![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
meduzza tak nago, poniewaz osoba myjaca kladzie sobie dziecko na kolana, wiec podczas polewanie pomoczylaby sie, a drugi rodzic siedzi w wannie i trzyma dziecko albo na klacie, albo bawi sie plywajac na brzuszku, czy co Wam jeszcze do glowy przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Boże, co sie dzieje z tymi ludźmi!!!!
![]() http://polskalokalna.pl/wiadomosci/k...iu,1906695,222 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mega kolorowa, fajne zawiesZki ma, melodyjki eleganckie- żabka rechota, ptaszek spiewa, młody sie gapi jak zaczarowany, ale tylko wtedy jak ma dobry humor i nie musi koniecznie wisiec mamie na rękach ![]() dziec mi dzisiaj spał jak dawno mu sie nie zdarzyło- 1,5 godz przed południem, potem godzinka zabawy i znowu w kime na godzine ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, blagam Cie, co Ty za glupoty gadasz
![]() Moj do niedawna wstawal co 1 - 1,5h, taki egzemplarz i juz, wcale sie tym nie przejmowalam ![]() ![]() ![]()
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Macie racje wybiorę się do lekarza. Aczkolwiek sama muszę się wykaraskać bo póki co to jeszcze ledwo żywa jestem.
A może Mała taka marudna od tego mojego antybiotyku? Wiąże się to jakoś? Pójdę prywatnie do dermatologa , znajdę jakiegoś dobrego i choćby miało sporo kosztować to pójdę i będę spokojniejsza. Deli mnie przy karmieniu to samo rozczula ,wczoraj jak się mała najadła i usnęła wieczorem to tak na nią patrzyłam i się popłakałam ze szczęścia. Aleeeeż ja ją kocham ! ![]() Pstryczku ja się zaklinowałam w wannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, to ja, to ja.
![]() Chrzciny udały się w 100%. Dobrze, że były po mszy, bo tak to nie wiem, jakbym mojego klocu cha utrzymała, do tej pory ręce mnie bolą. W kościele zeszło może pół godziny, Pola obudziła się dopiero pod sam koniec, jak już ksiądz się z nami żegnał, i wszędzie się rozglądała. Potem w domu przespała praktycznie całą imprezę - 13-16, potem 17-19:30. Tyle, co zdjęcia sobie z nią wszyscy zrobili, pobawili, i poszła spać 0 22. ![]() Jedyny minus to to, że nie było mojego taty. ![]() ![]() Ogólnie impreza była fajna, za chrzcinowe już wczoraj kupiliśmy komodę na rzeczy Polciowe, i wreszcie mamy trochę miejsca. ![]() I wczoraj też szczepienie. Zmieniliśmy na skojarzeniowe, lekarka się zgodziła - Pola płakała tylko zaraz po wkłuciu, a potem to już bardziej tak z żalu. Poleżała chwilę z gołymi nogami i od razu jej humor wrócił. Waży już 6,200. ![]() ------------------------ Pstryczku, ja miałam tak od porodu aż chyba przez 2 miesiące - jak tylko podnosiłam głowę z leżenia, to zaraz mroczki przed oczami, kręciło się w głowie i słabo. Dwa razy skończyło się upadkiem, bo zwyczajnie nie mogłam złapać równowagi. Ale odkąd zaczęłam więcej się ruszać, i już nie poleguję tak długo w tej jednej pozycji, przy której najczęściej się tak działo, to zdarza się to może raz na 2-3 tygodnie. Lubciu, w końcu się odezwałaś. ![]() ![]() ---------------------- A, zdjęć z krzcin to raczej nie dodam. Kieckę to miałam fajną, ale ogólnie wyglądałam jak pół dupy zza krzaka, więc nie ma się czym chwalić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego teraz przy remocie wziełam ten większy prysznic bo a nóż zachce mi sie jeszcze jednego dziecia ![]() ![]() ![]() Pstryniu a pamiętasz jakie z wanna przeboje były? ja z brzucholem wychodząc zaczepiłam noga o brze i bym sie jak długa wyrąbała na sciane ![]() ![]() bede focic zdjęcia ciuszków za małych, dwa kartony sie uzbierały, może na all pojda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Rozeznanie
|
I pochwalimy się ciotkom.
![]() Pola od jakichś dwóch tygodni wymawia "ma-ma". Wiem, że to oczywiście nie jest świadome, i nie mówi tego do mnie. Ale jak płacze, a ja biorę ją na ręce, i ona wtedy tak łka, i robi to "ma-ma-ma-ma", to mnie się aż płakać chce. ![]() I w ogóle, coraz więcej się uśmiecha, śmieje na głos, a co najpiękniejsze - najbardziej do mnie i do tż. Jak tylko mnie zauważy, to od razu wodzi za mną wzrokiem i uśmiech od ucha do ucha. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-04-03 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
nie znalam tej stronki, juz ja mam w zakladkach
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nagraj ja kiedys ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i jeszce dziś widziałam przedłużanie rzęś 1:1 miała któraś z Was? może nie musiałabym się malowac jakiś czas ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie wiem czy o mnie chodzi bo nie wiem czy ja to Wam pisałam ale chyba nie, jak przyszło co do czego to właśnie o 2 w nocy próbowałam siedzieć w brodziku prysznicowym a tż polewał mnie wodą którą co chwile donosił podgrzaną przez czajnik bo akurat zepsuł nam się piecyk gazowy ![]() ![]() Ide looknąć do klubu a potem coś tez wrzucę ![]()
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
mi sie cos kojarzy ze ktorejs sie zamarzylo wziac prysznic we dwojke (trojke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Konto usunięte
|
Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł
- No proszę proszęm ja musze sie tam dostać - nie! - Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko ty mozesz mi pomoc - Nie! - Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic - Nie! - po wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę Jaki z tego morał? Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Mnie maz musial wyciagac z wanny bo nie bylam w stanie wstac
![]() Kurcze, laski, jak Malemu odpowiada dzisiaj tylko pozycja przy cycu, chce sie tulic caly czas, to to ten skok??? Masakra, kompletnie dzisiaj go nie potrafie ogarnac, 3 razy juz mi wpadl w histerie bo poszlam otworzyc drzwi listonoszowi czy do kibelka, co probuje go odlozyc to tak przerazliwy krzyk, az sie caly czerwony robi i sie zapowietrza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł
- No proszę proszęm ja musze sie tam dostać - nie! - Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko ty mozesz mi pomoc - Nie! - Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic - Nie! - po wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę Jaki z tego morał? Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do stronki to jedna z moich ulubieńszych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() proszę pokazać zdjęcie, jestem ciekawa jak taka dupka zza krzaka wygląda ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł - No proszę proszęm ja musze sie tam dostać - nie! - Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko ty mozesz mi pomoc - Nie! - Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic - Nie! - po wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę Jaki z tego morał? Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Szaja, zboczusiu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak sobie przypomne to ojeje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Szaja,
![]() ![]() ![]()
#4765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |||
Zadomowienie
|
Ja też, ale ja się boję wody jak wariatka. Jak mi nad morzem sięgało do kostek to krzyczałam, że się topię
![]() Lubcia trzymam kciuki, żeby Wojtuś przytył ![]() Pstryczku, Marsi u mnie też takie zawroty się zdarzają, nie mogę się ruszać ani nic. Lekarka mi na to kazała aviomarin brać i pomaga, ale przy kp chyba nie wolno tego. Mała ja mam karuzelkę z Canpola, kupiłam za 20 zł z plastikowymi grzechoczącymi zwierzakami i Ewcia ją uwielbia. Także nie ma co kupować za dużo pieniędzy ![]() Cytat:
![]() Ewcia też tak robi, często wypluwa cycka, żeby się do mnie pouśmiechać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadrabiam przez te histerie cały dzień i na raty, w końcu mi się udało ![]() Aaaa i jeszcze miałam pytać. Ewik a co lekarka powiedziała o Twojej diecie? Masz dalej trzymać czy możesz wrócić do wszystkiego co jadłaś? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40107445]
Dziewczyny, a co macie do wózka z zabawek?[/QUOTE] Zawieszke z campola dostała: http://canpolbabies.com/pl/produkty/...page:6/group:7 I słonia-uwielbia, bawimy się nim cały czas: http://canpolbabies.com/pl/produkty/...page:5/group:7 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł - No proszę proszęm ja musze sie tam dostać - nie! - Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko ty mozesz mi pomoc - Nie! - Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic - Nie! - po wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę Jaki z tego morał? Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra[/QUOTE] O matulu ![]() Dziewczyny jakie Wy laski jesteście, no nie mogę! To się nam trafił wątek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.