Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 15:47   #4741
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
chrzcinowe zdjecie w klubie
super zdjęcie!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
weź nawet tak nie gadaj, super się Małą zajmujesz, po prostu masz taki egzemplarz i już
Dziękuję Tyle,że jak czytam jak pięknie śpią Wasze dzieci to myślę,że mojej Blance czegoś brakuje
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 15:48   #4742
meneq
Zakorzenienie

meduzza tak nago, poniewaz osoba myjaca kladzie sobie dziecko na kolana, wiec podczas polewanie pomoczylaby sie, a drugi rodzic siedzi w wannie i trzyma dziecko albo na klacie, albo bawi sie plywajac na brzuszku, czy co Wam jeszcze do glowy przyjdzie.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 15:48   #4743
pstryczek84
Zakorzenienie

Boże, co sie dzieje z tymi ludźmi!!!!
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/k...iu,1906695,222

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 15:50   #4744
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
napiszę to brzydko - we łbach się poprzewracało!
Stary 2013-04-03, 15:50   #4745
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
meduzza tak nago, poniewaz osoba myjaca kladzie sobie dziecko na kolana, wiec podczas polewanie pomoczylaby sie, a drugi rodzic siedzi w wannie i trzyma dziecko albo na klacie, albo bawi sie plywajac na brzuszku, czy co Wam jeszcze do glowy przyjdzie.
czytajac to przypomnialy mi sie nasze wpisy nt prysznicowania w czasie ciazy ktora to sie zaklinowala? przyznawac sie szybko!

Stary 2013-04-03, 15:52   #4746
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Co do rodzinnych stron to ja okolice Skarżyska, wiesz gdzie to jest?
znam, znam ja w ogóle z okolic Jedrzejowa jestem, dopiero za meżem sie przeniosłam w Małopolskie , w Kielcach studiowałam, wiele znajomych mam z oklic kielc, skarzyska, starachowic
Cytat:

jak ja uwielbiam czytac komentarze w necie. juz nie raz oplulam doszcztnie monitor
u mnie stronka mistrzowie.org codziennie musi byc zlukana

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
co do głóki mój trzyma ale czasem fakt,lata mu jak u tych pieskow co się w aucie trzymało na desce, w latach 70-tych
u nas tak samo, albo jak mi przyłoży czasami to gwaizdy widze

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pstryniu, mi tez sie zdarzaja takie mega zawroty, ostatnio w nocy wstalam bo do wc mi sie zachciako, przeszlam dwa kroki i wrocilam do lozka, bobym nie doszla. W dzien tez sie zdarza. Ja robilam morfo i wyniki na granicy ale mimo wsio w normie.

Pietraszko dzisiaj syniuniek mamuni i tylko raczki lub klata zachustowalam i spi. Plecy mnie lekko bola ale idzie przynajmniej normalnie funkcjonowac bo wczoraj chodzic nie moglam
widzę, że nie jestem sama, kilkakrotnie już kołysało mną jak chciało... ostatnio rano wstawałam, nachyliłam sie nad łóżeczkiem i mało nie fikłam na główkę na małego, az sie wytraszyłam.... i do tego mnie strasznie piecze czasami w dołku między piersiami... chyba sie wybiore do lekarza, morfologie zrobie albo co

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki

Dawno mnie tu nie było ale po tym powrocie ze szpitala ciężko mi było się ogarnąć ze wszystkim. W dodatku święta bez kompa ale w miłej rodzinnej atmosferze i oczywiście z naszym Wojtusiem
Moje maleństwo po szpitalu dalej ma te same dolegliwości nie wiem po co myśmy tam w ogóle byli jak nic nam to nie pomogło tylko mały złapał zapalenie ucha i gardła Kazali ważyć się co tydzień i znowu Wojtuś spadł z wagi 130 gram. Od soboty zmieniliśmy mleko na bebilon dla dzieci ulewających i jest poprawa ale dalej ulewa jak się naje z mojego cycka dziś mamy wizytę u lekarza i modlę się aby Wojtuś przybrał na wadze bo znowu wyślą nas do szpitala. W dodatku przez te bebilony mały cały czas męczy się z zatwardzeniami już ręce mi opadają bo nic nie działa a czopka nie można dawać codziennie bo się organizm przyzwyczai i będzie problem Dziś mnie jeszcze mąż tak wkurzył przed wyjściem do pracy że mogłabym piorunami we wszystkich strzelać
Przepraszam że tak się rozpisałam teraz idę was trochę nadrobić bo mały śpi wiec ma trochę luzu
łoj Lubcia- zdróweczka
Cytat:

noooooooo, ja raz myslalam ze zab stracilam
laaaa, zazdroszczce tego basenu, jak mlody podrosnie to zapiszemy sie wszyscy we trojke wstyd zeby w XXI wieku nie umiec pływac
ja sie tak wody boję, że mnie siłą nie zmusisz do nauki pływania jak jestesmy gdzies nad wodą to nogi do kostek zanurzam i siedze jak czapla na brzegu

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

wpisz w allegro bright starts oni mają fajne te maty i ustaw snajpera a nóż się uda
zgadzam sie ja mam z bright startsa matę Żyrafa
mega kolorowa, fajne zawiesZki ma, melodyjki eleganckie- żabka rechota, ptaszek spiewa, młody sie gapi jak zaczarowany, ale tylko wtedy jak ma dobry humor i nie musi koniecznie wisiec mamie na rękach

dziec mi dzisiaj spał jak dawno mu sie nie zdarzyło- 1,5 godz przed południem, potem godzinka zabawy i znowu w kime na godzine teraz u babci na dole buszuje a ja zamiast coz zrobic (gary pomyc) to wizażuje
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 15:53   #4747
LadyWhisper
Zakorzenienie

Fewcia, blagam Cie, co Ty za glupoty gadasz
Moj do niedawna wstawal co 1 - 1,5h, taki egzemplarz i juz, wcale sie tym nie przejmowalamteraz jak sie budzi to nie wiem, nie kontaktujealez ciekawosci postaramssie dzisiaj skupic i zapisac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 15:55   #4748
Lenova
Wtajemniczenie

Macie racje wybiorę się do lekarza. Aczkolwiek sama muszę się wykaraskać bo póki co to jeszcze ledwo żywa jestem.
A może Mała taka marudna od tego mojego antybiotyku? Wiąże się to jakoś?

Pójdę prywatnie do dermatologa , znajdę jakiegoś dobrego i choćby miało sporo kosztować to pójdę i będę spokojniejsza.

Deli mnie przy karmieniu to samo rozczula ,wczoraj jak się mała najadła i usnęła wieczorem to tak na nią patrzyłam i się popłakałam ze szczęścia. Aleeeeż ja ją kocham !

Pstryczku ja się zaklinowałam w wannie
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 15:59   #4749
Wisienka_0809
Rozeznanie

Hej dziewczyny, to ja, to ja.

Chrzciny udały się w 100%. Dobrze, że były po mszy, bo tak to nie wiem, jakbym mojego klocu cha utrzymała, do tej pory ręce mnie bolą. W kościele zeszło może pół godziny, Pola obudziła się dopiero pod sam koniec, jak już ksiądz się z nami żegnał, i wszędzie się rozglądała. Potem w domu przespała praktycznie całą imprezę - 13-16, potem 17-19:30. Tyle, co zdjęcia sobie z nią wszyscy zrobili, pobawili, i poszła spać 0 22.
Jedyny minus to to, że nie było mojego taty. Najpierw miał jechać do pracy w niedzielę wieczorem, więc specjalnie załatwiliśmy chrzciny na niedzielę. A tu nagle się okazało, że jechał w niedzielę przed południem. Do Katowic na lotnisko dojechał o 15 i co? Wyleciał dopiero o 21, bo loty były odwołane przez śnieżyce.
Ogólnie impreza była fajna, za chrzcinowe już wczoraj kupiliśmy komodę na rzeczy Polciowe, i wreszcie mamy trochę miejsca.

I wczoraj też szczepienie. Zmieniliśmy na skojarzeniowe, lekarka się zgodziła - Pola płakała tylko zaraz po wkłuciu, a potem to już bardziej tak z żalu. Poleżała chwilę z gołymi nogami i od razu jej humor wrócił.
Waży już 6,200.

------------------------

Pstryczku, ja miałam tak od porodu aż chyba przez 2 miesiące - jak tylko podnosiłam głowę z leżenia, to zaraz mroczki przed oczami, kręciło się w głowie i słabo. Dwa razy skończyło się upadkiem, bo zwyczajnie nie mogłam złapać równowagi. Ale odkąd zaczęłam więcej się ruszać, i już nie poleguję tak długo w tej jednej pozycji, przy której najczęściej się tak działo, to zdarza się to może raz na 2-3 tygodnie.

Lubciu, w końcu się odezwałaś. Trzymam kciuki za Wojtaszka, żeby wreszcie zaczął rosnąć zdrowo.

----------------------

A, zdjęć z krzcin to raczej nie dodam. Kieckę to miałam fajną, ale ogólnie wyglądałam jak pół dupy zza krzaka, więc nie ma się czym chwalić.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:03   #4750
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
czytajac to przypomnialy mi sie nasze wpisy nt prysznicowania w czasie ciazy ktora to sie zaklinowala? przyznawac sie szybko!
nooo, pamiętam jak dzis
dlatego teraz przy remocie wziełam ten większy prysznic bo a nóż zachce mi sie jeszcze jednego dziecia a jakby nawet nie to z małżem też fajnie
Pstryniu a pamiętasz jakie z wanna przeboje były? ja z brzucholem wychodząc zaczepiłam noga o brze i bym sie jak długa wyrąbała na sciane a kóra to podniesc tyłka z pozycji siedzącej nie mogła?

bede focic zdjęcia ciuszków za małych, dwa kartony sie uzbierały, może na all pojda
Stary 2013-04-03, 16:03   #4751
Wisienka_0809
Rozeznanie

I pochwalimy się ciotkom.
Pola od jakichś dwóch tygodni wymawia "ma-ma". Wiem, że to oczywiście nie jest świadome, i nie mówi tego do mnie. Ale jak płacze, a ja biorę ją na ręce, i ona wtedy tak łka, i robi to "ma-ma-ma-ma", to mnie się aż płakać chce.
I w ogóle, coraz więcej się uśmiecha, śmieje na głos, a co najpiękniejsze - najbardziej do mnie i do tż. Jak tylko mnie zauważy, to od razu wodzi za mną wzrokiem i uśmiech od ucha do ucha.

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-04-03 o 16:05
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 16:13   #4752
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

:
nie znalam tej stronki, juz ja mam w zakladkach

Cytat:
nooo, pamiętam jak dzis
dlatego teraz przy remocie wziełam ten większy prysznic bo a nóż zachce mi sie jeszcze jednego dziecia a jakby nawet nie to z małżem też fajnie
Pstryniu a pamiętasz jakie z wanna przeboje były? ja z brzucholem wychodząc zaczepiłam noga o brze i bym sie jak długa wyrąbała na sciane a kóra to podniesc tyłka z pozycji siedzącej nie mogła?

:
fajnie tak powspominac te nasze "przygody"

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Pola od jakichś dwóch tygodni wymawia "ma-ma". Wiem, że to oczywiście nie jest świadome, i nie mówi tego do mnie. Ale jak płacze, a ja biorę ją na ręce, i ona wtedy tak łka, i robi to "ma-ma-ma-ma", to mnie się aż płakać chce.
I w ogóle, coraz więcej się uśmiecha, śmieje na głos, a co najpiękniejsze - najbardziej do mnie i do tż. Jak tylko mnie zauważy, to od razu wodzi za mną wzrokiem i uśmiech od ucha do ucha.
o jejciu,
nagraj ja kiedys

Stary 2013-04-03, 16:15   #4753
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Fewcia, blagam Cie, co Ty za glupoty gadasz
Moj do niedawna wstawal co 1 - 1,5h, taki egzemplarz i juz, wcale sie tym nie przejmowalamteraz jak sie budzi to nie wiem, nie kontaktujealez ciekawosci postaramssie dzisiaj skupic i zapisac
Stary 2013-04-03, 16:16   #4754
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga uwaga, moje dziecko po gastrotussie nie ulało dziś ani razu

mikrodermabrazja jest super ale to chyba ostatni dzwonek żeby robić bo nie wolno potem narażać bużki na promieniowanie słoneczne dlatego tak jak kwasy wykonuje się je głownie porą jesienno zimową

ja regularnie robię mikro tylko,że ja mam cerę bezproblemową i mi jeden dwa zabiegi w sezonie załatwiają sprawę

nie zapomnij potem buźki smarować kremem z wysokiem filtrem, ja używam biodermy 50
i nie zminiaj kosmetyków w trakcie kuracji bo można się uczulić

Lubcia dużo zdrówka Wam życzymy trzymajcie się cieplutk

dziewczyny, ta pogoda mnie dobija, już mam dość, chyba spakujemy walizki i wypieprzymy gdzieś pod palmy
a na co ta mikrode..... no ?? ja ostatnio patrze po gruponie i myśle czy nie iść na jakies masaże antycelulitowe itp... jak myślicie warto na jeden zabieg?
A i jeszce dziś widziałam przedłużanie rzęś 1:1 miała któraś z Was? może nie musiałabym się malowac jakiś czas

Cytat:

Nie wiem czy o mnie chodzi bo nie wiem czy ja to Wam pisałam ale chyba nie, jak przyszło co do czego to właśnie o 2 w nocy próbowałam siedzieć w brodziku prysznicowym a tż polewał mnie wodą którą co chwile donosił podgrzaną przez czajnik bo akurat zepsuł nam się piecyk gazowy a ja MUSIAŁAM lać się ciepłą woda.... matko jak sobie przypomne jak siedziałam w tym brodziku jak wieloryb na brzegu i wstać nie umiałam.....

Ide looknąć do klubu a potem coś tez wrzucę
Stary 2013-04-03, 16:21   #4755
pstryczek84
Zakorzenienie

mi sie cos kojarzy ze ktorejs sie zamarzylo wziac prysznic we dwojke (trojke ) i ze potem bylo ciezko sie wydostac

Stary 2013-04-03, 16:32   #4756
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł
- No proszę proszęm ja musze sie tam dostać
- nie!
- Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko
ty mozesz mi pomoc
- Nie!
- Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic
- Nie! - po
wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę

Jaki z tego morał?
Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:34   #4757
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Mnie maz musial wyciagac z wanny bo nie bylam w stanie wstac

Kurcze, laski, jak Malemu odpowiada dzisiaj tylko pozycja przy cycu, chce sie tulic caly czas, to to ten skok??? Masakra, kompletnie dzisiaj go nie potrafie ogarnac, 3 razy juz mi wpadl w histerie bo poszlam otworzyc drzwi listonoszowi czy do kibelka, co probuje go odlozyc to tak przerazliwy krzyk, az sie caly czerwony robi i sie zapowietrza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:38   #4758
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
super zdjęcie!

Dziękuję Tyle,że jak czytam jak pięknie śpią Wasze dzieci to myślę,że mojej Blance czegoś brakuje
nawet tak nie mów, Twoja Mała ma wszystko czego potrzebuje - Was tzn. kochających rodziców
Cytat:
nie mam nawet słów
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 16:42   #4759
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł
- nie!
ty mozesz mi pomoc
- Nie!
- Nie! - po

Jaki z tego morał?
Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra[/QUOTE]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 16:43   #4760
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
nie znalam tej stronki, juz ja mam w zakladkach
pstryczek, ło matulu, gdzies ty sie uchowała toz to swięta strona jest

bylam w klubie, jakie wy wszystkie piękne jestescie , zgrabne, powabne, seksi mamuski tez tak chce
Stary 2013-04-03, 16:47   #4761
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
znam, znam ja w ogóle z okolic Jedrzejowa jestem, dopiero za meżem sie przeniosłam w Małopolskie , w Kielcach studiowałam, wiele znajomych mam z oklic kielc, skarzyska, starachowic

a ciekawa jestem jakie dokładnie okolice Jędrzejowa, bo mój mąż stamtąd pochodzi
co do stronki to jedna z moich ulubieńszych
Cytat:
Hej dziewczyny, to ja, to ja.

Chrzciny udały się w 100%. Dobrze, że były po mszy, bo tak to nie wiem, jakbym mojego klocu cha utrzymała, do tej pory ręce mnie bolą. W kościele zeszło może pół godziny, Pola obudziła się dopiero pod sam koniec, jak już ksiądz się z nami żegnał, i wszędzie się rozglądała. Potem w domu przespała praktycznie całą imprezę - 13-16, potem 17-19:30. Tyle, co zdjęcia sobie z nią wszyscy zrobili, pobawili, i poszła spać 0 22.
Jedyny minus to to, że nie było mojego taty. Najpierw miał jechać do pracy w niedzielę wieczorem, więc specjalnie załatwiliśmy chrzciny na niedzielę. A tu nagle się okazało, że jechał w niedzielę przed południem. Do Katowic na lotnisko dojechał o 15 i co? Wyleciał dopiero o 21, bo loty były odwołane przez śnieżyce.
Ogólnie impreza była fajna, za chrzcinowe już wczoraj kupiliśmy komodę na rzeczy Polciowe, i wreszcie mamy trochę miejsca.

I wczoraj też szczepienie. Zmieniliśmy na skojarzeniowe, lekarka się zgodziła - Pola płakała tylko zaraz po wkłuciu, a potem to już bardziej tak z żalu. Poleżała chwilę z gołymi nogami i od razu jej humor wrócił.
Waży już 6,200.

A, zdjęć z krzcin to raczej nie dodam. Kieckę to miałam fajną, ale ogólnie wyglądałam jak pół dupy zza krzaka, więc nie ma się czym chwalić.
super, że wszystko się udało, że Polusia była grzeczna szkoda tylko, że taty nie było
proszę pokazać zdjęcie, jestem ciekawa jak taka dupka zza krzaka wygląda
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł
- nie!
ty mozesz mi pomoc
- Nie!
- Nie! - po

Jaki z tego morał?
wiedziała m, że będzie jakiś mądry morał
Stary 2013-04-03, 16:54   #4762
sylwietta1988
Zakorzenienie

Szaja, zboczusiu : hahaha:

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
a ciekawa jestem jakie dokładnie okolice Jędrzejowa, bo mój mąż stamtąd pochodzi
co do stronki to jedna z moich ulubieńszych
łoj, Nancy, ale sie porobiło Wodzisław
Stary 2013-04-03, 16:58   #4763
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga uwaga, moje dziecko po gastrotussie nie ulało dziś ani razu

mikrodermabrazja jest super ale to chyba ostatni dzwonek żeby robić bo nie wolno potem narażać bużki na promieniowanie słoneczne dlatego tak jak kwasy wykonuje się je głownie porą jesienno zimową

ja regularnie robię mikro tylko,że ja mam cerę bezproblemową i mi jeden dwa zabiegi w sezonie załatwiają sprawę

nie zapomnij potem buźki smarować kremem z wysokiem filtrem, ja używam biodermy 50
i nie zminiaj kosmetyków w trakcie kuracji bo można się uczulić

Lubcia dużo zdrówka Wam życzymy trzymajcie się cieplutk

dziewczyny, ta pogoda mnie dobija, już mam dość, chyba spakujemy walizki i wypieprzymy gdzieś pod palmy
dzieki Marsii a co do kosmetykow z biodermy- bardzo lubie
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Co do zabawek lamaze to moja Ola ma dwie: Motylka i Ptaszka. Obie uwielbia. Wieszam jej na pałąk od leżaka lub jak leży na macie to zaczepiam jej.
Motylka polecam, bo bardzo wygodny dla dziecka z powodu dwóch kółek do łapania.
Ptaszek też super, choć czasem wieszam Oli na skrzydełko jeszcze grzechotkę, żeby łapała i oglądała.

I oczywiście kupiłam idealne używki
ja mam jezyka z lamaze, moja niunia bardzo go lubi jest bardzo kolorowy i sie ciagle smieje do niego
Cytat:
mi sie cos kojarzy ze ktorejs sie zamarzylo wziac prysznic we dwojke (trojke ) i ze potem bylo ciezko sie wydostac
TO JA.
jak sobie przypomne to ojeje

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 16:59   #4764
bijkora
Rozeznanie

Szaja, : hahaha:

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-03, 17:06   #4765
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

TO JA.
jak sobie przypomne to ojeje
to były czasy

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:10   #4766
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
to były czasy
nooo, były były, jak sobie pomyslę, ze 1 maja stuknie roczek jak zobaczyłam pozytywny test to sie łezka kreci sentymentalna
Stary 2013-04-03, 17:17   #4767
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Szaja, zboczusiu : hahaha:

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

łoj, Nancy, ale sie porobiło Wodzisław
Sędziszów
Stary 2013-04-03, 17:26   #4768
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Wstydzę się razem z Tobą, bo ja też nie umiem
Ja też, ale ja się boję wody jak wariatka. Jak mi nad morzem sięgało do kostek to krzyczałam, że się topię

Lubcia trzymam kciuki, żeby Wojtuś przytył

Pstryczku, Marsi u mnie też takie zawroty się zdarzają, nie mogę się ruszać ani nic. Lekarka mi na to kazała aviomarin brać i pomaga, ale przy kp chyba nie wolno tego.

Mała ja mam karuzelkę z Canpola, kupiłam za 20 zł z plastikowymi grzechoczącymi zwierzakami i Ewcia ją uwielbia. Także nie ma co kupować za dużo pieniędzy

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
u mnie to saamo twarz strasznie bladą, czuje sie jak draculaNie moge patrzeć juz na tego fejsa mojego;]

aaaaaaa wiecie co mnie bardzo jeszcze rozczula? jak karmie małą cycem i ona je je je je je no i nagle patrzy na mnie i taki usmiech ojej ale ja to kocham : love:
Mam to samo, zawsze byłam blada, ale teraz to jak mąka kartoflana, bo pszenna ciemniejsza

Ewcia też tak robi, często wypluwa cycka, żeby się do mnie pouśmiechać

Cytat:
Fewciu nic nie brakuje jest tu kilka dzieciaczków, które tak śpią Niektóre z tego wyrastają, a niektórym zostaje Ja już przestałam się tym przejmować, po prostu bijemy rekordy w jak najkrótszym spaniu na dobę

Cytat:
Kurcze, laski, jak Malemu odpowiada dzisiaj tylko pozycja przy cycu, chce sie tulic caly czas, to to ten skok??? Masakra, kompletnie dzisiaj go nie potrafie ogarnac, 3 razy juz mi wpadl w histerie bo poszlam otworzyc drzwi listonoszowi czy do kibelka, co probuje go odlozyc to tak przerazliwy krzyk, az sie caly czerwony robi i sie zapowietrza
U mnie to samo a jak zmieniałam pieluchę przed chwilą to masakra jakaś, jakbym Ją ze skóry obdzierała

Nadrabiam przez te histerie cały dzień i na raty, w końcu mi się udało

Aaaa i jeszcze miałam pytać. Ewik a co lekarka powiedziała o Twojej diecie? Masz dalej trzymać czy możesz wrócić do wszystkiego co jadłaś?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:29   #4769
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Sędziszów
ojaciepierdziele ja w sedziszowie biedre nawiedzam regularnie i bazar sobotni bo duzy i tani
jaki ten swiat mały
Stary 2013-04-03, 17:30   #4770
meduzza
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40107445]

Dziewczyny, a co macie do wózka z zabawek?[/QUOTE]
Zawieszke z campola dostała: http://canpolbabies.com/pl/produkty/...page:6/group:7
I słonia-uwielbia, bawimy się nim cały czas: http://canpolbabies.com/pl/produkty/...page:5/group:7
Cytat:
Słyszałam.... masakra Nie mam pojęcia jak można zrobić krzywdę swojemu dziecku.....
Cytat:

Co nie ma się czym chwalić, zaraz pokazywać! Przecież my tylko czekamy na nowe foteczki
Cytat:
A właśnie moja dziś też tak: buzia w prostą linię i: mła mła
- nie!
ty mozesz mi pomoc
- Nie!
- Nie! - po

Jaki z tego morał?
O matulu

Dziewczyny jakie Wy laski jesteście, no nie mogę! To się nam trafił wątek
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości