy to ponoć ma znaczenie. No ale nie wiem, jak już i tak i tak próbowałaś, jak rozumiem dietę trzymasz, to pozostaje poczekać na lekarza.
Aczkolwiek trochę mnie martwi to, że konkretna kolacja aż tak Ci wybiła te cukry rano.

Cytat:
główny spamer ucichł

Myślałam że rodzisz ) A to dopiero pierwsze skurcze, ciekawe kiedy ja będę miała

Cytat:

Stary 2013-02-24, 19:02   #4769
takinna
Zadomowienie

Cytat:
ale pustki

no śliczny brzusio

Cytat:
no ja też się wzięlam... Wyprasowałam 10 pieluch i kurcze potrzebuję chwilę przerwy

no to juz hardcore Ja na 2 tyg przed chyba się juz uziemię na dobre i żadnych wyjść

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

ja wyprasowałam 15 pieluch, dwa kocyki, 3 ręczniki i ok 20 body i kręgosłup mi wysiadł
na jutro zostawiłam pajace i kombinezony
takinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-24, 19:05   #4770
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
super

Cytat:
jak otworzysz i przełożysz wszystkie do jednego pojemnika, ciągle otwieranego to już nie będą jałowe, więc po co wtedy takie kupować

1. też o tym pomyślałam

2. ja przy Julce miałam nie jałowe takie położna nam móiła że mogą być albo własnie płatki jak dziewczyny pisały, albo do pępka jak Dragusia pisała patyczki do uszu super się sprawdzają

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
A co do odejścia wód poza domem, to nie ma co się stresować, bo jak nie są zielone to można jeszcze pobyć poza szpitalem
)
gorzej jak by teraz na dworze odeszły i idź sobie w takie zimno z mokrymi portkami

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
klementynka zazdroszcze wizyty gosci - najbardziej tej Kielbasy haha
zabrzmiało jakby to Kiełbasa przyszła z wizytą

Cytat:
ale dlaczego?! polozyłabym sie i juz. bez przesady...
zero taktu z ich strony - jak zdechła, to zdechła ...
no właśnie do nas jak przyjedzie teściowa albo my do niej to mnie zawsze wygania na kanape żebym się położyła
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości